Keresés

Részletes keresés

Mr Reacher Creative Commons License 2020.05.01 0 0 10979

Felhozom a topikot, szezon van.

zsandár Creative Commons License 2020.01.04 0 0 10978
Mazsola0070 Creative Commons License 2019.09.29 0 0 10977

Sült medve  tűzönjáró talp?:)

Előzmény: nagypapi51 (10970)
nagypapi51 Creative Commons License 2019.09.28 0 0 10970

Itt mindenki sütögethetné a saját pecsenyéjét.

(a cikk mondjuk nem gasztro vonatkozású)

 

 

homerx Creative Commons License 2019.09.08 0 0 10975

kinai megalomania es igenytelenseg. akkor az orosz csoka mar sokkal jobb. amugy elegge fuszerezi, idonkent torzul is az arca, gondolom a csilitol. a cso pedig kevesbe bekeidoben raketaval toltheto.

Előzmény: nagypapi51 (10974)
nagypapi51 Creative Commons License 2019.09.08 0 0 10974

Klasszikus 'csőben sült' :)

Előzmény: zsandár (10973)
zsandár Creative Commons License 2019.09.07 0 0 10973
nagypapi51 Creative Commons License 2019.09.03 0 0 10972

Mikor visszapróbáltam, még jó volt.

na most

Előzmény: homerx (10971)
homerx Creative Commons License 2019.09.03 0 0 10971

nem jo a link

Előzmény: nagypapi51 (10970)
nagypapi51 Creative Commons License 2019.09.03 0 0 10970

Rossz szomszédság török átok - Ausztráliában is

 

Vének Tanácsa TM Creative Commons License 2019.08.25 0 0 10969

Jaj, az a kacsa!!! Kemencét akarok. Most.

 

Amúgy ma mi is szerettünk volna pattintani, de zivatart jósoltak, így halasztottuk. Mondanom sem kell, zivatarnak se híre, se hamva...

Előzmény: öreg_néne_b (10964)
öreg_néne_b Creative Commons License 2019.08.25 0 0 10968

Volt egy korondi cserép, megkérdeztem az eladót, hogy jó-e kemencébe. Az első használatnál elrepedt. :(
Abban is sólet lett volna.
Nagyjából ez a recept:
http://www.zsido.hu/receptek/soletek.htm
150 foknál tettem be, reggelre 90 fok lett a kemencében. Látszik, meddig ért a lé, amikor beraktam. Pont jó sűrűre főtt, de nem száradt ki. Ez nem tudás, szerencse. ;)

Előzmény: homerx (10967)
homerx Creative Commons License 2019.08.25 0 0 10967

akkor meg a solettrol ejts nehany szot. en is szeretek az ontottvasban a sutoben sutni, de nyilvan mas, mint kemenceben. porkolteket igy szeretek mostansag kesziteni. hm, kell egy kacsa... no, meg egy kacsasuto, mert az enyem nem ovalis. viszont van valami cserepedenyunk...

Előzmény: öreg_néne_b (10966)
öreg_néne_b Creative Commons License 2019.08.25 0 0 10966

A kacsát befűszerezve betettem a száraz kacsasütőbe, rátettem a fedőt és betoltam a kemencébe. Amikor kivettem, így nézett ki. Kivettem a kacsát, a zsírjába betettem a krumplit, betettem sülni. Amikor megsült, rátettem a kacsát és fedő nélkül visszatettem öt percre.

Előzmény: homerx (10965)
homerx Creative Commons License 2019.08.25 0 0 10965

ooooo, ez josag nagyon! kacsan rajta volt a fedo, illetve locsolgattad, vagy csak siman ahogy esett, ugy puffant?

Előzmény: öreg_néne_b (10964)
öreg_néne_b Creative Commons License 2019.08.25 0 0 10964

Kipróbáltuk az öntöttvas kacsasütőt. Nagyszerű találmány. :)
Ha már felfűtöttem a kemencét, sütöttünk egy kis kacsa-liba tepertős pogácsát (illetve kockát) is. Meg éjszakára betettünk egy adag sóletet is, természetesen saját füstölésű húsokkal. :)
  

nagypapi51 Creative Commons License 2019.08.18 0 0 10963

Tegnap a barátainknál volt egy pattintott csülkös bableves, ez még nem hír, de az igen, hogy tettem bele a Kegyes halál nevű chili szószból. kb. egy borsszemnyit a tányérnyi levesbe, kemény cucc, de nem kellemetlenül csípős.

 

utána lenyaltam a kiskanalat is...

homerx Creative Commons License 2019.08.04 0 0 10962
Mire a celteruletre ertem, mar rogyogott a hagyma kombo. En is azt hittem, h majd en kezdem. Vittem is tisztesseges szalonnat. Persze zsiron keszult.
Előzmény: zsandár (10961)
zsandár Creative Commons License 2019.08.04 0 0 10961

ne fokozd.:-)) PARADICSOM  ?!?!?!? Ez felér egy szentségtöréssel...

Előzmény: homerx (10959)
Boarhunter Creative Commons License 2019.08.04 0 0 10960

:-)

Előzmény: homerx (10956)
homerx Creative Commons License 2019.08.04 0 1 10959
Az nem paprikas le. A hagymaban volt paradicsom is, az adott neki pirosas szint. A hust kinyomkodtam, de igy is adott levet. Azt latod. A paprilat kb feluton tettem bele.
Előzmény: zsandár (10958)
zsandár Creative Commons License 2019.08.03 0 0 10958

Minden nagyon szép, minden nagyon jó...de ez inkább paprikás..Semmi pörkölés, még nyers a hús, és máris felöntötted paprikás vízzel..Nem kell a fejet lenyomni, kettévágod , fűszerezed, kendermadzaggal átkötöd, mehet a bogrács aljába. Ott marad az végig , szépen karistolja az alját sergetésnél, ja és a fakanál használat is tájidegen a birkapörköltnél, csakúgy, mint a zománcos bogrács :-)))

Előzmény: homerx (10956)
nagypapi51 Creative Commons License 2019.08.03 0 0 10957

szellemes...

Előzmény: homerx (10956)
homerx Creative Commons License 2019.08.03 0 0 10956
Lofogkefe. Ez mindent elmond. Amikor a barany alkalmazni szerette volna, beleszorult a fejebe. Ezert nem latod a koponyat, mert ez szoritja le az aljara, hogy ne begessen a fajdalomtol. Igy sajnos nem jott ossze a muanyagmentes augusztus.
Előzmény: Boarhunter (10954)
nagypapi51 Creative Commons License 2019.08.03 0 0 10955

talán a tyúkudvar kapujából esett iki... :P

Előzmény: Boarhunter (10954)
Boarhunter Creative Commons License 2019.08.03 0 1 10954

Az a fanyelű szerszám(nyele alapján autómosó kefe) a leégést hivatott meggátolni vagy az ízéhez ad hozzá valamit? Csak mert minden képen szerepel, gondoltam, belefőzted...

:-)))

Előzmény: homerx (10953)
homerx Creative Commons License 2019.08.03 0 0 10953

elkekult

 

Előzmény: homerx (10952)
homerx Creative Commons License 2019.08.03 0 0 10952

barany next phase

Előzmény: homerx (10951)
homerx Creative Commons License 2019.08.03 0 0 10951

indul a baranypori

 

zsandár Creative Commons License 2019.07.22 0 1 10950

Szombati spontán tp. Tárcsán, házi disznózsírban sült bőrös malackaraj és oldalas, valamint csirkeszárny, krumplival, uborkasalátával. Hozzá jéghideg dán  Faxe literes sör. Kedvencem, végre egy normál méretű sör.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!