Keresés

Részletes keresés

sexyshoes Creative Commons License 2002.09.22 0 0 245
Ja a burgasse tele van ilyen latexes cuccokkal, fűzőkkel, meg amit akarsz. volt olyan csizma, ami derékig ért és ott valami fűzőféleségben volt vége.
t-ne Creative Commons License 2002.09.21 0 0 244
Szia,
Köszi a linket, megnézem.
Nem töröltelek ki, viszont a cím át lett irányítva az "igazi" mélcímemre, úgyhogy nem kell itt jelezni, ha írtok nekem, mert tudni fogom, ha erre a címre ír vki. Latex, Te is írtad a másik topikban, hogy nem szoktad az itteni címedet sűrűn nézni, ajánlom neked is ezt a megoldást.
üdv
t*-né
Előzmény: wamshoes (243)
wamshoes Creative Commons License 2002.09.21 0 0 243
De remélem nem töröltél ki a sok spammal együtt :-)
Előzmény: t-ne (241)


wamshoes Creative Commons License 2002.09.21 0 0 242
spam ellen: Mailwasher, tök jó ingyenes progi!
Előzmény: t-ne (241)
t-ne Creative Commons License 2002.09.21 0 0 241
Sziasztok,
Latex,
Spameket kapok a világ minden tájáról, szexoldalak hirdetéseit is, (hehe, az indexes, "eredeti" nickem mélcímére), de speciel ilyeneket nem kaptam eddig. Nem is hiányzott. Most már elmondhatom, hogy ez is megvolt :).
Amit javasoltál: nos, az ötlet nem rossz, csak ki kellene puhatolni. Egyrészt jó ötlet, másrészt: ha az emberlánya végre egy kis hétköznapi, kutyaközönséges szerelmeskedésre vágyik, nem biztos, hogy jó csere a fétises szeretkezés mondjuk kikötözősre :). Bár próbáltam már azt is, jó volt :) (nem vele). Úgy érzem-látom-ismertem meg, hogy elég konzervatív (hehe, a fétise ellenére is :)), szal igencsak ki kell(ene) nyitni a szemem, hogy megtudjam, mi vonzza még. Pl. azt tudom, hogy az általad (is) kedvelt latex-lakk stb. ruhák nagyon vonzzák őt is. És a szatén és a selyem. Ilyen (szatén) ruhákat-fehérneműket beszereztem már, viselem is, ágyon kívül és belül :). Szal nem tudom. lehet, hogy majd kikötözöm :)). (hehe, talán nem is olyan mosolyognivaló ötlet, most hogy így végiggondolom, hm, meg kell fontolni :)).
Menéztem egyébként a latexes topikban a linkeket, tecc nekem is :). Legalábbis a fekete. Az átlátszó nem igazán, mert olyan guminőnek néznek ki benne szvsz. De a fekete olyan cicás, nem? Mint a Batmanben a M. Pfeiffer. Na, az egy neked való film ilyen szempontból, nem? ;) Egy latex top mennyibe kerül jó magyar forintban?

Wam,
jártam már úgy én is. Leárazva egy tornacipő 6000-ről 1200-re, bemegyek, felpróbálom, megveszem, fizetek 300 forintot :)).
üdv mindenkinek
t*-né

Előzmény: wamshoes (240)
wamshoes Creative Commons License 2002.09.21 0 0 240
"a Múzeum krt-on van egy Fönícia cipőbolt, ahol a hálózatban megmaradt darabokat árusítják, engedményesen."
De még milyen engedményesen! Kinéztem egy cipőt, ami eredetileg 15990 volt, több árcetlin keresztül végül 6990. Aztán a pénztárnál ért a kellemes meglepetés, hogy ebből még(!) 75% kedvezményt adtak!
Előzmény: t-ne (226)
sexyshoes Creative Commons License 2002.09.21 0 0 239
Hali!

A burggasse bejön, bár a választék nagyon hasonlított egy végkiárusításhoz, a thaliások meg mint mondtad, nem tartanak méretet, és szerintem a cityline-ben jobb cuccok vannak. A burggassén egyébként pár cuccut elég olcsón adnak, (magukhoz képest) mert pl egy piros csizmán 3100 shilling volt, amit 135 euróért adnak. Az kb a fele. még így is 30000 huf.
De azért megvettem. Egyébként nem nagyon volt méretválaszték, csak ami ki volt rakva, mindenből egy darab. Egyébként meg nagyon rendesek. A csaj nem győzte kiszolgálni a vevőket, 4 fickó 1 csaj, a pasija, vagy a tulaj, meg a bolt közepén egy asztalnál pezsgőzött meg cigizett. Ingyen peepshow? Az egyik faszi meg egy szál ingben és alsógatyáben flangált a boltban, az utcáról simán lehetett látni az ajtón keresztül ha benéz valaki.

wamshoes Creative Commons License 2002.09.20 0 0 238
"Akinek van valami "dilije", annak általában több is létezik, ez alaptétel szokott lenni, csak esetleg nem tud róla."
Pontosan!
Bár nálam ezek is kötödnek az elsődleges dilihez :-)
Előzmény: Latex Bond (233)
wamshoes Creative Commons License 2002.09.20 0 0 237
Nem én raktam a geocitiesre, egy honlapon találtam a képet...
de ha ilyen vacak a geocities, akkor átmásoltam magamhoz, itt van, remélem innen már bejön...
Előzmény: Latex Bond (234)
wamshoes Creative Commons License 2002.09.20 0 0 236
válasz ment
Előzmény: t-ne (232)
Latex Bond Creative Commons License 2002.09.20 0 0 235
Mára ígérem ez az ucsó hozzászólásom, de egyszerűen nem bírtam megállni :
Néhány vadállat fa- és fém-modell az USA-ból, amelyek közül néhány talán egyszer eljut a Cityline-ba is (nekem most ezek az abszolút listavezetők !) :
1. Fa talpú platform szandálok és papucsok
2. Ázsiából importált fa- és fémszandálok

Ennyit mára a tudomány és a technika újdonságaiból... :o)

Latex Bond Creative Commons License 2002.09.20 0 0 234
Szia Wamshoes !

Szívesen segítenék neked, de sajnos nem sikerült megnéznem a képet a csizmáról, gondolom azért, mert Geocities-éknél adatátviteli korlátozás van, amennyiben az ingyenes regisztrációt választottad. Tudom, mert nekem is van náluk honlapom és ha túl sokan akarják megnézni, akkor kapnak a kedves látogatók ilyen üzeneteket a képükbe. A megoldás : várnunk kell kb. 1 órát és újrapróbálkozni vagy Te próbálod meg máshová feltölteni a képet.
Egyébként a 3-4x naponta teljesen normális, ha az ember single és persze van hol csinálnia... :o)

Előzmény: wamshoes (230)
Latex Bond Creative Commons License 2002.09.20 0 0 233
Szia T-né !
Örülök, hogy megmaradtál köreinkben a nem kívánt küldemények ellenére is. Ilyeneket én is kapok, sőt van amikor vírussal karöltve, úgyhogy ilyenen már ki sem akadok, de ez most off.
A kérdésedre válaszolva : sajnos nem megy !!! Egyenlőre legalábbis... Mégpedig azért nem, amit már egyszer elregéltem Nektek : a barátnőm NEM AKAR ÍGY LÁTNI. Persze gondolkoztam már áthidaló megoldásokon, pl.: bekötöm a szemét vagy csak sötétben szeretkezünk. :o)) De félre a tréfával, a fétises szeretkezés esetünkben még nagyon a jövő zenéje. Ha egyáltalán be fog következni ilyen alkalom a jövőben. Azért egy kicsit próbáltam már hatni a "női hiúságára" és meséltem neki az önkielégítéseimről. Ha Ő "vérbeli" nő, akkor ez idővel sérteni fogja az önérzetét, hogy nekem van alkalmam és erőm egyedül is csinálni és talán gondoskodik majd valamiféle ellenszerről... :o))
A fétises szeretkezések számának csökkentésében sajnos nem igazán tudok segíteni. Ez az élet nagy fintora : egyesek csökkenteni akarják a mennyiségét, mások meg legalább egyszer átélni... :o)
Nem akarok hülye ötleteket adni (ha jól emlékszem ezt már egyszer ajánlottam, csak nem reagáltál rá - lehet, hogy pont azért mert hülyeség ?), de esetleg kipuhatolhatnád, hogy milyen extrém dolgo(ka)t szeret még a férjed a szexben és ha van ilyen, akkor időnként áttérhetnétek arra. Akinek van valami "dilije", annak általában több is létezik, ez alaptétel szokott lenni, csak esetleg nem tud róla. Vagy pedig meg kell ismertetni mással is, ami esetleg már Neked is jobban bejön. ;o) De Te azért soha ne felejtsd le Magadról a harisnyát és a tűsarkút, hogy a vizuális élményszerzés megmaradjon és pszichésen összekapcsolódjon a kétféle "módszer". Így óvatosan rá lehet szoktatni másra is - ami Neked is jó - pontosan ugyanazon az elven, amelyiken a női ruha (cipő) fétis is kialakult Nála, azaz vizuális asszociációval. Persze, ez csak egy ötlet, ami nálam valószínűleg bejönne, mert ha azt megcsinálná a barátnőm, amire én gondolok és eközben mindig tűsarkú van rajta és latex ruha, akkor esküszöm lemondok a női ruha mániámról !!! :o)))
Előzmény: t-ne (227)
t-ne Creative Commons License 2002.09.19 0 0 232
Válasz ment.
t*-né
Előzmény: t-ne (231)
t-ne Creative Commons License 2002.09.19 0 0 231
Miért, írtál? Írtam anno vkinek /tán Skirtmannek), hogy jelezze itt mindenképpen, ha ír, mert nem szoktam nézni. Akkor is csak azért néztem meg, mert erről írtam itt a topikban. Most megyek és megnézem. :)
t*-né
Előzmény: wamshoes (228)
wamshoes Creative Commons License 2002.09.19 0 0 230
Kicsit offtopic, mivel egyáltalán nem magassarkú, de hátha valahol láttok ilyet:
Évek óta keresek ehhez hasonló csizmát, de szinte sehol sincs, ha véletlenül mégis, akkor meg nincs 41-42-esben :-(((
Tavaly a La Halle-ban volt hasonló, de max 38-asban :-((( (pedig a doboz szerint 41-est is gyártottak)
wamshoes Creative Commons License 2002.09.19 0 0 229
Hát rám úgy napi 3-4x jön rám a dolog, ez sok? :-)
Hogy mi lesz amikor már normális nemi életben lesz részem, nem tudom... mindenesetre amikor a barátnőmmel voltam, akkor eszembe se jutott a cipők viselése, bőven megfelelt az Ő látványa, és masztizás helyett is egész "normális" vágyaim támadtak :-) amik egyenlőre sajnos még csak vágyak, de remélem előbb utóbb beteljesülnek.
Előzmény: Latex Bond (225)
wamshoes Creative Commons License 2002.09.19 0 0 228
"Sőt, én már kettőt is kaptam, bebeeee!"
Én csak egyet :-)
Az ajándékcsomagok annyira sokkoltak, hogy már nem is nézed az itteni mailodat?
Előzmény: t-ne (226)
t-ne Creative Commons License 2002.09.19 0 0 227
Még egyet akartam:
írod:
"Úgy érzem, nálam jelenleg különvált a "normális szeretkezés" és a "fétises maszti"."
Fétises szeretkezés nem megy? (rémlik vmi a barátnődről...)
Srácok, vki írhatna már arról is, amit itt egyszer már boncolgattunk, hogy hogyan lehetne csökkenteni a fétises szerektezések számát normális szeretkezésekre, és mindenki írta, hogy nyugodjak bele, ez ördögi kör. Ti is ezt tapasztaljátok? Vagyis ha egyzser kell a fétis a szexhez, akkor egyre jobban kell, elhagyni pedig kilátástalan próbálkozás?
Mondom, engem maga a párom beöltözése (szexhez, vagy csak úgy - bár ez utóbbi nem igazán fordul elő már) nem zavar, csak épp jó lenne elérni azt, hogy JÓ nekünk amúgy hétköznapian is, nem csak beöltözve...
t*-né
Előzmény: Latex Bond (210)
t-ne Creative Commons License 2002.09.19 0 0 226
Sziasztok,
dehogynem, itt vagyok, olvaslak benneteket. Csak hát mit is írhatnék egy csomó linkre, amiket ajánlottatok? :)))
(Amúgy mint kiderült, nem csak én kaptam szép ajándékcsomagot az itteni emilcímemre. Sőt, én már kettőt is kaptam, bebeeee!)
Ma gondotlam rátok, a Múzeum krt-on van egy Fönícia cipőbolt, ahol a hálózatban megmaradt darabokat árusítják, engedményesen. Ott láttam egy nagyon szép cipőt, kb. 1-2 cm-es talppal és olyan 12-15 cm-es sarokkal. Nagyon szép volt, nagyon kecses. Nekem még jól is jönne, van egy kis magasságkülönbség köztem meg a párom között.
Most ennyi,
puszi mindenkinek
t*-né

ui: Épp kedzett megjönni a kedvem a topiktalihoz, hát nem elnapoltátok?!

Előzmény: Latex Bond (225)
Latex Bond Creative Commons License 2002.09.19 0 0 225
Sziasztok !

Úgy érzem, egy kicsit talán megint leült a topic-unk, úgy hogy megpróbálok életet lehelni belé. Egyébként tudja valaki mi van T-nével ??? Kár, hogy egy ilyen incidens miatt már nem is látogat be hozzánk...

Csaba11 : Jaaaa !!! Így névről már mindjárt ismerős az üzlet !! A Little Paul-ból réges régen én is vásároltam ruhát, tényleg nagyon kedvesek, bár akkortájt még egy középidős hölgy és egy férfi vitte a boltot. A fiatal lány lehet, hogy engem is zavarba hozna... nem tudom miért... Úgy érzem az idősebbek sokkal toleránsabbak, mint a mai fiatalok. Na, kezdek úgy beszélni, mint egy vénség... :o) Anno én egy PVC nadrágot és egy kabátot vettem náluk, ami mindkettő tökéletesen átlátszó és tul.képpen olyan, mintha az ember nylon-ba volna csomagolva. Pusztán egy csizmával és egy tangával kiegészítve rendkívül szexi tud lenni. :o) És ezt az összeállítást is Ők ajánlották ! A Deichmann mellett valóban szép cipők vannak a saroküzletben, de náluk végképp nincs nagy méret. A Deichmann-ban sem mindig van. Ja, persze akinek 41 alatti lába van ! :o))

Wamshoes : "a fétissel végzett önkielégítést elviekben nem kéne túlzásba vinni...". Azért mondom, hogy elviekben, mert erről írnak a szexuálpszichológiai szakkönyvek, hogy eleve magát a maszturbálást nem kellene túlzásba vinni, ha az embernek már kiegyensúlyozott (?) és rendszeres (?) nemi élete van (persze ha ez nem adott, akkor a maszti egészséges voltát senki sem kérdőjelezi meg), mivel ebből egyenesen következne, hogy ott valami nem stimmel. Vagy a mennyiségével, vagy a milyenségével és az ember ezt próbálja bepótolni "egyszemélyes akciók" révén. Hát még ha az ember ezt a fétisének "társaságában" végzi ! Akkor ugyanis még az esélyét is elkerüli annak, hogy a fétisimádatot némiképp visszaszorítsa az életében és a "normál" szex irányába fordítsa érdeklődését, elterelve a figyelmét a meglévő devianciáiról. Továbbá azért írtam még, hogy elviekben, mert pölö nálam a gyakorlatban ez nem így működik és a véleményem is más a dolgokról: nem kívánom deviáns vágyaimat a hagyományos szexszel mesterségesen visszaszorítani, hanem hagyom érvényesülni ezt is, azt is és esetleg össze szeretném hangolni őket. Csak nem egymás rovására, ahogy azt már megfogalmaztam !!! Amennyit tudok, beépítek a hagyományos együttlétekbe, amennyit nem tudok, megmarad a "magányos alkalmakra". Hogy mennyi a "túlzás", azt mindenki döntse el maga, nekem spec. naponta szükségem lenne rá (mármint a fétisemre), de ezt enyhíti a relatíve rendszeres nemi élet.

Sexyshoes : Klassz a csizmád, gratulálok a bátor próbához ! Azért a West End nem egy kihalt hely, úgyhogy megeshetett volna, hogy esetleg tömve van az üzlet, de legalábbis a bolt előtt sétálók bizonyára láthatták, hogy egy fiú próbálgat tűsarkú csizmákat. Nem egy hétköznapi látvány !!! De igazad van, szerintem is különös érzés próbálni, ahol azért néhány ember még láthat, de azért ne túl sok, akik között már bizonyosan akad legalább egy intoleráns típus, aki megjegyzést tesz. Sajnos Pesten én sem nagyon tudtam volna jobb üzletet ajánlani, mint a Cityline, náluk a legnagyobb a választék, igaz Ők a legdrágábbak is egyúttal (van üzletük a Pólusban is, de annak közel nincs ilyen széles választéka). Régebben még egy üzletben láttam extrém magas sarkú cipőket a belvárosban, de csak néhány modellt tartottak és azt sem tudom, hogy még működik-e a bolt, de azért leírom a címét : V. ker. Váci u. 10., Taboo Butik. Eredetileg Ők hoztak be először az országba a Cityline megnyitása előtt amerikai go-go girl szandálokat, amelyek köztudottan szexisek és magas a sarkuk és ha jól tudom katalógusból is lehetett rendelni. Hogy most mi a helyzet nem tudom, mert régen jártam arrafelé. Aki sétál a Váci utcában, nézzen utána !!!
Bécsi címet ismerek néhányat (már a másik topic-omban is felsoroltam kettőt, de azok inkább a ruhákra voltak kihegyezve), úgyhogy írok is párat, amelyek szerintem nekünk valók :o) :
1.) Schuh and Dessous - Engelhardt :
A-1070 Wien, Burggasse 130. (Nyitva: K-P, 09:30-18:00)
Az üzletben külön helyiséget tartanak fenn a férfi-tűsarkú-cipőknek (ez egy szép paradoxon :o) ) és ruháknak, ahol a világ legtermészetesebb módján próbálhatsz fel bármit ! Az eladónőnek az lenne a furcsa, ha nem magadnak vennéd a magassarkút !
2.) Van két üzlet a Thalia strassé-n a 14. és 26.-os szám alatt, amelyek ugyanazon cég 2 boltja. A nevét sajnos elfelejtettem, de gyönyörű platform szandálokat és csizmákat lehet venni náluk... azonban csak 41-es méretig ! Kb. a mi Cityline-unknak felel meg választékát és minőségét tekintve.
3.) A Mariahilfer str. 77. alatt (a Generali Center nevű üzletházban) van két bolt : a Frontline és a Full Power, ahol szintén lehet kapni egy-két dögösebb darabot, az egyik csak cipős, a másik inkább ruhás, de akad náluk nagy méretű női cipő is.
4.) Love and Fun :
A-1100 Wien, Gudrunstr. 134.
Ez egy "egyszerű" szexbolt, ahol újságokat, ruhákat és segédeszközöket árulnak, de ami nekünk fontos : néhány tűsarkú csizma és cipő is fellelhető ott.
Egyenlőre ennyi ! Aki netán München-i, vagy Zürich-i székhelyű üzletek címeire is kíváncsi, bátran szóljon, mert azokból is perfekt vagyok ! :o)
Ja ! Sexyshoes ! Köszi a linket, jó kis cuccok vannak ott, ezt még eddig nem ismertem. Habár a link konkrétan a latex bugyikra mutatott, de volt ott azért néhány nekem tetsző vadabb darab is ! :o)

Cserébe itt van egy pár link a kedvenc netes cipőkereskedéseim közül, ahol az általam leginkább favorizált platform szandálok, cipők és csizmák tömkelege található :
Pony Girl Shoes
Pleaser Shoes USA
La Piazza
Highstyle Shoes
FUSS High-Heels Italy
Funky Boutique Florida
Funk e Feet Footwear
Extravaganza
Dugan Brothers

Aki a magas talpú, magas sarkú lábbelik megszállottja, az a fenti üzletlistának nagyon fog örülni. Csak annak nem örülünk, hogy ezeket itthon nem lehet még kapni... Nagy méretekben... :o))

sexyshoes Creative Commons License 2002.09.18 0 0 224
sexyshoes Creative Commons License 2002.09.18 0 0 223
Ha valaki tud bécsi címeket, légyszi írjatok, mert lehet fogok arra járni. Ha tudtok árakat is.
Köszi
wamshoes Creative Commons License 2002.09.18 0 0 222
Hát van egy kis árkülönbség!
83.00 USD = 20,688.82 HUF
Kérdés, hogy milyen költség jönne még rá a netes rendelésre... Ha jól tudom a 25% ÁFA tuti, de még így is messze van az itteni ártól...
Előzmény: sexyshoes (220)
sexyshoes Creative Commons License 2002.09.18 0 0 221
Ja és persze 44-es a legnagyobb.
sexyshoes Creative Commons License 2002.09.18 0 0 220
Sziasztok.

Most találtam meg a neten a cipőmet. 83 usd.
itt van, a sky 3000-es

sexyshoes Creative Commons License 2002.09.18 0 0 219
cityline, 37000.

Előzmény: Csaba11 (218)
Csaba11 Creative Commons License 2002.09.17 0 0 218
Hol vetted meg? A Westendben? Mennyi volt(ha nem vagyok túl indiszkrét)??
Előzmény: sexyshoes (217)
sexyshoes Creative Commons License 2002.09.17 0 0 217
Igen!

Megvettem egy fekete, 18 centis lábszárközépig érő csizmát. Egy hátulutője van, még kicsit be kell járatni, mert csizmából a 40-es a legnagyobb. Rám jött, most is rajtam van, de mivel bőr, még tágulni fog. Egyébként tök állat volt próbálni, mikor először mentem, egy vékony zokni volt rajtam, és nem voltam elég határozott. Pont mikor nekiálltam próbálni, kiürült a bolt, az eladó csaj pedig rendes volt. Később vissza mentem, kértem egy bokafixet, meg a csizmát, és megvettem. Egyébként akkor is kiürült a bolt.
Nagyon jó érzés volt, most is az.

Majd írok, most megyek dolgozni.

Előzmény: wamshoes (216)
wamshoes Creative Commons License 2002.09.16 0 0 216
Sikerült valami kedvedre valót találni?
Előzmény: sexyshoes (214)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!