Keresés

Részletes keresés

heeler Creative Commons License 2002.09.05 0 0 185
A csoportos maszturbációt én is ellenezném, ha részt vennék egy ilyenen. Abszolút ízléstelen.
De nem veszek részt. Csak akkor vennék részt, ha módomban állna teljes átalakuláson keresztülmenni, ezalatt azt értem, hogy a lehető legtökéletesebben (itt mindenre gondolok, ami nem műtét). Ez viszont sajnos nem áll módomban. A "felszerelésem" sincs meg hozzá (csak részben), meg ha mondjuk teljes szőrtelenítést végzek, akkor hosszú hónapokig tart amíg újra megláthat valaki hiányosabb öltözékben, akárcsak egy rövidujjú trikóban. Nekem ma ez nem ér ennyit, de ez csak az én véleményem.
wamshoes Creative Commons License 2002.09.05 0 0 184
"ha vkinek kedve szottyanna - maradjunk a light változatnál - cipőt felvenni (mármint nőit, természetesen)"
Szerintem legalább egy ilyen light változatra szükség lenne, egy cipő, szoknya vagy sál kinek mi a favoritja.
Azért gondolom ezt, mert ha én ott ülnék egy csomó teljesen normálisnak kinéző emberrel szemben, tuti nem tudnék megszólalni a témáról, nem tudnám elhinni, hogy ők is hasonló cipőben :-) járnak mint én. Ha rögtön látnám a többieken, hogy olyanok mint én, az segíteni megszólalni...
Én valahogy így gondolom, lehet, hogy (szokás szerint) megint hülyeségeket beszélek...
Előzmény: t-ne (180)
wamshoes Creative Commons License 2002.09.05 0 0 183
" De a topik tagjait nem tudom úgy elképzelni, hogy életükben először látott emberek előtt a fétisük viselésétől annyira elkapja őket a hév, hogy..."
Ezt én is így gondolom!

"nagyon nehezen nyílok meg, nehezen ismerkedem. Ülök a sarokban és jónapot. Így, névtelenül az embernek sokkal könnyebb dolga van."
Ezt akár én is írhattam volna magamról!

"Én józanon tutira nem tudnék így annyira ellazulni, hogy megnyíljak, kellene egy pohár sör - bár nekem az is betesz, annyira nem iszom..."
Ez nagyon sajnálatos :-((( a többiek is így gondolják, hogy alkoholra lenne szükségük az ellazuláshoz?
Magamrészéről nagyon írtozom az alkohol hatása alatt álló emberektől, legyen szó akár csak egy kis "ellazulásról"! Gondolom azért mert szüleim többszörösen többet ittak a kelleténél, ezért egy életre megutáltam bármilyen szeszes italt, még a szagát se bírom. Ebből kifolyólag messzire elkerülöm a "standard bulihely"-eket...
Természetesen ez én egyéni bajom, ti ettől még oda mehettek ahova csak akartok.

Előzmény: t-ne (176)


Saal13 Creative Commons License 2002.09.05 0 0 182
Sziasztok!
Kezd parttalanná válni a vita a semmi felett! Kedves, kedves T-né! Úgy "ismersz" minket mint valami brutális vadbarmokat akik az erkölcsi_fertő buliját akarják megrendezni? Részemről nem erről van szó, és úgy veszem ki senki sem gondolkozik ilyenben! Én elég messze lakom Presttől, kellene utaznom vagy másfél órát, de szvsz nagyon megérné, korábban már említett okok miatt. Keveset éltem Pesten ahhoz, hogy talihelyet tudjak javasolni, a többször említett Capellát nem ismerem, de ahogy leírtad egy standard bulihely lehet, ahol "üvölt a zene", -hát nem lenne a legjobb a dumálásra. Viszont van egy társaság, akikkel mindig valakinek a lakásában szoktunk beszélgetni, és tökéletes helyszínnek gondolnám, és eszembe sem jut T-né félelme attól, hogy "elfajulna" a buli. Köszi Skirtman a felajánlást, szerintem jó hely lenne akár nálad is találkozni.
Kedves T-né! Nem hiszem hogy úgy kellene felfogni a dolgot, hogy idegen pasik lakására jönnél fel. Azért leszünk még ott néhányan - remélem! Én nagyon számítok arra, hogy azért valahogy mégis megoldod, és el tudsz jönni! Most képzeld el, mi találkozunk, megismerjük egymást, Te meg ismeretlen akarsz maradni? Hogy nézne ez ki? Én nagyon sajnálnám!
üdv: Saal
Előzmény: skirtman (181)
skirtman Creative Commons License 2002.09.04 0 0 181
T-ne:

Ha jol ertem, a parodnak ezekrol a sorokrol nincs tudomasa? Nem egy idegen ff-i lakasara jonnel el, hanem egy hazasparhoz! Nekem is van gyerekem, (17-eves) de mar tul van a csodolkozason!

SkirtMan

t-ne Creative Commons License 2002.09.04 0 0 180
Szia,
Persze, feloldódnék, biztos, vagy nem... :) Nem tudom. Egyelőre sajna a talin való részvételem kizárva, fentebb leírt okok miatt. Bár, ha találnék bébiszittyót...
Kicsiket NEM vinném el. Egyrészt, mi van ha vkinek kedve szottyanna - maradjunk a light változatnál - cipőt felvenni (mármint nőit, természetesen) mit mondok a nagyobbnak? Az apját sem látta még soha beöltözve. Nem itt szeretném elkezdeni a toleranciára való nevelést. Túl kicsi még, megzavarná. A kicsi (kisebb) pedig túl kicsi, nem tudnék tőlük beszélgetni. A nyakamon lógnának. Szvsz neked nincs gyereked, ha ilyet javasolsz :))))))))))).

A párom szvsz kizárt dolog, hogy eljönne egy ilyen talira. Gátlásosabb annál, ráadásul - kis túlzással - félig-meddig ismert ember. Nem hinném, hogy rá tudnám venni.

És _nem_ lebeszélni akarlak benneteket a családi házas (lakás) taliról, de én tutira csak nyilvános helyre mennék. És mivel valszeg úgysem megyek el, hát ezt a véleményt ne tekintsétek mérvadónak!! Nemtom, vmi ellenzérzésem van. Lehet, hogy mert nő vagyok, és én idegen ffiak lakására nem megyek fel :))). (Kamaszkoromban megtörtént, és mákom van, hogy nem lett belőle baj.)
üdv
t*-né

Előzmény: skirtman (179)
skirtman Creative Commons License 2002.09.04 0 0 179
T-ne:
Szerintem a paroddal egyutt nyugodtan eljohetnetek, felteve ha a gyerekeket sikerulne nagyszulokre (v-mas) bizni arra az 1-2 orara. Szegyenlosnek nem igazan kellene lenned, mert max 4-5 ilyen emberke elott beoltozes nelkuli (!) "partyn" kotetlen beszelgetesen hamar feloldodnal. (szm)

Tobbiek:

A beoltozes AKARATLANUL is szexualis tulfutottseget OKOZ! (ami feszelyezett hangulatot feltetelez) Ezert szerintem CSAK utcai ff-i ruhaban torteno eszmecsere folyamaban tudnam elkepzelni a talit. (legalabbis EN csak igy vennek reszt!, mert en nem behanynek, hanem inkabb kihanynek!) Itt mindenki BP-i, vagy legalabb 30km vonzaskorzetbeli?

En BP-tol 10-percre lakom kertes csaladi hazban, a talira alkalmas lenne akar itt is, felteve ha nektek jo lenne.

Ui: T-ne - a piciket is elhozhatod !

SkirtMan


Csaba11 Creative Commons License 2002.09.04 0 0 178
Ja és én se gondolom, hogy a tali elfajulna ilyen dolgok irányába... Személy szerint nem is igen támogatom ezt az ötletet...
Csaba11 Creative Commons License 2002.09.04 0 0 177
Köszi a bókot :))
Egyébként ma is visszamentem, mert fel szerettem volna próbálni még egy pár dolgot, kíváncsi voltam rá hogy áll, hogyan festek benne. Ma egy idősebb eladónő volt a boltban, és bementem mondtam neki, hogy ilyen és ilyen ruhát szeretnék felpróbálni és ő is mindenféle megrökönyödés nélkül fogta, adta, mutatta, hogy mit hogyan kell felpróbálni. Mintha egy kiló kenyeret kértem volna tőle :))
Lehet, hogy nem én voltam az első pasi aki ilyen kéréssel állitott be hozzájuk?
Egyébként azért még mindig a cipő az igazi!! Kiváncsi lennék mi váltja ki az emberben az ilyen érzéseket...

Előzmény: Saal13 (174)
t-ne Creative Commons License 2002.09.04 0 0 176
Sziasztok,
tali: nem véletlenül ismételgetem itt (kedzem magam imamalomnak érezni) a Capellát (a C-t ismerem, de tutira vannak még ilyen helyek, szóval nem kizárólag erre értem). Ui két eset van: vagy beöltöztök, vagy nem. Ha nem öltöztök be, mégis ott van egy csomó tv, cd stb, ami könnyebbé teszi a ti dolgotokat is, a beszélgetést, nem olyan "merev" a környezet stb. Gondoljátok el, elmentek pl. egy sörözőbe. Ott ültök egy rakás ismeretlen emberrel, akikkel ugyan neten keresztül ismeritek egymást, de IRL nem. Én eleve nagyon nehezen állok szóba idegenekkel egy bulin, hát még ha a közös téma ilyen magánéletbe vágó. Tehát én a talit asszem csak vmi ilyen háttérrel tudom elképzelni, mint pl a Capella. Könnyíti a dolgotokat is. Bár az is igaz, hogy az ilyen helyeken valszeg dübörög a zene, mittomén, beszélgetni lehetetlen... Hát nehéz ügy. Én józanon tutira nem tudnék így annyira ellazulni, hogy megnyíljak, kellene egy pohár sör - bár nekem az is betesz, annyira nem iszom... Na jó, eldugulok, mert csak irkálok itt összevissza.

Skirtman,
nem tudom, lenne-e ott vmi olyasmi, amiről írsz. De a topik tagjait nem tudom úgy elképzelni, hogy életükben először látott emberek előtt a fétisük viselésétől annyira elkapja őket a hév, hogy... De alapjában véve igazad van, egy csomó ok miatt, épp ezért nem tartom jó ötletnek a vki lakásán tartott talit. Szvsz mindenképpen nyilvános helyen kell lezajlania.

Hogy el mernék-e menni? Háááááááááááááát... Nem véletlen írom, hogy "találkoznátok", nem pedig azt, hogy "találkoznánk". Hiszitek-e vagy sem, eléggé szégyenlős vagyok, általában egy házibulin, ha egyvkit ismerek, akkor leragadok mellette, nagyon nehezen nyílok meg, nehezen ismerkedem. Ülök a sarokban és jónapot. Így, névtelenül az embernek sokkal könnyebb dolga van. Mindamellett, nagyon szívesen elmennék!!! De vannan hétköznapibb okai is: hová teszem akkor kettő db neveletlen gyermekemet (nincs aki vigyázna rájuk, picik még, egyedül nem lehet őket hagyni). És mit mondok a páromnak, hová megyek? :)

Saal,
ha mégis elnmennék, lehet, hogy ketten hánynánk... :) Én a magam részéről bizonyos vonatkozásokban - nevezzük így - konzervatív vagyok, megvannak a magam maradi :) elképzelései pl. a másik megcsalásáról, az ilyen "maszti-partikról" stb. Szeintem egy talit az ilyen "túlkapások" nélkül is le lehet bonyolítani. vagy nem?
üdv mindenkinek
t*-né

Előzmény: Saal13 (174)
andR Creative Commons License 2002.09.04 0 0 175
Hello mindenki!
Régóta olvaslak titeket, de mivel az én fétisem a harisnya-nylon témából indult, és csak áttételesen van átöltözési vágyam nem írtam eddig.
De ím a kijövetel. ..vagy inkább bejövetel... mert látom azért ez is lazább társaság.

Szóval egy kis bemutatkozás: nem emlékszem mikor kezdtem el hordani a család nőtagjainak harisnyáit, nem emlékszem mikor feldkeztem meg róla (több ilyen is volt) de sűrűn előkerült, ha volt komoly kapcsolatom, ha nem.
Most szerencsémre nagyon pozitívan alakulnak a dolgok. Nekem is van stabil kapcsolatom évek óta. A hölgy tud róla és tolerálja, bár valaki már említett néhány témát ami nálam is kérdésként merült föl a tolerálással kapcsolatban.

A lényeg, örülök, hogy sok hasonló helyzetben levő ember ír ide, ez is segít feldolgozni a problémát.
És ha elfogadnátok, engem is érdekelne a találkozó.

Azoknak akik még nem merték nyilvánosságrahozni a témát, csak bíztatást tudok adni, bár nagyon kockázatos dologról van szó az tény. De sokáig harcolni az ember énjei között nem szerencsés.

Saal13 Creative Commons License 2002.09.04 0 0 174
Sziasztok!
Csaba! Király amit csináltál! Tudod, a perverzió szintjén nekem is felkeltettétek az érdeklődésemet a női ruhák iránt, nézegettem is egy néhány nagyáruházban, de nem nagyon hiszem hogy fel is mertem volna próbálni, egyrészt mert nagyságrendekkel nagyobb ruhák kellettek volna, másrészt annyira azért mégsem izgatott fel a dolog. -ez utóbbinak azért örültem is egy kicsit :))) Egyébként T-né bettett nemrég egy átváltozós címet /vagy mit/, csak épp beleolvastam, de nagyon igaz dolgok is voltak benne. Például hogy "az arcunkra van írva a bűnünk". Vagyis, ha fétis viselése közben zavartan, idegesen viselkedünk, mindenki azonnal észreveszi hogy valami nincs rendben, de ha a legnagyobb természetességgel járkálunk, senkinek nem fog feltűnni a dolog, sőt még saját feszültségünk is tovább oldódik. Persze könnyen beszélek az én "konszolidált" fétisemmel!
Topiktali ügyben: azt már tudjátok hogy nagyon támogatom! Én sem túl nyilvános helyen képzelem, mert ha már egyszer összejönnénk legalább beszélgetni tudjunk! Ez utóbbit tartanám elsőre a legfontosabbnak. Persze beöltözéses is izgalmas lenne, de tudnunk kell, hogy közülünk nem mindenki teljes beöltözős, remélem ettől még nem lesznek előttünk zavarban, azt hiszem elég megértőek vagyunk. :))) Viszont ha lehetne szívesen felpróbálnék egy 44-es szép fekete tűsarkút...
A közös "maszi"-tól lehet hogy személy szerint behánynék, tehát talán nem kellene ebbe az irányba mozdulni... Ugye T-né? ;))
üdv: Saal
Előzmény: skirtman (172)
wamshoes Creative Commons License 2002.09.04 0 0 173
Tali: hát nem tudom, lehet... inkább nem szólok bele többet a dologba...
Előzmény: skirtman (172)
skirtman Creative Commons License 2002.09.04 0 0 172
Saal13:
Igen. Mar ott tartok, hogy csak bizonyos anyagokbol keszult (barsony, selyem) szoknyakra van szexualis kesztetesem. A tobbi, mint ruhanemu szerepel az eletemben, nem valt ki belolem erekciot-oanizaciot.

Wam:
A topictalival kapcsolatban a szemelyes velemenyem az, hogy ha valakinek a lakasan osszegyulnenk, es beoltoznenk, az a tobbsegben szexualis tulfutottseget okozna, (nagy valoszinuseg szerint) amit kozos egymaselotti levezetes (maszi) kovetne !?

T-ne:
A topictalira eljonnel? (elmerne jonni?)

SkirtMan

wamshoes Creative Commons License 2002.09.04 0 0 171
engem leginkább az a kérdés izgat, hogy hogyan fog alakulni a fetisizmusom, amikor már hosszabb távon együtt fogok élni a barátnőmmel (jó lenne már eljutni idáig...), vajon mennyire jön be az, amit magamról kiokoskodtam...
t-ne Creative Commons License 2002.09.04 0 0 170
Bizony, bizony így van :o)))))))). Kiváló káplán koporsóba kerüléséig képezi kultúráját (gyk: Jó pap holtig tanul).
(Gondolok itt pl. arra, hogy - bár eddig reménykedtem-reménykedtünk a párommal, hogy nem köll átöltöznie, lesz még jó amúgy is, hát ahogy látom többetek írásából, bele kell nyugodnom biza, hogy mégiscsak kell neki a harisnya, tanga stb. Mármint rajta.)

Azért bogarászom itt a TV site-okat meg topikokat stb stb. Mondom, a párom perverznek tart :))).

javítás: konkréten - konkrétan

Hiába, késő van.
t*-né

Előzmény: wamshoes (168)
wamshoes Creative Commons License 2002.09.03 0 0 169
tali: ha valaha összetudnám szedni a bátorságomat ehhez, akkor azt csak olyan helyen tudnám elképzelni, ahol a topictagokon kivül más nincs, pl valamelyikünk erre alkalmas lakása,háza,stb... ahova civilben lehetne menni, és a helyszínen lenne öltöző...
Előzmény: t-ne (167)
wamshoes Creative Commons License 2002.09.03 0 0 168
Eszembe se jutott, hogy még tudunk neked újat mondani :-))) Eddig csak azzal voltam elfoglalva, hogy nekünk milyen jó, hogy egy nő véleményét is olvashatjuk a dologról.
Előzmény: t-ne (167)
t-ne Creative Commons License 2002.09.03 0 0 167
Sziasztok,
Ha talizni akartok,
beöltözéses tali esetén ajénlani tudom a Capellát, vagy vmi ilyesmi helyet, onnan nem lógnátok ki sem beöltözve, sem sima utcai ruhában. Ha pedig "sima" tali, akkor szvsz semmiképpen ne vmi "zárt" helyen (értsd: étterem, pub, söröző, mittoménmi), ahol minden szavatokat hallja a szomszéd asztal vagy box közönsége...

Wam,
mit találtam megfontolásra érdemesnek? Most nem említenék konkréten semmit, egyszerűen arról van szó, hogy ezek a topikok, weboldalak nagyon-nagyon sokat segítettek (-tenek) nekem abban, hogy megértsem a páromat. (régebben: hogy elfogadjam). Tudod, hiába él az ember együtt vkivel, beszélget vele rengeteget, az ember minden gondolatát mégsem osztja (mert nem oszthatja) meg a másikkal. És most egy kicsit a ti fejetekbe látok, és mivel az ő bensőjében nagyjából ugyanez játszódott-játszódik le, ezért így általatok könnyebben megértem őt. Érted? Ezért köszönet nektek! Remélem, hogy más lányak/feleségnek is segít ez a topik. Még ha nem is ír ide, de 'csak' olvassa. :)

Saal,
a topiktalival kapcsolatban volt burkolt megjegyzés :) csak egy álom volt (mármint azt álmodtam, hogy taliztunk). (BÁr nyilván nem váéletlenül álmodjuk azt, amit :))))))))))))))))))))) A magyarázatokat köszi, oldódik a homály.

Latex,
Szent Isten! Ezek a cipők már túl extrémek nekem :). A múltkori linkek közelebb álltak hozzám :).
Pasi cipőben: a cipő ellen tkp. kifogásom nincs, de láncot-bőrt nem szeretek, a pasi nekem túl kigyúrt :).
Mondjuk azért megnézném egy ilyen cipőben a páromat :). Ütné vele a 210-et :).
(...írtam egy pár sort itt a Bettinás hirdetéssel meg a barátnőddel kapcsolatban, aztán úgy döntöttem, mégsem. Jó lenne segíteni nektek, átlendíteni a szakadék fölött. Komolynak tűnsz, nem olyannak, aki fűvel-fával-toportyánnal... Sz'al elgondolkodtam rajt. Na befejezem. Mindenbe beleütöm az orrom, amihez semmi közöm.)

Csaba, egyre bátrabb leszel :). Csak így tovább.

üdv mindenkinek
t*-né

Előzmény: Csaba11 (166)
Csaba11 Creative Commons License 2002.09.03 0 0 166
Királyok a képek amiket belinkeltél, kész élvezet nézni őket. Egy érdekes élményemet mesélném el ami ma történt velem. A Körúton van egy kis butik ahol elég meredek (mármint szexi, kihívó) ruhákat árulnak. Egyszer korábban már jártam ott, akkor még csak nézelődtem, gyönönyörködtem a ruhákban. Ma egy elég hirtelen jött ötlettől vezérelve gondoltam, hogy elmegyek oda és lesz ami lesz megmondom, hogy magamnak szeretnék vmi szép kis ruhát.
Ahogy beléptem az eladó szinte rögtön megérezte, tudta, hogy magamnak keresgélnék a női ruhaboltban. Elkezdte nekem mutogatni a vadabbnál, vadabb cuccokat én meg csak álltam és megszólalni se igen tudtam először. Aztán szépen kiválasztottam egy vadító szoknyát, egy miniruhát, két különleges felsőt és szépen bevonultam a próbafülkébe és felpróbáltam őket egyesével. Az eladó meg közben kérdezgette, hogy melyik milyen... Sajna nem volt nálam kp így nem vettem semmit, de vmikor tutira visszamegyek még vásárolni.

Teljesen meglepő, hogy ilyen normálisan állnak hozzá az eladók a dolgokhoz (a cipőbolt, meg most itt), nagyban megkönnyiti az ember helyzetét, hiszen azt érezteti az ember ez, hogy talán tényleg nem olyan elvetendő dolog ez mint ahogy gondolom mindannyian gondoltuk/gondoljuk néha...

Én azt hiszem benne lennék a taliban (feltéve ha rám is számítanátok :)) De akkor már szerintem mindenki a maga fétisében legyen (vagy ott a helyszínen öltözzön be, az már mindegy)

Előzmény: Latex Bond (164)
wamshoes Creative Commons License 2002.09.03 0 0 165
Én túl gátlásos lennék ahhoz, hogy személyes találkozást felvállaljak bárkivel aki "tudja milyen vagyok"
Előzmény: Latex Bond (164)
Latex Bond Creative Commons License 2002.09.03 0 0 164
Üdv a Fétisklub tagjainak ! Azt hiszem most már ez a leghelyénvalóbb köszönés. :o)
Kedves T-né !
Egyáltalán nem kell bocsánatot kérned, hiszen miért is haragudnék ??? Természetesen a Bettinán is jártam már és - ahogyan Te is írtad - örülök, ha más lapokon is "egymásbabotlunk" ! :o) Nem nekem kellene szégyenkeznem, hanem a világnak, hogy ilyen nehéz a magunkfajta emberkéknek megfelelő partnert - vagy, hogy ne menjek túlságosan messzire - akárcsak egy hasonló gondolkodású ismeretséget - találni. A Bettina nagyon jó oldalnak bizonyult első látásra, de még egyszer sem tapasztaltam, hogy "igazi" nő látogatta volna. Tény, hogy mindenki egy kicsit önmagát is hibáztatja, ha nehezen megy a kapcsolatteremtés mindenféle hülye gátlások következtében, de azért alapvetően a társadalom elvárásai nagyban befolyásolják, hogy mit mutatunk meg magunkból és mennyire "nyílunk meg" a környezetünk felé. A világon mindenki "kifelé" egy kicsit színészkedik, még az is, aki lelkesen vallja, hogy Ő önmagát adja, mert rengeteg mások által felállított normának szeretne megfelelni.
No, szóval a kérdésedre válaszolva : nem jártam sikerrel és azóta sem hagy nyugodni a gondolat, hogy a nők miért viszolyognak ettől az egész dologtól ennyire ? Tényleg csak az az oka, hogy az Internet ennyire "el van kanosodva" ? Most aztán újabb magyarázatokba bocsátkozhatnék, hogy miért hírdettem, amikor több, mint 2 éves kapcsolatom van, de mivel ez a barátnőmmel még nem lefutott téma, ezért most ezt nem teszem, először Vele kell majd dűlőre jutnom a kérdésben.
Ja, a legfontosabb dolgot mindig elfelejtem, pedig már ezerszer szerettem volna rá válaszolni : NEM KERÜLTE EL a figyelmemet a topic-tali ötlete és teljes vállszélességgel támogatom a javaslatot, bár tekintve, hogy egyenlőre egyedül Saal reagált rá pozitívan, nem tudom, hogy lesz-e belőle valami. Pedig rendkívül izgalmas lenne az itt hozzászólókkal személyesen is megismerkedni, még akkor is, ha nem "öltözünk ki" az eseményre... :o)) Persze azt is lehet, de akkor mindenkinek kötelezővé kéne tenni, különben a gátlások, meg miegymás, tudod.... Szóval az ötleted kiváló és megvalósításra vár, én személy szerint benne vagyok, akár full átalakulva, akár "civilben" egyaránt egy jó kis beszélgetés itt mindenkinek jót tenne ! ;o) Majd meglátjuk, ki mit szól a tali gondolatához...
Na, visszavezetem a topic-ot egy kicsit az "ősmedrébe" ! :o) Találtam megint néhány nagyon vad újdonságot magassarok ügyben, úgy látszik a tervezők agya egyetlen másodpercig sem pihen és a fantáziájuk is úgy néz ki, korlátlan !
Na ehhez aztán kell egy nyúlékony bokaszerkezet ! Szerintem brutálisan szexi !
Ezek nem újdonságok, de ezekben színekben nagyon dögösek !
Íme az általam ígért eszement kreálmány (ballet-boots), ami most tombolva hódít !
Na, kéremszépen így kell megállni egy ilyen balett-csizmában !"
Vagy így !"
És hogy elhigyjétek, hogy egy kigyúrt pasi lába is lehet ennyire hajlékony !"
Másik szögből a hitetlenkedőknek ! :o) Lányok erre reagálhatnátok !
Előzmény: t-ne (158)
wamshoes Creative Commons License 2002.09.02 0 0 163
t-né!
"Nagyon érdekes dolgokat írtok. Elolvastam már párszor, és át kell rágnom még rajtuk magam vagy kétszer. Megfontolásra érdemesek. "
Melyik dolgokat találtál nagyon érdekesnek, és mi lett a megfontolás eredménye?
Előzmény: t-ne (150)
Saal13 Creative Commons License 2002.09.02 0 0 162
Szia Skirtman!

Valahogy így szeretném én is elrendezni a dolgot, csak magamban kellene eljutni addig, hogy ne jussak el viselés közben az izgalmon túl. Ha jól vetten ki akkor te sokat hordasz szoknyát, kíváncsi lennék hogy megmaradt-e a fétis ereje a mindennapi "normálissá" vált használat során, vagy valamikor már fel sem tűnik hogy szoknya van rajtad? Vagy van pár "bejáratott" darab, amit mindennap tudsz hordani, és van néhány "meredekebb", ami még mindig kiváltja belőled az izgalmat?

Kedves T-né! Talán valaholé a topic elején volt már magyarázat-próbálkozás, nekem is tök homály volt egy darabig, de én a következőket tudtam kiszűrni a magyarázatokból:
- a fétises: van számára egy ruhadarab, aminek érintése/viselés szexuális izgalmat vált ki belőle, orgazmus után viszont "úgy dobja le, mintha égne" /-ezt is talán itt olvastam v.hol. Magamat ebbe a kategóriába sorolom.
- a crossdresser: valami hasonló, de én bővebbnek érzem. Számára a teljes átöltözés/átváltozás okoz hasonló izgalmat, orgazmus után nem tudom mit érez. Tehát ő is szexhez használja. /van egy "lebukás" sztori a transzvesztita topicon, na őt ide sorolom/
- a transzvesztita: olyan ffi, aki nőnek öltözve érzi jól magát, de nem szexhez használja az átöltözést. Hogy mihez azt nem tudom. /Terry Black-et ide sorolom/
Valahol a neten találtam már egyszer korrekt magyarázatokat is, ha megtalálom beteszem, ha marhaságokat írtam volna javítsatok ki!
üdv: Saal

Előzmény: t-ne (159)
wamshoes Creative Commons License 2002.09.02 0 0 161
"különösen, ha szegény lány valami "alkalmatlan" helyen próbálkozik magassarkúval, pl. kavicsos út, sár, homok, meredek lejtő... "
Ilyesmi engem is fel tud izgatni :-) de ez már inkább a WAM topicba tartozik...
Előzmény: Cvbnm (153)
t-ne Creative Commons License 2002.09.02 0 0 160
Bocsi, Latex, hülyeség volt. Semmi közöm hozzá. Csak olyan volt, mint amikor vmi váratlan helyen egy jóbarátba botlasz...
t*-né
Előzmény: t-ne (158)
t-ne Creative Commons License 2002.09.01 0 0 159
Meg ezt is:
http://www.nexus.hu/travesztinet/eljaras.htm

Ha már itt vagyok: vki elmagyatrázná nekem, de lassan és szájbarágósan, mint anya a hülyegyerekének, hogy mi a különbség a transzvesztita, crossdresser ésatöbbi között? Eddig azt hittem, tudom. De most már semmi sem világos...

t*-né

Előzmény: t-ne (158)
t-ne Creative Commons License 2002.09.01 0 0 158
Sziasztok,
Ezt már rég be akartam nektek írni (bocsi, de linkelni nem tudok):
http://www.extra.hu/tsonline/support.html#about%20)
Vhol az oldal közepén jó ötletek, tanácsok vannak teljes átöltözéshez.

Latex,
Olvastam az egyik üzeneted Bettinánál. Sikerült?

t*-né

Mazdálkodj Okosan Creative Commons License 2002.09.01 0 0 157
Dehogy! Tök menő!
skirtman Creative Commons License 2002.08.31 0 0 156
Kedves Saal13! Bocsi a 19 -ert!

Hat hol is kezdjem.....(nem egyszeru!)
Kb. 4 eve voltunk felesegem munkajabol kifakadoan Pecsen, egy direktmarketing ceg jubileumi fesztivaljan, ahol az esti mulatsag jelmezbal formalyaban zajlott. Na ezt az alkalmat kihasznalva, mar jo elore szervezkedtem az otthoni legkorben noi ruhanemu beszerzes ugyeben.
(mivel nekem csak szoknyaim voltak, ezek is bokaig ero, semmi mas) Itt az ido, ugy gondoltam ezt nem lehet kihagyni! Parom nem kis vivodas utan beleegyezett, hogy nonek oltozzek, oromomre! Elkezdtem probalgatni az anyosom ruhait az egesz csalad elott, volt is rohoges boven. (ekkor a csaladtagoknak meg sejtesuk sem volt az egeszrol) De mivel nem igazan nyerte meg a tetszesemet eme stilusiranyzat (oregasszonyos), igy varrattunk a meretemte megfelelot. Na itt mar kezdtem mondogatni, hogy milyen kenyelmes szoknyaba lenni. Ugy ket het volt a rendezvenyig, mikor egyre surubben kezdtem otthon szoknyaba jarni.(eme cimszo alatt hogy kenyelmes, es szoknom kell) Azt a mai napig nem tudjak, hogy szexualisan erdeklodom a dolog irant, es nem is fogom elmondani. (ez mar elegge ego!!) Csak annyit tudnak , hogy ruhanemukent szeretem hordani. Mivel eleg nagy a csalad, hire ment a dolognak. Keszultek fenykepek boven. A csaladnak megmutattam az interneten a kulfoldi lapokat, hogy ott mar divat, es az emberek "feltunes" nelkul szoknyaba jarnak!
Nehany ilyen link: amit erdemes megkukkantani, mert en ennek koszonhetem a "legalis" viseletet!

www.maennerrock24.de/cgi-bin/html/index.pl
www.kgough.net/MIS/MIS/publish/
www.bfn.org/~qccd/skirts.html

Ma itt tartunk, es mar nem szegyenlem a dolgot. Igy utolag belegondolok milyen szerencsem van, hogy csak a szoknya viselete irant erzek kesztetest, ugyanis pl. harisnyatarto, magassarku cipo, full beoltozes, stb.. egeszen mas beallitottsagot feltetelez a kivulallok szemszogebol nezve.(ezt nehezebben lehet megertetni a konzervativ erokkel szemben)

Topictali kivitelezheto lenne, csak az erintettek reszvetelevel ,egy semleges helyen. (BP)

OFF
Hogyan birtok ilyen sokat gepelni? nekem mar ez meghaladja a turokepessegem felso hatarat!
ON

Csao: SkirtMan

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!