Keresés

Részletes keresés

snetti Creative Commons License 2003.04.23 0 0 423
Karmen! Ez úgy volt, hogy 1 hétvégén 2 Cacib kiállítás volt, tehát a szombati is egy külön kiállítás volt és a vasárnapi is. Mind a két nap fiatal osztályba indult és ez azt jelenti, hogy dupla annyi volt a nevezési díj is. Szoktak rendezni ilyen kettős Cacibot,azt hiszem az októberi pesti is ilyen lesz.Ti viszitek majd Mollit kiállításra?
Mi újság Mollival? Nagyon tüzel?
Fürtike a tüzelés után teljesen megkomolyodott,megváltozott.Közvetlenül a tüzelés előtt nagyon ideges volt, biztos érzett valamit.

snetti

Előzmény: karmen1 (422)
karmen1 Creative Commons License 2003.04.23 0 0 422
Snetti! 2 napos versenyen voltatok? Nem tudtam ilyet is szerveznek. És akkor vasárnap másik osztályban indultatok? Nem értem hogy volt.

Karmen

karmen1 Creative Commons License 2003.04.22 0 0 421
Snetti! Megyünk de sajnos Molli nélkül. 1 hete elkezdett végre tüzelni, igy sajna nem vihetjük el. De késöbb majd mi is visszük versenyre.

Gratulálok az eredményhez!!

Karmen

snetti Creative Commons License 2003.04.21 0 0 420
Sziasztok!
Na megjöttünk Szilvásváradról,és végül is eredményes volt, szombaton kitünő 2.-ak lettünk, viszont vasárnap elsők, HPJ-sek lettünk.
Úgyhogy nagyon örültünk Fürtike eredményének.
Karmen! Jöttök Ópusztaszerre? Szerintem érdemes eljönnötök!!!
Sniffyke! Kiváncsi leszek rátok vasárnap!!! Addig is gyakoroljatok, mi is ezt tesszük.

Fürtike egyébként nagyon jól viselkedett Szilvásváradon, majdnem 5 órás autóutat jól bírta és a szállodában is jól viselkedett.
Borzalmasan elfáradt a kiállításon és amikor visszamentünk a szállásra kiterült mint egy kis béka.

Jó kutyanevelést mindenkinek!!!

snetti

birbigli Creative Commons License 2003.04.21 0 0 419
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
birbigli Creative Commons License 2003.04.21 0 0 418
Mint legidősebbnek,Lizzynek kell vigyáznia a rendre,amit ő hangyszorgalommal meg is tesz.A többiek ráérnek pihengélni.
birbigli Creative Commons License 2003.04.19 0 0 417
Köszönjük,az ő érdemük,nagyon aranyosak hármasban és még a két macskánkkal is jóban vannak.
Előzmény: Rozi23 (410)
karmen1 Creative Commons License 2003.04.18 0 0 416
Molli Pedigreet v. Friskiest eszik, de nem volt töle semmit baja. Ja a Porcijótol sem. Viszont pár hete kevesebbet kap, mert igencsak kigömbölyödött ezektöl, igy én nem hiszem ne lenne tápértékük.

Karmen

GőgösGúnárGedeon Creative Commons License 2003.04.18 0 0 415
Sziasztok!
Még annyit a tegnapihoz, hogy a mi kutyinknak meg a száraz Porcijótól ment a hasa ki is dobtuk. A Lavet vitamin teljesen jó, viszont a Bobi kutyasampont nem ajánlom. Vegyetek inkább valami gyógysampont.
Nem tudjátok mikorra várható, hogy megkomolyodik és szoba tiszta lesz? Őkelme már 7 hónapos de még mindig nem bírja ki a nyolc órát amíg elvagyunk. Pedig elég sokat visszük sétálni, néha már a kakival elbír, de a pisit egyáltalán nem bírja visszatartani.
Üdv: GőgösGúnárGedeon
Lord Iffy Creative Commons License 2003.04.18 0 0 414
tényleg sniffynek hijják a kutyád?! tök jó, majdnem ugy mind engem.:O)))))))
Előzmény: Sniffyke (413)
Sniffyke Creative Commons License 2003.04.18 0 0 413
Ja és Snetti, hajrá Szilvásváradon! Ügyesek legyetek, bár Nektek biztos jól megy, ahogy írtad! Úgy néz ki egyelőre, találkozunk Ópusztaszeren, Sniffykénél semmi előjele nincs a tüzelésnek. Azért a májusi CACIBra nem mertem benevezni, 4000 Ft-ot nem akartam kockáztatni...
Előzmény: Sniffyke (412)
Sniffyke Creative Commons License 2003.04.18 0 0 412
Ágibági! Azért nem olyan súlyos ám a helyzet! Az adott kutyától is függ, hogy milyen! Nekem az első beagle-m például alig rágott meg valamit. A harmadik viszont szétszedte az egész lakást (és még mindig dolgozik rajta, pedig 1 éves). Viszont mind a három nagyon könnyen tanítható volt, a makacsság abban nyilvánul meg, hogy ha szagnyomot érez, akkor fejen is állhatok, nem jön vissza, amíg végig nem halad rajta. Ezért nem szabad rá mérgesnek lenni, hiszen erre tenyésztették, ez a feladata. Ennek ellenére parkban, Gellérthegyen nyugodtan el tudom őket engedni, nem csatangolnak el- ez inkább a fiúkra jellemző, de szerencsére Nektek nem az lesz. Azért arra ne számítsatok, hogy erdőben el lehet engedni- persze el lehet, csak 5-8-10 órát kell rá várakozni, hogy visszajöjjön (saját tapasztalat...) Viszont a kert ellenére mindenképp vigyétek sétálni, főleg kutyák közé, nagyon fontos neki a játék más kiskutyákkal, ha nem is minden nap, de legalább hétvégenként!

Szerintem a kertben nemigen lehet stabil helyre szoktatni, de az enyémek maguktól elvonulnak pl. kerítés mellé, sövény mögé. Meg aztán ki lehet bírni, hogy az ember felszedi azt a napi 2-3 halmocskát.

Kaja: Nekem rosszak a tapasztalataim a Pedigree-vel, az enyémnek hasmenést okozott, állatorvosok is mondták, hogy nulla a tápértéke (főleg a konzervnek).Ha mindenképp táp, vegyetek jobbat, drágább, de megéri, mert kevesebbet kell etetni belőle: Royal Canin, Eukanuba, Belcando (nekünk ez van), hasonlók. (NE Chappit, az még a Pedigree-nél is rosszabb!)A táp mellé lehet adni túrót, aludttejet, és a kedvenc: csirkefej, csirkenyak (a csőrét szedjétek ki), megfőzve levesnek zöldségekkel. És ne feledjétek a kalciumtablettát úgy 6 hónapos korig, legolcsóbb és jó is a Lavet kalcium tabletta.

Hát, egyelőre ennyi, sok sikert a biglihez, biztos sok örömetek lesz benne, mert csínytevéseik ellenére nagyon megszépítik (és megszínesítik) az életet!!

Előzmény: Ágibági (411)
Ágibági Creative Commons License 2003.04.17 0 0 411
Kedves Topiktársak!

Nagyon szépen köszönöm a sok hozzászólást, mihelyst lesznek már képek, én is eldicsexem velük...
Az igazat megvallva kicsit elrémisztettetek a bejglik akaratosságával, csínytevéseivel és étvágyával - érdekes, amíg csak infók után kutattam valahogy nem ötlöttek szembe a negatív dolgok erről a kutyafajtáról. Most meg?!... :o)
(nehezen tanítható, mindent megrág, megeszik, stb...)
Apropó, hogyan kell adott helyhez szoktatni ürítés céljából? És mi van akkor, ha egy ezt megszokott blöki egész nap távol van? Nem okoz ez gondokat nála?

Sziasztok, jó éjt Mindenkinek: Ági

Rozi23 Creative Commons License 2003.04.17 0 0 410

Birbigli!
Nekem a border collie topic-on lévő kép nagyon tetszik!Gratulálok hozzájuk!
Előzmény: birbigli (399)
Rozi23 Creative Commons License 2003.04.17 0 0 409

Herbie!Köszi, hogy felraktál még egy Alma képet(szerintem is tündéri), még mindig nem tudom mit rontok el, de majd még gyakorlok(pedig régebben már sikerült párat felraknom).
Snetti!Látni akarom Fürtikét, de istennek se akar sikerülni...
Ágibági!Gratulálok a leendő jövevényhez! Alma most lesz 4hónapos, így igen frissek az élményeim. Szóval készülj fel egy kis ördög érkezésére, akit közben csak imádni lehet. Alma szétszed mindent, magabiztos, és falkavezéri pozíciókra tör, de ugyanakkor valami tündéri! Szerintem elég könnyen tanítható, bár roppant makacs tud lenni.
A kisgyerekeket imádják a biglik, de vigyázz, mert amíg kiskutyusok, nagyon harapósak(persze csak játékből), és nagyon élesek a kis tejfogaik.
Majd képet feltétlenül rakj fel róla!
Na legyetek jók(leginkább a kutyáitok!)!
Üdv: Ördög Alma& Gazdija
GőgösGúnárGedeon Creative Commons License 2003.04.17 0 0 408
Mármint a fajtáról olvashatsz pár sort;))
Előzmény: GőgösGúnárGedeon (407)
GőgösGúnárGedeon Creative Commons License 2003.04.17 0 0 407
Sziasztok!
Ágibáginak: a színe szerintem minden vedlésnél változik, mindig világosabb lesz. pl fekete helyett barnás. Mindent pakolj el a kerben amit sajnálnál ha megrágna. Ha van valami állatka zárd el mert levadássza. Szerintem a kertben sem árt ha megtanulja, hogy hova szabad végezni a dolgát mert ha nem tanulja meg akkor mindenhova kakilgat majd. A mi kutyink szereti a változatos kaját. Amíg pici még próbálj neki olyanokat adni amiben van vitamin, de a mienk se lett beteg egy kis párizsitól meg házikoszttól(azt imádja amit mi eszünk)
Üdv GőgösGúnárGedeon

Ui:

ITT olvashatsz pár sort róla:)))

Herbie_ Creative Commons License 2003.04.17 0 0 406
Szia!

Húú, mekkora meglepi lesz:))

Mi egy papír dobozban vittük haza, be is csinált persze. Nem hiszem, hogy ez törést okozna a kutyának (kb 20 perc).
Pedigree juniort maximálisan megfelel, szerintem persze. Mi is azt adtunk neki.
Mi először műanyag etető tálat vettünk, nem kellett volna, szan-szét rágta a lelkem. Fémre cserélve.
Jó ha felkészültök arra, hogy nem egy Wesztit, Spánielt, stb. vettetek. Minden kiskutya játékos és szétrág ami az útjába akad de a Bejgli az más, külön kategória. Rengeteg, rengeteg türelemre lesz szükség, ezt borítékolom.
A gyerekeket nagyon szereti a mai napig, a felnőtteket már le se ..., szerencsére (mindez persze utcán). Ha vendég jön mindenki haver:))
Nem kicsit mozgásigényes. Nagyon szeret sétálni, vagyis rohanni. Annak ellenére, hogy kertes házba kerül, szerintem nem árt az utcai séta.

Hirtelen, ennyi.

Jóéjt a topiknak:))

Előzmény: Ágibági (392)
Herbie_ Creative Commons License 2003.04.17 0 0 405
A védett alatt nincs bepipálva?

itt

Herbie_ Creative Commons License 2003.04.17 0 0 404
Én a megadott címre ugye EZT látom.
Itt ha fürtikére nyomok akkor van a gáz.
Herbie_ Creative Commons License 2003.04.17 0 0 403
Ha a fürtikére kattintok akkor kéri a jelszót.
Előzmény: snetti (402)
snetti Creative Commons License 2003.04.17 0 0 402
Én betudok lépni az albumomba csak más nem tudja megnézni!?
Előzmény: Herbie_ (400)
Herbie_ Creative Commons License 2003.04.17 0 0 401
És még mondják azt, hogy nincs kutya-macska barátság:))
Előzmény: birbigli (398)
Herbie_ Creative Commons License 2003.04.17 0 0 400
"Nem tudsz belépni a jelszóval védett albumodba?
Legegyszerűbb, ha az adminisztrációs oldalon az albumkezelőben kikapcsolod a védettséget és eltávolítod a felhasználónevet (felhasználóneveket). Majd ismét hozz létre új felhasználót és adj neki jelszót is. Ha ezzel is végeztél, akkor bejelölheted a védettséget az albumon. Ne felejtsd el hozzáadni a felhasználónevet. A beállítások módosításával életbe lépnek a változtatások.
Sok sikert!"

szerintem ki kellene venni a pipát és "módosít"tal elfogadtatni

Előzmény: Herbie_ (394)
birbigli Creative Commons License 2003.04.17 0 0 399
Bocs,legközelebb megpróbálok kisebb képet küldeni.
birbigli Creative Commons License 2003.04.17 0 0 398
Bocs, hogy foglalom a topicot, de a border oldalra símán küldtem képet, csak ide nem akar sikerülni.Még egyszer, de nem utoljára:
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
birbigli Creative Commons License 2003.04.17 0 0 397
Persze tudtam, hogy nem fog sikerülni
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
birbigli Creative Commons License 2003.04.17 0 0 396
Sziasztok!Régóta ígérgetem a kutyáink képét, talán most sikerül.Itt Lizzy látható a kedvenc Guszti sziámi haverjával.Lizzy már 8 hónapos vénség.
snetti Creative Commons License 2003.04.17 0 0 395
És hogy tudom megszüntetni a védettséget?
Egyszerüen nem tudjuk ide felrakni a képeket?
Előzmény: Herbie_ (394)
Herbie_ Creative Commons License 2003.04.17 0 0 394
Az album jelszóval védett, így nem nagyon lehet betekinteni;)
Előzmény: snetti (393)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!