Keresés

Részletes keresés

Csaba11 Creative Commons License 2002.08.18 0 0 95
Elmesélném még egy élményemet, ez kb. 2 hete történt. Szerencsére olyan környéken lakom ahonnan nem messze eléggé kihalt utcák találhatóak. Már rég álmom volt, hogy egyszer utcán is hordjam magassarkú cipőimet. Azon az estén elhatároztam magam, hogy ma megteszem. Fogtam egy ezüst, kb. 10 cm-es tűsarkű cipőmet és elindultam... Igazából egy parkban egy padon vettem csak fel a cipőt és elindult a nagy sétára... Mit mondjak eléggé különleges dolog volt. Tudtam, hogy annak ellennére, hogy kihalt az utca azért bármikor jöhet valaki és megláthat ahogy ott sétálgatok... Kb. 10-15 percet voltam kint és valami csodálatos élmény volt, bár eléggé féltem, hogy meglát vki... Szerencsére nem így történt...

Csaba11 Creative Commons License 2002.08.18 0 0 94
Azt mondta, hogy ez nem változtat az érzésein, nem tartja ezt olyan elitélenő dolognak, hogy ettől bármi változzon köztünk. Sőt mikor hazaértünk a WestEndből még ő mondta, hogy próbáljam fel mert kiváncsi rá, hogy nézek ki benne. És utána abban mászkáltam itthon egy darabig...
Előzmény: wamshoes (86)
t-ne Creative Commons License 2002.08.18 0 0 93
Ahhhhhh. Akkor visszakozom. :)

A heti kétszeri alkalom az nem ritka ám, azt tudod! Sőt, szvsz sűrűnek számít...
t*-né

Előzmény: wamshoes (91)


wamshoes Creative Commons License 2002.08.18 0 0 92
Köszi!

Amúgy teljes felöltözés az viszonylag ritka nálam (úgx 2 hetente), de női cipőm az van vagy 50 pár...

Előzmény: t-ne (89)
wamshoes Creative Commons License 2002.08.18 0 0 91
hát igen a másik topicban egy kicsit inkább a vágyaimról irtam, de a megkivánás az stimmel! Csak kicsit nehéz bevallani, hogy tetig még soha életben nem jutottam el :-(((
Amúgy a lányról mindenkinek a barátnőmként beszélek, volt, hogy ő is hallotta, nem tiltakozott a "státusz" ellen :-)
Előzmény: t-ne (90)
t-ne Creative Commons License 2002.08.18 0 0 90
Hmmmmmmmm...

Két idézet tőled:

Amire én gondolok, amiért szeretném ha otthon is felöltözne úgy ahogy nekem tetszik (legalább időnként), hogy sokkal könnyebben bekövetkezzen nálam a spontán megkívánás állapota. Elég lenne csak ránéznem :-)
Mert így előfordul, hogy vagyunk valahol, ekkor szépen van öltözve, meg is kívánom, de nincs lehetőség rá. Aztán hazamegyünk, ő gyorsan átvedlik otthoniba ami általában lelombozza a vágyaimat. Most vagy az utcán essek neki, vagy rögtön azután teperjem le, ahogy belépünk az ajtón? :-)))) Szóval ha ilyenkor nem rögtön öltözne át, akkor lenne időm becézgetéssel, símogatással,stbvel felkelteni benne is a vágyat. Aztán úgyis "kicsomagolom", utána meg már felöltözhet otthoniba :-)
Ha meg otthon is szépen öltözne, akkor olyankor nem is kéne arra várnom, hogy mikor érünk már haza :-)

27 éves vagyok, nem jutottam el "odáig"-ot úgy értem, hogy szűz vagyok. Ami nem csoda, ha még barátnőm se volt. Többször próbálkoztam már, de vagy az derült ki, hogy már foglalt a kiszemelt lány, vagy az, hogy lehet, hogy jól néz ki, de hülye, esetleg mindkettő :-(
Most (úgy 1.5 éve) találkoztam egy lánnyal, aki szabad, értelmes, és még jól is néz ki. Elég sok időt töltöttünk már együtt, én már többször is szerelmet vallottam neki, de ő még bizonytalan, nem nyilatkozik.
Ha végre sikerül meghódítanom, utána nem szeretném elveszíteni! Amire pedig elég nagy esély van ha megtudja a "hobbimat"...
Aztán ha majd szexre kerülne a sor, nem tudom, hogy képes leszek-e rá?

Kommentár nélkül.

Előzmény: t-ne (89)
t-ne Creative Commons License 2002.08.18 0 0 89
Szia,
Ó, akkor értem, bocsi az előzőekért. Drukkolok neked (nektek!) :)

Ha egyszer már elmondtad neki, hogy te szeretsz felöltözni, és ezt pozitívan fogadta, onnan már nem lesz neház meggyőzni arról, hogy ő is felöltözzön. A "mániád" valószínűleg már soha nem fog elmúlni, de az lehetséges, hogy ha a lány öltözik fel úgy, ahogy az szemedben kívánatos, akkor te nem fogod a felöltözést olyan gyakran kívűánni. Nálunk ez eleinte így volt, most sajna megint gubancok vanak :(. Mert bármennyire is elfogadom őt így is, kicsivel jobban örülnék annak, ha a felöltözéses szeretkezések inkább afféle izgalmas eseményszámba mennének, nem edig ez lenne a mindennapi. Hisz én azért egy férfit szeretek... :)

Vettem egyébként egy olyan szép testhezálló szatén (vagy mi) ruhát, a párom még nem látta. Meglepetés lesz. Tulképp neki vettem (de rajtam lesz :)). Imádja a fényes kelméket. (rajtam főleg :))
t*-né

Előzmény: wamshoes (88)
wamshoes Creative Commons License 2002.08.17 0 0 88
Nem a várakozás volt 1.5 év, hanem akkor ismertem meg, úgy fél éve fordult komolyabbra a dolog, ráadásul van pár km távolság is, így nem lehet minden nap találkozni. Kicsit zárkozott természetű, nehezen nyílik meg, nem akarom siettetni, döntésre kényszeriteni. Úgy érzem halad a dolog ha lassan is.

Szex: egyrészt ugyanúgy félek tőle mint minden szű, hogy vajon fog-e menni. Másrészt valóban attól is félek, hogy mi van ha bennem is annyira rögzült a dolog, hogy másként nem megy? Elképzelhető, hogy rámjön a vágy, hogy női cipőt (és esetleg ruhát) viseljek, ezt nem tudom, hogy hogyan lehet megmagyarázni...
Azt se tudom, hogy arra hogyan vehetném rá, hogy ha fel akar izgatni, akkor ne levetközőn, hanem felöltözön? Ha teljesen felöltözve, cipőstől feküdne mellém az ágyba, tuti felizgulnék! Már a gondolattól is felizgulok :-) Persze aztán levetköztetném, de pl a cipőt és a harisnyát rajta hagynám.
Ha ezt sikerülne elérnem akkor kisebb lenne az esélye, arra vágyjak, hogy én magam viseljek női holmit.

Előzmény: t-ne (87)
t-ne Creative Commons License 2002.08.17 0 0 87
Szia,
huhhhh... Ahogy olvastalak, a párom jutott eszembe... Kísértetisesen hasonló. Bőven húsz felett volt, amikor elvesztette a szüzességét. nagyon félénk, visszahúzódó fiú volt, aztán, amikor végre jött egy szerelem, az viszonzatlan maradt. évekig volt viszonzatlanul szerelmes, bár egyszer összejött a lánnyal. Utána (és előttem :)) volt több barátnője.
Nem akarok itt okoskodni, evégre magad is és a lányt is Te ismered, de másfél év várakozás az kicsit sok, nem? Nem azt mondom, hogy ugorj rá az első nőre, aki az utadba esik, de nme várj egy lányra msáfél évet. Aki ennyi idő után is még vacillál, annak nagy valószínűséggel nem tetszel :(:(. csak nem akarja nyíltan emgmondani. Vagy nem?

Szex: Lásd fentebb írt okokat, a szexszel sajna vannak problémák... És többek között ezért is próbállak most kapacitálni azzal, hogy ne várj erre a lányra, hanem (na nem durr bele, de keress másik lányt, aki pozitív irányodban). A páromban már annyira rögzültek a női ruhűás dolgok (nevezzük most így jobb híján), hogy majdnem hogy csak akkor tud kielégülni, ha női ruha van rajta. Egyébként sokkal nehezebben. (isamétlem, nekem nem gond, ha női riuha van rajta, sde én azért szeretem, mert férfi, mégpedig valóban vonzó, nem csak szerintem :):), és azért néha szeretném csupasz férfiként is látni :)). Szóval ez gond lehet. Nemtom, Te pl. akarsz-é viselni ágyban női cipőt, vagy épp attól tartasz, hogy Te is így járnál, vagy csak attól félsz, hogy ennyi ideig tartó "nőtlenség" után hogy menne a dolog.

Amúgy pedig: miért ne lennél rá képes?
t*-né

Előzmény: wamshoes (85)
wamshoes Creative Commons License 2002.08.17 0 0 86
Csaba11! A barátnőd mit szól a dologhoz? túlzottan nem ellenezheti, ha még cipőt vásárolni is elmegy veled...
Előzmény: Csaba11 (84)
wamshoes Creative Commons License 2002.08.17 0 0 85
Szia t-ne!
A neten nézegetve én is jó pár olyan oldalt találtam, ahol pár mindkét tagja nő holmikban látható. Biztos rengetegen vannak még akik így vannak, csak nem mutogatják magukat a neten :-)
27 éves vagyok, nem jutottam el "odáig"-ot úgy értem, hogy szűz vagyok. Ami nem csoda, ha még barátnőm se volt. Többször próbálkoztam már, de vagy az derült ki, hogy már foglalt a kiszemelt lány, vagy az, hogy lehet, hogy jól néz ki, de hülye, esetleg mindkettő :-(
Most (úgy 1.5 éve) találkoztam egy lánnyal, aki szabad, értelmes, és még jól is néz ki. Elég sok időt töltöttünk már együtt, én már többször is szerelmet vallottam neki, de ő még bizonytalan, nem nyilatkozik.
Ha végre sikerül meghódítanom, utána nem szeretném elveszíteni! Amire pedig elég nagy esély van ha megtudja a "hobbimat"...
Aztán ha majd szexre kerülne a sor, nem tudom, hogy képes leszek-e rá?
Előzmény: t-ne (83)
Csaba11 Creative Commons License 2002.08.17 0 0 84
Hello!
Igen, a WestEndes City Line-ban voltam.
Egyébként ez a méret dolog elég érdekes. Elsőre egy 40-es cipőt vettem (alapfelállásban 41-es lábam van). Ez nagyon nagy volt, ekkor mentem vissza és cseréltem ki 39-re. Aztán ez is kicsi volt, és ekkor döntöttem el, hogy inkább elmondom, hogy miről vanszó és felpróbálok ott a boltban egyet, hogy már tuti legyen a dolog!
A legizgibb az egészben az volt, hogy miközben próbáltam ott állt mellettem a barátnőm, és még emberkék is ott mászkáltak a boltban.
A cipő egyébként olyan 15 cm-es sarkú, és kb ebből 5 cm a platform része. Ja és fekete, és még kényelmesnek is mondható...
Előzmény: Latex Bond (65)
t-ne Creative Commons License 2002.08.17 0 0 83
Szia Wamshoes,
a dologból adódóan nem ismerek más lányt/feleséget, aki hasonló cipőben járna, mint én. pedig tuti, hogy vagyunk egy páran. Van egy harisnyás oldal, ott láttam pl. képet egy párral, egy szakállas ffi harisnyában és miniszoknyában (de az is lehet, hogy sortban, nem látszott jól), és mellette egy boldog nővel az oldalán.
Amikor ez kiderült a páromról, mellbevágott a dolog. És eltartott egy ideig, mire el tudtam fogadni így őt. És rájöttem, mekkora marhaság, hogy az embereknek előítéletei vannak.
Viszont kb. egy éve (vagyis együttlevésünknek ötödik évében) kezdett el komolyabban érdekelni a dolog, a pszichológiai háttér, aztán az, hogy vajon háényan lehettek Mo-on, vajon a többiek hogyan gondolkodnak stb. Nyitottam is a pride-on egy topikot (Transzvesztita a párom), leveleztem egy sráccal egy ideig erről. A párom már azt mondja, perverz vagyok :).
Nehéz dolog lehet ezt bevallani egy nőnek, gondolom. És neki is volt előttem olyan barátnője, hogy a szó szoros értelmáében elrohant, amikor elmondta neki. :( (Na, ezzel most biztatlak, ugye?) Szerintem a legjobb bevallani a kapcsolat elején. Nyilváén nem az első nap, de elég rosszul sülhet el, ha pl. két év múlva derült ki... Egy babás honlapon olvastam egy anyuka írását, nem emlékszem, mennyi ideje voltak együtt, de terehs volt a lány, amikor egyx vmiért korábban ment haza, és ott találta a férjét vmi női cuccban... Végül jól sült el a dolog, pár hónap múlva újra írt a lány, hogy minden rendben, megbeszélték, ugyan kicsit nehéz, de jól vannak együtt.
Hány éves vagy? Az, hogy nem sikerült eljutni odáig, gondolom azt jelenti, hogy nem mondtad el a lánynak. Vagy barátnőd sem volt még?
No megyek csicsikálni, késő van,
üdv
t*-né
Előzmény: wamshoes (82)
wamshoes Creative Commons License 2002.08.16 0 0 82
Szia t-ne!
Jó olvasni egy nő véleményét is a dologról, bár még mindig nehezen tudom elképzelni, hogy egy nő képes lenne elviselni ilyen "hobbit".
Még soha nem sikerült nővel eljutni "odáig", félek is tőle, hogy vajon egyáltalán alkalmas vagyok-e "páros játékra"...
Előzmény: t-ne (80)
wamshoes Creative Commons License 2002.08.16 0 0 81
Én is hasonlóan vagyok a dologgal, a szép női cipők látványa nagyon izgatóan hat rám, az pedig különösen ha viselhetem is. A 42-es lábbammal még viszonylag szerencsém is van.
Általában minta után megyek, vagyis ha van egy nő aki tetszik, és nekem tetsző cipőt hord, akkor megpróbálok úgyanolyan, vagy nagyon hasonló cipőt szerezni magamnak (ez néha hónapokba is telik, sőt van jó pár olyan amire még mindig csak vágyom). Néha mintegy "ajándékként" választok, vagyis olyat választok ami valamelyik nekem tetsző nőnek jól állna és valószínűleg tetszene neki, és késöbbb elképzelem ahogy azt a cipőt viseli. A legizgatóbb az amikor tényleg az illető hölgy cipőjét sikerül kölcsönvenni egy időre, de erre még csak néhányszor volt lehetőségem.
Eddig még nem nagyon sikerült barátnőre találnom (talán most sikerül), de én is elmondhatom, hogy amikor nagyon megtetszett valaki, és ráhajtottam, akkor nem voltak ilyen vágyaim, max csak annyira, hogy felizgatott ha nekem tetsző cipő volt rajta.
Aztán amikor nem jött össze a dolog, akkor újra rámjön a "roham". Elsősorban cipőkre hajtok, de van pár szoknyám, blúzom,stb is....
"Olyan nővel, aki inkább egy ideált testesít meg, semmint leendő gyermekeink anyját. Az eszményi nő képébe pedig sok férfinál beletartozik a szexis, kihívó öltözködés és ennek szinte szimbólumává vált a magassarkú cipő."
Viszont abban különbözök az elöttem szólóktól, hogy én nem így vagyok ezzel, engem a teljesen hétköznapi nők izgatna fel, olyanok akiket eltudok képzelni feleségnek és "leendő gyermekeim anyjának". Az úgynevezett "szexis, kihívó öltözködést" én valahogy műdolognak érzem, és egyáltalán nem izgat fel. Ennek megfelelően a cipő izlésem is hétköznapibb, nem a tűsarok, és a 10 vagy még több centis sarok izgat fel. Úgy 0-tól 6-7 centi magaságig tart a nekem tetsző sarokmagasság. Nehéz körülírni, hogy milyen cipők tetszenek inkább belinkelek néhány képet.

1.,
2.,
3.,
4.,
5.,
6.,
7.,
8.,
9.,
10.,
11.,
12.,
13.,
14.,
15.,
16.

t-ne Creative Commons License 2002.08.16 0 1 80
Bár nem engem kérdeztél, hadd kotyogjak bele...
A férjem saját bevallása szerint transzvesztita. Szerintem inkább fétisiszta, de ki tudja. A CD, a TV stb között annyira vékony a határvonal (talán nincs is), hogy még ezek a besorolások is feleslegesek talán.
Amikor megtudtam, hogy biza szeret női ruhát hordani (és nála is akkor erősődött fel rendkívüli mértékben, amikor épp nem volt barátnője), hát eléggé meg voltam lepve. és nem voltam túl boldog. Aztán regneteget beszélgettünk, néha felöltözött előttem is (hát egy majd' kétméteres, nagylábú férfi elég hülyén néz ki szerintem bőr miniszoknyában, magassarkúban meg selyem topban :) ), sőt szeretkeztünk (és mind a mai napig szeretkezünk) úgy, hogy akár mindkettőnkön kombiné van. Szerintem az igazán komoly kapcsolatban a barátnő, feleség elfogadja a társát "így", ki előbb, ki utóbb, és lehet, hogy nem is teljesen...

Még két dolog jutott az eszembe: ő is mesélte, hpogy így beöltözve (néha napokig úgy volt, a lakásból sem lépett ki) olyan, de olyan frenetikus orgazmusai voltak, hogy! (És ami nekem szomorú - "ruha" nélkül neki nem olyan jó, mint beölt9özve, tehát vmilyen szinten rögzült a dolog, de ez már egy másik gond :( ).

A másik, ara a gondolatomra visszatérve, hogy elég hülyén néz ki egy szőrös pasi így beöltözve: viszont Ti nem _látjátok_ hanem _érzitek_ magatokat ilyenkor. Ez nagy különbség. És nekünk, a ti társaitoknak nem a látványotokat, hanem a _ti_ érzéseteket kell elfogadnunk, megértenünk.
Nah, elég zagyva voltam, de talán értitek...
t*-né

Előzmény: heeler (79)
heeler Creative Commons License 2002.08.16 0 0 79
Ezek szerint van partnernőd? Barátnő? Ha igen, hogy viszonyul az efféle hobbidhoz? Ilyenkor azon szoktam elgondolkodni, hogy hogy viszonyulnék én ahhoz, ha a barátnőm mondjuk férficuccokban akarna néha lenni. És arra jutok, hogy szívesen megnézném mire jut:)
És hol jársz te külföldi fétispartikon? Mesélhetnél erről, hogy milyen, mi van ott, ki miben van stb. Itthon mi a helyzet?
Előzmény: Latex Bond (65)
Latex Bond Creative Commons License 2002.08.16 0 0 78
Heeler !
A szívemből szóltál !!! :o) Szinte nem is lehet mit hozzáfűzni. Nálam is akkor erősödik fel a vágy, ha túl sokáig nem vagyok nővel. Olyan nővel, aki inkább egy ideált testesít meg, semmint leendő gyermekeink anyját. Az eszményi nő képébe pedig sok férfinál beletartozik a szexis, kihívó öltözködés és ennek szinte szimbólumává vált a magassarkú cipő. Tulajdonképpen a magassarkú úgy is felfogható, mint egy vizuális és szenzorális stimuláló szer, hiszen így egyszerre láthatod és érezheted azt, ami teljes testi megvalósulásában tűzbe hozna. Naná, hogy jobb lenne, ha egy csajszi lábán virítana a tűsarkú (jobban is áll nekik), de mint ahogy azt Cyberjunkie is megerősíti, a lányok inkább utálják, mintsem szeretik ezt a holmit. Így aztán elég nehezen fog szexuális reakciót kiváltani a csajokban egy olyan tárgy, amelyhez semmiféle szexuális fantáziakép nem kapcsolódik. A munkábajárás ugyanis keveseknek okoz orgazmust ! :o) Jobb híján tehát én is magamból csináltam nőt, de ez messze nem egyenlő a homoszexualitással !!! (El sem tudnám képzelni férfival !) Egyébként meg a férfiak inkább vizuális hajlamúak, tehát sokan képesek elélvezni egy szexlap nézegetése közben is. A női ruhák és cipők viselése ennél egy kicsit több, mert ott meg is tapinthatod azt, aminek amúgy ott kéne lennie, csak épp a partneren. Lehet, hogy vannak olyan hapsik, akik rántanak tízet a farkukon, aztán már attól is elélveznek és semmiféle stimuláció nem szükséges egy maszturbációhoz, de azért úgy gondolom, nem mindenki ilyen. És valóban : a női ruhákat találták ki olyanra, hogy úgymond szexisek legyenek és nem a férfiakét. De azért még létezik olyan nő, aki meg a férfias ruhákra gerjed és esetleg Ő is úgy képzeli oda nem létező partnerét egy önkielégítéskor, hogy magára ölt valamilyen férfi ruhaneműt. A baj ott van, hogy a divatban nem létezik tipikusan "férfi ruha", mert minden férfiaknak gyártott ruhaneműt vidáman hordhatnak lányok is. Azonban fordítva ez sajnos már nem így van !!! A divat eléggé feminista terület lett !
Előzmény: heeler (73)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.16 0 0 77
A téma egyáltalán nem érdekel, tulajdonképpen végig sem olvastam a topikot, csak a címre reflektáltam.:o) De úgy látom egész másba tenyereltem, mint amire számítottam.

cyberjunkie

Előzmény: heeler (76)
heeler Creative Commons License 2002.08.16 0 0 76
Ha véletlenül érdekel a téma, itt

http://www.nexus.hu/travesztinet/fogad.htm

van egy kis napló. Én is tegnap olvastam csak bele, a szájtot sem ismertem. De nagyon érdekesen és ironikusan ír saját magáról. Persze lehet, hogy csak azokat érdekli, akik benne vannak. Mindenesetre szerintem érdekes beleolvasni.

Itt a link. Az archiv2-t kell megnyomni.

Előzmény: Törölt nick (74)
heeler Creative Commons License 2002.08.16 0 0 75
Én magam nem tartom tv-nek, csak van egy hobbim, ami - ismerjük be - nem jó, noha élvezetet nyújt.
Igazából igyekszem ezzel csak annyit foglalkozni, amennyit muszáj. Tehát nem szövögetek terveket, hogy hogy lehetne még ezt, vagy azt beszerezni, meg ezt vagy azt tökéletesíteni stb, inkább a nőkkel foglalkozom, sokkal érdekesebb.
De a net tele van ilyesmivel, és nagyon sok férfi nőiruhamániás, meglepően sok. Én sem gondoltam volna azelőtt, de elég, ha körülnéz az ember a neten. Állítólag minden tizedik. Ettől még férfi és egyáltalán nem buzi és csak a nők érdeklik (persze mindenféle van, van aki homo, van aki bi stb stb), csak egyszerűen valami perverz gyönyört okoz a dolog nekik. Mit van mit tenni - a férfiak között erős ez a hajlam, ez egyszerűen tény. A nők között sokkal kevesebb az olyan (nem is nagyon hallottam), akinek a férfiruhába öltözés szexuális izgalmat okoz. Persze lehet, hogy csak jól titkolják. De ennek biztos megvan a pszichológiája. Szívesen olvasnék erről, ha valaki tud szakirodalmat, írja meg!
Előzmény: Törölt nick (74)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.16 0 0 74
Na, most már mindent értek.:o) Bár sosem hallottam még ilyesmit, de hát ugye holtig tanul az ember.:o)

cyberjunkie

Előzmény: heeler (73)
heeler Creative Commons License 2002.08.16 0 1 73
Ez úgy van kérlek szépen, hogy egy nő számára nem okoz szexuális izgalmat ha női ruhát hord, mint ahogy én sem gerjedek be attól, hogy férfiing van rajtam. Ha viszont egy férfi meg tudja valósítani magában a nőt, tehát átalakulhat az - némely peches férfiegyedek esetén - szexuális izgalmat okoz, nem is akármilyet. Ez nem kivánságműsor, mint ahogy az sem, hogy valaki buzi. Ez van! Mindenki megpróbálja annak idején ezt kiirtani magából, aztán rájön hogy elég nehezen megy. Nekem akkor múlt el, amikor barátnőm volt. Elég lábmániás voltam akkor, neki meg iszonyú jó lábai voltak, és mindig magassarkút hordott (nem miattam, csak szerencsém volt). Aztán szakítottunk és most megint kiújult a mániám, bár igyekszem ezt nem erősíteni magamban, inkább a nőkre irányítani szexuális vágyaimat, tudatosan. Csak hát a megszokás ugye, ez kvázi kábszer. Egyébként is elég nehéz eset vagyok, ritka az olyan nő, aki megtetszik. Aki formára is jó, meg agyilag is. Aki csak formára jó, arra nem vagyok képes energiát fordítani, csak hogy megdughassam. Akkor inkább saját magamban valósítom meg a nőt, és úgy intézem el a dolgot. A francnak hiányzik egy nyavalygó nő, aki azon reklamál, hogy átvertem, meg hogy csak arra kellettem neki, hogy megkefélhessem. Valóban, csak arra kellenek az unalmas nők. Csak azokkal vagyok hajlandó tárgyalni, akik szellemileg megütik a szintet és jól néznek ki. Ez volna az elmélet, ami mára összeomlani látszik:) Kezdek hajlamos lenni udvarolni annak is, aki hót buta. A vége - már látom - az lesz, hogy meghúzom, aztán jön a rinya, de már nem érdekel.
Mindig csodálója voltam a női szépségnek, talán emiatt alakult ki bennem ez a mánia - bár rosseb tudja. Annyira vonzónak találtam egy nőt, hogy mindig elérhetetlennek képzeltem. Hogy nekem lehet nőm? Ez sokáig elképzelhetetlen vágyálom maradt. Emiatt inkább "csináltam magamnak", magamból. De már kezdem unni, mert egy igazi sokkal szebb.
Lényeg a lényeg, ha az ember nőnek öltözik, részben az az illúziója lesz, hogy nővel van, ami köztudottan elég izgató szexuálisan. Valami ilyesmi a magyarázat.
A tűsarkú cipő meg akármilyen szép lábon gerjesztő látvány, ezt minden férfi és minden nő tudja. Ha nem, akkor most mondom.
Előzmény: Törölt nick (72)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.16 0 0 72
Nagyon szívesen cserélek veled, ha akarod.:o) Akkor lábrohadásig pompázhatsz magassarkúban egész nap.:o)

cyberjunkie

Előzmény: Latex Bond (71)
Latex Bond Creative Commons License 2002.08.16 0 0 71
Inkább az a ciki, hogy az én munkámhoz meg nem kell ! Sőt egyenesen gázos !!! :o)) Rám mér' nem akar senki tűsarkút erőltetni ? ;o)

Heeler ! Valóban olyan nincs mint a képen... De soha nem is dícsértem a hazai kínálatot... A megoldás: rendelj vagy utazz ki érte !

Előzmény: Törölt nick (70)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.15 0 0 70
Hát elég ciki. Sőt mi több: egyenesen gázos. Én nő létemre rühellem a magas sarkot, két éve erőltették rám először életemben, ugyanis szükségeltetik a munkámhoz.:o(

cyberjunkie

Előzmény: tsb11 (-)
heeler Creative Commons License 2002.08.15 0 0 69
Szia!

Na és a West Endben milyen cipők vannak? Vannak olyan igazán magas tűsarkúak mint a képen? Ráadásul nagy méretben? Nem hinném :)

Előzmény: Latex Bond (68)
Latex Bond Creative Commons License 2002.08.15 0 0 68
Szia !

Nos, a Visa Electron valóban nem "igazi" hitelkártya, hanem úgynevezett debit kártya, magyarán csak annyi fedezete van, amennyi pénzt Te ráraksz a hozzátartozó számlára, illetve még egy kicsit "le lehet menni mínuszba". Ezzel a típussal is kiválóan lehet fizetni, de a csomagküldő cégek valóban a klasszikus értelemben vett hitel-(credit-)kártyákra buknak, amelynek az alapegyenlege 0 és van egy hitelkereted hozzá, ameddig elmehetsz mínuszba, aztán havonta csengetni kell a törlesztéseket. Nekem Mastercard-om és VISA Classic-om van, amelyek valamelyikét biztosan mindig elfogadják, de az Eurocard/Mastercard a legszélesebb körben (el)ismert hitelkártyatípus. Persze ebből a fajtából is létezik debit kártya, úgyhogy valójában mindegy, hogy debit vagy credit, a lényeg, hogy legyen fedezete és egy ismertebb típus legyen. (Tehát ne Cirrus Maestro vagy Visa Electron). De manapság semmiből sem áll egy létező folyószámlához bármiféle kártyát igényelni (persze ez pénzintézetfüggő). A 225 DEM valóban nem olcsó, de ha azt veszed, hogy az emlegetett West End-es üzletben a szexisebb modellek 30.000-nél kezdődnek, akkor mindjárt nem is olyan vészes. Persze az itteni üzlet óriási előnye, hogy mindjárt fel is próbálhatod... ;o)
Hogy a postára kell-e érte menni vagy a megrendelt címre (vagy postafiókra) kapod az eléggé kiszámíthatatlan. Nekem úgy tűnt, hogy ha a csomag feliratából kiderült, hogy cipő vagy ruhanemű van benne, akkor a VÁM-hivatalban kötött ki a küldeményem, így be kellett érte mennem a Verseny utcába, kitölteni egy egységes vámárunyilatkozatot és kicsengetni érte a pénzt. Ha azonban egy kicsit kisebb volt a doboz (semmiképpen sem pl. egy combcsizma esetében... :o) ), akkor át tudott csusszanni a posta figyelő szemein és akkor kézbe is kaphattam az árut. Úgyhogy ez változó, de sajna a cipőket nem valami kis dobozkában szokták küldeni. Más fizetési lehetőség magyarok számára nem nagyon áll rendelkezésre, mint a hitelkártyás és egyébként is a legtöbb külföldi csomagküldő előre kéri az árat, nem pedig utólag. De a fizetési kondíciókról mindig kimerítően olvashatsz a cég honlapján. Az amerikaiaknál létezik a Western Union Money Transfer-es (készpénzes) fizetési lehetőség, amit azt hiszem nálunk a Budapest Banknál lehet megjátszani, de 3 évvel ezelőtt még eléggé körülményes volt a metódus. (Kellett például egy nyilatkozatot tennem, hogy az üzlet tulajdonosa, ahonnan rendelni kívánok valamiféle rokonom, mert csak rokonnak lehetett ilyen úton valutát kiutalni. Most nem tudom, hogy van, rá kell kérdezni. De ha rám hallgatsz, akkor a hitelkártya és FAX párosítást választod, mert akkor biztos nem kerül a kártyaszámod illetéktelen kezekbe.

Előzmény: heeler (67)
heeler Creative Commons License 2002.08.15 0 0 67
Szia!

Szóval akkor hogy kell rendelni? Milyen hitelkártyád van? Nekem egyelőre csak egy sima visa electron, de az gondolom nem hitelkártya. Egyébként amit én vettem az 225 DEM volt. Úgyhogy nem olcsó! És ha mondjuk rendelsz, akkor hogy kapod végre kézhesz? Postára be kell menni? Vagy kihozzák? Más fizetési lehetőség nincs?

Előzmény: Latex Bond (66)
Latex Bond Creative Commons License 2002.08.15 0 0 66
Szia Heeler !

A Dugan Brothers cipőit én is ismerem, szerintem is kegyetlen szexisek ! A probléma az, hogy ez amerikai cég és ha rendelsz Tőlük, akkor még a cipő árába bele kell számolnod a VÁM-ot, ugyanis a ruházati cikkek erősen VÁM-kötelesek. Ez pedig nem kis összeg, nagyjából a cipő árára még rászámolhatsz úgy 40%-ot, mire mindent kifizetsz a Vámhivatalban. Személy szerint az M.B.Productions-tól és a Pierre Silber-től rendeltem (nem mostanában), ami mindkettő California-i székhelyű cég és nem kevés vért izzadtam, mire az árut végre kézbe (lábra) vehettem ! Szóval nagyon jól tetted, hogy inkább kiugrottál München-be, hidd el, még így is olcsóbban jössz ki, mint a rendelgetéssel. Persze az USA-beli árak nagyon csábítóak tudnak lenni, különösen most, hogy ennyire olcsó a dollár. Euróban már sokkal húzósabbak az árak. Mindamellett bármilyen hitelkártya megteszi manapság, de azért arra ügyelj, hogy kártyaszámot soha se adjál meg a neten ! Keresd meg inkább, hogy nincs-e olyan lehetőség, hogy elfaxolod az adataidat és a megrendelőt egyenesen a cég FAX-számára. Minden cég elfogad egy szépen megszerkesztett megrendelőt, amin minden fontos adat rajta van, nem fontos, hogy formanyomtatvány legyen ! (Én is mindig így rendeltem !)
Sok sikert a vásárláshoz !

Előzmény: heeler (64)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!