Keresés

Részletes keresés

quad-imádó Creative Commons License 2011.03.29 0 0 2183

1. kérdés : 100.000-ig szabs. esetén

2. kérdés : behajtható (mint minden más)

3. kérdés : Feneketlen zsák természetesen...

4. kérdés : Fénykép (ugyanis, ha kupac mellett találsz bármit, arra azt mondja, hogy valaki kitúrta a kukájából, és ezt még a legeszerűbb ügyvéd is levédi)

5. kérdés : Szerinted??? Ez csak annak az érdeke, akit zavar a szemét, aki nem látja, az soxor nem is tud róla...

6. kérdés : Attól függ ki az a mi???

7. kérdés : Köszönet nagyon jól esik, de az előző Gumivadászatra azt mondták sötétzöld Pesti aktivisták, hogy kár volt, mert csak még további taposási kárt okoztunk a természetben (ennek ellenére szeretnénk folytatni a munkát, bár ez kicsit rosszul esett. Az ÉKE viszont nagyon megköszönte, hogy a Fundokliából kihúzgáltuk a Tűzoltóság segítségével a gumikat, mert ők megmozdítani sem tudták. http://www.youtube.com/watch?v=i4p0WTU6WeQ

http://www.fn.hu/zold/20090106/gumivadaszattal_bekulnek_quadosok/?hirlevelkatt=2009-01-06)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Előzmény: Törölt nick (2167)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.29 0 0 2182

"Mert a bunkójának egyszerűbb kidobni oda vagy visszafelé az autóból, mint adni egy ötszázast a kukás fiúknak, hogy elvigyék."

 

E mondat kivételével, tökéletes az egyetértés!!!

Amíg nem ellenőrzik és büntetik kő keményen, az akár eldobott csikk után az ermbereket, addig szemétben él az ember!

 

Előzmény: quad-imádó (2181)
quad-imádó Creative Commons License 2011.03.29 0 0 2181

Miért nem működik a rendszer?? Mert a bunkójának egyszerűbb kidobni oda vagy visszafelé az autóból, mint adni egy ötszázast a kukás fiúknak, hogy elvigyék. Mondok egy példát.

Sóskút és Bia között le lehet menni a Benta patak mellé, van rajta 1 kis híd is. Na azon a hídon állt egy autó, mint utóbb kiderült, egy köcsög kis újgazdag az épp aktuális csajával, a Mekiből hazafelé ott álltak meg kajálni. Jövök lefelé a patak felé, 1x csak valami kiesik az ablakon, le a kocsi mellé, autó elindul, megfordul, és jön vissza az út felé. Persze bunkó módon nem bírom megállni szó nélkül, megállok a híd közepén, persze kikerülhetetlenül, és odasétálok autós bunkónkhoz, hogy valami kipottyant az autódból. Mire suttyókám megkérdi ,, mi közöd hozzá''?? Mondom semmi, végülis, csak addíg nem mész ki innen, míg össze nem szeded. Erre puffogva kiszáll, és összekapkodja, majd odavágja foghegyről, hogy a patakparton is van szemét, ha már ennyire söttzöld vagyok, szedjem össze.

Szóval az én anyukám csuklott, és még én kérjek elnézést. Na ezért mondom, hogy mennyire suttyók az emberek. (emberek...???)

Ha esetleg jár valaki az első SZHBattai bekötő (másnéven Csenterics) környékén, ne balra batta felé, hanem jobbra a pálya felé forduljon be, és csodálkozzon, vagy a második bejáró felé haladva nézzen be a fasorba, vagyis a fasor helyére, mi van ott ( vagy mi nincs...).

Előzmény: aramjs1 (2162)
quad-imádó Creative Commons License 2011.03.29 0 0 2180
Előzmény: aabroncs (2159)
aramjs1 Creative Commons License 2011.03.29 0 0 2179

"Azt sem ismered el, gondolom, hogy ezt és más témákat, sokadszor, sok oldalon tömtök ti ketten telis-tele ezzel a térfigyelő témával, ugye?"

Te kivel tévesztesz össze engem? Én egyszer hoztam fel ezt a kamera témát, és sehol máshol, csak itt. Amire te egyből le is hordtál mindennek. Ha valaki más okoz neked frusztrációt, azt ne rajtam vezesd le, jó? És olvass figyelmesebben, mert így olyan dolgokat írsz le, amik nagyo nmessze vannak az igazságtól!

 

"Miközben te itt sem voltál és fontos, politika mentes dolgokat próbáltunk megbeszélni, ne adj isten, cselekvésig vinni, majd, azóta semmi érdemlegest nem tettünk a veszekedésen kívül, mert Te itt is előhoztad ezt az unalomig lerágott témát, amiben szinte sehol nem értenek veled egyet, de te sulykolod, csak sulykolod, hogy hátha....."

Hol értenének egyet, ha sehol máshol nem is írtam róla???

Amúgy meg egy baromság, hogy ez a szemét dolog politikamentes. Ugyanis valakiknek az lenne a dolguk, hogy megakadályozzák, valakiknek az, hogy megbüntessék, aki mégis megteszi, és valakiknek meg az, hogy eltakarítsák, ha már ot tvan. Na, ezek mind-mind a pénzünkből élnek, nagyon jól élnek, a bérenceik rendszeresen kioktatnak minket, de a munkájukat egyáltalán nem végzik el. Elvárják, hogy más, ingyen dolgozzon helyettük. Az az adófizető polgár, aki már többször kifizette nekik, hogy rendet tartsanak. Ha neked ez így van jól, arról sem én tehetek...

 

 

"Akár hogy tagadod, vesszőparipád neked eza téma, ahol tudod felhozod"

Mutass egyetlen másik helyet, ahol erről írtam!

Előzmény: aabroncs (2177)
aabroncs Creative Commons License 2011.03.28 0 0 2178

Köszönöm.

 

Gazdag sosem leszek sumákolás nélkül. Azonban jól alszom. Legalább is soha nem kellett szégynekeznem még életemben, amiatt, amit a munkámban tettem! Viszont ebből, micsoda meglepetés, pénz nem lesz:-))) Sajnos egy jobb fizetés sem jön ma már ki ebből és úgy tűnik, nem is fog. Csináljuk, amíg tudjuk...Még az is lehet, hogy haza hozma céget, a kis érdi műhelyembe, alig 60 nm-re, de nem 5 euro-ért/ nm..:-(((

 

Remélem tényleg elégedett vagy és én is köszönök mindent:-)

 

Szép Estét, mindenkinek...

Előzmény: Törölt nick (2175)
aabroncs Creative Commons License 2011.03.28 0 0 2177

Azt sem ismered el, gondolom, hogy ezt és más témákat, sokadszor, sok oldalon tömtök ti ketten telis-tele ezzel a térfigyelő témával, ugye? Miközben te itt sem voltál és fontos, politika mentes dolgokat próbáltunk megbeszélni, ne  adj isten, cselekvésig vinni, majd, azóta semmi érdemlegest nem tettünk a veszekedésen kívül, mert Te itt is előhoztad ezt az unalomig lerágott témát, amiben szinte sehol nem értenek veled egyet, de te sulykolod, csak sulykolod, hogy hátha.....

 

 

Tudom, azt sem fogod elismerni, hogy semmi, de semmi köze az autós szégynetáblához ennek a témának és messze sokkal több köze van az út szélére kihajigált szemétnek...

 

Akár hogy tagadod, vesszőparipád neked eza téma, ahol tudod felhozod....Itt nem kéne, nem ide való...

 

folytathatod a xardobálást. Keress valamit...

Előzmény: aramjs1 (2171)
aabroncs Creative Commons License 2011.03.28 0 0 2176

:-) Nekem nincsenek imádottjaim. Sosem voltak. Én ideál nélkül, saját kútfőből élem az életem. Ha pedig dönteni kell, a mostani brigád minden, de nem imádottam. Ők konkrét károkozóim. Hidd el, velem kapcsolatban nagyon távol álsz a valóságtól...

 

Azt pedig sosem fogom elfogadni, mikor a hétköznapi ember által is megoldható problémákért a politikát okolja valaki...Nem kell ide más, csak összefogás..

 

Tavaly nyáron megált egy autó az Érdlieti állomáson. Sorompót kapott. Mögötte ált két autó. A második autóban a kollégám ült, becsületes, megbízható srác. Az első autóból kirepült egy zacskó szemét. Mekkdonáldsz...A mögötte lévő autóból kiszállt egy szép nagy darab srác. Odament, felvette a szemetet és bevágta a nyitott ablakon. Erre abból az autóból, támadólag, kipattant egy "sértett úr". Mire kilépett és megijesztette emberünket, kapott is egy szemest és egy állast:-)

 

Summa sumarum, jól el lett verve! A többiek?? Tapsoltak!

 

Ennyi lenne az egész...Iletve  kezdetnek ez is megteszi.

Előzmény: aramjs1 (2172)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.28 0 0 2175

Nem gondolnám, mivel ismerem és igen korrekt jó szakemebrnek ismertem meg. Jó és pontos munkát végzett, ami hozzájárul a balaset mentes közlekedésemhez.

 

Mivel ez egy autós topic, maradjunk a témánál.

 

Mit gondoltok az illegális autóbontók és zug szervizek környezet károsító szemetelését milyen módon lehetne megakadályozni?

Valamint az eddig okozott károkat megtéríttetni velük?

 

Az egyéb szemét és hulladék kérdéseket majd áteszem a megfelelő topicba.

 

Nagyon eltértünk a témátol pedig itt egyesek bontott alkatrészekkel szemetelik tele a környezetünket, míg mások a szadaidejüket rá áldozva szedegetik utánnuk a szemetet.

Ennek a mentalitásnak gátat kell szabni, mert mindanyiunk egészsége láthatja kárát.

Előzmény: aramjs1 (2173)
aramjs1 Creative Commons License 2011.03.28 0 0 2174

Alapvetően az a baj, hogy vagy megvan a rend fenntartásának a szándéka azokban, akiknek ez lenne  a dolguk, vagy nincs. És ez ugyanúgy igaz a szemétlerakással kapcsolatban, mint a rokkant helyre parkolással. Amíg a rendőr meg a hivatal azt magyarázza, hogy miért nem lehet megakadályozni és felelősségre vonni, addig mi legfeljebb annyit tehetünk, hogy kiírjuk pl. ide, hogy kit láttunk ilyen aljasságokat művelni.

Előzmény: Törölt nick (2170)
aramjs1 Creative Commons License 2011.03.28 0 0 2173

"mert akkor rögtön más felhasználási területe lesz annak pénznek."

Vigyázz, mert mindjárt Téged is le fog fogyatékosozni, amiért politizálsz!

Előzmény: Törölt nick (2170)
aramjs1 Creative Commons License 2011.03.28 0 0 2172

"Meg a politika. Mert mindenről az tehet..."

Tetszik, nem tetszik, ez van. Akkor is, ha most épp a te imádottjaid szarják el az ország dolgait évtizedekre.

Előzmény: aabroncs (2169)
aramjs1 Creative Commons License 2011.03.28 0 0 2171

"aki xarral dobálódzik, maga is xaros lesz"
Gondoltál volna erre akkor, amikor még hozzád se szóltam, de te elkezdtél engem minősíteni!

Előzmény: aabroncs (2168)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.28 0 0 2170

Nos igen, erről kellene beszélgetni, hátha valami eredménye is lehetne az eszmecserének.

Pl: Hol kinek kellen leadni az esetleges fotókat, milyen eljárás várható stb....

Én szívem szerint olyan összegre bűntetném a szemetelőt, hogy másik három illegális lerakodót is rendbe lehessen tenni az összegéből. Ez azonban csak akkor kivitelezhető, ha az így beszedett büntetés nem a költségvetési nagykalapba kerül, mert akkor rögtön más  felhasználási területe lesz annak pénznek.

 

Nos eről volna hasznos beszélgeni. Akár gumik, akár akkumlátorok kapcsán is.

( ha már autós topic)

Nem pedig arról , hogy egy szakmában járatlan topic társunk részére  gyógypedagógiai oktatást folytassunk egy szerviz munkafolyamat szervezéséről.

 

Láttam amikor a kocsit szervizeltétek, hogy ami ott volt, az felcimkézve névreszólóan volt megrendelve. Nekem is a felniket amikor kiválasztottam két nap múlva szállították le.

Ezen nem is csodálkoztam hiszen egy szerviz az nem raktár. Az egy másik gazdasági ágazat.

 

A lomtalanítással kapcsolatosan nekem negatív tapasztalataim vannak. Amikor a házat megvettük a szerszám tároló sufni helységben leltem egy az az egy darab kopott gumit.

Nem négyet csak egy árva darabot.

Lomtalanításkor más vackokkal egyetemben  kigurugáztam a kupachoz azt is.

 

Minden mást elvittek de a gumit azt ott hagyták.Vihettem vissza.

 

Később, a következő lomtalanításkor viszont néhány guberátor lenyúlta. Hogy minek vitték el, a mai napig sem jöttem rá. Talán tüzelni, mert másra alakalmatlan volt már.

Előzmény: aabroncs (2169)
aabroncs Creative Commons License 2011.03.28 0 0 2169

Ezek a kérdések azok, amikről szerettünk volna beszélni, de van aki szerint a térfigyelő téma fontosabb volt...Meg a politika. Mert mindenről az tehet...

 

Fontos kérdések ezek. Sajnos én nem tudom a válaszokat.

 

Budapesten már olyan is van, nem hittem a fülemnek, hogy a szemeted elopják. Aztán kapsz egy idézést a rendőrségről és kiderül, hogy a lónyai utcában a kukádba kidobott szemeted egy illegális lerakó helyen találták meg és meg akarnak büntetni, mert azt hiszik Te szemeteltél oda..

 

 

Akiről szó van, úgy úszta meg az egészet, hogy kiderült, egy erre specializálódott nem idén barnult idősebb nő összeszedi a hivatalos iratokat, leveleket, stb a kukából és a nem tudom kije, aki viszi a Duna partra a sittet, szemetet, ganét, az belekeveri a szemétbe, hogy félre vezessék a yardot.

 

Ha nem bukik meg, másnál az öreglány, sosem mossa le magáról, hogy ő volt.....

 

Más. Ma a hatoson haza felé a jobb oldalon újabb 4 db abroncsot láttam az egyik kiállóban, csak nem tudtam megállni, mert nagyon jöttek. Holnap, ha nem felejtem el, fotózok megint.

 

a műhelyemtől pár méterre pedig valakik a hulladék konténert hiotték alkalmasnak egy garnitúra kopott abroncs kidobására.

 

Ez azért gáz, mert egyébként lomtalanításkor tisztességesen meg lehet szabaduklni egy garnitúra gumit, címenként, elvisznek. Ha esetleg valakinek kettő van és ne adj isten a szomszédnak meg nincs???

 

Szóval teljesen érthetetlen, hogy miért az út mellé??

Előzmény: Törölt nick (2167)
aabroncs Creative Commons License 2011.03.28 0 0 2168

:-) Te tényleg szellemi fogyatékos vagy?

 

Nem érted, hogy ezek a gumik egy központi adatbázisban vannak??? Ha a forgalmazóm ezt is tart, én is tartok. AUTOMATIKUS! Vágod?? Meg még a fél ország, aki ettől a forgalmazótól vásárol.

 

Van, hogy úgy "árulunk" a webwen egy márkát, hogy én később tudom meg, mint ahogyan megjelenik! Ha egy ügyfél ebből kér, akkor megnézem, rákeresek, és megmondom neki, hogy DOT-os..Ami egy kifejezés, nálunk, ami azt mondja a gumi nem ideji vagy tavalyi, hanem öregebb..

 

Te tényleg ilyen okos vagy, hogy tudod minden guminak van DOT száma?? Mindjárt elájulok, te milyen okos vagy:-))

 

 

Mindegy, próbálkozz csak a sározással, csak ne feledd, aki xarral dobálódzik, maga is xaros lesz..Minen ilyen megnyilvánulásod, téged és a beteges jellemed minősíti.

 

 

Előzmény: aramjs1 (2165)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.28 0 0 2167

A közeterületi szemét ügyében van néhány dolog amit nem igazán értek.

Közzé teszem,hátha valaki tudja a helyes válaszokat.

 

Közterületen mindenféle szemét zsákban vagy anélkül nem lerakható.

Ezért a cselekményért valamiféle bűntetés, bírság dukál.

( Azon túl, hogy szedje össze a szemetét és vigye a hivatalos hulladék lerakó helyre.)

 

1. Mekkora a kiszabható bírság összege?

2. A kiszabott bírság adók módjára behajtható-e?

3. A behajtott bírság fordtható-e a teliszemetelt terület megtisztítására, vagy belekerül valamiféle feneketlen költségvetési zsákba?

4.Mi számít a szemetelővel szemben bizonyító erejűnek?

5. A Közterület Felügyeletet nem lehet vaami módon érdekeltté tenni a szemetelők személyének ( Jogi avagy természetes személyekre egyaránt gondolok) felderítésében?

6. Mi érdiek mit teszünk az illegális szemét lerakások megszüntetésért?

7. Az önkéntes ingyen elvégzett tisztitó munkáért köszenet jár mindazoknak aki szabadidejüket erre áldozták,miért nem beszélgetünk erről? Hiszen a hivatal hiányos munkáját korrigálják.

 

Nem hinném, hogy csak bennem merültek fel ezek a kérdések. Vagy rajtam kívül mindenki minden részlettel tisztában van?

 

aramjs1 Creative Commons License 2011.03.28 0 0 2166

Ja, és melyik gumi nem "DOT-os"? Mindegyiken van. Csak az újaknak nem 06 a vége...

Előzmény: aramjs1 (2165)
aramjs1 Creative Commons License 2011.03.28 0 0 2165

"Én magam évek óta nem is láttam DOT-os gumit"

"Azonban azt amit eladok, minden darabját látom"

Aha... Csak kínálod a weboldaladon. De el nem adnád a világ minden kincséért... Nem is nézed hülyének az olvasót.

Előzmény: aabroncs (2164)
aabroncs Creative Commons License 2011.03.28 0 0 2164

:-)

 

Látod, ez megy neked. A szemétkedés..Valóban, akik olvas engem és téged, pontosan tudja, kit hová tegyen.

 

Te minden áron a politikát akarod belkeverni,(ezért is szólttam rád és ezért is nem vagy ide való) pedig ahhoz semmi köze a politikának, hogy a polgár kidobja a szemetét a természetbe. Annak sem, hogy a polgár inkább kidobja a megmaradt gumit a szemétbe, mint kifizessen guminként 100 Ft-ot a szállíttásért, mert a termékdíjat kifizette, rajtad kívül mindenki érti, hogy mi ennek fejében meg is semmisíttetjük a gumit, de a szállíttási költség már nem fér bele. Miért? Erről sem az állam tehet, akármennyire szeretnéd mindenért állambácsit okolni. Elmondom, gyorsan, munka közben, hátha megérted:

 

Minden legállisan eladott abroncson van környezetvédelmi termékdíj. A fenti számok ,amiket leírtam neked, az előző hozzászólásban, meg a bevallási kötelezettség fényében állam bácsi pontosan tudja, mennyi gumiért kapta meg a termékdíjat. Mégis, mikor a megsemmisítésre kerül a sor, már az első három hónapban betelik a kvóta. Miért??

 

Nézz szét a Vaterán, az expresszen, a használtauto-n és gondolj már bele, hogy lehet, hogy egy telefonszám mellől valaki olcsóbban adja a gumit, mint én ahogy megveszem??

 

Mert nem legálisan van az országban..Mert az országban a neten a vaterán vagy más rengeteg helyen árulnak minden származás nélkül gumit, amire egészn biztos nem fizettek még Áfa-t sem, nem hogy termékdíjat!!

 

No ez a dolog most ott tart, hogy TÖBB GUMIT ADNAK EL ILYEN FORRÁSBÓL, MINT TISZTESSÉGES KERESKEDŐK!

 

Azt pedig, hogy én nem tudom mit adok el, hogy ezen próbálsz rajtam fogást találni, nos a weboldalamon több tízezer gumi frissül, naponta és még a többi termékeről nem is beszéltünk. Azonban azt amit eladok, minden darabját látom.

 

Ha ismernél, tudnád, nálam jobban kevesen adnak arra, hogy mit adok el. A feltételezésed is nevetséges. Nem is sértő, mert tőled nem az..Ahhoz valaki kéne legyél..Mivel senki vagy, ez vicc:-))

 

 

Előzmény: aramjs1 (2161)
aramjs1 Creative Commons License 2011.03.28 0 0 2163

Nem hiszem, hogy lenne jogi akadálya annak, hogy valaki kitegye az internetre, hogy "elhagyott szemeteszsákot találtam, különös ismertetőjele a benne található 42 boríték Kovács Tihamér, Érd, Kukuriku utca 823/c címre címezve, tulajdonosa átveheti a rendőrkapitányságon".

Előzmény: aabroncs (2160)
aramjs1 Creative Commons License 2011.03.28 0 0 2162

Nem rád kenni szeretném, hanem nem értem, hogy ha van környezetvédelmi termékdíj (és a szürkeimponrt országaiban is valószínűleg van), akkor miért nem működik a rendszer, miért jobb valakinek, ha a természetdb dobja ki a régi gumit. Mondhatod, hogy ne politizáljak, de ez vastagon politika: ismét kifizettetik velem (meg 10 millió másik polgárral) a szolgáltatást, és ismét nem kapjuk meg, amiért fizettünk, hanem lehet menni összeszedni a más szemetét. Mert a jogalkotónak, meg annak, akinek be kéne tartatnia a törvényt, így kényelmesebb.

Előzmény: aabroncs (2159)
aramjs1 Creative Commons License 2011.03.28 0 0 2161

"Én tisztességes kereskedő vagyok, nekem sejtésem sincs arról, mit árulok, nem is láttam az árut, és csak eladom..."

Ez neked a mentséged. És én vagyok szánalmas.

Nem baj, aki olvas, tudja, hová tegyen.

Előzmény: aabroncs (2158)
aabroncs Creative Commons License 2011.03.28 0 0 2160

Azt kell mondjam, megint rossz helyen kutakodunk. A romák? Persze, ők is benne vannak a pakliban.

 

Azt azonban ne mondjátok nekem, hogy az út szélére kitett szeméttel teli zsákokért ők felelnek.Szinte naponta kerül ki egy új zsák, csak ahol én járok...

 

Hogy lehetséges, hogy ilyen történik és senki nem kezdi el keresni, soha, hogy ki tette ki?? Ráadásul Érden ugye lenne mód a hulladék akár ingyenes lerakására, csak odáig kéne elvinni...

 

Ezért szerintem az utak mentén fellelhető hihetetlen mennyiségű és naponta szaporodó szemétért pontosan az átutazók a felelőssek. Beteszi a kocsiba és valahol kidobja..Nem otthon, ott bántaná a szemét..

 

Neki kéne állni, át túrni a szemetet, megkeresni kié. Azt pedig nyilvánosságra hozni, akik megbukik ilyennel, a saját vásrosában...

 

 

aabroncs Creative Commons License 2011.03.28 0 0 2159

Tudom, hogy nagyon szeretnéd ránk, gumisokra kenni a hulladék gumik kiszórását.

 

Elmondom, hátha megérted! A hulladék gumit nekünk ingyen semmisítik meg!!! Fogd már fel, évente be is kell számoljunk róla, hogy hová tesszük. A 164/2003 (x.18.) Korm rendelet alapján évente esedékes bevallási kötelezettségünk van. A gumibroncsokra mi gumi kg-onként fizetjük meg a termékdíjat, minden egyes gumival.

 

KÜJ szám:100 370 599

KTJ szám 100 700 339

 

EWC kód 16 01 03

 

A kezelési kód R12.

 

Nézz utána mik ezek.

 

Amiért mi fizetünk, most már, az a szállítás. A hulladék hasznosítók ezt régen megoldották, ma már nem tudják a hivatalosan befizetett környezetvédelmi termékdíjból megoldani. Ezt fizetjük mi. Ha már szállítom, gondolod kiviszem a természetbe, ahelyett, hogy mondjuk a Becker Kft-vel szerződnék és felvinném oda?? Ha jól tudom, ugyaqnis, már ők is foglalkoznak ezzel.

 

Amikor azt állítod, hogy nem a hétköznapi polgát teszi kia szemetét:

 

 

 

 

Itt most még üres:

 

 

 

 

Ezen ahelyen nem régen az összes szemetet összeszedték!Pár hét telt el. Majd csinálok még képeket, ahogy a kedves polgárok, négyesével, kidobálják a gumikat, kiviszik a szemetet.

Szóval rossz helyen keresed a mumust.

 

Autó tolvajok, illegális bontók, hulladék vas nepperek és a hétköznapi ember.Az illegális gumi kereskedő?? Aki kintről szürke importban vagy feketén hozza a gumit?? Na őt ne vedd a gumisok közé! Ő csak a hasznot teszi el, a kötelezettségből nem vállal! Miatta aggódhatsz! Ő úgy tudja az árat annyira leverni, hogy mi már nem is adunk szinte el gumit. Mondjuk én sem gumival foglalkozom már, első sorban, ezért!

 

Itt a gumis a legkisebb probléma.

 

A teherautó gumit pl. maguk otthon megszerelik a fuvarosok és igen, kiviszik, sajnos, tisztelet a kivételnek, mert a nagy gumiért már fizetni kell(ene)...

 

 

Előzmény: aramjs1 (2147)
aabroncs Creative Commons License 2011.03.28 0 0 2158

:-) Tényleg szánalmas vagy:-) Gondolod, hogy ezt a gumiabroncs mennyiséget én kézzel töltöm fel?? Ember, én csak rákerestem az adatbázisban, hogy megmutassam mennyire nem vagy képben...

 

Én magam évek óta nem is láttam DOT-os gumit...Ezek a gumik a központi adatbázisból, naponta négyszeri frissítéssel, a tudtom nélkül töltődnek fel a készletbe. A forgalmazó sem tud litániát írni a gumik mellé egy csv fájlba:-)))

 

Annyira egyszerű vagy és annyira szeretnél engem lejátratni, de csak magad járatod, egyre jobban, le:-))Nekünk nincs szükségünk a régi gumikra, sőt, nem is adják annyival olcsóbban a gyárak, hoghy megérné ezzel xarozni. Ráadásul én raktárra már nem is hozok semmit a műhelybe, nekem nem fogja a 14 collos gumi enni a raktár 5 Eurós négyzetméter díját, miközben ezer forintom sincsen rajta:-)))

 

Szóval fogalmad sincsen az egészről, szerintem fejezd be...Jól elintézted a topicot, gratulálok...

 

 

 

Előzmény: aramjs1 (2146)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.28 0 0 2157

Nyilván azért vett bő félmilliós blokkolót, mert az jól mutat a rendszám sarkában.

Törölt nick Creative Commons License 2011.03.28 0 0 2156

CSak ott a törvény nem szelektív az őslakosokkal szemben sem. Itthon meg nem látnak más példát, csak azt, hogy pl. párthovatartozás és a pénz dönti el a törvény hatalmát valaki felett. Lehet NILVÁNOSAN lopni, százmilliókat nyomni csókosoknak ha a főügyész kebelbeli.

Ezek után mit várnak a piti fatolvajoktól, jogsi nélkül autózóktól?

Amikor a törvényhozó maga is kijátsza azt a törvényt, amit hoz.

Lásd a lézerblokkolót használó Képviselő Úr! Hogy autós irányba tereljek vissza...

Előzmény: quad-imádó (2155)
quad-imádó Creative Commons License 2011.03.27 0 0 2155

Pont emiatt vannak fenntartásaim az elmélettel kapcsolatban, de azt az 1-et nem értem, és soha nem is fogom, hogy van az, hogy a törvény nem számít, csak az amit ők gondolnak. Mármint a saját hierarchiájuk előbbrevaló mint a törvény rendje. Pl. Németben rengeteg török van, van is velük elég gond, de ha ott bármi f@szságot csinálsz az úton nemre, színre, fajra való tekintet nélkül úgy megkefélnek, hogy örülsz, ha megúszod 3-400 euro alatt. Ők meg a saját kúltúrájukkal takaróznak mindennel szemben. Meg kéne már végre tanulni a törvényt, és utána a hierarchiát...

Törölt nick Creative Commons License 2011.03.27 0 0 2154

Itt senki ne gondoljon arra, hogy akkor hipp-hopp megoldódik a rendetlenség.

De ha csökken valamennyit, vagy legalább ha nem nő, már az is eredmény. Ez talán nem mások adóforintjaiból megy.

Csak sajnos ott is lazulnak a családok összetartó hagyományai. Főleg a városi életmóddal a korábbi tekintélyelvű berendezkedés lazulása miatt.

Előzmény: quad-imádó (2151)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!