Keresés

Részletes keresés

Waratah Creative Commons License 2000.05.31 0 0 241
szerintem 10 dkg meggytől nem dől össze a világ. Túl toleráns vagyok? Inkább a meggy 7kor mint valami tömény habossüti 6 előtt 2 perccel.
Előzmény: lalla (240)
lalla Creative Commons License 2000.05.31 0 0 240
Jelentem, tegnap megmértem magam: 62 kg. Testmagasság lejjeb olvasható.
Mumu! kösz, hogy pozitívan értékelted módszeremet, a müzlis szeletet és a túrórudit kivéve. Ezeket csak akkor eszem, ha már nagyon ki vagyok éhezve egy kis édességre. Tudtommal egy 20 grammos gyümölcsös vagy meggyes müzlis szelet cca 100 kal, egy mezei pöttyös rudi pedig 91 kal. Ez reális? Más: hogyan lehet egy nap alatt 30 dekát fogyni, vízvesztéssel vagy mi. Szerintem ez kezdetben nehezen elképzelhető, de nyugodtan hurrogjatok le.
Mindenkinek: van még egy rohadt gondom, lassú anyagcsere.Volt már, hogy két hétig csak kétszer voltam vécén a folyóügyeket leszámítva. Ittam két este két evőkanál valamilyen enyhe hashajtó szirupot, semmi. Aztán találtam valami olasz marmeládos székletrendezőt, olyan lekvárféle, este kell bevenni egy teáskanállal. Ez jó volt, de csak pár napig. Már kipróbáltam a joghurtba kevert búzakorpát is, csekély eredménnyel. Ha van valakinek ötlete, szívesen fogadnám.
Tegnap vétkeztem, megettem úgy tíz deka meggyet meg néhány szem epret este hét körül. De a családnak szánt karfiolleves olyan jól sikerült, hogy a belefőzött zöldségekből nassoltam. Éjjel úgy görcsölt a hasam, alig aludtam valamit, azt hittem végre lesz egy kis hasmenésem, nem így lett.
Realdoko! szerintem ha ilyen gyorsan akarsz fogyni, bár kevés kalóriabevitellel biztosan sikerül, de a súlycsökkenés nem hiszem, hogy hosszú életű lesz. Azért drukkolok neked!
Szerény véleményem szerint, ha a fogyókúra testmozgással is párosul, főleg ha intenzívvel, akkor igencsak figyelni kell a fehérjebevitelre az izmok miatt. Vagy hülyeséget mondtam?
Üdv. lalla
Waratah Creative Commons License 2000.05.31 0 0 239
A tegnapui napi report befejezése: uzsira egy karalábé, este töménytelen cseresznye, paradicsom ( ha már "szenvedek" legalább élvezzem), éjjel 2 dl tej.
A megingás: este főzés közben 1 db. túrógombóc, (olyan sárgabarack nagyságú), de legalább tejföl nélkül.
Erős kisértés szobabiciglivásárlásra. De mivel hónap vége van, s fegyelmezett nőszemély vagyok (tartom magam a havi tervezethez, bár nyugodtan költhetnék többet, de ez megóv az első fellángolásból való hülyeségvásárlások ellen), szóval egy hét múlva fizetés... azt ha nem múlt a kisértés, hadd zörögjön!!!
bozilla Creative Commons License 2000.05.31 0 0 238
Kedves Mumu, székfoglalóm távirati stílusúra sikeredett, aminek 2 pontja volt a lényeg az én esetemben: a kenyér negligálása és a fokozott idegesség fogyasztó hatása.
Ha a kérdéseddel valami hosszabb esettanulmányt akartál kicsikarni, akkor erre azt írom, hogy:
Sovány alkatú vagyok, de néha beszűkül a nadrág dereka, ilyenkor elkezdek esténként félórát gimnasztikázni, viszont nem változtatok az étkezési szokásaimon, ami micsoda?
Hát reggelire egy kis szelet kenyér rajta felvágott, szalámi, sajt, paprika vagy paradicsom, mikor mi, plusz valódi cukros citromos tea. Aztán ebédig semmi. Ebéd? Amit az üzemi étkezdében választok, szokvány kaják. Elég jól főznek, úgyhogy általában mindent be szoktam takarítani + 1 szelet kenyér. A kenyér az fontos volt nekem világéletemben. Minden főfogáshoz szoktam enni kenyeret, meg a bab- és gulyásleveshez is. Ebéd után estig megint semmi. Vacsorára
sajt, kefír/joghurt, felvágott, kevés zöldség, megint mikor mi.
Van amikor csak egy kopasz margarinos kenyér, semmi több.
A tejjel csínján kell bánnom, felnőtt koromra kialakult a tejcukorérzékenységem, úgyhogy csak hétvégén szoktam kakaót inni. Biztos rosszul teszem, de a napi folyadékigényem zömét este 6-11-ig szoktam benyakalni dobozos gyümölcslé
formájában, ez 1/2-1 liter szokott lenni, napközben nem szoktam inni. Semmi cigi, semmi narkó. Alkohol csak ünnepekkor, alkalmanként 1 pohárral. Nassolás? Nem jellemző.
Sportjellegű mozgás: ritka esti félórás gimnasztikák (ha szorul a nadrág), és rendszeres heti 2-szer 1 órás tollaslabda. Ja és havi átlagban 2-szer gyalog megyek a munkahelyemre, ez kb. 40 perces gyaloglás. Szóval többet is sportolhatnék.
A fentiekből talán kiderül, hogy nem vagyok nagyevő, felesleget nem igazán építek be magamba, tudok magamnak parancsolni, nem vagyok igazi fogyókúrázó, ebből a szempontból szerencsés alkat vagyok,
így nem tudok igazi hathatós tanácsot adni fogyás-ügyben, hacsaknem az önuralmat.
De nem ezért írtam be a topikba. Hanem azért, ami az elmúlt 1,5 hónapban történt velem, ami nekem szokatlan volt.
Tehát 1,5 hónappal ezelőtt ismét kicsit szoros lettem pocakban, ha valaki rámnéz, fel sem tűnt volna neki. De nekem feltünt, és azt modtam magamban, hogy akkor elkezdjük
az esti tornákat és újításként hétközben abszolút elhagyjuk a kenyeret az ebédeknél. Ezzel egyidőben váratlan munkahelyi stresszhullám öntött el, ami tartott 3-4 hétig. Ilyen körülmények között fogytam kb. 4 kilót 1 hónap alatt. Valakinél a stressz zabálásba torkoll, nálam fogyásba. Szóval ezt akartam kiemelni. Persze, senkinek sem ajánlom, hogy legyen ideges, ha fogyni akar :-).
Mindenkinek minél kíméletesebb fogyókúrát kívánok.
'lla
Előzmény: Mumu (236)
realdoko Creative Commons License 2000.05.30 0 0 237
Ma a tegnapihoz képest sokat ettem. Mondjuk így is max. 1200 kcal lehetett, de sokkal keményebben kéne, mert ez így ezer év lesz. Holnap lesz kung fu edzés, holnapután megyek callaneticre, pénteken megint kung fu. Hétvégén NO SPORT, be kéne izzítani egy kétnapos lékúrát. Szar kedvem van, utálom az egészet, de érdekes, most nem merül föl az abbahagyás vagy megszegés gondolata.
Nem merek ráállni a mérlegre.
Mumu Creative Commons License 2000.05.30 0 0 236
Kedves illa,ugy ertem Te csak beneztel ide,mar leadtad a reszedet es csak tanacsokat adsz.Igy van?
Kedves Waratah,a megnem adott sulyod(a rebus a 15 kilo pkuszal)azt mutatja hogy ez a sebezheto pontod(eddig azt irtad masut hogy tul jo vagyok,na meg allitod ezt?) es pont ezt kellene legyoznod,ezzel kenyszeritve a nyilvanosag elott(ha persze osszinte maradsz)a fogyasra.Na meg a sikertelenseg bevalasara is,mert az is emberi.Minden kepen hogy ugy mondjam demitizalod a problemat,konyebb lesz ,nem nyom,honositod a fogyasi terveidet,mar nem lesz kulonleges,kulonos sulyu,hanem egy normalis mezei feladat..
Csak ezert kertelek ra es meg kerlek,elo vele,kimondani es aztan harcolunk tovabb.Az en eredmenyem elso napja nem dicsekvesre valo:csak 3o deka,pedig vartam hogy a kenyer,az edeseg elhagyasz tobbet hozz.De en sok dieta utan vagyok,szervezetem ravaszabb ,harcban edzett ,ellenem.Ne hogy kineves,talan lesz egy orvos vagy mas szaki aki ezt olvasa es igazolja,de a szervezet kidfolgoza,mint legjobb gazda,a tartalekok megmaradasat,hiszen az osi meg programalt feladata az embernek a tuleles volt es az akkori korulmenyekbe ritkan lakhatott jol.Igy a tartaleknak nagy szerepe volt.A sok dieta utan,a szervezet kialakitja szerenyebb igenyet es nagyobb tartalekkeseget,ez fokozodik a dietak soraval.Ezt szeretnem mint figyelmeztetest is mondani azoknak akik megkezdenek egy dietat abba hagyjak majd ujra ravennek magukat raja.Ma mar nekem az 15oo kalorias nap ami masnal feltetlenul nagyobb sulyvezstest hoz,egy normalis anapi adag amitol mar keveset fogyok(lasd mai pelda).
Kedves lalla,en anssamble,mindent jol csinalsz,egeszeben.Ami kulon nezve nem ide valo az a cukor a teaba,a muzli(nagyon egesseges de sok kaloria es persze a turorudi.De igy is fog menni mert leirasod szerint ez kb.(normalis portiokat szamitva)18oo kaloria az marfogyaszt a kezdoknel.
lalla Creative Commons License 2000.05.30 0 0 235
Hello mindenkinek!
Eddig csak olvasgattam, ízlelgettem a különböző fogyókúrás topikokat, és azt hiszem itt az idő, hogy megosszam veletek az alant olvasható plusz kilóimból eredő történetet: Íme:
163 cm vagyok (nőnemű). Voltam már 52 kg is (három éve), akkor nagyon jól éreztem magam. Három hónapja ráálltam a legközelebbi mérlegre, az eredmény: 64 kg. Voltak már ennek a hájasodásnak előjelei, úgymint: egyre szűkebb lett a nadrágom, a hasamat sehogy sem sikerült behúzni, a mellem teltebb lett (ez az egy előny azért volt). Ekkor jött az elhatározás: aerobic, erősítés. Elkezdtem, először majd meg haltam, aztán jobb lett, de nem fogytam. Egy szerencsém van: nem tudom miért, de torna után nem vagyok éhes. Kb. másfél hónap heti kétszer egy óra edzés után megmértem magam: 66 kg. Puff!! Az edzőm szerint már ennyi torna, erősítés után is lehet, hogy ez a két kg többlet nem háj, hanem izom. Hát, hittem is meg nem is. Nem vagyok egy zabálós típus, néha a kedvemre való kajákból rendesen pusztítok, de ez az eredmény teljesen kiakasztott. Márcsak azért is, mert nem vettem észre, hogy tovább szűkültek volna a ruháim. A tükörben hátulról iszonyatos képet mutatott a combom, fenekem, de elölről sem volt jobb. Másnap elkezdtem fogyókúrázni, ez máig is tart.
Imádom a friss, puha, sületlen kenyeret, jöhet akár magában is, erről teljesen lemondtam. Reggelizni nem tudok, helyette egy pohár tea kis cukorral, majd délelőtt még egy pohárral elszürcsölgetek. A többi: joghurt, főtt csirkemell a levesből, főtt zöldségek, csirke vagy pulykamellsonka (10 dkg) sok-sok nyers uborkával vagy paradicsommal, céklával vagy épp amit szeretek. Néha egy müzlis szelet, túrórudi, főtt tojás, egy-egy zacskó instant leves, meg ilyesmik. Este, ha nagyon éhes vagyok eper vagy cseresznye. A pénztárcám vészesen fogyókúrázott, helyettem is. Az edző azt mondta, hogy először ne a kilókat nézzük, hanem a méreteket. Így tettem, lemértem: csípő, comb, felkar, comb térd fölött, vádli. A combom 2 cm-t csökkent, a tükörben már látszik a hasizmom vagy csak oda képzelem, de a fenekem az borzasztó. Még nem csüggedek.
Ja, még almaecetet is iszom ásványvízzel.
Kitartásom megóvása érdekében fordulok ehhez a topikhoz, hozzátok!
Mondjátok el, mit csinálok jól vagy éppen rosszul.
Mumu, ma megmérem magam, holnap jelentem hány kiló vagyok.

Bocs, hogy egy kissé hosszúra sikeredett, remélem ez elveszi az étvágyunkat! :-)))))))

Üdv. lalla

bozilla Creative Commons License 2000.05.30 0 0 234
Sziasztok!
Az én fogyókúrám a következö volt:
- ápr. közepétöl máj. közepéig tartott,
- hétköznap ebédre nem ettem kenyeret és nem ettem meg
a levesböl a tésztát,
- NAGYON ideges voltam munkahelyi dolgok miatt, ami
visszatekintve teljesen felesleges "idötöltés" volt, ettöl
csökkent az étvágyam,
- így sikerült 169 centisen kb. 4 kilót leadni, most 59 kg
vagyok.
'lla
Waratah Creative Commons License 2000.05.30 0 0 233
Nem Mumu, nem. NIncs másik nick, nem hogy több egy sem. (lásd netanonimitás. Nem tartanám etikusnak ha nem fedem föl magam, akkor más nick alatt tobzódjak)
Ezek szerint a stílusomat ELLOPTÁK
:)
Én nem is vagyok bejelentkezve:):)
CSak jövök, megyek, olvasgatok, belepofázok:)

na ok, 175cm. ÉS a súlytöbblet megtalálható alant. Ennyi volt az engedmény részemről.

Előzmény: Mumu (232)
Mumu Creative Commons License 2000.05.30 0 0 232
Waratah,kezdek rajonni a masik(tobbi?)nickedre.Az ember mindent elveszthet csak a stilusat nem...
beny persze hogy csinos vagy,nincs itt a helyed csak mint olvaso.
Kedves Waratah,egyszeruen leellenorizheted allitasomat ha veszel vagy eloveszel egy kaloria tablazatot.
Kulonben elfelejteted megirni hany cm.es kilo vagy...a bejelentkezeshez es nyilvanos kontrollnak.
Waratah Creative Commons License 2000.05.30 0 0 231
aranyom, az a DIÉTA azért túlzás. MA KEZDTEM. A sport gondolatát még holnapra halasztom
Előzmény: beny (230)
beny Creative Commons License 2000.05.30 0 0 230
Igen, jól emlékszel, én lennék az egyik zsíros- lányka! Bár nem csak engem bántott meg, szerintem ez szokás kérdése nála!

Krónikus eset tényleg nem vagyok, inkább a "mindene meg van, nőies-forma" táborba tartozom.

Te sportolsz is a diéta mellett?

Előzmény: Waratah (229)
Waratah Creative Commons License 2000.05.30 0 0 229
Kilóban stimmelsz, de még nőnöd kéne 20 centit (ahogy Robzon is megmondta volt, ha jól emlékszem, vagy nem téged tett helyre)
Tréfát félre: azt hiszem te talán nem vagy az a krónikus eset, mint akiket citáltam.
Nálam pedig:
a tipikus elsőnapi lelkesedés zajlik
reggel: másfél deci tejeckávé, gyerekeknek készítete szendvicsek megszagolásával
Délelőtt többrendbéli teák, hogy úgy érezzem dugig van a bendőm
Jelenleg ebéd címszóval kényeztetem magam, és epret eszem, 30dkg-t kértem, 35 lett belőle. Mumu azt mondta nulla kalória, de nekem egy kicsit gyanúsan édes:) valószínű több. Szóval nem is olyan borzasztó a dolog.
Előzmény: beny (228)
beny Creative Commons License 2000.05.30 0 0 228
Mármint Alexandrosz vagy én?
És ha rám gondoltál, akkor a zörgő-csontúaknál, vagy a kövéreknél vagyok határeset?
Előzmény: Waratah (227)
Waratah Creative Commons License 2000.05.30 0 0 227
Határeset:) MAradjunk ennyiben.
Előzmény: beny (226)
beny Creative Commons License 2000.05.30 0 0 226
Sőt, Alexandrosz egyáltalán nem kövér, én a helyében egyáltalán nem diétáznék, hanem többet sportolnék!

Én inkább csöndben olvaslak Titeket, mert W. már megjegyezte, hogy milyen lányok vannak a másik topikokban, és 162 centiméteremmel, 51 kilómmal és 26 évemmel biztos abban a kategóriába sorol.
És pedig nem vagyok vékony, zörgű-csontú pedig semmiképp.

Üdv.:
Beny

Előzmény: Mumu (224)
Waratah Creative Commons License 2000.05.30 0 0 225
Jaj, csak édesség ne lenne!!! ÉS ha azt momndom, hogy a nagypapám pék volt és reggel friss kenyérrel keltett???!!!Akkor a kenyérről sem oly könnyű lemondanom. A pia az mehet (arról az ÉVI szinten megivott 3 deci bor mind lemondok)
Előzmény: Mumu (224)
Mumu Creative Commons License 2000.05.30 0 0 224
Gratulalok,alexandrosz,nem is allsz rosszul.Gondolom Nalad az egyszeri elvonasa a cukrosnak,alkoholnak,kenyernek es mozgas eleg lenne egy 3-4 honapos program kereteben. Irigyelek es olelek.
alexandrosz Creative Commons License 2000.05.30 0 0 223
Bocsánat és még1x bocsánat. Íme a paraméterek:

Testmagasság: 186 cm
Súly: 85 kg

Cél: kb. 78-80 kg-os stabil testsúly elérése és MEGTARTÁSA...

Előzmény: Mumu (222)
Mumu Creative Commons License 2000.05.30 0 0 222
Kedveseim,maradjunk annyiban hogy minden fogyashoz maskep kell hozza fogni a szemelyes helyzetol fogva.Annyi azonban kozos:
-mozgasal,tornaval de konnzekvensen a legbegesegesebb.De egyedul ezzel kedves vicomte csak azok fogynak akiknek keves kilot kell leadni es mozgasuk nem akadalyozott a kortol vagy betegsegektol.
-a fogyokura hosszu es lassu kell legyen.nioncs gyors siker mert azok a kilok vissza jonnek.Adepositas(koverseg) ugy kezdodik hogy a szervezett rezerval maganak a rosszabb napokra kaloriat(az alati idokbol programalva).Ha ez sokaig igy van,megszuletnek a zsirt allandoan depozitalo sejtek,ezek meg maradnak eletunk vegeig sajnos.Ehezesel vagy egy a negy alapelelemfajta(protein ,albumin stb,)khianyaba a szervezett felhasznalja a deponalt zsirt es atdolgoza az emeszteshez szukseges anyagra.ebbol adodik hogy az ugynevezett exterem dietak(tehat a teljes megvonasa a cukornak, vagy a proteinek,stb.)gyoers es spektakularis eredmenyt hoz....addig mig ez tart.Ahogy vissza tersz ahhoz az eletmodhoz ami miatt meghizatl,a szervezett meg tobb rezervat csinal,tehat nem elfogyasztja a taplalekot,hanem alacsonyabbra tesszi a fogyasztast es meg elis tesz a meg rosszabb idokre.Ezzel a kepesegevel elte tukl az emberi faj az osi katasztrofakat.
Tehat a mar tobb kilot leadni akaronak kombinalni kell a taktikat:mozogni,megvonni nagyban az egyik felet esetembe a cukrot es a tesztakat,de nem teljesen,lassan fogyni es foleg ami utana jon MEGTARTANI azt amit fogytal,tehat nem visszaterni az etkezesi szokasokhoz.
Ez minden hosszunyelvu.Terveket csinalj magadnak sajat termeszeted szerint..
Na most a topic intencioja az hogy teljes promisccuitasban(nyilvanosagban) es az osszinteseg betartasaval fogyunk ,ugy hogy mindenki aki olvasa tudja hogy allunk.ez meg nagyobb kenyszer.Ez meg azt is segiti hogy egymasnak drukolunk es segitunk egymasnak.
Ezert kedves Waratah,semmi szegyenles ,ha resszt akarsz venni,merd meg magad konyortelenulk es pedig meztelen es ugyanabban az oraban mindennap es jelentsd itt a nyilvanosagnak.Ezert kezdtem en bar nem volt konnyu 117 kilot bevallani.
Tehat minden nap.
Ezt kerem a komolyan gondolo tobbi tarsunktol is.
Egyesek akik csak olvasak es kacerkodnak a gondolatal talan oket is segitjuk belepni.A fogyokura utan az elertz erednmenyek megtartasaval foglalkozunk kozosen.
Mai etkezesem volt:
-reggel egy kefir,5 deka parizsival sok paradicsommal(ez egy kilo 2o kgkl).
-delben zoldbab fozelek,kisutott 1o dkg.pulykamellel,osszesen 2 gr.kenyer reggel
-este (6 oraig) olaj nelkul serpenyoben elkeszitett rantitta,egy tojas 73 kgkl,felszelett kenyer es nagyon sok paradicsom.Utana kicsit kesobb eper(nulla kaloria!)
Holnap reggel 6-kor meres a merlegen.Bicikli.
Elismerem hogy Ti akik dolgoztok nem tehetitek meg mindent abbol amit itt leirtam,de sokat vagy mast.Tanacsal segitek.
FO KOVETELMENY:TELJES NYILTSAG(aki vallalni akarja a kozoset)
Varom a batrakat,az eltokelteket akik az egyes sikertelensegektol sem ijednek meg,akik valobban elhataroztak hogy fogyni fognak...
realdoko Creative Commons License 2000.05.29 0 0 221
Waratah, sose nevetnélek ki. n rendszeresen verejtékben fürdve azt álmodom, hogy elfelejtem, hogy fogyókúrázom vagy csak egyszerűen eszem és pokoli, reggel meg csak pislogok, hogy TÉNYLEG????
Waratah Creative Commons License 2000.05.29 0 0 220
Nálam a MÁSODIK nap a kritikus. Van hogy egyszerúen - ne röhögjetek ki!!! - ELFELEJTEM, hogy elhatároztam, félálomban leerestek egy bögre kakaón a torkomon, s akkor úgy érzem, oda minden. Szóval... nálam most még 0, holnap 1.
Előzmény: realdoko (219)
realdoko Creative Commons License 2000.05.29 0 0 219
IGEN! Ez a topic pont időben jött, s nagyo érdekes, mert egy pont ugyanilennek a megnyitását fontolgattam.
Ma kezdtem el fogyókúrázni. Múlthéten 56 kilo voltam, hétvégén ettem sokat (csokikat, pedig azt sose szoktam, hehe), még nem mertem mérlegre állni. Ja, nem tartozom a súyukon parázó csinicsajok közé, 155 centi vagyok ugyanis.
Tehát ma kezdtem el, ma ettem sok almát meg zöldséget (tipikus kezdeti lelkesedés), sőt (és ez igazán tiszteletreméltó, mindjárt elájulok magatól) ELMENTEM CALLANETICS TORNÁRA, iszonyú volt, borzalmas volt, de asszem fogok járni.
Jelenlegi cél az, hogy június 16-áig kibírjam, addig keményen (ényleg szigorúan) és sok mozgással. Ez eg igen apró cél, addig már három hét sincsen. Úgyhogytalán legalább addig menni fog. Lehet drukkolni
Mély tiszteletem és szeretetem minden egyes fogyókúrázónak, aki rászánja mgát, s akár egyetlen napig kibírja.
Waratah Creative Commons License 2000.05.29 0 0 218
Nem tudom, mit vársz, hiszen a nagy alapelvekkel tele van a padlás. Meg a könyvtár, meg a női magazinok. Szerintem mindenkinek magának kell megtalálni hol tud egy kicsit visszafogni (mármint az evésből) és hozzátenni( mármint a mozgáshoz). Egyedül üdvözítő recept (márminthogy ennyi gramm ebből, annyi gramm abból) biztos nincs.
Perzse marha okos vagyok itt:))) Csak az akaraterőt kéne valahol megtalálni még a sok alapelvhez.
Előzmény: Hosszúnyelv (217)
Hosszúnyelv Creative Commons License 2000.05.29 0 0 217
Akkor most mi lesz? Mit csináljunk. Lépésről lépésre kérem a tanácsot.
Előzmény: Waratah (216)
Waratah Creative Commons License 2000.05.29 0 0 216
Fúúúúúúúúú, MUMU, na lehet hogy ez lesz az igazi motiváció. NEm az első és nem is a jelenleg egyetlen fogyi topic ez, de hát nem mindegy, hogy milyen a társaság:)) (nehéz a huszonéves lánykák között, akiknek a legnagyobb gondjuk, hogy 49ről már kerek 50-re híztak a 180cm-jükhöz.)
SZégyenlős vagyok a súlyomat itt bevallani. Talán épp azért, mert tegnap mondta valaki, hogy számszerűen nem hiszi hogy annyi vagyok amennyi. Mondjuk olyan egyenletesen vagyok telt. Tán 15 kg ha eltünne, akkor már könnyebben tudnék felszaladni a 10.re ha nem megy a lift. ("lánykoromhoz" képest 20 van rajtam, pedig akkor se voltam zörgőcsontű)
vicomte Creative Commons License 2000.05.29 0 0 215
Nekem nincs szükségem a fogyira.Csak ajánlani tudom,hogy aki fogyni akar az ne fogyókurával próbálkozzon,hanem egyszerűen mozogjon ,sportoljon.Nem érdemes midmeféle étel megvonásával szomorítani az életeteket.Mozogjatok.Fussatok,sétláljatok ,biciklizzetek!Ezek a legjobbak véleményem szerint.Különben is most sokkal több kilót lehet leadni,hiszen itt a nyár.Az ember szervezete télen hajlamosabb a súlyfelszedésre.Ez egy kitűnő lehetőség-a nyár-,hogy aki szeretne az lefogyjon.
Hosszúnyelv Creative Commons License 2000.05.29 0 0 214
Tehát én is itt vagyok. A súlyom 64 kg és 163 cm vagyok / nőnemű /. Túl a negyvenen. Én is le akarok fogyni 5-6 kg-t, de szeretek enni, nem szeretek és nem tudok futni / nagyon rosszak a térdeim /. A derekam fáj, főleg hasizomtorna után. Most mit csináljak ?
Előzmény: Mumu (208)
Hosszúnyelv Creative Commons License 2000.05.29 0 0 213
Én is itt vagyok
Előzmény: Mumu (208)
Mumu Creative Commons License 2000.05.29 0 0 212
Kedves alexandrosz,persze orulok Neked ,partner.De azert csak halkan megjegyzem hogy a teljes es nyilvanos egyutt fogyasban benne van a transperanc,az atlatszosag,nem hiszem hogy valami jo magyarsaggal irtam ezt ide.Tehat eroszakold meg magad es ide a mai kilokal.A tukor sajnos tapasztalataim szerint anyi mint az ov,az alsonadrag stb.A sulyt kiloban merik partner.Kulonbben amit irsz azt teljesen egybeesik az altalanos tanitasal.Igy a legjobb a mit csinalsz.Csak egy kicsit nyiltabban.Olelek.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!