Keresés

Részletes keresés

t-ne Creative Commons License 2002.09.25 0 0 276
Latex,
Dicséret volt :). És 100 %-ra mertem volna fogadni, hogy igazam van. Érdekes, kevés emberen jön ez át írásban.
Végül is, ha jól belegondolok, tényleg nem meglepő, 19 évesen már magam sem voltam ártatlan leány... Mégis meglepődtem. Nem tudom, miért...
A barátnőd nagyon jó fej lehetett. Komolyan. Kreatív, nagy fantáziájú. sajna én nem vagyok olyan :(. De azért Is jár az indexre az ember, hogy tanuljon, nem? :)
üdv
t*-né
Előzmény: Latex Bond (273)
wamshoes Creative Commons License 2002.09.25 0 0 275
szerinted az én teljesen szolid izlésemnek megfelelő cipő mennyibe kerülhet csináltatva?
Előzmény: Latex Bond (273)
wamshoes Creative Commons License 2002.09.25 0 0 274
Szerintetek mekkora lábon élnek hazánk leányai? Ha a cipőboltok választékából indulok ki, akkor max 40-es a jellemző, ebben a méretben még a legtöbb modell kapható. 41-es már ritka, és szegényesebb a választék, 42-es meg már nagyon ritka.
De egyre több olyan kis boltot látni, hogy "nagyméretű női cipők 44-45-ös méretig". Na szóval az lenne a kérdésem, hogy tényleg van a nők részéről ilyen méretekre kereslet, vagy esetleg pont a hozzánk hasonló férfiakra számítanak az ilyen boltokban? :-)


Latex Bond Creative Commons License 2002.09.25 0 0 273
T-né :
"Elég jól átüt a soraidon" :o) Ha most ez dícséret volt, akkor igazán köszönöm ! :o))))) Ha nem, akkor is, mert akkor meg felfogom kritikaként... :o))))
Ennek fényében azonban nem értem, mi a meglepő a "15 évvel ezelőtt"-ben ? Egy 18 éves lány is remekül rá tud érezni arra, hogy mennyivel izgibb az, ha megkötözi a pasiját... A viccelődést félretéve : azért az tényleg meglepetésként hatott, hogy a lánynak még egyáltalán nem volt szexuális téren szerzett tapasztalata (értsd: szűz volt), de azt már tudta, hogy a harisnyát nem csak lábra lehet húzni, hanem gúzsba is lehet kötni vele szerelmünket... :o) Kár, hogy nem maradt meg a kapcsolat, legalább baráti szinten.... :o))))

Csaba11 :
Lassan előre köszönnek már Neked a Cityline-ban ! :o) Ez egyébként akkor ciki, ha az ember egy vadiúj leányzóval tér be, hogy vegyen neki egy szexi lábbelit, de az eladónő autamatice kihozza a 43-as méretű csizmát a raktárból. Megjegyzem én is majdnem jártam így, amikor egy régebbi barátnőmmel (aki nem tudott a mániámról) betértem a boltba nézelődni, a Cityline-os lányok közül az egyik - aki ismer - puszta jóindulattól vezérelve már messziről odakiabált nekem, hogy hoztak ám megint nagy méretű csizmákat ! Nem győztem magyarázkodni a lánynak, hogy ki a bánatnak kell nagyméretű csizma az ismeretségi körömből.
Szerintem ha csináltatnád, mindenképpen olcsóbban jönnél ki, mint 50 ezer, de ha Te is imádod a platformokat (mint én), akkor a csináltatott sem lesz valami olcsó a talp speciális volta miatt. Az enyém közel 30 ezerbe került, de annak fém sarka van és az dobta meg ennyire az árat (külön kellett esztergáltatni !!!). Jó ötlet, ha a csizma alapanyagát (Bőr, műbőr, lakkbőr) is Te viszed, úgy megint faraghatsz le egy keveset a végösszegből. A gond csak annyi, hogy nálunk a cipészmesterek már eléggé idős korosztályt képviselnek, így a modernebb formavilágú csizmákat nem nagyon tudják tökéletesen visszaadni. Nem leszólni akarom a cipészmestereket, mert Ők legalább normálisan kitanulták a szakmájukat, de sajnos leragadtak a régi idők cipődivatjánál. A másik probléma pedig - mint írtam - a kaptafa hiánya, de ez mondjuk az esetedben talán nem lesz akkora gond, mint nálam, mert nincs olyan vészesen nagy lábad. Azért sok sikert hozzá és szerintem csináltass, ha kevés a pénzed !

Csaba11 Creative Commons License 2002.09.25 0 0 272
Tegnap ismét jártam a CityLineban. Ismét nagyon kedvesek voltak, ilyen kötős cipőt vettem (tudjátok amit igy a lábszáron kell megkötni. A végén a tulajdonosnő még azt is elmagyarázta, hogy hol szakadhat el esetleg nagyobb igénybevételtől a kötője és, hogy ne aggódjak, ha ilyen van nyugodtan vigyem vissza mert a cipészük meg tudja csinálni jól.
Igazából egy combig érő csizmát szerettem volna, de hát azoknak az ára iszonyú sok (50 körül van).
Szerintetek ha csináltatnék mennyivel jönnék ki olcsóbban??
wamshoes Creative Commons License 2002.09.24 0 0 271
"attól jövünk lázba, ahogy a kedvesünk kinéz"
És én pont ebben a szerencsés helyzetben vagyok :-))) és ehhez neki nem is kéne semmi különöset tennie, csak otthon is úgy felöltözni, mint ahogy bármikor amikor elmegyünk valahova.
Előzmény: Latex Bond (269)
t-ne Creative Commons License 2002.09.24 0 0 270
:) Nem jutott volna eszembe ott megnézni :). Érdekes, hogy pont ennyi idősnek saccoltalak, (ezért lepett meg a 15 év...), és főisk/egyetemi végzettségűnek. Elég jól átüt a soraidon. (vagy én tudok jól olvasni a sorok között :))
t*-né
Előzmény: Latex Bond (269)
Latex Bond Creative Commons License 2002.09.24 0 0 269
Sziasztok !

Wamshoes : Így van ! Vittem egy jó nagy képet (az Internetről nyomtattam) álmaim csizmájáról, plusz elláttam őket instrukció-hegyekkel a küllemét illetően ! :o) Végül is olyan lett, amilyet akartam !!!
"...vagy csak Latex Bond keresett mindig ilyen nőket magának?" Hehe ! Nem én kerestem, jött magától ! Egyébként sem lehet az ilyet keresni... "Szia, ne haragudj, még nem ismerjük egymást, de szeretném, ha szex közben megkötöznél..." :o) A jövő nyílt ismerkedő dumája ! :o))) Nem lenne rossz, hehehe ! ;o)
A "mindig" is enyhe túlzás, mert mint mondottam : egy ilyen barátnőm volt, a többi csak a fantáziámban fordult meg ! :o)
Hogy miért bátorkodtam mégis statisztikai számításokba bonyolódni ? Hát csak azért, mert azon nők száma az életemben, akik a fétisizmus iránt érdeklődtek : 0 db, akik pedig a bondage iránt : 1 db. 1 nagyobb, mint 0 és már le is vonhattam a felületes konzekvenciát, mely szerint több nőt érdekel a megkötözés, mint ahányat a tűsarkúk és a latex-divat, a többi fetisiszta-dilimről meg már nem is beszélve. :o) Ez persze egy eléggé rossz mintavételezésű statisztika, dehát mit csináljak ? Ennyi adatott meg nekem !
Pontosan úgy van, ahogy T-né írta ! A bondage-nek is rengeteg válfaja létezik, lehet azt borzasztóan "soft-osan" is csinálni, aminek az ég világon semmi köze a fájdalomokozáshoz !!! A bondage-nek a kiszolgáltatottság érzetéhez van köze, az pedig összeegyeztethető a gyengédséggel is !!! Az ütés-verés egyáltalán nem az én világom, nekem csak a finomkodás jön be !

T-né : Valóban a "zöld szemű szörnyeteg", a féltékenység állhat a háttérben. Egy bondage játéknál maximálisan egymásra vagyunk utalva, így biztosan nem egy tárgytól jövünk lázba közben, hanem a kedvesünktől és attól, amit csinál. Bár szerintem annak is imponálóan kellene hatnia, ha attól jövünk lázba, ahogy a kedvesünk kinéz, nem ???
U.i.: Nem, nem vagy indiszkrét ! :o))) A titok nyitja : egy klikkelés az "adatok" gombocskán a hozzászólásom címsorában, s lőn.... Szólj, ha nem megy, bár a kíváncsiság minden akadályt le tud győzni.... :o))))))))))

Látom, senkinek nem jönnek be a fémszandik.... :o(((

t-ne Creative Commons License 2002.09.24 0 0 268
Olvass vissza...
Előzmény: wamshoes (267)
wamshoes Creative Commons License 2002.09.24 0 0 267
Lehet, hogy én jártam rossz oldalakon, de ilyen "soft-bondage"-s képeket még nem láttam...
Ti próbáltátok már gyakorlatban is?
Előzmény: t-ne (266)
t-ne Creative Commons License 2002.09.24 0 0 266
Hát, ne úgy képzeld, hogy az ember fog egy szögesdrótot, és korbáccsal veri a párját lakkszerkóba és álarcba öltözve :). Bár nyilván ilyen is van.
Inkább amit Latex is említett: harisnya, selyemsál, ilyesmi. És közben végigcsókolni a testét :).
t*-né
Előzmény: wamshoes (264)
wamshoes Creative Commons License 2002.09.24 0 0 265
És tényleg jobban tetszik a nőknek, vagy csak Latex Bond keresett mindig ilyen nőket magának? :-)
wamshoes Creative Commons License 2002.09.24 0 0 264
Hát nálam egyáltalán nem jönnek be a kötözés és egyéb S/M dolgok.
t-ne Creative Commons License 2002.09.24 0 0 263
Latex,
Akkor jól sejtettem ;). Hogy miért tetszik jobban a nőknek a megkötözés ? Érdekes kérdés... Talán mert a fétisekre a válasz általában a féltékenység (velem is előfordult már), míg a megkötözésre ez nem (lehet) válasz. Talán mert így a bennünk lakozó "erőszakot" "felsőbbrendűséget" ki tudjuk élni (ha mi kötözünk :), ha a ffi kötöz minket: talán mert még "férfiasabbnak" látjuk így). ezek persze elméletek, amik ebben a percben eszembe jutottak, meg kellene kérdezni a jónépet, aki erre bukik. Biztos van ilyen topik :).
15 évvel ezelőtt... Huh, hányéves vagy, ha nem vagyok indiszkrét? Ha az vaygok, ejtsd a témát.
Kötözz meg és ölelj asszem vmi spanyol film volt, még Banderas is rémlik, de ez már nem biztos. Rég láttam (van már vagy tíz éve).
Nekem nem Nicole Kidman tetszik, hanem a bőrkabát :).O lyan jól nézett ki benne NK, hogy nekem is kellene olyan. (Erre alapoznak a reklámok, hehe.) Csakhogy ehhez szvsz magas nő kell, szóval úgysem néznék ki benn úgy... :( Amúgy őt kötözték meg. Kellemes film, szórakoztató. Nem a filmművészet csúcsa, de egyx meg lehet nézni :).
Glóriámat fényesítem :).
üdv t*-né
Előzmény: Latex Bond (260)
wamshoes Creative Commons License 2002.09.24 0 0 262
"mert ha jól ismerlek, akkor Neked nem kellenek ilyen "felhőkarcoló" sarkak, nemde ?"
Jól ismersz :-)
De hogy magyaráztad el milyet szeretnél? Vittél képeket?
Előzmény: Latex Bond (261)
Latex Bond Creative Commons License 2002.09.24 0 0 261
Wamshoes !

Szerintem végtelenül egyszerű a cipőkészíttetés ! Bemégy és megmondod, hogy egy színdarabhoz lesz szükséged rá, ahol Te nőt fogsz játszani vagy pedig elvesztettél egy fogadást és egy bulin nőként kell megjelenned ! Hidd el, hogy a hecc és a kihívás miatt is végtelenül kedvesek és segítőkészek lesznek Veled és megcsinálják, amit kérsz ! Én a Szondi utcai cipészetnél csináltam régebben és már az ötlet is nagyon tetszett nekik, hogy egy közel 25 cm-es sarkú csizmát kell csinálniuk egy fiúnak ! Ha netán odamégy, akkor még ráadásul nem is Te leszel az első, aki ilyet kér, így holtbiztos, hogy a szemük sem fog rebbenni a kérésed hallatán. Csináltak már ennél extrémebbet is.... például nekem. :o) A Te helyzeted azonban még egyszerűbb is, mert ha jól ismerlek, akkor Neked nem kellenek ilyen "felhőkarcoló" sarkak, nemde ? Még a kaptafát is megcsináltatják, még azzal sem kell törődnöd, ha netán nincs olyan formájú nekik. (Volt ugyanis olyan hely, ahol nekem kellett a kaptafát is beszereznem, na az egy nem semmi kaland !!!)

Előzmény: wamshoes (258)
Latex Bond Creative Commons License 2002.09.24 0 0 260
T-né :
Persze, persze, ez egy elhamarkodott benyögés volt ! Borzasztó nehezen cserélnék mániát, inkább az összevonás híve vagyok ! :o)) De komolyra fordítva : jól gondolod, azért cserélném el ESETLEG, mert a bondage már sokkal nagyobb létjogosultságot nyert a nők körében, mint a fétis bármely ága és pontosan azért, mert a barátnőm talán - mondom TALÁN - ezt jobban elfogadná. Ahogy Őt ismerem, bele is menne a cserébe, csak ne kelljen engem tűsarkúban látnia. Más kérdés, hogy a bondage műveléséhez is gazdag fantázia szükségeltetik, hogy igazán fincsi legyen a játék... Arról meg már nem is beszélve, hogy mániát csak úgy lehetne átcserélni, ha neki is lenne végre valami....
Érdekes egyébként, hogy a megkötözős játékok miért tetszenek jobban a nőknek, mint a fétisizmus ? Erre most hirtelen én sem tudok választ adni, de majd gondolkozom rajta !
A kikötözés olyan light-osabb a lányok szemében ! Nekem is volt olyan barátnőm a múltban (vagy 15 évvel ezelőtt), aki imádta, ha összekötözi a csuklómat harisnyával szex közben, de ettől Ő még végletekig gyengéd volt ! Most kezdem csak igazán érezni, hogy micsoda lehetőséget hagytam veszni akkor !!! :o))
Szóval Benned a dominajátékok (jól tudod, így híjják !) képét idézte fel a bondage és latex együtt ? Akkor elárulok egy nem túl nagy titkot : bennem is ! :o))) Az említett filmet sajna nem láttam ! Pótolom a műveltséghiányomat mihamarább ! :o)) Nekem Nicole Kidman is tetszik, hát még ha hosszú bőrkabátban van.... :o)) Őt kötözték meg vagy Ő kötözött meg valakit ? Bár tul.képpen mindegy ! Mindkettő látványos lehet !
Nem vittelek mennybe, de a titulust mindenképp kiérdemelted, mint egyetlen női topic-tag, akit a téma ennyire behatóan érdekel és mindezt a férje kedvéért ! Mi ez, ha nem odaadás ?
A tiszteletbeli fétisiszta címet pedig már akkor megszavazta Neked mindenki, amikor először írtál a topic-ba !

Velúrcsizma "kormeghatározásban" tökéletesen igazatok van ! Csak én nem vagyok hajlandó tudomásul venni az idő múlását ! :o)))

Előzmény: t-ne (249)
wamshoes Creative Commons License 2002.09.23 0 0 258
És hogy működik ez a cipőcsináltatás?
Előzmény: t-ne (257)
t-ne Creative Commons License 2002.09.23 0 0 257
Hát, cidrizve, mint itt sokan közületek :).
Cipőt ő is csináltatott abban az üzletben-műhelyben, amit vhol a topik elején olvastam. Nekem is ajánlotta, mert mivel a te lábadra csinálják a cipőt, így sokkal kényxelmesebb, mint a bolti.
Nos, vettünk mi már butikban két méretben nadrágot :). bementünk, egyet neki, egyet nekem. Az eladó csaj szeme se rebbent :).
t*-né
Előzmény: wamshoes (256)
wamshoes Creative Commons License 2002.09.23 0 0 256
Ha ilyen szégyenlős, hogyan szerezte be magának a holmikat? Mostmár könnyű, ha te veszed neki :-)))
Előzmény: t-ne (255)
t-ne Creative Commons License 2002.09.23 0 0 255
Naná, de ő még így, ismeretlenül, név és arc nélkül sem. Kis szégyenlős :).
Mél válasz ment, olvastad?
t*-né
Előzmény: wamshoes (254)
wamshoes Creative Commons License 2002.09.23 0 0 254
"Nem olyan, aki ilyesmiről társaságban beszél (még a legszűkebb barát előtt sem). "
Én se :-)))
Épp ezért írkálok ide a név és arc nélkül!
Előzmény: t-ne (253)
t-ne Creative Commons License 2002.09.23 0 0 253
Nagyon csodálkoznék, ha írna ide... Nem olyan, aki ilyesmiről társaságban beszél (még a legszűkebb barát előtt sem).
Nekem 91 v. 92 rémlik (egyik mhelyemen az egyik kolléganőmnek pl. velúr combcsizmája volt, és azt a mhelyet én 92-ben otthagytam. Innen a dátum.)
Egyébként meg olyan mindegy mikor. öreg vagyok :).
t*-né
Előzmény: wamshoes (252)
wamshoes Creative Commons License 2002.09.23 0 0 252
Hmm most hogy jobban belegondolok, igazad van! Hogy repül már az idő! :-(
Szóval 1993-94, meg 1994-95-ös télről vannak az én emlékeim...
Előzmény: t-ne (250)
wamshoes Creative Commons License 2002.09.23 0 0 251
t-né!
"A párom perpill munkaügyben külföldön tartózkodik. Amikor telefonon beszélünk, nem a topikról beszélek vele :). Szóval ezért nem tud róla. Ha lett volna módom, már meséltem volna rólatok neki. "
Hazajött már? Beszéltél, vagy fogsz beszélni a topicról vele?
Estleg várhatjuk, hogy előbb-utóbb t is felbukkan itt? :-)
Előzmény: t-ne (187)
t-ne Creative Commons License 2002.09.23 0 0 250
"Ha jól emlékszem kb. 4-5 évvel ezelőtt volt divat nálunk ez a fajta velúr csizma, de most már szinte egyáltalán nem látni."
Van az már 7-8 is :-)

Férfiak :)))))))))... Vmikor a kilencvenes évek elején jött divatba, először afféle vádliig érő csizmaként, aztán combcsizmaként. Szóval van az már 10 is :)))))))).
t*-né

Előzmény: wamshoes (248)
t-ne Creative Commons License 2002.09.23 0 0 249
Sziasztok,
Latex Bond,
Érdekelne, miért cserélnél mániát :))). Úgy gondolod, talán ez elfogadhatóbb a nők (jelen esetben a barátnőd) szemében? Kevésbé "feltűnő"? :))) Esetleg vicc volt? (Az sem baj ;)))) A latex és a bondage szvsz már bennem afféle domina (vagy hogy híjják ) képet idéz fel... Ehh... Kinek a filmje is volt a Kötözz meg és ölelj? Bár olyan rég láttam, hogy már csak a címére emlékszem... Viszont nemrég láttam az On-lányt. Ajánlom figyelmedbe. (Nekem leginkább Nicole Kidman hosszú bőrkabátja tetszett. Huhh... Csak ahhoz én alacsony vagyok :(((( ).
Csöbör-vödör csere: azért az sem rossz, hogy egyszer csöbör, egyszer vödör, nem? És ismét színesítettük vmivel a spalettát. :))) A fennmaradó szeretkezéseket pedig meghagyom afféle sima mezeinek :))). Hehe, ki is fogom kötözni, csak legyen rá alkalmam.
Nem hiszem, hogy olyan nagyon figyelmes és odaadó lennék, inkább önző. :) Ne vigyél mennybe :). Latex top: háát, sok pénzem úgy sincs, szóval valszeg nekem nem lesz olyan :(. De a párom fülébe ültetem a bogarat egy lakk ruhadarabról (az ötlet neki is tetszeni fog, úgy éljek :)).
Off-ról: szvsz lejjebb már megtárgyaltuk, hogy ez a topik egy általános fétis-topik, nem? Itt semmi sem off :). (Ha csak az én személyem nem, de talán elfogadtok tiszteletbeli fétisisztának :)))))).
t*-né
Előzmény: Latex Bond (247)
wamshoes Creative Commons License 2002.09.23 0 0 248
"Ha jól emlékszem kb. 4-5 évvel ezelőtt volt divat nálunk ez a fajta velúr csizma, de most már szinte egyáltalán nem látni."
Van az már 7-8 is :-)
Az a lány is ilyet hordott, akibe akkor voltam szerelmes, innen ered az ilyen csizma utáni vágyam. Akkoriban még nem mertem vásárolni magamnak, mikor meg már mertem, nem lehett ilyet kapni :-(
Volt, hogy a német Qulle oldalon láttam feltüni, de a magyar katalógusba nem került bele :-(
Itt-ott netes boltokban látni hasonlót, de netes vásárláshoz bankkártya kéne, s utána is elég macerásnak tünik az ügy... (Tényleg ha belépünk az EU-ba, után az EU-n belülről vásárolt dolgoknál már elmarad a vám,stb macera?)
Előzmény: Latex Bond (247)
Latex Bond Creative Commons License 2002.09.23 0 0 247
Sziasztok !

Wamshoes : Aha, most már meg tudtam nézni végre a csizmát... Aranyos, de nekem túl visszafogott... :o)) De azért még szólni fogok, ha látok hasonlót, ígérem ! Ha jól emlékszem kb. 4-5 évvel ezelőtt volt divat nálunk ez a fajta velúr csizma, de most már szinte egyáltalán nem látni. Akkortájt minden lány ilyen alacsony talppal hordta és - bármily furcsa :o) - még tetszett is nekem ! Mégpedig azért, mert a szexis, fiatalos, nőies image-hez akkor ez a kép társult. Most más társul... :o)))

Sexyshoes : A Burggasse végkiárusítási hangulatával egyetértek, amit nem tudok mire vélni, mert régebben rendszeresen frissítették a kínálatot. Azért kisebb lábúak (41 alatt) még kifoghatnak maguknak a női részlegen is vadállat darabokat ! Ha nem kérdezek rá, akkor elszalasztottam volna a piros lakk csizmámat is, amit legutóbb vettem, mert az történetesen pont nem a férfi részlegben volt kirakva. Lehet, hogy én is pontosan olyan pirosat vettem, amit Te is láttál, mert ennek is 3 ezer valahányszáz schilling volt az eredeti ára, de amikor fizettem Euróban, már lényegesen olcsóbban adta a csaj. Te is combcsizmát vettél ?

T-né : Örülök, hogy ha esetleg valami ötletkezdeményt nyújthattam az ügyben ! Innentől már csak Rajtad múlik az egész... Egyébként én a boldogságtól repesve cserélném át a tűsarkú és latex fétisemet bondage-re !!! :o)) Dehát a férjed a mérvadó és nem pedig én, hehe... Persze ahogy utánagondolok a latex és a bondage együtt...hmmm... :o) Igazad van ! Mégsem biztos, hogy túl jó ötlet ez a kiváltósdi... Esetleg csöbörből vödörbe ?!? :o)) Hidd el, Neked próbálok segíteni és nem kizárólag a férjed oldalán állok ! Merthogy ez a hozzányögdécselésem most nagyon így jöhet le !!! :o)))) Na, mindegy ! Szerintem egyszer kötözd ki, mint állat, aztán majd meglátjuk ! :o))))))))) Komolyra fordítva a szót : szerintem egy hihetetlenül odaadó és figyelmes nő vagy, hogy ennyire a kedvében szeretnél járni a párodnak ! Igazság szerint azonban ez két oldalú dolog : Ő is kipuhatolhatná ugyanis egyszer, hogy TE mikre vágysz titkon és esetleg azzal lepne meg néha !!! Lehetséges tehát, hogy jó ötletnek bizonyulna az is, ha Te gondolkoznál el pár különleges vágyadon. S lám, mindjárt elő is bukkan a fantáziádban egy kis kikötözősdi...
Az átlátszó latexben - még véletlenül sem kioktatásként írom, nehogy úgy értsd - pontosan az a nagyon vad, hogy ha valaki belebújik úgy néz ki, mint egy ÉLŐ guminő !!! Ez most a divat latex-berkekben. Igazad van, a fekete olyan megközelíthetetlen Michelle Pfeiffer-es, az átlátszó meg olyan kiszolgáltatott "guminős", akinek mindene látszik, de mégsem lehet hozzáférni ! Szerintem jópofa találmány !!! Ráadásul ha aláizzad a delikvens, akkor olyan üvegszerűen fog csillogni az egész bőre ! (Egyébként Michelle-en lakkruha volt és nem latex, de attól még bombajól mutatott...de ez most nem tartozik ide !)
A latex topok ára eléggé változó, attól függ melyik cégtől gondoltad ? A Simon valóban nem tartozik a legolcsóbb cégek közé, azonban az egyik legminőségibb !!!
Jaj, elnézést !!! Most látom, hogy erősen off voltam, ezt az egészet a másik topic-ba kellett volna írnom ! Millió bocs a tűsarkú rajongóktól !!!!

Wamshoes : a topictalit szvsz. senki sem napolta el, csak - mindenki hallgatólagos beleegyezésére - hagyjuk "érlelődni". Éspedig azért érleljük, hogy mindenkinek inkább a kedve jöjjön meg és a félelme illanjon el ! De ehhez még nagyon sokat kell itt beszélgetnünk !

Az indexes mail-emet is szoktam nézegetni, ha netán vki priviben akarna nekem írni, csak úgy gondoltam, hogy jobb, ha mindent nyilvánosan dumálunk itt ki, nem ? ;o)

U.i.: senkinek nem tetszettek a fa- és fémszandálok ? Személy szerint mit nem adnék, ha felpróbálhatnék egyet !!!!

wamshoes Creative Commons License 2002.09.23 0 0 246
"Épp kedzett megjönni a kedvem a topiktalihoz, hát nem elnapoltátok?!"
Elnapoltuk? Mikor???
Én csak azt látom, hogy egyszercsak nem esett több szó róla :-(
Pedig vártam, hátha egyszercsak több kedvem lesz mint félelmem :-)
Előzmény: t-ne (226)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!