Keresés

Részletes keresés

gregab Creative Commons License 2006.09.19 0 0 209

ja igen a candidától elvileg tényleg lehet fogyni, illetve hízni, hát ha nálam választani kell akkor az utóbbi van. :) Én sajnos híztam, úszógumit eresztettem. DE a candida bármitől lehet, rossz táplálkozás, vagy csak egyszerűen valamelyik étel váltja ki.

 

Most nem tudom mikor tudok eljutni nőgyógyihoz, da akkor ha lehet csináltatok.... én is.

 

 

Előzmény: Andidandi (208)
Andidandi Creative Commons License 2006.09.09 0 0 208
Szerintem nem csinálnak úgy chlamydia tesztet, mert biztos drága :). Candidát nekem is kellene csináltatnom, mert csak fogyok, csak fogyok, régebben tudtam rendesen enni, most meg van úgy, h egy kis adag kajától is hányingerem van. Tegnap meg tegnapelőtt egész nap szinte semmit nem kívántam, ma meg mindent összeettem és semmi bajom. Talán candida. Egy ismerősöm mondta, aki orvos, h sürgősen csináltassak chlamydia tesztet a folyásom miatt, de én nem kérhetem a nőgyógyászaton, h csinálják meg. Vagy igen???
Előzmény: gregab (207)
gregab Creative Commons License 2006.09.07 0 0 207

Igazából azt kell mondjam, hogy el sem múlik, tehát folyamatosan van folyásom. Voltak időszakok, amikor csípett és viszeketett (a páromnak ugyanígy), aztán elmúlt, de én is annyiféle kúpot beszedtem már, hogy nocsak. De egyenlőre még egyik sem mulasztotta el.

Nekem folyamatosan rákszűrnek (gondolom a HPV miatt is), eddig ezt illetve a candidát mutatta ki a vizsgálat. Szerintem nekem sem csináltak még clamydia tesztet, de hát gondolom ezt az orvosnak tudniuk kellene, nem? Mármint, hogy csak lejön az valahonnan, azért 1 év alatt, nehogy már ne derüljön ez ki.

 

Előzmény: Andidandi (206)
Andidandi Creative Commons License 2006.08.31 0 0 206
Folyamatosan előjön a gomba vagy el se múlik? Azt már tudom, hogy a gombás fertőzés az esetek 90%-ában csíp, viszket és nem terjed át sehova pl. húgyhólyag méh, mert "helyhez kötött". Az orvos ezt mondta. A bakteriális fertőzés pedig furcsa színeket és szagokat produkál. Nekem is folyamatos a folyás kb. 10 éve, csak az a kellemetlen, h elég sok a mennyisége. Olvastam, hogy a Chlamydia is okozhat ilyen tüneteket, noha néma kórnak hívják, de pl. gyakran lehetnek tőle felfázásos tüneteid, gombás fertőzésed stb stb. Sajnos nekem soha nem csináltak chlamydia tesztet, ami szerintem fontos lenne, mert ugye ez a betegség meddőséget is okozhat.
Előzmény: gregab (205)
gregab Creative Commons License 2006.08.29 0 0 205

Szia!

 

Nekem votl HPV, konkrétan, cytológia után derült ki. VAlami Iso..... gyógyszert írtak fel, ami aztán elmúlasztotta és azóta (lekopogom) nem jött elő. Csak a gombás cucc, ami folyton megvan, most is elég durvan. Az enyémnek sincs szaga, viszont sűrű, mintha valami genny lenne, és folyton jön. :(( Ja és nekme sem csíp. :(((

 

Előzmény: Andidandi (197)
gregab Creative Commons License 2006.08.29 0 0 204

Szia!

 

Nálam most ismét eldurvult a dolog, mármint most megint folyamatosan van folyásom, de elég durván, ilyen gennyes fehér "cucc" jön, és sűrű is. De "szaga" nincs. ez vajon a candidától van?

Már bocs, a kifejezésért, de párom minap megjegyezte, hogy még szex közben is folyik. :((( Nem tudom mit kéne tenni. Az egy dolog, hogy visszamegyek nődokihoz, de ugyanúgy majd felír valamit, amitől ugyanúgy nem múlik majd el sajnos! :(((

 

Valami ötlet?

 

Tényleg félek, hogy ráhúzódik a méhemre, aztán szeretnék majd legalább 3 gyereket szülni! ....

Előzmény: Törölt nick (199)
Hannah Antoie Creative Commons License 2006.08.29 0 0 203
Szia Nica!

Én is annyi idős vagyok mint a lányod és én is ezzel a problémával küszködtem.
Bevallom ősintén én is megilyedtem,de ne aggódj ez nem nagy probléma...elmentem a nőgyógyászhoz és azt mondta ez hormonális változástól van...nem tudom hogy a lányodnak van e estleg szexuális kapcsolata de az is sokat számít.
Nekem a nőgyógyászom nemrég írt fel fogamzásgátló tablettát és teljesen renbehozta a dolgot,vannak már nagyon kicsi hormontartalmú készítmények is azok segíthetnek neki.
Nekem segített...illetve nem javaslatként de nekem pl a rendszeres nemi élet is beállította.
Azért ajánlom hogy menjetek el és kérdezettek meg egy szakembert.
Sok szerencsét és remélem nem lesz semmi gond.

Üdv Hannah
Előzmény: Nica.65 (196)
howardcarter Creative Commons License 2006.08.25 0 0 202

Szia!

 

Valoszínűleg valamilyen hormonzavarról van szó. Mindenképpen keressetek fel egy szakembert konzultáció és kivizsgálás céljából.Ha Bp-iek vagytok, tudnám ajánlani az I.sz Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikát a Baross utcában.

Előzmény: Nica.65 (196)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.25 0 0 201

Szia Nica!

 

Régóta van meg neki? Talán menjetek el egy gyermeknőgyógyászhoz. De ha tudod, magándokihoz vidd a kislányt. Mindenestere nyugtasd meg.

üdv: embim

Előzmény: Nica.65 (196)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.25 0 0 200
szia. még én sem olvasgattam át az egészet, de legalább van hova menni a nőknek.
Előzmény: Hannah Antoie (194)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.25 0 0 199
"ezek a folytonos gombás fertőzések majd hazavágják a méhem, vagy nem tudok majd teherbe esni, vagy bármi ilyesmi."- szia, ezt írtad. na, én is ugyanettől tartok. nem tudom, a gombás hüvelygyulladás mennyire befolyásolja mindezt, de biztos nem használ, és hiába van kezelve, attól félek én is, hogy ráhúzódhat esteleg a méhre. de igyekszem a stresszre odafigyelni, mert nekem előidéző tényező. és amúgy meg arra koncentrálok, a világ legegészségesebb embere vagyok, aki nem tart semmilyen betegségtől...komolyan.
Előzmény: gregab (192)
Andidandi Creative Commons License 2006.08.25 0 0 198
Jah és még valami. Azt nem tudjátok, h mitől fáj szex közben mindkét oldalon a hasam? Gondolom a petefészkeim, de mitől lehet ez?
Andidandi Creative Commons License 2006.08.25 0 0 197
Szia! Én már azt se tudom, hogy milyen betegségeim voltak, mindig más :). Na jó nem tudok róla, h lett volna HPV-m, csak ritkán mondta az orvos, h mi a konkrét bajom, általában felírogatta a gyógyszereket úgy, hogy tenyésztésre nem is küldött mintát, csak ránézett és találomra mondta, h mi bajom van. Ezért járok inkább magánrendelésre. De hiába a folyásom még most is ugyanúgy jelentkezik és nem kis mennyiségben :((((. Nem szagos, nem csíp, semmi ilyesmi, csak fehér.
Előzmény: gregab (193)
Nica.65 Creative Commons License 2006.08.22 0 0 196

Sziasztok!

Szeretnék valakitől segítséget kérni. A lányom 17 éves, s a menstruációja teljesen szabálytalanul vam meg. Van úgy hogy egy hónapban kétszer is megjön, és van úgy hogy kimarad egy hónap. Nálam is rendszertelenül volt lány koromban, de ilyen szabálytalanságra nem emlékszem. Előre is köszönöm.

gregab Creative Commons License 2006.08.21 0 0 195
üdv :)
Előzmény: Hannah Antoie (194)
Hannah Antoie Creative Commons License 2006.08.21 0 0 194
Sziasztok!

Hannah vagyok és egészen új itt.
Egy nagyon kedves barátom mondta hogy itt sokmindent megtudhatok és sok új embert ismerhetek meg.
Szóval üdvözlet mindenkinek. :-)
gregab Creative Commons License 2006.08.21 0 0 193

Miért neked is volt HPV vírusod?

 

te mit szedtél rá?

 

Tudom, hogy ez is lehet felelős a méhnyakrák kialakulásáért.

Előzmény: Andidandi (189)
gregab Creative Commons License 2006.08.21 0 0 192

sZIA!

 

Na újra itt. Szóval nincs még gyerekem, de szeretnék és nem is egyet majd idővel pár éven múlva, és igazából félek attól, hogy ezek a folytonos gombás fertőzések majd hazavágják a méhem, vagy nem tudok majd teherbe esni, vagy bármi ilyesmi. Ezek a gombás fertőzések egyébként mennyire tudják befolyásolni mindezt?

 

Tényleg meg kellene nézetnem dokival, csak parázok, hogy mi van ha talál valamit és esestleg súlyos, és bennem van, hogy akkor inkább ne is tudjam. Persze így nagyobb az esélyem ha komoly a baj, akkor elpatkolok pár hónapon belül.

 

Tudom, hogy meg kellene nézetnem, csak tartok tőle. :(

 

 

Előzmény: Törölt nick (187)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.17 0 0 191

jobb, ha felhívod, mi az eredmény. a vírust én se ismertem, szerencsére. de most már legalább hallottam róla, köszi.

embim

Előzmény: Andidandi (188)
Andidandi Creative Commons License 2006.08.16 0 0 190
Megnéztem a HPV human papilloma vírus, nemi úton terjed és a méhnyak- és egyéb rák kialakulásáért felelős.
Andidandi Creative Commons License 2006.08.16 0 0 189
HPV= human papilloma vírus asszem, de ne kérdezd, h mi az :)). Nem herpesz vírus? Az szerencsére eddig nem mutatta meg magát :).
Andidandi Creative Commons License 2006.08.16 0 0 188
Hali! Akkor ezek szerint a citológia nem u.az, mint a rákszűrés? A rák amúgy is sejtburjánzás, nem? Akkor u.az. :)  Nem tom, nem vagyok orvos én sem :). Szóval, hívjam fel az orvost, h van-e bajom? Méhszájsebem van, de azt mondta a doki, h már szépen gyógyul és egyenlőre nem fagyasztaná. Ő tudja, legalábbis remélem. A gombáról csak annyit, h nekem már a sok antibiotikumtól van elég gyakran. Annyi gyógyszert kaptam az elmúlt 1 évben, h másnak egy életre elég lenne. Olyan kúpokat is, amiben van mindenféle gyógyszerből egy kicsi. Volt már minden: Candibene, Betadine, Pimafucin, Pimafucort, Diflucan, Klion, Nitrofurantoiin stb stb stb... Egyik sem használt tartósan. Mindig előjön minden nyavaja.
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.15 0 0 187

Szia Gregab!

 

de használnak ezek, csak nem garantálják, hogy soha többet nem leszel beteg. ami nem is lenne olyan vész, mert lehet kezelni, csak amíg az embernek nincs egy gyermeke, (nem tudom, Neked van-e, nekem még nincs), addig jó lenne, ha ne lenne "mindennapos", mert nem játék. A candida étrendről hallottam, semmi liszteset nem lehet enni, és hasonló alap dolgokat.

 

"Ja és azt tudni kell bár nem tudom, hogy van-e köze hozzá, de nekem volt már egyszer HPV vírusom, ami elmúlt, és egysezr volt P3 a cytológiám."- nem tudom, mi az a HPV vírus. Tényleg. De p3-as eredmény lehet akkor is, ha épp beteg vagy.

 

a mellfájdalomra meg azt tudom mondani, hogy jobb megnézetni dokival. én se az vagyok, aki mindennel orvoshoz szalad, de ez pont nem olyan, ami fölött el lehet siklani.

Előzmény: gregab (186)
gregab Creative Commons License 2006.08.15 0 0 186

Szia!

 

Akkor ezek szerint felesleges mindent szednem, úgysem hat. Igen erről hallottam, hogy ez a Candida nevű gomba, ez bármitől előjöhet, nem jó táplálkozás, ideg. Egyik ismerősöm ismerősének is ez volt a baja, elkezdett diétázni és elmúlt a candidája. Egyszer barátnőmmel letöltöttünk netről olyan étrendet, amiket nem ehetnék, na persze természetesen pont a legjobb kaják azok... :(

 

Én egyszer, illetve legelőször az orvos Candibene, vagy valami hasonló kúpot írt fel + canesten kenőcsöt, ahogy írtad te is. De nekem attól sem múlt el! :(((

 

Ja és azt tudni kell bár nem tudom, hogy van-e köze hozzá, de nekem volt már egyszer HPV vírusom, ami elmúlt, és egysezr volt P3 a cytológiám.

 

egy kérdés: más jellegű: a jobb mellem fáj, mármint, csak akkor ha hozzáér valaki, szóval pl. a páromnak nem engedem, hogy hozzáérjen mert annyire kellemetlen, fura érzés. Van olyan hogy pl. ha zuhanyzok, és rámegy a vízsugár, akkor is fájdalmat érzek. Ez mitől lehet?

Előzmény: Törölt nick (180)
flamingo10 Creative Commons License 2006.08.15 0 0 185
Szia!

A méhnyakszűrésre gondolsz? Szerintem az normális lehet, ha sztk-ban nem mondják meg. Nekem legalábbis azt mondta az orvos, hogyha gond van, akkor majd értesítenek, ha nincs gond, akkor meg semmi.
Előzmény: Andidandi (183)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.15 0 0 184

szió!

én is úgy szedtem, hogy rögtön a régi után, mintha a régit folytatnám.

a másodikra: most mire gondolsz?: rákszűrés vagy valami komolyabb sejtvizsgálat? de az eredménynek mindenféleképp érdemes utánajárni, ha semmi baj nincs, akkor is. illetve saját érdeked, hogy visszamenj megkérdezni.

Előzmény: Andidandi (183)
Andidandi Creative Commons License 2006.08.14 0 0 183
:) Köszi, egy kicsit megnyugodtam. ...de nekem múlt hét szerdán jött meg, tehát most úgy szedem az újat, mintha folytatnám a régit. Na mind1, remélhetőleg nem nő fütyim vagy vmi ilyesmi :D. Jah a másik kérdésem, hogy miért nem tudom meg soha a citológia eredményét? Nekem kell utána érdeklődöm vagy értesítenek, ha vmi gáz van? Az orvos mindig csak leveszi a kenetet, de nem fűz hozzá semmi érdemlegeset. Mégegyszer köszi!
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.14 0 0 182

Szia!

 

egyszer én is váltottam. nem kellett kivárni a köv. menstruációt, csak az aktuálisat, és utána rögtön kezdhettem a másik gyógyszer első "adagját". nem hiszem, hogy ebből bajod lesz, a doki biztos tisztában van vele, hogy hogy hatnak ezek egymásra, legalábbis remélhetőleg.

embim

Előzmény: Andidandi (181)
Andidandi Creative Commons License 2006.08.14 0 0 181
Sziasztok! Nem tudom jó helyen járok-e a problémámmal, mert még új vagyok itt :).  Kb. két évig szedtem Novynette tablettát (fogamzásgátló), de most áttértem a Lindynette 20-ra. Az orvosom azt mondta, h szedjem be az utolsó Novynette-t és a 7 gyógyszermentes nap után a 8. napon kezdhetem a Lindynette-et szedni. A tájékoztatóban viszont az áll, h szünetet kell tartani és a következő vérzés első napján lehet elkezdeni az új tabit szedni. Akkor most hogy is van ez? Ma vettem be az elsőt az újból, azaz ma volt a 8. nap. Lehet ettől vmi bajom? Remélem érthető voltam :). Előre is köszi a segítséget!
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.14 0 0 180

Szia Gregab!

 

Na, megígértem, hogy ide is írok. A Mycosyst semmit nem ér. Ezt komolyan mondom. Annyiszor volt már nekem is hüvelygyulladásom, mint égen a csillag. Népbetegség. Elég szomorú, hogy a nőknek kell szégyellniük magukat miatta. Legalábbis én jó sokáig égőnek tartottam. Pedig legelőször akkor volt, mikor még férfihoz se volt közöm. Természetesen higiiénikus vagyok, tiszta, magamra igényes nő. Úgyhogy tényleg nem azon múlik. Na szóval elég sokszor volt már nekem is, mire egy-két éve jöttem rá, hogy az idegtől is lehet. A szervezetedben egyébként is megtalálható gombák elszaporodnak, lehet akár egy meg-vagy felfázástól, műszálas bugyis, bármi, és lehet az idegtől. nekem pont vizsgaidőszak közepe felé szokott bajom lenni vele. pedig egyáltalán nem vagyok ideges típus, sőt. de lehet, hogy a test érez stresszt, mert a szervezetet ugye nem lehet átvágni, és egész egyszerűen így reagál, jelez, hogy gond van.

Mivel ez a candida a szervezeteddel normális körülmények között szimbiózisban él, ezért nem lehet sem a Myco-val, semmivel kiirtani, és ha lehet is, nem kell, mert nem az a megoldás. Ez a kapszula állítólag az egész szervezetet megtisztítja a gombától. Egyrészt borzasztó drága, nem véletlenül, másrészt, kiújul a betegség.

Tartozik hozzá egy hasonló nevű hüvelykúp, attól elmúlik. De ha esetleg megint előfordulna veled, vagy bárkivel ilyen, a Canestenre esküszöm. Csoda az a kúp. Hozzá a krém a külső részekre. Csak az a baj, hogy még mindig csak vénnyel lehet kapni. Most bejött egy új, három darabos vény nélküli hüvelykúp: Pevaryl G. Megfizethető. És ha minden igaz, használ.

Üdv.: embim

Előzmény: gregab (148)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!