Keresés

Részletes keresés

Latex Bond Creative Commons License 2002.08.15 0 0 65
Sziasztok !

Örülök, hogy ennyi megszállottja van a tűsarkú cipőknek, legalább megnyugtat egy kicsit, hogy nem vagyok egyedül ezzel a "dilimmel" !!! :o) Mindkét verzióból nézve imádom a magassarkú cipőket : a partnernőmön ugyanolyan vadítólag hat rám, mint ha én viselem őket. Utcára én sem veszem fel az emberi tolerancia hiánya miatt, de külföldi fétis party-kra minden további nélkül. Megjegyzem ott ez a természetes (néhol szinte kötelező) viselet.
Csaba ! A West End-es Cityline-ra gondoltál ? Ott valóban nagyon kedvesek az eladók ! Neked hányas lábra sikerült találnod cipőt az üzletben ? Mi volt a mérete annak, amit elsőre visszavittél ? Ugyanis tapasztalataim szerint a 41-es (max. 42-es) méretnél nagyobbat nem hoznak be, mert szerintük nincs rá akkora kereslet ! (Néha olvasgathatnák ezt a fórumot a cipőkereskedők !!! :o) )
Az internetes külföldi rendeléssel kapcsolatban vannak tapasztalataim, akit érdekel kérdezhet bátran, megpróbálok segíteni !

Előzmény: Csaba11 (61)
heeler Creative Commons License 2002.08.15 0 0 64
És hogy nézett ki az a cipő?

Én valami ilyet szeretnék. Csak a tűsarok érdekel.
Egyébként naná hogy hülyének néznek ha ilyet utcára felveszel. Persze ha nem látszik rajtad hogy fiú vagy, akkor nem probléma, de én mondjuk túl magas vagyok az ilyesmihez utcára (egyébként sem próbáltam, de nem is fogom).

Előzmény: Csaba11 (61)
heeler Creative Commons License 2002.08.15 0 0 63
Sziasztok!

Akkor előadom az én sztorimat. Nekem is az egyik mániám a harisnya és a tűsarkú cipő. Minél magasabb annál jobb. Az internetről elvileg lehet ilyesmit rendelni, számtalan cég van. De ezt még nem próbáltam, mert nem tudom, hogy hogy megy a fizetés. Valaki tud erről valamit? Milyen bankkártya kell?

A sztori a következő. Már régóta szerettem volna egy szexi tűsarkút, de itthon sehol nem árulnak (nekem 45 a méretem). Internetről meg ugye nem tudok rendelni, pedig az lenne az igazi. Szóval adódott egy lehetőség, kiutaztam Münchenbe (nem ezért). Németországban az ilyesminek régebbi hagyományai vannak. Mielőtt kimentem, kértem infót egy német internetes fórumon, ahol ilyesmi a téma. Meg is mondták, hogy melyik boltokban árulnak ilyesmit - mellesleg ott akármelyik szexshopban is előfordulhat. Kiválasztottam az egyik üzletet. Bementem, persze kissé zavarban voltam. A bolt tele volt ilyen extrém cuccokkal, afféle halloween shop volt. Persze rögtön ráakadtam arra, amit kerestem. Az eladó kérdezte, hogy segíthet-e, mondtam hogy mit keresek. Ő erre szó nélkül megkérdezte, hogy mekkora a méretem (mondanom sem kell mennyire zavarban voltam), majd adott egy dobozt és mondta, hogy ott a próbafülke, próbáljam fel. Még harisnyát is adott. Felpróbáltam, megvettem. Ennyi volt. Elég izgalmas volt:)
Vettem más cuccokat is, de az nem probléma. Az ember bemegy az Auchanba, aztán megveszi a női fehérnemű részlegnél ami kell. A kutya nem foglalkozik vele, mintha egy kiló kenyeret vennél.

Előzmény: tsb11 (-)


wamshoes Creative Commons License 2002.08.15 0 0 62
És a barátnőd mit szól ehhez a "hobbihoz"?
Előzmény: Csaba11 (61)
Csaba11 Creative Commons License 2002.08.15 0 0 61
Sziasztok!

Végül ott nem csináltattam, de a napokban volt egy sokkal izgalmasabb és fantasztikus kalandom...
Két napja este elmentem a WestEndbe ahol is már régóta nézegettem egy boltot ahol csodás cipőket árulnak. Bementem, körülnéztem és vettem egy kb. 13-15 cm-es sarkú cipőt. Hazajöttem, és kiderült, hogy sokkal nagyobb mint kéne. Nem volt mit tennem mint másnap visszamenni és kicseréltetni kisebbre. Pechemre még ez is nagy volt :)
Úgyhogy ezek után a barátnőmmel visszementünk még zárás előtt újra és egyszerűen fogtam magam, leültem a boltban és szépen felpróbáltam egy másik fajtát, kicsit még magasabb sarokkal. Végül ezt vettem meg. És az eladók egyaltalán nem néztek rám hülyén...

wamshoes Creative Commons License 2002.08.02 0 0 60
És milyen cipőket csinálnak? Van egy mintakollekció amiből választani lehet?
Vagy ha viszek képet, hogy kb milyet képzelek el, azt is megcsinálják?
Mibe kerül egy ilyen akció?
Előzmény: bárónő (56)
bárónő Creative Commons License 2002.07.02 0 0 59
Csaba,
csináltattál már cipőt magadnak?

Dana,
semmi :o). Sok-sok szép harisnyám, selyemblúzom, tangám, bőr miniszoknyám van :o).
1ébként teljesen 1etértek veled.
bárónő

Előzmény: danatus (58)
danatus Creative Commons License 2002.06.27 0 0 58
Mi érdekes van egy magassarkú (női) cipőben selymes harisnya, bugyi, kombidressz (melltartó), esetleg szoknya, blúz, stb. nélkül?
Nem szabad megállni félmegoldásnál! Egyébként, bátran hordd azt, ami örömet szerez! A nemi (öltözködési) különbségek összemosódnak, néhány év múlva - ha egyre többen leszünk - kedvenc klasszikus idézetemet kicsit átfogalmazva "sokan vagyunk, de nem elegen", nyugodtan járhatsz férfiként BÁRMIBEN, teljesen elfogadott lesz.
Puszi: dana
Csaba11 Creative Commons License 2002.06.25 0 0 57
180-181, mondhatni átlagos.
Nem hiszem, hogy utcán is hordanám, mx éjjel vmi elhagyatott parkban.
Előre élvezem, hogy végre magamnak vehetek. Mert azért cipő boltban mindig a "barátnőmnek" vettem idáig...
Előzmény: bárónő (56)
bárónő Creative Commons License 2002.06.25 0 0 56
Igen, odamentem férfiként. Muszáj megmondani, hogy magadnak akarsz, mert méretre csinálják, a te lábadra, ettől lesz majdan nagyon kényelmes.
Nem néznek furán, gondolom, már megszokták. Mondom, ffi színészek is járnak oda. Vagy azt gondolják, hogy te is színész vagy, csak nem túl ismert :o), vagy... De hogy mit gondolnak, az az ő bajuk. A lényeg a cipő.
Nézz bele azpokba az oldalakba, amiket a múltkor ajánlottam - hányszor, de hányszor szerepel ott is, hogy mennyire izgul az ember fia ewgy női ruihadarab vásárlásakor... Aztán megszokja az izgalmat, ez is hozzátartozik :o).

Hány cm magas vagy amúgy? Csak a magas sarkú cipő miatt kérdezem. Akarod utcán hordani, vagy csak otthon? Mert ha nagyon magas vagy, akkor ez a magas sarok bizony nagyon magas lesz. Én elég magas vagyok (186 cm), ezért pl. nekem a magas sarkú nem jön be, max. a 6-8- cm.
bárónő

Előzmény: Csaba11 (55)
Csaba11 Creative Commons License 2002.06.25 0 0 55
És mégis a gyakorlatban hogy nézett ki mikor csináltattál? Odamentél férfiként és mondtad, hogy saját magadnak szeretnél női cipőot csináltatni?
Én vmi extra magas sarkút gondoltam (17-18 cm). Nem fognak furán nézni?
Előzmény: bárónő (53)
Csaba11 Creative Commons License 2002.06.25 0 0 54
Hello!

Köszi a címet, azt hiszem fel fogom keresni őket. Bár igaz, hogy nem vagyok színész, ettől még remélem csiának nekem is :)) Üzlet az üzlet...

Előzmény: bárónő (53)
bárónő Creative Commons License 2002.06.24 0 0 53
Szia,
hát akkor csak itt. A mélcímem nem működik, gyakorlatilag csak a nick miatt csináltattam. Aki el akar érni, úgyis elér. Te is elértél :o).

Tehát: ez nem egy cipészbácsi, hanem egy műhely. ha női cipőt készíttető férfi van az üzletben, az áéltalábsan színész, és egy darbaban nőt játszik. de készítenek mindenféle cipőt, nagyon jót, nagyon kényelmeset. Én többször csinbáltattam ott magamnak cipőt, nagyon kényelmes lett, és szexi is :o). Én nagyon jól érzetem magam benne :o).
Tehát:
1074 Bpest Barát u. 10. A telszámnál ez van: 1422-672
De ez egy régi névjegy, a tudakozó biztosan megmondja neked a jó számot, ha szükséges van rá. A műhely tutira nem költözött el :o).

Írj, mik a tapasztalataid 8akár az új cipővel)! :o)
bárónő

Előzmény: Csaba11 (52)
Csaba11 Creative Commons License 2002.06.23 0 0 52
Ok, az jó lesz.
Te csináltattál már nála?

Többiek is nyugodtan véleményt nyílvánithatnak ez ügyben!

Előzmény: bárónő (51)
bárónő Creative Commons License 2002.06.22 0 0 51
Előkotrom neked a névjegyet, holnap megírom, jó?
bárónő
Előzmény: Csaba11 (50)
Csaba11 Creative Commons License 2002.06.22 0 0 50
Hello!

Próbáltam írni a címedre, de visszajött a levél. Érdekelne annak a cipésznek a címe. Mit tudsz róla mondani?

Előzmény: bárónő (47)
SHagRat Creative Commons License 2002.01.18 0 0 49
ah, ki tudná magát adni. tudod vannak emberek, akik nem néznek a szemükkel, mert úgy kényelmesebb.
ismerek egy srácot (elég feminin és androgün, de ez nem ide tartozik :)), aki megjelenik 43-as bakancsban, rendes fekete fiúnadrágban, szőkített hajjal, de semmi smink s lelányozzák. nagyon frekventáltan lelányozzák. megtörtént már 1 hetes borostával is... meg le is buzizzák. ennyit a kommerszek toleranciájáról :(. mondjuk amikor megjelent egy topban, frissen mosott-szőkített aranyhajjal, extrahosszú fekete körmökkel és fekete rúzzsal (ebből csak a top volt újdonság nekem, has kint, mély dekoltázs, ja meg fekete kendő a nyakában), akkor még én is meglepődtem, aki ismerem =). de jól áll neki és az a fő!
le a társadalmi konvenciókkal =) legalábbis az ilyenekkel. nemtom mit kell belekötni.
Előzmény: Carnifex (46)
bárónő Creative Commons License 2002.01.17 0 0 48
Bocs, a pride.hu az T* fórum nélkül írandó természetesen, a pride oldalán kell majd ekresned a T* fórumot.
bárónő
Előzmény: bárónő (47)
bárónő Creative Commons License 2002.01.17 0 0 47
Wamshoes,
íme:

http://www.harisnya.net
http://www.pride.hu - T* fórum
http://www.nexus.hu/travesztinet/fogad.htm

üdv

Előzmény: wamshoes (39)
Carnifex Creative Commons License 2002.01.16 0 0 46
Szia Kovasz!
En is eleg jot kacarasznek, ha meglatnek egy ficakot az utcan noi topankaban, de ezt fejtsd mar ki legy szives bovebben:

>>Még, akkor is cziki, ha éppen nőnek adja ki magát a fiú.<<

Akkor hogy adja ki magat nonek? Oltonyben, nyakkendoben, harom napos borostaval? :))))))
Egyebkent meg ne adja ki...bar, ha akarja... :)

Előzmény: Dr. Kovász (45)
Dr. Kovász Creative Commons License 2002.01.15 0 0 45
Hogy a címben szereplő kérdésre válaszoljak: nagyon cziki. Egyáltalán, hogy jut valakinek ez az eszébe?
Még, akkor is cziki, ha éppen nőnek adja ki magát a fiú.
Carnifex Creative Commons License 2002.01.15 0 0 44
Onyx!

A fajv-o-van szoknyaval az en otletem volt...le is vedem mindjart! :) De lehet, hogy az uj kollekciomban kiegeszitem mondjuk hofeher terdzoknival...hajba kotve :)

Legyetek jok

Carnifex®, a divatkreator

Előzmény: Onyx (40)
Jex Creative Commons License 2002.01.15 0 0 43
nem is rossz. en eddig csak azt adtam a lanyra, ami az enyem volt. az se rossz erzes. :]
Előzmény: wamshoes (31)
Onyx Creative Commons License 2002.01.14 0 0 42
Én se hordanék fehér zoknit skótkockához :) Esetleg kék szoknyához. De a harisnya az már tényleg ad absurdum :)) Láttam ugyan valami régi FHM-ben, hogy készítenek pasiharisnyát is, de én Magyarországon ilyet még nem láttam IRL...

[OFF ritka vagyok mint a fehér zorró :) ON]

Előzmény: Törölt nick (41)
Törölt nick Creative Commons License 2002.01.14 0 0 41

Tényleg, Károly herceg is zoknit viselt a skótszoknyájához, de nem fehéret!! :) Azért én megmaradok a harisnyánál...
[off rég láttalak on]
Előzmény: Onyx (40)
Onyx Creative Commons License 2002.01.14 0 0 40
Na tessék idén már a második rugás... Én nézni divatbemutató, látni zörgő csontú szépségek(?)nemhordani szinte má' semmi ruhát... pláne skótkockás szoknyát farmergatyóval. Prezentálni kellene egy linket ahol megkukkanthatom, hogy is néz ki manapság ez a divat, mert az én gőzös elmémben a szoknyához inkább a hófehér térdzokni dukál nem az 501 ;))
Előzmény: Cs. András (38)
wamshoes Creative Commons License 2002.01.14 0 0 39
amióta internetezek már rájöttem, hogy nem vagyok egyedi jelenség :-)
de eddig mindig csak külföldi oldalakat találtam :-(
Előzmény: bárónő (35)
Cs. András Creative Commons License 2002.01.14 0 0 38
Onyx, maga ehhez nem ért! Nézzen már meg egy divatbemutatót... Vagy a legutóbbi Madonna koncertet :o)
Előzmény: Onyx (37)
Onyx Creative Commons License 2002.01.14 0 0 37
Nakérem, visszaolvastam, és tényleg! De minek a nadrág? Na persze, a huzatos helyek meg minden, de ha jól tudom a szoknya pont a szabadságérzet hivatott kifejezni... vagy nem?
Előzmény: Cs. András (36)
Cs. András Creative Commons License 2002.01.14 0 0 36
Olvasson vissza. Továbbra is csak a szoknya érdekel... nadrág fölé, dear Onci.
Előzmény: Onyx (34)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!