Keresés

Részletes keresés

karmen1 Creative Commons License 2003.04.10 0 0 363
Hát Molli máj.5-én lesz 1 éves és még mindig nem tüzel. Nagyon rossz, mert igy nem tudtam benevezni versenyre mert biztos akkora fog esni, meg kutyaiskolába se vihetem ha elkezd tüzelni. Úgy tudom, ilyenkorra már túl kellene esnie rajta. Volt akinél ilyen késön jelentkezett?

Az étvágya Mollinak is jó, ill. mindig éhes. DE a száraztápot mindegyik fajtát eleinte amig új iz, imádja. Kesöbb már csak lökdösi, de amikor nem kap helyette mást v. elveszem és este kap legközelebb, akkor már kitörö örömmel eszi. Lassan meg úgyis napi 1x fog étkezni.

Karmen

snetti Creative Commons License 2003.04.09 0 0 362
Sziasztok!
Hol lesz vadásziskola? Csak pesten?(mert én nem pesti vagyok)És 1 héten hányszor szokott lenni?
Valahol kell keresnem egy ilyen iskolát, mert most kezdem el kiállításra vinni Fürtikét(már beneveztem 4 kiállításra,fiatal osztályba)
Egyébként Fürtike már 9 hónaposan el kezdett tüzelni, szerintem a tiéd is hamarosan fog.
A miénk egyébként utánna nyugodott le.
Előzmény: Sniffyke (359)
Rozi23 Creative Commons License 2003.04.09 0 0 361
Sziasztok!
Arnoldnak jobbulást!Ha ez vigasztal, nekünk az előző kutyánk a második emeletről ugrott egy fejest, és 1 hónap alatt teljesen felgyógyult.
Alma viszont hétfőn az utcán pisilt!Igaz ez egy kivételes és megismételhetetlen produkció volt a részéről, mert azóta is a szobát részesíti előnyben...Egyébként már négy beagle kutyussal is találkoztunk a környéken,nem sokára képeket is rakok fel, az ő találkozásukról.
Ja, és ő is baromi kajás...
Üdv: A bepisilős Alma és a gazdija
Sniffyke Creative Commons License 2003.04.09 0 0 360
A beagle-k a legjobb étvágyú kutyák, a vasszöget is megeszik. Egyéni rekord: 2-3 kg száraztáp (kinyitották a szekrényajtót a drágák)-egy szuszra. Ilyenkor persze 1 napig mozdulni sem bírtak, csak nyögtek és mozgásuk max. a szemük forgatására korlátozódott (na meg a kakilásra naponta sok alkalommal). Szóval vigyázni kell, a beagle nem annyit eszik, amennyivel jóllakik, hanem amennyihez hozzáfér. Ezért látni sajnos annyi elhízott beagle-t, meg persze azért, mert olyan szépen tudnak kunyerálni azokkal a szép szemeikkel...
Előzmény: snetti (356)
Sniffyke Creative Commons License 2003.04.09 0 0 359
Sziasztok! Sajna sokáig nem tudtam írni, ezért csak most fedeztem fel Természetlány írását! Enyém a két Hegyalja úti beagle, és köszönjük a bókokat. Snoopy 14 éves, Sniffy meg 1. Amúgy örömmel olvasom, hogy sokan jönnek kiállításra, a budapestire mi is jövünk, ha csak nem kezd el tüzelni addig a drága, már 1 éves, és még mindig semmi! Arnoldnak jobbulást, amúgy nem találkoztunk egyszer a Tabánban? Volt ott egy nagyon szép Arnold még az ősszel, sokat játszott Sniffyvel. Sok sikert mindenkinek a nevelgetéshez, meg a szobatisztasághoz! (Jön az majd magától!!) MÉG MINDIG NEM AKAR SENKI VADÁSZISKOLÁBA JÖNNI? Pár hét múlva indul, és főleg aki kiállításra jár, gyűjti a címeket és HJCh vagy HCH címet szeretne később, ahhoz kötelező ám a munkavizsga!!!

Sziasztok!

Előzmény: Természetlány (330)
_Tsaba_ Creative Commons License 2003.04.09 0 0 358
Köszönjük a jókívánságokat.

Hát az étvágyával nincs baj a kis mocsoknak:)
A műtét napján moccanni sem tudott a fájdalomtól..szinte ülve próbált aludni, mert nem bírt lefeküdni (rendesen leült és dőlöngélt jobbra balra..nagyon aranyos volt)
De a kaja......whoaaaaa úgy zabált mint még soha:) Szerintem jobban megviselte az, hogy másfél napig koplalnia kellett, mint maga a műtét!

Egyébként szépen gyógyul..már rendesen rálép a lábára és sántítás nélkül tud rajta sétálni. Úgy néz ki megmarad:)

Előzmény: snoopy_beagle (357)
snoopy_beagle Creative Commons License 2003.04.09 0 0 357
Hello!
Jobbulást kívánunk Arninak.
Snoopynak is ez a szokása és engem is a frász tör ki állandóan, hogy nehogy valami baja legyen. Kérdeztem is a Zsoltot, hogy találkozott-e mostanában veletek, de mondta, hogy nem. Tehát ezért.
Sok-sok jutó jár ilyenkor a beteg kutyuknak.
Na vau, vau
Snoopcsi
Előzmény: _Tsaba_ (355)
snetti Creative Commons License 2003.04.08 0 0 356
Hát sajnálom Arnoldot,remélem hamar meggyógyul és újra rohangálhat.
Sajnos ezek a lábtőrések, szakadások nagyon rossz dolgok. Nekem az előző kutyámnak a hátsó lábára(csánknál), léptek rá a dogjaink és el is tört a lába, igaz nem kellett megmüteni, de 3 hétig síngipszben volt a lába.
Képzeljétek, máma Fürtikére is rájött, hogy újra harapdálnia kell engem, teljesen ráhörgött a pulóveremre és leakarta szedni rólam(pedig már elmúlt 10 hónapos!!!)még mindig vannak ilyen húzásai, pedig azt hittem már leszokott róla.
Azt meg még nem is kérdeztem meg, hogy kinek milyen étvágyú a kutyája?
Mert Fürtike borzalmas jó étvágyú, de halottam már nagyon rossz étvágyú biglikről.
Nagyon kell vigyáznunk a kaja adagolással, hogy nehogy elhízzon, pedig koldulna egész nap.
Na mára ennyi.
Előzmény: _Tsaba_ (355)
_Tsaba_ Creative Commons License 2003.04.08 0 0 355
Hát egy jó ideje nem írtam ide. Sajnos Arnoldal már megint történt valami:(

Rendszeres szokása volt, hogy az ablakpárkányból figyelte az utcát, ha egyedül volt itthon, ahonnan rendszerint leugrott, ha elég volt. Azonban utoljára rosszul jött ki neki a csúszós parkettára az érkezése és az eredmény = szalagszakadás + porcleválás a jobb első vállában.

Az első helyen (Lehel úti klinika) észre sem vették..azt mondták, hogy húzódás...így nem lett időbe megműtve.

Múlthéten egy tenyésztő javaslatára elvittem a Rákos út-ra, a Primavet rendelőbe Dr Zsoldos Lászlóhoz, aki rögtön kiszúrta, hogy nagy a baj és csütörtökön meg is műtötték. A doki szerint elég nagy gond, hogy nem lett előbb megműtve, de reméljük teljesen rendbejön. Egyenlőre nagyon szépen gyógyul, már használgatja is a beteg lábát.

Mindenkinek ajánlom a Zsoldos dokit, ha hasonló gondja van. Kiválló specialista, ha Arnold rendbejön, azt csak neki köszönhetjük.

Jó kutyakergetést
Tsaba + Arnold

no__name Creative Commons License 2003.04.07 0 0 354
kis infó bűzmirigy ügyben: havonta nem árt kinyomatni! de jót tesz a csont is, mert az kemény székletet okoz és kifele jövet az is kicsit kinyomja... :-)

Rozi, ha tudjátok, figyeljétek meg mikor pisil be a kutyus, mert ha akkor szidjátok le nyomban, akkor tudja mi a helyzet. utánna már nem igazán hatásos...

Ammandina Creative Commons License 2003.04.05 0 0 353
Szia Rozy!
A havanese tényleg nyugisabb kutya mint a beagle, de nagyon sokat számított, hogy amikor welhoztuk 1 hétig még dolgoztam, utána itthon voltam 3 hétig tanulnmányi szabadságon. Így azonnal rá tudtam szólni, ha rágni kezdte valamelyik bútort, és odaadtam helyette egy rágócsontot. Nagyon hamar megtanulta, hogy nem szabad mindent megrágnia, mert rajta tudtam kapni a rosszcsontságon, nem pedig csak délután, amikor már késő rászólni.
A szobatisztasággal úgy voltunk, hogy ha itthon voltam, akkor szólt, de ha nem, akkor letette a csomagot 2-3 tetszőleges helyre. Kb 1/2 ébves volt, amokorra vissza tudta tartani és megvárt a munkából. Előtte minden nap várt egy csomag a nagyszobaszőnyegen. De sose szidtam meg érte, hioszen egyedül volt szagényke. Csak akko rszóltam rá, ha valami miatt nem kéredzkedett ki, pedig itthon voltunk.
A mi kutyánk egyébként fekete, fehér szakállal, mellénnyel és zoknival. A havanese egyébként lehet fehér, szürke, bézs, és ezeknek a kombinációja is. Ha van kedved megnézheted a bella.petocz-reichlin.net oldalon
Előzmény: Rozi23 (350)
snetti Creative Commons License 2003.04.03 0 0 352
Sziasztok!
Hát még mindig nem tudtam ide a fórumra felrakni a képeket, nem tudom sikerül-e majd még próbálkozok.
A pisiléssel kapcsolatban:nem lesz egy könnyü menet de meglátod majd szép lassan hozzászokik ahhoz hogy ne a lakásba pisiljen be,csak sok türelem kell hozzá!!!
Nálunk Fürtike 3,5 hónaposan már megkapta a veszetség elleni oltást,mivel vittük baby osztályba kiállításra és ott ez kötelező.
Én nagyon sok kis havanese kutyussal találkozok szinte heti rendszerességgel, mivel sokat hoznak hozzám a kutyakozmetikámba.
Érdekes kis kutyusok van amelyik nagyon aranyos , van amelyik félős, de kis harapóssal is találkoztam. Sokat kell őket fésülni,mert teljesen összecsomosodik a szőrük,ha elhanyagolják.
Rozi23! Fürdetted már a kis Almát? Jó ha kis korban hozzászoktatod, mert később nehezen fogja tűrni.
Előzmény: Rozi23 (350)
snetti Creative Commons License 2003.04.03 0 0 351


Rozi23 Creative Commons License 2003.04.03 0 0 350

Doci! Alma még továbbra sem hajlandó utcán pisilni, ma már a hasát simogattam(elég röhejesen nézhettem ki), de persze ez sem hozott eredményt. Köszöni szépen, neki sokkal jobban tetszik, ha a szobába végezheti a dolgát, mint a koszos utcán...Most az a tervem, hogy a hétvégén(bár állítólag borzalmas idő lesz, ez esetben stornózom ezt a programot)elviszem egy egész napos kirándulásra, és azért egy napig csak nem tudja visszatartani.Így csak irigykedni tudok továbbra is Jamesre, hogy ő már kutyamódjára megtiszteli az utcát. Ja, egyébként nekünk is az előző kutyánkat Rozinak hívták(innen a nick name), de ő nem beagle volt, hanem egy igazi tanyasi keverék, így nagyon passzolt rá a név.Szerintem minden beagle nagyon játékos a többi kutyával, ez a vérükben van , hisz eredetileg falkakutyák, így nem egészen értem Rozi gazdáját. Almához tegnap átjött egy barátnőm az 5hónapos bejgliével, és négy órán keresztül csak játszottak(ennek következtében Alma lassan 24órája alszik, alig bírom felkelteni egy kis sétára:)).Tündériek voltak együtt!
Az utcán szórul szóra ugyanazt kapom én is, mint te; mindenki nagyon aggódik, hogy még biztos nincs meg az oltása, néha érzem a rosszalásukat, hogy ilyen picin miért viszem ki. De hát az állatorvos szerint elegendőek az oltásai az utcához, és megpróbálok neki hinni, és nem az utca népének.Tegnap a veszettség elleni oltását hiányolták, de nekünk azt mondta a doki, hogy azt csak idősebb korban kaphatja meg.De tegnap elbizonytalanítottak; James már kapott ilyen oltást?
Ammandina!A havanese kutyusoddal biztos könnyebb, mint ezekkel az átok rossz biglikkel(azért én imádom őket!)Úgy tudom, hogy a havanesek elég nyugis kutyusok, de nagyon kiváncsi lennék rá, élőben még azt hiszem sose láttam. Milyen színű?Sok volt vele piciként a gond? A szobatisztaság hogy ment nálatok(bocs, de kicsit rákattantam erre a témára)?

Beagle tulajdonosok!Hol vagytok? Nevelitek a kutyáitokat?

Ammandina Creative Commons License 2003.04.02 0 0 349
Rozy!
Nekünk havanese kutyusunk van. Amikor körbenéztünk a kutyafajták körében, hogy milyet is válasszunk szóba került a beagle is, mert nem agresszív és gyerekszerető. Aztán megnéztük a Bellát és beleszerettünk. Már el se mentünk megnézni a beagle kiskutyákat (pedig beszéltem a tenyésztővel) mert 2 kiskutyát ugye nem akrtunk. Hát így lett majdnem beagle kutyusunk. Talán ezért tünt fel ilyen hamar a szomszéd utcában aza tüneményes pici beagle
Előzmény: Rozi23 (346)
Doci20 Creative Commons License 2003.04.02 0 0 348
Rozi23! Köszi James nevében (tényleg így hívják)a dícséretet. Hogy áll Alma a kinn pisiléssel? (Annyira jó nevet találtatok ennek a kutyinak! Nagyon tetszik.)Tudod, minden kezdet nehéz. Megnyugtatásul közlöm, hogy tegnap Jamesre is rájött a hülyeség, és kétszer is bepisilt. Szóval, van még itt mit tanulni...

Találkoztunk már a korábban említett bejglivel. (Rozinak hívják.)Ebből sajnos nem lesz barátság. A gazdája szerint nem szeret játszani, ezért nem is engedte oda hozzánk. Pedig nagyon úgy nézett ki, mint aki játszani akar, ugrándozott a gázdija mellett és oda akart jönni hozzánk. De ez a gazdi is, (mint minden 20-ból 18) azzal kezdi, hogy: "Megvannak e már az oltások, mert anélkül nem szabad ám sétáltatni!" Volt aki kioktatott, hogy ő csak 4 hónapos kora után hozta le a kutyáját, amikor már nem csak a kötelező oltásokat kapta meg, hanem azokat is, amiket ő pluszban kért. Akkor JAmes 3 hónapos nem kéne még, hogy lenn legyen.
Nem tudom mi a gondjuk? Én nézek ki ilyen felelőtlennek? Vagy James tűnik kisebbnek az átlagnál? Vagy csak túl sok aggodalmaskodó gazdival találkoztam? Rozi, tőletek nem kérdezgetik?

Előzmény: Rozi23 (346)
snetti Creative Commons License 2003.04.01 0 0 347
Rozi23! Ne izgulj nem sokára eljön az az idő, amikor a bejglid nem fog bepisilni, bekakilni és nem is fog összeharapdálni, mert amiénk is ugyanezt csinálta.
Úgy látszik ezek a bejglik mind ilyen akaratosak, erőszakosak de egyszerüen IMÁDNIVALÓAK!!!
Remélem sikerül felraknom a képeket ide a fórumra,írtam neked egy emailt ezzel kapcsolatban.
Előre is köszi
Előzmény: Rozi23 (346)
Rozi23 Creative Commons License 2003.03.31 0 0 346

Ha két hónappal ezelőtt látom meg ezt a kiskutyát a paksi menhelyen, most ő lenne itt velem.Pedig a Pest környéki menhelyeken körül is néztünk.Szerintem tuti, hogy ő is nem sokára egy családot fog boldogítnai!
Snetti!Én nem tudom megnézni a képeket!Jelszót kér hozzá,nekem viszont nincs.Nem tudnád a fórumra felrakni a képeket?
No name!Általában száraztápot kap, ennek következtében remeg bármilyen más kajáért,a májkrémért például ölni tudna. De egyébként nekünk is mindenki(állatorvos, kutyatenyésztő, aktív gazdik) a száraztápot ajánlotta, most Royal Caninon él.
Az utca még mindig "Almapisimentes", pedig már a fél napot az utcán töltjük. Megnyugtat, hogy a bejglik eleinte sehol sem hajlandóak az utcán pisilni,de még 3hónap van a féléves koráig...Pedig minden séta előtt iszunk-eszünk, de ő kitart amellett, hogy neki a lakásba kell csurgatnia. Egyébként hatalmas sikert arat az utcán, senki nem tud elmenni mellette simi nélkül, így nagyon élvezi a sétákat, én kevésbé...:). Ja, és a szomszéd házban lakik egy 1,5 éves bigli boy, a közös séták már megvannak tervezve a gazdijával.Ja, és talalálkoztunk ma egy fél éves bicolor biglivel is, isteni volt őket együtt nézni, bár Alma még egy kicsit bátortalan a játék terén(persze csak a kutyákkal szemben, egy embernek bármikor neki megy:).
Doci20!Köszi a tanácsot, ki is próbáltuk; este levittük a rongyot amire itthon pisil, amint letettük a földre, boldogan ráfeküdt...Azért még próbálkozni fogok ezzel a módszerrel!Ja, és megnéztem James(ugye így hívják?!) képeit, és tényleg hihetetlen édes(és pici:)).
Ammandina!Neked milyen kutyád van?És miért csak majdnem lett beagle-d?
Na, ma egy kicsit hosszú lett a levelem...
Irigykedek mindenkire, akinek pisil az utcán a kutyája:)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Üdv mindenkinek
Ammandina Creative Commons License 2003.03.31 0 0 345
Sziasztok!
Nekem, nincs beagle kutyám (egyszer mejdnem lett), de a szomszéd utcába költötött egy most 9 hetes beagle kan kutyus, és egyszerűen gyönyörű! Már most felásta a fél kertet, akár a harci rohamosztagosok;o)
A kutyám vette észre séta közben, adarohant a kerítéshez és vadul szaglászott.
bagifruzsi Creative Commons License 2003.03.31 0 0 344
Gazdira váró kutyusok Pakson. A kutyusokért jelentkezni Gál Tiborné, Erzsébetnél lehet a 06-20-455-99-83-as telefonszámon.

6 hónapos beagle keverék kan

Doci20 Creative Commons License 2003.03.31 0 0 343
Én, mint nem bejgli tulajdonos szeretnék egy kicsit belekotyogni:
Nekünk is 3 hónapos a kiskutyánk, és pénteken volt először az utcán. Tegnap óta már magától ott végzi a dolgát. A módszer a jól bevált újság volt. egy hete kitettem az ajtón kívülre. 1-2 nap alatt megtanulta, hogy kéredzkedni kell, és miközben készült végezni a dolgát, azt mondtam neki, hogy "igyekezz!". Aztán mikor már lehetett, akkor már az utcára mentünk, vittem egy már korábban összepiszkított újságot is. Eleinte letettem elé, jött az "igyekezz", aztán csak a kezemben volt, megszagolta, és "igyekezett" is. Tegnap már nem is kellett az újság. Gondoltam, leírom, hátha segít valamit, és nem kell 6 hónapos korig várni.

Különben megnéztem mindenki képeit. Nagyon édesek a kutyiaitok. Nagyon tetszik ez a fajta is. Szoktam látni a környékünkön egyet, de még nem találkoztunk. Remélem jóban lesznek az én kutyusommal.
Üdv: Doci

snetti Creative Commons License 2003.03.30 0 0 342
Akkor bemutatnám nektek Fürtikét ,itt tudjátok megnézni:http://kep.tar.hu/snetti1/index.phtml?aid=27559407 (remélem sikerül megnéznetek)
Nálunk is 3 hónaposan ugyanez volt levittük pisilni órákat sétáltunk vele,semmit nem csinált aztán amint felmentünk bepisilt. Aztán úgy 6 hónaposan megtört a jég és lekéretőzött és utánna már egyáltalán nem pisilt vagy kakilt be.
Az az igazság a behívással,hogy kerten belül nekünk is odajön ha szólunk neki csakhogy kerten kívül veszélyesebb, mert mindenféle más szagot is érezhet(főleg erdőben)úgyhogy ilyen helyeken vigyázni kell az elengedéssel,mi nekünk bevált az a módszer,hogy vettünk egy kutyasípot és ezzel vissza tudjuk hívni.
Előzmény: Rozi23 (339)
karmen1 Creative Commons License 2003.03.30 0 0 341
Locsy! Infuenzás lettem, szerintem a klinikán kaptam el, hiába probálok nem javulok. Most keltem elöször fel, leveleket átnézni, még nem olvastam ha irtál, de köszi. Jövö héten még nem tudunk menni, utána viszem Mollit, ha éppen most meg nem kezd el tüzelni, ami egyre valoszínübb, mert máj.5 lesz 1 éves.

Remélem hamarosan találkozunk, egy jó játékban Molli is mindig benne van!

Karmen

no__name Creative Commons License 2003.03.30 0 0 340
:-)
ne is álmodj róla, hogy leviszi a pisikakit...
még fél évig biztos nem. ha nagyobbacska lesz már tudja tartani, addig az időt használd ki arra, hogy kitaláld, mikor adj neki enni, hogy levigye. nekünk a reggel 6 óra jött be, akkor fél 7-kor már megy neki odalent és kibírja délutánig amíg hazaérünk.
ja és ez a fél év elég lesz arra, hogy a szidásokból fent és a dicséretekből odalent (ha néha összejön) rájöjjön mi a helyzet.
a visszajövetellel szerencséd van, a bejglikre nem jellemző, de azért én a helyedben nem engedném el házon kívül :-)

ja, mégegy: nem tudom mit adsz neki, de a száraz eledelnél nincs jobb (kaki szempontjából is ajánlatos). Sokkal hasznosabb és táplálóbb mint a konzerv.

Előzmény: Rozi23 (339)
Rozi23 Creative Commons License 2003.03.29 0 0 339

Feltétlenül el fogok menni a pesti kiállításra, borzasztó kiváncsi vagyok rá. Ja, és megnéztem a képeket Evitáról,és én megszavazom neki a kék szalagot(bár nem igazán tudom mi az), tényleg nagyon szép.
Almával már aktívan sétálgatunk, ma például délután majd' három órát mászkáltunk az utcán, de persze pisilni nem volt hajlandó. Nagyon nehéz lehet neki kibírnia, hogy órákon át nem pisil, de inkább megteszi, csak itthon pisilhessen...Szóval túl vagyunk már néhány sétán, de az utca szűz maradt utána...Hogy érjem el nála, hogy hajlandó legyen az utcán végezni a dolgát???Egyszersem pisilt még lakáson kívül! Ez a hülye embernek hiszi magát...(nem is áll szóba a kutyákkal, viszont minden emberhez rohan oda:)). Viszont hatalmas dicséreteket zsebelhettünk ma be; egy ismerős kertjében el is lett engedve, és ha hívtuk, jött is mindig boldogan!
no__name Creative Commons License 2003.03.28 0 0 338
na jó, ,ez a linkelés nem megy nekem... ha kíváncsiak vagytok, kopizzátok be a böngészőbe ezt a sort.
van még egy kép, csak a DSC00017-et DSC00016-ra változtassátok meg. :-)))

http://members.chello.hu/farkasroland/DSC00017.jpg

no__name Creative Commons License 2003.03.28 0 0 337
Íme itt van Evita:
már van egy kék szalagja, április 20-án Szilvásváradon reméljük kap még :-)

< IMG SRC="http://members.chello.hu/farkasroland/DSC00017.jpg">

snetti Creative Commons License 2003.03.27 0 0 336
A pesti május 17.-én lesz a Hungexpon és a helyszinen kell belépőt fizetni, ha a kutyidat is el akarod vinni akkor az oltási könyvet is vidd magaddal, mert lehet,hogy el kérik. Karomvágással kapcsolatban: amikor elhoztuk Fürtikét a tenyésztőtől, én levágtam a karmát mert nagyon hegyes és hosszú volt,de azóta mióta sokat sétálunk már nem kell levágnom,mert elkopik és csak a mellső lábán kell az ötödik karmát levágnom néha.
Azt javaslom ne próbálkozz otthon a levágásával, mert belevághatsz,és akkor nagyon vérzik, inkább vidd el egy kutyakozmetikába vagy állatorvoshoz. Egyébként az a legjobb ha természetes utón kopik el a karma, mintha állandóan vágva lenne, mert akkor gyorsabban nő.
Sok sikert a kutyaneveléshez és kitartás mert a miénk is ilyen ördög volt ennyi idősen, de most
,hogy már 10 hónapos teljesen megváltozott.
És gyere el a pesti kiállításra
Előzmény: Rozi23 (334)
birbigli Creative Commons License 2003.03.27 0 0 335
Mi egy kicsit későn olvastuk a Kutyakiképzők kézikönyvét,ami persze nem pont a beagleről szól, de az elején sok hasznos tanács van benne, köztük egy olyan, ha lehet, ne büntessünk, mert a kutya lelke megsínyli.Ez persze elég nagy erőfeszítést igényel, de a fáradtság később egy gyereknél is hasznos lehet:-)))
A másik két kutyánkat már némileg felvértezve neveltük, kicsit jobb hatásfokkal.De egyébként az is igaz, hogy a bigli kb. 6-7 hónapos koráig egy kisördög, azután mintha kicserélték volna, egy angyal.
Előzmény: Rozi23 (334)
Rozi23 Creative Commons License 2003.03.27 0 0 334
Köszi a felvilágosítást!A pesti mikor lesz?És hol? Feltétlenül szeretnék elmenni nézelődni!Ahhoz mi kell, van valami belépő, vagy ilyesmi? Kutyakozmetikához kapcsolódva rögtön van is kérdésem; Alma(3hónapos) iszonyúan karmol, érdemes levágatni, vagy az utcán le fog kopni(szegény még nem sétálhatott idáig)?
Előzmény: snetti (333)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!