Keresés

Részletes keresés

szerencsefel Creative Commons License 2000.06.09 0 0 358
Realdoko!

Gratulálok!

Előzmény: realdoko (357)
realdoko Creative Commons License 2000.06.09 0 0 357
Eszméletlen drágák vagytok, szeretem ezt a helyet.
Ma reggel két kilovl kevesebb volt, mint tegnap (azaz 55), abszolút nem értem ezt az egészet, nem is nagyon merek neki örülni, lehet, hogy holnap 10-zel több lesz, hehe.
Mumu, egyébként sose használtam kenőcsöt, gyógyszert, semmi csodaszert nem használtam soha, nem tudtam elhinni, hogy ezeknek bármi köze lenne az én zsírtartalékaimhoz.
Igazából most sokkal jobban érzem magam, mint éjjel, amikor ezt a szörnyűséget leírtam, de tényleg az az elkeserítő, hogy mintha egész életemben ezzel szórakoztam volna, soha egy pillanatig nem tudtam stagnálni, vagy fogytam, vagy híztam, de olyan nap kábé 10 éves korom óta nem volt az életemben, hogy ez a para elő ne jött volna.
Egyébként azt hiszem (nem akarok hibáztatni senkit, ez főként az én ügyem), de az anyukám eléggé hibás ebben a dologban, mert ő mindig kicsit túlsúlyos volt (kivéve, amikor depressziós lett és lefogyott iszonyatosan soványra), és egyfolytában azon képzelgett, hogy velem is ez lesz. Vannak ilyen halvány emlékeim, hogy (na ez tényleg RÖHEJ!!) 32 kilos voltam, s volt egy ígéret, hogyha 30 leszek, ilyen-olyan jutalmat kapok. Ez embertelenül beteges és nevetséges így visszagondolva.
Azon töprengek időről időre, hogy van-e valami lehetőség kilépni abból a körből, hogy egy ilyen egyébként lényegtelen dolog, mint az evés ne játszon központi szerepet.
És teljesen azt érzem, beleragadtam.
Nagyjából ennyi. Abban látom a reménysugarat egy kicsit, hogy egyszer és mindenkorra addig lefogyok, amíg tényleg jól érzem magam, mozgok sokat és ezt a súlyt tartom.
Nem tudom, nem tudom.
Ne tanácsoljátok, hogy hagyjam a fenébe, mert viszont sajnos tényleg olyan vagyok, hogy abban a pillanatban, hogy hagyom a fenébe, rohamosan elkezd gyarapodni a súlyom.
A remény most azért erősebb bennem, mert életemben először (és ez is elképesztő!!!!!!!!!!! hogyhogy nem előbb?!) rendszeresen mozgok, és NEM ÉRTEM, ezt előbb miért nem csináltam.
Persze ettől nem fogyok, de mégis olyan embertelenül jó érzés. Szinte ott tartok, hogy hetente kétszer érzem magam jól negyed órára, mikor köjövök az edzésről. (Csak heti két komoly edzés van ugyanis, de egyébként sokat gyaloglok meg sose használok liftet meg tornázgatok, ilyesmi).
Megszerettelek titeket, nagyon szorítok mindenkinek. Waratah, ha kibírod, uutána annyira büszke lehetsz magadra, hogy csak na! Javaslom, ajándékozd meg magad valamivel.

Ja igen, Mumu, az ital. Csak társaságban iszom, régebben akkor marha sokat, most persze semmit, illetve pontosan tudom a kaloria értékeket (sajnos), úgyhogy max. egy sört, de azt beleszámolom a napi adagba.

MARCSI Creative Commons License 2000.06.09 0 0 356
Szia lalla! Úgy láttam, a problémádra még mindíg nem nagyon kaptál ötletet. >>>Ha egy "nagy tisztításra" vágysz, nekem a gyógyszertárban kapható Phenolphtalein tabletta teljes mértékben lerendezte ilyen irányú problémáimat. Első alkalommal egy teljes szemet vettem be este, aminek HÁROM NAPI hasmenés lett az eredménye, naponta 3-4-szer. Azóta csak egy-egy negyed szemet merek bevenni, de az is nagytakarítást végez!! >>> Kicsit lassúbb eredményt a következők szerint értem el: A Házipatika fogyi-programját végigcsináltam februártól. A rendszeresen fogyasztott sok zöldség és korpás dolgok az étrendemben nagyon sokat segítettek. (Azóta is az akkor kialakított étkezési szokásokat tartom. Leadtam 10 kg-ot, ami ki volt tűzve magam elé, és még most is folyamatos a fogyásom, de csak heti 30 - 50 dekákkal. Ez nagyon megfelel az elképzelésemnek.) Azóta egyre kevesebb alkalommal van szükségem a tablettákra.
Bocs, ha sok voltam! Üdvözlettel: Marcsi
Előzmény: lalla (295)
csipkerozsa Creative Commons License 2000.06.09 0 0 355
Kedves lalla!
Elnezest, ha nem voltam eleg egyertelmu, ez csak tapasztalatom es az osszeszedetlensem hianyaval tudom magyarazni.
A drasztikus pedig nem neked szolt, hanem a topicnak. Mumu hangsulyozta egyszer, hogy ez nem annyira 'komoly' (ehelyett irtam drasztikust) fogyos topic.
Egyszoval bocs
csipkerozsa
Előzmény: lalla (341)
szerencsefel Creative Commons License 2000.06.09 0 0 354
Kobzoska!

Hát nekem is elég soká tartott, hogy rávegyem magam a napi testmozgásra. 2 nap az tiszta volt, mert hetente 2-szer összejárunk a barátnőmmel és hétközben tornázunk, hétvégén bicajozunk. Lassacskán azonban rávettem magam a napi mozgásra. Utána nagyaon jól érzem magam, végtelenül könnyűnek, pedig attól még egy "kicsit" messze vagyok. Tegnap Cindy 70 perces fitness kazettáját tornáztam végig. A lábmunka, az ugrálások elég kemény volt, de végig csináltam és utána hihetetlenül jöl éreztem magam.
Szerintem Norbi ducitréningje sokkal könnyebb mégis mindent testrészt megmozgat. Legjobban a lábat, ami nekem nagyon jó, mert combról van mit leolgozni. Ha el akarsz kezdeni mozogni ezt tudom ajánlani. : )

Előzmény: Kobzoska (353)
Kobzoska Creative Commons License 2000.06.09 0 0 353
Gratula!

Igyekszem én is. Csak az átkozott mozgás! Olyan lusta vagyok, mint egy ló. Persze egy lustább fajta ló! Kifogások mindig akadnak. Fáradtság, túlóra, főnök... De legalább a napi 5 km gyaloglás minden nap megvan. Nem sok, de valami.

Előzmény: szerencsefel (352)
szerencsefel Creative Commons License 2000.06.09 0 0 352
Kobzoska!

Jó olvasni, hogy most én vagyok a példakép,: ) de nekem is van még fogynivalóm. Rám az nagyon ösztönzőleg hat, mikor látom a mérleg nyelvét egyre lejjebb csúszni. Ez erőt ad a folytatáshoz. Ma reggel is ráálltam és már csak 68,5 kg-t mutatot. : )

De úgy veszem észre azért Te is szépen halasz. : )

Előzmény: Kobzoska (351)
Kobzoska Creative Commons License 2000.06.09 0 0 351
Szerencsefel, olvasva a paramétereidet, most te vagy előttem a példakép. Egy centicskével vagyok magasabb, és most (3 hét fogyókúra után) annyi a súlyom, mint a tied volt kezdéskor. Ha neked innen sikerült, akkor nekem miért ne menne?

Realdoko, ne add fel!
Ezen az úgyse megy érzésen a többség már átesett. Ha agyban készen állsz a fogyásra, akkor sikerülni fog.
Gondolj a motivációkra!
(tetszés magadnak, másoknak, új ruhák, önbizalom növekedés, stb.)

Előzmény: szerencsefel (350)
szerencsefel Creative Commons License 2000.06.09 0 0 350
Waratah!

Rendelj csirkehúst vagy halat salátával, esetleg párolt zöldséggel (zöldborsó, zöldbab v. valami hasonló). És persze salátát, amit írtál is. Szerintem ezzel jól fogsz lakni, pláne ha még valamilyen tészta nélküli levest is rendelsz.

Előzmény: Waratah (349)
Waratah Creative Commons License 2000.06.09 0 0 349
Szombat-vasárnap érettségi talákozóra megyek. Végeláthatatlan dumálások a fehér asztal körül. Nem lesz könnyű.Reméelm lesz sok saláta az étlapon. Szorítsatok nekem.
szerencsefel Creative Commons License 2000.06.09 0 0 348
Mumu!

Tudom, hogy nehéz lesz megtartani, de már nem bírtam elviselni, amit a tükör mutatott. Valamit lépnem kellett. : ) Amúgy máris sokkal jobban érzem magam. Elhatároztam, ha elérem a kívánt súlyt a tornát akkor sem fogom abbahagyni, hanem csökkentem. Pl. Nem minden nap, hanem minden második fogok tornázni. Remérem ez elég lesz ahhoz, hogy tartsam az elért súlyt. Bárcsak már ott tartanék, hogy ez legyen a gondom.

Egyébként a régi étkezésemre sem szeretnék visszaállni.

Kobzoskával együtt regisztráltuk magunkat a Házipatika fogyókúrájában, ami 19-én indul. Akit érdekel itt a link:

Fogyás a Házipatika segítségével

Realdako!

Neked biztatásul annyit tudok mondani:

Kitartás és az eredmény nem marad el! : )

Előzmény: Mumu (347)
Mumu Creative Commons License 2000.06.09 0 0 347
Kedves realdoko,az elkeseredesed teljesen ertheto,de jelzem 4o ev fogyokurai utan ,hogy bele tartozik a fogyokura pszihogramaba.
Valamit termeszetesen hibazol es ha tenyleg el vagy hatarozva hogy KONZEKVENSEN ,ha mindig csak keveset is,fogysz akkor ugy mint egy viruskereso ,vegigpasztazod a 24 oradat hogy meg keresed a hibast.
Valami egy masik tenynek ellentmondhat Nalad.Csodak sincsenek de Te sem tartozhat ahhoz a maximum 1%-hoz akik hormonalis kovetkezmenye a hizas.Erre klegalabb 9o% hivatkozii de csak 1% tartozik oda.Tehat valamit hibazhatsz,mert latom akaratod van hozza.
Egy kerdes:hasznalsz barmilyen formaban (akar kenocseben)steroidos valamit(kortizonos valamit pld.)vagy hasznaltal-e nemregen ilyet.Csak akkor vagy abszolvalva ,maskepen Nalad bolyong valami rossz...
Nyugalom ilyenkor es nem vilagvege.Vallon vered magad,batorodsz es ujra megkezded.De valami elv szerint.Minden ut Mekkaba vezet de nem egyszere mind.Tehat vagy kaloria redukcio,vagy az elelem proteinok,albuminok ,zsirok utani szelekcioja,es mozgas mint itt mar sokan irtak.A hanyingered jelezheti hogy a majad valamiert tulterhelt.Hogy alsz az italal?beszamolod -e a kaloriakba.Ha fogyokuran vagy minden ajzoszer tobbszorosen jat.Nem tudok le menni a reszletekig,mert nem is vagyok szakember csak szenvedo fel.De torold eddigi dolgaiodat es mint mondtam,szepen vizsgald meg az egeszet es nyugodtan nem azzonali gyors sikert varva,de allandot,indulj ujra.Olelek.
Kedves szerencse fel,ezt tartom en is helyesnek amit csinalsz.Teged meg arra kell figyelmezteselek,mint ofensege ellenzeke,hogy aztan a nehez resz utana kezdodik mikkor meg kell tartani az uj sulyodat.Amenyivel hamarabb adtad le annal nagyobb a veszely a visszahizasra.Tehat ne hamar csak konzekvensen,lassan hohy a tested hozzaszokjon uj sulyahoz.
realdoko Creative Commons License 2000.06.08 0 0 346
Nem tom, én csak 10 napja határoztam el, hogy jó, akkor tényleg fogyókúázzunk, viszonylag keményen csinálom is, eddig kétszer szegtem meg, az egyik elég vészes volt, a másik sokkal kevésbé. Eddig egy kiloval mutat TÖBBET a mérleg.
Én már szarom le és csak röhögök.
Úgy érzem, képtelen vagyok megszabadulni a hájtól, pedig komolyan, mr 5 kiloval beérném, rájöttem. Kung fuzom meg néha a szobabiciklire is rászánom magam (meg szeretek sétálni).
Egyfolytában rohadtul éhes vagyok, vagy csak hányingerem van, abszolút végletes. Nem merek enni egy falatot sem, mert akkor nagyon nehezen hagyom abba.
Amíg nem eszem egy falatot sem (a délután közepéig is megy abszolút minden gond nélkül), addig oké. Ha esem egy falat akármit, onnantól kezdve embertelenül nehéz megállni, hogy ne egyek estig folyamatosan.
Kész.
Itt iszogatom a hülye édesítőszeres teámat, közben tudom, hogy kurvára semmi értelme, esetleg fogyok valamit, úgyis be fogok zabálni újra, úgyis visszajön, be kéne látni, hogy ÉVEK ÓTA ezt csinálom, ugyanakkor évek óta nem ittam cukorral teát.
Annyira RÖHEJ.
Sajnálom, hogy megint gyarapítom a depi hozzászólások körét, de tényleg olyan hihetetlenül szánalmasnak érzem ezt a kálvááriát (és csak magamnál, nem akarom általánosítani).
szerencsefel Creative Commons License 2000.06.08 0 0 345
Egyébként hétvégén bicajozás közben kisebb kilengést, mint pl. egy 2-3 gombócos fagyi meg szoktam engedni magamnak. Úgy is ledolgozom, és melegben nagyon jól esik.
szerencsefel Creative Commons License 2000.06.08 0 0 344
Olvasva a topicot ez az egyik legszimpatikusabb fogyókúrás fórum, ezért úgy döntöttem, hogy én is hozzászólok.

Vannak itt egy páran akiknak, SZVSZ semmi szükségük a fogyókúrára, de Ti tudjátok.

Mivel itt a legtöbben őszintén megvallják a paramétereiket én is így teszek.

163 cm-hez 2 hónappal ezelőtt 76 kg sikerült összegyűjtenem. Akkor határoztam el, hogy ez így nem mehet tovább és szigorú fogyókúrába kezdtem a 7 és 17 fogyókúrás italpor segítségével, amit reggelire és ebédre ittam. Mellé 2 db korpovit kekszet v. fél karalábét v. gyümölcsöt ettem. A tízórai és az uzsonna szintén gyümölcs vagy zöldség volt. A vacsora vmi könnyű főtt étel volt.
Tornázni is elkezdtem, de ritkán csináltam.

Két héttel ezelőtt viszont rákapcsoltam a mozgással. Minden reggel letekerek a szobabiciklin 10 km-ert. Megvettem Norbi Duci-tréningjét is, amit minden este meg is csinálok (30 perc). Ha esetleg mégsem azt - mint ahogy ma sem - akkor Cindy Crawford 2. fitness kazettájára tornázom (70 perc). De hétvégén az is előfordul, hogy mind a hármat megcsinálom (kerékpár, Duci tréning, Cindy). Hétvégén egyébként nem a szobabiciklit, hanem az igazit használom átlag kb. 30 km-ert tekerek.

Így sikerült elérnem a mostani súlyomat, ami 69 kg.

Én mindig részcélokat tűzök ki. Az első az volt, hogy 70 alá menjek. A következő az, hogy elérjem a 66 kg, mert az a BMI szerint már nem elhízás (persze nálam még az lesz). Majd a 63, utána pedig 60 alá szeretnék menni.

Bocs, ha kicsit hosszúra sikerült.

Sok sikert mindenkinek.

Mumu Creative Commons License 2000.06.08 0 0 343
Kedves benny ha ugy ertelmezed a dolgot akkor bocsass meg.
Oldskool ,most vagy igazan itt mikor bevalod gyengesegeidet is.Te vagy a mi emberunk,mi a Tied.
Ahol tudunk fogyunk es nah neha gyengek leszunk.Ha utana megint tovabb fogyasztjuk magunkat akkor semmi baj.Csak nem abbahagyni.Ugye Csipkerozsa ,szerencsefel es benny?
oldskool Creative Commons License 2000.06.08 0 0 342
sziasztok
Látom gondot okozott mumu és én félreérthetőségünk :-) - nekem szokásom, hogy gépelési sebességem növelése (ujjizmok zsírégetése :-) miatt nem rakok vesszőket, és nem kezdek mondatot nagybetűvel. Vesszőhiány miatt sok minden félreérthető. Tehát. Engem az érdekel, hogy a tükörképem alapján elégedett vagyok-e magammal. A kilók nem annyira érdekelnek. Szerintem a kilók száma azoknál fontos, akik egészségügyi problémák miatt (pl 150 kilós és szívbeteg) akarnak fogyni. Így gondolom, de ezek szerint mindenki másképp gondolja :-). Felőlem mutathat a mérleg 5 kiló fogyást is, nem leszek elégedett amíg az úszógumim helyett bordás izomzat nem lesz :-) - sosem lesz, de mindegy. Ez alkat kérdése.

más:
Kilengések: tegnap is meg ma reggel is kilengtem, lekváros süti + kakaó témakörben. Konkluzió: császárnak ami a császáré, a testednek ami a testedé. Meg kell érezni, amikor nem mentálisan kivánsz valamit, hanem a tested kivánja. Akkor azt meg KELL enni, különben rosszullét is lehet belőle. Futottam vagy 8 km-t, egész nap csak módjával ettem, aztán a futás után fél órával a vacsit 1 korsó fehérjeturmix képében gondoltam elintézni, na jó ettem 3 tükörtojást piritóssal. Aztán elkezdtem kivánni a kakaót. Eltartott 2 órába, mire "ráéreztem", hogy ez most nem azért van, mert szeretem, hanem mert KELL a cukor éppen akkor. Megettem, és elmúlt az a végletekig-fáradt érzésem. Néha ugyanezt érzem, csak sóval, olyankor nyalok 1 kicsit. Vagy ivással. Szeretek inni (értitek :-)), de van amikor határozottan azt érzem, hogy most nem azért mert melegem van, hanem a szervezetemnek KELL, tehát most muszáj. Na ezeket meg kell érezni, és lehet hogy KELL a csoki időnként. Sőt. Nekem pl a hús is kell.... volt (szüleimmel még) szójás időszak, és MUSZÁJ volt ennem valami jó nehéz húzételt 2 hét után... ..franctudja mi hiányzott a szervezetnek, nem értek hozzá, csak éreztem. Figyeljétek ezeket a ráérzéseket, mert az egészség múlhat rajta. Koplalást hozzáértés nélkül szerintem nem szabad csinálni.

persze lehet, hogy ez mind volt már.

z.

lalla Creative Commons License 2000.06.08 0 0 341
Na ne!
Azért én a földön járok. (Azért az a pinkdisznó nagyon tetszett.:-))))))))))
Ne haragudj, de nem igazán értettelek, vagy csak eddig nem tanultam meg olvasni a sorok között?
És nem hiszem, hogy akár egyetlen hozzászólásommal is drasztikusnak neveztem volna a topicot.

Üdv. Lalla

Előzmény: csipkerozsa (340)
csipkerozsa Creative Commons License 2000.06.08 0 0 340
Kedves lalla!
Kepet esetleg raktal mar a hutore? Az ahitott alakkal persze!
Egy kulfoldi hazasparnak rozsaszin malac volt a hutoben, ha kinyitottad az ajtot rofogott....
Ennyire talan nem drasztikus a topic, vagy igen?
Előzmény: lalla (338)
szerencsefel Creative Commons License 2000.06.08 0 0 339
Én inkább páratlan. ; )
Előzmény: Kobzoska (325)
lalla Creative Commons License 2000.06.08 0 0 338
Kedves Csipkerozsa!
Egyetértek veled a cél kiló kitűzésében. De ebben nem csak pusztán a számszerűség játszik, az is benne van, hogy amikor ennyi voltam, akkor és úgy éreztem magam jól. Többekhez csatlakozva nálam is a tükör+mérleg kombináció jön be.
Kilengésekben többszörös visszaesőnek számítok, de már nem zavar (azért egy kicsit igen), mert összességében az a bizonyos TUDAT hajt, hajt, van eredménye is, ez a lényeg!

Sikereket mindannyiunknak!

Lalla

Ja, 61 kg. :-)))))))))))))))

Előzmény: csipkerozsa (328)
beny Creative Commons License 2000.06.08 0 0 337
Hát akkor kapjál egy kocka csokit, vagy egy müzli szeletet (csokisat) tegyél magadévá!
Előzmény: Inner Circle (3590)
Waratah Creative Commons License 2000.06.08 0 0 336
NEm vagyok éhes de megbolondulok egy darab csokiért!!!!!!!! Help!!!!!!
beny Creative Commons License 2000.06.08 0 0 335
Azt hiszem figyelmesen olvastam (olvasd el a oldskool hozzászólását és utána a Te helyeslésedet, főleg az utolsó mondatodat), csak Te nem voltál egyértelmű, de mindegy hagyjuk, ez a rész egyáltalán nem érdekes.
Előzmény: Mumu (329)
Mumu Creative Commons License 2000.06.08 0 0 334
Ez nem az en erdemem , hanem a Tied .En csak emlekeztetek.
csipkerozsa Creative Commons License 2000.06.08 0 0 333
Mumu koszonom :)
A batorito sorok mentettek meg az esti eszegetestol. Igy csak egy csesze meleg teat horpintettem.
Előzmény: Inner Circle (3590)
realdoko Creative Commons License 2000.06.08 0 0 332
köszi Mumu.
Mumu Creative Commons License 2000.06.08 0 0 331
Kedves realdoko,ezek ismert ,elkerulhetetlen hullamvolgyek.benne van a pakliba.Most legy eros.ha nem vagy akkor korektald ki utana azzomnal.legy magadal osszinte,mert Te vagy magad egyeduli tanuja.Batorsag.
realdoko Creative Commons License 2000.06.08 0 0 330
Nekem most így az életkedvem is totál elment. (Pedig korog a gyomrom, abban nincs hiba).
Na mindegy, nem akarom itt bepunnyasztani a lelkes tömegeket.
Ölelés.
Mumu Creative Commons License 2000.06.07 0 0 329
Kedves beny,ha figyelmesen elolvasod amit irtam(es kikurkaszod borzalmas gepi hibaimat9akkor erted hogy oldskoolal a dolgok leirasabban egyettertettem foleg ami a tudatot illetti ,de azt irtam hogy NALUNK itt nem ez a szigoru szell jarja,hogy itt a fogyas orome es nem kenyszere a fontos (arra vannak mas topicok) igy meg van engedve holmi killenges is.De a fontos a konzekvens tovabb fogyas(ido es kilo kenyszer nelkul de a sulyod valodi ismeretevel) es a tufdat hogy fogynod kell.
Kedves Csipkerozsa,Willkommen im Klub.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!