Keresés

Részletes keresés

Sir Balambér Creative Commons License 2005.10.12 0 0 3580
Ismerve az nbh módszereit valszeg mint fideszes borbarátok vagy valami ilyesmi említődnek meg.. Fő hogy Magyar enyelgését és Hillert kihagyták belőle :)
Előzmény: makopa (3578)
ooloo Creative Commons License 2005.10.12 0 0 3579
Németh? Stimmt. Rogán? Az is. No de a Máriusszal? Hihetetlen...
Előzmény: makopa (3578)
makopa Creative Commons License 2005.10.12 0 0 3578

"a nemzetbiztonsági szakszolgálatok az úgynevezett Szatmári-ügyben fideszes politikusok érintettségét állapították meg. "

 

Az Index információi szerint három fideszes képviselő, Révész Máriusz, Rogán Antal és Németh Zsolt szerepelt név szerint a Nemzetbiztonsági Bizottság zárt ülésén tárgyalt államtitkári levélben.  index.hu >>>

Előzmény: Törölt nick (3570)
Sir Balambér Creative Commons License 2005.10.12 0 0 3577
A kis csinovnyik sem hülye, szorgalmasan gyűjteget a nehezebb napokra :)
Előzmény: naiv (3576)
naiv Creative Commons License 2005.10.12 0 0 3576
Sajnos a dolgot nem érzem viccesnek.
Hogy egy HBH ennyire politikai megrendelésre dolgozzon, az már tragikus.
Nem meglepő, hiszen Kulcsár ügyben láttuk már Andris mire képes.
Remélem a következő kormány idején eljön az igazság pillanata és lekapják a körméről ezt a kis csinyovnyikot.
Előzmény: Sir Balambér (3571)
Sir Balambér Creative Commons License 2005.10.12 0 0 3575
Egyre jobban elhúz a sánta qutya.. :)
Előzmény: zogu (3574)
zogu Creative Commons License 2005.10.12 0 0 3574
A hazug ember és a sánta kutya minősített esete...
Előzmény: ooloo (3572)
piroskaésafarkas Creative Commons License 2005.10.12 0 0 3573
Agassiból mucuskagate
Hamisítják a Magyar Nemzet Online híreit
2005. október 11. 16:20


MNO
A Színes Bulvár Lap politikai rovatvezetője jelezte szerkesztőségünknek, hogy névtelen feladótól kapott egy Magyar Nemzet Online fejléccel és a cikkek azonosításához szükséges kóddal ellátott levelet, Nemzetbiztonsági kabinet: mucuskagate címmel. Az írás érdekessége, hogy egy országgyűlési képviselőre és feleségére nézve terhelő, titkosszolgálati vonatkozású megállapításokat tartalmaz.

A cikk az mno honlapján azonban soha nem jelent meg. A szöveg alá hamisított azonosító kód egy korábbi sporthírt takar, amely Andre Agassi amerikai teniszező sérüléséről szól. Igaz, a hamisítók arra is ügyeltek, hogy a sportrovat megjelölésére szolgáló jelzést belpolitikaira javították.
Kérjük azokat a szerkesztőségeket, amelyek hasonló tartalmú levelet kaptak, jelezzék a szerk@mno.hu címre.
ooloo Creative Commons License 2005.10.12 0 0 3572

"Szatmári Tibor a román titkosszolgálat Magyarországra helyezett hírszerzőjének informátora volt."

 

---------------

 

NOL • Népszabadság Online • 2005. szeptember 13.

Nem kémkedett a Szatmári-házaspár, legalábbis a Nemzetbiztonsági Hivatalnak nincs erre utaló adata, ezért a rendőrség elutasította a Deport 56 feljelentését - tudta meg az MTI kedden.

Szerdahelyi Szabolcs, a Deport 56 elnöke az MTI rendelkezésére bocsátotta a rendőrség feljelentést elutasító határozatát. Ebben - amelyet a Nemzeti Nyomozó Iroda különleges ügyek osztályának vezetője, Csizner Zoltán írt alá szeptember 1-jén - az olvasható: a kémkedés gyanúja miatt tett feljelentést elutasítja, mivel hiányzik a bűncselekmény gyanúja.

A határozat indoklása szerint a Deport 56 (56-os Deportálások Tényfeltáró Bizottsága) elnöke, Szerdahelyi Szabolcs feljelentést tett Szatmári Tibor és Szatmári Ildikó ellen kémkedés gyanúja miatt. A feljelentő a bűncselekmény bizonyítékaként a "Nemzetbiztonsági Hivatal anyagára" hivatkozott.

"A Nemzetbiztonsági Hivataltól kért és kapott tájékoztatás alapján Szatmári Tibor és Szatmári Ildikó tekintetében büntetőeljárás megindítására alapul szolgáló adatokkal nem rendelkeznek" - írja az osztályvezető.

Hozzáteszi: tekintettel arra, hogy "Szatmári Tiborral és Szatmári Ildikóval szemben sem a feljelentésben szereplő kémkedés bűntett, sem más bűncselekmény gyanúját megállapítani nem lehetett", ezért a feljelentés elutasításáról határozott.

Az MTI kedden megkereste a Nemzeti Nyomozó Irodát is. Szóvivője, Horváczy Emese az ügyről annyit közölt: valóban elutasították a feljelentést.

A Magyar Nemzet című napilap augusztus végén írt arról, hogy a Nemzetbiztonsági Hivatal leleplezett és "kiszorított" egy házaspárt, amely a román titkosszolgálatnak dolgozott. A magyar sajtó az akkor közölt szignó és adatok alapján Szatmári Tiborral, illetve feleségével Szatmári Ildikóval azonosította a "kémházaspárt".

A cikk szerint a házaspár nőtagja "intim kapcsolatba került" a Határon Túli Magyarok Hivatalának azóta leköszönt vezetőjével, valamint "ennek a kormányzati ciklusnak egy volt és egy jelenlegi miniszterével".

A kémtörténettel hírbe hozott házaspár férfitagja azt közölte: nem igaz az állítás, hogy akár ő, akár felesége a román titkosszolgálatnak dolgozott volna.

(MTI)

Előzmény: Törölt nick (3570)
Sir Balambér Creative Commons License 2005.10.12 0 0 3571
Az nbh-t felügyelő mszp készített egy "fideszes" jelentést. Ügyes. Sőt, ha jól látom Mucuskát is személyesen OrbánViktor küldte magyarbálint ágyába, sőt! még az is lehet, hogy jobb manapság a románoknak az ellenzéknél kémkedni mint kormánykörökben..
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.12 0 0 3570
C típusú átvilágítás másodszor Négy órán át zárt ajtók mögött a Szatmári-ügyről Népszabadság • Hírösszefoglalónk  • 2005. október 12. // 12x11 document.write(''); Titokminiszterek - Kövér László (volt) és Tóth András (jelenlegi): kezet rá!
Kép: Szabó Barnabás Az ügy titkosságára való tekintettel konkrétumokat senki nem említett a nemzetbiztonsági bizottság tegnapi zárt ülése után. Mégis vannak arra utaló jelek, hogy alapos volt kedden megjelent hírünk, amely szerint a nemzetbiztonsági szakszolgálatok az úgynevezett Szatmári-ügyben fideszes politikusok érintettségét állapították meg.

<!-- var ord=Math.round(Math.random()*100000000); document.write(''); //--> on error resume next ShockMode = (IsObject(CreateObject("ShockwaveFlash.ShockwaveFlash.6"))) Sub banner_78993_FSCommand(ByVal command, ByVal args) call banner_78993_DoFSCommand(command, args) end sub

Több mint négyórás zárt ülésen vitatta meg az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottsága azt a jelentést, amelyet a kormány nemzetbiztonsági kabinetje készített a Szatmári-ügyről. Az ülés után szűkszavúan nyilatkozó Juhász Ferenc honvédelmi miniszter, a nemzetbiztonsági kabinet vezetője és Kövér László, a bizottság fideszes elnöke csak annyit árult el, hogy a kabinet és a nemzetbiztonsági szolgálatok tovább folytatják a tényfeltáró munkát, a bizottság annak lezárása után vagy új információk esetén tér csak vissza az ügyre.

Miként azt keddi lapszámunkban közöltük, értesüléseink szerint a nemzetbiztonsági szakszolgálatok az úgynevezett kémügyben arra jutottak, hogy Szatmári Tibor a román titkosszolgálat Magyarországra helyezett hírszerzőjének informátora volt. Szatmári az RMDSZ budapesti irodavezetőjeként dolgozott, felesége előbb az oktatási tárca, majd a Határon Túli Magyarok Hivatalának munkatársa volt. Az irodavezető - állítja a jelentés - a kettős népszavazás után került kapcsolatba a Fidesszel, a munkája során szerzett adatokat adott át nekik. A jelentés szerint ezt erősíti az a tény, hogy Kövér László és Demeter Ervin májusban a Nemzetbiztonsági Hivatal főigazgatójának meghallgatásakor csakis államtitok jogosulatlan birtokában megfogalmazható kérdéseket tett föl. A nemzetbiztonsági szolgálatok birtokába került olyan információ is, amely szerint a Fidesz egyik vezető politikusa arra akarta rávenni Szatmárit, hogy vállaljon szerepet a kormány és néhány kormánytag lejáratásában, hírbe hozásában.

Juhász Ferenc tegnap nemmel válaszolt arra a kérdésre, igaz-e az, hogy a jelentésben csak fideszes politikusok szerepelnek. Bár ő ezt nem fogalmazta meg, minden bizonnyal arra utalt, hogy Szatmári Tibor feleségét hírbe hozták több kormánypárti politikussal. Kövér László azt közölte: sem megerősíteni, sem cáfolni nincs módjában lapunk információit.

Mindenesetre az, amit Juhász Ferenc hozzátett, megerősíteni látszik azt, amit a jelentésről, illetve az abban említett fideszes politikusokról írtunk. A honvédelmi miniszter azt mondta: két kérdést kell eldönteni. Jelesül azt, hogy mi a teendő, ha politikusok is érintettnek bizonyulnak nemzetbiztonsági vonulatú ügyekben, illetve miként kerülhető el, hogy a titkosszolgálatok által szerzett információk forogjanak a belpolitikában.

Kövér László a több mint négyórás vita hangneme kapcsán elmondta, hogy voltak "érdes hangú" ellenzéki hozzászólások, "ha egyetértettünk volna, nem vitatkozunk ennyit". Hozzáfűzte: a nézeteltérések megmaradtak a vita végén is. A bizottság elnöke egyetértett azzal az értékeléssel, hogy a közvélemény soha nem fogja megtudni, mi is történt valójában, mivel a nemzetbiztonsági kabinet, sőt maguk a szolgálatok sem tudják pontosan. A politikusok nem válaszoltak arra a kérdésre, hogy felmerült-e Magyarország biztonságát érintő titkok kiszivárgása.

A jelentés megvitatása miatt a nemzetbiztonsági bizottság a jövő hétre halasztotta a szolgálatok féléves tevékenységéről szóló beszámoló megvitatását.

Az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottságának szocialista képviselői kezdeményezik: a testület tagjai vállalják az újbóli C típusú nemzetbiztonsági ellenőrzést, mert felmerült a lehetősége, hogy a tagok némelyike részt vállalt a kémügyben, információk kiszivárogtatásában. Tóth Károly (MSZP), a testület alelnöke hozzátette: egyúttal levélben fogja kérni Tóth Andrást, a polgári nemzetbiztonsági szolgálatok irányításában közreműködő politikai államtitkárt, vizsgálja meg, lehetőség van-e az ügyről készített összefoglaló jelentésének nyilvánosságra hozatalára.

 

 

 

"Szatmári Tibor a román titkosszolgálat Magyarországra helyezett hírszerzőjének informátora volt."

 

 Elképesztő dilettantizmus !!!

A Fidesz aknák fölött jáccik búj-búj zőldágot!

sura Creative Commons License 2005.10.12 0 0 3569
Egyre több lel mutat arra, hogy Szatmári NEM kefélte, hanem névházasság volt...
zogu Creative Commons License 2005.10.11 0 0 3568

"Úgy tudjuk, a zárt ülésen elhangzottak szerint a NBH két éve Szatmári Tibor tevékenységét kezdte el figyelni. Az RMDSZ egykori budapesti irodavezetőjéről a most bemutatott jelentés sem mondja azonban ki egyértelműen, hogy kémkedett, viszont a meghatározás szerint a román hírszerzéshez tartozó, ma már diplomáciai szolgálatban álló személy kapcsolataként jelöli meg az államtitkári összefoglaló. Hasonló megítélés alá esett felesége, a korábban a Határon Túli Magyarok Hivatalánál dolgozó Szatmári Ildikó is. A hírek szerint a keddi bizottsági ülésen az is kiderült, hogy a házaspárnak a nemzetbiztonságiak fellépése miatt kellett elhagynia munkahelyét, vagyis annak ellenére, hogy Szatmári Tibort, aki időközben megkapta a hivatalos letelepedési engedélyt, valószínűleg az NBH "szorította ki" állásából."

 

Macisajt hol van ilyenkor?

Or Kán Creative Commons License 2005.10.11 0 0 3567
Vessző, a kurva éltbe, vessző...:)
Előzmény: pindiy (3566)
pindiy Creative Commons License 2005.10.11 0 0 3566
Aki vizsgálodott, annak nem volt erre hatásköre.

A fidesz és a Viktor az oka, hogy lopnak az NBH-nál, az meg, hogy ki az mellékes....
Előzmény: Törölt nick (3565)
pindiy Creative Commons License 2005.10.11 0 0 3564
Hát meg van a vizsgálat eredménye.....

Ahhoz képest tul sokan vannak szabadlábon, elsősorban igen indokolatlanul a vizsgálódók, mert amit kellett azt nem tették meg. amire meg nem volt jogsijuk, azt viszont csinálták....
naiv Creative Commons License 2005.10.09 0 0 3563
Öcsi, itt nem így működnek a dolgok. 99 dolog miatt kellett volna már bálintkának lemondani, de nem tette, mint ahogy csillag pityut is csak nehezen lehetett eltávolítani, minden panamája ellenére stb.
Hol élsz te? Valamelyik valamely ponósított valóviláglakásban (stílusodból erre következtetek) az infóktól elzárva?
Előzmény: Törölt nick (3561)
naiv Creative Commons License 2005.10.08 0 0 3560
Bocs, pofázni csak a rokonaid szoktak meg elvtársaid a parlamentben.
Előzmény: Törölt nick (3557)
naiv Creative Commons License 2005.10.08 0 0 3559
Olvasd végig ezt a néhány száz beírást, valahol megtalálod, hogy Bálintka a napkeltében már hallgatólagosan beimerte Iluskát...
Előzmény: Törölt nick (3557)
naiv Creative Commons License 2005.10.08 0 0 3556
De azért mégiscsak Bálint no meg a Maszop elnök kefélte a kémet....
borsosalma Creative Commons License 2005.10.08 0 0 3555
Hantáriusz Máriusz tenyerel bele az ügybe. Apáczai alapitvány elnökségi tag és ott ült SZ. I is.
naiv Creative Commons License 2005.10.08 0 0 3554
Bálint belerakta egy ürgebőrbe és békalábbal a parlamenttől indúlva felúszott a csatornán a fideszszékházig, ahol is az iróasztalára csempészte.
Előzmény: preludium (3553)
preludium Creative Commons License 2005.10.08 0 0 3553
Hantáriusz Máriusz van benne a témában . Rágja a bajszát, szivja a fogát. Honnan is került a FIDESZhez a román-magyar nyugdij egyezmény tervezete?
naiv Creative Commons License 2005.10.08 0 0 3552
Mi lesz a story vége?
Eddig a kefélő volt a nagy túlélő.
Lehet Lopcsány csak irígykedik, a lúdtalpas Klári azért mégsem Ilonka...
Előzmény: sura (3551)
sura Creative Commons License 2005.10.08 0 0 3551
Nem tudom, eddig ki keverte a lapokat, de most már áll a bál Gyurcsány és Magyar Bálint között.
naiv Creative Commons License 2005.10.06 0 0 3550
Tévedni emberi dolog (magán ügy), mondta Magyar Bálint (meg magánügy, a napkeltében) és lemászott a kémről....
Előzmény: preludium (3549)
preludium Creative Commons License 2005.10.05 0 0 3549

Tévedni emberi dolog, mondta a sündisznocska a suróló kefére mászva

 

Ezért ugrabugrál tegnap Kövér. Milyen fontos lehetek..

Előzmény: /evans# (3548)
/evans# Creative Commons License 2005.10.05 0 0 3548
Szerintem, ez a téma neked kezd egyre kínosabbá válni, szerintem... :--)))
Előzmény: preludium (3547)
preludium Creative Commons License 2005.10.05 0 0 3547
Kezd kinossá válni a téma a Fidesznek
Előzmény: preludium (3541)
naiv Creative Commons License 2005.10.05 0 0 3546
Szóval Bálint széke, aki már a napkeltében hallgatólagosan elismerte, hogy kefélt kémet vagy kémnek látszó vagy nem látszó tárgyat széke ismét inog?
És Pityuval mi van?
Ő már kievezett a történetből?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!