Keresés

Részletes keresés

Waratah Creative Commons License 2000.06.02 0 0 271
Lehet, hogy ez a kezdeti lelkesedésem, de most még szinte élvezem is! Úgy döntöttem, hogy gyümölcszöldségből annyit eszek amennyi csak megkívántatik.(kalóriák beszorzása még nem történt meg, de hát a paradicsom az majdhogynem minusz:))és egyszerűen fizikai képtelenség lenne annyi kilónyit magamba tömni, hogy kalóriában sok legyen). Így iszonyatos mi pénzt elköltök primőrre, de nagyon jól érzem magam. Pulyamellel, sovány sajttal, kb napi 4 db nullás tejjel. Érdekes, hogy az édesség utáni borzalmas vágyam pl eperrel tökéletesen kioltható, vagy eperturmix (édesítővel, ha nagyon muszáj). További meglepetésem, hogy a pulykát úgy tukmálom magamba, azzal a tudattal, hogy köll a fehérje, de nem kívánom a húst. Lehet hogy vegi lettem hirtelen? De akkor meg több sajtot, olajos magvat kéne ennem, azok meg nagyon zsírosak.
Ha a sarki boltban lesz készleten valami elfogadható áron, ma szobabringa beszerzése történik.
A mérlegre még nem mertem felállni. Bár most nem is érzem lényegesnek. Közérzetem jó, szoknyám egy picit lötyög,
realdoko Creative Commons License 2000.06.02 0 0 270
Drága Lalla!
Elkéstem, már jobban vagy. :-]
NEHOGY KÉTSÉGBE ESS ILYENKOR, egy nap alatt nem lehet visszahízni, nyugalom, kitartás, etc.

Fáj a torkom, nem vagyok jól, nem bírok elmenni edzésre, pedig lenne kedvem. Nem enni akarok, csak lefeküdni és aludni pár hónapig. Nem jó. Ez nem jó. Most nem.

lalla Creative Commons License 2000.06.02 0 0 269
Kedves Waratah!
Csak remélni tudom, hogy hallotad azt a marha nagy dübörgést, amikor a kavicsok legördültek a szívemről. Most már rendben vagyok együttérző, megváltó, feloldozó, soroljam még?:-)))))))))) szavaidnak köszönhetően. Hétvégére vettem zöldségeket, majd csinálok valami sk salátát ezekből meg csirkemellből és azt eszegetem.
Hát akkor harcra, hétvégére fel, pusztuljatok kilók!
Üdv mindenkinek hétfőig!
lalla:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))((())))))))))))))))))))))))))))))))

/az a ((( csak véletlenül csúszott be/

Előzmény: Waratah (267)
Mumu Creative Commons License 2000.06.02 0 0 268
Kedves kisleanyaim,mert ugye azt sejtem hogy korul vagyok veve fiatal szepekkel akik meg szebbek szeretnenek lenni a mai izles szerint(Hja azzok a jo rubensi idok...azokat nem kaptuk el..).
Waratah megertette mire jo itt az osszionteseg.
Annyit szeretnek megjegyezni:hizni eteltol szoktunk(ugye milyen okos) es poedig a sok kaloriastol,itt nincs apellata,aki sok kalorias etelt eszik az nem hiaba hizott meg es nem fogy.El vele,barmilyen trukel.
a kaloriakrol pedig illik valamit is tudni,nem feltevesben hanem utana jarni.
-Az is evidens hogy nem csak egy mento akciorol van szo,hanem az etkezes felfogasaroöl,azzon kellene valtoztatni ha a hizas nagyaranyu.Elobb fogyni aztan a szabalyokat tovabb betartani.
A kilengesek emberi gyarlosagok,kompenzaciok(a szeratinos csokolade kulonosen mert a szeratin altal orom erzest produkal) amiket aztan ghelyre kell es lehet tenni.
A megtorpansak a kurahoz tartoznak,nem kell feladni panikba esni.
A mozgas mindenkepen a fogyashoz tartozik.
űA tobbszor meg kevesebbet eves is jobb mint az egyszer sok.A tartositokrol amiket a leveses kockakba,keszetelekbe talalunk szinten hizlalnak(glutamin miatt)
En is kotelezoen jelentem eleg nehezen elert eredmenyemet(mar irtam hogy miert ilyen nehez)egy kilo,tehat meg mindia az elszornyulteto 116,3 kg.Elore honleanyok!
Waratah Creative Commons License 2000.06.02 0 0 267
Na most nehogy feladd egy megingás miatt! Egyébként is e meggyet egyszerűen húzd ki a bűnlajstromról, mért lenne az gond??? gyümi, és kész. A kukoricapehely sem olyan vészes, ó csak azt az oldalst tudnám feledni!!!.
Fel a fejjel.
Előzmény: lalla (266)
lalla Creative Commons License 2000.06.02 0 0 266
SOS olvtársak!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tegnap teljesen meginogtam. Napközben még ment a szokásos zöldség, gyümölcs sovány akarmik egyveleg, de este nem tudtam ellenállni a jó zsíros sült oldalasnak meg a krumlipürének. A fenébe. :-((((((((((((
Ráadásul fél tíz felé már majd kijukadt a gyomrom és begyömöszöltem vagy két marék kukoricapelyhet, de előtte még kimentem a kertbe és lelegeltem az elérhető magasságban lévő összes meggyet és cseresznyét. Rohadtul éreztem magam evés közben, de mégis ettem, mit ettem, zabáltam azt a piszok kukoricapelyhet. Szóval most lelkizek itt magamban. Már 4 kilót fogytam, de most úgy érzem magam, mint aki valami gyilkosságot vagy mit követett el.
A lékúra nekem is jó volna, de tudom, hogy a hétvégén tutira nem megy a dolog, mert vár az otthoni munka, tudjátok az a szokásos mosásfőzéstakarításgyerekistápolás program.
Utálom magam!!!!!!!!!

lalla (letargia):-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

dohosa Creative Commons License 2000.06.02 0 0 265
Igazad van a lékura eredménye a szep bör. De mikor elkezd tisztulni,akkor rendesen ki szokott rügyezni egy hétre.
Ha valaki szép bört szeretne, tudom javasolni a napi 3 liter ásványvizet.
Előzmény: realdoko (264)
realdoko Creative Commons License 2000.06.01 0 0 264
Héhé!
Lisette: én se fogyok egy grammot se, nem szabad mérlegre állni, és érezd azt, hogy király vagy, az idő a te kezedre játszik. Mindenképpen. A paradicsomlé tökéletes, én ilyenkor csak azt szoktam inni, de ha van módod répalevet inni (elég drága sajnos) vagy bármi mást, akkor az is jó.
Cukros lé értelmetlen. :-( Mindenképp 100%-os a jó, elég drága, de három napról van szó, úgyhogy ki lehet köhögni.
És kedves Dohosa, egy nagyon jót mondtál és egy nagyon hülyeséget is. A nagyon jó, és fontos, hogy megemlítetted, a lékúra alatt éppenhogy NEM javallt a mozgás, ilyenkor nyugalom kell, ez tisztító folyamat, ilyenkor lassú az ember, majdhogynem kábé, és hát energiának igencsak híján. Ait azonban a pattanásokról mondasz, az elképesztő, éppen az ellenkezője az igaz. Én a kamaszkori pattanásos időszakban néha csak ezért szántam rá magam erre a kúrára, mert DÖBBENETESEN helyrehozta a bőrömet, de tényleg annyira látványosan, hogy hihetetlen volt. A méreganyagok távoznak, a pattanások a zsíros, olajos, fűszeres kaják miatt vannak főként. A mérgek nem úgy távoznak, hogy a bőr pórusai kinyílnak és kiokádják. :-) Hála az égnek. Nem, a bőr fasza lesz utána, igenis lehet tőle fogyni is, de elenyészően keveset (azonban TÉNYLEG lemegy egy kilo), természetesen NEM ez a lényeg az egészben, a súlyveszteség itt mellékes tényező.
Utána az ember pillekönnyű, életerős, szép, etc.
Ej, mindez olyan csodálatos, miért nem bírom rászánni magam? Hehe.
Waratah Creative Commons License 2000.06.01 0 0 263
Tápanyagtáblázatok
http://www.hazipatika.com/tools/energia/?f=1

és
http://www.hazipatika.com/tools/energia/?f=2

Waratah Creative Commons License 2000.06.01 0 0 262
Lékúra= igazi friss gyümölcsből zöldségből nyert lé!!!!
Előzmény: Lisette (260)
dohosa Creative Commons License 2000.06.01 0 0 261
Hozzá szeretném tenni, hogy a 3 napos lékuránál ajánlatos kerülni a fizikai megterhelést (söt még a munkába járást is) mert nagyon lelassitja és legyengiti az embert. Egyébként fogyni nem lehet töle. Sok kaloriát kell bevinni csak lé formájában. Plusz javasolt mellé glauber sót enni,hogy megkönnyitse a salakanyagok és mérgek távozását.
Egyesek szerint nagyszerü kiegyészitése a léböjtnek a hidro-colon terápia (végbél öblités) ki-ki szabad választása szerint.
De a negyedik nap tényleg lepke sulyunak és életerövel telinek érzi magát az ember.
Lehet számitani pattanásosodásra is, ugyanis az arcboron keresztul is távoznak a salakok.
Előzmény: realdoko (259)
Lisette Creative Commons License 2000.06.01 0 0 260
Immár egy hete jól viselem az önsanyargatást. Csak délben eszem, napközben sok folyadékot iszom. Ennek ellenére semmi változás. Mármint számszerűen vagy kilókban mérhető módon. Lassan felkopik az állam, de úgy látszik, hogy a semmiért. Mit csinálok rosszul? Biztos a mozgás hiányzik...

Lehet, hogy ki kellene próbálni ezt a lékúrát. Most van egy gyümilé, amit nagyon szeretek, a Sió multiplussz sárgarépa-alma-narancs ízű. Azt nem tudom, hogy mennyi a gyümölcstartalma, de valószínűleg van benne cukor. 100%-osban csak a HohesC-t szeretem. Zöldséglevet pedig lehet, hogy képtelen lennék inni. A paradicsomlé megfelel erre a célra?

realdoko Creative Commons License 2000.06.01 0 0 259
Amúgy van egy javaslatom mindenkinek, de csak akkor csináljátok, ha különösen sok erőt éreztek magatokban. Lékúra. Ennek látom értelmét, s nem igazán fogyás szempontból. Évente kétszer legalább rászánom magam. Három napig szoktam csinálni, délelőtt kizárólag 100%-os gyümölcslé, délután kizárólag 100%-os zöldséglé. Ez igazából egyáltalán nem a fogyásról szól, hanem a mérelgtelenítésről, de a negyedik nap reggelén úgy éred, repülni tudnál. Rettentően jót tesz (tovább csinálni SEMMIKÉPPEN NEM AJÁNLOM). Ilyenkor próbálok lemondani a cigiről is (ha már méregtelenítünk...). Igazából azért tartom ezt nagyon jó dolognak, mert a 3 nap valahogy belátható, elviselhető időtartam, azt ki lehet bírni, s mivel ez tényleg nagyon jót tesz, nekem nagyon jó löket egy fogyókúrához is. Ha 3 napig kibírja az ember egy falat nélkül (márpedig ezt tényleg ki lehet bírni), akkor utána sokkal, de sokkal könnyebb fogyókúrázni, és valami csodálatos érzés, hogy büszke lehetsz magadra, hogy igen, lenyomtad, megcsináltad. (Mondjuk ráadásul kábé 1 kilo le is megy vele, de ez most tényleg lényegtelen, viszont kicsit motiválja az embert).
Ajánlom mindenkinek, de csak úgy és akkor, ha biztosan érzi, most be tudja iktatni, most kibírna nagy szenvedés nélkül, mert amúgy is sem kívánja a kaját annyira. Ha viszont rágondolsz és máris halálos rettegés fog el, hogy mi van, ha megszegem, akkor ne vágj bele.
Waratah Creative Commons License 2000.06.01 0 0 258
Igen. Röhej. Senkit nem ismerek itt (in real), de mégis elhatároztam hogy őszinte leszek. És ez is visszatart. Kösztök mindenkinek!!!
Előzmény: realdoko (257)
realdoko Creative Commons License 2000.06.01 0 0 257
Beny: bocs a kirohanásomért (KIS rízst írtam, igazad van). A mentsruációm késik, a súlyom féllel több, mint kúra előtt, hát ez is elég siralmas. És NAGYON SOK folyadékot iszom meg eszem, nekem ez ilyen pótcselekvés is, pl. rengeteg tea vagy nagyon híg levesek.
Tegnap voltam kung fu edzésen, ami nagyon jó volt. :-))) Na aztán farkaséhes voltam, de negyed tíz volt, mire hazaértem, semmi fogyókúrás kaja nem volt itthon. Úgyhogy hosszas tipródás után csináltam kábé 3 mélytányérnyi (1 liter?) paradicsomlevest (fél leveskocka, egy evőkanál konverz paradicsompüré, ketchup, fűszer). Szóval nekem a leves az sokszor utolsó menedék, hogy elcsapja a gyomorkorgást, s mivel tudom is, hogy kell a folyadék, ezért mindig lötyög valami bennem.
Na mindegy.
Lalla: nekem megvan egy ronggyá olvasott könyvem, aminek az a címe, hogy A karcsúság titka. Komolyan kívülről tudom szinte az összes fejezetet, pedig hát nem valami nagy durranás, és az van tele ilyen speckó diétákkal. Én erről azt gondolom, hogy nem lehetnek károsak, ahhoz túl rövid mindegyik. (Illetve ez a könyv mindig leírja, hogy kiknek ajánlja a diétát, s van-e szükség vitaminkiegészítésre). Hogy kinek jók ezek? Annak jók, akik nem tervezik meg az étrendjüket, hanem "ma keveset eszem" alapon csipegetnek, aztán éjjel bezabálnak vagy ilyesmi. Van, akinek az a tökéletes, ha hajszálpontosan meg van adva, mit ehet. De hát ezek sem vezetnek sokra pontosan amiatt, hogy a diéták nagy részéből így a sokszor hangoztatott jojó effektus lesz. Például csináltam a könyv által leírt kondíciódiétát, ami 10 napos, minden nap pontosan megvan adva, hogy mit ehetsz, s minden nap csak egyfélét (pl. egyik nap 2 kilo alma, másik nap 35 dkg párizsi). Estére minden kaját megutált az ember, minden nap futottam hozzá átlag fél órát (néha egy egészet is). Aztán megmértem magam, nagyon örvendeztem, a beígért 3 kilo lement. 62 helyett 59 voltam. Na éljen. Mi történt ezután? Ugye keveset ettem, mert a szervezet átáll a kisebb mennyiségre, stb. Meg hát ezután a diéta után akkor csoda volt BÁRMIT enni, szóval két nap múlva ráálttam a mérlegre és 64 volt. Tisztán emlékszem, 16 éves voltam, bementem a szobába, bebújtam az ágyba és meg akartam halni. :-)))))))))))))))))))
Szóval ennyit a csoda diétákról.
Waratah: MENNI FOG!!!!!!!!!!!!!!! MOST MENNI FOG. Oké? Ha sütit ennél, csak gondolj arra, milyen rossz lesz ide leírni "ma ettem egy sütit...". ;-)
Pá, gyerekek.
Waratah Creative Commons License 2000.06.01 0 0 256
HÉÉÉÉÉÉÉ, embetrek, ilyen már nagyon rég nem volt!!!!! Két napon túl vagyok!!!!!!! ÉS nem érzem hogy belecsavarodtam volna. GYorsan lekopogom.
Ami nálam gond az nem az igazi éhség (úgymond kellő "aranytartalékom" van, hanem az eszement vágyakozás mindenfélék után. De most nem megy az agyamra és nem érszem a csokitmuszájenni késztetést.
lalla Creative Commons License 2000.05.31 0 0 255
Eszembe jutott néhány gondolat, amit szeretnék megosztani veletek. Egyáltalán nem okoskodásnak szánom, talán nem is mond újat. Én nagyjából erre építettem a saját kúrámat.
Néhány éve kaptam egy könyvet, Dr. Pados Gyula írta, és mindenféle diéták vannak benne, némelyik csak néhány szóban, némelyik teljesen részletesen. Van ott a 0 diétától a kenyér- ill. tojásdiétán keresztül az eper-tejszínhab diétáig minden zagyvaság, de vannak egészen jó kúrák is. Mikor elhatároztam, hogy fogyózni fogok, elővettem ezt a könyvet és átrágtam magam rajta. Számomra a végkövetkeztetés a következő volt (lehet vitatkozni, de szerintem ez nem vitafórum, csak azért jártatom a számat, hátha segít valakinek):
Az egyhangú diéták unalmasak, a szervezetnek pedig megterhelők, mert vitamin stb.hiány léphet fel. A napi 500 kal energiát tartalmazó diéták pedig lehetnek akár életveszélyesek is (szívritmuszavar, stb.), ezért csak kórházi felügyelet alatt ajánlottak, szigorúan. Ha mindenből csak a felét eszem diéta borzasztó, mert megennéd a küszöböt is. Tehát annyit kell ennem, hogy jóllakjak, de alacsony kal-tartalmú ételekből, olyat, amit szeretek és persze a gyomrom is bírja, és mivel az edzés miatt a fehérjebevitelre is ügyelni kell, sovány húsok, de csak csirkemell bőre nélkül vagy sovány hal, esetenként kis szelet borjúhús alanatur. Ezen kívül jöhet sok zöldségféle, gyümölcsök de nem mindegyik, sovány sajtok kevéske, joghurt, kefir, reform kétszersült módjával meg ilyenek. Na ezekből kell olyan étrendet összeállítani, ami a kedvünkre való, jól telít, és már csak azt kellene kitalálni, hogy változatos is legyen, nehogy két hét után már ne tudjak ránézni a számomra oly becses uborkára (1 kg csak 110 kal!!!!!!)
Már megint pofáztam, de sokat. Bocs mindenki! ÉS KITARTÁS!!!!!!!!!!!!
lalla
beny Creative Commons License 2000.05.31 0 0 254
Kedves Realdoko!

Ne haragudj, ha megbántottalak, nem volt szándékomban! (azt nem írtad, hogy csak pár kanál volt)
Amúgy pedig pont azt akartam kérdezni, hogy nem-e éppen most aktuális a mens., mert akkor nagyon nehéz fogyózni, sőt inkább hízol olyankor. Én is így vagyok evvel, már 1 1/2 héttel a mens. előtt, inkább hízok, mint fogyok.
Szóval ne bánkódj, és inkább ahogy megjött,utána mérd meg a súlyod.
Én is mérleg-fóbiás vagyok, reggel és este is mérem magam.
Amire még gondoltam: mennyi folyadékot iszol meg egy nap? Ha elég sokat, akkor az is okozhat súlyingadozást, mert ugye nem egyszerre pisiled ki az egészet!

Előzmény: realdoko (253)
realdoko Creative Commons License 2000.05.31 0 0 253
Kedves Beny!
Kérlek, ne nézz idiótának. Egyrészt a rízs csak pár kanál volt (azzal együtt se gáz a tegnapi napom), másrészt soha nem gondolnék olyan baromságot, hogy június 16-áig királyul lefogyok, aztán kit érdekel az egész.
Összesen csak annyiról van szó, hogy június 16-án jelenésem van, szeretnék addig annyira lefogyni, amennyire csak lehet (de azért emberi módon, szóval nem koplalok, tudom, hogy az hova vezet). Június 16. az csak egy kicsi kitűzött cél, utána nem akarom abbahagyni a fogyókúrát (nevezzük inkább odafigyelésnek), csupán addig szeretném keményebben nyomni (de hát a jelek szerint valahogy átkozottulnem vagyok még ráhangolva).
A plussz két kilo meg inkább csak nevetséges (bár iszonyatosan dühítő). Ráaádsul azóta eszembe jutott, hogy kb. ma kéne megjönnie a menstruációmnak, olyankor meg mindig felmegy a súlyom. Mindegy.
Maximum hetente egyszer lenne egészséges mérlegre állni, de sose bírom ki.
Beny, könyörgöm, ne légy ennyire lekezelő, soraidat olvasva ostoba, naiv, erőtlen és álmokat kergető valakinek látom magam, aki előtt gyönyörűen kikövezve az út a zsírtömegek felé.
Mumu Creative Commons License 2000.05.31 0 0 252
Kedves illa,amit Te eszel az nem keves en kb.22oo -26oo kkal.saccolom,de sok sem.A stweressel valoban ugy van mint mondtad.Nalad gondolom ha valamit felvennel akkor gyorsan ranyomsz a pedalra es keszen van a fogyokura.
Mumu Creative Commons License 2000.05.31 0 0 251
Kedves lalla igy tovabb.jelentsd es csinald.
Mumu Creative Commons License 2000.05.31 0 0 250
Kedves Lisettee,a tudomany szerint allitolag nem jo, csinalod,az eredmeny is ezt mutatja.Az etkezest minnel tobb reszre kell elosztani,annyiszor indul meg az eges es igy mindig egy kicsit tobb eg el minmt amenyit megeszel.Tehat 4-5 szoros etkezese a Te deli adagodnak.A sulyod nem egy katasztrofa.Probald meg a torna mellett az eteleket igy beosztani es vedd el erre az idore az edesegeket vagy acukortkepezo mindent(pld.kalacsot is).Nalad ezzel a nem tulzo programmal 3-4 honap allatt maximum vissza vagy az 5o kilonal.
Mumu Creative Commons License 2000.05.31 0 0 249
Kedves Waratah,amit ettel az kb.1oo kkal.A paradicsom felkiloja 1oo kkal.osszesen.A tej visszont eleg sok negyedliter 16o kkal.Bocsanatot kell kerjek Toled mert utana nezve(nem jol emlekeztem( az eper 1o dekaja 4o kkal,de az sem sok.Kevesebb az ananasze ,3o kkal. es ha nem egy nyomtatasi hiba akkor egy narancs csak 7 kkal lenne ,nekem ez egy kicsit kevesnek tunnik.
Az 5 dk.tokmag fogyokura alatt nem ugyananyi mintr maskor,mert szallitja a zsirt amit a szervezett sporolosan sokal tobbe tesz...
Mumu Creative Commons License 2000.05.31 0 0 248
Kedves realdoko,pont errol van szo itt a topicban.Az egyuttlet es egyutt csinalas segit es neha vigasztal a masik sikertelen napja is.
Persze ha fogysz akkor a szervezett meg erzekenyebb,irtam mar,hamarabb hizol ugyanattol ami mas allapotban kevesbbe hizlal.
Le irtam Nektek egy egesz sor etel tablazatat de elvitte a gep.nalam ha sokaig irok kiugrik sajnos.Nalad azt hiszem hogy tul hamar akarod elerni a celodat,ha ez meg is tortenik hamar (mint a pelda mutatja) a normalis etelmenyisegtol is meghizol sot tobet hizol mint fogytal.Lassabban es a sportot is csak egy kicsit szigoritva az eddigi testtevekenyseghez maskep kiborulsz es erdemenytelen maradsz.
beny Creative Commons License 2000.05.31 0 0 247
Most őszintén, te komolyan le akarsz fogyni?
És tényleg csak június 16-ig akarsz "fogyókúrázni"?
Előzmény: realdoko (246)
realdoko Creative Commons License 2000.05.31 0 0 246
Éjjel ettem egy kis rízst édes-savanyű mártással. :-(((( Reggel - én idióta állat!!!!!! - ráálltam a mérlegre. Még csak hétfő óta fogyókúrázom, nem vártam semmit, nem tudom, minek álltam rá. Szóval 2 kilo különbség volt. DE KETTŐVEL TÖBB VOLTAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Visszaájultam az ágyba, bementem vizsgázni, kipuskáztam, ötös lett, vettem egy kilo almát és bemutattam a világnak. Este kung fu edzés, holnap reggel nyolc callanetics, az gyilkos lesz.
Írjatok le minden élményt, annyira megnyugtató olvasni, hogy az ember nem tökegyedül viszi végig ezt az önmagunkból kiforgató, elembertelenítő cirkuszt.
Mumu Creative Commons License 2000.05.31 0 0 245
Kedveseim ,miutan gyulnek a hozzaszolasok es mindenkinek mas problemaja van,kulon valaszolok ugy is mint szenvedo hos,ugy is mint valaki aki negyveneve kell fogyon hizzon(!!!)es aki olvas is rola.Nem minden amit irok vonatkozhat rad is(barmelyikunkre)mert megtanulktam hogy minden mas kulonbbsegel mellett meg az egynyi jelleg is szamit.de valami azzonban megis kozos.
Eloszor kozlok egy par adatot egy Prof.Univ.Dr.O.Jahn es Willwonswender konyvebol.
Tehat.Az ember piheno helyzetben az ugynevezett Alapfogyasztast hasznalja az elelem energiava valo atcvaltozasara.Ez egy napra (kaloria 24 orara)=a szemely kilosulya x 1oo.
Ehez adodik a napi tevekenysegel hasznalt energiakivanat.Sok aprolekos adatot kihagyva(peldaul az alvas az 1,2 kcal,tehat kilokaloria egy perc alatt mig a konnyu munka perce 2,4 kcal. tesz ki,a szerzok a kovetketzo alltalanositott eredmenyhez jutnak:
Nagysag kkal.
25 eves asszony 15o cm 18oo
16o cm. 21oo
17o cm 24oo
25 eves ferfi 16o cm. 245o
17o cm. 26oo
18o cm. 28oo.
Ezt egy konnyu munka mellett.
---Ezt most egyszer elkuldom Nektek,aztan folytatom.Maskep kikapcsol a gepem.
Waratah Creative Commons License 2000.05.31 0 0 244
Reggeli tejeskávé (elfogyott otthon a nullás tej, de muszáj volt inni, anélkül nem nyílik ki a szemem)
Egész délelőtt: tea és ásványvíz töménytelen
Ebéd: paradicsom, vagy egy fél kiló
Az a baj, hogy itt , mármint munkahelyen, nem vagyok kajás, viszont hazafelé akár egy közért előtt elmenni is kínszenvedés. Nemhogy még egy fagyizó látványa!!!
Ja, és két nap alatt 5 dkg tökmag (bruttó). Fantasztikusan sokáig ki tud tartani. Tudom, hogy egymillió kalória van benne, de leköti a vágyaimat. (no nem mindet!!!).
Lisette Creative Commons License 2000.05.31 0 0 243
Sziasztok fogyni vágyók! Tudom, itt fontosak a paraméterek, ezért rögtön ezzel kezdek. 169 cm és 53-54 kg. Kb. egy éve még csak 50 voltam, tényleg le szeretném adni a felesleget. Engem zavar, és be akarom bizonyítani, hogy képes vagyok önmegtartóztató életet élni. Kezdem az elején: eleinte egész nap fogyókúrás teát ittam, ami zsírégető meg miegymás. A borzasztó íze és az elrettentő hírek miatt abbahagytam (Ti. Sokaknál okozott a tea visszafordíthatatlan károsodást). Elkezdtem tornázni. Naponta kb. 20 perc, minden testrészemet megmozgattam. Eredmény semmi. Bánatomban még többet ettem, este is jó kiadósakat. De mivel az elhatározásom erős, elkezdtem valami mást. Most reggel és este egy falatot sem eszem, csak délben veszek magamhoz némi ennivalót. De persze semmi hízlalót. Sok gyümölcsöt eszem, többnyire almát, mivel az nem hízlal. Az összes többi (cseresznye, meggy és társai) nem túl alkalmas. A súlyom ingadozik, de az eredmény nem túl nagy. Egyáltalán nem vagyok elkeseredve, de nem adom fel. Kitartást mindenkinek!
beny Creative Commons License 2000.05.31 0 0 242
Csak az a baj, hogy a túró-rudi harmada zsír!
Előzmény: lalla (240)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!