Keresés

Részletes keresés

attoparsec Creative Commons License 2002.05.21 0 0 528
tényleg, erre nem figyeltem fel. bár imho nem sok jelentosége van, biztos maradt elég nafta a tüzijátékhoz. azért megszakérthetné valaki, kb. hánydrészét használhatta el a gép az üzemanyagnak.
ap.
Előzmény: BoGar (524)
Dr. Lecter Creative Commons License 2002.05.21 0 0 527
ha az az alaphipotézis, hogy semmi se igaz, akkor bizony a triviális dolgok a leggyanúsabbak.
Előzmény: Vajk (526)
Vajk Creative Commons License 2002.05.21 0 0 526
főleg ha azt akarták igazolni ezzel, amit először állítottak.
Kb annyira hiteles, mint Móron Horváth szilárd megnevezése, csak az amcsik valószínűleg el is találták...
Előzmény: Dr. Lecter (525)
Dr. Lecter Creative Commons License 2002.05.21 0 0 525
Fanatikus arabok Koránt és arab nyelvű könyveket tartanak maguknál. Ez valóban meglepő dolog, csak a hülyéknek nem gyanús itt valami.
Előzmény: Vajk (523)
BoGar Creative Commons License 2002.05.21 0 0 524
Érdekes egyébként, hogy mindenki teli üzemanyagról beszél. Szerintem nem lehetett teli a Pentagonba csapódott gép, mivel elég nagy fordulót tett míg Washingtontól a Pentagonig.
Vajk Creative Commons License 2002.05.21 0 0 523
Az egész onnantól kezdve lett nekem meglehetősen büdös.
Mert ha aszondják arabok, és találnak egy thai nyelven írt reptankönyvet, az még valahogy hihető. De hogy pont egy Koránt és pont arab nyelvű könyveket, annak a feltételezésnek a megerősítésére, amit az első pilalnattól kezdve mondtaK. arabok voltak.

Ez még egy huszadrangú filmben is banálisnak tűnne...

Előzmény: attoparsec (522)
attoparsec Creative Commons License 2002.05.21 0 0 522
Kiraly, koszi. én ugy látszik, a többséghez tartozom :), számomra nem volt világos, hogy ekkora a különbség a 2 gép közt. persze egy kicsit gyanusnak tünt(ezért is kérdeztem), de egy ismeretlen szakmában nagyon bizonytalannak érzi magát az ember.
elképzelheto-e a penta feletti manöver egy robotpilótától ? be lehet-e programozni ilyesmit a repgép vezérlorendszerébe ?
ha már itt tartunk, ahhoz mit szoltok, hogy a WTC után szinte azonnal megtalálták az egyik eltéritö autóját, benne a reptankönyvvel :)

ap.

Előzmény: Kiraly (521)
Kiraly Creative Commons License 2002.05.21 0 0 521
Mar a legelejetol fogva vilagos volt ez. Persze nem volt vilagos a tobbsegnek akiket azzal a maszlaggal akartak beetetni hogy 50 ora Cessnas kikepzes utan egy 2 hajtomuves, 200 tonnas teli uzemanyagu geppel kis magassagon csak ugy neki lehet allni fordulozni. Ja, es persze rarepulni a celra honnan is, Bostonbol? Ehhez navigacios isemeretek sem artanak, esetleg iranyadora rarepulesi ismretek, alapveto muszerkikepzes(!) plusz ugye egy Collision Avoidance Systemmel sem art joban lenni.

Az elejetol fogva budos volt a hivatalos magyarazat erre vonatkozolag. Egy Malev pilota hivatkozta azt valamelyik mediaban hogy ezek az emberek minimum 1000 orat repultek hasonlo geptipussal.

Előzmény: attoparsec (518)
Paci-1 Creative Commons License 2002.05.21 0 0 520
Kenedyt és Hruscsovot pont azért vonták ki a forgalomból, mert be akarták fejezni a hidegháborút! Tényleg nem sejtitek, mekkora üzlet a fegyverkezés, segélyezés, újjáépítés? Olvastátok, amit a 447-ben írtam? Már most bejött. Mai hír, India felkérte Busht, minösítse Pakisztánt terrorista államnak. Izraelröl meg sem mukkanok, mert akkor már indúl is az antiszemita ellenes gépezet! Az élet szép, csak én vagyok ilyen ronda!!!
alfredoo Creative Commons License 2002.05.21 0 0 519
attoparsec

remelem nowaynek en IS szerzek egypar kellemes pillanatot.

csak elkepzelem ahogy a kepzett cia ugynokok lefegyverzik a kisgepes terroristakat, megkotozik oket es gyakorlott, biztos, nagygephez szokott kezukket belevezetik a gepet a pentagonba. bonyolult megkozelitesi utvonalon.... kosz az otletet. most kacaghat noway is. ahogy en kacagtam tegnap.

meglepodhettek az arab terroristak....

Előzmény: attoparsec (518)
attoparsec Creative Commons License 2002.05.21 0 0 518
a pentagonos géppel kapcsolatban érdekes körülmény, hogy a szemtanuk szerint a gépet biztos kézzel vezették, pedig a megközelités állitólag elég komplikált manöver volt.
mit szoltok hozzá, pilóták, egy kisgépes tanfolyam után képes lehet-e valaki igy vezetni egy utasszállitót ? vagy tapasztaltabb pilóta lehetett a kormánynál ?
ap.
ivanpeti Creative Commons License 2002.05.21 0 0 517
"....érdekes lesz 40 év mulva a WTC/penta doksikat olvasgatni :)..."

neked legalább van rá esélyed :-)

Előzmény: attoparsec (514)
ivanpeti Creative Commons License 2002.05.21 0 0 516
Kenedy azért állította le, mert Hruscsov felvonultatott Kuba közelében pár hadihajót, és közölte, hogy beszállnak a buliba.
Előzmény: attoparsec (514)
ivanpeti Creative Commons License 2002.05.21 0 0 515
Ezt az oldalt már én is belinkeltem, a képek jó részét onnan vettem le.

A nagyított roncsdarab, és az eredeti gép képe alapján visszavonom amit írtam. Mégsem cabrió darab, nagy valószinüséggel a gép része. Ha nem utólag sumákolták oda, akkor tárgytalan amiket eddig írtam.

Nem valószinű, hogy találnánk arról a napról felvételeket (Kossuth tér). Az biztos, hogy léteznek mind Moszkvában, mind Washingtonban. Ugyanis valamilyen műhold keringett akkor is felettünk, és a jelzést az illetékes elvtársak és urak megkapták a gyülekezésről. Nem tudhatták mi lesz a vége, tehát biztosan rögzítették a tér állapotát.
Hamisítani hülyeség, az mindig kiderül.

Előzmény: alfredoo (512)
attoparsec Creative Commons License 2002.05.21 0 0 514
az említett tervezetet (mongoose project) Kennedynek mutatták be, o mondott rá nemet. az lehet, hogy a szovjetek miatt.
az összeesküvéselméletek túlnyomó része valszeg badarság, de elsosorban azért mert senkinek sincs elég infója, hogy kideritse a valóságot. ha meg valaki épp beletrafál, annak ugysincsenek bizonyitékai. ám a háttérben biztos történnek piszkos dolgok, merem remélni, hogy nem ennyire vadak - de lehet, hogy csak naiv vagyok.
egyébként nem csak amerika, minden nagyhatalom hasonlóan müxik. az amcsiknál legalább - ha 40 év után is - napvilágra kerülhetnek ilyen doksik. az oroszoknál pl. ezt nehezen tudnám elképzelni.
érdekes lesz 40 év mulva a WTC/penta doksikat olvasgatni :)
ap.
Előzmény: alfredoo (513)
alfredoo Creative Commons License 2002.05.21 0 0 513
attoparsec

koszi a linkeket. amit olvastam az erdekes volt.

a cia(???) agyament hulyesegei pedig biztos leteztek. lehet hogy nehany meg is valosult. egyebkent SZERINTEM kubat nem azert nem tamadtak meg mert ne lett volna ok/indok/urugy. krealt vagy nem krealt. azert nem tamadtak meg mert barmilyen indokkal megtamadtak volna feltek a szovjet valaszcsapastol... tehat ilyen szempontbol ezek nem hiszem hogy a mainstream lenne. afganisztan megtamadasahoz pedig nem kellene ennyi erofeszites. csak oda kellene szolni az oroszoknak hogy a szamlajukra raknak 3 milliard dollart es az oroszok szaja szelesre huzodik mert azt mondjak magukban: hulye afganok vegre megtudjak mi a magyarok istene. az egeszbol azt nem tudom hogy az oroszok honnan ismernek ENNYIRE talalo kifejezeseket. magyarok istene???

Előzmény: attoparsec (510)
alfredoo Creative Commons License 2002.05.21 0 0 512
ivanpeti

mit szolsz a linkekhez?

ha tudsz valamit akar penzert is a kossuth terrol szerezni akkor lenne ra zsozso. kulon topik is volt. engem nagyon erdekelne. szerintem 40-50000 forint osszegyujtheto. egy jol megcsinalt hamisitvany is eladhato lenne. mittomen 3 millio emberrol szoloert akar fejenkent 50 fillert is kaphatnal. de azt nem en szednem ossze. az olyan meh-es tema. csak sietni kell vele...

Előzmény: ivanpeti (511)
ivanpeti Creative Commons License 2002.05.21 0 0 511
Az a fajta vagyok, aki a tényekkel nem vitatkozik. A nyelvtan meg ténykérdés. :-)

Még két évvel ezelőtt a terraserveren olyan felbontású képet néztem Budapestről, hogy az ERzsébet hídon meg tudtam számolni az embereket, meg a kocsikat. Azóta eddig a felbontásig csak fizetőben juthatok el. Azt nem teszem. :-)

Nem feltétlenül teszik ki szabad szerverre az aktuális fotókat. Valószínüleg sokkal több készül mint ami nekünk elérhető, hiszen a neten nem egy nagyvárosról csak két három évvel ezelőtti képek vannak. Feltehetően nem csak ezek léteznek.

Feltételezhetően nem az számít, hogy meteorológiai - persze az is lényeges, hisz nincs szükség ott nagy felbontásra -, hanem hogy mikor küldték fel, és akkor hogy állt az optikai-elektronikai-hírközlési ipar.

Előzmény: alfredoo (500)
attoparsec Creative Commons License 2002.05.20 0 0 510
gyors forditás:
2. Egy sor olyan incidensek tervezése Qauntanamo melett, amelyek valódi Kubai támadás látszatát keltik.
(1) Szóbeszédek terjesztése (sok). Klandesztin rádióadók használata.
(2) Egyenruhás baráti kubaiak "keritésen-kivüli" bevetése a bázis megtámadására.
(5) Hadianyag robantása a bázison belül; gyujtogatás.
(6) Repülogép felgyujtása a légitámaszponton; szabotázs.
(7) Gránát (?? mortar) dobása kivülrol a bázisra. Károk a berendezésekben.
(10) Szabotázs hajó ellen a kikötoben; nagy tüzek -- naftalin.
(11) Hajó elsüllyesztése közel a kiköto bejáratához. Kamu áldozatok temetési ceremoniája (számuk kb 10).
3. Egy "Remeber the Maine" tipusu incidenst töbféleképpen megrendezhetünk:
a. Felrobanthatunk egy US hajót Quantanamo Bay melett és a kubaiakra kenjük.
b. Felrobbanthatunk egy "drone" (automata, nem ember által vezetett) hajót bárhol a kubai vizeken....Az US erre egy légiero által támogatott légi/tengeri mentóakcióba kezdhet a nemlétezo legénység "kimentésére". Az US ujságokban közölt áldozatok listája egy hasznos nemzeti felháborodási hullámot kelthet.
4. Szervezhetünk egy Kubai Kommunista terror kampányt Miami térségében vagy más Floridai városban de akár Washingtonban is. A terror kampány az US-ben menedéket kereso kubai menekültek ellen irányulhat. Elsüllyeszthetünk egy egész hajónyi Floridába tartó kubait (igazából vagy szimulálva). Merényleteket kezdeményezhetünk kubai menekültek ellen, akár sebesülést is okozva néhány, széleskorben publicizált esetben.
Előzmény: BoGar (509)
BoGar Creative Commons License 2002.05.20 0 0 509
Ezt a kivonatot nem lehetne magyarul is?
Előzmény: attoparsec (507)
attoparsec Creative Commons License 2002.05.20 0 0 508
bocs, bent maradt egy csomó CRLF.
attoparsec Creative Commons License 2002.05.20 0 0 507
innen indulva találtam egy pár érdekes linket:
roncsdarab közelrõl (131k

jpg)
és ahonnan letörhetett (201k jpg; a kép alján

keresd).

állítólag a fekete dobozt is megtalálták

(újságcikk).

úgy néz ki, tényleg becsapódott ide a gép, habár az épületképek alapján ezt tényleg elég nehéz elképzelni.

ami az "összeesküvéselméleteket" illeti, nézzétek meg

target="popup">ezt (778k pdf) az 1962-es dokumentumot; olyan kamu incidensek megrendezését elemzi, amelyek alapján az USA

"igazságosan" megtámadhatja Kubát. kivonatosan:

2. A series of incidents will be planned to take place in and around Quantanamo to give genuine appearance of being done by hostile Cuban

forces. [...]

(1) Start rumors (many). Use clandestine radio.

(2) Land friendly Cubans in uniform "over-the-fence"to stage attack on base.

(5) Blow up ammunition inside the base; start fires.

(6) Burn aircraft on air base (sabotage).

(7) Lob mortar shells from outside of base into the base. Some damage to installations.

(10) Sabotage ship in harbor; large fires -- naphtalene.

(11) Sink ship near harbor entrance. Conduct funerals for mock-victims (may be lieu of (10)).

[...]

3. A "Remember the Maine" incident could be arranged in several forms:

a. We could blow up a US ship in Quantanamo Bay and blame Cuba.

b. We could blow up a drone (unmanned) wessel anywhere in Cuban waters. [...] The US could follow up with an air/sea rescue operation

covered by US fighters to "evacuate" remaining members of the non-existent crew. Casualty lists in US newspapers would cause a helpful

wave of national indignation.

4. We could develop a Communist Cuban terror campain in the Miami area, in other Florida cities and even in Washington. The terror campain

could be pointed at Cuban refugees seeking haven in the United States. We could sink a boatload of Cubans enroute to Florida (real or

simulated). We could foster attempts on lives of Cuban refugees in the United States even to the extent of wounding in instances to be

widely publicized.

...STB... igy gondolkozott az US NSA(National Security Agency) ezelott 40 évvel. azóta persze megváltoztak és gondolni sem mernek hasonló

dolgokra. szerintetek ?

ap.

noway Creative Commons License 2002.05.20 0 0 506
Jól van na, próbálj meg te vicces lenni fél nap analízis-tanulás után...
Előzmény: alfredoo (505)
alfredoo Creative Commons License 2002.05.20 0 0 505
noway

ha nem hagyod abba ezeket a hulyesegeket HALALRA rohogom magam.

en leszek a wtc illetve a pentagon 2872. aldozata!

Előzmény: noway (504)
noway Creative Commons License 2002.05.20 0 0 504
Ennek egyébként sok előnye lenne, pl. ha nem lenne agyunk, nem tudná a CIA lehallgatni. És a helyette beszerelt mobilokon gyorsan tovább lehetne adni a legújabb felfedezett összeesküvéseket.
Előzmény: alfredoo (499)
Első Polgár Creative Commons License 2002.05.20 0 0 503
bezzeg az en STAR WARS-os topikomba nem ir senki.
pedig ott lelepleztem a vegso legnagyobb es legtitkosabb osszeeskuvest, ami annyira titkos, hogy teljesen nyilvanos!
Dr. Lecter Creative Commons License 2002.05.20 0 0 502
bazzeg 500...
noway Creative Commons License 2002.05.20 0 0 501
Sőt, még jobb lenne egyenesen az agyunkba építeni a mobilt. Vagy esetleg kicserélni rá. Végül is vannak dolgok, amiket a technikai-társadalmi fejlődés feleslegessé tesz, ezt be kell látni.
Előzmény: alfredoo (499)
alfredoo Creative Commons License 2002.05.20 0 0 500
ivanpeti

magas labda, bocs!

tevedtel. de nemcsak ebben az egyben!!!

egyebkent hamar ennyire oknyomozok vagyunk akkor miert nem fejtjuk meg muholdas segitseggel hogy hanyan voltak a kossuth teren. nem tudom elkepzelni hogy cca 2 vagy harom ora alatt ne keszult volna errol a vilagjelentosegu terrol muholdas fenykep. topik is volt de minek? aigner szilard azt mondta hogy a meteorologiai muholdak a maguk 2.5 kilometeres felbontasukkal erre a celra nem megfeleloek. de azert ez egy eleg nagy hazugsag volt (ha az volt) hogy utanajarjunk. mert a kossuth teri lüge szamait evekig hallani fogjuk. es lehet hogy ezzel a 2--2.5 millios szammal 2006-ban valasztast lehet nyerni!

Előzmény: ivanpeti (491)
alfredoo Creative Commons License 2002.05.20 0 0 499
noway

biztos te is hulyenek nezel es en ezen SEM sertodok meg de regi almom hogy beszerelhetnek a mobilt a szajunkba. tok kenyelmes lenne. meg nem tudom pontosan hova de ez amugyis szakmai kerdes.

masik almom a szem osszehuzasaval iranyitott szemuveg. ugy valtozik a dioptria ahogyan hunyorgok.

harmadik a huto mikrosuto. nem melegit hanem a forro kajat lehuti.

ezek mind ervenyes almok.

de sajnos ezeket is tudja a cia az altalad leirt modszerei (aljas modszerei) miatt. ugye nagyon etikatlan dolog befeszkelni magat az agyunkba?
de ez teny es erre konkret bizonyitekaim vannak. egyik bizonyitek a kifele gorbulo betonacel. ezt is a cia taplalta az agyunkba. a kepen meg befele hajlik de az agyunk atforditja a kepet mint a hires kiserletben ahol a felforditott vilag 8 nap(???) alatt talpra all. szerintem a mai vilagban erre mar 1.5 nap is eleg.

Előzmény: noway (472)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!