Keresés

Részletes keresés

CsabA Creative Commons License 2004.07.14 0 0 2
Mivel a Krónikák szerint 600 és 800 között települnek be a szászok Angliába, és mint tudjuk, éppen ez az időszak nem létezik a történelemben, így ez is utólagos humanista hamisítvány, akárcsak Nagy Károly.
Előzmény: ProfitOrientált Nyugdíjas (1)
ProfitOrientált Nyugdíjas Creative Commons License 2004.07.14 0 0 1

Mint tudjuk, a Britt-szigetek déli részét Nagy Károly uralkosása alatt szállták meg az agol-szászok

 

Rosszul tuggyuk, a római kor végén (5. sz) mentek oda, Nagy Károly jóval később élt. Annyi igazság mégis van benne, hogy a legújabb genetikai kutatások szerint az angolszászok kevesebben voltak mint a történelmi leírások alapján korábban feltételezték. Korábban a keltáknak 4-5 különböző betelepülő hulláma alakította ki a szigetek mai napig többségében jellemző népességét. Ehhez még hozzá kell számolni a kelták előtti őslakosságot és az angolszászok után érkező vikingek betelepülő csoportjait, legvégül pedig kevés normannt is.

 

Előzmény: CsabA (-)
Blackholeproducer Creative Commons License 2004.07.14 0 0 0

Szia!

 

 

Ezen már én is sokat gondolkoztam, és elég gyanús a dolog. A Magna Charta csak XII. századi, tehát azelőtt nem is létezett Anglia.

Előzmény: CsabA (-)
CsabA Creative Commons License 2004.07.14 0 0 topiknyitó
Mint tudjuk, a Britt-szigetek déli részét Nagy Károly uralkosása alatt szállták meg az agol-szászok. Mivel Nagy Károly és kora humanista kitaláció, így az angolok sem létezhettek, akik megszállhatták volna dél-Brittaniát. Ezt támasztja alá az is, hogy kezdetben nem holmi germán nyelven, hanem FRANCIÁUL írtak britanniában, előtte meg keltául és latinul. Lásd pl. Artúr király és a kerekasztal lovagjainak történetét, amely Le mort d'Arthur címen jelent meg, ami nem éppen germán gyökerekre utal, stb. stb. És minő véletlen, a franci nyelvet éppen a humanista hamisítás korában váltja fel a mai germános angol nyelv. Így aztán nem csoda, hogy a kitalált középkor humanista hamisítóinak a kitalált angol nyelvet oktató szerzetesek hadát kellet brittaniába áthajóztatnia, hogy hamisításuknak érvényt szerezve, szerencsétlen normann parasztok fejébe némi germán szóanyagot is verjenek.

Ki hiszi még ezek után el, hogy létezett Anglia???
(Kérlek kedves Dubois, ne gyere elő most olyan hamisítványokkal, ahol így is írták le: ANGLIA, mert ezen már a szó alakja miatt is látszik, hogy ez csak hamisítvány lehet, hisz ki írná így le ENGLAND-et angliában??? Csak egy, méghozzá valószínüleg magyar hamisító!!!!!)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!