Keresés

Részletes keresés

Hacsek Creative Commons License 2000.01.06 0 0 556
tzsuzsi!

Azt már nem. Az utolsó lehetőségét már régen eljátszotta (a balesetnél). Előd azóta is szemét mocsok módon viselkedik minden fórumon. Ezért haragszunk rá oly sokan.

Előzmény: tzsuzsi (555)
tzsuzsi Creative Commons License 2000.01.06 0 0 555
Kedves Schulza!

Nem akarok reszrehajlo lenni, mert en is kovettem el hibakat az eletemben es tudom, hogy nem szabad itelkezni. VAN velemenyem az esetrol es Elodrol, ezert irtam,a mit irtam. Es teljesen megertelek teged az idezett tortenes miatt. Elod egy ilyen ember. NEKI kene mar eszrevennie, hogy a dolgok nem veletlenul tortennek vele. A 2 evvel ezelotti baleset sem veletlenul tortent. Ezek figyelmeztetesek szamara, hogy valamit nem jol csinal. Ha odafigyelne ezekre a jelekre es vegre magaba szallna, sokkal konnyebb lenne neki. Es az emberek is maskeppen allnanak hozza.
Sajnalom Elodot, mert nem kepes latni magat kivulrol. Engem mindig is hidegen hagyott a zeneje es o maga, de most ugy ereztem ennyi emberi lepest tehetek fele, hogy leirom, amit gondolok, hatha segit neki. Innentol mar az o dolga. Egy nem pontos forditasban egyik kedvenc irom (Richard Bach) a kovetkezoket irta:
Minden egyes szemely es minden esemeny az eletedbe ugy kerult, hogy magad vontad oda. Hogy mit kezdesz veluk, rajtad all.
Emberek vagyunk. Bizom benne, hogy felebred ez a szerencsetlen ember vegre es rendet tud teremteni maga korul. Adjuk meg neki a lehetoseget.

Előzmény: schulza (228)
gecko Creative Commons License 2000.01.06 0 0 554
nos ha envelem ez tortenik meg akkor elsosorban jol magamba esek es nem tudnek mit kezdeni magammal es a lelkiismeretemmel

tevedes en nem csak elodot itelem.

otthon szinten volt ilyen egy gyerek akinek papa jo kapcsolattal rendelkezett halalra gazolt egy ferfit kilo felett ment faluban feknyom nelkul sikerult neki egyszeruen nem vette eszre mert ivott es termeszete mint elode es neki is papa majd elintezi
:(((

masik ugyan ilyen allat ocsem osztalytarsaban ket 13 eves lanyt utott el szinten halalos gazolas a gyerek meg csak nem is elkeseredett erted ezt nem merik fel mennyit er az emberi elet es elod is igy van szvsz vele

ugyhogy ........................................................

gecko
:((((((((((((

a fene belejuk es a fajtajukba

Előzmény: ubulx (549)
mondolat Creative Commons License 2000.01.06 0 0 553
Kedves Rambo!

Ha tényleg ebből a fórumból szeretted volna megismerni CSE álláspontját, akkor elnézést kérek tőled. A bojkottfelhívást ugyan nem én tettem, de szívesen plagizálnám, annyira jónak tartom még mindig. Te ugyanis egy elenyésző - és tiszteletre méltó - kisebbséghez tartozol. A megszólalók zöme Előd belépése előtt és után is leginkább a véleményét mondta, ami általában nem volt pozitív.

Talán nem egyedül gondoltam - azok közül, akik egyetértettek a bojkottfelhívással -, hogy már elég megszólalási lehetőséget kapott CSE, és nincs rá garancia, hogy ezt a fórumot máshogy, vagy másra fogja használni, mint az eddigieket. (És így is lett. De ez most mindegy.) Te összesen kétszer szóltál hozzá abban a másfél órában, amíg Előd bennt volt a szerkesztőségben. Ez kevesebb, mint 1%-a a kb. 250 hozzászólásnak. Ha Előd, a szerkesztőség és a barátok hozzászólását is hozzászámítjuk, akkor is kb. csak 2-3% volt azok aránya, akik érdemi párbeszédet folytattak CSE-vel.

A többiek mocskolódtak. És ez helytelen szerintem is. Azok, akik a bojkottfelhíváshoz csatlakoztak, szerintem két dolgot tettek:
1. kinyilvánították, hogy nem hajlandók szóba állni CSE-vel;
2. kinyilvánították, hogy nem hajlandók mocskolódni (nagyrészt korábban sem ezt tették).

Aki nem, az vessen magára.

Üdv:

mondolat

Előzmény: RAMBO (543)
Kennedy Creative Commons License 2000.01.06 0 0 552
Ubulx!

Nem, még soha nem száguldoztam szembejövő sávban (sem), mert nem vagyok állat (bocsánat a szelídebb állatfajtáktól).

Én Előd helyében szégyellném magam és kussolnék, esetleg felébredne bennem az egészséges szégyenérzés és főbelőném magam.

Előzmény: ubulx (549)
gecko Creative Commons License 2000.01.06 0 0 551
nos szvsz egyszerre mind a harom teljesuljon es meg lincseljunk is es csatlakozom TA-hoz

es en direkt nem is pofaztam mig itt volt
es egyebkent is ......... neki

ezt en moderaltam mert man miert is ne

uff gecko voltam

Előzmény: Wégé (542)
TomAce Creative Commons License 2000.01.06 0 0 550
En itelek, sot ha ilyet tennek mint cse akkor elvcarnam, hogy engem is eliteljenek!!!
Előzmény: Wégé (546)
ubulx Creative Commons License 2000.01.06 0 0 549
Azoknak, akik nagyon anyáznak. Két kérdés:

1. Te szoktál gyorsan (akár "felelőtlenül") vezetni néha? Ugye már előfordult?

2. TE MOST mit tennél Előd helyében?

Nyilván mentenéd a saját bőrödet, és nem mártírkodnál. Gondolj a helyébe. A baleset nem szándékos volt, hanem felelőtlenség. Megtörtént. Most meg kell úszni a dolgot, ez emberi ösztön, nem pedig bunkóság.

Kennedy Creative Commons License 2000.01.06 0 0 548
Tisztelt Wégé!

Hidd el, sem egymagamban, sem tömegben nem vennék részt lincselésben. Nagyon békés ember vagyok.
Én nem haragszom Elődre, de nagy megnyugvással venném, ha valamilyen okból (börtön, emigráció, természetes vagy erőszakos halál) többé nem rontaná kis országunk levegőjét egy ekkora szemét ember.
Aki narkósan/ittasan/baromságból száguldozik az utcán, annak nincs helye a szabad levegőn, mert mindannyiunk legalapvetőbb emberi jogát, az élethez való jogot veszélyezteti.
Annak a szemétnek, aki egy baleset UTÁN próbál antedatált biztosítást kötni, nincs joga az emberekhez tartozónak vallani magát.

Kedves Wégé!
A görényről ki kell mondani, hogy görény, mert érződik a szaga.
Előddel csak az a probléma, hogy még ahhoz is ostoba, hogy meghúzza magát és kussoljon.

Előzmény: Wégé (542)
Varnyák Creative Commons License 2000.01.06 0 0 547
1 szó mint 104, én sem tudtam meg semmi újat, mondjuk emiatt még tudok ma alunni. Elod sucks, index 500 internal server error sucks, topic sucks.
A raba olyan hülye, hogy az rulez. Menek fel a második emeleti R kéjemre, oszt hallelúja a XIII-nak!
Wégé Creative Commons License 2000.01.06 0 0 546
Ateistaként mondom:
Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
Előzmény: TomAce (544)
mondolat Creative Commons License 2000.01.06 0 0 545
Kedves Keneddy!

Megjelent, többször is, ráadásul még csak nem is az én felhívásom volt. Valahol a százvalahanyadik számnál először, aztán a kétszázasok között, és fel lett téve Elődnek is a teljes bojkottfelhívás szövege, kérdezvén, mit szól hozzá. Mondhatnám, hogy olvasd el a topic-ot, mielőtt hozzászólsz, de ez olcsó fogás lenne, mert erre csak Jézus-nak van ideje, hiszen mint tudjuk ő az Isten.:-))

Üdv:

mondolat

Előzmény: Kennedy (540)
TomAce Creative Commons License 2000.01.06 0 0 544
Nyertel en pl. teljes nyugalomba dolnek hatra ha vmelyik teljesulne a harom pont kozul, sot egy jo kis lincselesre is beneveznek...

Na erre szolj vmit :o))

Előzmény: Wégé (542)
RAMBO Creative Commons License 2000.01.06 0 0 543
Nem értek egyet MONDOLAT asztaltárs véleményével a hallgatásról (mellesleg az összes többi hozzászólását a témakörben nagyra értékelem). Ha valakit meg akar hívni az Index, hívja meg. Ha kérdezni akarsz tőle valamit, kérdezd meg. Ha nem érdekel a faszi, ne lépj be a topicba. Engem érdekelt, hogy támogatja-e a rendőr családját a szerzői jogdíjból(ezt meg is kérdeztem). Nem találtam rá választ.

Ha olvastad a leveleimet, nem hiszem, hogy CSE rajongónak kiáltanál ki. De azt nagyon undorítónak találom, ha valakiről úgy ítélsz, hogy esélye sincs megvédenie magát.

Érdekelt, hogy hogyan viseli, amit tett. Most már tudom, hogy elkönyvelte magában, hogy baleset volt, és szarik az egészre. "Egy vagyok az évi 1000 halálos baleset okozója közül". Eszében sincs elgondolkozni az élet/halál visszafordíathatatlanságán, azon az irtózatos hátrányon, amellyel egy csonka család gyereke nekiindul az életnek.

De ahhoz, hogy ez számomra kiderüljön, meg kellett hallgatnom a faszit. MOST már van véleményem.

Wégé Creative Commons License 2000.01.06 0 0 542
Hát kevés undorítóbb beszélgetést(?) olvastam a Tasztalon mint ezt! És nem azért volt undorító amiért a legtöbben gondolják. Semmi közöm Császár Elődhöz, nem ismerősöm, a zenéje is hidegen hagy de amit ma itt egyesek műveltek vele az a középkor.
Biztos sokan lehülyéznek de abszolut kívül állóként nagyon visszatetsző az a gyűlölet amit nagyon sokan éreztek Császár Előd iránt. Az okát nem firtatom, hisz tudom, hogy a közszereplés kitermeli az ellentábort, akik alig várják utálatuk tárgyának hibázását. Nem akarom védeni Császár Elődöt hisz hibázott és kioltott egy életet. De azt, hogy hibázott ő is elismeri!
Azok akik olyan vérgőzösen szidták az említett urat gondolom ha összeverődnének 15-20-an biztos erőt éreznének magukban egy jó kis lincselésre is. Igaz? Vagy akkor dölnének nyugodtan hátra a monitor előtt, ha azt olvasnák:
Császár Előd
1, Felkötötte magát
2, Nyilvánosan kivégzik
3, Életfogytiglani szabadságvesztésre ítélték.

Sz'al uraim, kicsit tárgyilagosabb hozzászólások & kérdések szerencsésebbek lettek volna!

gecko Creative Commons License 2000.01.06 0 0 541
TV az I.S.E. hegyeket kaptam

ezert nem erte meg meghivni szvsz egyebkent is lassuak vagytok hat meg mikor izmbol megy a moderalas

Előzmény: Takács Viktor (539)
Kennedy Creative Commons License 2000.01.06 0 0 540
Igazad van, mondolat, valóban ezt KELLETT VOLNA tenni mindenkinek. Csak tudni kellett volna a felhívásodról. Hol jelent meg?
(másrészt itt a tasztalon szólásbojkottot hirdetni érdekes kezdeményezés)
Az egész interjúról és vitáról pedig az a véleményem, hogy ordenáré volt a hangneme, mégpedig IGEN ADEKVÁT MÓDON. Ekkora mocsok szemétládával, mint Elődke, nem szabad másképp beszélni, mert elbízza magát. És akkor még finom voltam.
Előzmény: mondolat (536)
Takács Viktor Creative Commons License 2000.01.06 0 0 539
Válaszolt, ugyanis a biztositási csalást nevezik okirathamisításnak.
Előzmény: dtf19 (517)
boborján Creative Commons License 2000.01.06 0 0 538
Szóval:én személy szerint utálom cse-t,de nem ez a lényeg.Nem tetszik a zenéje,mert szerintem annyi benne a fantázia mint grillcsirkébe' az élni akarás..,nyálas,igénytelen,és nem is tud sajátot kitalálni.De NEM EZÉRT ÚÚÚÚÚTÁLOM.Mégcsak azért se,mert elkövetett egy halálos kimenetelű "balesetet"(tényleg,véletlen volt,hogy is történhetett,épp csak a negyediket kapcsolta 120-nál,miután lerakta a mobilt,majd szippantott még egyet a cuccból...'hoppá,nem figyeltem előre...de közel van az az autó..'.).
DE AZ,HOGY VAN POFÁJA VIGYOROGNI MEG NYÁLAS SZÁMOKAT VERNYÁKOLNI AZOK UTÁN,AMIT TETT,(KÖZÖNSÉG ELŐTT)AZ FELHÁBORÍTÓ,UNDORÍTÓ,AZ ERKÖLCSÖS ÉS JÓÉRZÉSŰ EMBEREK MEGCSÚFOLÁSA!!
CSE-T már undorítónak tartom azóta,amióta először megláttam csöpögni a televizsönbe.Állítsa le magát.
Elődnek:NEM VAGY JÓ FEJ,NEM VAGY POÉNOS,JA,ÉS A KAZETTÁID(LEMEZEID)MELLÉ MELLÉKELJ LÉCCI EGY KÖCSÖGÖT IS (RÓLAD FORMÁZVA),AMIBE CSURGATHATJÁK A NYÁLUKAT A B... RAJONGÓID.Ja,és ismerem a rendőr édesanyját,minden nap találkozok vele.Tudod,ha nem lennél ennyit a középpontban talán végre megnyugodhatna szegény,és enm sírna annyit.
Boborján
P.S.:raba! Kiss my ass...
mondolat Creative Commons License 2000.01.06 0 0 537
Szeva Freddy!
Előzmény: Piszkos Freddy (535)
mondolat Creative Commons License 2000.01.06 0 0 536
Kedves Mindenki,

akik 13.00 és Takács Viktor, valamint CSE elköszönője között rákattintottatok az új hozzászólás, vagy válasz erre linkekre kattintottatok, nézzétek végig a termést. Mondhatnám, hogy a terméseteket, de inkább nem mondom. Talán bántanálak vele titeket.

Hát ezért nem volt érdemes megszólalni.

És nekünk sem volt nagyon érdemes csöndben maradni, mert max. azt sikerült demonstrálnunk, hogy tudjuk magunk tartani adott szavunkhoz. Azt, amit szerettünk volna, hogy mennyire felháborít minket az Index szerkesztőinek választása, és CSE viselkedése, nem sikerült. És ez olyan, mint amikor valaki szakít a barátnőjével. A nem erősebb, mint az igen. Itt Ti mondtatok nemet egy értelmes és okos kezdeményezésre, és lett belőle egy ilyen alacsony színvonalú interjú. (Bocs, de nem én minősítettem így. A minősítéssel egyébként egyetértek.)

Valóban ilyen fárasztó gondolkodni?

Üdv:

mondolat

Piszkos Freddy Creative Commons License 2000.01.06 0 0 535
Ez tényleg karcsú volt!
Na én elfele....

Üdv mindenkinek!

alexandrosz Creative Commons License 2000.01.06 0 0 534
Előd!

Köszönjük, hogy annyi kérdésre válaszoltál, nagyon klassz interjú volt....ezért kár volt idejönnöd. Dehogy írok a címedre, úgysem méltatnál válaszra...
Ez a riport még az Ulmann Mónikával készült remekművet is alulmúlta...
:o(((

Előzmény: Császár Előd (525)
tokhulye Creative Commons License 2000.01.06 0 0 533
Persze, nem kell indokolni...
A következtetések ilyen bravúros levonását utoljára dajcstomitól láttam, amikor a FIFA doksiját értelmezte.
Előzmény: Takács Viktor (527)
VIOLAH Creative Commons License 2000.01.06 0 0 532
OFF:

Cujo!

Pepóról ide írj. Én a Focifórumon már elmondtam a véleményemet.

Előzmény: Cujo (496)
gecko Creative Commons License 2000.01.06 0 0 531
na vegre elment
moderatorok!
most man anyazhatunk???
djgotsi Creative Commons License 2000.01.06 0 0 530
Kiváncsi vagyok , hogy a kényes kérdésekre válaszol-e Emailba személyesen a nyilvánosság kizárása nélkül ?
Ki fogom próbálni
Előzmény: _pt (528)
prb Creative Commons License 2000.01.06 0 0 529
Jó a topic csak semmi értelme. Főleg a sok mocskolódás miatt.
Hogy elitélik-e cse-t vagy sem az szinte mindegy. Az idei ezres lista jobban érdekel. Ha a rendörség szigorubban léphetne fel a szabályokat be nem tartókkal szemben talán cse esete egyedi lenne és nem tömeges.
Ha cse-t már meguntuk talán meglehetne hívni Reszeli Soós Istvánt is a Kispest-Honvéd edzőjét. Neki is volt egy "emlékezetes" balesete. Ha Ő nem is de a gyászoló család biztos emlékezik.
_pt Creative Commons License 2000.01.06 0 0 528
Örülök, hogy itt volt cse, nagyon tetszett a fórum, az index szervezése, de főleg az,
ahogy cse terelt, mint a pulikutya. A nehezebb kérdéseket simán átugrotta. Pfúj !
Legalább mondta volna azt, hogy erre nem hajlandó válaszolni ezért meg ezért.

Hallgatása nekem beismerő vallomás volt.

_pt

Előzmény: Takács Viktor (527)
Takács Viktor Creative Commons License 2000.01.06 0 0 527
Köszönünk minden hozzászólást, észrevételt - talán nem kell indokolni, hogy miért hívtuk meg Elődöt, hiszen a mai nap is azt bizonyítja, hogy érdekel benneteket a téma.

A moderálás "szigorúságáról" pedig minden elmond hogy 517 üzenetből mindössze 5 hozzászólást kellett törölni (azt sem Előd, hanem zsidózás miatt). Nézzétek meg a számlálókat.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!