Nem meglepő értekezés arról, mi minden van a sültkrumpliban. (Természetesen nem feltételezve senki ide járóról, hogy ilyenen él, csak óriási ciki szerintem.)
9 paradicsom 2 evőkanál kapri bogyó 2 gerezd fokhagyma kb 2 csésze fekete olajbogyó, kimagozott 2 evőkanál oliva olaj 6-8 friss paradicsom 1 kis csomó petrezselyem tészta, mint az avokádó pesztós tésztánál (fettucini vagy spagetti) reszelt sajt (opcionális)
Elkészitése:
Mixeljed péppé a paradicsomot, kapri bogyót és fokhagymát. Add hozzá az olajbogyót és oliva olajat, és járassad még a gépet egy kicsit, amíg a bogyókat finoman összevágja. Tegyed külön edénybe. Vágd kis kockákra a friss paradicsomot, vágd fel a petrezselymet.
Főzzed meg a tésztát, szűrjed le. Tálaláskor tegyed rá a paradicsom-kapribogyó-olajbogyó keveréket, közepére a friss paradicsomot, szórjad meg petrezselyemmel, esetleg reszelt sajttal.
Koszonom. Igazabol en mar a feltoltesre se kattintottam. Aztan miutan ezt most mondtad, probaltam kihagyni a beszurast, de az is kell. No, most ma' ezt is tudom. Hmm.
Igy nez ki. Itt meg a zold pestot raktam ra, de mostanaban jobban izlik a piros. A curry paste-am extra hot, es paradicsomos es komenyes. En ezt szeretem. Itt meg azt hiszem paradicsom let nem raktam a parolt zoldseghez, azt csak kesobb talaltam ki. Jo etvagyat, ha csinalsz majd. :))
póréhagyma, zeller, zöldhúsú paprika, brokkoli(szára is), cukkini párolva, éppcsak még ropogósra, mellé párolt zab vagy bulgur. Gyönyörű zöld-fehér étel, szépséges és fííííínooom. ( nem vagyok fradista) ja és persze az elmaradhatatlan saláta:)