Keresés

Részletes keresés

Cs. András Creative Commons License 2002.01.13 0 0 21
Várj, nem nekem kell cipő, hanem a topicgazdának! :o)
Előzmény: bárónő (20)
bárónő Creative Commons License 2002.01.13 0 0 20
Tudok egy cipészt, akinél méretre csináltathatsz cipőt magadnak. Garantáltan nem fog csodálkozni. Ha érdekel, megírom mélben.
Előzmény: Cs. András (19)
Cs. András Creative Commons License 2002.01.13 0 0 19
1) rengeteg pasi maszkal szoknyaban? ez komoly? de ugy, hogy minden mas ruhaja ferfi-ruha?

Komoly. Sőt, én évekkel ezelőtt... min. 5 éve... Pozsonyban láttam egy pasit, tiszta fekete szerelésben, bakancs, nagyon hosszú szoknya, hátra simított haj, napszemüveg... Jelenség volt.

2) te szoknyat nadragon felul akarsz hordani?

Aham.

3) te Magyarorszagon elsz?

Főleg.

4) a skot szoknya amugy nem olyan nagy szam. azt mar Axl Rose is hordta. en a tobbire gondoltam. peldaul: hosszu nyari ruhak, stb.

Igen, én is "csak" skót kockás szoknyát akarok. Sőt, ma fel is próbáltam. Sajnos egy-két számmal nagyobb kellene, de most már legalább tudom, hogy néz ki rajtam. Az a gond, hogy nem nagyon tudok mit felvenni hozzá... Valamikor le kel mennem a Ciánkáliba :o)

Előzmény: Jex (17)


Jex Creative Commons License 2002.01.13 0 0 18
utana rogton irtam is, hogy ez vicc volt. nezd vissza! :]
Előzmény: Cs. András (16)
Jex Creative Commons License 2002.01.13 0 0 17
hu, ez erdekes:

1) rengeteg pasi maszkal szoknyaban? ez komoly? de ugy, hogy minden mas ruhaja ferfi-ruha?

2) te szoknyat nadragon felul akarsz hordani?

3) te Magyarorszagon elsz?

4) a skot szoknya amugy nem olyan nagy szam. azt mar Axl Rose is hordta. en a tobbire gondoltam. peldaul: hosszu nyari ruhak, stb.

Előzmény: Cs. András (15)
Cs. András Creative Commons License 2002.01.12 0 0 16
a lenyeg, hogy ha egy buzi azt hiszi, hogy partnerere lelt benned, pedig te nem vagy buzi, rugd le a magassarkuddal! :]

Bocs, ha baszogatlak, de te az ellenkező neműkkel úgy szoktál ismerekdni, hogy ha nem tetszel valakinek, természetesnek veszed, ha szétrúgják a micsodádat, csak azért mert próbálkoztál?

Előzmény: Jex (13)
Cs. András Creative Commons License 2002.01.12 0 0 15
szerintem amugy 20 even belul a szoknya is a ferfi-kellektar resze lesz. marmint a divat szerint.

Nyugatabbra rengeteg pasi mászkál szoknyában. Már én is szóltam egy lánynak, akiről tudom, hogy van skót kockás szoknyája, hogy adja kölcsön. Van egy nadrágom, amihez nagyon menne. Szóval ne kell arra 20 évet várni. Már 1-2 éve tervezem ezt a fajta újítást a ruhatáramban, de most jött el az ideje.

Előzmény: Jex (11)
Vicky (GGals) Creative Commons License 2002.01.12 0 0 14
Valószínűleg "nem-melegként" egy "meleg szórakozóhelyen" másképp érzi magát egy nő és egy férfi.
Én, nőként, csak annyit tudok, hogy talán a legnagyobbakat ilyen meleg helyeken buliztam; teljesen el tudtam magam engedni és ha odajött hozzám dumcsizni egy srác (?), tudtam, hogy nem kell megint végighallgatnom valami újabb (vagy régi) felszedős szöveget, hanem tényleg egyszerűen dumcsizni akar. (Hacsak egy idő után nem kezdett bele, hogy "Bár én meleg vagyok, de te..." stb., stb... Azt nem szerettem.)
Én csak azért mondtam a topik-gazdának, hogy talán próbáljon ki egy-egy ilyen helyet, mert ott a magassarkúja miatt valszeg nem kapna annyi megjegyzést, mint egy "szokásos" helyen... Abban viszont biztos igazad van, hogy az ilyen helyeknek az ő szempontjából ugyanúgy megvan a maguk "hátulütője"... Khm... :P
Előzmény: Jex (13)
Jex Creative Commons License 2002.01.11 0 0 13
azert nem ilyen egyszeru a dolog. a "meleg szorakozohelyeken" bizony sajatos letforma uralkodik. bar, megy a szoveg, hogy ok mindent elfogadnak, nem teljesen igy van.

a transzvesztitak es transzszexualisok kozott peldaul ugyanolyan ki nem mondott verseny van, mint az igazi (egyszeru) lanyok kozott. magyaran kinezik maguk kozul azokat, akik nem allnak ra teljesen az iparra. ha nem erzed magad lanynak, de noi ruhat hordanal, akkor legyel teljesen noies. egy sima noi cipo plusz ferfi felszerelessel ott is szarul erezned magad. elvarjak, hogy vegyel szexi ruhat, szortelenits, szedd a szemoldokod es operaltasd at az orrod noiesebbre.

ha nagy az arcod, akkor ezeket is le kell szarni. ja, es ha nem vagy buzi, kellemetlen lehet a legyeskedo, probalkozo buznyakok hada. ;] (felreertes ne essek: engem nem zavar, ha valaki buzzancs, de amikor eroszakosan probalkozik, akkor ertse meg, hogy van egy hatar.)

a lenyeg, hogy ha egy buzi azt hiszi, hogy partnerere lelt benned, pedig te nem vagy buzi, rugd le a magassarkuddal! :]

jo, ez utobbi vicc volt, de teljes noi megjelenes elvarasa viszont valosag. ugyhogy ajanlatos a teljes lanynak oltozes!

Előzmény: Vicky (GGals) (10)
Jex Creative Commons License 2002.01.11 0 0 12
miert, te miket hordasz? :]
Előzmény: wamshoes (8)
Jex Creative Commons License 2002.01.11 0 0 11
erdekes, amit mondasz. de szerintem egy ruhadarabtol meg nem lesz no vagy ferfi az ember. mert ilyen alapon a 20 eve meg csak nok altal viselt fulbevalot vagy hajgumit hordo ferfiak azonnal nonek kellett volna, hogy erezzek magukat?

nekem ez nem tunt fel.

en ugyanaz maradok noi ruhakban is. akkor is a lanyokat kivanom, sot akkor meg jobban. szerintem amugy 20 even belul a szoknya is a ferfi-kellektar resze lesz. marmint a divat szerint.

eloszor a fulbevalo is mekkora nagy szam volt. mindenki lebuzizta azonnal a fulbevalos fiukat. aztan jott a hajgumi, ma mar siman van ferfi karkoto, lila ferfi selyeming, ferfismink, sot, vannak mar, akik festik a kormuket. a nagy oltozkodesbeli uniformizalodasban miert eppen a szoknya-felek (es a noi cipok) maradnak ki? erre semmifele logikus magyarazat nincs.

Előzmény: Hard Legend (7)
Vicky (GGals) Creative Commons License 2002.01.10 0 0 10
Bár messze nem vagyok liberális beállítottságú (sőt!), erre mégis azt mondom, hogy ha jól esik, csináld! Végül is az égvilágon senkinek nem ártasz vele - legfeljebb saját magadnak, mert tutira el kell majd viselned néhány csodálkozó tekintetet, kellemetlen megjegyzést, stb.
Nem derült ki, milyen a szexuális beállítottságod (végül is: mi közünk lenne hozzá?), de ha nem feszélyez a meleg társaság, menj el magassarkúban meleg helyekre! Ott aztán senki nem néz majd Rád "ferde szemmel". Lehet, hogy "szoktatásként" jó lenne...
Előzmény: tsb11 (-)
SHagRat Creative Commons License 2002.01.09 0 0 9
hm, egy magas sarkú cipő az nekem nem női cipő, hanem magas sarkú cipő =). az, hogy szokás, meg társadalom, az nem hat meg igazán.
mindenesetre elég perverz dolog nekem a magas sarkú cipő, én fel nem vennék olyat =). kényelmetlen, egészségtelen... de attól még nem zavar, ha van, aki hordja. ilyenekbe igazán unfair beleszólni IMHO =). szabadság rulez!
amúgyis szeretem, ha a nemek közelednek egymáshoz, nem az a baromira szeparált női és férfi szerep van, ahol az ember elfojtja maszkulin vagy feminin vonásait, s azon vágyait, amiket a társadalom csak a másik nemnek enged meg...
Előzmény: Hard Legend (7)
wamshoes Creative Commons License 2002.01.09 0 0 8
igen a Reno-ban meg a Humanicban szokott elöfordulni 41-42-es, a Baross téren van egy nagy Krokodil cip?bolt, meg Westendben a Salamander boltban már sikerült 43-ast is vennem :-)))
Előzmény: Jex (6)
Hard Legend Creative Commons License 2002.01.09 0 0 7
Bocs, de nekem ez igy elso olvasasra eleg groteszk, pedig nem vagyok konzervativ beallitottsagu. Szamomra a ruhazkodas egyfajta azonosulast jelent, tehat az adott ruha ad egy erzest, hogy milyen ember vagyok en benne, es akkor jo, ha ezzel azonosulni tudok. Na most, ha en felvennek valami noi ruhat, akkor automatikusan azt ereznem, hogy most nekem nonek kellene lennem (mar ha egyaltalan komoly fejjel vegig tudnam ezt csinalni:) , marpedig a nemi hovatartozasomat illetoen eleg konkret es megmasithatatlan az allaspontom.
Most akkor mirol jo ferfikent noi ruhaba oltozni? A poen mellett.
Előzmény: Jex (6)
Jex Creative Commons License 2002.01.09 0 0 6
en meg a szoknyakat szeretem hordani, pedig nem vagyok se buzi, se transzszexualis. de meg transzvesztita sem, mert nem viselkedem noiesen.

amugy nekem is van noi cipom, meg mindenfele kellekem. de az utcan nem hordom oket.

ezt en cross-dressingnek, magyarul talan keresztbe-olteozesnek hivnak. (cross-dressing amugy tudomanyos szakszo erre.)

szerintem cipot nem olyan gaz venni, csak nem szabad beszarni. ha eleg bator vagy, elkered, hogy hadd probald fel. igen, csodalkozni, akar rohogni is fognak. ha ennyire nem vagy bator, akkor menj el egy nagyobb cipoboltba valami beavatott lany-ismerossel, aki FEDEZ :] aztan probalj kedvedre.

az igazi problema telleg az, hogy csak nagyaruhazakban tartanak 40-esnel nagyobb cipot. en tavaly a Renoban vettem 42-eset. :] tehat letezik baszott nagy noi cipo, csak akarni kell. :]

egyebkent szerintem sokakban megvan ez a vagy, tok jo erzes, engem felizgat, ugyhogy csak ajanlani tudom mindenkinek, hogy ne feljen lanynak oltozni. :]

Előzmény: tsb11 (1)
dasylwer Creative Commons License 2002.01.08 0 0 5
Szia! Ha azért viselszl magassarkú cipőt, mert alacsony vagy, akkor megbocsátható, egyébként a fiúknak most nem divat. (Nem is lehet az, mert nem tudnának a személygépkocsiba beszálni...) Tom Cruise is magassarkút hord, mivel pont olyan magas mint én. (168 cm) És ráadásul egy évben születtünk. És a fene a pofáját, elcsavarta a kedvenc színésznőm fejét!
Előzmény: tsb11 (-)
KZoltán Creative Commons License 2002.01.07 0 0 4
csak a cipőket szereted vagy más női ruhákat is? nem érzed úgy, hogy nőnek kellett volna születned? operációval megoldható a dolog, ha nő akarsz lenni.
béééla Creative Commons License 2002.01.07 0 0 3
Akkor van gáz, ha 44-es a lábad, hol találsz rá magassarkú cipőt?
Előzmény: tsb11 (-)
igus Creative Commons License 2002.01.07 0 0 2
De bizony hogy furán néznének rád az eladók is, meg az utcán a járókelők is. Sőt ki is nevetnének érte. Sok női viselkedést elnéznek a férfiaknak (hosszú haj, fülbevaló, festett/dauerolt haj, színes ruhák stb.), de egy magassarkú cipő már olyan devianciának számít, mintha az inged alá melltartót is vennél.
Előzmény: tsb11 (1)
tsb11 Creative Commons License 2002.01.07 0 0 1
És mi a véleményed magáról az ilyen cipő viseléséről??
És ha esetleg emberfia fel is próbálná?? :)) Te nem néznél furán ha látnád, hogy egy pasi a női cipők között válogat?
Előzmény: Luca 41 (0)
Luca 41 Creative Commons License 2002.01.07 0 0 0
Önkiszolgáló bolt. Vagy eddig mezítláb jártál?
tsb11 Creative Commons License 2002.01.07 0 1 topiknyitó
Sziasztok!

Fiú létemre imádom a minél magasabb sarkú női cipőket, csizmákat. És nem csak nézni hanem hordani, viselni!! Mi a véleményetek erről??
És egy gyakrolatiasabb kérdés... Fiúként hogyan lehet minélegyszerűbben hozzájutni? Ha bemegyek egy boltba, hogy csókolom magamnak szeretnék cipőt gondolom kizavarnak egyből... vagy nem??

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!