Keresés

Részletes keresés

grincs74 Creative Commons License 2009.05.26 0 0 402
Segítsetek légyszi!
Le lehet hallgatni ,és hogy, egy mobil beszélgetést ?
A gyanusítot egy T-mobilos alkalmazott, szerintem bele hallgat a beszélgetéseimben.
Segítsetek! Bármi info érdekel.
Köszönettel :LEÓ
locsemege Creative Commons License 2009.03.05 0 0 401
Ha jól emlékszem, az MM-ben van valami olyasmi, hogy nem illendő reklámozni a fórumon...
Előzmény: bufnyica (400)
bufnyica Creative Commons License 2009.02.22 0 0 400

Én már vettem ott cuccot, és tökre leszarom, hogy morális vagy nem, de én nyugodtan alszom, mert tudom, hogy a kölök hol kavarog. Egyébként, Opheli szülei szerintetek hány karjukat adták volna, ha van egy ilyen szofver a lány telójában?
alacsek Creative Commons License 2009.02.18 0 0 399
Ha kémeset akartok, nézzetek el ide: www.octospy.com
Normális, korrekt team, nekem bejött.
*laccu Creative Commons License 2009.02.16 0 0 398

Az üldözési mánia az egy betegség, amely ragályossá válhat. Az üldözési mániás ember pánikbeteg, akinek a viselkedése a környezetében élőket is veszélyezteti. Bizalmatlan személyiséget takar. Te nem BÍZOL meg a saját fiadban! Gondolkozz el rajta, hogy ki az akiben egyáltalán bízol. A gyanakvó temészeted is erre utal.

A szeretet alapja a bizalom-akit szertsz abban megbízol.

Lehet hogy nem is szereted a fiadat?

Előzmény: Martin19 (369)
Doky586 Creative Commons License 2008.11.05 0 0 397

Két tipp:

1- a beépített levelezőprogit az előző tulaj automatikus levélletöltésre kapcsolta, és még azóta is nézegeti az előző tulajdonos postaládáját... :-)   Vagy valami más beépített (pl. SincML) szinkronizáció maradt bekapcsolva.

2- Valamilyen telepített S60/Java progi (időnként) használja a hálózatot. Pl. Gmail

 

Javaslom a telefonról minden progit törölj, és a telefon beállításait tedd alaphelyzetbe.

(vigyázz ha a biztonsági kód nem a default és nem ismered, akkor használhatatlaná válik)

Előzmény: Törölt nick (396)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.04 0 0 396
Kedves mobilosok!
Egy olyan problémám lenne, hogy a mult hónapban vettem egy független mobilt. Beleraktam az előfizetéses pannon kártyámat ( a sim pinkódját megszüntettem, hogy ne kelljen minden bekapcsoláskor beírni), s azzal ment a telefonálásom. Vettem wapon keresztül pár játékot, s wapoztam is. A játékokra mindig jött a szöveges üzenet, hogy mennyibe került, összesen kb 2500ft-ba. A wapomon a hó közepén megnéztem az egyenlegemet, s meglepődve tapasztaltam, hogy kb 18000-nél tartok. Hozzá se nyúltam utánna a waphoz( azaz meg se nyitottam ), mégis kijött a zárásnál 30000 ft- os számla. Ja és még a wapozás alatt a számítógéppel szinkronizáltam a telót, s mentek onnét is adatok oda, vissza. Kérdésem az, hogy a wapon keresztül vagy a számítógépen keresztül ( főleg, ha meg van nyitva a net ) hozzáférkőzhettek e a simem kódjaihoz, mert volt olyan nap, mikor nem is telefonáltam, s 6000 ftos wap jött le...
Mi a teendőm? a pannonnál kiröhögtek, hogy nincs ilyen. sztem van. várom válaszaitokat.
Üdv
locsemege Creative Commons License 2008.11.02 0 0 395
Te magadtól vagy ilyen ostoba? Szerinted ha a stream-et leteszik egy winchester-re, abból te hallasz bármit is? De most komolyan, ha teszem azt, a hálózatos forgalmadat monitorozom egy hub-on, akkor a monitorod halványkéken bevillan majd? Mert nagyjából ilyen szintű hülyeséget írtál. Mikor tanulják meg végre az emberek, hogy a telefon olyan, mintha a villamoson beszélgetnél, s bárki hallhatja, az e-mail pedig egy lényegében nyilvános kommunikáció, olyan, mint a képeslap hátára írt üzenet?
Előzmény: zoltánúr (394)
zoltánúr Creative Commons License 2008.11.01 0 0 394
Sziasztok azért fordulnék hozzátok ismerősöm figyelmeztetett hogy a vám és pénzügyőrség lehallgat sajnos elfogultság miatt semmien úton módon nem érintkezhet az ügyel így nem tudom mikor halhatnak le.De mostanában észrevettem hogy mikor hívok valakit érdekes másfajta bugása van telómnak és azt pedig térerő nem befolyásolja sokan panaszkodnak hogy miközben velem beszélnek csipogást vészhangozást hallanak akkor mikor ez van akkor lehallgatnak vagy sem?Elöre is köszönöm segítségeteket.
dreket Creative Commons License 2008.10.10 0 0 393
Köszönöm.
Előzmény: locsemege (392)
locsemege Creative Commons License 2008.10.10 0 0 392
A telefon rádióadója működésbe lép, s így eljuttatja az információt a bázisállomásra. Némileg nehezíti a helyzetet, hogy megtörténhet az is, hogy memóriába kerül a beszélgetés, s később kerül el a cél felé. Tegyük hozzá, lehallgatás alatt én azt értem, amikor mondjuk a kikapcsolt mobiltelefonodról kerülne ki a közelében történő beszélgetés.

Ha az a kérdésed, honnan derül ki, hogy a szolgáltató infrastruktúráján áthaladó stream-et rögzítik, az a válaszom, hogy sehonnan. Normális ember a telefont olyan eszköznek tekinti, mintha a tömött villamoson az öt emberrel arrébb lévő ismerősöddel fennhangon beszélgetnél. Azaz bárki hallhatja. Ha az információ bizalmas, azt kizárólag személyesen kell megbeszélni. A telefon az egy nyilvános eszköz. Mint ahogyan az SMS-eidet is rögzítik, de gondolom, ezt tudtad eddig is.
Előzmény: dreket (391)
dreket Creative Commons License 2008.10.10 0 0 391
Őőőő... Mi van?:)
Előzmény: locsemege (390)
locsemege Creative Commons License 2008.10.10 0 0 390
Például onnan, hogy adásba megy a transmitter.
Előzmény: dreket (389)
dreket Creative Commons License 2008.10.10 0 0 389
Srácok! Honnan tudom hogy lehalgatnak-e???
viktorapiktor Creative Commons License 2008.09.21 0 0 388
Kyra
Bár régi a hozzászólásod, ha kell még a szoftver, írj egy levelet ide: antala11@yahoo.com

Ez annak a magyar cégnek az egyik alkalmazottja, akik a világ két legismertebb kémszoftver fejlesztőjének dolgoznak. (Bár nem verik nagydobra.)
Nekem is ők telepítették, a magyar szolgáltatókra optimalizált, magyar használati utasítással ellátott szoftvert.
Ennek több, mint 2 hónapja, azóta is hibátlanul működik és még új funkciókkal is frissítették.
A levélbe írd bele, hogy az I. Attila ajánlotta őket.
kivancsikacsa Creative Commons License 2008.09.10 0 0 387

Sziasztok!

 

Én üzemeltetem a kivancsi.com oldalt. Lenne néhány hozzáfűzni valóm a dolgokhoz.

 

Először is úgy mondanám, hogy törvénytelen LEHET! Ugyanis attól függ, hogy hogyan használod!

Ha a másik fél bele egyezett abba, hogy te bele hallgass a környezetébe, akkor a törvénynek semmi köze hozzá!!!

Erre jó példa, hogy 9 hónapos tehessen még a lakáshitelünk után rohangásztam. Mivel én Budapesti lakos voltam, ezért Szegedről minden nyavalyáért Pestre kellett mennem. A párom a költözést csinálta, én a papírokat intézem. Hivatalról hivatalra jártam, ugye ott telefon lehalkít. Ő bármikor bele tudott hallgatni, hogy jól vagyok-e, egybe vagyok-e még a gyerekkel, vagy már valamelyik útközben eső kórházban fekszem. Ez engem is megnyugtatott!!!

 

Az sms továbbítót sem feltétlen a férjem telcsijére kell elhelyeznem. Vannak, akik két telefont kénytelenek használni. Egy a munka, egy a család. Amíg a hívásaidat átirányíthatod a szolgáltatódnál, addig az sms-re nincs megoldás. Hát itt volt.

 

Térjünk ki a törvényre. Mi a portált gyermekvédelmi eszközök kereskedelmére hoztuk létre. Nagyon jó ötletnek tartottuk ezeket a szoftvereket, hiszen ellenőrizhetővé vált a gyerek.

A törvény szerint ugye én felelek a gyermekemért, én írok alá helyette, stb. Viszont a gyerek személyiségi jogai miatt, nem tehetem meg, hogy hallgatom őt, mert írásos nyilatkozatot kell adnia, hogy abba ő bele egyezik. De ki is írja alá az írásos nyilatkozatot????????????????????????

 

Mondjuk, nekem aztán mondhatna bármilyen nyomorult törvény bármit, ha azon kapnám a gyereket, hogy kábítószerezik, piál, vagy stb. Nekem nem állna utamba sem Isten, sem ember, sem törvény azért, hogy a gyerekemet megmentsem. Sőt még köszönetet is mondhatna ez a nyomorult állam, mert megszabadítottam egy felesleges kiadástól. Ugyanis ő fizetné a kábítószerből való kikezelést.

 

A lényeg: Mi már nem áruljuk ezeket a szoftvereket, mert nem tisztázott a törvényi háttere, és nem szeretnénk kényszerpihenőre vonulni, de tudni kell, hogy Európai Uniós országokban, üzletben megvásárolható termékről beszélünk.

 

Íme néhány link, ahol megvásárolható:

http://www.spiare.com
 http://www.spyphone.as.ro
 http://www.eurospyshop.com
 http://www.endoacustica.com

 

Kyra11 Creative Commons License 2008.08.27 0 0 386
Mégis annyi helyen olvasni, még itt is hogy lehet-hogy nem. Kiváncsi lennék. Valahogy biztos hozzá lehet jutni. A saját telómra kellene.
Előzmény: prosimpozor (385)
prosimpozor Creative Commons License 2008.08.26 0 0 385
Talán azért nincs már fenn, mert annak használata bűncselekmény lenne... (Levéltitok megsértése, Btk. 178.§)


[url=http://keresomarketing.media.hu]Keresőmarketing és linkmarketing[/url]
Kyra11 Creative Commons License 2008.08.26 0 0 384

Sziasztok!

 

Tud valaki abban segíteni hol tudok beszerezni/letölteni lehallgató szoftvert telefonra amivel sms-be is bele tudok nézni? Volt fent állítólag a kiváncsi.hu oldalon de ott már nem megtalálható.

Martin19 Creative Commons License 2008.07.04 0 0 383

Az a lényeg hogy nekem akkor kell tudnom hogy kint van e amikor hívom,vagy sms-t irok neki.

Nem a hónap végén a számla részletezőn.

Valami más ötlet??

Előre is köszönöm!

gcorvaksz Creative Commons License 2008.07.03 0 0 382
Az SMS fogadást viszont jellemzően nem döntheti el. Így ha a kártya tényleg az anyukáé, akkor egy számlarészletezőn látszik, hogy mikor volt külföldön. Ez már attól függ, milyen sűrűn küldünk neki teszt SMS-eket.
Előzmény: locsemege (379)
gcorvaksz Creative Commons License 2008.07.03 0 0 381
Ha a kártya a te neveden van, akkor egy hívásrészletezőből meg lehet szerintem állapítani, hogy volt-e külföldön.
Előzmény: Martin19 (369)
gcorvaksz Creative Commons License 2008.07.03 0 0 380
Vagy pedig elhelyezhet analizátorokat a jelzésrendszerben, ír egy trap-et a figyelt számra, ami hamarabb fog beriasztani a sötétszobában, mint ahogy kicsörög a szám. Innen már csak egy lépés továbbfejleszteni, hogy nézze végig a központokban az átirányításlistát, stb, stb... És akkor tényleg azt fogod látni, mint az okos filmekben, hogy pl. Magyarország térképén szépen visszafelé a hívott számtól rajzolja ki az egyes átirányított számok fizikai pozícióját.
Előzmény: locsemege (359)
locsemege Creative Commons License 2008.06.24 0 0 379
Vajknak igaza van. A dolog logikája az, hogy Te hívó félként nem tudhatod, hogy a hívott az országon belül, vagy külföldön van, így csak a számla megérkezése után döbbennél meg, hogy nem kellett volna a másikat felhívni, vagy legalább is annyit beszélni. Az meg nincs rendben, ha nagyságrendekkel többet kell fizetned, mint amennyit gondolsz. Ugyanakkor a hívott fél tudja magáról, hogy külföldön van, eldöntheti, hogy felveszi a telefont, s fizeti a roaming-ot, vagy nem veszi fel.
Előzmény: PWhite2003 (376)
PWhite2003 Creative Commons License 2008.06.24 0 0 378
OK, akkor felhivod a sracot, es kibeszeled a vagyonabol - vagy szol, hogy le kell tennie, mert kulfoldon van:-)
Ugyanez megy sms-sel is akkor, csak az kicsit tovabb tart:-)
Előzmény: Vajk (377)
Vajk Creative Commons License 2008.06.24 0 0 377
a hívó a magyar díjat fizeti(ha magyar számot hív)
te hol éltél eddig? utoljára a westel 450 (06-60) fizettette ki a roamingot mindkét féllel, de annak is van vagy 15 éve:)

Figyi: adott egy magyar szám(bármelyik szolgáltató)
-itthonról hívsz magyar számot: sima tarifa
-olyan számot hívsz, ami külföldön van, de magyar: sima tarifa
-te vagy külföldön és hívsz: roaming tarifa
-te vagy küldföldön és téged hívnak: roaming tarifa.
Előzmény: PWhite2003 (376)
PWhite2003 Creative Commons License 2008.06.24 0 0 376
es a hivo mit fizet? sima hazai sms? ne ma'
Es mi van akkor hivas eseten?
Előzmény: Vajk (374)
PWhite2003 Creative Commons License 2008.06.24 0 0 375
jovo heten tesztelek, ha kulfoldon leszek, nem a kulfoldi telorol szol az 59Ft-os dij, hanem ha a te telcsiddel kulfoldre mesz, akkor is annyi szerintem.
Előzmény: Vajk (374)
Vajk Creative Commons License 2008.06.24 0 0 374
szerintem azért, mert nem külföldi számra küldesz sms-t, hanem magyarra, ami esetleg külföldön van és mint ilyenről tudjuk, hogy a westel 450 óta a hívott fél fizeti a roaming díjat.
A csengés esetében a hang színében van eltérés, nem abban, hogy sokára kezd kicsörögni, és ekkor sem mindig.
Előzmény: PWhite2003 (373)
PWhite2003 Creative Commons License 2008.06.24 0 0 373
na, 59 Ft a P betus szolgaltatonal a kulfoldi sms, ugy latom. (Nem neztem vegig az osszes tarfifacsomagot, szerintem konnyen megkeresheto egyebkent.)

Nagyon felcsigaztal, miert nem mukodik a modszerem:-)
Előzmény: PWhite2003 (372)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!