Keresés

Részletes keresés

Damdadami Creative Commons License 2002.09.21 0 0 121
Na ő az. Úgy hívják, hogy Teddy. Törzskönyvi nevén: Turbo Dingo Theo. Szerintem nagyon aranyos. De, amikor hazahoztuk, egész nap nyüszített. Ez normális? Hat hetes korában már pórázzal lehet sétáltatni?

Peti

Damdadami Creative Commons License 2002.09.21 0 0 120
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Damdadami Creative Commons License 2002.09.21 0 0 119
Locsy Creative Commons License 2002.09.20 0 0 118
Tanist mi is lakásba tartjuk! Eddig csak a tapétát szedte le saját magasságába és egy telefonzsinórt rágott el! Tényleg elég rosszcsont, ha nagyon belelovalja magát a játékba alig lehet leállítani. Ha büntit kap úgy csinál, mint aki fel sem veszi holott azért látszik rajta hogy nem esett neki valami jól! Amúgy a hátizsákomért van odáig, mindig azt gyilkolja. MEG A KEZEMET! Már tele van kamolással, harapással. Amúgy meg nagyon szeretjük benne azt hogy nem egy balfasz /bocs!/ kutya!
_Tsaba_ Creative Commons License 2002.09.20 0 0 117
Gratulálok ;)

Mi is ott tartjuk. éppen itt heverészik az ágyamban. Mindenesetre jól dugjatok el mindent, amiben kárt tud tenni és elére:)

Tényleg, hol veszitek végül?

Előzmény: Damdadami (116)
Damdadami Creative Commons License 2002.09.19 0 0 116
Sziasztok!

Úgy néz ki, hogy szombaton (21-én) egy beagle kiskutya (remélhetőleg boldog) tulajdonosai leszünk. Remélem jól választottunk. Ugyen az nem gond, ha lakásban fogjuk tartani?

Üdv!

Peti

_Tsaba_ Creative Commons License 2002.09.19 0 0 115
Ne is mond. Most jöttem haza suliból.
Ami kedves kis 2 éves, jólnevelt kutyánk a következővel fogadott.

A helyére begyüjtve:
TV távirányító (megrágva)
Plüss álatka (nyálazva)
Melegítő gatya (ez megúszta)

Gyanús volt, hogy be volt rosálva mikor beléptem az ajtón, remegett, ahogy közeledtem a helye felé:)

Kis mocsok kb 3 órára lett egyedül hagyva....

Előzmény: Lacikom (114)
Lacikom Creative Commons License 2002.09.19 0 0 114
"Olyat aki okos figyelmes és tanítható. Olyat, akivel nincsen sok baj." :))))))))

Kétségkívül találkoztam már jólnevelt beagle-vel, de azért nem ez a jellemző...
Mondjuk a jó tulajdonságai kárpotólják az embert rosszalkodásai miatt de szerintem ez egy kifejezetten rosszcsont kutyafajta tud lenni.

Előzmény: Locsy (113)
Locsy Creative Commons License 2002.09.16 0 0 113
Sziasztok!

3 hete van egy tricolor beagle kölykünk. Sokáig gondolkoztunk, hogy milyen kutyusunk legyen az előző után, aki Junius elején halt meg./ 12 éves volt!/ Végül a beagle mellett döntönttünk! Családi kutyát szerettünk volna, olyat aki nem agresszív de talán be lehet tanítani jelzőkutyának is. Olyat, akivel nincsen sok baj szőrápolás, kozmetika terén. Olyat aki okos figyelmes és tanítható. Olyat, akivel nincsen sok baj.
Most 8 hetes és tanuljuk már 3 hete a szobatisztaságot. Probalkozunk az ujsagos módszerrel, de mára elfelejtette! Az utóbbi 1 hétben tök jól ment neki de mára elfelejtette! Mi ilyenkor a teendő?
Amúgy nagyon okos, már tudja az "Ül!" parancsszót!
Amúgy Tanis a hívóneve. A törzskönyve ma jótt meg ez szerint: Little Leap Sármi!
Gyönyörű kis állat! Mindenki megcsodálja! És a sok bosszúság mellett rengeteg örömünl van máris benne!
Megpróbálunk képpel is jelentkezni!

karmen Creative Commons License 2002.09.13 0 0 112
Tsaba! Nem most van a gond hajszáritással, hanem majd télen lesz, amikor vizesen szól hogy vigyem le pisilni. Mert biztos akkor jön majd rá.

hallo! senki sem lesz ott a kutyusával szombaton Kecskeméten?

Karmen

Előzmény: _Tsaba_ (111)
_Tsaba_ Creative Commons License 2002.09.13 0 0 111
Szia Karmen:)

A Fürdetést nálunk is utálja a kutyus, ha teheti kiugrik a kádból, de aztán gyorsan megadja magát és szomorú ábrázattal tűri a "kínzást". Hajszárítót nem használunk, szerintem ilyen rövid szőrű kutyushoz nem is kell.

Damdadami,
esetleg megnézheted itt is:
http://www.geocities.com/sarhegyi/

elvileg ők a legrangosabb magyar beagle tenyésztők, de nem tudom milyenek az árak

Előzmény: karmen (108)
dormika Creative Commons License 2002.09.13 0 0 110
http://www.extra.hu/snoopykidbeagle/
Mi itt vettük az Evitát és nagyon aranyos, nézd meg a srác honlapját, és biztos vannak vagy lesznek a közeljövőben kicsik.
Tegnap egyébként nagyon ari volt. Éjjel megyünk haza, és ez a kis mocsok kihurcolta a törölközőket az előszoba közepére, és ott aludt édesdeden, az általa megépített fészek közepén. Bizonyára törte az oldalát a kutyaágy. :-)
Előzmény: Damdadami (109)
Damdadami Creative Commons License 2002.09.12 0 0 109
Sziasztok!

Én nagyon szeretnék venni egy beagle kiskutyát (szukát), ugyanis nagyon megtetszett a fajta. Esetleg tudnátok ajánlani egy tenyésztőt, ahol egyészséges beagle-t tudok vásárolni?

Válaszotokat előre is nagyon köszönöm.

Peti

karmen Creative Commons License 2002.09.12 0 0 108
Ja és megy valaki közületek a kutyusával most hétvégén Kecskemétre. Én csak nézelődni megyek most, de hátha lesz ott valaki innen is.

Karmen

karmen Creative Commons License 2002.09.12 0 0 107
Sziasztok!

Én uj vagyok, pár hónapja már kerestem itt kutyust. Örömmel látom fellendült az oldal. Újabb öröm, hogy sikerült vennünk egy kislány beagle kutyát. Már 4 hónapos, a hétvégén kezdjük az iskolát. Amugy 7 hetesen került hozzánk. Ő is a hátán szeret feküdni, ugy látszik ez náluk szokás. Napközben a kertben van utána ha otthon vagyunk akkor bent a lakásban. A kertben nem sok virág maradt, mostanra sikerült leszoktatni hogy csak ritkán teszi tönkre ezeket. Nálunk nem volt gond a szobatisztaság, eleinte volt néha csak baleset. Már régóta szól ha le kell mennie. Este meg 8-9 fele elalszik és 6-7 között ébresszük hogy levigyük. Nem tudom hogy csinálja az aki tudja fürdetni, mert ez ahogy elkezdem tusolni, ki akar ugrani. Pedig a viz kellemesen langyos, nem fázhat. A hajszáritót is ha felé forditom kiszaladna még a lakásból is.
Ja szobába tudja nem jöhet be, nem is mászik fel sehova. Otthon még kárt sem tett, igy én nagyon elégedett vagyok. Kivéve anyukám a virágai miatt :)

Remélem befogadtok magatok közé.

Hello: Karmen

dormika Creative Commons License 2002.09.10 0 0 106
Jön esetleg valamelyikőtök a szentendrei kiállításra? szeptember 14-ig még lehet jelentkezni. Mi még sosem voltunk, de sokak szerint érdemeselmennünk, mert nagyon szép a kutyusunk. Bár nem tudom mi lesz a fognézéssel, mert azt sem szereti, ha én turkálok a szájába.
goldnigga Creative Commons License 2002.09.10 0 0 105
Bruhaha:)))A miénk tisztára ugyanígy alszik fönn a kanapén ha mélyen alszik!
Úgy látszik ezek mind egyformák:))))
Előzmény: _Tsaba_ (102)
Lacikom Creative Commons License 2002.09.10 0 0 104
Na látom akkor nagyon jellegzetes tulajdonságok ezek:-) A bepisilés nálunk is megy... A gyakori séták tényleg használnak de van, hogy éppencsak felérünk és irány a rongyszönyeg és pisi. Ki érti ezt?

dormika Creative Commons License 2002.09.10 0 0 103
Nagyon aranyos a kutyád, tisztára olyan, mint a mienk :-)).
Nálunk is a pisiléssel van gond, egyszerűen reggelig nem bírja ki, pedig reggel már keltem őt 5.30-kor és viszem pisilni, de addigra általában már találok valahol az előszobában egy tócsát.
Előzmény: _Tsaba_ (102)
_Tsaba_ Creative Commons License 2002.09.09 0 0 102
Megnyugodtam, mintha a mi kutyánkról írtál volna! De tényleg tökéletesen ilyen Ő is:)

Dormika, ne izgulj ez normális, mindesetre ilyenkor ne engedd neki, szedd le magadról. Ezzel a dominanciát fejezik ki. Ne add meg neki az örömöt, hogy Ő a főnök:)

Amúgy nálunk gyorsan ment a szobatisztaság kaka ügyben, de sokáig bepisilt. Gyakran kell kivinni, és jól megdícsérni egy-egy pisilésnél (persze odakint:) )

Keresztkérdés:

Szerintetek ez a Kutya él?:)
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

Előzmény: goldnigga (99)
goldnigga Creative Commons License 2002.09.09 0 0 101
A szobatizstasághoz az kell hogy kicsi korától fogva sokat kell vele lemenni sétálni.
Egy idő után jeleznie kell.
A miénk kiskora óta szobatiszta.
Amúgy előfordul ez a "fiús mozgás" lánykutyusoknál, nekünk régen volt két szuka német juhász és ők néha szintén bemutatták ezt a kis aktust de hamar rájöttek hogy ez nekik nem áll jól!
Szvsz a kutyád szerintem nem lesz leszbikus:))))))))))))))
Előzmény: dormika (100)
dormika Creative Commons License 2002.09.09 0 0 100
A mi kutyánk még nem fürdött kinn, de a fürdőkádat imádja. Órákig képes állni, és én meg persze zuhanyzom őt a langyos vízzel.
Szerintetek baj, ha a lány kutyám fiúsan mozog a lábamon. Nem tudom mit tegyek vele, szerintetek ettől még szeretni fogja a fiú kutyákat?
A ti kutyáitok mikorra lettek teljesen szobatiszták? Nem értem miért megy ez nálunk olyan nehezen.
goldnigga Creative Commons License 2002.09.09 0 0 99
Megmondom őszintén hogy a mi kiskirályunk nem egy jellembajnok.
Felnőt férfi létére retteg a nála kisebb testű kutyáktól (lásd:Spániel,uszkár,tacskó,stb...) de ha egy nála nagyobb kutyán észreveszi hogy az kicsit félénk vagy jámbor egyből nekiáll üvöltözni velem meg eljátszani hogy ő mekkora király és milyen erős.Persze csak a szája nagy mert ha rájön hogy baj van akkor les hátra hogy szóljunk rá hogy jöjjön vissza nehogy szégyenben maradjon!
A macskákat is addig kergeti amíg utól nem éri és utána csak néz bután rájuk vagy ha a macska nem fut el előle csak farkasszemet néznek akkor előfordul hogy megszégyenülten elsomfordál.

hát ilyen a mi Beagle-ünk:)))))))))

Előzmény: _Tsaba_ (98)
_Tsaba_ Creative Commons License 2002.09.07 0 0 98
Hát büdösnek tényleg nagyon büdös:) Nálunk az egy szem szőnyeget szúrta ki magának dörgölőzőnek. És azon nyújtózik reggel este.

Tényleg a ti kutyusaitok -már ha felnőtt kanok-, hogy állnak a kanokhoz? Szóval agresszivak velük? Vagy tartanak tőlük, vagy nem is érdeklik őket?

Előzmény: goldnigga (97)
goldnigga Creative Commons License 2002.09.05 0 0 97
Nálunk ki se lehet parancsolni a vízből nyáron, és elúszik az eldobott botért, visszahozza és mehet előről az egész.
Utána föl a lakásba és a vízes szőrét(ami olyan büdi tud lenni hogy NO COMMENT) elkezdi beletörölgetni a fotelba!!!!!Egy agyrém , komolyan!!!!:))))))
Előzmény: _Tsaba_ (96)
_Tsaba_ Creative Commons License 2002.09.05 0 0 96
Örülök, hogy ébredezik a topic:)

Arnold a nyáron elmúlt 2 éves. Végre elérkezettnek láttuk az időt, hogy vízállóvá tegyük.:)

Eddig is szerette a vizet, de csak addig merészkedett, amíg a lába biztosan leért. Ez így nem mehetett tovább.

A barátnőmmel elvittük strandolni egy kis eldugott bányatóra. Először próbáltuk becsalogatni, de ekkor sem volt hajlandó úszni, félt a mélyvíztől.

Fél óra könyörgés utám neguntam a dolgot, megfogtam a nyakörvénél és becibáltam magammal:)

Először a frász tört rá. A 12 kilójával, majdnem vízalá nyomott:) De lassan ráérzett az ízére, negyed óra után, már vetődött a botokért:)

A végeredmény?
Alig tudok sétálni a ligetben, mert ha vizet lát beleveti magát:)) A nyáron bányatavak, velencei-tó, balaton és a duna is megismert Arnoldot:)

Egy-két kép az oktatásról:

" gyere széépen, ookos kutyaaa!:)"

" márpedig megtanulsz úszni!!!"

" még egy csapás! még egy csapás! Új országos csúcs!"

A meggyötört úszó az edzés után

Hát nekem ez volt a legszebb nyári kutyás emlékem:)

goldnigga Creative Commons License 2002.08.28 0 0 95
:)))))Mennyire ismerős!!!!!:)))
Amúgy ha felállok a kanapéról, fotelből akkor pontosan odafekszik ahol ültem és utánna alig akar visszaengedni!
Egyszerűen megvannak a törvényei és erről nem lehet leszoktatni és talán nem is kell.
Így szeretem!!!!!
Persze a kilónyi kutyaszőrt a kocsiban már kevésbé:)

Fejér megye.

Előzmény: dormika (94)
dormika Creative Commons License 2002.08.28 0 0 94
szia goldnigga!
Az általad leírt dolgot mi is tapasztaljuk nap mint nap. Teljesen ki van akadva, ha nem ülhet a kanapén, lehetőleg testközelben. És hát imád rámolni. Szemetest, cipós szekrényt, véletlenül nyitva felejtett szekrényből zoknikat. A legnagyobb rosszcselekedete 1 hónappal ezelőtt történt, mikor teljesen zokon vette hogy egyedül kell otthon maradnia, benyomta a nappali ajtót és egy ismerősünk bőrtáskáját teljesen széttépte (nagyon haragudhatott rá), valamint anyósom kórházi cuccait és az én ruhámat a szárítóról teljesen szét rámolta. Mikor haza értem egyszerre sírtam és nevettem, de bizony háromig kellett számolnom, hogy ki ne rakjam őt az 5 emeletről.
dormika
egyébként te merre laksz?
Előzmény: goldnigga (93)
goldnigga Creative Commons License 2002.08.28 0 0 93
Egy 7 éves Beagle kiskirály birtokosa vagyok és csak annyit hogy ne is álmodj róla hogy megkomolyodik.Csatákat nyerhetsz ellene de háborúkat nem!!!!:)
A miénk ha valami nem tetszik neki (lásd nem kap a vacsimból eleget, nem túrhat le az ágyról:) )akkor elmegy a fürdőszobába és szétdobálja a fürdőszobaszönyegeket mérgében, erről ennyit.:))))))
Előzmény: dormika (91)
dormika Creative Commons License 2002.08.28 0 0 92
A kertben tartáshoz csak annyit, hogy Evita nyaralt a gyermekkel együtt, és hát a hugicám teljesen kiborult tőle. Igaz mind emellett meg is szerette a mi kajla kutyánkat.
Csínytevései: rengeteg gödör ásása, lehetőleg a kert közepén. Összekötözött bokornak kellős közepén fekhely kialakítása. 50 m slag 10 cm-én kilyikasztva (külön fű öntözőt már nem kell venni). Bejárati ajtó kapirgálása (zokon vette, hogy nem mehet be). Gyermek medence megkóstolása és az udvaron való körbehurcolása. A szárítóról melltartók, bugyik szétszórása, lehetőleg az utcai frontra. Nyíló kapun kiszökés és a legközelebbi gyerektársaágig meg sem állt. Hát ez csak pár dolog a 3 hét kalandjaiból.Egyébként lakásban legalább ennyi galibát okoz.
Dormika
Előzmény: crunch (78)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!