Keresés

Részletes keresés

Latex Bond Creative Commons License 2002.11.11 0 0 387
Kedves T*-né !

Sajnálom, hogy ismét egy önmarcangolós periódusba kerültél, az eddigi hozzászólásaid alapján azt gondoltam, hogy már túl vagy a nehezén és már túltetted Magad bizonyos fokig a férjed "hobbiján". Nagyon szeretnék én is segíteni és lelket önteni beléd, de sajnos nem igazán tudok biztatót mondani Neked azon kívül, amit a többiek a fétiskedvelő férfi hűséghez való viszonyáról már elmondtak, hiszen itt mindannyian hasonló gondokkal küzködünk és hidd el, van sok olyan nő, aki még erre a megállapításra sem hajlandó eljutni a szerelme érdekében, mint Te. Ráadásul én a másik "térfélről" szónokolok, ami nem túlzottan szerencsés, mert szívem szerint azt szajkóznám, hogy fogadd el a párod hóbortját és tanulj meg vele együttélni (hiszen én is csak erre vágyom), de ugyanakkor tökéletesen átérzem a Te - és Veled együtt az összes ellenérzéssel viseltető nő - helyzetét, akik ehhez hasonló szituációban vergődnek.
Bizton állíthatom, hogy a hűség tényleg egy óriási erény - a sok "elviselendő kellemetlenség" mellett, amelyet a hasonló beállítottságú férfiak a kedvesüknek szinte 100%-ig biztosítanak egy hasonló kapcsolatban. A többi "kínszenvedés", amelyet egy intim együttlétkor kell átélni, talán nem is olyan borzasztó, ha egy kicsit átgondolod és a saját javadra próbálod fordítani őket. A szex Neked is akkor lesz emlékezetes, ha a férjednek is az volt, hiszen szeretitek egymást és ez a legfontosabb !!! Egyikőtök sem válna meg a másiktól egy ilyen "apróság" miatt, hiszen lássuk be, hogy a párkapcsolatbeli élet nem csak az intim együttlétekből áll össze, hanem még sok másból. Ha minden más egyéb téren jól megértitek egymást, akkor előbb-utóbb ebben is konszenzusra fogtok jutni. Ha ez a Te engedékenységed révén valósul meg, hát akkor úgy fog ! De nem szabad elfelejtened, hogy ezt a párodért teszed és sohasem szabad azt mérlegelgetni, hogy ki mennyit engedett egy adott szituációban. Mert különben ez örök lelki válságot fog Neked okozni, amiből előbb-utóbb kitörni kényszerülsz. Az eddigi eszmecserék alapján én nem olyan nőnek ismertelek meg, aki egykönnyen feladja önmagát ! :o) A férjednek sajnos az együttlétek során történő beöltözések ellenpontjaként szüksége van az irányításra a mindennapi életben. De ki mondta, hogy a szexben nem irányíthatsz Te ? ;o) Használd ki ezt az előnyödet, hiszen egy férfi női ruhában ne akarjon irányítani ! :o)))) Na, itt most erősen magam mellett beszéltem ! :o)))))))
Komolyra fordítva a szót, egy a lényeg : nem szükséges MINDENBEN engedned, amiben valóban nem akarsz, de ezt mindenképpen üljetek le megbeszélni, hogy akkor hogyan lehetne közös nevezőre jutni !
Most látom csak, hogy milyen marha jól tudok én másoknak tanácsokat osztogatni, amikor az én helyzetem még sokkal siralmasabb és legalább annyira nem megoldott, mint a T* házaspáré... :o))) Hiszen ha jól meggondolom én sem engedtem még semmiből egy jottányit sem, ugyanakkor a barátnőm pedig már "odáig fajult", hogy latex-ruhában pompázik... A tűsarkú csizmák száma pedig csak nem akar csökkenni a szekrényemben.....

Egyébként, hogy én is meséljek valamit a kapcsolat-fejlődésről : Képzeld, kedves T*-né !!! A Te korábbi "unszolásod" eredményeként vettem egy nagy levegőt és megmutattam a napokban a barátnőmnek ezt a topic-ot ! Még nem tudom, milyen eredménnyel zárul majd ez a "kinyilatkozásom", mert csak annyit csináltam, hogy kinyomtattam neki a teljes eszmecseréinket, de még nem olvasta végig, így nem került sor egyenlőre részletekbemenő beszélgetésre sem. Biztos lesz olyan rész, aminek nem fog örülni, de legalább látja majd az igyekezetemet. Bízom a jótanácsodban, hogy ez jót fog tenni a kapcsolatunknak !!! Persze ez az őszinteséghullám együtt jár azzal, hogy meg kell mutatnom Neki a "Latex"-es topic-ot is, amit én indítottam, amelyben azonban már tényleg esik szó kissé bizarrabb kedvteléseimről és viselt dolgaimról is.... Kár, hogy ilyenkor egyik lány sem azt nézi, hogy milyen jól megértjük egymást amúgy az életben, milyen szépen alakítgatjuk a jövőnket és mi mindent tettünk már egymásért, hanem a szexuális szokások szinte mindent überelnek és elnyomják azt a fene nagy egyetértést, amiben eddig éldegéltünk....... Ez miért van ????

skirtman Creative Commons License 2002.11.11 0 0 386
Szia T-Ne!

Amint latom elegge kivagy............Ezen tul kell esned, minnel jobban ragod magad annal jobban belegabajodsz, es csak bonyolitod a sajat helyzeted! Mivel tanultal pszihot, egy otlet: ha nem tiltod, hanem kered, hogy viselje elotted. Vagy bevasarlasnal probalja fel a szamara tetszo ruhanemut nyilvanosan, stb.. Ez altalaban hosszutavon jobban bevalik mint az allando flusztracio! Proba cseresznye! Sokat nem veszitessz rajta! Nehogy mar eldugulj! Az elet mas teruleten is erdemes lenne ezt a modszert kiprobalni.
Esetleg privatba elbeszelgethetunk, felteve ha szukseget erzed!

Na Pussz: SkirtMan

t-ne Creative Commons License 2002.11.11 0 0 385
Szia Wamshoes,
köszönöm :). Kedvesek vagytok nagyon. Tényleg.

"Csak vhogy úgy érzem, hogy MINDIG én engedek, MINDIG én vagyok az, aki bólint. És nem csak ebben a szituban"

Az élet más területein is. És nem csak én látom így, hanem a családja, a barátaink is. Tehát kell, hogy legyen benne igazság, nem csak az én elkeseredettségem mondatja ezt. Végül is, ha olyan alkatú lennék, aki szereti, hogy irányítják, akkor nem is lenne baj :). Csak hát... Magam sem tudom, milyen vagyok. És most egy csomó minden összejött, túl sok hullám csap át a fejem fölött. És a tetejébe ez is... pedig végül is semmi rossz nincs benne, hisz a nagyján már úgyis túl vagyok, az átöltözései(nk) nem okoznak gondot. csak jó lenne, ha ez nem lenne így MINDIG. De hát ahogy a dolgok kinéznek, így lesz.
Miért vagyok én ennyire kipurcanva?? Ahogy most nektek írok, magam sem tudom. Hisz amit Skirtman írt (hűség stb) az tutira így igaz, ezt az érvet a párom is fel szokta hozni. Tehát adva van egy 99,9999 %-ra hűséges férj, sokan ezért a kezüket-lábukat törnék :).
Na eldugulok, mert még meguntok. Meg nem akarok offtopic lenni.
puszi mindenkinek
T*-né

Előzmény: wamshoes (384)


wamshoes Creative Commons License 2002.11.11 0 0 384
T*-né! Mi drukkolunk nektek!
"Csak vhogy úgy érzem, hogy MINDIG én engedek, MINDIG én vagyok az, aki bólint. És nem csak ebben a szituban."
csak a szexben, vagy az élet bármely más területén is így van?
Előzmény: t-ne (381)
t-ne Creative Commons License 2002.11.11 0 0 383
Szia,
Mind a négy egyszerre :). Komolyra fordítva a szót: nem tudom. Mert szangvinikus, ha azt nézzük, hogy hamar felkapom a vizet. Kolerikus, mert frászt kapok, ha vmi nem úgy van, ahogy szeretném (bár tanultam pszichológiát, a felét elfelejtettem, szal nem biztos, hogy jókat írok, nézd el nekem...). Flegmatikus, na az szvsz nem vagyok.
Melankolikus? Az mit takar? Bár a neve magáért beszél, az igaz.
És perpill depressziós is, azt hiszem. Elég sok dfolog összejátszik most az életemben, ami egyébként külön-külön talán nem lenne nagy falat számomra, így viszont túl sok...

Amúgy a páromnak szvsz kisebbségi érzése van - és az irányítással kompenzálja ezt.

üdv
T*-né

Előzmény: skirtman (382)
skirtman Creative Commons License 2002.11.11 0 0 382
Szia T-Ne!

Hat igen, a parod ezek szerint kolerikus, azaz ha az iranyitas nem az O kezeben van akkor nem erzi jol magaat? Te milyen vagy ? Kolerikus, Melankolikus, Szangvinikus, Flegmatikus?

Udv SkirtMan

t-ne Creative Commons License 2002.11.11 0 0 381
Kedves Skirtman,
Nagyon kedves vagy. Tényleg nagyon jól esik. Vmennyire már túl vagyok rajta. Amiket leírtál, azt tudom és ez tényleg pozitívum, de ez akkor is nehéz (egy kicsit...).
Különben is ki mondta, hogy az élet fenékig tejfel? :)
Csak vhogy úgy érzem, hogy MINDIG én engedek, MINDIG én vagyok az, aki bólint. És nem csak ebben a szituban. Talán ezért a kibukás...
köszönöm
T*-né
Előzmény: skirtman (380)
skirtman Creative Commons License 2002.11.11 0 0 380
Kedves T-ne! ----------És így talán menni fog. Szeretjük egymást, de másképp nem megy.
Én pedig vagy megszokom, vagy megszököm. Ez utüóbbi úgysem lesz, kérdés vuiszont, hogy mennyire teszek magamon erőszakot azzal, hogy ezt (muszáj) elfogadom így. Hogy többet valszeg nem lesz, amit én csak hétköznapi, normális szexnek hívok. De ez ami most van, valóban csak kínlódás, ahol én ugyan vele szeretkezem, ő pedig az éppen elképzelt helyzettel.
Fiúk, eléggé ki vagyok bukva.
Miért pont én? Miért nekem kell engedni?
Viszont szeretem. Szeret. Akor mi bajom van? ------------

Probald meg pozitiv oldalrol nezni a dolgokat! Akinek ilyen , vagy hasanlo fetise van az soha nem fogja megcsalni az elete parjat, mert egyreszt tiszteli erte a megertese miatt, masreszt urul neki , hogy elfogadjak a hobortjat. En ezt tapasztalatbol mondom! Ha igazan szereted, akkor ez nem lehet akadaly! Fel a FEJJEL!

Puszi : SkirtMan

danatus Creative Commons License 2002.11.10 0 0 379
Sziasztok,
érdeklődéssel olvasom a fórumot.
Hetero transzvesztita vagyok, aki állandóan valamilyen női alsóneműt (bugyi, harisnya(nadrág), melltartó) visel férfi-göncei alatt. Pénteken vásároltam magamnak egy új körömcipőt. Zárás előtt tíz perccel léptem be az üzletbe, s 41-es méretű női cipőt kértem. A fiatal eladónő több darabot is mutatott, az egyik megtetszett elkértem, felpróbálni. Nem akartam (férfi)zoknira felvenni, ezért kértem egy bokafixet, míg ezt felhúztam, az egyik eladónő meglátta a lilára kilakkozott lábujjkörmeimet. Rendes volt, úgy tett, mintha észre sem venné. Felpróbáltam mindkét cipőt, tettem benne néhány lépést, s megvásároltam. Fekete velúr, az első harmada ezüst, az orra lekerekített, a sarka 8 centi magas, s az alsó vastagsága kb. 2*2 centi, biztonságban lehet benne mozogni.
Szerintem, ha a vásárló természetesen viselkedik, a kereskedőnek csak az a fontos, hogy a forgalmát növelni tudja, ennek érdekében mindent meg is tesz.
A kellemes környezetben való vásárlást hamarosan meg fogom ismételni, mivel szükségem van egy csizmára is, s lehet, hogy szoknyában...

Puszi: Dana

Előzmény: Benno (378)
Benno Creative Commons License 2002.11.09 0 0 378
nem ciki, csak kibicsaklik a lábad
Előzmény: tsb11 (-)
wamshoes Creative Commons License 2002.11.09 0 0 377
És olyan hely nincs ahol nem kell bankkártya, bankszámla? Hanem utánvéttel küldik a cuccot?
Előzmény: -MISU- (375)
-MISU- Creative Commons License 2002.11.09 0 0 376

Még valami !

A postaköltség a mobilnál,amit vettem 15,50 Euro volt; azt hiszem ez minden 1 kg alatti csomagra érvényes,de nem árt 20-szal számolni. Külföldi számlára utalásnál a magyar bankok általában +5 Eurot felszámolnak,ha forint és nem devizaszámláról utalsz...

Előzmény: -MISU- (375)
-MISU- Creative Commons License 2002.11.09 0 0 375
"Akkor van gáz, ha 44-es a lábad, hol találsz rá magassarkú cipőt?"

Pölö az interneten. Ki gondolta volna; mi ?!
Az eBay.de egy német internet aukciós honlap. Az embernek regisztrálnia kell magát (meg kell adni a VISA vagy Euro/MasterCard hitelkártya számát-VISA ELECTRON nem jó) és utána bármire licitálhat. Nekem Electron kártyám van,amit nem fogadott el a gép, mégis sikerült a regisztrációm...? Már vásároltam is egy mobilt,a pénzt pedig a bankfiókból utaltam át a tulajnak. Teljesen biztonságos!
Ha cipőt,csizmát vagy fétis cuccokat akarsz venni, akkor nagy választékból csemegézhetsz.A vásárlók anonimitást élveznek, ez azt jelenti,hogy nem írja ki,hogy az adott cikkre kik licitálnak.Többségében vadonat új darabokat bocsátanak licitre.
Ha úgy érzed,hogy ez a Neked való,akkor nyugodtan regisztrálj,de elengedhetetlen a német nyelv alapos ismerete! Ha csak nézelődni szeretnél,erre keresgélj: www.ebay.de -> Kleidung & Accessoires -> Schuhe Damen -> Elegante Schuhe VAGY Plateauschuhe VAGY Stiefel & Stiefeletten VAGY bármelyik kategória -> Ab Größe 44
Próbaképp itt egy link a csizmákhoz...

Ha fétis cuccok érdekelnek, a keresőmezőbe írd be: latex

Sok sikert ! ;)

Előzmény: béééla (3)
t-ne Creative Commons License 2002.11.09 0 0 374
Sziasztok,
Wamshoes,
beszéltem neki róla, igen. Nem nagyon érdekli a dolog.
Latex Bond,
egyszer régen megkérdezted, hogy miért csak én "engedek", a férjem miért nem. Nos, évekig próbálkoztunk a "normál" módszerrel, csak kínlódás az egész. Neki fantáziálnia kell, nekem a hócipőm tele van a végére az egésszel.
Tegnap megvolt a nagy Tényfeltáró Beszélgetés. Azt hiszem, Skirtman írta egyszer, hogy bizony nyugodjak bele, a beöltözéses szeretkezések nem lesznek soha kisebb arányban a normál szeretkezéseknél. Nos, úgy néz ki, a tegnapi beszélgetés alapján, hogy kínlódásainknak vége lesz, ha én is úgy akarom. Ez annyit jelent, hogy véget vetünk a kínlódásnak, és szépen hagyjuk a dolgokat úgy történni, ahogy (neki...) jó. Vagyis szépen felöltözöm én is (nem csak szeretkezések idejére, hanem pl. szórakozni), teljes szőrtelenítés neki is (régebben is volt így, de én nem szerettem soha, jobban vonz az _Ő_ szörös teste, mint az _Ő_ pucér teste...
És így talán menni fog. Szeretjük egymást, de másképp nem megy.
Én pedig vagy megszokom, vagy megszököm. Ez utüóbbi úgysem lesz, kérdés vuiszont, hogy mennyire teszek magamon erőszakot azzal, hogy ezt (muszáj) elfogadom így. Hogy többet valszeg nem lesz, amit én csak hétköznapi, normális szexnek hívok. De ez ami most van, valóban csak kínlódás, ahol én ugyan vele szeretkezem, ő pedig az éppen elképzelt helyzettel.
Fiúk, eléggé ki vagyok bukva.
Miért pont én? Miért nekem kell engedni?
Viszont szeretem. Szeret. Akor mi bajom van?

Help

cheekysod Creative Commons License 2002.11.08 0 0 373
Info, akit érdekel:

A Párizsi u. 9-től néhány méterre van egy használt ruha bolt. A Petőfi Sándor utcán a Vörösmarthy tér irányába haladva a Párizsi utcába jobbra kell bemenni és majdnem ütközésig haladni. A kirakatban van egy szép fehér tűsarkú, egész magas sarokkal. Hogy mekkora, arról fogalmam sincs. Minden bizonnyal női méret.

ariva Creative Commons License 2002.11.07 0 0 372
Szia Titkloózó!
Üdv az "áldottak" között! :-)
Sok sikert a bemutatóhoz, remélem jól fogadja a párod, és meg is kedveli a szokásaidat!

Nekem sem sok időm volt mostanában betérni, ezért örültem, ha szinten tartani tudtam a helyzetet. Na ja a munka, az munka.

Mindenesetre ez a hideg biztos, hogy kedvez a mániának, de nekem hála istennek, nem kell már az idő mögé bújnom.
Nemketk is hasonló jókat!

üdv ariva

Előzmény: titkolózó (371)
titkolózó Creative Commons License 2002.11.07 0 0 371
Sziasztok !
Én új vagyok, de nem a témában.
Röviden: hetero vagyok, de otthon néha én is szívesen felveszek harit + magassarkú női cipellőt. Ma este is egy konyakszínű fényes hariban szunnyadtam ! Szerintem is baromi szexi !
Igazándiból nem emlékszem, itt, vagy a Men in Hose rovatban, de valaki jól összefoglalta a "fejlődést". Én is elég félénk hímnemű voltam és így jutottam el a harisnya + highheel fétishez.
Barátnőmnek lassan kezdem beadagolni a dolgot, egyelőre - cseppet sem váratlanul - elég meglepetten reagált. A "bemutató" még hátravan, úgyhogy elég parás a dolog, de asszem őszinte tényfeltárás és beszélgetés eredményeként megoldódhat ez a dolog.
No egyelőre ennyit. Kicsit örülök, hogy mások is hasonló cipőben (szó szerint) járnak, már azt hittem, csak én vagyok ennyire elferdült.

Pusszancs mindenkinek !

wamshoes Creative Commons License 2002.11.06 0 0 370
t*-né!
Beszéltél már a pároddal a topicról?
t-ne Creative Commons License 2002.11.06 0 0 369
Sziasztok,
mivel már magánban (emil) és itt is hiányoltok, jelentkezem :). Köszönöm, hogy gondoltok rám, és hiányzom. :)
A helyzet az, hogy mint lentebb néhány topiktársunk is mentegetőzött, nem nagyon tudok hozzászólni a cipő- és latex- témához. Hát ezért hallgattam. De árgus szemekkel fuigyelem minden nap, hogy van-e új hozzászólás a topikban, vmi olyasmi, amihez nekem is lenne hozzátennivalóm.
Mifelénk minden oké, párommal pénteken végre eljutunk bulizni, kivilágos kivirradtig, mert elpasszoltuk a gyerekeket :).
Szőrtelenítés: sajna tudom, miről beszéltek :(, mert nekem is szükségem van rá :(. Tényleg teljesen más érzés egy csupasz lábikó, mint ha borítva van (mégoly rövidke) szőrrel is...
Harisnya: (nem harisnyanadrág): szvsz irtó szexi. Gondolom (tudom) a páromnak is (mármint ha rajtam van :)). De ilyen hideg időben nincs az a pénz, amiért felvenném :).
Amúgy nagyszerűen lehet használni vizsgázáskor a puskák eldugására :).
üdv mindenkinek
t*-né
andR Creative Commons License 2002.11.05 0 0 368
Sziasztok!
Borotválás témában teljesen egyet értek! Kb 2 hete túl estem rajta. ugyan nem tartott rövid ideig az akció, de az eredmény is hamar elmúlt. Most gyantázás van tervbe véve, mint minden szempontból hatékonyabb megoldás.
Szóval a lényeg, hogy fantasztikus érzés volt. Az a pillanat, amikor ott álltam pucéran és csupaszon... Kellemesen érezve a levegő apró rezdüléseit! A Lányok szerintem nem is tudják mennyivel több érzékük van így csupasz lábbal!
Időnként meg kell majd növesztenem a lábamon a szőrt, hogy újra és újra értékelni tudjam az érzést! :-))
A látvány egyébként egyértelműen magáért beszélt. Még a legvékonyabb harisnya is jól állt, szépnek nézett ki. Hamr gyorsan be fogok szerezni néhány olyat, amelyik eddig mellőzve volt: átlátszó-mintásak, színesek, fehérek... jön a dőzs idősazka! :-)
... és már csak egy szép cipőre kell szert tennem, meg hozzá illőú szoknyára természetesen.
üdv:andR
Előzmény: Latex Bond (367)
Latex Bond Creative Commons License 2002.11.05 0 0 367
Sziasztok !
Sajnálattal konstatáltam én is, hogy kezd lemaradozni a topic-unk, pedig nagyon lendületesen indult... :o( Ennek ellenére megpróbálok gyakran én is ellátogatni ide és írogatni, hátha bővül a társaságunk vagy visszacsábíthatók a régi ismerősök. (T*-né ?) Habár meg tudom érteni a többieket is, akiknek nemigen van kedvük monologizálgatni...

AndR, Wamshoes :
Mázlista az, aki műszakban dolgozik, igaz ? :o))) Rendkívül izgalmas, de egyúttal veszélyes dolog munkahelyen beöltözni, de egy-egy light-osabb (értsd: nem olyan feltűnő) fétis felvétele a legjobb vérnyomásemelő módszer ! :o)) Még kávé sem szükséges, hogy ne aludjunk el munka közben... Csak támogatni tudom az ötletet... ;o) Hideg munkahelyen a harisnya és tűsarkú csizma viselete elengedhetetlen. :o))))

Csaba11:
Köszi a gratulációt a barátnőm nevében is, remélem hordani is fogja a ruhát és nem csak az csapódik le, hogy én erőszakoltam ki nála a latex-overál megvételét. Majd meglátjuk, mennyit fog porosodni a szekrényben ? A latexnek nem tesz jót, ha nincs jól kihasználva... :o))
Csak azért nem látsz csizmás lányokat a városban, mert eltakarják valamilyen hosszú nadrággal. Kicsit "elnadrágosodott" a módi mostanában, pedig a divatbemutatók kifutóin tombol megint a miniszoknya őrület, de a bemutatók már 2003-at vetítik előre és megint lesz nyáron egy csomó forrónadrág+tűsarkú szandál ! Persze a minihez egy kicsit melegebb idő szükségeltetik, ami most nem nagyon van és máris láthatóvá válnának a vékonyabbnál vékonyabb tűsarkak... :o))
A Halloween-es fetish partin ismételten nem tudtam megjelenni, mert sajnos csak későn tudtam meg, hogy lesz. Persze a barátnőm sem ugrált volna örömében, ha közlöm vele, hogy hová vágyódom. Csak egy nagy vita kerekedett volna ki belőle, ammeg most különösen nem hiányzik a kapcsolatunkba. Én is kíváncsi lennék, hogy sikerült, de ide senki nem írogat, aki ilyenekre járkálna. :o( Ki tudja, mikor lesz a következő ?
Lábborotválásról : emlékszem, hogy amikor hajdanán először szőrtelenítettem a lábam, habár nem a fétismániámból kifolyólag tettem, de utána szinte rögtön az első gondolatom az volt, vajon milyen érzés lehet "kopasz" lábra harisnyát húzni és legfőképpen : milyen látvány ? Hát, mit mondjak ? Lehengerlő volt !!! :o) Sose gondoltam volna, hogy ekkora különbség van a szőrös és szőrtelenített láb érzékelési szintje között ! A harisnya nem csak úgy egyszerűen csuszatolta a lábamon a szőröket, hanem egyszeriben símogatott és csiklandozott szinte minden lépésnél, ahogy a combom belső fele egymáshoz dörzsölődött ! Nem értem a lányokat ! Hogy a fenében lehet a harisnyát (nem a harisnyanadrágot !) utálni ??? Még a latex-szoknyám folyamatos cirógató libbenését is éreztem a bőröm minden egyes négyzetmilliméterén !!! :o)) A látványról meg már nem is szólva... Szóval aki teheti és a partnere tolerálja, harisnyaviseléshez mindenképpen szőrtelenítse a lábát ! Leírhatatlan ! Sajnos nekem elég gyorsan nő a szőröm, így ez az élmény max. 1 hétig adatik meg, de addig állati !!!

Csaba11 Creative Commons License 2002.11.04 0 0 366
Sziasztok!

Tényleg eléggé leült a topic mostanság...
Volt vki a hétvégi fetsihpartyn??
Magammal kapcsolatban túl sok érdekességről nem tudok beszámolni. Talán az lehet érdekes, hogy tegnap vmilyen indittatásból leborotváltam a lábamat. Elég érdekes lett, egy fényes harinyával kimondottan tetszett, igazán szexisnek tűnt. Főleg miután egy piros csizmát is felpróbáltam hozzá...

Előzmény: wamshoes (364)
andR Creative Commons License 2002.11.04 0 0 365
Majdnem ezt teszem én is, csak nem magassarkúban, hanem harisnyában ücsörgök itt bent (a munkahelyen)immár reggel óta! :-)
Amellett, hogy kellemes, még célszerű is ebben a hideg időben!

Mindenkinek kellemes időtöltést, és kicsit aktívabb fórumos életet! ;-)

andR

Előzmény: wamshoes (364)
wamshoes Creative Commons License 2002.10.30 0 0 364
Ma egész éjjel bent kellett maradnom túlórázni... egyedül :-)
Hogy a munka keserű óráit feldobjam egy kicsit, behoztam az egyik kedvenc cipőmet :-)
Csaba11 Creative Commons License 2002.10.28 0 0 363
Gratulálok, biztos állati jó lehetett, és szuperül nézhet ki benne a barátnőd!!
Még nem tudom megyek-e a partira, jó lenne. De most elég kevés esélyt látok rá, hogy el tudjak menni.
Azért annyira még nincs itt a csizma szezon, legalábbis én egyelőre nem túl sok csizmás lányt láttam a városban... De remélhetőleg azért egyre többen lesznek majd az idő előrehaladtával...
Előzmény: Latex Bond (361)
wamshoes Creative Commons License 2002.10.28 0 0 362
Én milyen kérdésre nem válaszoltam?
Előzmény: Latex Bond (361)
Latex Bond Creative Commons License 2002.10.28 0 0 361
Szia Csaba !

Igen, sikerült !!! Megtörtént a nagy esemény : elvittem a barátnőmet a Simon üzletébe !!! Nagyon aranyos volt és bátran viselkedett ! :o)) (Mármint a barátnőm ! :o) ) Volt ugyanis egy nagy meglepim a Számára : rendeltem Neki egy latex overált, amit pontosan a méretére fognak elkészíteni. 2 hét múlva kell majd a ruháért menni, mert akkorra lesz kész és így fog kinézni !
Nagyon kedvesek voltak velünk az üzletben, a boltos csaj (aki mellesleg szerintem egyúttal a tulaj is) mindjárt méretet vett a barátnőmről és a kezdő latexruha-tulajdonosoknak kijáró udvariassággal kezelte Őt : felpróbáltatott vele egy hasonlót, ami kb. az Ő mérete, hogy lássa milyen iszonyat jól áll neki. Legnagyobb meglepetésemre és örömömre a barátnőmnek nagyon tetszik az overál, csak az volt furcsa számára, ahogyan a próba és a méretvétel zajlott : mindössze egy szál bugyiban ! :o)))
Szóval nekem óriási élmény volt, Számára pedig hatalmas előrelépés a fétiskultúrában, azonban combcsizmákat már nem volt hajlandó próbálgatni - szerinte az már túl kurvás. Sajnos a Burggasse-n lévő üzlet pedig éppen zárva volt, ahol meg tudtam volna mutatni neki, hogy honnan is származik néhány tűsarkúm... Bár szerintem nem igazán kötötte volna le a figyelmét egy olyan üzlet, ahol fiúknak (is) árulnak magassarkú csizmákat... :o) A fétisparti még nagyon a jövő zenéje, de már pedzegettem Neki, hogy a ruhát muszáj lesz felavatni...
Csaba ! Mész a partira ???

Amúgy mi ez az őrületes pangás itt ? Mindenki átpártolt más fórumokra, vagy mi ? Az utóbbi időben már csak én írogatok ??? Így nekem sincs valami túl nagy kedvem írni.... Kérdésekre, véleményekre senki nem válaszol, akkor meg minek ? :o((
Pedig itt a csizma-szezon !!! :o)))

Előzmény: Csaba11 (359)
skirtman Creative Commons License 2002.10.25 0 0 360
Na, semmi tema?
SkirtMan
Csaba11 Creative Commons License 2002.10.21 0 0 359
Hello!
Na mi van, mi volt Bécsben? Sikerül vmi izgi cuccot beszerezni?? Én most is a kedvenc cipőmben ülök itt a gép előtt...

Ja ha vkit érdekel: fetishparty.uw.hu

Előzmény: Latex Bond (358)
Latex Bond Creative Commons License 2002.10.17 0 0 358
Holnap megyek Bécsbe ! Dombon ülő fűcsomó legyek, ha nem Simon-os latexcuccba csomagolva hozom vissza a barátnőmet ! Apelláta nincs !!! :o))))))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!