Keresés

Részletes keresés

Csaba11 Creative Commons License 2002.09.15 0 0 215
A Pólus Cneterben is van két bolt ahol árulnak elég jó cipőket, bár tutira a Westendben lévő CityLine a legjobb. Sajna Pesten se túl sok helyen lehet azért ilyen jellegű cipőket kapni. A LittlePaul meg a a Teréz krt.6 szám alatt van. Én sajna ennél több címet nem tudok mondani...
Előzmény: sexyshoes (214)
sexyshoes Creative Commons License 2002.09.15 0 0 214
Holnap lehet megyek Pestre, jó lenne pár cím!
Köszi előre is.
wamshoes Creative Commons License 2002.09.14 0 0 213
"a fétissel együtt végzett önkielégítést elviekben valóban nem kéne túlzásba vinni"
Hogy érted, hogy elviekben?
És mennyi a túlzás?
Előzmény: Latex Bond (210)


sexyshoes Creative Commons License 2002.09.14 0 0 212
Üdv

Az a cipő ami kicsit megadta magát, olyasmi volt, amit tegnap láttam a westendben. 5*annyiért. a különbség csak a felsőrész pántjában van. A gond egy kis egyenetlen terpen keletkezett. Ahogy nézegettem, megtudnám reparálni házilag, de az nem az igazi lenne, bár a "használati értékét" visszanyerné. Azt egyébként Békéscsabán a leonardóban vettem. de példul a debreceniben nincs az a fajta. Ha valaki tud, írjon címeket, mert errefelé elég konzervatív felhozatal van. Nekem az igazi kedvencem, amihez még eddig nem volt szerencsém, csak a westenben zárás után, a fűzős lábszárcsizma, jó kis platóval, meg vagy 20 centis sarokkal. Egyébként ma vettem egy szolidabb kis szandált potom 2600 huf-ért. Alig 8600-ról vitték le. Pont azon gondolkozom, hogy cipőboltot kell nyissak, ha ott ennyire elfogadott a 300%-os árrés, mert kb ennyivel dolgoznak.

Előzmény: Csaba11 (211)
Csaba11 Creative Commons License 2002.09.14 0 0 211
A bolt a Körúton van, az Oktogonnal. Úgy hívják,hogy Little Paul. Állati jófejek az eladók,idáig egy fiatalbbal lánnyal meg egy idősebb hölggyel találkoztam. Pl. a az öregebb eladó múlt héten saját maga segített egy fűzőt felpróbálni, ő kötötte, huzogatta hátul a madzagokat. Közben egy extra átlátszó mini szoknya, fekete combfix volt rajtam és nem szólt egy szót se... Sőt amíg a fülkében próbálgattam még közben ő keresett más cuccokat, hogy azokat is nézzem meg. Szóval állati rendes, jófej volt.
Aztán a Westendben a CityLineban is még mindig rendesek az eladók. Amit a múltkor vettem cipőt a pántjainál kicsit tropára ment és szó nélkülkicserélhettem másikra. Sajna pont akkor nem találtam olyat ami tökéletesen tetszett volna, és így adtak egy bónt amit majd bármikor beválthatok.
A múltkor egyik este megint kimerészkedtem az utcára magassarkú cipőben. Egy olyan 5-10 perces kört sétáltam itt a ház körül, azt hiszem egy pár ember is láthatott...
A Mammut 2-ben a Deichmann mellett, a sarokban, van egy cipőbolt és ott is láttam szép cipőket a múltkor.
Előzmény: Latex Bond (199)
Latex Bond Creative Commons License 2002.09.13 0 0 210
Sziasztok !
Napirend előtti felszólalás : először is köszi mindenkinek, hogy így egyetértettetek velem tali-ügyben, akkor ezt a jövő majd úgyis hozza magával...a többi meg rajtunk múlik ! :o)

A többi hozzászóláshoz :
Skirtman : személy szerint nem gondolkodtam még a vadidegenekkel való hosszútávú összeköltözésen, de totálisan elképzelhetetlennek tartom, hogy állatkerti majom legyek több hónapon keresztül, mégpedig pontosan a "hóbortom" miatt ! Képzeljétek csak el, ezen csámcsogna az egész ország, hogy "Az a kis buzi ott a tűsarkúban hogy hogy csak lányokkal flörtöl ?" :o) Persze lehet, hogy pont ezen devianciám miatt nem tudnák nélkülözni szerény személyemet egy ilyen bárgyú sorozatból ??? :o) Mivel BB ügyben sík-informálatlan vagyok (és nem is érdekel ez az agytérfogat-csökkentő marhaság), így ehhez a gondolathoz nem is nagyon tudnék mást hozzáfűzni.
A fétis-viselés valóban egy intim dolog, hiszen a szexuális vonzatát pontosan az adja, hogy nem mindenki lát így Téged vagy legalábbis nem olyanok, akiket ez taszít vagy teljes mértékig hidegen hagy a látványa. Ahogyan azt Saal is nagyon kiválóan megfogalmazta : "Az izgalomkeltő hatás az eldugottságában rejlik" ! Pusztán csak azért vágyunk partnerre ebbéli hobbinkban, mert egy "magányos fétisimádatnál" sokal izgalmasabb, ha van még egy ember, aki szinte külön kéri vagy elvárja a fétis jelenlétét (vagy esetleg kötelez rá ???...hehehe :o))) ), mintegy legalizálva azt és persze nem árt, ha ez a valaki a párunk, mert Ő van a legtöbbet mellettünk, így Ő tudja ezt a legtöbb alkalommal igényelni illetve teljesíteni. Női viseletről lévén szó, úgy tudnánk a társadalom elvárásaival szembeni helyzetünket normalizálni, ha inkább Vele vetetnénk föl ezeket, azonban sajnos a partner nem mindig hajlik erre, ráadásul egyes telhetetlen egyének - mint például én - egy idő után arra vágynának, hogy Ő is viselje és én is, mer' úgy még frankóbb, így az elméletem máris romokban hever... :o)
Ariva : Az őszi divatnak én is nagyon örülök, mert jönnek a miniszoknyával és harisnyával párosított csizmák, ráadásul remélem idén is tombolni fog a magassarkú (esetleg magasszárú) csizma és ez az én gyengém... ;o)
Saal : Bár maszturbálni rendkívül egészséges, mert rendben tartja a fehérje-háztartásodat :o)), azért a fétissel együtt végzett önkielégítést elviekben valóban nem kéne túlzásba vinni, legalábbis azoknak, akik ettől az egésztől szabadulni szeretnének. Úgy érzem, nálam jelenleg különvált a "normális szeretkezés" és a "fétises maszti". A kettő nem zárja ki egymást, de persze nem szeretném a másodikat az első rovására túlzásba vinni. Egyszerűen van mikor az egyik hiányzik, van amikor a másik. Nálam akkor fog egyenesbe jönni a dolog, ha össze lehet majd kapcsolni a kettőt... :o)
Érdekes dolog, hogy fétis party-n való teljes átalakuláskor csak a beöltözés terminusa alatt érzek szexuális izgalmat, az ottlétemkor már szinte "átlényegülök" és megtanulom viselni a külsőmet és annyira természetessé válik az image-váltás, hogy már nem érzem azt a bizonyos bizsergést, hanem teljes természetességgel tudok illeszkedni a környezetembe. Szóval egy részét legalizálnám, egy részét nem. Ez még számomra is érdekes, mert nem tudom, mi lenne, ha nyugodtan szaladgálhatna minden férfi tűsarkú cipőben vagy bármilyen más extrém női cuccban. Úgy gondolom, hogy fokozatosan kihalna belőle az extremitás és ha nem szexis nőkön látnám nagyobb hányadban, akkor megtörne az asszociációs lánc a képzeletemben, ami az izgalmat kiváltja. Ugyanakkor viszont leghőbb vágyam, hogy egy bizonyos emberkörnek megmutatkozhassam így is, szinte bármikor...
Sexyshoes : Szia ! Örülünk, hogy Te is itt vagy ! Mázlid van, hogy ilyen "kicsi" lábad van, minnnnyán besárgulok az irígységtől ! :o)) A 20 cm-es sarkú cipőknek már platformjuk is van, abból pedig csak olyat szabad venni, ami egybe van öntve a sarokkal, így max. csak a felsőrészről válhat le. Te milyet vettél, hogy ilyen hamar elhalálozott ?
Wamshoes : A Deichmann-nál valóban gyakran szokott 42-es is lenni, én is lazán szoktam ott próbálgatni, mert még soha nem láttam meglepődött arcot, legfeljebb csak a vásárlók részéről. De volt, hogy eladó jött oda segíteni. (Bár lehet, hogy csak azt gondolta, hogy esetleg terjedelmes lábú barátnőmnek nézek csizmát ! :o) )

Na ennyit mára belőlem ! :o)

wamshoes Creative Commons License 2002.09.12 0 0 209
Üdv az újabb "klubtagnak"! :-)

Ma én se bírtam ellenállni a kisértésnek :-))) pláne, hogy pár napja tudtam meg, meg hogy még pár hónapig nélkülöznöm kell barátnőm társaságát :-(((
Ma az Árkádban, a DEICHMANN-ban találtam olyan cipőt ami elégé hasonlít arra, amit a barátnőm hord, ráadásul volt 42-esben is, így még a 13900 forintos ár se tartott vissza :-)
Nagyon kényelmes, 4,5 centis sarokkal, ami itt a topicban alacsonynak számít, de viszont alkalmas lehet a füves terepre is :-)))

sexyshoes Creative Commons License 2002.09.12 0 0 208
Sziasztok

Ha valaki még mindig egyedül érezné magát, itt vagyok én is.

A találkozó nem rossz ötlet, de a füves terep nem biztos hogy a legjobb megoldás.:-))

Még sok minden az eszemben van, amit le is fogok írni, de most megyek a barátnőmhöz. Ő még csak a parókámról tud, bár erről eddig nem sok szó esett.
Ha eddig nem volt tiszta, fiú vagyok és imádom a nőket!
Nemrég vettem egy röpke 20 centis cipőt, de kicsit rosszul volt ragasztva, és hamar megadta magét , most nézhetek másikat. Ja és csak 6500 huf.
Mondjuk nekem szerencsém van, szandálból a 40-es is rám jön, a 41 meg pont jó. mindez 183 centivel.

Majd jövök.

ariva Creative Commons License 2002.09.11 0 0 207
én szeretném "legalizálni" a fétisemet.
Jó érzés lenne nyugodtan kimenni az utcára beöltözve, tudván, hogy természetes dolgokat cselekszem, és nem néznének rám ferde szemmel, és nem gondolnának perverznek/abberáltnak.
Akkor a saját elfogadásom is szinte (!) 100%-os lenne. 100 %-os talán akkor lenne csak, ha annyira sokan öltöznének hasonlóan, mint bármelyik másik divatirányzat képviselői.
De ismét végiggondolva: igen legalizálódjon az ügy! :-)
El is tudom képzelni, hogy (a füvesekhez hasonlóan) legalizáljuk a harisnyát polban járunk, és apró ezüst harisnyatartót medállt hordunk a nyakláncunkon... :-)))
Előzmény: Saal13 (206)
Saal13 Creative Commons License 2002.09.11 0 0 206
Sziasztok!

Örülök, hogy megint "van élet"! Azt hiszem topiktali ügyben Latex hozzászólása ezentúl mérvadónak tekinthető -legalábbis részemről-, ha úgy gondoljátok bármikor összeránthatjuk, benne vagyok!

Heeler!
Erről beszéltem! */134-es benyögés/ Egyébként újabb kísérletbe kezdtem, az eredményéről majd tájékoztatni szeretnélek Titeket is. Lényege, hogy még mindig hiszek a fétises viszony "normalizálásában". Nem akarok belenyugodni abba, hogy szexuális életemet nagyrészben elintézzem egy fétissel. Ez irtó sivár! Abbahagyni viszont nem lehet, ezt talán már mindannyian tapasztaltuk, ezért át kell alakítani, "hozzá kell" szokni! Szerintem ha teljesen legálisan viselhetnénk a fétisünket, értem ez alatt hogy nem éreznénk a furcsálló "pillantásokat", elveszne a szaxuális izgalomkeltő hatása. Az egyik legnagyobb ilyen "izgalomkeltő" hatás az "eldugottságában" rejlik. Abban, hogy csak egy intim helyzetben - otthon - használjuk, és érezzük mennyire "furcsa" helyzetbe kerülünk ezáltal. Sokat járok az utcán a fétisemmel, és ha természetesen viselem, akkor a másik ember is természetesen viszonyul hozzá, míg ha zavart vagyok, akkor a másikban is zavart keltek, és nem csoda ha furcsa visszajelzéseket kapok, ezzel tovább növelve zavaromat, vagy izgalmamat. Megfigyeltem, hogy egy idő után viselés közben alig hat rám a fétis, és teljesen normálisan tudok róla gondolkodni. Persze ilyenkor már hiányzik az izgalom, amit "okozni szokott". Elég zavaros, de remélem azért valami kiszűrhető belőle.

Ariva! Igen, jön a hideg, és be lehet öltözni az utcára. /Én már voltam nemrég! :)/ Ez igen jó! Ezt szeretném most kihasználni fent leírt kísérlethez, ami egyébként már MOST nagyszerű eredményeket hoz, bár azt hiszem ITT már tartottam néhányszor. Saját magamon érzek pozitív változásokat, aminek nagyon örülök.
egy örök érvényű tanács: NE MASZTURBÁLJATOK!
üdv!
az optimista Saal

Előzmény: heeler (203)
ariva Creative Commons License 2002.09.11 0 0 205
Hello mindenki!
Engem is magval ragadott ez a találkozó ötlete, bár írni (sőt olvasni is) régen volt időm...

Szóval nagyon szívesen elmennék, a kivitelezés nem egyszerű, de talán megoldható. Végiggondolva, mi lene a legalkalmasabb: a zártabb, intimebb körülmények lennének talán a legmegfelelőbbek, grillparti tökéletesnek hangzik.
Egy konferenciateremben talán feszengenénk: nem egy ellazulást kínáló helynek tűnik így ismeretlenül.

Mit vennék föl? Elsőre max egy harisnyát a nadrág alá :-)))
Nagyon vonz a teljes beöltözés és nagyon vágyok egy olyan bulira, ahol mindenki a lehető legjobban be van öltözve. Elsőre még sem ez az igazi megoldás szerintem.

Nagyjából ennyi.

Ja és ami még hozzátartozik: itt az ősz, változik a divat, aminek én örülök de nagyon! :-)

ariva

wamshoes Creative Commons License 2002.09.11 0 0 204
"nőt akarok, igazit. Aki szeret, akinek gondolatai vannak, aki beszél hozzám és akit megdughatok."
Na ezzel én is így vagyok... Sajnos úgy tünik egyhamar nem jön ez össze nekem :-(((((
Ezért aztán újjult erővel kezd elragadni a "mániám"...
Előzmény: heeler (203)
heeler Creative Commons License 2002.09.11 0 0 203
Gratulálok ezen hozzászólásodhoz :)

Egyébként a magam részéről "mélyponton" vagyok, nőt akarok, igazit. Aki szeret, akinek gondolatai vannak, aki beszél hozzám és akit megdughatok. Momentán nem érdekelnek a cuccok, kicsit elegem van belőlük. Nem az igazi.

Előzmény: Latex Bond (199)
wamshoes Creative Commons License 2002.09.11 0 0 202
Ide is betört a BB örület? :-)
Hát én nem költöznék össze 11 vadidegennel 3 hónapra. Kevés olyan embert ismerek, akivel akárcsak 3 napot el tudnák tölteni, annélkül, hogy egymás idegeire menni...
Előzmény: skirtman (201)
skirtman Creative Commons License 2002.09.11 0 0 201
Hi Latex!
Ez egy jo kis tomeny ertelmes hozzaroffenes volt! Vegre!

Mar eppen gondolkodoba estem, miert akar elsullyedni a topic? En is naponta beneztem, de
nem volt mihez hozzaszolni. (kezdemenyezni meg nem akartam)

Mindenki: (kicsit off)
Nemtom gondolkodtatok e mar rajta, hogy ha ti bekoltoznetek 3 honapra 11 vadidegennel es a hobortotokkal (fetisetekkel) mit csinalnatok?

SkirtMan

wamshoes Creative Commons License 2002.09.11 0 0 200
Ez szép hozzászólás volt!

Én nem tüntem el, naponta 10x is nézem, hogy írt-e valaki a topicba, amihez hozzá tudnék szólni....

Előzmény: Latex Bond (199)
Latex Bond Creative Commons License 2002.09.11 0 0 199
Ajjajj ! Mindössze egyetlen hétre kiesek a történésekből és kis híján összevitáztok egy "vacak" topictalin, de ami a legrosszabb : elkezdett süllyedni a topic-unk !!! :o( Nyugtassatok meg, hogy csak átmenetileg nem ér rá most senki és csak átmenetileg nem beszélünk izgalmas dolgokról, mint például a női ruhadarabok viselése ! Szép sorjában, amióta nem jutottam net-közelbe, végigmennék az elhangzottakon, ha megengeditek.
Csaba11 : csak én is gratulálnék a bátorságodhoz, hogy becsomósodott és prűd gondolkodású kis hazánkban eljutottál arra a pontra, hogy "lazán" próbálgass női cuccokat belvárosi üzletekben ! Lehet ugyan, hogy aznapra témát szolgáltattál az eladóknak, de tisztelet jár nekik is, amiért a világ legtermészetesebb dolgaként kezelték (legalább amíg ott voltál), hogy Te szeretnéd a kért darabokat felpróbálni. Ha nem túl nagy titok, elárulnád, hogy melyik üzletről is van szó pontosan ? Ha nem akarod, nem muszáj, de sokat segítenél esetleg a később bekapcsolódó sorstársainknak. Én is szívesen osztanék meg hasonlóan "felvilágosult" üzleteket, de én kizárólag Bécsben ismerek ilyeneket. Akit érdekel, szóljon, mert akkor azt közzéteszem !
andR : Mivel senki sem reagált a bemutatkozásodra, én pótlólag megteszem : üdvözlünk sorainkban és hidd el nagyon örülünk, hogy újabb taggal bővült a topic-unk, csak el vagyunk foglalva - de baromira :o) - egy olyan témával, ami csak egy mezei felvetésként indult. Olvass bátran továbbra is bennünket, és ha gondolod, szólj hozzá, írd meg, hogyan sikerült a párodnak először megmutatni a harisnya iránti vonzódásod ? Legelső alkalommal felkészítetted előre a látványra szóban vagy meglepted egy harisnya felhúzásos jelenettel élőben ? Egyébként ebben teljesen hasonlók vagyunk, az én agytekervényeimben a fétis legvadabb ágai mind-mind a harisnyából indultak el "hódító útjukra", még a magassarkú-mánia is. Hiszen egy tűsarkú csak egy szép harival mutat jól nem ? ;o) Remélem nem hagytál itt minket, amiért senki a füle-bojtját sem mozgatta a hozzászólásodra ???
És akkor most jöjjön a legközpontibb téma, ami közel egy hete "borzolja" a kedélyeket az elképzelések, hozzáállások, "fetisizálódási szintek", gátlásbeli és családállapotbeli különbözőségek miatt : a TOPICTALI.
A következő a véleményem, amit aztán majd meg lehet köpködni több oldalról is : néhány nappal ezelőtt T-né jóvoltából egy jópofa és fantáziaindító álom keretében felmerült egy kis ismerkedőjellegű baráti összejövetel gondolata, amit akkor mindenki széles mellénnyel (beleértve engem is) támogatott. Az egész pusztán elméleti síkon született meg és valóban első hangzásra inkább megmaradt a fantáziálás szintjén, semmint, hogy ezt azonnal és egyesek szerint már-már kötelező jelleggel meg kellene valósítani. Gondoltam jó dolog erről is beszélni, mert hallottam (olvastam) már olyanról, hogy egy régóta eszmét cserélő topic társasága egy idő után személyesen is meg kívánta ismerni egymást. Persze hangsúlyozom, semmiképpen sem az első néhány hét után ! Úgy gondoltam, hogy ha tényleg kellemes társaság verődik össze ezen a fórumon is (márpedig az verődött össze !!!), akkor miért ne lehetne ? Én semmiképpen sem leszek elrontója semminek, habár ezzel megint veszélybe sodrom a jelenlegi kapcsolatomat az őszinteségemre és nyíltságomra tett ígéreteim részleges megszegése révén. DE ! Tisztában voltam azzal, hogy nagyon különbözőek vagyunk, hiszen például egyáltalán nem ugyanazon szinten vagyunk a fétis által érzett vonzódás kérdésében, hiszen van akiből elfojthatatlan erekciót vált ki kedvencének viselése, van aki pedig "csak" jól érzi magát benne. Aztán van akinek már családja van, esetleg gyerek is - és Ők vagy tudnak erről vagy nem -, van aki pedig single, így nem egyformán könnyen tudna megoldani egy ilyen találkán való részvételt. Továbbá a jellemekből fakadó eltérések és fétisünk elfogadása/elfogadtatása sem egyenlő mértékű, minek következtében lehetnek köztünk az átlagosnál gátlásosabb, de ugyanakkor társaságibb típusú emberkék is.
És az egyik legfontosabb : a hely kérdése, ami a legnagyobb mérvű kerékkötője az "idegen emberek" találkozójának, hiszen kevés olyan ember akad, aki jóhiszemmel felajánlja saját lakhelyét egy ilyesfajta esemény lebonyolítására, vagy esetleg esélye sincs rá, mert nem olyan helyen lakik, vagy éppen eleve nincs is saját lakása. Épp ezért köszönet illeti Skirtman-t a felajánlásáért, ez óriási bizalomra és önzetlenségre vall Részéről ! Pontosan az ilyen mérvű különbözőségünk következtében nehéz a tali kivitelezése, de nem lehetetlen ! Azonban úgy gondolom nem kellene most itt a végletekig véleményeket formálnunk a dologról, hogy ki minek a gondolatától viszolyog leginkább vagy ad absurdum "hány be", mert a szélsőséges véleménynyilvánítás minden esetben egy elmérgesedő vita magja lehet. Hála Istennek Ti ezt nagyon jól lekezeltétek egymás között, úgy hogy újfent meggyőződhettem róla, hogy rendkívül intelligens és jófej társaságról van szó. Most viszont kérdezhetné valaki, hogy akkor meg minek verem én itt a nyálam ? Nos, csak azért, hogy még véletlenül se essünk egymásnak, mert NAGYON JÓ A TÁRSASÁG, ha nem vennétek észre ! :o)) Tehát senki se "hányjon be" a másik ötletétől, gondolatától, véleményétől, stb., hanem formáljunk véleményt a saját elképzeléseinkről és higyjétek el, borzasztó gyorsan meg fog valósulni a topictali !!! Nem kell senkinek sem felháborodni a spontán felvetődött extrémebb elképzelésektől sem, mert - lévén pontosan ez a topictéma - itt csupa hetero gondolkodású ember gyűlt össze, és feltételezem, senki sem kíván egy vele azonos nemű előtt sem szexelni sem maszturbálni ! De ha mégis, akkor is ez egy másik topic-téma, csakúgy mint a gruppen-szex és csatolt társai. Itt fétis viseléséről esett szó, amelyet meg mertünk egymással verbálisan osztani - igaz személytelenül -, de ettől már csak egy lépés, ha személyesen is beszélgethetünk a témáról és SEMMI TÖBB ! Azonban van még egy fontos dolog : ez az egész találka NEM KÖTELEZŐ ! Aki benne van, benne van, aki nem, az nem ! Ezért ne szóljuk már le a másikat, hanem tiszteljük ugyanazért, amiért eddig is tettük : amiért szimpatizál a társasággal és amiért kicsit közösnek érzi magát velünk - akár arctalanul teszi, akár nem ! Közülünk nagyon sokan még sohasem mentek ki utcára, sokan nem is akarnak, mert csak a szexuális életük színesítésére használják a fétisüket. Ne akarjuk tehát azt sem, hogy mindenki elsőre lazán viselkedjen vadidegen emberek között, ráadásul "cikis" helyzetben. Véleményem szerint még tűsarkú, sál, szoknya, harisnya, stb. viselés nélkül sem túl szerencsés a nyilvános helyen való találka, mert a nagy embertömeg és zsivaly tapasztalataim szerint mindenkit frusztrál, pláne ha a közös témánkról szeretnénk diskurálni, hacsak valaki nem megszállottja az ilyen szórakozóhelyeknek. A Capellában hiába vannak nyitott gondolkodású emberek, beszélgetni nyugodtan ott sem lehet a fent vázoltak miatt. Azt meg már nem is mondom, hogy a Capella nem a fétisrajongók, hanem a homoszexuálisok találkahelye, tehát azon kívül, hogy a színpadon fellép egy-két travi, nemigen fogunk tűsarkús fiúkba botlani. Személy szerint már háromszor is voltam, de csupán a műsor miatt éreztem jól magam és nem a hely szelleme miatt, mivel full átalakulva szinte mindenki engem bámult, mert a latex, a fenékig érő paróka és a hyper-kurvás image ott is extrémnek minősül.
Utolsó beledumálásom a dolgokba : az alkohol kérdése. Szerintem senki sem írta, hogy csontrészegen kíván megjelenni a találkozón, pusztán egy kis "feszültségoldásról" esett szó. Ha valaki nem kedveli az italt, hát nem iszik ! Én sem szeretem az alkoholista embereket, és én sem iszom, de itt újfent nem erről volt szó ! Akinek a gátlásleküzdéshez jó szolgálatot tesz, azt sem kéne mindjárt elföldelni, nyilván nem lerészegedni kíván egy ilyen eseményen. (Ne felejtsük : négykézláb mászva nem érvényesül egyáltalán a tűsarkú szépsége !!!! :o)))) )
És hogy egy kis személyes hozzáállást is olvassatok tőlem, ne csak okoskodást : ha lesz topictali, biztosan elmegyek. Ha nyilvános helyen lesz, nem öltözöm be, ha magánházban, akkor igen. Ha hét közben lesz, fullra beöltözöm, ha hétvégén, akkor nem, de viszek magammal valami dögös tűsarkút. :o) Szőrteleníteni nem azért szoktam, mert fétisrajongó vagyok, hanem higiéniai szempontból. Inni biztosan nem fogok, mert kocsival megyek. Budapesti vagyok, de bárhová el tudok menni. Egyedül megyek, partnert nem viszek, gondolom mindenki tudja, miért.
No, ennyit egyenlőre, gondolom kellőképpen rám unt immár mindenki.
Még egy dolgot zárszóként : a főtémával a végtelenségig életben lehet tartani a topic-ot, veszekedéssel azonban csak egy ideig !
Kellemes napot mindenkinek !
t-ne Creative Commons License 2002.09.06 0 0 198
Tisztelt topik-olvasók! (legfőképpen azok, akik csak olvasnak, de írni már nincs merszük és pofájuk)
Azért, mert ide írok, és vállalom és szeretem a páromat, NEM akarom pucér, undorító nőciknek öltözött hapsik képeit nézegetni. Sem a neten, sem a levládámban.
Kéretik engem ettől megkímélni, mert nem szeretném a napot hányingerrel tölteni.
Köszönöm
t*-né
Előzmény: t-ne (197)
t-ne Creative Commons License 2002.09.06 0 0 197
SkirtMan, elfelejtettem: ha küldenél mélt légyszi itt jelezd mert nem szoktam nézni az a postaládát.

Wam,
Van már neki egy furcsa párja, nem lenne túl nagy megrázkódtatás szvsz :).
t*-né

Előzmény: wamshoes (195)
t-ne Creative Commons License 2002.09.06 0 0 196
Sziasztok,
Újabb tali-helyszín nem rossz ötlet. Hoozám legalábbis (földrajzilag) közelebb van...

SkirtMan,
Felhílvak, ha szeretnéd. Miért? :) Mit akarsz mondani? ;) Írj mélt ide jobbra.
t*-né

Előzmény: skirtman (194)
wamshoes Creative Commons License 2002.09.06 0 0 195
"Igen a parom is jelen lenne a bulin,"
És mit fog szólni ennyi "furcsa" emberhez?
Előzmény: skirtman (194)
skirtman Creative Commons License 2002.09.06 0 0 194
Van egy masik otletem a talira: megpedig az europark kornyeken egy MLM ceg konferenciateremben, ahol ugyan rengeteg ember van, de egy kulon teremben zavartalanul beszelhetnenk, megismernenk egymast, es itt megbeszelnenk egy idopontot az otthonomban tartando bulira. Ezzel kozelebb kerulnenk az egymas elotti szegyenlossegi problema lekuzdesere. Azaz ket lepcsoben ismerkednenk, baratkoznank! Ami szerintem sokkal jobb megoldas a direkt durrbele beoltozos bulival szemben.

T-ne:
A furcsa az volt, hogy az idetlen vigyorgason kivul semmi kulonleges nem volt! Igen a parom is jelen lenne a bulin, azaz nem lennel egyedul! Ha privatba megadnam a telefonszamomat felhivnal???? Gondolom ez forditva nem mukodne!

SkirtMan

wamshoes Creative Commons License 2002.09.05 0 0 193
"Wam,
nem versenyezek. Ahogy olvaslak, vesztenék ezexerint... :)))))) "
kár, pedig legalább valamiben nyernék az életben...

" Meglásd, elmegyünk SkirtMan-ékhez, iszunk egy pohár vizet, és játszunk egy parti sakkot. :)))"
:-))))) na ez már vonzóbb perpektiva :-)

Előzmény: t-ne (190)
t-ne Creative Commons License 2002.09.05 0 0 192
Na most már téynleg elmegyek aludni :)) (Csak azért öt perc múlva még visszanézek, hátha írt vki :)))))).

SkirtMan,
Igen, emlékeztem erre a történetre, csak hát ugye az emlékezetem mint a rosta, meg különben is, ott szó sem volt leánygyermekről, meg minden, na. Mit jelent, hogy furcsán fogadta? Ne ijesztgess.

Grillparti... Hmmmmmm... Vonzó! :))))))))) Egyre inkább azon vagyok, hogy elmegyek, ezexerint csak nem egyedül leszek nőszemély. (A feleséged is ott lesz, gondolom. Nem? Lányod esetleg? Szomszédnéni? ;))))))))
Kibukott a szög a zsákból ám: ettől vagyok én betojva, hogy egyetlen nőként ennyi hapsi között (most _nem_ ARRA gondolok! Csak az alább emlegetett gátlásosságomra meg félénkségemre meg kukaságomra ismeretlen társaságban.
Most már tényleg jó éjt,
t*-né

Előzmény: skirtman (191)
skirtman Creative Commons License 2002.09.05 0 0 191
Haliho!

T-ne:
A gyermekem egy leanyzo, es eleg furcsan fogadta az apja "hobby"-jat! A 156-os hozzaszolasomnal mar leirtam a tortenetet. Nem kell belole nagy ugyet csinalni! A talit egy grillpartival osszekotve lazabban lehetne megszervezni!

Az egesz talit qurvara bonyolitjuk! Gyerekek!: LAZAN! Nyugodtan, semmi kulonleges nincs benne!

Udv:
SkirtMan

t-ne Creative Commons License 2002.09.05 0 0 190
Wam,
nem versenyezek. Ahogy olvaslak, vesztenék ezexerint... :))))))

Bulizni meg senki sem akar - én akartam vón' erőltetni. Hehe, a párommal kéne már végre egyx elmenni a C-ba. Meglásd, elmegyünk SkirtMan-ékhez, iszunk egy pohár vizet, és játszunk egy parti sakkot. :))) Úgyhogy gyere nyugodtan. És Te is, Heeler. :))))))))))
Sziasztok, jó éjszakát
t*-né

Előzmény: wamshoes (189)
wamshoes Creative Commons License 2002.09.05 0 0 189
"Még wam-nél is gátlásosabb vagyok :)"
Nem hiszem én azt! :-))) Versenyezzünk? :-)))

"Wam, eszedbe ne jusson egnem vmi alkoholista ledér nőszemáélynek gondolni! Irgum-burgum!"
:-))) nem úgy gondoltam... csak azt próbáltam elmondani, hogy nekem nem fekszik a "standard bulihely", ahol az a normális, többség által megszokott dolog, hogy legurít 1-2 pohár ezt-azt az ember... de mondom, ez az én egyéni problémám.

Előzmény: t-ne (187)
t-ne Creative Commons License 2002.09.05 0 0 188
Ja, és ne tévesszen meg senkit, ha magamnak is ellentmondok néhol. Már én sem tudom, mit is akarok...
xxx
t*-né
Előzmény: t-ne (187)
t-ne Creative Commons License 2002.09.05 0 0 187
Sziasztok,
ó istenem ne értsetek félre!! A végén még el lesz könyvelve, hogy t-né egy undormányos szexéhes elfajult bagázsnak könyveli el a topik tagjait, és ettől való félelmében nem megy el a talira... ;)
Kéretik figyelembe venni, hogy itt: "Lehet, hogy mert nő vagyok, és én idegen ffiak lakására nem megyek fel :))). " smiley van! Az viszont igaz, hogy borzasztó visszahúzódó vagyok, és nem tudom, hogyan oldódnék fel. Még wam-nél is gátlásosabb vagyok :). De _nagyon szívesen_ elmennék, nagyon izgat a dolog, csak meg kell oldanom vhogy a gyerekek felügyeletét arra az időre. Ne csináljátok már, tessék engem békén hagyni, úgyis elmegyek! ;)))

Skirtman,
A párom perpill munkaügyben külföldön tartózkodik. Amikor telefonon beszélünk, nem a topikról beszélek vele :). Szóval ezért nem tud róla. Ha lett volna módom, már meséltem volna rólatok neki.
A gyerekednek hogyan modnatd el? És mikor? (Nyilván látta rajtad a szoknyát, de nyilvánvalóan el kellett magyarázni neki a hátteret. Mikor, hogyan történt ez? Kíváncsi vagyok, mert egyszer nekünk is "fel kell világosítani" őket.) Fiú vagy lány az utódod?

Wam, eszedbe ne jusson egnem vmi alkoholista ledér nőszemáélynek gondolni! Irgum-burgum! Kellett nekem írni bármit is. Egyszerűen annyit írtam, hogy ISZONYATOSAN félénk vagyok. De addig húzom itt fel magam, míg elmegyek a talira, és ott szétcsapok köztetek. :) Nahát.
A "light változatot" arra írtam, ha a kölkeim ott lennének. Gyerek nélküli megjelenésem esetében természetesen (!) semmi kifogásom nincs egyikőtök beöltözése ellen sem. Akár nagyon szívesen kisminkelek vkit :) (a páromat már kisminkeltem egyszer, de azt mondta, elég is volt :)).

Heeler,
a párom egy időben szőrteleníttette magát. teljesen. Szemöldök, bajusz-szakáll (egy időben máég arra is vetemedett, hogy a bajuszát-szakállát is legyantázta, de azt mondta, hogy ez egyszer bőven elég volt neki), teljes testszőrzet (haj kivételével :)). Gondolom, a nyár miatt ódzkodsz te is az ilyesmitől, hisz ilyenkor az ember rövidebb ruhákat is felvesz (sort, trikó). Szóval megértelek. A párom ilyesmit inkább a hűvösebb hónapoban tett. Most már nem. (Szerencsémre, azért ennek örülök. Mondjuk pl. a színtelen körömlakk ellen nem volt kifogásom.)

Saal,
Te csak ne értsd meg az aggodalmaimat :)))))))))).

És most megyek és iszom egy bögre teát. tejjel. Sok cukorral.
Mégilyet. :)
t*-né

Előzmény: Saal13 (186)
Saal13 Creative Commons License 2002.09.05 0 0 186
Hi heeler!

Örülök hogy előkerültél! Komolyan nem értem mivé kezd alakulni ennek a nyomorult topictalinak a gondolata! Eredetileg abból indult ki, hogy jó lenne találkozni és egyet dumálni. Szó sincs átalakulásról, meg teljes szőrtelenítésről? Atya ég! Mi lessz még ebből????
T-né! Megértem az aggodalmaidat... ;)

Előzmény: heeler (185)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!