Keresés

Részletes keresés

repcsepista Creative Commons License 2024.03.18 0 0 905

                                 UFOzzuummm... miEeee... 888... Két keringó jutna nekünk, de egyikbe gyikaMO a másikba kigyogyika MOse táncolunk,ahogy fütyÖlnek, rituállatisan, a másikról álmodunk? -a a aaa...$$$... nincs $$$... a a aaa... $$$...
Hun ok, maggyar ok, tallpra lura UFOooo...
                  1.: 3/18. A KÉP? 888... NEM 999... 555... nem 666... SZAKAD A PAD 777... DÖRÖG AZ ÉG, TORONY HÁZ, DE EGY HÁZ? Két sorsdöntő TITKOS SZÖVETSÉG, DE VÉR OOO... ÉS UUU... SZINTÉN VÉRSZÖVETSÉG VAN, AKIK A VOLÁG GOD, ÉS SORSOD ÁT KURBLIZZÁK LIZ ÁR DÖGÖK DOG GOD DÖG ÖL ILT, ÖLTÜNUK, nagyon fita, itt Ő ŐK TEREMTETTEK (ELFÖLDELÖLTEK? ÖLELTEK ÖLNEK) BENNÜNKET ÉS MINDENT, NEM MI MI MI? -ÉN MAGAM CSIN? -ÁLOM? Azonal azonyal, mi FÉNY-MADARAK VAGYUNK, ÉS MOST VANNAK FEKETE MADARAK? AKIK ÖRÖK TITOK, CSAK ARANY TOJÁST, TOJHAT666... NAK NAK NAK... A TYUTYU KKK...KÁAIK? Az Uj Föld, az America! Zedd gicsit, hogy van az africa szabad kőmivesség ami az Uj földi, azaz Amekant AIicába Me$$$ .terek me$$$ .. KáRUK UK ÁRU HÁZAIK UKu$$$...jeee---jovca lettél Hossuth sutt Link kölni ölni??? - akit megölsz ülsz a tied? - fita a SIONUKIAIK? -jött létra, az Ó szövetség, ami itt most OLYAN TITOKBA BURKOLÓZVA, amit a FNYM MADARAINKNAK, NAPRÁ FÉNYRE KELL HOZNI,(NANA NA POMMM... NAPPANO NAPPAN FITA, AZÉRT VAGYUNK... FÉNY MADARAK HOGY LEGYEN FÉNY? - amit most tapasztalhattok, ami pont hülye gyerek játéKUNK, PORBA PU? -KANKŐNK LENNE, és nincs olyan, hogy ne hozNUK, napviágára mindenki szeme? -szem e? .látta lát ára, vagy látja, láthat666... ára? Fita, csak szellemed sisss...vagy vi$i$$$... Sir Ének? - Óh fej, mert vértól áztatva, meghalt megmurgyált KINUK között? -mia gülbüzz -ha te nem is gondol666... csak fenektek patog666...ha ezel juhus UK? -Ó meg U vér szüvetsegg...valaGOD, viláGOD bibipp bibipp bibi...ha van szemed VILÁGOD OK OD VILÁGOD VALÁÁÁ... ÉS LŐN VILÁD LÁDD VASVILLÁGOD GOSTSÁG, AZAZ NYISD KI, A KLOKÁTY KLATTY MATTY...MOTYO? /$O$$$... Zna most itt az ha valaki most az mondja, s olvastátok csür csavar leveleit, (fita, csak ha Éhen a Királl és keráll? - hogy az lenne mindennél nehezebb, vala kidnek, dik, meg nyitni a szemét lehetetlen, tehát mikor GYALOG FELMENTEM A MAGYAR ^ csuccsunk naPUNKba, onnan le, és van az AL -VILLOGAI? -az most a FM?---fff madar az árukba, Fita,azok Santa StefaNUKkal, azaz A VÉR RONTÓINK ÉS VÉR ÁLDOZÓIK, akik az titkos Ó és U -vérszövetseggeciKeink, akik örök setétbe (fita az URát, URAK KIRAFIAKIKAT senki se látta lát666...na most az mind a JAH WAHAIJAK? -DE JE HOVA, az a burka az egész BAGÁZSIZI ZSIVÁNAIAI JAKIK NAK? Ki tudja merre, merfe visz a végzet, görönygyös uton, sötét éjelen, hol a NAP OD ODUD? - burkolózva a FEKETE MADARAIK! Na apuÉNk,(MOST NEM INK DE KINGEK KINGÁGÉ BOLHA AZ DEGLETT ELEVE AZ INGÉBE?) FITA, IDEGENYÓK ALIÉNEK? SIR ÉNEK? UTÁNZATOK MUTÁNZATOK? Zértitek, TRÖHA ha TIT -TILT KOS? FITA, TE NEM VAGY! -VAGY? AKKOR ÉL? BENEND KRISPIHUS UK? -GONDOLKOZZ, MI LEENNE ENNE HA NINCS HUS UK, AMI NINCS!!! AZ VAN?
                   2.: Tregnapra, ami a They Live filmbe, a foltosbüröhek hekk...HERÉAIK, NA A "LEG -EL???" FELSŐ PLATÓ SOKK? Tróha van a VILÁGOD TETŐS-ŐK, A BÜN TETŐ TETÜK, RÜHESEK, ÉS A FENEKED NEM VICCKETEG? Na fita, zitt ami van, AZ AJJ "PLATÓ -LÁTÓ NÁTÓ" ATAJUK? JÉHUSOM ADTA JÓ KIRÁLY? Hogy ha neked van anyádapád, pádre? -A PADON? Hogy lehet valami? -NA FITA, most van az Ó SZÖVETSÉG VÉR SZÖVETSÉG, AHOL VÉR ÁLDOZAT NÉLKÜL, NINCS BÜN? AZ A SEBÜNK, ÉS TE MEG ÉN ÖRÖKRE VÉRZÜNK, MERT ERET VÁGNAK RAJTUNK, JÉJÓHUSOMNAK FA SOM SOM FA FA FEJ FEJ FA,SOK SEBÉBEN, GÓGYULOK MEG TELJESEN, NA FITA MEG AZ IGAZI EL RAGAD TATÁSOK, ITT EZ EGY VÉR TÓCSÁJAJJIJAKIK OHH SEGGITS MI RAJTUNK, MI HOZZÁD SÓHAJATUNK, MÁRYKA SEGGIT!!! HOL VAGY APU A PU? Zna te azt hogy ezek AKIK A BÜN TETŐ TETÜKEIÚYJAKIK, NA EZEK HOL VAS ÁRULNAK, azaz most ugy, hogy mit jelent, a GOLGÓTA GOT, VAGY BARANKA ARANY GYAPJUHISISKA? A KIRÁLY LUK UK HU HU HU...HUSUK FA SZUHUK HAS SAHORROZÁDE DORR VAS UT? HU MAN-NAM MANŐ MENŐ MENNŐ NŐ MINT RIGÓ A FÁN, AIDOM MONEYNUK UK UT???? Fita, ezek ellletnek replikáznak, rePRRodukTUK TYTYUUK bukta PÜSPÖK (KLOKÁTY OK KALATTY... FALA FALATUK ELŐBB CUPP? Zez most, az, hogy OLYAN FFF...ORDITÁSOK, AMI NEM MEN NEM SOHA, EGY SZOMORU VAS ÁR NAP, JÖTT MEG A FOLYÁSUK, NA NEKÜNK IS, DE VÉGRE TUDJUK, HONNAN FFF.. A SZÉL? VÉG BÉL SZÉL, VÁGÁNYGÁZ GÁZA, AMI FFF...ROBBANHAT, LÁDD SODROMA ROM ROMA ROMBA RUMBA TÖK TÖKÖLÖK GO GO GO.. MO MO MO...MORA? NO ROM -MOR NA NYOMOR!!! FITA ITT A HUN GOD? HU HU HU...HUHU! BE SÉP A NYÁR?
                    3.: Most az hogy...ládd tegnapra, fent vagyok ott, ahol a felesÉgemmel megakadtunk, sokzorr... na onnan csak lefele lehet...(EZ AZ, HOGY VAN EGY LEFELE CUPPOS PIRAMISUK? -LERITAM) FITA TE A TOPPON, A TETŐN VAGY? NA AZOK AZ VÉR -SZÖVETSEGGECSKÉIK ÉS VÉR ÁLDOZÓAIK, (FITA A KI IRTANDÓ END Ő NÉPEK, AMI BIZON MI LENNÜNK LEG ELŐL?) NA MOST OTT ÉBEN FEKETE KÖVÉR VÉR RÖG GÖR -ÖK, VAN, ÉS MOST AZ ALAKOK, ami a They Live filmben, nem foltos, azok a HOL-DON? -NINCSAK BOBY LOAN- LOAN DON?- vannak sLeirtam, mikor a Holdon...jaja Hol DON mi van? (fita itt minden KÉP ZZZ...$$$...JOz$$$... *KEP KEFA, minden PÉNZ AMI TÉNLEG A HAL HALL PIKKEJ MOST EZEN VAKAKNÁSOK MEGETT MEGETTE?* Fita, most itt az, amit a KERESZTÉNYEK MIND NYÁJ-UK? -NYÁLUK STOCK NUK- NIKIAIK NÉLKÜL, LENNE? -hány akluk .Ó LUK? -U LUK UK?- van, Je$$$...HU$$$ UK, sz-lehett JÁSZ SZÁSZ ÓLBA SZÓGA SZOLGA? MI VAN A HÁTIZSÁKBA? Nincsak fita, mert itt a FM? -tröha azok a fekete madarINk, na azok AKIK MOST...most apÉNk, IDEGYENYÓK!!! Fita, az igazi JÁTÉK? -az most hogy te me ÉN, zitt a felesÉgem, az első pinnalát, hogy NEM BESZÉNI KELL, HANEM CSEL... CSELLÓZNI? CSAL LÁDA, CSILÁNTBA NEM ÜT A MENKŐ? Tregnap Jack, a HŐSIE$$$... ÉG AZ HOGY A MAG CSALÁDOD, na fita, mert itt PONT A VÉR ALLÁÁÁ... HHH... EGY TEMP LOP OSZTÓK HORNI PROSZTÓK RULL? Nincsak a TŐZSDEgyökEres azon AMAZON FRITTY FITTYFIRITTY LÁDA CSALÁDOK, AKIK A JÓ KERESZTÉNY TÉNY? Fita az Ó meg U szövet$$$...? Horni HORORRR... prosztók, akik ÉHEN A KIRÁLY UK, JUHUS UK, na most vicca...tröha VAN A PLAFONUK NUKIAIKAINUK? Fita, most ÉBEN ÉDEN EDÉNY, AZ EGY GIGANTIKA MALL X XEXY MOLLOK MOLY LUK? MOL? NA BADMEG SEPTIK TÓAIK TANK UK? HA VESZEL, ÉS ESZEL A FA? -FAK UK RULL? Zitt MO-$$$... JUHUSOM ADA ADTA JÓ KIRÁLY HUSIKÁM TE VAGY? S AZONNAL, TE A KIRÁLYI POPSÁG ÉS SZENT NEMZETT S ÉG? NA MOST ATTÓL, ITT AKIK A VÉR ALLÁ HALA HÁLA, ÁLA? - ÁL -MOD? -DOM? Fita, az Ó testemenTU-MO? MOR MAR? MO-ST NEM TUDOM LEVEZETNI DE A HUS OD?-ODUD DUDE? DUDA BODA AZAZ A LAMPAM A DUDÁM A CUPPLUNGOM... MO HUS HUS HUS...MNDEN ED EDD, HUSUK VAGY MI? NEM VAGY! -TE MIT MEAT MAYA BUBU? BANGGG...SAKALAKA BANK?
                  Innennn... naz itt van egy fecske, és csicsregne,(mi van a krágog) na most ITT MO-ST 1 FECSKE FRÖCSKE vagy SZÖCSKE 100 - 1000 X 1000... 100 TOROKBÓL ZENG AZ ERDŐ, fita a TROT TOT QUTHEREINKET? NE FELEDD, TE FÉNYM (FÉNEM? POWER IN TEH BLOOD BLOODY MARY SÁRLIK?) MMM...MIG VANNAK A FM (FÉM) MAG-UK MAG-UK? JAJA UGY AHOGY ITT A SZÓL SZÓL SZAROS ÉRTEL MÉHBE, FÉNY MARADK VAGYUNK! -VAGYUNK? Mi is ufok vagyunk! -UFO-k? -made in Hu? Wohhh... nincsak én magam át csinÁlom? -dei tt ISTEN? APUNÉK ÉN DE EGY ÉNEK-ATYÁNK? VAGY ÉHEN A KIRÁLL KÁRÁLL KERÁL HERE LUK UK MINT EGY LUFA, LUKUK BAXHATNUK? -FITA,MIRE A NUK, BAXX666...NUK, VAGY BAXX666... NÁK? -JAKI JÁK? -KI NUK? -PA LE$$$... TI NUK?- TINÓK? VAD HUS?
...https://www.coasttocoastam.com/
...fita, előbb te te te... kell hogy látni akarok, am most az hogy FNYM? AZ A FÉNYEM EM MMM MOM MAGAM ÁT CSIN -ÁLOM?---NA NEM MAJD ŐK? GIGAZOK? -ha te nem nyitod ki a te szem-ed -öd,(akarod láni mit eszel, ész, vagy megettettek esznek? - fényen szemem magam .magom, szotyola napra forgó?- esetleg tyutyu tyukszem eszed $i$$...puspök-öd hus odud...neked adom uram, jó falata tata? Ata, juhusom Jé hus $$$... ata adta jó király? -látod? - le fizette az árát husBank? -te neked van juh-od? -te lennél? -él?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (904)
repcsepista Creative Commons License 2024.03.18 0 1 904

                                  UFOzzuummm... miEeee... fa szuh UK, vas savUK, hus UK, hus áruUK árUK az egedbe ha ha ha...Az árokba három kavics koccc... na meg a kocáUK, mama koca rfff... kis malaca cinya cinya hány cicije van ccc...
                    4.: Kávézzuummm... tea -kávé a Pilvaxba? Nemrég a kis felesÉgem, mutat egy csoda szined virágot - szirmot és ami rögtön bejött, ha elhervad elszárad, nem jobb lett volna... Zezz nekem, először apu engedélye nélkül, kötelező volt ...ami a régiség, és elmult, (tőr) az az jobb lett volna, ha nem lett volna? -osztán most a film véget ér? -apum nem szólt semmit, csak azt nem értettem, hogy miért nem lehet, ládd ő mondta, mindent szabad, de nem minden használ! (vida, igaz van, mert ami elmult az szom mor rom romba tökölt? -mig azt a tudatunk, az az hogy aki hallja a hamgom, az soha többet, ládd van, lát halált? ---na most, neked TUDNI KEL, MIT, DUGNI?) Vissza SUN Sanyink, elfogyni elhervadni száradmi lassan, mint egy SZÁL virág, melyet tit kos féreg foga rág? RÁ GOD? Na most, ha az ég és föld teremtője, ura, tulajdonosa, mielőtt ez? -fita közeledünk, hogy meg tudjuk látni, jaja itt ebben a bőrzéjukban is meg lehet, na apuénk, tudom, EMELKEDJÜNK FEL AZ ÉGRE, ÉS MOST FITA, OTT VAGYTOK -VAGYUNK,MINT JUHUSUK,de a dfekete báráNUKIAIK? nincsak mind a cis pa lesztinók, na most minden NUKIS, CUPP A CZIONUKISOK, TEHETELTLEK, NINCSAK HÁNY NUKI KÉNE, HOGY NINCS EGY PA CSAK TINÓ ANALUK, NINCSAK UKusa juh-husa? -hugysava, sava - Gaz gaza áruk CzarságUK? Nincsak, még akkor, az egész föld (nincs hol a gáz, GazárUKiAIk?) kerekÉge magyarok tanyája, na most KIK A HUNOK -HUNÁK, S MAGYAROK? TIZ UFÓ RAJUNK, MIÉRT 10? -TAG? -KATONA? -FITA AZ A 10 ALFÖLD? -AZAZ NAGY MEG KIS, AL FÖLDEK, DEK, ÉDEN KERTEK KERETEK...AGRÁRT MOM ORSZÁGAINK...Nadon fida, előre fo$$$... vissza na né, na meg hátra, a hátadon a PACALUK hátizsákUK? (FITA, ITT A HUSA, AZ A GYERE KID, LÁDD AZ ATYA, NINCSK GATYA, A FIÁT EGYÉTEK MEG? -S GYÖNÖRÉT TÁLJA A CANNI BELÜ MY BELLÁMY?Most már nem tudnám leirni az álmomat, ami fita itt van, OGY MIBEN TÉR EL A MI GONDOLODÁSUNK, SUK-KUSS...AZ Ő ŐK AKIKET TERMTETTEK ÉS ŐK AZ ELSŐK,ÉS AKIK BEVETTÉK HORGOT, WLASTICA? (FITA SEICKU JEDNA, NA A GOLGÓTA ÉS KERSZT?) Fita ez ma is általános razzia mert vannak kiválasztottak, ÉS akik azokat HÓDOLJÁK -HÓDOLTATJÁK IMÁDD IMDTATJÁK??? -AZOK AZ ORSZÁG -VILÁG??? HOMODITÓK. NÁTÓK? Most fita, ez most az, hogy olyan támadások érnek, amit 2023 Márci Cica Iduska, nem AIda? NAGY DURUNG DÁKÓVAL? Zna HELLBE VAGYUNK, HOL VAGY HELLELUJA?
                   5.: Zitt vicca, hogy azzal kezdtem, hogy 28 éves koromba meghaltam, de előtt Karácsony éjjel, fent a hegyekbe,reggelig torkom szakadtából SZIDTAM -KÁROMÖLTEM ÖLTEM VOLNA (gonmdoléátban se ölj ne baxx... félre!!! -gondolátbank $$$.. átbaxod a másikod?) JÉZUS? És ami lett, az hogy amit ha rohamokat kaptam, az első óra első osztályában, egy zsidó tanitónó a szivemet fel dörzsölte,(ki akart ugrani?)na a rokon elvette feleségül,(öngyilkoslett) és ő volt az utolsó órán is, ami most...fita, most az, hogy CSAK A HAN GOD VAN!!! Ami most a kinom..csak ugy fel siccsszesszentem, mert a kid unkám, msot el vagyok foglalva, minden nap 2 ára vezetés, na már 100 dollcsit le kocsikáztam, a szar jelzőlámpa, a fiaim nem lehet letörölni, meg kérdezzük a gyereket,szóval,le vagyok maradva ugy, hogy az amit ma a multimillomos, leggazdagabb egyik prichere,ne törődj semmivel, az mondja god? FITA HOGY VAN GOD, AZ A HANGOD, ÉS HA AKI TEREMTETTE AZ EGED? -fita az mag, vagy tojásUK? -jaja a kigyó fajAIk, és azokcsak hus meg vér? -FITA az amit az fekete szellem máz? -mázuk, mázlisták? -fita azok neve be van irva az él? -jaja borotva élen csuszka, az könyvek -könyvébe? -ébe, ébeNŐk? (fita ha az Ő ŐK BALEKJA NEMIRTA BE A NEVÉT, VAN NÁLLUNK BELEKABBE, BEKAPTAD NYEMEC JÁH? NA Fita, ez az, hogy itt minden csak SÁR, ÉS SÁR ROZIK, ami ha van szép, nincsak most is, ha nem tudom örökké látni, HINNI, VÁGYOM ÉN MINDIG DIGH DÖG DOG DOG AHANGOD DÖG, TÖKÖLÖM... DE HA TÖK ÖLT? MORA, MOR DÖG ÖLT? NOM ROM .MOR, NO NYOMOR?
                    6.: Naz most...tröha a kis unkám, mondja, és kimondottan, ha nem vagyunk ugy, hogy mindennap egy kicsit együtt bohóckodunk, akkor most ő jön hozzám, és most...hozza a nagy kanna tiszta mungó levet, ami én akarom rászoktatni, amit összedarálok, és megisz egypohárral,és nyam nyam nyam...kell hogy valamit együtt csináljunk, zna monja a nevét, mert sitim pitim bigyikém, és mondja sitim pitim michale siven, jaja de csabuka? -apa csaba! Zna kérdem a feleségem, de itt nagyon óvatosnak kell legyek, mert fita, EZ EGY VALÓBAN, SINTETÜKE -ARTIFAKA -BOBOT ICA, CZYBORGE ANGYAL UK, GYÁRTMÁNUK! (fita a gyerkinkból, fita ha megtudnak osztani, na az zzz...fita, most is??? Éhen a KirályUK sanUK dikstefaNUK, (fita, akik a MAGYAR TESVÉREK KÖZÖSÉG, AZ HA NEM TUDOD IS, TE A NAP FIA -KATONA BÁCSI HAPTÁKBA NADRÁG, GATYA? Topasz, olyan hogy halál...Zett mára éjjel, most MI ÖRÖK ÉL TÜ? (ÉLT?) Nagyon fita, de mig el nem felejtem, ezen BÜFFÖGÉSEK FEL GURGULA KÉRÓDZÉSEK, MEG KELL MARADJANAK, MAR ---HA? AZAZ EZEK KUTAT ÁSOK, fita magunkat, na most olyan, hogy a VILÁGHIRESEK, ami a PiamiSUN van, egy olyan kis négyszögletes lyukat vájtak,ÉS most fita, na ez az egész EGY PLATÓ? EGY NAGY PIRAMISUK? még a cuppuk nélkü? -azaz az a peeMÜK? és a grundó, ki a KU KU UK? FITA A SUN, ÉS SUK? -suk, ládd papuc? Sóval, AKIK AZ ÉN ÉNGÉNEM, FÉNYEM VAGYTOK, ha lehet ugy, lédd a MAGYAR OK TESTVÉREK (FÉNY) KÖZÖS-ÉG, na ha nekem,nem SZÓLNAK be, AMI MOST ládd az éjjel, EZEGY NAGY MOLLUK MOYUK UK? Most itt minden az ÁLDOZATI BÁRÁNUK -hogy is $$$... hangzik, JÉ $$$... UKu$$$...OKO$$$... A SZARVA, VAN?-JEW^HUSA? Jeee...ezt kerestem na mellik...^ jeee... ^^^
Innennn...na ezt, ezeket a villogásokat, mert EZ ÁLDOZATI HUSUK JUHUSA HRRR... GAZ ÁROK RUSSIA? -NÉLKÜL, azaz itt az ami most nem fff...az itt forditva van, fo$$$...az LE-LŐ -LŐTTEK? Ez az, most azt monja Russ Putin, egy pinaszőr na ha borotválva, hogy a III: -fita I? _II? III: DIK? DIK VAGY? GYIK,GYIKAMO KIGYÓÓGYIK A MO MO MO...Znemtörténik semmi,mert addag dig, mig dög? Ime... neked fényNUKid?- van, meg nekem, és azzal mit tudná ná ná... vilogtatni bibipp...
...oááá...
13 fak Fact About Death END?- Dying... fata puhul, töte lágyul,ugy mulik ki, a világ bull? -fata pu hull ...

Előzmény: repcsepista (903)
repcsepista Creative Commons License 2024.03.17 0 0 903

                                 UFOzzuummm... miEeee... fa szuh UK, vas savUK, hus UK, hus áruUK árUK az egedbe ha ha ha...Az árokba három kavics koccc... na meg a kocáUK, mama koca rfff... kis malaca cinya cinya hány cicije van ccc...
                     1.: 3/17. A KÉP? - olyan fáradságjött rám, ami először mikor apuval, a kis kóser áru üzletben, *FITA A ZSIDÓK, ládd apum mindenkihez embersegges kell legyünk, jaja ugy a zsidóAIkhoz, mint a FilesteUSA::. fita MOMOUSA, LÁDD A KOSSUTH BAGÓ MIATT, MOST jewUKusa $$$... JAJA MOMORSZÁG ÉS MÁSKÉP, FITA CSAK ITT TALÁLTAM VOLNA MAG GAM ISTERGAM?) na egy kls lyuk vala,(A HÁZ ELEJE KIS KŐSERE HUSÁRU BÓTUK) csak a varógép fért bele, meg 2 -3 szék, amit apu csinált, faszék, hokedli, éz beszélgettükn és egyszer csak, midnen erőnk el hagy? -én azt mondom, el ragadtattunk? -amit akkor is éreztem, mikor itt amcsiba 28 éves koromba, csak meghaltam? Fita, előre beverem, a vermetekbe, mert itt midnenki a VER MAK-T ACT AIKJA? -MAK MAK MAK...MA KIN GOD MAKING MONYA, AZAZ MONYUK HUS-UK ÁRA ESKÜSZÜNK HOGY A MONYÁT HA RÁZZA, MEGLETTÜNK RÁZZVA (XEXUHUK XEXÖLT FITELJAD A HÁREM BOLTOZATAIK ANALUK UK REMEKTERMÉKEIT ITTI HOLGYEIK ((ÁBRÁMUKIAIK ANGYAL ANALUK LUKIMUKIAIK)) ÁRU HHH...) ŐK FELRUHÁZ ÉS TÁPLÁL, Ő ŐK RÁNK -RÁD ITT A RUDY? -RUD UK? DURRR...GONDOD VISEL VIZEL? Zna mast ami történt, hogy apum rábukott a varógépre, én is csak... mi vót Eeee... s egyszerre fel ocsudTunk? Most KÉP zzz... Jééé...zzz... $$$... Jeee... $$$... EGY HALOM HALLOM? -PÉNI$$$...PÉN, JÉSUSOMNAK SOK SEBÉBEN SEBÜNK, ZSEBÜNK, GYÓGYULOK MEG TELJESEN, MIA PINYA KOLÁDÁ? - fita, $$$... $$ee luPina nyakas baba... na a nagy szabó asztalaon láttam egy halom peni$$$... AMI VOLT, ládd a városokba éhen döglöttek az emberek,(fita ÓRIÁSI PIRAMISOKLBA VOLT LEFÜDLEVE AZ ENNI VALÓK, NA MOST ESZZEMBE JÖTT,ŐS TERMELÉSI ENGEDÉLY ÜK? -FITA, MIGBEN KIBEN VAN, KATOBA BORNYUUK? -BOR NEW NUK UK?) és apum a zsidó barátjával,(azt büntettek, de nagypénzre tett szert, és két évet? -de tőlle nem vették el a milliókat akkor még frtn? -de apuamat meg engem mind a mai napig, 77 x 77 bprt nyuznak le, de az ő bürök?-ládd az ő ők pénzük?) meg tudta szerezni az engedélyt, na a MiUNK? -azaz ez ugyanaz a gené -szartan sara mint amit lehuztak, lőttek, 2023 -III -15, a Mi is ufok vagyunk! -na meg kell néznem, mert nem emlékszSzem? -fita, ha te látnál pinyorognál pisslák -lék, na hunyorogtnál, most puck? -röha nektek szemetek, szemetek (fületek?) NEM lehet, és most MOVI DIK?
                   2.: Most további allah festék? -az az véred, de az enyém? Most az történik, hogy HA AZ HOGY VAGYOK? -vagy ok, azonnal. NEM A HUS ÁRUUK, HANEM MI MOZGATJA A HUS UK ÁT?- fa szuhuk kloákátyog? Zna nekem NINCS HALÁL??? -azaz nekm van az Én Gangom a HAN GOD, TOK -TOKÓ TOK? - JA DISZNÓ HÁJAS TOKÁS FEJÜ NAGY URAK, MELTEREKÉSZETIMELLFEKVENCETEK NEM VICCKET... és most apuÉNk, neked! -neked? -tekered, vagy a fejed FEJ FA FAK? Fita, a fejünk, ami ez egy HUS ÁRUUK,jewUKu$$$... és megprószálném, mert tegnmap este, CSAK AZ AMIT SZÁMTALANSZOR, HOGY LE ESETT A FEJEM? Na vicca,hogy megfigyeltem, hogy a fejemmel UFÓZOK, ÓZOK MÓZOK, (mi lenne veled MOé trövény botAik BÓTUK NÉL NAIL KÜ, VAGY BITÓFA FAK? MOZGAT TAG TAGA SIVA TAGAIK, FFF...Nincsak a NUKIAAIK most te azt GONDOL DOLL OD? -na mi mozgatja a HUS UK? MOV MOZI DIK? Zitt amiről nagybaszó van, hogy azt hogy... most egész éjjel, fita, ahogy vannak a MOÉ BOTAIK? BOTA, NA AZ MOGAT MIDNENEKE, MŐZES MOZIS TEN TANUK BOTA TÖRVÉNY, MERT HA NEM AKKOR ÖSSZE TÖR? RÁD ROBASSZA AZ EGET RÁ GOD? Azt ugy, hogy azt a JUHUKAT, ezt nagyon fita, mert A TEEMTMENÜÜK, NEM TUDNAK MAGUGRULL TUL, ITT RÖGTÖN, CSAK A TULRULL TURULL MADARAK, és azért most, ládd az EGED FÖLDED, még az sem vagy,HANEM TE NEM VAGY!!!!!!!!!!+1 =11? Fita BINEÁRIS BÜN NŐS? FITA, AZ A FÉNY -TULRULL TURUL MADARAK, BÜR -BÜRTŐN ÉJBŐL SZABADUL SAS LELKEM,HA RÓNÁK VÉGTELENÉT LÁTOM, ÉDENEKERTÉSZ ÉSZ ÉESZEK ESZEK KESZEG? Fita, itt van A MAGYAR OK ISTEN NE? -APU: KELL, KELL A JÓ? NEM KEL KELL, KELL A ROSSZ.. SEB, SEBÜNK A SEBÜK SEBET VÁGNAK RAJTAOK, VÉRZIK A SZIVETEK -SZÖVETETEK? KE KE KEKEKEKEEEE... MO MO MO MOCUMIZZUUMMM...Na most itt AZ VAN, HOGY TE TÉNLEG NEM NEM MI GAZ? -NA AZT SE TUDOD, HANEM TE...DEGELLETT BOLHA FINGNYI$$$... NYISZOG A KINGÉGÁIK KINGE INGÉBE $$$... nagy jut alma, jajaja... HAT ALMA MA$$$...? -ÉG ÉS FÖLD KURÓJA KÁR KÁRÓKÁK KARÓJAIK, MOÉ BOTA MOZGATÓJA, TE VAGY AZ IGAZGAT-ÓJA, TE TE NEM VAGY??????????+1 MINTA LÓNAK?-JAJA LÓDÖRGŐJAIK, Fita,te nem gondolkód haha666... KACC MOZS$$$...
                   3.: Nizzitek, én onnan, hogy kibutam anyum luka, most ITT ÉN AZT, AMIT TI LÁTTOK, ÉN NEM LÁTTAM, NA MOST APUÉNK IRGATMATALNUL TUDTÁK ÁLCÁZNI MAGUKAT, ÉS EL VOLTAK SZÖRNYÜLKÖDVE AHOGY ÉN BE SZAROK? -FO$$$... CSAK A FO$$$ OHM, VAGYOK DE AZ $$$... LEHETEK, RETEK, JAJA RETTEGHETTEK, S SZEREETEET AZ EGYZ-LL0TT FIA HUSAS ISTEN A MENNEKBULL ANGYALUK UK KOZZÜL *KOZZ GONDOLKOZZ* AZ A HÁTIZSÁKOD? PESTIZSÁKOD, S LÁTAD? JAJA MIKOR A HÁTAD KÖZEPIN ÁZOK? AZAZ PI$$$... PI$$$... $$$... DE AZT IS LÁT666... NEM MERT MOVI DIK, MINDEN EDD TUD MEG LÁT VAGY LUKAD SZAGA? VAK PALI VAK PALI MINDENT LÁT, PÁL APOS TOLLA...SZÁRNYA SZÁRNYA SZAR A MADÁRNAK? -fita az az, azaz itt a madár, annak is ára van? (fita, itt minden sarUkbull... Zna, most VAGY EGY OLYAN, HOGY AKIK...zitt vicca hogy HHH... az olyan itt is, mint csillagok az égen, na azok a tüSzemnyi szikrák, ami most ténleg, FITA, ITT PRÓSZÁLJUK NUK, na akik HA NEM BÁNT SENKIT HAD BE SÉTA NEM SÖTÉT, ÉLJEN, BESZÉLJEN??? Fita, ez az, mikor kis porbafingó (de valóban meg csináltuk a gyerekeket, egy homok domb és pu? -mi lett, a fenekod poros homokos? - voltam, és megfogtak apuénk, jaja apum köre, akik MAGYAR TESTVÉREK KÖZÖS ÉG, és apum azért jött haza, leritam a MiUNK? -a Mi is ufok vagyunk? -baba, bubUK BOOBOOk,nem mert valami MOZOG S NEM ZÖRÖG A HARASZT, HA NEM TAPOSSA A PARASZT? -PARAZS? FITA, AZ AZ AMIT MA UFO-k? -made in Hu? -Whohhh...
                   3a a aaa...HÁREM MO MO MO--MA AZ EGÉSZ FASZÁLLOÁMÁNUK EGY CUPP ? (FITA, NEM RÜHELL, SÉP HELL ZÁP HELL TEHERÁN, DE OTT IS TERER ÁM, 9 FELE-SÉGG??? KÁT HEGY KÖZZÜL MI MÁSZKI MÁSZKI) Zitt ha most nem nyálazok, a szám, fita az agyunk, az egy SZÁMITÓGÉP AZAZ AZON AMAZON CON PUTER PUCÉR TÉR? Zna az...most meghaltam, de monduk, ÉN UGY JÖTTEM BE, amit itt lehetett hallani, ha ezt engeditek gőGiccsel el csal csal ládd?-ufooo...zzuummm... -akkor szét rug mident, meg azonnal LELÖVI A POINUK? -(na gyerünk, fita, az van ha NEM HALLGA TE MARHA, AKKOR SZANASZÉNNÉ ÉGETÜNK??? ÁBRA HAM HAM HAM..EZT KABBE NYEMEC, BEKATA? JAH?)Fita fél elem vissza, jaja 10 tekenőbe tiszta viz, ha nem tiszta vidd vissza, ott az iá i gyiá AIAIAI -IÁ ANAL LUKIAIK IÁIKANUKIAIK...fiteljal a hang UK, -ha meghalt az ÉG ÉS FÖLD TEREMTŐJE...de most az hogy...ez az mikor itt 28 éves koromba ténleg meg haltam, na a dögletes hogyu mégis halltam?-, na most AZT ITT SENKI DE DE SEMMI SICKA SZECSAK SZALMA ALMA PISZKA DE MOÉ BOTA, TE BUTA BÓTA ÉS TEEGY PISZKA FAK? Fita, mi MOZGAT666... NA NA NA...azt se te gondolod, hanem csak PÉNI$$$... EYE Zna most az ogy hogy tudom azoKÓT -ok? Most az hogy téged a KÉN -SZARUK, na az $$$... HANEM TE NEM VAGY!!! ESETLEGE GE GECZI HUSÁRUK, NE MI, AZAZ CSAK AZ Ő ŐK, AKIK TÉGED TEREMTETTEK? Fita, akik NEM MAGUK? -NADON FITA,MI MAGUNKTULL (MAGAM MAGON ÉN CSIN-TADDRATTA ÁLOM???) VAGYUNK, azaz MERT MAGYAR RULL, GONDOLKÓDUNK? KÓDUK? NA MOST, EGÉSZ ÉJJEL, AZ ELSŐ HOGY CSAK AZ Ő ŐK HANG UK? LUK? FITA AZ EGY SEGG LUK UK? EGY O SZER SÁR UK Á
RUK BIZOMMBIZOOM MONYAI MO MO MONEYAI AJJA AJJUK UK ÁRU HÁZUK, ÉS ÓSZLAG UK? A MI MOST ITT CSAK ANGYAL LUK, Zna fita, VAGY EGY NAGY EGY BÓTIK, (A HUSOD A TEMP LOM UK? JUHUSUK? JUH HUKK?AZAZ MOVI BOTA BÓTA, AZ A TÖRVÉNY BOTA,PI$$kafak AMI UGY MOZGATNA HOGY TE NEM TUDZ MAGAD? MA GOD? Na most, ahoz hogy most, TE EGY ANGYAL LUK UK LUKU, AZ EGY BÁBUUK, NA MÖST GOD? (fita hogy imádatják és féljeél, ládd Ő ŐK A KIVÁLASZTOTT SZOPOS MALLACAIK? EWŐ LUCZIZIK? NEKED NINCS OLYAN, ÉS TE SOHA NEM IS HALLHATOD-LÁTHATOD A GOD -OD-ODUD? MAGOD MA GOD? -AZ A TE HANGOD, DE TE EZT, most gyünne be, hogy ELKEZDTEM BOMBÁZNI BAMBÁZNI AZ UFO??? zETT TORR...fitya, azért jöttem ki, hogy EGY GIZS PÉN$$$... az isten neee... ládd, az az hogy JUHLIKA TÁTOG, ÉHES, NA MEG DINOM DÁNOM ARANY BÁRNYUS ORGIA VÉGTELEN, ÉS VÉGÜL IS, AZ ARANY VÁROS UK $$$... SUPP$$$... le$$$... a hellem, Óh milyen $$$...$ép$$$... FITA, EGY ZSEBÜKK... Na most, itt OLYAN HOGY EMBER, AZAZ AKI BRRR...MER? -NINCS, ÉS MI IS BEÖLTÖZTÜNK POWEW A FARKUK QUT *METSZETT* IN THE BOODY DYK MARRY MARKOL OD, ENI ENNI MARY JUHUK, SEGGIT? Na fita, te egy HUS ÁRU -UK? -.ez az,te ugynaz a termékük vagy, mint most BEMEND *fita mio az hogy angyal luk* A NAGY MO -MO MO --- MOLLUKBA, és egy tolo -kosáron kihozd a MOÉK BOTUK BULL, A HUS ÁRUIAKAT HEMBERGER (FITA EGY HUSHEGY SIONUK NUK FÉLELME, A ZSIR HÁGÉGYEIK? -NÁTOD? PACAL FASIRT, NA MOST AZT AZ ANGYAL LUK, ÖRDÖGBULL ANGYAL LEHETNÉL, LEHETNÉL, HA ENGEM HUSIM, FITA JOBBAN SZERETNÉL ( GOD UKMNIDENKIET MEG DUGÖL? SZERET NAIL? MITN KECSKE A KÉS?) Fita, most én egész éjjel, ugy hogy reggel is, tehát reggel én vissza tudok menni, hogy ÁL? -MOM? AZ MO MO MO...tehát oda vissza, a kocsimhoz hordtam a HUS ÁRUIAIK AIDAK LIBÁKKACSÁK LIBMAJ KACSMAJ DEGENERAJ JAIKNAK, FITA AZOK ITT VANNAK, ÉS LÁTHATATLANOK, MERT EGY SZEM $$$...ha ezt meg tudták ták ták tág azanaluk anala? -ami most az ÉN VAGYOK!!! -és NEM VAGYOK, ez az hogy JÖNNEK ÉRTED, ÉRTED,A WOOO... WOODOOHHH...NA MOST OLYAN HOGY AKIK TÖBBET, MAGA MAGAM MAGAM ÉRT? -ZITT CSAK AZOKÓT OK? -AHOL MÉG VAN EGY TÜNYI SZIKRA, EMLÉKED? -a széne -szalama kazalba, van egy is tröbbet Bettyi...vas a kréZineger nighte, mama gyögte,Na mosty itt az hogy HUN GOD? HUN? -NUK? Fita,azzal hogy meg hivtatok, azzal a HUS O$$$... fazekuk meg a NAGY FA SZUHUK, HA NINCS TÖBBET LUK UK...ANGYAL LUK? LU BAXÓK? NA FITELJAL, MERT ÉN ÉREZZZ... VAGY BERO$$$...
                     Innen csa csa csa...picha, a HAN GOD VAN! VAN? A HANGOM A HAN GOD? Csa azért is, ha minjárt az ingem, de gatya...Atyám mmm...
...https://www.coasttocoastam.com/ ... nemtudok hozzá nyulni, mert én fény vagyok!!! -UFoooo...fo$$$... ?
...a gömbök, (Colombó) Gömb Bözsike tojása... Ancient Alien
S20 I E! Mysteries of the Stone Spheres
...most, egymulti millomos precHERE, ami most mnden olyan, menekülnék, de nem nélkületek sótt... hozz Átok, menek a tekemre csüccs sdühöngök,mert nincselőttek el lőttem a csülök...mert ne törődj semmivel, fita akik BŐRE ALLATT IS VAS-UK. POWER IN TEH BLOOD VAN? Fita,itt LÁTHATATLAN ANGYALI NYALI A FENEKETEK ET EDD, GÉPEZETÜK VAN, PÉNY$$$... JAJA TÉNLEG KI BE SZÉL, A LUKUKBA $$$...SIVATAG $$$...
...oááá...

Előzmény: repcsepista (902)
repcsepista Creative Commons License 2024.03.17 0 1 902

                                  UFOzzuummm... miEeee... Vérben (hemoglobin vasfémy ötvözeteik) az élet, (Power in the blood) és e vasgolyó vasa, s megnes elektromos ágazataiba, a lidércek Vas Ferrumos $$$... halluCINázása, mindeNUK a vassUKkkal vacHILLa, kik (mi ki MOék bota tebua bóta) $$$.. $yon on on on... Seholuk az ÜRÜK üritése szemük? -ták ták ták ...mak mak mak... MaKing mak mak mak...neki ugrik a vas avas ablaknak nak nak nak...
                    4.: Kávézzuummm... tea, ayuhuaska? -kévé a Pilvaxba? Nemrég, hogy itt semmit se lehet megtudni, dugni, sehogy, erre apuÉNk, nemhogy valamit, hanem mindent meg kell, lehet? -tudni?-dugni? Ezt mikor még kis srác voltam, hogy kiültem esténként a kapuba, és néztem a csillagokat, hogy jönnek fel.(fita semmit de semmi x semmi, nem változtam!) Most ha ez ilyan csoda, akor kell hogy mi, ennek a csodának a reszese legyünk, és az nem lehet? -fita most jönne az a BUZUGÁGÉJÁHHH... ijjen nincs! Fita most vilÁgágGÉvallag magna szarta, na meg az arany bull -bullások -bulisok orgiások? -ha derbuzzuzzni tidták a magyarokat, mindenkit! -és fita, az történik? Zitt amit mára, azt alláh lehetne tamponozni, hogy aki bement a házba, (vorásUKba) az örökre eltünt, ha emlékeztek rá? -rá? -napsugár? Na amin rajta kaptam magam, hogy magam -át, "én" csinÁLOM? -azaz gondolom, és annak van magja? -magyar ok? Na fita, itt az hogy ha én nem gomndolom -gondozom, (gizs kecskémet lenne kecske tej? -töró, gödöle,eszel belőle,gulászta, kertbe mentek a tyukok) itt előbb magam? -csak ha gondolom magam, (de neked, aki nekem neked, azaz te nekem? -látlak a fasirtba juhsushi vagy) tudok lenni aki szintén mag -át? -tudja csinálni, de előbb magának és aztán nekem,(zerintem egy szerre, na meg aki nem lép jaja lépes méz?) mert én is magam csinÁlom? Most az, hogy ha tudom magam csinálni, azaz azzal ISTEN? -na apuénk, ISTENATYÁNK! Fita, ez az, hogy én tudtam, hogy valaki van, akivel, most is, csak jó dolgom van, és az az, hogy a MAGYAR OK ISTENATYÁNK SZERET, (jaja a husod, meg véred hogy ha vér piros, fehér lett? -mint a hó hahó?) ÉS ITT EGY AZ EGY EGYSÉG (SEGG) KELL, ami most oda, hogy VÉRBEN AZ ÉLET? VÉRFÜRDŐ?
                    5.: Zezz most hogy beÖltöztünk fekete papi, az is inább man in black, és hogy mi az a fekete anyag, na most az vér? és az a vér hemoglobiNUK, (fita,félned kell, akkor édes lett a véred, azaz hogy hivják,bejött adrenalin, termel, kezdel kapiska?-na ha félsz,(zit az van, hogy siTIM piTIM, te nem félsz akkor verd az orod... seggit meg Mária seggit?- már az övék??? -vagy, tudatlanul láthatatlanul hit szemed látja az tejesen, és most az lenne, ami van az ember szelleme az fény, esetleg ugy fény a vérben, de most akik a második találkánkor ránk támadtak,(fita itt azok az agrár oszgáok és a kiirtandó az emléke is, itt a fa som som fa?- ha nektek mepparancsol seniki te vagy, a fing az én gatyámba?-fin god?- azok csak az állatok vére által, léteznek! -akiket meg fejeltek fejnek? Itt van a vér áldozás, amit nem akarok ciffrázni, amit én az első hallás, látás mikor a katólik templomomba szása, (fita ikrek) a kis falumba, kinyitjuk a TEMPLOMUK ajtókapuját, és rám borul a nagy ÓRIÁS RONCS EMBER-ALAK?- KERESZTEN TENTE BABA TENTE FESZITVA,ÉS ELÁJULTAM! Fita, nem embernek hivják, hanem áldozati bárány, és itt ezek SINTETÜKÉK -ARTIFAKA -ROBITKA -CZIBORGÁK, AKIKET FEKAFAKIDA UFÓK, és ténleg elrabolják az áldozataikat! Fita, ezt már körözgettem, és ami van, itt EGY BORZALOM VÉRITTAS SZOMJAS BESTIALIAS DÖGÖK, JAJA PREDITOROK ÉS ALIENEK, PREDITOR VS ALIEN, most előjöttek, hogy a nagy analkigyókat, talán könyebben lehet tenészteni mint a disznót, (na meg nem leszel rákosi?) és a husa csibege csibege aaz is a csirke husra hasonlit, hus hus...na megjöttek az Ondóvári husáruk? -jaja az az, hus ár? -geczi husárUK? Fita, itt az egész husállomáNUK, (nincsak osztozkodnak marakodnak és közbe, msrcinga? -jaja hogy tartod féken, az egyre vaduló ...nincsak többethus hus hus...na már tudott, hogy atürzsek, gyerekeiekt hizláják, és uggnaz mint most megesszük tied, aztán az eném, itt a fa som, előtt a tiedét, na kivelke, s nincs neki? -hasa?- nincsak ezek egymással is fasirba, ha a husUk rull? Nincsak, most ténleg...ládd HOGY Mi is ufok vagyunk! Na most, olyan hogy neked meg kell halnod, miért ért? Zna itt az van, hogy ha most te elismered hogy neked, be adást kell fizetned, azzal elimerted hogy te az övék vagy, na gigazok? -előbb kválasztottak,és kiváltseggeseik, na azok a püspök falartok, s utolósos vacsora? Fita, itt minden a husoDOM a vérADOM?
                     6.: Vér áldozat nélkül,BÜN, FITA A JÉZUS JELENÉSEK AZOK FÉNY UFÓK, LÁDD ÉN!!!-AZT KARMOLD MEG? - azaz most az is csak az, akinek vére kivánÁtos, azaz nincsak mikor felvettük a DZSU JITSZUH KERESZTÉNYSÉGET? MEGJÖTT A KIRÁLY LYUK UK? EGY LYUKBUL BUJTUNK KI, AZ ANGYALUK ANALUKA? ANU? NA KI? BUJJ BUJJ ZÖLD ÁG, ZÖLD A LEVELECSKE...AZ ELSŐ PINANYALAT.,HOGY MIÉRT KELL JÉZUS HUSÁT ENNI, JAJA JELKÉPESEN, MEG VÉRÉT INNI, JELKÉPESEN, NA AZZAL...MOST A VÉR ALLÁHUKK FO$$$ FUTÁ$o$$$... Fita, ha most szabadságról szó lehetne, az az egy EGÉA LÁDD A KURTZIFIX JUH HUKKK... FITA AZ ÉG ÉS FÜLD TERMTŐJUK NEKI ADTA MAGÁT, AZ EGY JUHU HUHUHUUU...EGÉSZÉNnel kezdődne, ami nincs kezdett sem vég,(VÉGBELE) ha AZ ILLETÓ FEL ÉBREDT? VIRRAD RIAD RIA RIA HUNGÁRIA? Vissza az irásAIkra, hogy KAIN, aki növény evő termesztó. ha már áldozatot, fita, A LEGKISEBB OLYAN, AMIT NEM ÉRTÜNK, itt van az, amiért mindenki, nics kivétel tele van a hócipóje velem, mert pontosan érteni akarom, mit mondol? -te mondod,ami dögletes, Pilátus kérdi, s te a jewisok királya vagy, smondod te, te mondod? (fita az egész egy olyan gczy froccs...Ondóvári huáruk?) Pietra, most háromszor te ismered ezt az fazont, nem! -sose láttam! (fita, ezek imerika gyengédet? és most kilálod a 7fogás -na ottvolt PÁL A PÁLOTT SZÁJUK) Na a MiUNK-ba, leirtam hogy a kis hugomnak a nyiregyházi zsidó kórházban, semmit baja, szombet estig,(fita a tudtunk nélkül átviszik a nyeregyházi zsidö kórhőázba, na most itt hogy zsidó, sickujednak, mert az elsők, de lettek utlsók a sow müssor fasorba?) együtt voltak apuénkkal, reggel mennek érte, egy csep vérig, (na ahogy a caw?) kiszivták a vérét, de találkoztam vele, mikor itt trbubucionba fasrtba valék, megjelent (akkor leritam) fehér egyenruhába, és ptim, minden jó lett, és jó lett! A Pitu bátám, azért vagyok én piti, 1éveskorában, na most az van, hogy ha valaki meghal, azzal most mindig egy egybe együtt vagyunk? -ami FASIRBA NEM VÉR VER, HANEM (MOMJÉZUSUNK)FÉNYÜNK BE BE BEEE...
                     Innenn... ami az álMOM csinÁlom,MAGAM ÁT CSINÁLOM?- nagyon ide vágó,fa vágó, és az is, hogy te meg én, ezt most az lenne a legközelebb hogy ez nem olyan az, amit te akarsz, meg ezt nem neked nekem nekünk csinálták? Fita, mi egyek és örök együtt csinÁlom pinÁlom tirrálom tirrAtom, mindig csak azt piNáom álom az élet! -állod a sarat, apám, te birod a strapát!
... zitt nagy nagy kőgömbőket amit ma sem tudnának, na abarátunk, ezek is látták, repcsepitit...ami érdeked, hogy ezek ládd, amit Ő ŐK, az mi is, és sárbul, vaskarika? -szabull cserebogár, szaranyból aranyvár? Fita.ezek azt várják, hogy teddide, teddoda? -ami tedd oda? -itt a lőcs?
---sietta töröltem, de mindenütt NAGY NAGY GOMBÖK, ami ma sem tudnának kerekebre formálni? Hogy közel lenne a magnes elektromos mezőkhö hö? Fita, itt most az is, hogy a szilárd anyagok, azok is magnes elektromos rezgések! -jaja gurgula, a HAN GOD RÁ-GOD? -repül a nehéz kő, ki tudja hol áll meg, hol?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (901)
repcsepista Creative Commons License 2024.03.16 -1 0 901

                                  UFOzzuummm... miEeee... Vérben (hemoglobin vasfémy ötvözeteik) az élet, (Power in the blood) és e vasgolyó vasa, s megnes elektromos ágazataiba, a lidércrek Vas Ferrumos $$$... halluCINázása, mnideNUK a vassUKkkal vacHILa, kik (mi ki MOék bota tebua bóta) $$$.. $yon on on on... Seheluk az ÜRÜK üritése szemük? -ták ták ták ...mak mak mak... MaKing mak mak mak...neki ugrik a vas avas abalalnak nak nak nak...
                    1.: 3/16. A KÉP? Kik mik a magyarok? -egy (NAP!?) család ugy, hogy örök egy egybe, most vegyük,hogy te MINDEN LÁTÓ DAHHH...MINDENEN KERSZTÜL LÁTÓ, ÉS AZZAL, MINDEN MI A MI MAGUNKKAL MAGAMNAK -MAGUNKNAK LÁTUNKKAL LÉTRE HOZUNK, LÁDD TEREÜLJ ASZTALKÁM, TÁRULJ HAZÁM! Fita, ezt most ugy vedd edd, hogy valóság ha az ÉN FÉNYEM-VÉREM-TESTVÉREM VAGY, MERT HA TE NEM LENNÉL, Ládd akik megnyitották hogy mi is vagyunk, magyarok örök egy macsár családa csilántaláda, azok nélkül én NEM LEHETTEM VOLNA, és ennek igy higy hogy hegy begy kelett TÖRTÉNJEN, GYERIDE, ÉS VAN! -VAGYUNK? -JAJA MiUNK? AZAZ Mi is ufok vagyunk! -UFO-k? -made in Hu? Whohhh...csak ugy a leve?-gőből, vagy FÉNY? ÉGI FÉNY? Sóval de hátsó, hátizság pacaLUK? Most ugy, hogy ÉN AZ ÉN CSALÁDOMHOZ, jöttem, és FÉNY -ÉLETEM ETETEM ESZED -ESZÜNK????-HOZTAM, AMI NEKÜNK ÖRÖK EGY CSALÁDA CSILÁNTA LÁDA (FRIGY FIRITTY) VAN! Jellobb... lobi lopi lupi meg lobanyAIék? -MO MO MO...NAGY SEMMI KÉK? Ez egy vas golyó -bolygó, és most mindenütt vas sodronyai vannak, és abba elektrómágnes $e$$$... szellemek szellentések vannak, ládd a vas magnes elektromos ága, megszünik, kész, avas, és nincs többet magnes elektromo$$ ága, ami most van a vasgolyója, és valakik meg szagolták, hogy kezd a magne$$e$ $$$...O $$$... $e$$$... $a$$$... Ége *MENNYE* $ION ON $IONUK, NINCS NUK UK TÖBBET, BETTYI VAS A KRÉZI NIGHTE NYÖGTE MUMYA ANALUK megszünni? VAS KOR? ARANY BANYA?
                    2.: Tröha, a VÉRBEN, JÉSUS JÓHUS JUHUS VÉRÉBEN AZ ÉLET, POWER IN THE BLOOD,(hem s hemglobiNUK) és mikor a földre lottyanik,bizon meg szünt a LIDÉRC ÉLET? -DE AKKOR IS, HA MOST AZ ELEMI VASMÁZGA MEG AVASODIK,SAVA -LUGA, AZAZ ITT MINDEN AMI VAS, AVAS? -Ó DIK, UJ DIK? Zna minden ami MAG-Y ÁR, az olyan valami, hogy MNDENT A SZÓL SZÓLLÓ (LAW SOW) SZAVUNKRA, GONDOL OD, GONDOL OD LÁTOD, ELŐÁLL, ÉS MONDUK, ELTÜNIK, DE NEM ÖRÖKRE, HANEM ÖRÖK MINDEN ED EDD, KÉZNÉL VAN! Itt a gyerekkori HORRNI álom, hogy ahogy a két nagypámék élnek, s nem kellett semmi $$$... csak egy kis kert, és háztáji, és midnen ami eledel, meg van! -ugy, hogy maga a növények NÓvezztétése, egyenlő izü a gyömcsével,(na a szádba az ize?-égi málna?) tehát az hogy, ma is, milyen csoda egy szép egészséges gyümölcs fa, ls szemnek szájnak ingere! (ládd egy sép szép NŐ, DISZNŐÓDISZ UK AIDA BARBICE BARBIKA. NA A DAMUK MEG MADAMUK? MA IS ÖRÖM HOGYEK VŐGYEK, VŐGYIKUK) Nek ma sem kellene semmi, mert ÉN ÁLMOMBA, mindent ami nekem kell, tudok gondolni, és van! Nincsak, most minden azért lett, hogy akartam volna egykis kertes házat, tele zöldség kertek és gyümölcs fák, és most az ÁLMOM SAKK MATT PATT... ÉLEM, és most végre elértem meg értem, hogy a fiaimmal ÁLMOMBOHH... BO BO BO...TUDTAM UGY TALÁLKOZNI, HOGY NEKEM AZ CSAK AZ A VALÓS-ÁGOM? ÁKOM BÁKOM MÁKOM ÁLMOM LÁTOM, LÁTOD, FÉLE SZERÜ NYIHAHAHAAA... NYISD KI A SZEMED? -LÁSS, DE HALLOD? -LÓDINGÓ? -LÓDINGOLOD? GOLD -OD? LÓFA LÓSÁR...
                  3.: Most van ez? -miEeee... Tróha az egész minden ami ez zzz...$$$... CSAK EGY HÁZ *TEMPLOMUK TEMPT LOPOK OSZT LOPOKAIK CJUNUK KAJAFAXUK OSZLAG NAGY NUKIJAKIK A KlÁKOTYOG666... POPSITOKBA* VAN!? Na Bird admirális, A FÖLD BELSELYE ÜRES ÜREGES, (HOLLO HALLÓ HAJJA HAJJA... AZ ÉGNEK ÁLL) Zna most, előbb azok nagy kövek, nagy óriás hegyek vonulatAI, aztán a piramisok, azokkal a vasgolyó vasas? -tröha ahol vas -bányák vannak, azok idővel öregekké váltanak, AVASODRA?- (NYEROLAJ KŐOLAJ) és berogyik összeomlik a föld, azaz NAGY NAGY ÜREGEK KELETKEZNEK, és most próbálták...valakik? -fita, azzal hogy akik kitalálták a ÉHEN A KIRÁLY UK LUK? -azzal akik ÖRÖK ÉPITIK A SIONUK UK KUKUKK... nem véletlen LEN LENNE hogy innen iszkolni akarnak, és most...NA CSA NASA EGY HÁZ VAN, ami akik ládd BEADÁS -ADÓ FIZETÓK, azik most egy személybe 'ÉN' vagyok! Danadon LÁTNI AKAROM A KARÓM,fida, mert ha ugy, ahogy ládd, most azok, akik mi is vagyunk, magyar ok fénytestvérek -Égi Fény madaraink (mad) családok, azok most egy szemÉjbe, és van az EGYHÁZ UK?-annak a pincéjben, és most a ház alapja alatt, korhad az alap, és azt mi,hogy a pince lefele ássuk ki a födlet, a ház alap allá HHH... és közel sem tudjuk ugy,hogy a ház alapját... elérni hanem csak mint az őrült, lapátoljuk a földet aláh,(NA MOST A GYEREKÉINK INK LINK LANK... AKRANUK MEG MENTENI???- és egy re nagyobb mélyebb lett a luk, és most... FITA, EZ AZ, HOGY MOST VÁGTAK EGY OLYAN,mint a Priamisok légjárata, és most...NA OLYAN MNT HOLLYWOODOH -A VILÁG HIRADÓ, itt előszél, hogy van mikor ládd tegnap este, NEM TUDOM HALLGATNI AZ A DZSIDIBIRIZSA RIZSA FO$$$... AMI ITT EZEK, AKIK LÁDD...DE EZEK AZOK AMI AZ AIDA AIDÁKOK, na fita,ezek még csak nem is állatok, hanem az hogy KÉK VÉRÜEK, ezek magUKról mag?-sem tudnak semmit, hanem PUSZTITÓ UTÁLATOK, NEM ÁL LÁT, -HANEM ŐK LÁTNAK? Fita, nincs egy hang? -emberi beri brrr...
                  3a a aaa... Na ahogy a PiramosUKba (fita akik épitették azok ma is???)vannak a KIRÁLY MEG KIRÁLYNÉ LUKAIKA KAKA KAJA (CSMBRRR...) most egy olyan, négyszögletes, hogy csak egy robotuk UT UK, droNUK, olyan négyszögletes luk ut,ami egy arcnyi, és lukat vágtak,és egy fényképező gépet, betollatak, és le fényképeztek, és MEGBOCSÁJTHATATLAN BÜN? AZAZ KIÁSTAM AZ EGY HÁZ? UK? UKUKUKUKUKKK.. KIRÁLYSÁG UK AL ALL LAPUKZATÁT, ÉS MOST... Zezz az, hogy ezek QPU, PU1, PU2, NA HOGY PU 2 1/2? EZ A Q KÖRÖZÉSSEL, ami ami itt fent, léss a Q? - A SIONUK ÉR? ARANYÉR ARANYBIKAJÁJ-UK CSÖKE? AZ ALUL VAN! Na én ugy akartam, hogy az felül, (nélzet vagy aulul luly) de nem, hanem aluliyak, és övön aluliyak? -jak jaky jak! Na itt, most az ÉN CSALÁD DOM CSAL CSAHOL HOJJJ... ami mikor találkozook, a MI HOZZÁNK, LEG KÖZELEBBI TURULL TULRULL FÉNYMADARAINKKAL, piti te is katona vagy, na most már leesett, és MI VAGYUNK, A MI RAJUNK, TEHÁT ÉN VAGYOK A HETEDIK DIK, ÉS MOST 666... ZÖRÖG APAD, 777... DÖRÖG AZ ÉG, tehát mi FÉNYEK FÉNYEK FÉNYÜNK MAG -Y ÁR FÉNYE ISTENATYÁNKMAMÁNK SZEMÜNK EGY SZEMÜNK FÉNYÜNK VAGYUNK! Ez az, hogy most monduk, NA A VAS VASA SOK SOKK? Fita ténleg az a FEKETE RUHA, AMIBE BE ÖLTÖZTÜNK, NA MOST MINDENKINK KANK KANKÓ, MIKOR VISSZAJÖTTÜNK, ELNÉEKELTÜK A HIMNUSZUNKAT, ÉS AKIKBE MÉG VAN FÉNY, SZIKRA, HELLE HELLELUJA ÉLET TÜ TÜNYI, AZOK FELVETTÜK EZT A VAS -HEMOGLOBINUK... FESTÉKET? HOGY ELÉRJÜK A NAGY C CCC...
                 Innenn... fita, itt akik most MOST VAGY $$$ÁRUK... fita, vissza ere Detty MOMUSA MUMUSA MUM-US UK? MINDEN EMBRER BRRR... RÉMEMBER DE EGYENLŐ.. ÉS MINDEN EMBER CSAK A HANG JA? ÁRA? -RÁ GOD, A HAN GOD? DÖG DÖG, HUNKG? -De azzal ha te a napOD-DAL néPED ED EDD -FÉNYED EL tüzön vizen át, vagy! -vagy? Fita, elég egy fecske, jaja egy mind, mind egy, mindegy? -meghozta nekünk a tavaszt? -na meg 9 kis gólya, orod a dugólya, Nátod?
...https://www.coasttocoastam.com/
...bakkacske nyaka nyi$$$... Total debt... American hoUKusa holds : 17.o6 trillon, toto 22 -23? BUMM... SAKALA BUMMM... Fita,ezt nekünk kell meGOLDani Dani?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (900)
repcsepista Creative Commons License 2024.03.16 -1 0 900

                                 UFOzzuummm... miEeee... Kinek -minek mije van, neki, szöszi haja a fején, Éljen Marcink meg Iduskánk örök éljen, halljon énekeljen kijabáljon sose halunk, élve él tetve éljünk éljjj..
Éljen az Örök Magyar Ifjuság Örök Élünk, nyiri bugyli bicska, Bécsben bot (Moék bota te buta bice bóca a bóca a BóitUKba Ószlag UK, hol a balta) a párja, MOMUNKBA, öröm -boldogság vég nélküli,(vég nélkül?) nem tudtad?
                   4.: Kávvézzuummm...tea vagy kávé, a Pilvaxba? - a feleséÉgem Emlékünnepi lággost csinál, de nem krumlis, az bonyolult, de még mindig 1Frt? Nemrég kérdem, mi lett a husunk Kezd asszalódni,, kiszáradni, s ő nem is gondol rá, ami pont most csinálja az adó bevvalást, és nem lehet hozzá szólni, de most kapóra jött, mert beszélt hozzám, nem érdekli... (fita, itt a pina? -és most akik ISTENEK A MENNYÜGBÚL ANGYAL LUK KÖZZÜL, ANAL KOTRÓK, AZOK MIK KIK, MI KI MO MO MO ...ÉK?)s ne ne ne...ne ijj halált adj nékem, Istenem nem? -ágyban párnák közt halni meg, na lehet hoogy WAPORIZÁLNAK...(fita kellet nekünk toka szallonna, vagy kik ham ham ham...fasirt) elhervadni mint virág, (meghalni?) melyet titkos féreg foga rág... na most NEKEM -NEKED -NEKÜNK, NINCS OLYAN!!! Fita, most a az itti hirekból, ami a KÉPernyón volt, van? -nem mert állandóan...na valakik akiket érdekel,mert olvassák ezeket a amcsi first förrrr...medvényeket, mert itt amit meg kell értenünk, ha azt mondod NEKEM NINCS HALÁL, azért rögtön azok, a NAGY DURUNUKIKAKYYK GOSTOK, (STOC MÁRKA KÁSA $$$...SOKK) beriadóztattank, na most olyan HÁBORUS ADÓSÁGUKAT VERNEK RÁNK, amiból mi sose leszek a maGÁGÉja GÉGÉJE? -Zna fita, az hogy Szaddam létezett...fita bloondi is, de most beszéltem az Égieinikkel, s akikknek a kis Pa lesz le$$$...? -tinók, tanulj tinó ökör lehet NEEE... belőled, az ellensége? -annak igy: lüttek! Nincsak bloondi,ami beszéltem vele, és tul jól eljátszotta Liszt rapszódás szódás LOVÉ jUKusa kuszát, te iá iá iá...ami az fetRenggésa a AI pacc pacc pacc... NA FITA, USA MOMUSA ÉS NEM LEHETT ELLENSEGGE? Nincsak eddig midnen PirodalMUK... fita MUK? -azért huztam a belem, mert a FEKETE FEGGETTE UFÓSAINK,MUK ÉS MukiAIk, na most meg...ezt is, mig előttem van, hogy egy az egyben, mint ahogy most olvasszátok baxNátok a a aaa...grafit, -az is vas (carboNUK) reszeléke? TALÁLKOZOK A MI...zitt az hogy a MI CSALÁDUNK,ami most fita ITT VAGYUNK,ÉS piTIM, ez az első amit mondanak, TE IS KATONA VAGY! Ez az, hogy ezt amit müvelek, na az első onnan, annyi idós vagyok,mint akis unokám, és leritam 10 ezer, 11? -hogy hosszu Ford (zill motrokkal...MOMamcsiknak nem szabad lett volna, senkiine a pártját ellenseggeskedni, és most is csak az az egy KIU KIUgrott a pulyka kakas?-(ehoz reá
vig esztendó, vagy Eszty, nagy klokáját csóKullod? -NO NO LET TÁ,CSAK MOMUSA MOM ORSZÁGUNK??? vissza a Kossuts sutt? Link kölni szaga??? -még ma is illat ár) ponyváskocsik sorba, és teljesen kiÜRITik pucolják a zsidó házát, am most itt apunak nem volt ellensegge,mert ténleg CSAK ÖRÖK ÉLET VAN, és ha igen, lehet ellensegged tek, tök? -vagy csak ugy, hogy benned van, és zerintem, nálla nagyobb ha zugg az erdő, zugg a nádiis anád anal AZ URAK kotrása? meg áldanak?
                  5.: Na a M15 csöve a számba, és hangokat hallok megamba, a fejembe a fülembe? FITA, akik ezt tudod gondolni, (most neked sin olyan hogy meg kell dögleni leni, és fff...támbaxatni magad, ami most hogy kerülhetNél másKÉP ábrahami tökebe, de ha csak JÓ HUS JUHUS ÉS SZEPLÓLTEN MAK MAK MAK MA KING,DRÁGA PÉNZEN VÉREN VÁSÁROLTAK?) akkor te is UFO? -JAJA NEM TUDNI, ÉS ZITT TER HHH... HOGY HO HOOO...NE HAGYD ITT A FIAIDAT! Na öngyilkosok akartak lenni, és én vagyok az apád, neked és nektek mindig vagyok, ehez olyan 2 1/2 éveskoruktul, mindennap 1 2 -3 -4? -órás összejövetelünk vala,(17 ÉVED KORUKI) mert ezt ugy lehet csak, hogy midnenap NAP NAPPAL IS TÁPLÁLKOZUNK, s ezt biza, Liszt Fercsink, ha egy napot kihagyok, ez igy igaz, és én ezt azonnal, ládd nem tudom hova tenni az álMOMat, na ugy 4 évesek és éhesek,kürül,(idő ki!) most mi kérdezünk: MI NEM AKARJUK, HOGY TE MEGHALJÁL ÉRTÜNK, HANEM ÉLJÉL!!! Naz most csak az van, amit te akrasz, de itt az az hogy MOST NEKED KELL ELŐL -HÁTUL TE VAGY A SEREG HAJTÓ, ÉS EZT UGY... HOGY MOST A MAN -KÓ MO MOJUK, -LYUK? Fita, azok az ÉPITKEZÉSEK,ami teljesen nem hogy üres, hanem rühes, és rühühühüüü... Zna AMI EZ, ez teljesen nekünk, NEM LÉTEZIK ÉS NINCS, ÉS HA LENNE EGY RÁ ADÓ? Fita, még mindig ládd a c2c on, és most tudom, olyan ellenengennederink??? - RÜH ADÓ? RIADÓ? Fita, az hogy MESTER, AZ AZ Ő MESKÁRUK? -ÁRUK, AZ ÁROKBA HÁROM KAVICS, MEG FOGOM A CSECSED MARIS -KA, (TŐGYED) HA MEG FOGOD MIT ÉRSZ VELE, TELE LETT A MARKOD VELE?
                  6.: Ima jelzet: bibipp bibipp bibipp... villog a stop lámpád? Zitt most az egyik TV.-adón, ha lehetne a multba mennél, vagy a jöbőbe? FITA NINCS OLYAN!!! CSAK PÉNZ VAN A CA$$$... AKASZT, AZ A GUNGOD??? -Nincsak Derbő 1948? -Debrecbebe kéne menni, fita, a két ürGÁGÉjukat, NA vicca, hogy mist nemsokára, találkozok EGY AZ EGYBEN, A MI HOZZÁNK, FITA AMI VAN AZ AZ HOGY MiUNK? Kérlek zépen -zápon bennetek, benne, fita én benne te bennem? -jaja kis szivembe oda vissza ha szivet -szivat -szavat kapok, na EZT LEHETETLEN LETT VOLNA...HA NINCS NEKÜNK IS TULRULL TURULLL MADÁR FIÓKAINK? -JAJA BUZA KALÁSZ KALÁCS KOSZORU, MA SENKI SE ($$$...) SZOMORU, PITYPANG GO GO GORA... LÁNC-TÁNC? -LÁTOD? NÁTODŐK FÜTYÜLNEK RÁ TOK MÁSZ OK, HÁTIZSÁKOS OK? XEXAFONOSOK, A FITY MÁSOK? Zna ami van, most SZINEK ÉS ÁRNYAK? ÁRNYALATOK? NYALOD? Sóval, itt főleg UKusa GOLÁN LÁNUK, AMI LÁDD AZ A FILM, TUHDERDOM... (Mell Gibson) na a NAGY GO GO GOLÁNUK, ÉS A SZEME, AZAZ EGY ZSÁK AZ AZ ABRONCS, NAMEG HÁTIZZSÁK? Fita, bloondi megett egy fekete, ami ha láttátoka Paune vagy Pawne filmet, ami a KOREIAI cirkusszal kezdődik,van BLÖKI TÖRPE megette? Na az előbb...ami legközelebb van hogyha nem lett OROSZ -UKusa ATOM -NUKLEÁRIS HABORUUK, NA EZEK NEM EMBEREK MÉG CSAK NEM IS ÁLLATOK TOK, HANEM AMIT AI? AIDÁK (DORK) DÁKÓAIK? Fita, most MiUNK? -amit akarok láttatni, hogyTE MEG ÉN, NEM AZ HOGY MEGHALUNK EGY SZÁ SZÁ SZARATÓK? HANEM MI A MiUNK, A MI VILÁGUNK, AMIT most a fiaim, ládd valami olyan, hogy EZT.... ESZ-TY VAGY EMY? ESZTER, EMY?- MIT ESZEL?
                    Innennn... most az van, sokat akart a szarka,és nem birja a farka? Minden esetre, HA MOST AZ IRATAINK, fita ez ugy, hogy VALAMI, OLYAN HOGY NEM KÉNYSZERIT, HANEM AZ NEM LEHET, MI? -MiUNK? Zna ha monduk, ezekit kid?- meg semmiisitik, ffita, onnan, mikor 1/99% tea pia? -a gyerek ládd Jimmy Henrick oda vágja a gitárát, azzaz most a horr -harmradik vallag háruUK, SIONUK PUK? KUPPUK, VALA VALAGOD? Zna monmduk, itt MINDEN EGY HANG? -JAJA LÁDD A PA LESZ TINÓK? Nincsak vagy Pe lesz tinók, vagy TUNUK? -TEVAGY A TANUK?
...bakkacske mekegne meee...Doomsday Forecast: 20 a beled huz/666...Apokalypce ccc... predichtosst...tosz/666... ezen villogásokat midnenkinek kellene tanu? -tank think...stinky?
... US (fita hova lett MOMUSÁNK A SZÁNK, LÁDD AMATRIX FILMBE ZIBB -ZÁRRR...) nuke officer warrns 35 millon Russians will be vapprozed in an horr...hour DURUNG NÁTO NÁTOD WARRR... FITA, ERRE CSAK MÁR OLLYAN LENNE, HOGY AZ IRÁSUK SZÓRA SZÓRA...Fita, itt az, hogy ezt most midnen ha lenne ember? -emberek emberek itt juhtórós punÁtok hempereg kalltyg a klokátyog...FITA, EZT MIDEN SZEM? -LÁT666... JAJA FENEKTEK PATT...
Opina opinion on on on...:Doesz the US? ---mi a fak US? -ők akik ők adtak neked, vala vallaGOD?---neeed ne edd? -itt a fa som, --- Pa lesz Tina state, fita Palestina ÖRÖK ORSZÁG, ÉS AKI EL AKARNÁK NÁTOD AZ EMLÉKÜKET LÁD AJHAJDAN MAGYAR OK ORSZÁGOK, AZOK MAGUK? -VOLTAK, VANNAK Le$$$... LE ESETT A POP AZ ÁGYRÓL TWIST...
...valamit akarnék, NEKEM NINCS ELLENSÉGEM, SEGGEM? -KRÉME, RÉME? Láttatok már igazi kémet? Fita, te meg én felderitók és elő őrsek, megjöttek az Ondóvári husáruk?- itt a a aaa...
Fita, ládd apuÉN mar...ha? -megérteük értük, 2024 MÁRCICUS CICUSKÁNK ESZEM AZT S CSEP KIS SZÁT, NÉLKÜLEG MÉG A MENNYORSZÁG IS VÁD...
...oááá...
Éenekelj (kelj TALLPRA) magyar ifjuság...

Előzmény: repcsepista (899)
repcsepista Creative Commons License 2024.03.15 0 0 899

                                 UFOzzuummm... miEeee... Kinek -minek mije van, neki, szöszi haja a fején, Éljen Marcink meg Iduskánk örök éljen, halljon énekeljen kijabáljon sose halunk, élve él tetve éljünk éljjj..
                    1.: 3/15. A KÉP? Van egy csendes dicső cső, ország. és azt most alulnézet -nézed,vagy felül, de mi van ha benned van, és te benne? Más KÉP? -lehet? Zitt hogy ÉN BENNE VAGYOK, DE NYAKIG? -A SÁRBA? Amiről ma álmodtam, hogy van az igazi létezés létezz és $$$... na mire fff...az oröklött örök ÖLT, jaja a juh hukk, feltámadott, de seelőtt se utánna, senki $$$... nyem nem nyam egy szem? -nymWatt $$$...nem nem $o$$$... látta, lát666... jah? -te te te ..devan szemed -szemetek?- orökos buta kos szavad?- véres szabadság harcaink? A kérdés, van e győztes és vesztes? Azonnal Mester??? AIDÁKÓ TE VAGY A DÁKÓK DRÁKOK DROGONOK DÁKÓJA? - kell e adót fizetnük, ami most jönne az Wertboci aranyból Aranybulla -buliAIk, AngolAIk analkotrók MagnaszarAIk Sára? -fita, jönnek az aranyborjewusAIk aranybonr new arany bika, és végül arany városuk, leszálla az égbu?-akkor minden kell az egekbe há há rotty... HÁG ÁROK ÁROK? Na most, egyszer volt hol nem volt, volt egy MAGYAR ORSZÁG -OK MENNYORSZÁGOK MOMUNK MiUNK? Nézzük, akieINKhez hozz reá vig esztendőt, meg vigadó nyári hegedü.. FÉNYT A FÉNY MADÁR SZÁ SZÁ SZÁ..KÖZBE POTYOGTA$$$...Huba hébe-hóba, taccs...Töhötöm tehetem, kinek miknek az engedélye ke? Na a Wert... aranyból vagy vas vagy ötvözeteik ólom bull bulik billik orgáiák? Fita, a husuk bull? -most a hét soványbika,megeszi a hét kövéret? -játékuk, kukuk ku kukkk...Nizcsak, egyszer volt hol nem volt, EGY MAGYAR OK ORSZÁG OK MENNY ORSZÁGOK, NAP ORSZÁGOK, ÉS MOST NAP NÉLKÜL, KIRÁLY $$$... amiknek AMI -sokk? NIncsak MAGYAR ORSZÁG MENNYORSZÁGOK FEL FFF... BÜFÖGÖD BÜNÖ5 TÖK ATÜKÉN, SÁRA ÁRA, BUKKANÁTÁK NÁTOD MOMUSA? VAGY LU UKUS KU$$$... jaja a Tunderdo,DOM dom dom dominoya jaja a világ röhelye he he hell...NA HOÉ VAN A GODUK APLE FÉNYE? DE SZEME, SZEMETE? Fita, az UKakaj a kis törpét a NAGY GO GO GOLÁN NYAKÁBA, ÉS A FÖTYIJE KIVERT E A EZEMÉT A SZEMÉT ÉS MOST A SZÁJÁBA FROCCS..SZOPATJA JAH? Nincsak, UK? -NA MOST KIONGEK KONGE DEGELETT ELEVE BOLHASÁR AZ INGÉBE? .TE EZT ...BEVETTED, NYEMEC, JAHHH...
                      2.: Zna én ÖRÖK MAGYAR OK MADÁR VAGYOK, FÉNY MADÁR, ÉS AMIT LEHET CSINÁLNUNK MAGYAR OK, CSAK ÖRÖK EGYBE EGYET ÉRTÉSBEN,MONJÁTOK ÁTKOK ÉN ÉRTEMIS MEG HALT ÉS AZ URATOK? -KUROMÁNUK FITA AZ ÖSSZES NUKASIK? -JAJA A PA LESZ TINÓK? -FITA EZ AZ ORSZÁGOK UTULSÓ HANG? NINCSAK NINCS TÖBBET AZ EMLÉKED KED KEDVED? -KED VEDD AZ IADÁK AIDA DÁCOK ÉS JÁCCOK? BARBICA ÉS BARBIKA?ÉS AZ MI MINT EGY (ÉNJÉZUSÉN) AZAZ MINDENT EGYENKÉNT KÉNY KÉN KÉNE? Vicca,itt van az, hogy itt SENKI SI$$$... Siska Boriska, barmok marhák hák hák hák...az egedbe hág? -hág ár? -GON DOL DOG DÖG GOD? AHA DOHÁNY? -UT UTCA, BAGÓ,ÉS BAGÓSTJAINK? AI??? -MESTERSEGGES LÉGYEK NE LEGYEK, a mit most a bögölyeik sása hadaik, Zna mi az aki MESTER? MESKÁR UK KÁROG666...FENETEKETE PATT...? Nadon fida, mert ITT AZ EMBER, EMBEREK EMBEREK ITT A PINA HEMPEREG? -LÁDD AZ A HAN GOD, AMI NEM A TE HAN GOD, HANEM CSAK $$$... siska sáska, és sáska hadoba? -Ábram neked adóm a fööldet, na van olyan?-Zfita, most A ANGYAL GYALUAKT UK UT LUK LUKUK, na ezek BUKOTT ANGYAL OK?- és követi őket a SIVATAGYAIK? -na az hogy AI -INTELLIGÉNES ARTIFAKA MESTERSEGGES LÉNYEK? -HA MAGUKRA HAGYJÁK ŐKET, MAG MAG UK? Fita itt rögtön, MAMÁR UGY ELTÜNTETTÉK A MAGYAR OK GYERE KID??? DUK-UK DIKUAIK ANAL LUKUK LEHETNEK CSAK, na én is,most kirugtak a tekóból és átmentem, mert Mici bácsi,ott van az volt iskola igazgatód, ami most nem ugrómókus többet, hanem katonai pályára menek, és kirugtak a volt iskola igazgatómmal együtt, sőtt az egész WARSAVA KGST -VOLT BOLSOW SOVJET PARADICSOMUK MUK MUK...fita olyan gyalázat...FITA AN GYAL GYULUZZZ... FA luzzz ... a vesztes a bünös fizet? -mivel? -jaja a analkotróink analuk termékeikekkel? Fita vannak az ere Dettyi GÉNEK, ÉNEK, ÉS A MESTERSEGGES KRÉMEK, LÁTTATOK MÁR IGAZI GAZI KÉMET?
                    3.: Na itt, el tettem a ujság ciket, mikir a kiz$$$... MedggecZsikénk kank kan kankó? Minister ur, nem cupleráj copleraj a nugati latrAItöknak, hanem a nép, zitt breverem verem Ronald W.Reagant, a baj a KURÁMÁNUK? .na ő i$$$ ...nincsak RÁVER UGY A GOD = GIVER OF DATH? -nincsak Jimmy Curter, UGanaz mint a nyemecc...akana Mar$$a terv,a pa lesz le$$$...tinóknak?- a kÖltségg vetés, jaja AZ AIDA AIDÁKÓK MERSTERSEGGES SEGGEDBE (DERBŐ ABÓ GATYÁDBA? ATYÁM??? -VERŐDSDI JÁTÉKUK UK KUKUKKK... HOL A PIROS?-GREEN BLCK? PU!!! fita, 1956 vők robbasztották ki, nincsak 10 éves év fordülő, és ki az aki vissza be hivja az ÖRÉIKET ÖRÖN AL LULLIIK? -egymást seggbe verősdi, 350 billcsi, meg engedhet777... hat666... ható, hat alma? Na most megnyuztátok átkok át Ok, Nátod? -a népet, csak a csontja zörög? Zna fita, AMI AMICSI CSIBE CSIBE CSIBERGE, AZ HOGY SZÓ ESETT, HOGY MIKOR A MAGYAR OK? -ZITT PRÓSZÁLJUNK NUN NUK,, LEVEGŐT VENNI, NA NA NAAA...LE BŐGGŐ BŐGINA SZÁDA, MA$$ÁDA CSAK EGY LÁDA LÁDD FRITY FIRITTY... FITYMA, BAXÁS LÁDA,NINCS, CSAK AZ Ő ŐK FIN GOD? A TE GATYÁFDBA, VAGY KLOÁKÁTYA KÁRTA BAN KLÁRA KLANIRETTA LUK UK TIMSÓZOD, -FITA, MOST AZ.HOGY AZ ÉG ÉS FÖLD TEREMTŐJE, OLYAN FOG ALMA, NA ÉVA, MI LETT A FOGADDAL, AZAZ BELE HARAPTÁL A SÁRBA? MI ELÓTT??? CSAK ÖRÖK VAN, ÉS CSAK MOM? ÉS ÉN AZ VAGYOK, DE KINEK MINEK MI KI MÓ? Fita, itt egy M? - a seggem? -na fita, HUN SEGGÜ -SEGGED ELEM? -FEKETE, MPP...fita,magátul leeugrott P? -BETTY...JAJA VAS KRÉZI NIGHTE, ANYÁD ANALA TE NAGYAL LUK NYÖGTE NYÜGE? BÉCSNEK BÜCCK VÁRA,NA AZT KELLETT VOLNA, ZITT A BÉCSIEK MÉG MAGYAR OK ZÖMÉBE,(SŐTT AZ EGÉSZ AKKOR MÁG JUTURÓS APUNA SÁRA) ÉS VÁRVA VÁRTÁK AZ MESÉS TESTVÉRIKET, ( MA IS??? MiUNK???) EGYEÜLÉST, SZÜLÉST -SULLYINK (SCHULLYYK) AZAZ ÖRÖK EGY ISKOLA KULA, ISKULÁBA JÁR A KÁBA? FITA,AZ ÉLNNE ENNE AZOK FÁSOK FAK,MEG SZŐLLÓ TÓKÉSEK? TÖRKÉS? BUGYLI DE NYIRI BICSKA?
                   Innen... fita, ÉN NEM LÁTTAM, TURULL TURULL MADÁR (MiUNK?) hanem az vagyok! -de te is, és miÉrt NUK? -egymást orotokfokhagymás ecetec...)vagyunk? HALLANI AKAROM A HUN (VAGY?) GOD, MEG LÁTNI A FEKETE SEGGED LUKA?-FO$$$... IHLAT IHLETT... LUKU LUK UK KU KUKKK...FITA, CSAK A HAN GOD,MARAD LÁDD APUÉNK:MAR...HA? - 2023 RÁ?
... minden olyan, hogy JÖN A MESSIÁSUK? -fita most végKÉP, a szaguk $$$... sav UK, VASLAPÁT PÁRTUK EGYMÁST RITKITJA , AZ $$$...Előre hátra, ne ülj fel a vaslapátra, Bivar the Hun, bihand the SUN? -hol van SUNY Sanyink? -a ködbe? -ködmön? -ködből? -na ne hamu? -ha MO MO MOOO...? -nana Fény az éj szagába? -vagy juh bili tele, kiborult? -idd ki? -lád meg van irva, keserü pohorrr...fo$$$...
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (898)
repcsepista Creative Commons License 2024.03.15 0 0 898

                                 UFOzzuummm... miEeee... Fehér festékbe (vérbe) fürdő K K KáKáK KÁDAK dzsudó -ChristijáNUKIság UT UK Plató, One World Nationalista -ChristPINAJaniNUK MO MO MO...MOÓ ZE TONGGG... TANGÓ GO GO...STONGÓLA CSA CSA CSA...KIN KINBA A PICHA CSA CSA CSA...
                  4.: Kávézzuummm... tea 1/99% de Pilvax, kávé? A követkeccő a hellzet, olyan hajnal 3 óra, és amira ébredtem, és most onnan, egybül a testembe bzzz... mint egy bazuka? Zitt most olyan, hogy AZ AMI MIKORKA KÁLMÁN, vagy egy nagy nagy olyan, mint az OTÁROK -OLTÁRA, (FITA AZ LENNE AZ UJ TAMPONUK) azaz az lehet a COINUKIAIK SOIONUKA PU? PUPU NUKU PUCU NINCS PUPU KLOGYOKTATÓ? Zitt most minden tudásUNKat össze kell szednünk, tehát ez az lenne, amit az Ő ŐK VAK VAK VAK...LAWÁIK? LÓK?-jaja lukötők, azaz ezek BUJKOTT ANGYAL LUK ANALUK UK LUKAIK,LU AZ NAGY ANGYAL! LU BO$$$...LÁ-BOSS? Fita az hogy PÁS -SÁP -OLLÓK? -honnan hova fff... a szél, vágány gáz, bégbél szél, s enged a szelep? Fita, nagyon éles volt az álmom, és hogy AZ AMI A SZIN? -AMINEK VANNAK KEVERÉKEI ÁRNYALATAI AI -AIDÁK, ÉS AIDÁKÓAIK? -AKADÁKÓK? -PL, KINEK VAN NAGYOBB NUKIA? Zna itt az hogy ezek ÉRTELEM? Vicca, minden -mindenki MAG MAGÁ BULL indul ki? -és itt monduk, most AZONNAL NEMHOGY EGYÜTT EGY MOM ORSZÁGUNKBAN BANK, BIDI BANKA, HANEM AMIT A kis felesÉgem, MI GONDOL LÁTBANK, MI MINDIG EGYEK VAGYUNK, azaz ezt ugy, ahogy hangzik, hogy mi a Mi FÉNYÜNK BEN? Nadon fida, mert vannak a FÉNY GYEREKÉINK, akik világosságban gondolkódunk és járunk, és aki beszél magyar RULL s ért,az arrul kódul?
                 5.: Ez régen foglalkoztat, hogy MI A SZIN, AZAZ BÜNÜNK? A SZINÜNK? FITA ÜNK? NEM ÜK? BÜKK ÜK? Zami van, hogy olyan BORZADALOM, DALOM, DALI PÁR PI$$$ - toj? Na ami van, hogy amit az ő ők jövenDÖlésükben hogy alig marad élő ember? Zna amit ugy a vallásos kigyó mérged kigyó fajzatJAIK FÉSZKEIBE, (csak nekik van!!!) fita mi a gülümbüzü amit A KUROMÁNUK MÁNIÁUK, fita nem sicku jedna, ugynaz az Ó sréber dzsibiri brrr... Nincsak abzugu bugu ultimak mak mak mak...MA KING? -NADON FIDTA MERT AZ AZ Ő ŐK JELEN LÉTÜK? BAN BÜN BÜNTETŐ BAN KÁR KÁROG? -FITA MIKOR LETT HOGY NINCS KÁR? Na most mi a népeink, most azonnal nem adunk be semmit, és nem fizetünk ládd Kossutth hé hé hé...Lajos, a teked nem olajos? -na meg Linkölni tökölni? Nincsak csiki csik csikos a gatya...itt a székely csöki NAGY KÓPÉ, GÓRÉ? Fita, most ez ugy, hogy MINDEN EMBER SZÁM? -SZÁMIT TANA DANA DON? Loan DON, a HOLDON? Valamit hogy villogjak be, most itt csak FÉNY LÁDD A MAGYAR OK JÓ ZZZ... Zitt most az hogy JÉZUS AZ EGY OLYAN REZZGÉS, AMI CSAK FFF...FEL-FELE REZZEGHET HAT666... HÉT777 ... 888... na most ez miEeee..ez nem rezeg hanem $$$... sistereg? Fita, apuÉNk, a MiUNK? -hogy pitim, ne várjál...már pontosan hogy hogy, de ha semmiszer semmi.akkor mit várnál vissza? Na fita, itt most hogy a fiaimmal találkozotam, ez nekem, ládd most EZT AKARTAM, ami veletek is, hogy talkozunk a szobornál, és előbb az egy NAGY DURUNG UK?- amit kedves...na ne haragudj, tM, azaz feltétlen ami piTIM -TIMÜNKBEN VAGY! Na ami ő látta, AZ A NAGY DURUNG AMI 2023 MÁRC 18.-A 20,KÉP? -HOZZÁSZÓLÁS AMI AZ! Most ugy, hogy OLYAN NAGY A VILÁG, itt én még gyerek valék, és Gárdonyi Gézenguzunk,MI NAGY VAGY TE,(DE AZ ÉNEK IS JÓ ÉS AZ OROZ ---GIGAZOK,NAGY OR? -IZZADTÁK PISS KI? puski? - tiltott könyve, ami fita,ha nekik van igazuk gaz-gaz UK, ládd én nem...na ami én, hogy én tudom?-a magamét? -kecske mét? -jaja szereti a kést?
                   6.: Tehát ott vagyunk, az nagy nagy PIRAMIS PALTÓ PLATÓ most a rabló kapitalisták $$$... az ÁLOM -kapitalisták, na cucclisták, akik a népek vérét -verjtékét cucclizsák hátizsák? - a li$$$... LYzÁRADÓdögjeik, NA FITA, itt az hogy ész? -állsz vagy halsz, hallsz, gatyába sár, Atyám... ITT EZEK...fita, ezeket csa te meg én, ÉN nem maradhatok le az ÉL VONYÁL? Zna fita, TRÖHA MOST AZT HOGY...zitt rögtön, a nagymamám olvassa altatónak a BbLila a a aaa...na a kis Yojónk, megpróbálok, na ezt,ez olyan dzsibiri valami, hogy én a halottakkal (nem az övék ké? -kéne kéne) akrnék beszélni, ami lehet hogy azok, tudnának olyat mondani ami dzsbrrr...Zna mint a GOND ONDO OOO... LÁT OD? Sóval, most ugyan ott vagyunk azon a PLATTON VAGY PLÁTÓ? SZENT PÁLY LÁTTA? Zna most, ha olyan vérfürdőt csinálnak, hogy egy barom, ami elfajzott, ládd SOK ... FITA, HOGY ROSSZ? -AZ RACCA, AZAZ KEVERT, A KIGYÓ MEG A WOOMEN? - FEHÉR ÖKÖL, MI LESZ HA DÓZSA NÉPE, RETTENETES DÜHVEL EL ÖZÖNÖL? -Fita itt olyan gondol lát Nátod, nem lehet hogy te nem adod meg, adod oda magad, azaz FEL ÁLDOZOD DE MIÉRT, KINEK MINEK, A GYEREKÉIDNEK? -A TIED? Sóval, az ami ha megjött a MASKURÓ MESSKÁRUK? Zna az itt van, és mikor megjött, akkor LEVÁGOTT BENNÜNKET, A SÁRBA? Sóval, itt az van, hogy egy olyan MEGJÖTT A KASZÁSUK KASZZA, BAXÁSUK S NINCSAK MINDEN ANAL ANALA LUKA VÁRJA, AMI HA TE HIJÁVAL TALÁLTATTÁL, AMI MOST HIJJA HIJJA HIJJA FOGHIJJA? JAJA HAJJA...HIVÁSODRA? -URAM, SZINED ELÉ...na fita, most az van, HOGY AZ A KÉP Ő ŐK, ami ténleg, NA A VÉRED RED, ÉS HÓFÉHEÉR LETT, ÉS AZ UGY, HOGY MINDEN CSEP VÉR, AZ OLT-ÁRUKON MEGMÉRETTÉL, -azaz most olyan, hogy ténleg az összes olyan, akik DRÁGA PÉNZEN MEG VÉREN VÁSÁROLL... Zitt azt akik MOST TÉNLEG FEL...TÁMADAD OTT? -ANNAK A NEVE, ROLLL...(RULLER? -ÉRTEM, HIT LER?) NA mikor ide vissza, a testembe... ROLL RÖLLER-ÁJA ROY-ROTTY... fita ezek ténleg, GÉPEK? (NA KIMUSTRÁLTAK) Na most olyan, ládd Ronald? -nem mert ROLLL... és most az hogy RE GAN? -azaz most ujra, kezdik minden ládd uj ég és uj föld, ami olyan nincs? -ami van az van vagy nincs, olyan volt meg le$$$...Znono le ta, legatya /bugyi, csak ÖRÖK NAPPAL OK, ÉS MINDEN MOST AZONNAL NAPRA FORGÓ GO GO GGG...JAJA EGENST A GATYÁBA, ATYÁM? NAP RA FORGÓ, BUGA? ZÁRT SZÁMADÁS, NINCSI 1848 MÁR -15, RÖGTÖN TÁMADNAK A HULLA RABLÓK, AMIT MOST CSAK SZÉP SZÓVAL, MENJETEK ODA, A DOHOSBA?
                Innennn... nincsak, minden álom, és álom más? Hej conBat hell, nagy állomás...na állom, a sarat? -mi van sár nélkül? -vas ár nap? - jaja egy szomoru vasárnap, jött meg a folyásom...
...oááá...

Előzmény: repcsepista (897)
repcsepista Creative Commons License 2024.03.14 0 0 897

                                 UFOzzuummm... miEeee... Fehér festékbe (vérbe) fürdő K K KáKáK KÁDAK dzsudó -ChristijáNUKIság UT UK Plató, One World Nationalista -ChristPINAJaniNUK MO MO MO...MOÓ ZE TONGGG... TANGÓ GO GO...STONGÓLA CSA CSA CSA...KIN KINBA A PICHA CSA CSA CSA...
                    1.: 3/14. A KÉP? Vissza Jack Von Impe, és Rexella hogy 2030 - az egész földöng DZSAIJUDÓ - JIT-HITT -LER SZUH HUS UK JUHUS UK HUKKt, JWHIZMUS MUS MUS CHRISTIJÁNIÁNIZMO SUP ÖNTSÜK CSAK KI SOP UK VALA, UKINÁBA pnába IS! Na van a Világ Plató, amit hogy UKusa kapitaLizmUKusa kussza és UKina szociaLizUKmusa kusza MÁSA ÁLOM MÁS?- közt, nincs ütközet, mert MINDEN AMI ITT VAN? AZ EGY OSZD MEG ÉS URALKOD ÖL PÁSÁPÖL Ő ŐK (AKIT MEGÖLSZ A TIED? -GIGGAZOK? RÁ GOD GIVER OF DEATH DE AD) RAJTUK, SZAROS EGY!- KEZ -PÉNZ -ÉBEN (FITA PÉNZ = PÉNZ PANI$$$ ... A BP-NN[S FIZET?) FEKETE KÉZBEN VAN! Ez az, hogy most ami UKusa KUROMÁNUK MEGETT VAN, az amit Leonardó D Vincsy, az UTOLSÓ VACSORA KÉP? Hogy lehet el tüntetni, az ÉG ÉS A FÖLD URÁT, NA MOST A TEREMTŐJÉT? AMI ITT VAN EGY HANG? FIRHANG? FIN GOD? KINGEK KINGE.BOLHA AZ INGÉBE? Vissza az idifammal kint vagyunk? -na bentr a fény -világainba, és most...nagy nagy szélvihar vala, és a nagy pálmafát letépte a bozótát, s félő hogy kitöri a fákat, de mostmondtam neki, csend csend legyen, és mintha értené? Fita, zitt megint hogy magyar iratainkat mnd egy szemig? -eltütüntették, na most a magyar ok HUNG -HANG ÁRA/DAT-OK, és miden engedelmeskedik a HUN GOD -NAK? Fita, 2023 10/21, ÉN ÉS JÉZUS ÉN EGYEK VAGYUNK, MOST AZ HOGY CSAK MAGYAR RULL, HOGY EGY ISTEN...NA MOST AZ MINDEN APUANYU-FIALÁNYUNK EGY FÉNYTESTVÉREK, EGY A MI FÉNYÜNKFÉNYE ATYÁNKMAMÁNK BAN FÉNYBANK? -EGYEK VAGYUNK!
                   2.: Ime a hellzet, Helleluja, hogy MINDENT GONDOLNI KELL, AMI ELŐBB MAG -AM ÁT, ÉT? Ami van, ha nem kellene enni, és Ő ŐK ADNAK ENNI? HUS -OD? -NA FITA, A TE HUSOD? Zna most, előbb a felesÉgemmel kimentünk -bementünk a FÉNY -VILÁGAINKBA, és most a fiai nélkül, nem megy meggy, -cseresznye, most végre, ami előbb meg kell leljem -lelek?-mag magam meg kell találjam jam jami jam...ez az, ami szörnyen gyütrődtem,mert mi lesz a gyerekéinkkel, akiket NEM, fita ugy hogy neked is, előbb mag magam -magom MA GOD? (napraforgó szotyolád BUGA?) -nem volt meg le$$$... Kirugtak a tekóból, átmentem a gimiba III. -onnan is, és az egész KGST oskulájukból, és apura kést fogtam, amit előre meg mondott, mert miért nem akarod hogy iskolába menjek, én pénzért, (PÉNZ??? -EZ A FIAIM, ŐK CSALÁDOT AKANRAK, AMI A KIS FELESÉGEM??? -VOLT A JELSZŐ) mert apa gyilkost csinálnak belőled Le led dörrr....és most ténleg, ma is szégyenlem(NA ÉN CSINLTAM? -MAGAM???) magam, de hogy ott rögtön beláttam? Ez az hogy már katonai pályára akartam menni, na most állandóan a bal sötét oldalon voltam, ami valóság! Na olyan fegyvreket akartam, amivel előbb Moszvát el tüntetem a moszkovitáAIkkal eggütt, és fita, az az gondolátom, ma is rémsegges, mert azzal nem ...na az akik vagyok, az örök vagyok, és én örök a MAGYAR OK TESTVÉREK...fita, apuÉNk,ha nagy akarsz lenni, legyél a legkisebb gyerekÜNK de Jézusnál kisebb nem lehecc hecc ccc...
                    3.: Zna most, VEGYÜK UGY, hogy most addig menn a fegyverkezésük, ládd Atlantisza? Most amit legutóbb, mikor hogy voltam Atalantiszába,és egy nagy vizesése folyó, alatt vala, és most az KIGYÓ TANYA VALA! Ládd ami most, minden ami hus állat -állomáNUK, FITA a legjobban a ruszkik (nem az oroszok azo hunokmagyarok, iga ige országokorszaga? -nincsak SloMOékat, jaja csak örökszabad hungárok...fita mi fény madarak vagyunk, igazibul bull?-nincsak ezek buga bukorr anal angyal gyalázat kotrók? -lomossuk a gyalázatot le égetjük magunkról a kozmájukat (lybmaj kacsmay ne degeneraj) vannak közel hozzájuk? -nincsak ezek érvágás nélkül, JHUHUS A FÁRA SZEGECCIZVE NA AZ TE VAGY!!! - pénz nélkül meddig kattognának? (fita auÉnk, ha csak magyar ok erköülcsősz emberek, Égi örök HHH...na nincs olyan, hogy fél elem?-vissza, 10 tekenőbe tiszta fajok viz, ha nem tiszta vidd vissza, ott az AI IÁ IÁ megissza?) Nincsak amit hebegnek habognak, hogy az Ó görögók karák? (torpe husevők ember evők kannibalták) -meg az AtlantiSZUK háboruznak, és puck...na ma ugganaz lenne ha a ruszkik -muszkák és a fita, a görögök azok Dietuk tyutyuk (fida a kiválsztotáikat? ás azok köre a kiváltseggeccskéiket kirolly poság szent nemezettseggek) na most itt arról van nagybaszó, hogy KIK AZOK, AKIK OSZ DMEG BASZD MEG BAXXASD (BO$$$...OD ODUD?) MEG ŐKET, NA MOST CSAK AZ ÁLLAT ÁLLOMÁNUKIAIKAT LEHET? Fita abzaslasa utlimuka az ÁLLATOK ÁL LÁT NÁ NÁ NNN...NÁTOD? Zez az, hogy tegnap este, ha mag át, termtette, azaz őket ki teremtette akik az elsőeresztések, tehát Ő ŐK ÁLTAL UK LUK, lettünk, és most Ő ŐK KI KIK GIGAZOK MI KI MO MO MO...MOZ$$$...Z$$$... na meg JOz$y és Juhlyka a MOziba? Mese mese móka? Fita, ma a szélvihar, az idifiamat érinti, mert a nagy pálmafáról, az nagy részét az ágainak letépte, és most olyan, hogy kitöri a pálmafát, na meg a többit, és most ezt én értem!? Fita,apa meg fiai, na az hogy te ki vagy? -azt csak te tud666...Nátod, a szádat tátod, na most itt ténleg, monduk a kis unokámmal, össze koccintjuk a fejünket, azaz van olyan, eszünk, mit? Fita, nagy nagy vérfürdőik lesznek, és itt a KÁLDEA -KANANITA NÉPEKET annak a magja? - NA HOGY AZ ÉLŐ TERMÉSZETET, MOST AZT SZERETNÉM MEG LÁTTATNI, DE FIDA, AZOKÓNKNAK, azaz tegnap, az amit enni adtak kis olyan mint a zsákok, pontosan olyan sok sok ennivalójuk van, zsacskók, és most a barlangomba ettem abból a kristály eledel, ami most fita,mi kristály -emberek (szikra) vagyunk! Na, itt midnenki meg lát666... nátok? -hogy a HAN GOD, AZ EGYETLEN TEREMTŐD IS, MEG A MAGOD, MA GOD, MAK MAK MAK...MA KING MAKINK MONEYNUK? Nem dögletes, mert ezeket a vakogásokat, fita MINCSOD HAT HAT HAT666...ALMÁS A KIVÁLASZOTT NÉP PUK? NA MEG, MOST OLYAN BORZALOM VALAMI KALITKAJÁJUKAT,(FITA AZ EGET -FÖLDED ROBBASZTÓ DOOMSDAY GÉPEZEIK SE ELÉG, HOGY MOST EZZEL, TE TUDNÁL BÁMRIT,MIT ÖNÖNAZISÁLLÁS PISSS... FITA TE MEG ÉN A TEREMTMENNÜK, A SZÓ LEGSZAROSABB ROSA HANNAH ÉRTELMÉH BEN, A HASUKBA (TARTARRA? -HÁDESZ? -ESZ ÉS ASS A FENE) VÁGYUNK,AZ LENN MENJ BE? -jaja a nagy bőgőbe zimme zzuummm... We serve juh huhuhuuu...
                Innen, itt most az van, hogy ezek értik e a saját nyelvüket, ami itt hogyha bünöm, vérpiros, fehér lett mint a hó, azaz ki a büNŐdet VisÉly? -bakkacske kecsme?
...Bakkecske kecege: The potentiál causes of human extintion (CZIONUKIAIK? ) acccording to AI encs...
... America tested 1,021 nucleár bombs on home soil-wth devastating consecvens... -zmit, nincsak ezek félnek tüllem, tülled? -ki mi mi ki MO?
A KÉP? -fita, az ami valóság,azt kedves Maketworlda betterplace 2023 mar. 18 KÉP, (20) valóság és mindent meg mondana...dana dana dong, látni akarod? -na az!!! -fiteljad a szin-e, hamu szürke?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (896)
repcsepista Creative Commons License 2024.03.14 0 0 896

                                 UFOzzuummm... miEeee... Bukott (Kani Belü Bellák bél Sára) Angyalok sirének éneke orgiáaik, a tetemtjük belügy, a belük, a belükbe?- beee... kannibal meg balta létra fokozatik, kinek van a legnagyobb NUKI pu? -milyen nagy a kloákátyog?
                     4.: Kávézzummm... vagy tea, a Pilvaxba? Zitt vissza, hogy a felesÉgemmel, jártuk a világot, és ahogy ő emlékezett rá, hogy ahol először szeretet volna házat venni, ott mentünk fel a domnak, és egy super jövő Cadilakkal, és hogy nagyon szép kertünk, na leirtam a MiUNK? -ba, és amiket leiirta, azt rögtön látNátok kell, hogy van olyan is, de ijjen yen? -fita,ez igy szoktam, de ugy hogy dühödten? -ijjen nincs!!! -hogy döhödten? -na mert ez teljesen nekem NEM lé, lové, fita most rögtön aszonnal, nincs pénz, és senki nem fogad pénz, mert van? Jajaj, na most... msot ÓRI HHH...HÁZI GALAMB? - AKIS UNKÁM, PRO RPO PRO...na repülnek rá a galambok, srohan hozzám, meg fogja a kezem, látod meg akarnak csókolni? Fita, most az hogy...Sóval a feleségem, ő nem men a fiai nélkül sehova, és sose hagyja el őket, és ha ók elkárhoznak, ő is? Ezt ha le akarnám forditan magyar gagya gatya, az az hogy ezt, azaz most midnen olyan, hogy anyagi gondunkat, magára vett!!! -nem csak azt, hanem itt BENSŐ OLYAN KAPCSOLÁT VAN, jana az Égieink most hogy BENSŐ EMBER, BECSNGETTEK, TEHÁT ITT AZ...amit ki lehet szürni az un. -szent sugalatu iratokból, de most akik MAGUKAT tették mindenki -mindenek fölé, azok csak HANG ÉS HANGUK? Zna itt a turpiik, OSZD MEG ŐKET, ÉS URALKÓDJ RAJTUK!!! Fita, itt agolul ami bukott angyalok, és az hogy GOD? -AZ KING GOD, KIN GOD, AMI RAJTAD KIVÜL ÉS FELÜL VAN? FIN GOD, FIN GANUNK? -Fita, a végsó ar meg adók, és tudNák, hogy a semminek, nincsa a PÉNZ DIKTARÓJUK, amit fita, s had sirjak vagy röhöhöhööö...nem!-ami valami olyan borzalom ami most a fiaimmal, haza mentünk haza, és most az ami EGY S ÉG? Megprószáltam, hogy csak egy H? -VAN! - REZT UGY IS, HOGY ÖRÖK EGY ÖSZHANG! ÖRÖK EGYÜTT EGYMÁSÉRT, DE ITT MOST AZ HOGY ÉRT? -HALL,VAGY HALT? Na a halt az feltartóztatott lenne, ami most mi egy állat bőrbe, kigyóbőr, vagyunk, hogy azokóinkat, akiket ketreceikbe melg ágyUK elaltattak, fita,ha most ezeket, amiket most CSAK AZ ÉGIEINKKEL EGY AZ EGY TESTVÉRES ÉG?
                  5.: Ez mindőnknek szól szól, figyeld magad -magod és magunk, ami emlékezz az álmodRÁ keztem el, nem rég, na most kinek beCézek? Sóval előbb most leirtam hogy az ififam megjelent, előbb csak övön felül, és most egészségében,(ládd a magyarok Jász Eszes Marink élet párja?- majd, állandóan emlékezz az álmodra, akármilyen övön aluli, mert az nem te vagy pöcsös? Egy állat az ál lát? Na most mértékozok vele ugy,hogy az itt házunk hátul, és azért van sötétség mert tudatlanság van, és fita,AZ AZ IGAZI TESTVÉREM, jaja ami most egy kicsit berezonált nekem, hogy ugy ahogy ládd Sidrák, Misák, meg a BedNégó, és van egy negyeDik? Most azt ahogy akartam volna, hogy körbe körbe körbe, mint a macska a spalhellt,de most le fff ...ugra bugra, Na négyen voltunk, ami aki nem lehetett más mint a 2 1/2 éhes, kis unokám, aki már megjelent nekem, leritam, és most ez az a valóság, amit NEM TUDTOK HINNI? -Hinni vágyom én mindig, hinni éltem végéig, nekem -neked -nekünk NNNN... HEÉ? Fita, most az van, hogy ma is...fiuk, előbb naa ifiiam majd az idifiam, hogy EGYÜTT VOLTUNK AZ ÉJJEL, és ezt most, az összes irataimat, ha lehet, ami az, hogy ha ezt nem hallatja valaki, na én a legutolsó vagyok, aki csak utáNáto kullogok, (fita az ufom???) mert én nem tudok egy magvamat se, hogy elhagyom vagy eladom, és most az egész brancsomat örökr kiadom az ebek sara? -szartan gané? Fita, minden magyar apát leölnek ma is, és apátság ok? Na meg, az egyetLen mint fen,örök ISKOLA AZ A NUKLEUS -MAGACSALÁDOK ÖRÖK SZÜLIIK SULLY -SCHULLY -INK? VAGY SAULLU RABIKÁK IGÁGÉGE SZUKA XUKU XUKÁAIK? JAKIK?
                    6.: tRüha ruha ruhukk rühök, most ahol voltunk otthon? -ez a házat, ami csak egy magyar ház van, ezt ugy hogy HHH... Na most... ez az lenne, hogy most hazemenk a fiaimmal, DE NINCS PÉNZ? - A GONDOL LÁTTA $$$...Most az az, hogy az egy olyan ház, ami faház, és amit most ha nem lenne pénz -dikta turók -kurók, akkor az az a a aaa..Nádfedeles kis házinkónkat, NA MOST, ITT AZOK A MAGYAR OK, LÁDD AMI ITT, HOGY UGY HOGY NEKÜNK CSAK ÖRÖK LÉTÜNK VAN!!! Az az ahogy most egy az egy kapcsolátban vagyok apuÉNkkel,meg az Égieinkkel, hogy ténleg HUN HANG OK HAN GOD (UFO -OÁÁÁ...) HUNHANGÁROK VAGYUNK!!! Zna én még maradtam, és bementem a MAGYAR -HÁZUNKBA, fita nincs olyan, hogy NE MINDEM A MIÉNK, és most, na láttam azt a MAGYAR -SZÜLÓINKET, ez az hogy mi mindenki meg mndenek előtt vagyunk, hogy felett? -na most akiket rabbUK K? -BOOK UK K? BUKUK K? NA AZOK BUKÓ ANGYALAIK, és most AZ A HAN GOD, AKI AZ Ő ŐK ÁBRÁJAIK? Zitt az amit ők GOD DUK UK, MINDENKIT MEGDUGOLD, ÉS MOST HA LENNE EGY OLYAN, LÁDD JÉZUS? Fita, mndent a KIVÁLASZTOTÁK MEG KIVÁLTSÁGOStYAIK ADTAK MEG ADNAK ENNI? Most a fiaim, na EGY ÁLOMÁSRA CSAILLAG KAPU PORTOK FREG LUK?- ÉRKEZTÜNK, AMI KELL LEGYEN EGY SZÉKELY KAPUNK, FAKAPU?-ÉS A FIAIM, FITA CSA EGY FIUNK VAN, ÖRÖK EGBE EGY ÉG-Y SEP?- AMI A FINGANUK? -ládd a kis unokám, CzyborGÁGéjukat, na az hogy juhHUKK? Zit most is találtak egy régi barlangot, és áldozati csontok benne, na hallottam, akik msot körbe vesznek, ó be süket? Zna az hogy HALÁL, az olyan, hogy ÁT NEVELIK A MI GYEREKÉINKET GYERE KID, DIK? -Nasóval, a fiaim felreppentek a a aaa... ők álomásnak hivták, de én még maradtam! Na most, egy zacskóba,sok zacskók, az olyan, hogy fonalból van,(az ami zsák) és adtak olyan eledelt, ami kristály ---kő? -na most, azt kellett volna, hogy MOST AKIK FÉL ELEM MEK MEG MAK MAK MA KING, S MA KIN?- MONEY? -fita a fél elem, rettegnek a népek haragjától, és most hogy A PÉNZÜK, na meg itt az, hogy egy pinalátra se higyjetek, mert NEKEM NEKED -NEKÜNK ÖRÖK EGÉSZNEK -EGÉSZ ÉSZ? -ÉS MOST KÖZEL VAGYUNK, LÁDD BIZTOS VANNAK A FIAINK KÖZT, AKIK piTINK, FITA, EZ VALÓSÁG, NA MOST ITT AZ VAN, HOGY AZ EGÉSZ VILÁGMINDEN S ÉG, AZAZ ITT TEJES EGÉSZ ÖNMAGÁVAL VALATOM MAGAM TUDATOSAN VAGYOK, DE SEM NEM TÖBB KEVESEBB SEB ---Juhusom vagy, sok zsebében sebében, kógyulok meg teljesen, na A FEKETE LEPLET, fita, most itt az, van, A FÉNYED? -VAGY FÉMED FRÉMED RÉMED ... RÉM EMBER BRRR...
                    Innen, megvan az a barlangom otthon, amit mikor a Tejutonosainkkal.. beöltöztünk a rühük hühühühüüü... na megprószálom.mert most ITT A DÖGÖK,AZOK LÁDD MINDEN AMI... OLYAN HOGY NAGY BESTIA DÖGÖK, AZOK AZ ARMYY YAIK, ládd pénz nelkül, mi lenne veled? -vagy velük NUKI a belükbe? Fita, az az ÓRIÁS ME$$IA MA$$INUK...AZ MIKOR LEHUZTÁK A A A AAA... REDÓNYT, MEGJÖTT, DE EL SEDÓ?
...oááá...
...fita, ezkeben a villogásokban fény van, de a Édesanya fénye nyelve,minden a szeretet, ami jaja te vagy a husikám? -akis kölyök a nagymamáját husImama? Csak ugy, ládd a két fiam, három, na most ez az, hogy most... vége, minek, jaja kint lenne a VÉGBELE? Fita, ezt a hust, amid be villogtam, pitim, mindent jóra? -sárga répa retek,rettegjetek? -mogyoró, magyarjó dió dejó? Óh be jó a habos sütemén... ha mogyoró van az ő tetején...

Előzmény: repcsepista (895)
repcsepista Creative Commons License 2024.03.13 0 0 895

                                  UFOzzuummm... miEeee... Bukott (Kani Belü Bellák bél Sára) Angyalok sirének éneke orgiáaik, a tetemtjük belügy, a belük, a belükbe?- beee... kannibal meg balta létra fokozatik, kinek van a legnagyobb NUKI pu? -milyen nagy a kloákátyog?
                   1.: 3/13. A KÉP? -most hogy a fényünkben ben, találkoztam a idifiammal,(fita leirtam hogy 21 szülinapja akar látni egy ufot,akár ördög is és láttott? -szétcsinválták zsigerezték a dragos barátai, na itt csak az van, mindem amit ehettek, az fekete és drag -kigyó sarrUKkal kevert szaruk?) most olyan támadásban van részem, azaz hogy én vagyok, itt? -ahoz valakinek lenni kell, a mi fényÜNKben ben, és a fénNYÜNK (ÜK AZOK ANGYALUK LUK UK) bennünk! Ezt msot ugy, hogy ahoz, hogy legyünk, ahoz nekünk lenni kellene vala (GOD?) mink, mink? -fita, az a mázUK BŐRÜK SIR? Most vegyük ugy, hogy a gondol látod, az független az anyag GOD DOG DÖG -ÖD VOLT UK-kon konUKtul, tehát csak szellemek vannak, azaz midnenki gondolna? -666... mindened edd? -(fényem?) de te neked legeLŐszőr, nem lehet gondol látod, látod magad? -gonl öl?-tested ölt? Na most, a hangom azok, akikhez jöttem hallják, de nem merik gondolni!!! (pl. Yojó ténleg fény? -és itt a keNŐcse azaz már KÉpe???- Minden ami a testtel történik, hogy ne merj, közeledni a a aaa...Fita, most rögtön mi magyar ok a magyar ember!!!-gondol-gondölt látok? -látlak,nada egy olyan állapotos hellzetben vagyok -vagyunk, hogy nem tudhatlak, nem hallhatlak, és nem gondolhat hat lak? Most az hogy itt magyarok laknak, ugy hogy nincs lak, csak lakat, az az amit a Matrix filmben, hogy egy férgük (fita ténleg fémük?) van bened, az az angyal od? -teis angyal vagy, ha akarod (Nimnród rud vagy nemi nem mi rud, luk UK?-Moé bita bta bice bóca bóta) vagy nem, te a hited ed vagy, ami magad? Zna fita, te még azt amibe vagyunk, te egyáltalán, te nem vagy, hanem él benned, a juhusUK? Most ugy, hogy ha te azt gondolod GOLD, most egy olyan, hogy a semibe van egy H? Fita, ezt megint most gondolod, na most ha olvastatok eredeti Ngosztik iratokat, ez az!!! Nincs olyan hogy szilárd anyaG, az is gondol lat? -fita lat az plat? -Plátói látás? -TALÁKOZUNK A PALFONON? LEKWÁROS PADAJTÓ?
                 2.: Fita a felesÉgem, most is két időben van, (IDÓ? -NINCS, MEGDÖGLNEI LENNI $$$...<<<...) a fiaim is, és ők felismertek engem, de ugy, hogy nem itt? Nem mi vagyunk, nemigazUNK GAZUK? Vida UK? -azok az angyali fejek,(jes hus su$$$... lefizetta az ÁR ÁT? -fejedelmeséGGek, és valami olyan, hogy ugy teremtik őket, vala gig? (MEG VAN IRVA SIRVA?) Fita a gizs Alien bankda, a KUsa kuromáNUKiAIK megett? Ezt akkor mikor találkoztam a mi?- ufosainkkal, azonnal, hogy angyal gyárosok-waro$$$... $o$$$...ok< vannak az AIKUsa megett, és megettetettek? (az arany born new arany bika, arany warrr... /patwarrr... gig gazok, akik megosztanak nak nak nak...Zna most, fita anyum, 1999 utolsó hónapába, eredj innen fiam, mert minket is megölnek miattad, na itt minden ütt,guta ütöt? - orditó oroszláNUK bümbOlése és orditása, ami most ...Az hogy magyar othonUNK? Nadon fida, mert vannak olyan szól láss hangzÁsok, ládd szerte nézet nem lelélé, honját hazájába éjbe?- és azóta...Na akikkel közelebb kerültem, az az hogy minden ami amit magyar kultura meg hagyománi -monyy money tartomáNUK, az tartozás, ládd a földed de ad beadd (fita az porhövelyük???-nincsak ma is élet halál kuróink, kuromáNUKi$$$... uraink is, hübér jobbágyuk -köcsögéik geller eresek, és robotaik rabbszolgáik? *fita ez keccke UK< angolok, debuga mint $$$... H< napjan jott meg afolyasom* Zna azt a rövid időt, amit most itt??? -ez az hogy egy házunk van, az amit HHH... na most az nincs? -nem is tudnák Nátod, gondolni? -na eredj innen, és most...Vicca, most hogy a Tejutonos testvéreinkkel, vissza jöttönk, most ténleg, barlangokba lakunk, *fita csak egydöl vagy,és borzalom orditásuk,ha kimersz jönni? -amit szintén bekentük azzal a fekete anyagUKkal, fita itt egy az egyben amiket az UTOPI$$$...menek meg save... na itt vannak a láthatatlanok, akik azt csinálják veletek, amit nem akartok? Nem akar az ökörcsorda legelni, na hegyre fe, (kik a SIONUK fita, vannak olyan erngia HANG? -nincsak a kruczifix, meg fita, nincsak a HANGOM AHANGOD -HANGUNK? RÁ GOD? -hugynak szarnak? Fita,te a te gondol látod,vagy gond öl, azonnal vagy! -H ha a szemed, mered, a sötétben? -fita csak pénz kéne, kene? Na most az álmomat, ami sakk matt patt... Most nem azokóTokkal, akik behuzták a farkuka, fita mi az ami nem engedi meg, hogy arról beszélgessünk ge$$$.. ami amcsi (1776) van! Na azt amit Kossuth meg Linkölni, most rögtön hogy semmilyen firmája az hogy beadás adó, az gondolátbank $$$...Ez, miEeee..lehet egy olyan próba test is, ami most minden az egyÉN, egyen, na az a terülj asztalkánk,és tárulj HHH...Most sehol, ládd ami van, hogy NAGY NAGY NAGY BESITA DÖGÁGÉJKÉJEIK ÉHESEK, ÖRÖK ÉHSÉG ÉS ÉJSZAKA SZAGA? Fita,most a két fiam, na ezeket most az hogy, ha az hogy neked kell gondolni magad, de ugy hogy vagy magyar ok szabadok vagyunk? -leszünk? -LŐTTEK?- eszükn, JAJA TIMSÓ jaja minden az ANGOLOKÉ KÉK AZ ÉG? NEM FEKETE, MERT KUsa AIDA UKusa MUMMYA bugyijuk, jukas, lebeg az atomfeljők alatt -felett, aminek csak az, hogy egyáltalán NEM ÉRINT bennünket, de moonmduk, itt nem meg mukk mak mak mak ...Ma King, bird? -hanem itt ezt hogy lehet, lehet de fita, most ott vagyunk, hogy ténleg az apa meg fia, egymásra találtunk? -egy másra, és most olyan támadás van (meGOLD semmi sülnek? -sült szült?) ládd most a fiam is, na maga az hogy dolgozni kell, nem lenne baj,ha mindeni magának dolgozna, de az is már, öl butit (fita nem fizika,amit nem láthattok, hanem nem tudunk vissza fele hazafele, de fel $$$...) nyoMORba dönt! -ellenbeng élni a szavak vak vak vak...Jányos Vitáz kacsatója háp háp háp...jönnek a kacsák? (fita csak egyÉN utt van, kiut? - egy mint a lufa (lu dörgő?) magyar rull gondolom nemzeti bom bom bond???
                 3.: Fitelunga bunga te buta MOék bota, bóta? MINDEN AZ EMLÉK ÖD (ÖL?) EDD! Ami történik, az az hogy senki NEM MER TÖBBET, HOGY MAGYAR OK TESTÉVÉREK VEREBEK S VERT EBEK, VÉREBEK? Amiér beugrottam,na itt lehetetlen...mig nem merünk vagy meghalunk hallunk, egy szálig Szállasyy? --fita Kossuthék, zárdszámadás,na azonnal támadtak, a SÁSKA HADAIK?- vagy nem HALUNK, , mert neked nekem neked nokedli nekünk ÜNK, fita,ébredj fff... ufo fff...na valhallol valhala hall csak ugy, hogy 19686 'Ébredj Ébredj' -azaz a FáraóJAIK kat, zna az az hogy itt a magyar gyerekiénket gyere kid, dik? Zna nekünk FÉNY MAGUNK van, azaz mi fényüÜNK kel kell, na apum, kell a jó, nem, kell a rossz? -kell!!! -mert a husUK hasUK, fa SZUK BULL, BULLI BULLI BODY LYUK UK? Nincsak te a szaruk vagy, és ahoz, neked szarnak való veló lové moneyJUHK,jaja Isten a mennyükbull bull--- a hét soványbull megeszi a hét kövéret a hájad, ami hus hegyeik, és zsir tornyaik, na angyaLUKat ládd GIG A HANG ADÓID? Most, egy barlangban (fita amit először, hogy egybaralngban vagyok? -miuátn a TejuTUnos tesóinik...) vagyok, fita,akikhez jöttem,NEM MERNEK MEGISERNI, (neked nincs terher, azért te nem vagy ember???) és nem mernek gondolni, mert megölik kill őket, ez az, hogy most...olyant ant nem tudok gondolni, hogy neked csak a nyakad és mivel nyiszálják, te NEM VAGY! -nincsak az az első, és most ha mégis, EZEK MAGUKAT TÖRLIK, fita, ha ketten,amit láthatNátok, akkor mi vagyunk, és mi nekünk tudNUNk kell, mi ki vagyunk, (fita én vagyok én te vagy te,de ahoz??? -ki mi anagyobb ökör) vagy mi ki MOék bota,te buta bóta? -gig vannak az ószlagukba kirakatAIDAik? Zna az hogy csak ORSZOLÁN DÖGEVŐK BESTIA DÖGÖK ORDITÁSA, ÉS MÉRGESKIGYÓAIK $$$...fita, HA NEKÜNK,A SZEMÜNK $$$... FÉNYE KE? NA ITT AKKOR SE $$$... NEM NEM SO$$$... $O$$$... Mi TIM piTIM vagyunk, te meg én, a föld sója, sóhaja hátsója, vasa? -hasa fa sza, kasza, mi kő, apu kasza kassza kő? De minden szem, láthatNátok a Mi is ufok vagyunk! -UFO-k? -made in Hu? Whohhh... csak szem ital, szem ittasok, ha egy szem $$$...
                 Innenn... Ha sehol egy ember, van néha nap? -nincs hogy sirni irni ke? Fita, most ÉLŐBE LŐ, LŐTTEK, na amit te el tudol képzelni, magad? -ahoz kellek én Mi IstenAtyánk gatyánk? -ami itt van, és amivel HHH... az van! -van? Fita, ez most az, hogy most a két fiam is, (fita, még a kis unkám is, akarja tudni mi bajom?-havi? -magamra hagyott, mert a munka, és az a bunga, bungágéLUK UKo$$$... $AVA$ LUGO$$$? Fita, most az hogy a muhelykocsim, na ami van, most valóság ők is tudják, ami találkoztunk, a fényünkben? -most még a szobornál ami a porhövelyünk te hülye? Fita, egy valóban barlangUKbank bidi banka vagyok!!!- ha nem a sárukba szarukba fo$$$...UK<
...https://www.coasttocoastam.com/
...caca jacaca ccc...pucu? -punu?-fo$$$... ihllat mit lát<
...oááá...

Előzmény: repcsepista (894)
repcsepista Creative Commons License 2024.03.13 0 0 894

                                 UFOzzuummm... miEeee... A Mi Napunk -(Székell)Kapunkkal, a Mi Napnépünkkel kel kell, Mi a Mi Örök Napunkba vagyunk, vagy nem vagyunk? Jó Napot? -csak az van? - a zzz... vagy $$$... syc$$$... $lycc... $00$$$$...sose napján vasárnap, jött meg a folyásom... juhbyli dzsybele cybere fo$$$...yllat, cymere fekete feggette aranyere vérallá futá$o$ fo$$$ UT-UK AZ ANALUK WARIAZOOMBYZOOMONEY$$$.. dzsYbYrYA RÜHÜK RÜHÜHÜHÜÜÜ... MEGETT? MEG VET? -VETT? EZ A HHH... KIADÓ ELADÓ? -EL DORÁDÓ DORITÓ? KIGYÓ FÉSZKEK KUTYA- DÖG, EB URA FACÓ SZORITÓK? DÖG TEMETŐK? -DÖG ADÓK??? FITA CSAK ETY KLOTYÓ, MEG EGY KOTRÓ? LÁDD NOÉ -MOÉK HHH...NÉP Eeee...
                    4.: Kávézzuummm...tea 1/99 vs 99/1 1- 1 az 1? Fita, egy kis Alien bankda van minden mozgás! -megett? Ezt rögtön itt az első találkánk, a mi ufo -rajunkkal, és leirtam vagy ezer x zer gut, na ha megtiudod megütött a guta? -Most az, hogy most ahogy jöttem le a GIGANTIKA BUGA UFONK -RULL, na ezt most ugy, hogy igaz hogy nekünk magyarOknak nem parancsol senki, de mise, a mise tise? -hamis amis e? Fita, most olyan, és az első pinumtól ahogy ide behivtatok, hol vagy piTIM, és meg jelentem? Na most, akik nem hinni vágyom én mindig, hinni éltem végéig, nekünk nics vége sem eleje, hanem csak van itt valaki, aki fénye az Égen pislákol? (Tünj fel már az Ég övén, öv alaltt?)Na az hogy hogy gondolkodol, ezt apuÉNk, pitim gondolkozz, ami most is ez az,hogy innen, nem lehet azt gondoolni, amit most is, amit láttam, azt mondom,na most mindenki hinni ami rogton az ABCZULLA ULTIXUKU MUMMY XUKU XUKU JÉRCE, mert mit lát egy ÁLLAT ÁL LÁT? Ezt ugy, ha ténleg vannak akiket a termtői teremtettek, na az hogy itt van egy jármü, és mire,és most mit (meat lof?) láthat, ami azonnal.lehet gondol lát nélkül, látni? VAK VEZETI A VILÁGTALANT? Zna össze vissza szeretnék cikázni,meg nyálazni? Most az hogy mikor egy éve annak, hogy ha vissza tudNátok menni, leirtam mert olyan támadásnak lettünk ki téve, és ez most az, hogy a fiammal találkoztam, (valóság, és most teljesen a legközelebbidel fognak el hallgattani?) jaja az egyik Márcicus Iduskára,az ifjabb pont karácson este, 7 kor, beorditott? -mint egy orditó orosz...na mi NimródAPUNK UNK?- unoKÁIN, és monduk, inkább oroszlán szeliditő? Mind a két fiunk, fita mostmár három a magyar igazság, most az anukaja meg nagy anukaja (husimama)nagyon meg lecckéztetnének, miért hagyodki a kicsit? -mipért nem össze, nem egymás ellen? - dolgozunk? MiUNK? Fita, hogy ez meglássuk, ahoz FÉNY KE? -KÉNE KÉNE?
                   5.: Ma reggel,akartam hogy most olyan érzésed volt, az idifiam, hogy nem akarasz semmit...fita itt van ami most amiket irtam a MiUNK? -na egybe tettem azaz nincs hézag, hogy apuval, csak valami olyan, hogy ül a gépnél, én mellette,mert nagyon de nagyon szerettem vele beszélgeni,(ma is,ésvalóság, nincsak én a nagymamámmal, amit őmomd, ő nem tud nekem...hogy nem látni kell, már akkor álMOMba és és most is abba Atyám, a gatyám? - és egyzer csak...whoppp... megált a gép,és ráesett az aztalára, és én is, mi a fene,elaludtam? Fita, ha két magyar egymásra talál, itt VAN A MOM, ÉS FITA,ITT VAN!!! Na most a kis két és fél éves unokám, figyel, DE VAN VALAMI OLYAN,HÖGY VAN AZ A FÉNY TÖLTÉS,AMIT ITT MOST ...ha emlékeztek, miután, vissza jövünk a Tejut elágazásánál, magyar testvérenkre találátam, na meg szálltuk az egész föld Gömb Bözsiét, ami a szoknyája alatt van, Fita, a TERMÉSZET AZ EGY CSODA OLYAN MINT ÉVA, ezt megint emLITettem, tehát nem lehet ártani neki, ládd a Kirlán foto? Dögletes, na ez az elsőbenyomásom, hogy hogy az embereket??? NINCS!!! Most miért nem ippeg, miért nem csinálunk magunkNAK HHH---hajléKAINkat? Fita, itt megint,most tépni kell a szám, nagy szám?-Pink Floyd, ami itt vannak az élő holtak voltak,és a holtak,voltak? Watt a fak! Zna ha ha ha..amit éreznetek kell, hogy akkor, ha nem kenjük be magunkat (MOJ?)RÜH RUHA? -na az a Man in Black ÖLTÖNUK?
                    6.: Na most figyeljetek, mi történik, ami előbb, itt volt egy olyan pirmisuk, ami most egyfelső háromszögü, és annak a kupolája, ami 2021 -re lefordült? Na akik most ott abba a a aaa..sokat irtam,hogy az alkalmazottaikkal, tudtam szót váltani,(bloondi?) és most ha, ládd vegyük Baruckukac, dobjad, na ha nem hallgatsz, akkor előbb a gyerekéid, (fita, kell hogy legyen benned tudatos fény, azt meg kell találni,és meg kell tudni tartani, az az a fegyver, aminek élehet ellensegge)aztán most nem? (tudok)-akkor atomozni fogunk, és most fita? Na most bent voltan a BUGA GIGANTIKA ÓRIÁS HOGY NAPUNK, na örssze hasonlitottam, fiteljal, ugy jöttem le, hogy az a gigantika buga, a fejem felett, na olyan nagy kb. -mnt a nap? -és most a szine,világitó és olyan fény,ami csoda jó érzés, és a szemnek... gyönyöre, és egy gigantik lentról egy NAGY NAGY KORONG, AMI SÁRGÁS ÉS KRISTÁLY SZEMCSÉS, ÉS HOGY AZ VAN, HOGY MI CSINÁLUNK MINDENÜNKET EGYÜTT, ÖRÖK EGYÜTT A MAGYAR -OK TESTVÉREK KÖZÖS ÉG? Zna most, ha arkármi olyan, hogyo ezek törölni akarnák magukat, ami nincs, mert MAG TALAN TÁLEN TOMOK TÖMŐK? TEMETŐK,na hogy a TE TUDATOD NÉLKÜL, ha téged az állataikat vaginorizzák, HALLGASD MEG BARUCK... na nem jön be az vezeték vagy momduk, na zitt most tavaszra hogy amcsit letámadják, ami most ha mégis, akkor az összes firkáIMA adjátok kézkézre, mert te egy fény??? ---az hogy madár, te egy gondolát fénymaggal rendelkező zitt az hogy TULRULL TURULL MADÁR, AMI MOST AZ AMI LÁDD SZIKRA, FÉNY =FÉNY? UGY LÁTSZÉK A TI VOLÁGOSSÁGOTOK...fita, itt az van, hogy EZ EGY KOSZ -LEKOZMÁLT KOZ$$$... MO? Zitt most az, NINCS, NEM LEHET ELLENSÉGED, MERT AZ MÁR GYÜLÖLET, ÉS AZ IS SZERETET? -NEM HANEM CSÓ *PORTOL AZAZ LUKAT VÁGNAK AZ ÜRBE?-SEGGED (ARANERED?) NE TÜRD BE?- SZERELŐK, ANAL KOTRÓK, NA MOST AMIT CSINÁLTATNAK, AZ AZ HOGY NEKED NINCS IDÓD ADÓD? -JAJA,SUN SANYINK:AZ IDÓ ÁLL, FITA A FA SZUK, LÁDD ANU ANALA ALANA ANA LÁNUK, KI NAKI KINA? -KIN A PNA, KRATI, KIN A PRICSI...
                   Innennn...emlékeztek, ha a égi bollngók, összeállnak a tündöklő szar vas jegyében...ez a GömbBözsikénk, egy iszonyatos fényben, jaja sárlik, vagy szülni kész? -ki koppamtotta fff...Sárika egy gicsikét csunyácska, Sárika egy gicsikét butácska...
...oááá...
...bakkacske nyaka véres: Former Israeli PM clains US vill be invaded by 'zoombie murderers'. ha eleve csak azok vannak? Cannibal bollgó? MI ZUJ?

Előzmény: repcsepista (893)
repcsepista Creative Commons License 2024.03.12 0 0 893

                                 UFOzzuummm... miEeee... A Mi Napunk -(Székell)Kapunkkal, a Mi Napnépünkkel kel kell, Mi a Mi Örök Napunkba vagyunk, vagy nem vagyunk? Jó Napot? -csak az van? - a zzz... vagy $$$... syc$$$... $lycc... $00$$$$...sose napján vasárnap, jött meg a folyásom... juhbyli dzsybele cybere fo$$$...yllat, cymere fekete feggette aranyere vérallá futá$o$ fo$$$ UT-UK AZ ANALUK WARIAZOOMBYZOOMONEY$$$.. dzsYbYrYA RÜHÜK RÜHÜHÜHÜÜÜ... MEGETT? MEG VET? -VETT? EZ A HHH... KIADÓ ELADÓ? -EL DORÁDÓ DORITÓ? KIGYÓ FÉSZKEK KUTYA- DÖG, EB URA FACÓ SZORITÓK? DÖG TEMETŐK? -DÖG ADÓK??? FITA CSAK ETY KLOTYÓ, MEG EGY KOTRÓ? LÁDD NOÉ -MOÉK HHH...NÉP Eeee...
                 1.: 3/12. A KÉP? -ez az,hogy ahoz ehez hogy meg láthatNUK, az összes NUKUK meg naPUK -csillaGUK-na az előzmenek nem menjek, hogy CSAK A MAGYARNAK AZ VAN, A SZEME, VAGY SZEMETE, SZEMETEK? Nincsak az judásAInk Áru (Bay Loan -Loan DoNUK LÓWAIK? -fita, egyszerühen ELADTÁK AZ ISTANTYÁNKMAMÁNK -TESTVÉREINK ORSZÁGAINKAT,(FITA MOST DÜL LE A cispa lesztinók, vagy nincs többet egy pnalyuk juhturóspuna Sára?) $$$...A BITANGOLOWYYAIKNAK? Te olyan fütyre, emelnéd a lábad, ami most a testvéred husa ÁRUBA bucsajátottad (Jézus vagy juhu$$$... UK vagy?) és te is rész veszel az ORIGÁIKBA, ahol azt a juhot, ami nem kecske, és elkezdene meee...rögtön világgá zavarod? -csak beee...a beletekbe beee... PrószálNUK meg rágni RÁ -GOD? Zna a KÉP, pont közel egy éva annak, hogy LEHUZTÁK AZT A TOPINÁNKAT, az álmom kepin ázunk, AMI NEM JUYHTURÓS PUNA SÁRA, KLOKÁTYUUK KLATYOGHA HAT666... TYUTYUK, A CSIRKÉT MEG FŐZIK, A CSIRKÉT MEGESZIK, DE A JUHUK HUKK? Zezz igy, apUÉNk, ha JÓ ZZZ... fita JO $$$...juhu$$$... JossY Jo$$$... jona bika, HU$$$... HUSZ KUSS KU$$$... MUZSARISSIA SYA MO? MA -KO$$$... HA A MI APUNK KAPUNK? Fita, itt arról van nagybaszó, hogy kié a püspök falat-od? Zitt az EL SZÉL, SZÉL, FIN GOD, hogy a hust, nekünk sose kelett volna fel Ölni? -nincsak LE ÖLT, VAGY FEL? NAFIDA, ITT A CSÓCSA, MOST lesz egy mint a lunak éve annak, hogy LE ÖLTEK, DE AZ AZ...AZ A DISZNÓ NEKIK NEM KELL? DISZ NŐ? SZIDÓ ÓDISZ? Nadon fida, sLeut vagy fel is ut? -fel esett?-meg esett,Leesett a pap az ágyról roll rull twist... azaz NEM LEHET ŐKET MEG BAXNI? Nadon fida,csak ERE DETTY GÉNÉN NEK VAN? ÓH TERMÉSZESZED ESZED, MOST AZ HOGY DICSÓ? Nincsak most SUN -Sanyink, ha diicsérnének égne, le égnek a pofámrull a bür? -fita, ezt én mindig érzem! -de egy jó szó? -fita csak fényem tudom adni, de kölcsön csont? Ez igy néz ki, a kis magcsaládomba is, neked nem kell már dolgoznod, és csak itt próbáld eltüntetni a mocskodat, és ülj le a töködre? Fita, de de der diAIda drásztrutye tobáris, a frász, a pénz RÜHÜK RÜHÜHÜHÜHHH... RUHA HÁJUK PACAL AHÁTIZSÁKODBA beszél? Fita, a magyarok, akik mi vagyunk, miink NAP FIAI (LÁNAI) VAGYUNK, ÉS A NAPPAL ÉLÜNK, NA MOST HALUNK VAGY HALLUNK, HALUK VAGYUNK? SÜLT HALAK REPÜLÜNK A SZÁJUKBA? -TE HALÁL HALA, NA FITA, MEG CSAK A HUNA HAN GOD VAN! AZT KAPD BE, NYEMEC, BEKAPTAD?
                    2.: A KÉP, FA KÉP? Zitt közel egy éve, hogy le lőttek bennünket, ti nem vagytok, ami mi is vagyunk? Zna ami történt, amit most ha előtte, hogy megjelenik a NAGY DURUNG UK? Most az, az az hogy hogy lehet ide behozni azt, ami NINCS, SOSE LEHET ÉS SOHA $$$... VOLT, LE$$$... SENKI NEM IS GONDOL666... Az nélkül, most az hogy én semminek az ért alma, azaz az a a aaa hall áll? Fita ti sem kam jófett Joz$$$... nem hallhattok, sem nem láthattok, sem nem gondolodhattok 666... feneketek patt< azaz csak ha az Ő ŐK A TEREMTÖKÖSÖK GECYEY MEG TRGYÁYA SZARAYA, MÉRGES KIGYÓ GÉCZYY SÁRRAL KEVERVE? -NA HOGY TESZIK BELÉD A BELETEKBE, ELŐZÖR IS CSAK ŐK ADÓ AD666...NAK NEKETEK TEKEREG ENNI? Cak egy gondolát AMIT MIT MEAT, nem mert talán azzal, hogy megváltozott az Éghajlat, azaz a Körpatkómedencék suptrópusi éghajalt vagy, azaz még megvan a DÉLI BÁ BÁ BÁ...fita,az leehetne a Bábel bell bel tornyunk, ami egy HHH... Na fita, most a fiaim, őket csak a munka érdekli, hogy lehetne nyugdijba menni? (fita ez a munka öl butot és kárhozat, mert ha pénzÉrMUK?-fita MiUNK?) Zén ugg jöttem ki, hogy 5 év, és annyi pénzt kunyerálok össze, (de apu megadta sokitt nagyon gazsadag testvérünk cime, de kiranoltak, igy is kaptuam egy két 10 emelet 440unit-lakásos torony épüeltet, de minden iiartaom eltünt otthon is, törltek meg ittis.fita itt ez a MOkusuk, semmit nem lát hall? -minek mit) hogy egykis falui végi tanya nárfedeles ki HHH... zna még gondolátbank se lehet, sőtt eltüntetik (tetüik) az összes papirat INRI irataimat sakk matt patt...niincsak a VALLÁS PADLÁS LÁSS...LEGVÁROS PADAJTÓSOKNAK PONT OTT A PONT,AHÖL A PÜSPÖK FALA (WALL STRICIK) FALATUK UK, ÉHEN A KIRÁLY LYUK UK? JÖN MÁRA A BIKA...
                    3.: Na az hogy mi is vagyunk??? -zett torrr ...meghelenik a Mi is UFO-k vagyunk! Na vissza kellene néznem, ami rühely, mert az összes ÁLMOM -RÁ?-emlékszem, ha nem vissza tudum gurgulázni gulászta? -jaja juhturó? -luturó? -kecske gödöle, ettél belőle,kertbe mentek a tyukok...Sóval, itt az, hogy HHH... és azokba kis magyar -magyarok hit tü? -fita, az már voltam és leszek ha nagy leszek? -azt hittem jó lesz, hogy ha egyszer én is HHH...na leszek, fita, vagy! -vagy? -azt hiszes a$$$... megetettek? Fita, ami van, most mondtam a fiamnak, hogy azt hogy együtt volTunk a mi fényünk -napunk otthoNUNkbanK, most irtó nagy támadást,ez mikro apummal, csak el ájultunk, és ezt liertam a Mi is UFO-k vagyunk! -ami most csakl az, hogy FÉNY -MAGOK? /NUKLEUS OK<Zna most az hogy VISSZA JÖTTEM, nem kell,mert minden ugy hogy RÖGTÖN VAN, AZ AMI AZ A NAGY BUGA? *mnden a te kezÖdben* Na most, az ami itt El mulik-málik majd a nagy homály a sötétség, most az hogy mi EZZEL...fita a hirekbe is, hogy megjelent a napnál fényesebb égi Fény, és akkor leirtam, de ez az után, mikor KisZinger? Fita itt azok akik ÖRÖK HARAG ÉS HABYRUKYJAYKUKUKK... VÉGTELENE E EEE... Zna most az a BUGA, a fejünk felett van, na apuÉNk, ezt jól meg mondtad, és el lesznek ájulva tülled? -az illet az üllet?-sliccc... NA A HUS? SUH? ARCHILLEUSYA RUSYA SIR RYA SIRYHAK SAROK? Zna mikor KisZinger ÁT MENT, NA Ó AZ A A A...JAJA A KINGEK KINGE BOLHA AZ IN-GÉBE, DE ELEVE KI FINGOTT, NA A DEGELETT BOLHA SÁRA? ÁRA, RÁ GOD?
                  Innenn...EZ AZ HOGY MOST MONDUK A NAPBA FEL USZKÁLUNK, MINT HAL A VIZBE? AMI EGY KORONG? Nincsak tegnapra vasplató, mára nappLató, látó?- lát666...OOO...
... https://www.coasttocoastam.com/
... mak mak mak...making Ma King monyUK? -dzsibiri, na olyan ami az Ő ŐK monyuk, baxhatNUK? Fita, vissza az Eredetty Kossut -Linkölni szag? -szaGOLD, vagy a üle pu? Fita, monduk olyam ami az Ő Pénzük? -a bürök? -van a tofáNUK bőr? -börze?
...bakkacske bekecse beee...I'm abrosexuállat...roncs abroncs roncsuk csak el, -it took me meee... 30 years is sto realise pi sss... fita, mond dani, mi van a lábad közt, azt mozogtatni mutogatni mondani pellengéreztetni ke? -tudjuk tudjuk LUK?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (892)
repcsepista Creative Commons License 2024.03.12 0 0 892

                               UFOzzuummm... miEeee... Vagy megdöglünk egy szálig, vagy a mi álmunk ami munkánk, MOMUNK -MiUNK!? -vlóra válik, nem hanem nekünk csak az van, örök van, örvendjünk hogy IstenAtyánkMamánk -testvéreink örök szeretetet szerelem, végtelen, öröm boldogság vég nélküli hu hu hu...
                    4.: Kávézzummm... tea 1/99% vs 99/1% de egy tea parti, és mindenki egy cseresznye tálbul cseresznye nye nye nyehhh... Erős HEÉ-em volt, és az az, hogy a halállal könnyü szembe nézni,(becart a halot.bidi a rawatal) sajt ne most azonnal, ezzel ne viccelj, ezt nem mondták, hanem minden bennem van, lenne? -és ez a válasz?) de ha nekem -neked -nekünk nincs olyan, gondol lát? -meg olyan sejt elme $$$... sajt elménk? -setelmük? Zegy pinalat, hogy momduk, megcsinálták a damot meg madamot, és azok ténleg damok, és csak azt láthatják, amit egy robot, de ők lennének, annak a TEREMTŐKNEK a remekéi, akik teremtsünk ember? -nem lehet, mert AZOK MINDENEK NUKLEUSA...NA USA, AZ TÉNLEG MOM MAGUSA ÉS MAGYAR OK MAG-Y -ÁR, NUKLEUSA? .EGYESÜLT ÁLLAMOK, MING MOST A MOMORSZÁGOK EGYESÜLT USE? VAGYIS EGY VILÁG MIDENSÉG KÖZEPIN ÁZUNK? Na fita, mert ezt a gyerekéinknek, és ez lenne,a itt létemnek,ami végleges, mert Hegyek völgyek között, zakatol a vonat, én az egész világmindenség közepin ázunk, titeket választalak, na akik HA NEM BÁNT SENKIT, ezt mos se tudom zsebre mert van zsebünk, -na vágtak rajtunk? -sebünk, van mit nyaldosni? Szabó Dezsónk, nekem pánCélom van sebbül? -fita, a PÁN C CCC...WC-KLOTYÓSOK, DE CSAK EGY?
                    5.: HHH... ez most az, amit hogy egy NAGY MTK TESTVÉRI ÖSSZEJÖVETELÜNK VALA, AMI MOST HOL VAGYUNK, ÉS TE VAGY? -HOGY VAGY? Okvetlen, hogy nagy HÁÉ-m vala, ami most nemrég.a felessÉgem, mert minden neked kocsi, ezt az idifiam kérdezi,mert neked már nem kell dolgozni, és a kocsid szar! Fita, amit álmodtam, azt apuÉNk ugy hogy kérdem az amit álmodtam, na csak egy hogy c? -érten a cseng de csak c? Zna ezt most két éve, mert minden alkalomkor, mióta a magyar autószerelőnk nyugdijba ment, meg most akihez momdta hogy mejünk, az is eladta... na most itt közel van egy. mxo. -rendes gyerek, de berakta elő csek nélkül, és most nem lehet ...mert benne van a központy konputerba: Zna ami kijött a lámpa, az a gáz tankba vlalmi---le kell veni a gáztank sapkát, és ugykell hagyni, majd egy pár napig hajtani kell a kocsit, és vagy elmen vagy nem? Jna 12 emison sort kell, behajtani, ami már van 8, és van olyan,VAN ISTEN? Naz a halál előtti élményem, fita miért nem magyarul kattogunk? Minden ami nem a természettel, most voltam gyomlálmi,és feltöltött, meg galalamboztam, és mintha ÖRÖK ÉDENKERTEMBE JÁRTAM, HIMES TOJÁSOKAT... Zna most ami van, hogy a galambokat oda kell adnom valakinak, esetleg megtartok két pár magyar óriás HHH...házi galmbot, a kis unokámnak, s ha meg döglik megdöglik, de szembe kell néznem, hogy ezt a porhüvelyem, hülye? -FITA, most az... ládd ez az hogy most mégjobban, a TUDÁST, ami megvan, csak FITERLJATOK, NEM TUDUNK MÉG EGYMÁSRA SEM GONDOLNI, MERT MINDENKI A MAGYAR OKOT, KÁROMLI? ROM ROMBA TÖKOLI? -MAGÁT, MO MORÉ DÖGÖLI? -MAG ÁT? Ezt most nem tudom ugy kitárni, Im nagy Isten, msot előtted, szivem kitárom, NA FITA, csak ugy, HOGY CSAK TE TE TE...PLÖDA TE MIKOR ELÉRKEZEL, ez nállam, én nekem most is örök öngyilKoszsági rohamaim vannak, és az éjjel is,de amit teszel magaddal a tieiddel, amit a tieiddel az magad MAGOD??? -DAL? .fita, ittmost bloondinak vége, mert fogadta Vik torrr...nincsak Jitler lufa?
                    6.: aMIT SZERETNÉK, ez ugy, hogy mondtam a kis felesÉgemnek is, hogy ebbül NEM engedek, naha az összes dickeket, rátudom tenni egy mütyürkére, amit igen igen, fitaljunk, te gonmdolod hogy én nem merem meg mondani amit láttam, és hogy vicca, mikor ELŐSZÖR EGY AZ EGYBEN, TALÁKOZOK AZ MI ÉGI TULRULL TURULL MADARAINKKAL, PITIM,TE IS KATONA VAGY! Na most ti is, mert Mi is UFO-k vagyunk! -UFO-k? -made in Hu? Whohhh... Na puÉNk,valami miatt, talán az hogy, amit ahogy gondolom, ha megtudtjátok enni, hogy most akármi olyan vagy,ami nállam az éjjel olyan gyötrelembe (BetLehembe, szülői fájdalom) valék, mert az hogy ezt bárhogy, lehetne ugy ahogy amit ránkentek vertek belénk vernek a századokezredek, lemossuk a gyalázatot, az az hogy rögtön NEKÜK OLYAN FÉNYÜNK VAN, AMI ÉGI FÉNY? NA AZT HA MÁR KETTEN, amit láthatNátó, Elég volt hogy sLuth tesónk, lehel betöltve osztán tör Ölve, és mégis lehell helleluja nyerit? Zna most, ugy néz ki, hogy még egy darabik VILLOGOK, és most az hogy halál, ez az hogy itt van, JÉZUS vagy jé -hus, juhusUK a király? Jó zzz...Józsi, na meg Josy moya muja, juhusika MOzi? Na az hogy az hogy, hogy? Fita, MI NEM HUSUK vagyunk, sem nem a hasuk fa szuk, hanem ezt...zitt az hogy ezt csak ugy lehet jobbá tenni, ha tudnunk NUK, egymással beszélni. na most itt bent van? - egy itt olyan berottyanás, AMI SOSE VOLT LE$$$...
                 Innennn... na akik most, kezdtek fel ébredni, az az hogy...hogy milyen csoda élni, annak itt az a a aaa...rémük réme, ládd rém ember? -RimEmbrrr...
...oááá...

Előzmény: repcsepista (891)
repcsepista Creative Commons License 2024.03.11 0 0 891

                                 UFOzzuummm... miEeee... Vagy megdöglünk egy szálig, vagy a mi álmunk ami munkánk, MOMUNK -MiUNK!? -vlóra válik, nem hanem nekünk csak az van, örök van, örvendjünk hogy IstenAtyánkMamánk -tesvéreink örök szeretetet szerelem, végtelen, öröm boldogság vég nélküli hu hu hu...
                   1.: 3/11. A KÉP? -kegyetlen dögletes éjszakám KAKÁM vala. Ami történik, hogy olyan, hogy a pénzzel, nemcsak megölni azonnal,csak most RÁ GOD? -rá gondoltam,nemcsak a gondolát lát, vagy hit? -azonnal ölt, zitt az jogy ...NA ELŐBB ÁLOM -SZELLEM FÉNY MADARAK, AMI MINDENEN KERESZTÜL (KERESZT UT??? -FITA ÁT MEN A TÖMGEKEN, NA EZEK OLYAN ROTHADAK ROHADNAK AMI AZ A VÉGE, HA CSDAK A VÉG BELE $$$... BELE ESTREK? )IS MEG ÁT LÁTUNK, A SZITÁLUIK KONUK KANNUNUKIAIK KUNUKUNUK UKUNUKON IS, most az hogy ISTEN DE ITT APUÉNK, AZONNAL ISTENATYÁNK!!! Fita nem ATYA JÓ KIRÁLY? Ezt most nem piszkálom, hanem az amit MAGYAR RULL, HOGY ISTEN -TÖKÉLETEST? FITA TÖK ÉL LETT TEST AMI TE$$$... ÉK? Az Isten fa szuh lett, fa csavar, és vas sav? -savUK szavUK fakarikaábul vaskarika KÁROLY -CSARMA JANKANKÓJUK UK? ÉS JUH HUKK? Fita, a magyar Édes Ayánk FÉNY ANYÁK NYELVE, na zitt sokzor feltettem a kérdést, ha nem a mi nyelvünkön, ami most olyan, HOGY HA HHH... MAGYARUL RULL, GONDOLKÓDUNK, AZAZ ÉLEK A SZAVAK VAK, ÉRTEL???-MÉN, GYERMEK VAGYOK AZ Ő KEBELÉN, na most az az, amit az olasz táborba láttam, fita egy DAMADAM frigy láda, na apuÉNk már becsngettek, na egy NŐ -VÉNYE -VÁNYA FA FAK FRAKKUK FARKUK KUKUK MEG LUKUK VAGYUNK, amit megfejeltek egy conputerUKkIkall a RUKIAIK? Fita, itt most apuÉNk, ÖRÖK EGYÜTT A MI CSALÁDUNK CALL COOL, KO KO KO ---KOTKODÁCS, ITT KALAPÁL A KOVÁC? Na meg Vájc Kálmán, többet nem mászkál mán, Mikorka Kálmán, mikor kakál mán, na most ott vagyunk!!! KÁCC MOZSI ZZZ... $$$...
                   2.: Az idifiam, nagyon elvergelte kidolgozta magát, és megerőltette a vállát, és most hazajöttem, és csak ugy, hogy most megint kigyuladt a engenna fene megette amit őők termtettek mnden kinzásra és kanizásra...lámpa, amit...na hagyad a szar kocsit, neked már nem kell dolgozni, hanem menj az anyádéval, na engem pici koruktól apád, na meg anyád, ma is ugy hivnak! Na minden döglódésnek -KÁRHOZATUNKNAK az oka, a PÉNZ DIKTA TURÓ JUH MEG LUTÓRÓS, NA MEG JUHTURÓSPUNA SÁRA? Nincsak kinek a szobora van a 12 -CSILLAGOS BÁBEL TORNYUK FELETT? Na érzem, meg fita, itt SZELLEMEKKEL AMIK FÉNYESEK, NA MOST AZOK IS EGY FEKETE GOMOLYOGBA VANNAK...ami most a HHH... NA AZOK AZOK A HAZÁS HÁZAK, AMINEK AZ ABLAKÁN,GINGRIZKANUK? MAJD HA A SZELLEM NAPVILÁGA RAGYOG MINDEN HÁZ ABLAKÁN KÁN KÁN KÁN...AKKOR MEGÁLLJUNK MERT ITT VAN A MAGYAR OK KÁNAÁN, NA ADDIG KÁLY TRÁGYA HA HA HA...Ami most hogy ugyanaz mint a VIZÖZÖNUK, na NUKIPUKIJUKI JAKIK JAYYIAJAKIKANUK? Fita, egy olyan, ládd most olyan KINBA VOLTAM, azaz amit akaratam, HOGY NEKEM -NEKED -NEKÜNK NINCS HALÁL? NA MOST ELKEZDTEM VERGŐDNI DÖGLŐDNI, ÉS MOST TÉNLEG NICS HALÁL, AKKOR MOST...Ezt le kell sirjam, minden hogy most a galmabokat fel kell adjam, mert a fiam, vegyetek egy kis kocsit, amivel te meg anyád jártok,amit lehetettlen mert anyád nem enged vezetni az ő kocsijával, na meg még ugy érzem, mert nem vagyok olyan erős mint voltam, decsináltam egy ...na most, mindehogy szembe kell nézzek, ami most tegnap du, -nagyon roszul voltam, és láttam hogy a kis unokám, át érzi a szarszagom, le ültem a lépcsőra, odaszalad, és közel, szorosoan mellém ül, és egy kis ideig, és osztozikvelem, azaz nem is magam féltem, hanem az hogy NEKEM -NEKED -NEKÜNK, NE ADJON SENKI HALÁLT? SE $$$... MIT?
                    3.: Nagyon fita,most MIELŐTT el aluDtam volna, A MELLLEMEN MOST IS EGY AZ A VASKORONG VALA, ami teljesen a mellem laposra nyomja, és miután, ISTEN -TÖKÉLETE$$$... TESTÉ TESZT TESZTIKOLÓ KULÓ LETT, tRüha SENKI ŐTT SOSE LÁTTA, ÉS NEM IS LÁTHATJA, ÉS MONMDUK JÉSUS $$$... JUHUS $$$... A BELÜKBE LÜKVERC LÁTTA, ÉS AZÉRT HALT MEG? -STBB...TBCCC... nA MOST, MÉG MIG BIROM A STRAPÁT, apuÉNK, pujajáJUHUKK vagyunk LUK UK?KIRÁLYI ANNA ANAL ANAGYALY POPSÁG SZENY VAN SZENNYEBB NEMZET S ÉG? SIVA SIVATAGY JAKIJAKIAIK, KÖ VETI ŐKLET A SIVATAG SIKÁKUVA KURAVAKULLVAWAKALMA VAVA LUK SEHULLA KULA? Fita,amit Sanyink SUN? -is látott, az az hogy ez egy olyan,mint egy nagy VASUTAS MONYOS MONEY-$$$... K -HÁJ JUK UK, ÉGETIK A ZSIROTOK? Tróha egy NAGY KATLAN NUK? Fita, az akit VÁRTAK ME$$YYÁ$$$...SOW MÜSÁR VÁSÁR BOTUK, BUITIKUK... HADIPAR/PATWAR KI AZ, AKI OSZDMEG ŐKET ÉS KURJAD AZ ANALUK? djfita,minden kis üzleteket eltüntettek, ugyanaz mint 1948 Derbő? -amit a magyarokkal FITA,csak ÖRÖK MOMORSZÁGAINK GALLYBA VANNAK, ÉS A GALYOKAT A TÜZRE VETTETIK? TIK? Fita, itt olyan valami, amit New Chikágó Buck, BAK RODGER GER MO AIDÁK, és azok, fita, minden ami természetes a VÉGZETÜK? -Nincsak az EM LÉK, az FÉNY DE AZ FÉMÜK, VIZ, AZ Ő VIZELETÜK, KAJA? CSAK EGY KAJA NUK??? -fita ez mindig most is az!!!-nincsak mekapják az UKusa most hogy lett 11? -UKusuk? - azaz csak az FO$$$...fita, miÉrt miben kell hinni? -azaz mig hisznek a MONEY -MONYUK? - mak mak mk MA KING? -s most itt a KINGEK KINJA? -ADDIG ÉLNEK?
                   3aaa -várom a párom ott ahol a 666...fita, nagyon szép lányok, hogy hol találkzounk ma este, mondom ott ahol a hatos megáll, (EMKE -NÉPSZINHÁZ UT) és ténleg ott voltak, és én lestem őket, de egy fityingem meg most lukas volt a tallpa cipómnek, meg kapca, meg a seggem térdemen a nadrág, tehát mi a bibi? -pén kéne kéne? Na most onnan kb három óra,rá pislantottam az órára, de kint az előszoba,mert én letakarok mindent ahol alszunk, na meg itt van a conpuca, és most, mostis a mellemen az a vasplató, (plátó buzu volt, na az összes olyan, hogy mondtak valamit mit?) na most a szivem, erősen vérzik, és attól van hogy valami megmérgezett... Na most, EZ IGAZ, ÁLMODBANK MOD?- MINDENT, mocst olyan kinba voltam, azaz itt nem az hogy meghalok, hanem ezt ugy kéne, ládd HA AZ ÖZÖNVIZZEL, ami ugyanaz lett, ami most van, hogy EGY TOTAL ATOMHÁBORUUK, (NINCSAK ADDIG MING EGY EMLÉKEZŐ VAN, ADDIG GYIMKULLJUK KURJUKFURJUK ŐKET?) amit leirtam hogyha az lett, akkor ismét...na most HOGY JOBB LETT VOLNA HE NEM LETT VOLNA MEG MOST UGY KÉNE, HOGY TÉNLEG MINDENNEK VÉGE STBBB---TBCCC...OLYAN NINCS, MEG NEKEM NEKED NEKÜNK, A MI NAPISTEN GÉNE (MAGJA?) ÖRÖK KERTÉSZ ÉSZ GYERE KID, DIK,na most elszunyóztam olyan reggel 666---na egy picit akartam de ahoz el kellett lazitsak, és megittam kétszer két szem alkaselcert, és most ugy, hogy ellazitom magam, most itt uj városokat épitenek, az WASHINTONUKIJAKIK JAK RÉM ALAMÁSOKNAK... és borzalom, nekik is meg akik..fita itt akik MOMUSA -AGRÁR (pa lesz tinók bölények, KÁNAÁNUK, FILSZTEJÁNUK?-FITA,ITT VANNAK AZ EREDETY GÉNEK, ÉS GANÉ DOMBULL BULLIJAIK ORGIÁJÁÁÁ...NA MEG CSAK ISTENATYÁNK INGÜNK GATYÁNK ORSZÁGOSTOK, ládd miért gyülÖLik a magyar gyerekeket,meg a magya ok, maguk maguk, nem hanem a mi magunk, NA MÉG SZIKRA JELE HELLE BENNE...
                    3 há há bbb...Zna abczulla ultikulla ami van, ami rajtunk van, a hátizsáKUKba kullancs UK? -amit hogy lát666... ha a hát ad adó -halálá hátizsákuk megett a hátadon van? -stbbb...tbccc... Na most, az ami ugy hogy tudom hogy ébren vagyok, és álmodok! (FITLAJAL HANGOKAT ZÖRELYT HALLOK, és most az felébreszt, de már tudom, hogy ott vagyok ahol a zörely?)Na ami van, hogy most bele is meg átlátok mindenem,és most a szemem a mühelykocsimat mélán mélyen át át át...Na AMI TÖRTÉNT, mikor először kigyuladt a engenne lámpa, akkor az amit itt AirKondicionáló -elleintem csak nem jön hideg levegő belüle, aztán nemsokára, kigyuladt a hibajezlő lámpa, mert a légkeverő csöve lukas, azt irta ki, és a fiam kiiktatta törölte,(1000 dollcsoba kerülne? mert szét kell szedni a kocsit hogy hozzá férjél) ami mégis, most is vissza vissza jön, sőtt az okozza hogy most az összes injektorokat ki kell cserélni, ami csak ugy, hogy ha az akkumulátor, most ujat tettem bele, amit kikiötöttem, fiteljal ez az egéész, NA A GONDOLÁTOD, FŐLEG HA MEG LETTÉL BAXVA, SZÜGECCISZÖGECZVE, NA NEM LEHET, ÉS ITT AKIK EZT TE TETTED KIRÁLY, fita, minden az GONDOLÁTUNK, VAGY HIT SZEMEIKKEL A SZEMETE, NINCSAK SEMMI TÁK TÁG TÁG AZ NAL LUK? ORSZÁG UT -JAJA AZ ANGYAL LUK UK ANGYAL ANAL LILA AZ ANALUK KÉK VÉRÜHEK? Zna most,kérdeztem apunkat és olyan, vólaszru? -de itt szar sár SÁRA ÁRA ADÓZ TATA, RATATA...Zna fita,most azt is, hogy ha most...itt az a lényeg, ami ezt ezen ide... FITA, OLYAN HOGY BEJÖVÖK MINT A VÖCSÖK EGY UFÓVAL, apuÉNk, jó az álmodozás csak rajzoljál? -na meg raziáz? Fita, itt előbb TALLPRA MAGYAR, na most innen, LÁDD NEKEM AKIKET ID BEHOZTEM, JAJA A KÉT FIAM, NA MOST ISTANTYÁNKNAK MA MAMÁNKNAK, CSAK ÖRÖK EGY FIA, MEG LÁNYA VAN, AMI ITT CSAK BIKA CSÖKE ÉS ANGYALOK AZ ANALOK!!! ANA (GYY HANNAH) LUK UK?
                  Innnen...most az, hogy élek vagy hallok? -na fita, mi egy olyan, amit élet tü? -azaz szikra, és azzal, mi mindent tudunk, szikrázz -gondol kozz Át ok zzz... $$$...
...https://www.coasttocoastam.com/
...bak kecske bekecs meee...Macron must be blu ffing or traying to start a new world war...
...oááá...

Előzmény: repcsepista (890)
repcsepista Creative Commons License 2024.03.11 0 0 890

                                 UFOzzuummm... miEeee... Vagy minden a miénk minden mindenki örök egy egy egyenkét is, ÖRÖK EGÉSZ EGÉSZ ÉSZ SEGGES? -SEGGIT ENNI, MÁRIA SEGGIT? - vagy semmi? Minden a miénk? -vagy az övék, ha lenne semmi $$$... NEM NEM $o$$$... sóska, jojojojojo...jóska josilása lássa $$$... faRicska fasirt szecska széna szalma, alma de álma ál -muk? -al-munka itt a bunga -bungalló? -haja hajja hajja...
                   4.: Kávézzuummm... tea, Piripócsi. Pilvax kávé? Tiszta tropára mentem, verem bele a MilLeseket a mühelykocsimba, és kigyulad a hibajelzü lámpa (engeen) ami itt van valami, ami később a fiam, egy szarkocsi, s neked már nem kell,mert nem dolgozol mindennap mint régen, na neki van az a hiba kimutató, de nem lehet tudni, egyszer ez, másszor az, és itt minden eleve nagy hiba, most mi tudnunk NUK? -azaz ebből ki kell tudnunk NUK,gondolni magukat? (de Szadam, ezt gondoltatják? -hol van anukaja apikaja? -ki ad nektek enni?) Na pont hogy ÉN ÖRÖK EGÉSZ ÉSZ, VAGYOK, ÉS MOST KELL LEGYEN MÉG EGY,MERT HA NEM, NINCS TÖBB(ezt a fiaim, 20éveskorukba,öngyilkosok akartak lenni, hogy hazudtál, nincs olyan több, mint te vagy? -decsak nektek, és maha mar ...ha? -ketten, vagyunk?) VAGYOK? Na azt hogy csak örök élet van, azt csak te tudod, és ha van, benned te benne vagy, és itt most vachillálni fogunk, mert vicca, hogy addig, mig nem néztünk vissza, addig hogy ez egy olyan, hogy el anyagosodás sodrás, (pénzfolyam, Loan Don pepi papi mndennap pénzváltó JUK-és a juhukk ára) és itt...fita ez nagyon frontos, mert a fiam, ezt fizika fegegyverekkel, meGOLDani,(ez ott a jobb oldalon) nem lehet csak beszéddel, (fita, Rass Putin, vagy akármmellik nagy bügyős, rögtön megnyere Páris aranyalma?) na most az is, ha csak egy az egy kapcsolát, az Éginkkel, és most itt...Fita, azt is, hogy ez az agy? -Ez képtelen arra, hogy ezzel mást, mint DUGOVÁNYUK DUGOL VAGY DÖG ÖL? - NUK UK AZ EGÉSZ, RONTOTTEWOLIZÁRD ZÁR ÁR, BIOLÓGIA NÖVÉNYZET... és csak arra, hogy NŐ NŐVE NŐJJÖN? -A BEGYETEK BÖGYŐTÖK? Amit tegnapra HHH... na most hogy H X H? Na szerintem az lenne az ami a csillag kapuk, ami HÉ? JÉ ZZZ... vagy jé hus UK? Fita ha nem eszed jé -jóhus kóser? (FŐ BOHÓCUK MEG ÁLDOTTA?)-husát, nem iszod a bárány véret stb... tbccc... ÁT -KOZOTT,KOZMA, KI ÁT-KOZOTT, HOPP EGY LÉGY, ÉSZNÉL LÉGY?
                   5.: Itt most az van, ládd neked nem kell kocsi, és nem kell dolgzonod, mert nincs annyi munka, ami ami a hobbIjaim, ládd a galmboozás na meg a kertÉSZkedés,na lenyirtam most a füvet, nagy ládd dzsungelek közepin ázunk, a fiam,a tekem ki van, kéthét, és megint menn a gyilkolás, azaz mindent benő a fü,gaz? Fita, most mikor a mi fényünkben vagyunk, az amit most vissza gurgulázok, az olyan, hogy mikor vissza néztünk, na ma az Oszkár talán tosztál, hogy ugy meg változtál, na fita, előbb csak akik 1984 Juliusa 4.:hogy csak a a földi, e -vllágigi hirességeik -nagycsággáik vannak! Fita minden aki nem az, az NINCS! (nem vagy beriva a könyvükbe) Tehát csak A PÉNZ URAIK VANNAK, és most vissza néztünk, mert akartuk látni, azaz a következő pillantok tördéke, itt benne vagyunk, és még ott, hogy azt a fekete placsnit látjuk, de nem lehet gondolni!-fita NINCS,AZAZ MOST HA EZT AKARNÁD GODOLNI CSAK ÖLNI?) Ez most nagyon frontos,mert ezt most tegnap este, na mindenki tudja, mert emlitettem, sőtt a fiaim, ládd a fekete mater, az az szemed gollója, na apuénk nem isszák forón a kájhát, de hogy az AGYAD FO$$$...FITA, EZ EGY NŐVÉN BOZOOTUK, ÉS ITT MONMDUK A GAZOK A GAZ NEMIGAZ? -DÖGJEIK? Fita, most ismét, hogy OLYAN HOGY HALÁL NINCS! -s fiteljedmeg a vicchangot, na meg hogy mára egy komoly ufót, azaz ufóval akartam bejönni, ami most mégis akik fel tudnak rezzegni, hogy van le rezGÉsAIk, (AZOK MÁR LÜTTEK) Ez az hogy titeket nem lepott meg, mert én röhögő görcsöt kaptam, amikor 2007 körül, 2005? -valaki megjelentette kijelenti Mi is ufok, na előbb nagy Betty vakara a seggit, Mi is UFO-k vagyunk! na fita, én ? -jelet tettem volna, mert olyan, ládd NINCS HALÁL, NEKED!!! nem hane ???... Nincsak most prószáld meg rá erőszakoolni, AZ KELL MONDANI TE KIS BUTA, ezt anum, hogy én nem eszem Jézus husát,meg iszom a vért, met nem az, de a kenyeret sütitkomálopm, na ma is, és a felesÉgem azért se, hülyevagyok mert nem kellett volna...na őket kiriasztod a az egekbe hágnak, hogy AZT S CSA AZ, JÉZUSOMNAK SOK SEBÉBEN, ZSEBE ZSEBÜK BÜKK HEGYÜK? BOOKU BOOKU XUKU XUKU JÉRCE?
                      6.: Na akik ezt elkezdtétek ujr ujra nagy lábujra buj buj zöld ág, zöld e levelecske, bujdosunk mint MOé MOré, népevel bujdosott, na most...ez nehogy abba hagyjátok, ami most olyan ütü van, mert merem, jaja verem, mi van a verembe? Fita, akik körbe vesznek, hallom őket, és valami olyan, hogy ne viccelj a sliccedel? -jaajjj... ténleg mert a giizs giliszta? Sóval, első alkalom, ne ha fiteleLITelitek, az nélkül, hogy az Égieink ing gatya nélkül, amit de de dá?-ezt ugy, ahogy a saját káruk? -na kik mik a károk, nagy meg gisz Kárcicis UK? Nincsak Marci meg Iduska? -jaja Jessze Mari seggit? Fita, csak ÖRÖK ÉLET PÁROK VANNAK, és kerékpárok, bycigli, két kerekü kölcsön nem adunk, fita ez magyar kobak, taláhatta mert látta? Naz most ITT AZAZ AMI ITT AMCSI UKusa $$$... SASA ha$$$... hasa, na A KUROMONEY NUK megett, ládd halld rögtön leiirtam, hogy azér mert itt akik fekete ufo$$$... ok, azok akik a HADIPAR/PER PAT PATWARAIK POTROHA$$OK, na azok a QU1 PU2 PU3? - és tegnapra, hogy van a a aaa... zitt az hogy csak BAL OLDAL az ami most HHH... annak van egy olyan hogy HHH...alja, de nincs HHH... Fita, ezt megint, csak EREDETTY ISTENATYÁS GATYÁS FIAK, ÉS CSAK ÉDEN -MOM -ORSZÁGOK VANNAK, ÉS MOST VANNAK AZ AIDÁIK MEG AIDÁKÓKAIk NUKISAIK,*FITA, OSZED MEG KET KRETENEK* amit most hogy az hogy pa lesz tinók, ezt kerestem sréges régen, és megettük -fellettük is UFÓS OK? -vannak és leritam hogy talalalkoztam velük,és itt az van, hogy... na az ERE DETTY GÉNEK, AZ KIMONDOTTANUK, MAG OK? - AZ ÉLŐ TERMÉSZET GYEREKÉINK, ami most látható, hogy most a pa lesz tinók, Fita ez csak az, hogy csak magar ár, árok árkok vannakmeg átkuk? -ládd MOé csak kukuk, az igéret? -uj föld s ég?-aha... jelKÉPezik, az UN.-ISTEN ORSZÁGOKAT, ami nincsak, aki ÉL, annak nem kell fegyver, mert azt NEM TUD ha AKARNA $$$... ARANY TOJÁS?- A LEGKISEBB ERŐSZAG SZAGOD, SZAR SZAGOD LETT, FIN GOD? Na fita, zerinte, azok az ufók, mellyek lehullanak, azokat le lövik, (fita nem csak Tujunga?) ládd leritem, engem is, de mindent a NAPRA??? -fita, ezt én sem tudom ezzel az agyammal gondolni, (ál lom álMOM?) na most az hogy olyan ELEKETTOMOS -MAGNES VIHAROKAT (FITA MI 1024 ÉVE, ANNAK A KÖZPIN ÁZUNK, JÖHET RÁNK JÉGESŐ, LUFA!) TUDNAK KEVERNI, LÁDD HA LENNE PÉNZEM, NA MOST AKIK MÉGIS ODAADTÁK MAGUKAT AZ PÉNZ AZ UR,MINDENKI MÁS, NINCSAK KI A FÖLD,TURNA? TURHA? AZOK BIZON, MOST MENEKÜLNÉNEK, JA, HOVA? Fita, most ez a sárbura, ez nincs! -ellenben amit GONDOLTATNAK VELETEK,AZ VAN? GONDOLOD OD ODUD? A TIED? TIZED? Fita, itt amcsiba a MOMUSÁSOK, HA BEENGEDITEK ŐKET, NINCSAK HOL VANNAK AZOK A MAGYAR OK,AKIK BE ENGEDTÉK ŐKET? GIGAZOK?
                   Innenn... fita, azt hogy nem veled kezdődik a világ-mnden s Ég,hane te meg örök vagyok, s ezt csak te ti tá tud666... vagy het777... hecc?
...oááá...
...fita, minél többen, ázunk, pi? -annál jobban fázunk, pipi? -kaka? Fita, te csinálod mindennap minden nap? -Karácsont RÁ GOD? -vagy ki csánált, teremtett te tetted ez királl,kurtál,kurál, kerált, rotty...

Előzmény: repcsepista (889)
repcsepista Creative Commons License 2024.03.10 0 0 889

                                  UFOzzuummm... miEeee... Vagy minden a miénk minden mindenki örök egy egy egyenkét is, ÖRÖK EGÉSZ EGÉSZ ÉSZ SEGGES? -SEGGIT ENNI, MÁRIA SEGGIT? - vagy semmi? Minden a miénk? -vagy az övék, ha lenne semmi $$$... NEM NEM $o$$$... sóska, jojojojojo...jóska josilása lássa $$$... faRicska fasirt szecska széna szalma, alma de álma ál -muk? -al-munka itt a bunga -bungalló? -haja hajja hajja...
                   1.: 3/10. A KÉP? -számtalanszor probálkoztam megjelenni egy fekete ufoval, (azt talán ami ide való, mi nem, nem mi mi nem men mi nem mi vagyunk?) amihez kellett olyan valami mint a nehéz viz? Na ugyanaz hogy van egy olyan hogy ufo állomásAIk, és ott...na az, ami (nemrég) hogy valamit kellett volna át csinálni, és egy olyan hogy állomás, na az ami itt a gáz állomások, benzin kutak,azaz ennek kell legyen egy olyan, hogy akik itt ma is HADAKOZNAK azok mai is az, azaz teljesen sötétben borkállós ellen foradalmárok KALMÁROK???- és mire kijöttem a kanna... na az olyan, ami egy olyan kanna benzin, NYERSOLAJ gáz olaj, (FITA AMIT BOB LÁZ ÁRUNK, HOGY EGY SÖRÖS KANNA ÉS BENNE UNIVERZEKET LEHET VELE MODGATNI, ATOM .EMERGIA, LÁDD EGY TEVE PUPU? -NA MEG A HIRDÓROGÁN HURROGÉNE KÉNE KÉNE?)nehéz viz, elég örök életig mert ujra töltódik, (MIDEN ÖRÖK PERTOMOBIL DE BIL BILL MEG A BYLIIK NE IDD KI?) maga az ufo ugy van meg csinálva. Na kint hagytam, egy olyan, hogy a parkolóba, mire kigyüvük a kannával, sehol! Fita, itt a SEHOL SE ÓL, SEHOL SEMMI, NESZTEK FOG MEG JÓL! Fita mi ez a világvége, és mi akik semmiik, fita ha valamit igérnek, hidd el, az hiddel haddal hadoba, és azt ha te elhiszed,(fita EGETFÖLDED DOOMDSDAYOSOK, NA MOST AZ A TUDOMÁNUK TRESHNICA LÁDD AZ ARRA, HOGY EGY MAGYAR HANG? HAN GOD?) te nem vagy! NEKED NEM KELL CSINÁLNOD NOD LOAN LAWUN DONUK (FITA SZÓL VOLT A COULD FUZZIÓ, DE MI LETT A KIVÁLASZOTT MEG AZOK KIVÁLT SEGGECSKÉIK, FITA ITT VAN A AGRÁR FILSZTEUS ORSZÁGOK, ORSZÁG UT,NA MEG AZ KINGÜKKINGE EGEKED FÖLDED KIRÁLYSÁG GOD,FIN GOD, ÉS BOLHA AZ INGÉBE, AZ IGE TESTTTÉ FESTÉKL, MINDEN FEGETT ÉRJE FESTVE) FÖLDJÉN SEMMIT,CSAK LUKADAT ÁT, KELL KOTORONI, MEG TIMSÓZNI, ÉS ODA TARTAANI TANI TANI TANTA, MEG LETTÉL ÁLDVA, ÁLJDJA Ó MO ÉN LELKEM, A MÁGGASSÁG UK ERŐS KIRÁLYÁJÁJÁJJJJ... MEG, ÉS MEG LETTÉL ÁLDVA,MAGOD SOK LESZ, ANNYI MIT FÖVÉNY,HOMOOK, HAMU S CSILLAGOK AZ ÉGEN, MIND A TIETEK? 555... 666... fenekeked kedd val vallaGOD? -pattog666... na meg het777... venkedhecc... Vissza tegnapra...most a fiammal találkoztam innen, ládd ez tülünk a bal oldalon vala,(itt csak bal és balsors akit rénen tép???) és most a fiammal, hogy itt minden anyaggá (RÁ GOD? -DE AZ KOSZ KUSSZ XUKU XUKU LUK UK, LUDRÜGÓAIK SZAMÁR PFÜLÜAIK BIKA CSÖKÖK, JÖN MÁR A BIKA FFF...) válik, és most... fita, ami van, hogyha az amit most itt is hogy MI NEM FELEDÜNK,(FITA, 2023 UJ ÉVIKÉNK KÉNK, MEG KELL MAR ...HA, NA EZEK A VAKAKNTÁSOK IS?) na most vannak közöttünk akiknek az ÉGIEINK KEL KELL, meg most itt bent vannak azok, akik VIRRASZTÓK, (APUÉK, A MTK, ÉS MIDNEN ÖNKÉNTES, LÁDD MIT FIZNEK EZÉRT,VAGY MI A JUT ALMA, AZAZ NAGY JUT ALMA, FITELED,HOGY MINDEN CSAK SÜKET VAK VAD DUMA, ÉS ADOBB HÁRTÁYOK A SZÜZ HORRTYÁTOK ATYA GATYA) fita itt az amit hogy NINCS HALÁL, azért msot ha már ketten össze koccantunk TUN TUNNOLUNK? EGY HANG? - a fejünket akkor Ég szakadás, föld indulás.na most ténleg, mikor a HHH...álmodtam,most MENNÜNK HAZA? -és te mit vinnél winner sliccel, magaddal, am rögtön az ÖRÖK FÉNY -TESVÉREINKET, azaz ha nem? -meghaltál és majd fel tápásztanak pászka ostya s borrr... swinya bőrbe, s te nem vagy? DISZNÓÓDISZ FEJÜ NAGY URA TOK, RÖFF RÖFF RÖFF...
                   2.: Először szőr,. és van utolsó sárUK áruk? -nem szólnak -beszÉlnek hozzánk többet,NE VÁLASSZUNK MAGUNKNAK NAK NAK NAK...KIRÁLYT??? Na közbe szurkálok,mert a fiam.fita az agyam, ami azok akik MI LÁTUINK A POPSITOKAT, DE TI DETTY NEM LÁTHATTOK - BAX666... ZAPOROZSJE, ÉS TEREMJETEK JÓ GYÜM-ÖL-CSÖK? AZAZ LÓGUNK MINT GYÜMÖLCS A FÁN, NA MEG FELETTÜNK DE MO MONUKAIK HENÉSZ TEHEN ÉSZ, KARDJA? Na itt van, ITT ha te vissza...most az hogy ha valaki ebbe a fekete...Kis kacsa fürdig,fekete tóba,anyjához készül, LengyURságba? Na most ha te csak ide... pi$$$... LANTOLSZ, az az hogy A SZEM ÜNK? --- EZT GONDOLNI AZZALLA HA HA HÁ HAM HAM HAM AMO MOST EGYFEKETE OLYAN, amit mikor a testünk a testük? -fényében -szemében megláttam magam, az olyan mint a sündisznő, egy fekete ládd mozgó-nyüzsgő féreg lepel,(vagy kigyó, nem jön be a neve? -akinek tükört tartanak elibe,és magát kigyógyitá) nyüvek, boritása, és azok minden ami... zitt az amit ezek termelnek,az méreg? -kigyó bigyó $$$... Sára ára? -és méreg drága, és egyre drággább, mert pucolni akarnak az ürbe, ür állomásAIkat akarnak és monduk az égitesteken, ezt ujra varázsÖLni? Zitt a mi magyar GONDOL LÁTTA és gondolja -gondöl? -minden, tehát olyan amit BERVERNEK A NYÜVEIK CONPUTERÉBE, HOGY MIO CSAK ÉLELMI SZERÜK VAGYUNK, (WE SERVE JUH?) NA MEG SZARUK? FITA ITT AZ HOGY SZARU? -KIGYÓ BŐR? FINÁNC WAJ DROY (DRONUK TRÓNUK SIONUKIAIK?) FI NAN CIA?
                 3:. Zna az amit pontosan akartam, hogy ezt NEM LEHET GONDOLNI $$$... na most ami van, tehát ezt az előtt, hogy erre ...most vissza néztünk,és fita, ládd Lot egyik replikátora (brederje) ágyaSAHIAIK (HA$$$...HA$$$...) vissza pillant és SÓ BÁLVÁNNYÁ VÁLIK, Jna most ez most az, HA TE MAGYAR OK VAGY, talán itt van az a MO MO MO...MORgásom.ami itt mindenki csak MOROG666... (orhang vagy fart farcs hang, kruczifix?) TRÖHA...ezt, amit most villogok, na az hogy villogok az a szó szól szaros értelMÉHben,az dungó döngő, és most az amivel..NA FITA, AZ ITT IS VAN, LÁDD A SÖTÉT SIRON TUL VAGYON, A FÉNTES ÉGI HON, OTT LENG ÉDES VIRÁG ILLAT, ÖRÖM (ÜRÖM) VÉG NÉLKÜLI, na most itt AZ HOGY NEM EGY EZT A FÖL ÖLD? Nindzs findzsa fingja fin god,a M is ufok vagyunk! MiUNK? -hogy talákozok Jézus vagy JuhusUK a bitófán, NA MOST OLYAN HOGY HALÁL, zna az MOST UGY VOLT MEGETTÜNK, ahogy akkor hogy a HÁTAM MEGETT... hogy te nem látod? -na azt most...fita JÉZUS AZ ÉN VAGYOK!!!- na meg te te te...NEM HUS, HANEM FÉNYÜNK, LÁDD TE IS OLYAN VAGY MINT ÉN!? Na most, abban a pinutumba,hogy ezt GONDOLTUK, most ezt...AZZAL GONDOLNI NEM LEHET!!! WWW...?-AZT EZZEL, KIZÁRT, SZÓVAL ITT AMI VAN, AZAZ MOST A FIAMMAL, ERRŐL SE, DE NAGYON FIGYELNEK, ÉS EMLÉKEZNETEK KELL AZ ÁLMAITOKRA TITOKBA? - EZ NEKTEK IS SZÓL SZÓL? -jaja, ehez hogy VAGYOK, DE CSAK NEKED FÉNY -TESTVÉREIM MTK!!!- ÉS AZZAL, MOST A HHH...AZ ÖRÖK MINDEN KÉSZ, ÉS KÉZ, IROKÉZ, INRI? Fita, Szadammal mikor meg folytják, nincsak akkor is hogy UGY SZADAMOT, MINT MINDENKIT (FITA KENNEDYÉKET S MINDENKIT, NA MOST AZOK ESETLEG, MERT AHOZ HOGY TE LEGYÉL EGYÉL, CSAK Ő ŐK A PÉNZ NYOM MO AKIK, ÉS ADDIG??? -DIG DEG DÖGÖLTÜK VAGYTOK?)AKIT ÖRÖKRE KI EL ÁTKOZTAK, ( VIGADÓSAIK ÖRÖ ORGIÁSAIK S VÉGIDÓ, END LEEND OF TIMES ME$$$...ÉK ÉK ÉG?) HAGYJUK HOGY AZ UTOLSÓ SZÓ JOGÁN, MONJA HOGY MI VAN? Fita, az összes irkáIMA? -mert neked nekem nekünk nincs halál, már van, és most érteni kezdem magyar rull? -aki nem, ARRA BUSUL arrul ARA ÁRA ARAkódul?
                 Innenn...fita ha vagy, vagy tok, tokó,neked ott kell lenned tudatoszón tuszo,ahol vagy? MI VOLTUNK? -TI LESZTEK LE$$$... AMI LE$$$... UKu$$$...
...https://www.coasttocoastam.com/
...bakkacske bekecsbe szereti s kést:Call "Them Terrorists" end You Can Kill as Many as You Want...csak agrárár országok vannak,és itt van, megjött,vagy itt is volt, Jön a Messiah ahhh...Jön a dicsőségg királya,fiteljad ami valubank népeik millióival...sáska só$$$... sóska,azaz itt a vallagotok rotty...AIDA JAJA AIDÁKÓAIK...KAKIA VAGY? -FITA,MI A KRUCZIFIX? HANG,HUN HAN GOD?
...Can Sameane Stay szén eszén kanis Stay Concious Ewen hevan aven, After DeÁt?- igyon előtte teÁt? Fita, MINDEKI AKI VAN, AZ AZ Ő GONDOL LÁTTA? Vak vezeti a világtalant, és most mi le$$$... Krati kin krin a pricsi...
...Can We Coose When We Dies? What we Know? Talk to maya muja a$$$...? Zitt mindenki maga ura, és csak magát kur666... kurál666... na na na...
... fitelJUNK, én lehetnék a hang od han god hangottok nélkül? -na most aki van,annak van hagjah ja? -öszhang? -akkor is tercel? FIN GOD?
... idifida idisuda amit mi mi mo miki MOék, mondunk azt ti halljÁtok, Juhusutok hivogat, Nátod,ami ti, mi mimimi... hallu$$$...kaka galu$$$...kaka... van arany ÉR arany eretek?

Előzmény: repcsepista (888)
repcsepista Creative Commons License 2024.03.10 0 0 888

                                  UFÖzzuummm... miEeee... HHH... HAÉ HÁ? -vagy hákognak krákoknak kárognak kárhoznak kárhoz TATA?
                    4.: Kávézzuummm...tea, Apagyon, na meg Pilvax kávé? Hol a törölköző? Azzal hogy mindenki a kis vagy nagykapun PU mehet be? Zitt az van, hogy nem csak az Ég kapuja, hanem az Ég az örök nyitva tárva, és olyan valami csoda, ami itt ha lenne, akkor lenne? Na valami nagy olyan, hogy mégis van IstenAtyánk, és akik emlékeznek, azok itt itt is a HHH...Házában vagyunk! Figyeljétek a mostani álom látomásaimat,mert ami tegnapra,az az hogy HHH... Hell, az napot is jelent, és az hogy UNiverzális, az az ami MINDEN HÁZ HHH...EGY HÁZ! Zna amit hogy hogy lehetne, hogy azt amit én nem hogy mert oda születtem, hanem MI ÖRÖK FÉNY-EMBEREK -FÉNYTESTVÉREK VAGYUNK! Ez az, hogy ahova ugy jöttem, hogy HAZA? -NA AZ CSAK A FÉNYÜNK BENBENN LEHET, és most azt hogy, az ififiImmal már többzör találkoztam álmunkba, de a idifiammal, na valami fantasztikus, mert most itt a felesÉgem, akivel rendszresen jártunk fel a HHH... FÉNY HONAINKBA, és most az van, hogy ő még nem akar meghalni,meg ő ezt is szereti,na most mais emlitettem, hogy neki egy fia van, és minden magyar gyerek az ő lánya -fia? - na mormog, és itt előbb (eleinte) ő mondta nekem, te két ember vagy,na most én is mondtam ma neki, te is két asszony vagy, ez egyik mindig bosszus meg baxakodik, és most had villogjak az mára álmomról, ami hihihihihiii... Ez most az lenne, hogy mi itt ebbe a fekete loccs...most ugy nézett ki, és őssze vicca fogok ugrálni, mint a fényufok az horrr...Horizonton?
                   5.: Na fita, itt olyan valami csioda tudás van, csak már elkezdtem, hogy azt az egyÉNnek kell kezdemennyeznie, ami bennünk HHH...kell legyen! Na nemsokára hogy behunyom-lehunyom a szemeimet, most a fényben, találkoztam előbb egy másik sötét alakkal,és az hogy honnan ismerem? Na fita,itt az van, hogy akik ezt alapuzták, (GOD FINGOD) zitt most az, hogy ami itt történik, az egy borzalom olyan ostobaság, ami sose volt le$$$... Na most, én elkeztem hogy... ime a hellzet, itt az van, hogy rögtön, az ami itt is, hogy szeretetben vagyok, és akivel vagyok, azok mindig is ismerem? -ismertem? -na itt kezdődött az, hogy előbb, itt a a aaa...ládd mint te meg én, na anyagokká váltak, sőtt... el anyagiasodtak, és láttam! Na most sokat kellene most billentyüznöm,amit már megszoktam, és benne van a kezembe,beszélj kezem,ládd a kocsim tudja az utat, ma is három órát, a fene, megette, mert ez olyan állatkinzás, kanizás kannibelezés,azaz... aopp... leugrott P betü,ládd mellé lötyöllök, na ez nem olyan az, minttakarasz,és ez nem neked lett csinálva, ami mi erre, képtelenek vagyunk, és ha valamit csinálunk, azt mindenki minden tud rólla, meg ha elromlana? -ne nekünk olyan gondolát $$$... rom romba mor mora dög dögölő dögtemető?
                 6.: Mott ebbe a pinutumba, most 10 percen belül, itt van az szüli napi Márcicus Iduskank duska ünnep, amit emlitettem, és minden ugy ahogy már megtörtént, történik, csak már a kis felesÉgem, na nincs még két féltégla, ami pasSzolnak, azaz ...Na fita, amit most... de mondom, láttuk hogy hogy történik, a le hullás, züllés, na most ismét, az a fekete rühe ruha, azaz Man in Black, ami nekünk is van, az megesz, megecek, és az nemcsak a a aaa...zitt most, mert megint, itt most látom, és tudnék csevegölni, csak ne attól félj, aki a testet, az ANGYAL? Fita, most ez is, hogy ha valaki NEM TÁPLÁLKOZIK, (egyed FÁNYEM) most itt is, most is, nekünk csak örök életÜNK van, ami most azonnal, ezt abzooldu ultimak mak mak mak ...makin Ma King SallahMOnya ragyok666... Cszára sallang? -na a fityma, azért kell leharapni? Fita, most is, csak örök élet van, azonnal apuÉNk,neked, és ezzel, na ez AZ UTOLÓ VÉGADÓ VIGADÓ VÉGBÉL KINT CSÜNG, ÉS KI SZURT TÖKÖN? nADON FIDA, ez az, hogy ezt csak, hogy ténleg ezt csak te tudhatod meg, de meghatódva 666... Na fita, egy ilyan ládd a felesÉgemmmel, jöttünk vissza,most találtak egy NAGY ÓRIÁS VIZBOLYGÓT, és irtem hogy visszajövet, a felesÉgemmel megmeg álltunk, na kistálygömbök -kristály bugyborékok vannak benne rajta...
                 Innennn... fita, egy egyben lehet találkoznunk, a mi fényünkben, ami itt is mindenki minden abban,vagy banggg... Fita örök JELEN? -HELL LEN?-ami mult azt hiheted, most onnan abBULL BULI BULI AZ UTOLSÓ ORGIA VIG ENDRUD END?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (887)
repcsepista Creative Commons License 2024.03.09 0 0 887

                                 UFÖzzuummm... miEeee... HHH... HAÉ HÁ? -vagy hákognak krákoknak kárognak kárhoznak kárhoz TATA?
                   1.: 3/9. A KÉP? -nincsak 3/9. -az idifiamnak (fiunk? -ládd JÉ ZZZ... egyek vagyunk ZZZ... $$$...? - ma szülinapja vagyon, és jaja Márcicus Iduskánk, vagy szabad ok tok tokó tökős magyar ok vagyunk, vagy nem? -nem vagyok, hanem él bennem a krispi -sushi juh husuk hukk... ham ham ham, önevő hol vagy Kanny Bellah, májad zuzzád imádom? Zuzza, Moya ficsorá Kanibaba? (abram vedd a hátizsákod) Barbyka? Barbyxuka? -ham hami ham...miért csorog a nyálam nyám nyám nyám... anyám? -anyukajám? ANYA GOD -OM -DOM? A DAM-MADAM? Ime mime a hellzet, mielőtt a fiaim születtek volna? -most olyan, hogy én gyerekeket hozok ide, előtte... fita, az hogy valaki öngyilkos lett, az az hogy a kszörnytezete vallá$o$$$... anya god, NINCSAK ANYAGUK K? -KURVAKKÁ FASzUT KÁMA XITRA XUKA JÉÁRCE PAC PAC PACAL UK VASUT LETT, EZ AZ HOGY EBBE CSAK BELE LEHET KULÁLNI, ami nem azért vagyunk? Röha az előszél tegnap estre,hogy a tenyeremnek beszélek, ládd a TermiNátor Swarca arca negger filmbe, talk to my hand? -fita vasbull van,és szaru-k bevonat hu hu hu... humanoidomoiAIdark bark, ami honnan van az hogy barbYka -barbYxuka buxa? -van NEM ÜK? NEMESEK? KE$$$... $$$... E$$e$$$... ese -ase, esze? Figyeljuk az álMOM sorozatát át? -ami NNNN...HAÉ? -Zitt vissza az oalsz táborba, hogy most tanulni kezdtem az angol meg a olasz nyelvet,na most éjjel, ha azzal akaram rezzegni, fita NEKÜNK VAN AZ HOGY MAG -Y -ÁR, DE A HHH...HUN -OK IS, AZ A MAG, AMI A MINDENSÉG ÉG ÉS FÖLD DE FÉNYE -MAGJA - ANJA NAPJA APJAANYJA NUKLEUSA? Na usa érdekes, mert MOMOK? Fita nincs semmillyen beadás $$$...NA MONEY UK? -TRÖBBET, HANEM CSAK NO MONEY WHIDÓ (DIDÓ?) UT KOSSUTH BAGÓ REPREZENTA, AZAZ NINCS KIRÁLY TÖBBET, A BÜDÖS SZAR SZAG UK SZAG GOD $$$... INGOTT FIN GOD?-PITYORGOTT RÁ GOD?
                   2.: Fita 1848 Marci meg Iduskánk, SZABAD A MAGYAR SZABAD VALHALLA HALLA, FELELŐS NÉP? -KÉPVISELET, VISSZA 1776 AMCSIBA CSIBA CSIBA CSIBERE BRRR... NA NÉPE KÉP-E VAGY KÉPUK GÉKÉP PUPUP? NUKI PU UK?(FITA, MOST HALLOTTAM, HOGY NNNN..NE?)JADA TEREMTSÜNK EMBER-T? (MIBŐL NYULBŐR) Fita, most mikor ELŐSZÖR TALÁLLKOZOK A MI MAGYAR OK TULRULL...FITA A HHH...LEHELL LÉT LETTED LÉTED, ez az hogy tegnap.cirkusz xuku xuku volt hogy egy büdös szar vacak, egy nagy erőspermetelőt vettem a galamb pénzemen,(na ővesz nekem, stidod mikor?) nincsak a természet, na a rakunk megölt előbb három galmabomat, most hogy megvettem a galambos pénzemen, a roha szukuk meg tetveik károkozó? -na minden örök együtt..LÁDD ITT A BALLAN C CCC... AZ EDÉNY ÉDENI BALLANC FELBORULL??? - ÉS AZT CSAK A SZÁNKKAL, FÁNKKAL CALL COOL HA SZÁJJAL,ÉS NICNS LÁDD A MATRIX FILM, SZÁJKOSÁR MEG CZIPZÁR A SZÁD TOK T -ÁTOK?- ZSIROS KENYUR, NA NEM A ZSÖMMEL HANEM A $$$... ÁTOK TÁTOG? SZARTOK? Enni egyetek sárt, allá HHH... föstés, de ha minden eleve elevenen feketére fo$$ve fo$$$... besarta halott? Fita, mi ezt a rühruhák hák hákIÁIk horrorrrr or miáAIk, fita genyő habarcs csa csa csa...stongóla, na meg stok MARY MARCSA -MARCYYK MEG MÁR$$$... INGA? -KARMA, HARMA MÉREG KIGYÓÓGYIK GYIKULA KULLANCS CSÓK? A MÓ BOTA BÓTA TE BUTA, DEBUTA? GOD? -FITA AZ EGY AZ EGYBEN A HAN GOD!!! Zna. most egy olyan, ládd a idIfiammal találkoztam, és most hogy tudnám ugy be villogolni gol, hogy most is ahogy HANG ZZZ...FITA JÉ ZZZ... de JesHus UK? Zna a fiaimmal, lerirtam amit...FITA. azt hogy...na mindehonnan most azonnal, és végül végleg ugy, hogy nem tudtam még olvasni se rá menni a CONPUCA -PUNA SÁRA? -ÁRA? -és most...na a MTA-nak volt először ez a a aaa...hogy koty koty a klotyód klotyogtat666... de csak fo$$$... az is hig -hig-gan?
                 3.: Na mi ÖRÖK ÉLET TÜ TÜZ IS, A NÉPEPEMMEL TÖZÜN -VIZEN ÁT, ÉS AMIT RÁNK KENTEK A SZÁZ -ADÓK, LÁZ ADÓK?-MEGALÁZ??? FITA,szar büdös vackok,az is ládd...na vettem egy nagynyomásu pompát, de nem jó, mert rögtön kisszipantja a vizet, ami ha most teszek bele mérgeket, ami most minden MÉREG DRÁGA kezt lenni,az ÁRAK ÁRUK AZ EGEDBE HÁ HÁ KLOTTY... Zna afeleségem,jaja szorit egyre jobban a a kapca, és olyat mondott, mert most én nagyon félek, és ugy akartam mindent összerakni, hogy... vissza hoztuk a tökgyalut,kér foga kitört, nem is használtuk baxxák meg buxa! Na kis szar doboz...és ne törd össze, és egy kicsit fenHANgom, de te hülye vagy,és ki akarta venni a kezemből, na már egyszer összeraktam, de kimaradt valami, és most...csak egy gicsit,NEM itt a ficánkom nem nem...na most...kajabálsz rám, nem hane hony hony szereetnék szerelem ezt a szart, na HA IGY KIJABÁLTAM VOLNA, MIKOR MEG ISMERKEDTÜNK, NEM MENTEM VOLNA HOZZÁD, NA AZ IFIFIAM HALLOTTA HALOTT LETT, AKI NAGYON ROSSZUL LETT, MINDIG HA IJEN BÜDÖS SZARUK VACCKUK, na most mondom, ÉN TITEEKET IS NEKEM MINDENŐTTÖK KELLETEK, LÁDD ÉN NEM KELLEK SENKINEK, CSAK AZ VALÓBAN ...kinek van még itt..ládd lába dáda lédy meg a frity -firitty ládÁja, rá rá rittyantota... fita hol van a KIVÁLASZOTTJAIKNAK MEG AZOK KIVÁLT NAGY $$$... SEGGECYSKÉIK, Ninicsak én merg te TULRULL TURULL MADARAK VAGYUNK,AMIT MOST UFO?
                    3aaa ... háremUK sioNUK szifoNUK kisláNUK? Na itt nekem csak a MAGYAR OK TULRULL TURULL TURBÁKULÓ NEM KULA, MADARAIM VEREBEK VERT EBEK VÉREBEK KELLENEK, és mOST FITA, na aza akik MOST ÖRÖK VAGYOK,DE CSAK NEKTEK, NEKETEK TEKEREG, NA MEG NYISZÁLVA, akik msot ÉN MINDENENETEK ELŐTT MEG FELETT SZERELLEK...JAJA AZ UFO -Nk? -made in Hu? Whohhh... na most...a fiammal, akivel talákoztam az Ő NAPJÁBA,(fits tesvérem, mit ért el értel? - MAGYAR RULL) és pont most délben ugrott be,és amit együtt... ládd az ifiammal előbb ahol lakunk, a házunk udvara de közel a konyha ajtóhoz, hogy AZÉRT VAN SÖTÉT KOROM ÜSZKÖS FEKETE, MEG TUDATLANSÁG ÁT! Na most az idifiam, most ezt ugy, hogy MIRÉT AKARNAK BENNÜNKET TÖRÖLNI, MERT MI HALHATALAN OK ÉS CSAK ÖRÖK ÉLETÜEK HÜEK VAGYUNK, ÉS CSAK AZOKKAL LEHET SZÓL SZÓT VÁLTANI ÉS ÉRTENI!!! Na most FÉNY VOLT, ÉS MI KOROM FEKETE RÜHUKKBE...fita az megeszi őket (1986 Sziveszter BenesÉK?-fita, minden mindeki a GONDOL LÁT, VAGY ÖLT? -MAGÁT ÁT? -KOZZA KOZMA) nem is tüz,hanem azok a RÜH ATKÁIK.AKTÁIK? AIDÁKÓJAKIK? Zna most, itt rogton akikőtök tök,toko,azok láthatNÁTOK hogy ők csak HER DA? -HORR DA AIDÁKÓAIK HERÉK? -ez most vicca, AMI MINDEN BAB YLONA, LÓNYA, HOGY FELBORULT AZ ÉDENI ÉGI FÉNYE DE KÉNE KÉNEK TERMÉSZET -JAJA JE HOVA MÉSZ ÉSZ MÁ$$$... A F'ARA FO$$$... UT, nem KOSS KUSS UTH<TERMÉSZETES EGYEN SULLY? Na most azonnal Fercsi bátánk, a Sumir (magyar ok) BbLia, hogyha a ÉGI FÉNYEK ÖSSZE JÖTTEK A TÜNDÖKLŐ ARANY SZARVAS JEGYÉBEN, A FÖLD EGY ISZONYU FÉNYBEN MEG TISZTULA TISZA VIZE DE ÉDES LETT, ÉS EZ CSAK SZÓL SZÓL SZÓBA? SZÓLLÓ TÓKÉK SZÜLLY/ŐSE SZÜLYINKKEL SULLYINK SCHULLY -IK? BEKAPTAD NYEMEC? JAHHH...
                  Innennn... ITT A LÉNYREG HOGY HA TI ELHALLGATTOK,FITALJAL ILYAN NAGY...KANUKA KÓ EH MI A KŐ, APU KASZA -KASSZA FA SZAH ARA ÁRA SÁRA KŐ?
...https://www.coasttocoastam.com/
...fita, itt csak akik MOMUSA? -na most ORSZÁG, azonnal azok ÉGIEINK INK LINK LANK LAKATOS, NEKTEK JÁR EGY GATYA FO$$$...
... De akik ma is ÉRTÜNK, moneyÁtok, értünk is mehhalt és az UR, aki kaki földet tur, nem hanem a kloákáty klattyog? -Nátod? KIÉ?- csak MOékAIkék KÉK? -geller ere$$$... az Ige bige testté lett?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (886)
repcsepista Creative Commons License 2024.03.09 0 0 886

                                 UFOzzuummm... miEeee... HHH... MMM... WWW... mi milye a föld? -zÖld, minek? Öld? -az Ég kék? Kié a föld, kie az Ég, akiké a föld Ölt, vagy az Ég kék? -kéke kéne?
                    4.: Kávézzuummm... tea Pócson, vagy Pilvax kávé? Olyan, hogy át tudják venni, ami igy a legbátrabbak bak, itt mese nincs, pénz beszél, és addig, mindenki süket vak néma, ami büdös szaruk vacKUKon, vacKUKért öljük egymást? Zitt kié a föld, ami azonnal ha van egy tulajdonosa, Yosi husY Yonás? - akkor hacsak az ő ők ábrájának adta, most ott vagyunk, amit mára láttam! Itt ezentul NNNN...H? Amit ismét, a törölközőm bedobva, hogy ez akik MENNYEI BÉKÁRA BANKÁRA KLÁRA FÁRA?- VAGYNAK, NEM MÁSSZ A FÁRA, NEM ESEL LE?- azoknak a 8 billcsi pacaLUKból, ami itt ma is, olyan tehetetlenhaju vagyok, aztán az, hogy mindemnik várná sorsa jobbra fodulását, (na az atoMOzók a NUKIsok, tudjákl?) ami most ITT VAN AZ A VALAKUNUK? -Na ma, ott ahol megjelent aki jobban szeret mint Jésus? -ott nem telepatika, hanem ugy ahogy akkor, hangokat hallottam, na most volta a látomásom, hogy a föld kifolyt alólam? Jamit akarok sugarozni, (cucor bárány) hogyha valaki, eljutott oda, ládd nekem borzalom gyerekkorom vala, és a szüleimet -testvéreimet (fita magmara, csak most mert apuék, amit maddsal teszel toszol?-az teszed a tieideel? -fitaled, az ÉN IGÁM, TERHEM KÖNNYÜ? -DE AZT NEKED KELL,KÖNNYETENI MAGADON VAGY LOAN DONUK?) féltettem, most meg a gyerekéinket, ami...Zitt van, ja a legjobb nekem együttes...() UFOzzuummm... miEeee... HHH... MMM... WWW... mi milye a föld? -zÖld, minek? Öld? -az Ég kék? Kié a föld, kie az Ég, akiké a föld Ölt, vagy az Ég kék? -kéke kéne?(( Quint, Beatrice utálom állom az egész XX. -sz
zatot, na én zerintem, csak a hangunk van, és azzal minden? -ha ha HHH...hápogunk háp háp...)Hogy lenne olyan, hogy tegnap hallgattam őket, és olyanok,mint a gyerekkori kis játszótársaim, na meg még a hangjuk is, nekem olyan mint az egyém? -de 8óra munka 8óra pihenés s 8 óra szórakozás, mikor aludtok? -Majd alszom én, ha véget ér az élet, na vicca kozz...
                  5.: Na fita, hogy apuÉNk velünk vannak, mert vettem valamit, ami nagy nyomásu és permetezni, mert tavaly nem permeteztem, és a fene rüh meg doh, megette a szőlőnket, azaz minden előbb a kis unokámak, ami nagyon szeret ha a fáról, vagy most ő szakaszt le szóllő fürtöt, és egy vadember, leül a kőre, megszemezi, most egynkénk bólogat a fejével nyám nyám nyám...nameg nekem ad, a számba teszi nyám nyám...Fita, ha olyanok nek lesztek mint a kis gyerekek... na HA MINDEN KÉSZEN, ÉS TÉNLEG VAN OLYAN, TERÜLJ ASZTALKÁNK? -ASZTALKÁM? -VAN!!! TÁRULJ HHH... Na azt hiszem, ennyi nekifutás, elég hogy comolyan ufo?- vegyetek, itt az asztalunk teritva, és mindenki ami szemnek szának ingere? Zna amit a BUGA, amivel most Márcicus Iduska duska,fita, ténleg hallottam sLuth tesónk hangját, és most az van, hogy TÉNLEG MINDEN A SZAVUNKRA ELŐ ÁLL, VAGY HA MOST... Na had villogjak még az álmomról, ami VALÓSÁG ...UGY IRTAM HOGY VALÓSÉG, ÉS TÉNLEG ÉG? Fita, amit a BbLia, na hogy tudnék, ládd NEKEM NINCS ELLENSÉGEM, SEGGEM? -Zna az az, hogy azzal, seggecskrémük mővok, itt most ne feledjem, tahát azért vágom be, hogy ereDetty az hogy ORSZÁG OK, azok olyanok, amit a BbLia emlit, hogy EGY CSODA OLYAN PERTOMOBIL ÉDEN -EDÉNY KERT, AMI TÖKÉLY?
                   6.: FitLITA litájnia, mert most csak az, na az előbbi, hogy az amit sokzor, hogy csak örök vendékeskezés van,amugy pilla nat se, hogy a véggtelen Világminden s Ég, akármellik ponján ugy, hogy egy pinalát $$$... na ha az, most amit hogy ennél de ennél, jobb nincs! Fita, olyan hogy dolgozni, az a halál!!! -na most akik dolgoztatnak az A WARROSOS UK, ÉS ARANY WARROSUK, és itt azonnal, ezt se feledjem el, NINCSAK MINDEN AZ EMLÉKED EDD ÉS EMLÉKÜNK VAGY HA TI ELHALLGATTOK,MEG SZÓLALNAK A KÖVEK? Sóval, itt a legjobban ládd PINK FLOYD? -az hogy város, az EGENEST WAR ÓTVAR, ÉS MINDENKI RÜHES MEG MOJOS MEG ÓTVAROS LEPRÁS LETT!!! Most az hogy, bevilolgni azt amit csak mára, ahoz az összes villogácsa kása, ami negyon szeretnem hogy A HAN GOD, A HANG UNK HANGULÁT OD? Sóval, most arról, hogy most hogy áll a széna boglyánk, oldott kévék, sehol 1 kazal? -na az lenne a kis tábürtüzeink -oázisaink,na a kölyök, itt volt a másik nagyapja is oááá...fitelitek,most azoknak a gyerekeknek, akinek se anukaja s apukana ---nem lehet, van szomorubb, de ugy is, hogy csak ÖRÖK EGY SZÜLŐ SZÓLLÓ TŐKÉK? Na most azt hogy AHOGY MOON DOM, ami a négy folyó, tehát ez az ami a HHH... MOMHONUNK, ezt megint,az hogy HUNIVERSEK, nincsak a ima könyveinket, ténleg vármegyéket adtak, egy magyar sirat ér? Fita, amit okvetlen,hogy az a HHH...amit az itt van, és korom feketébe, de belül, ott van a FÉNY HHH...és most ez ami itt van, az ami ez a szellem mi, fitalja, most az egy olyan, hogy az lenne az, ami ha most--PONTOSON,ahoz hogy MESIÁS fel vagy le jönnön, na az a NAGY SZOBOR UK,akik a ábra jami, AIDÁINAK adta a földet, nincsak ez borzalom, most egy olyan ahogy HHH... van, de ugy hogy azok patentolva, és valóban tök egy UNIT-OK? ÉS ITT NINCS HHH... DE VAN EGY OLYAN HOGY MINT AZ ALSÓ FIOKJA,ÉS ÉG? Fita ugyis hogy minden ROHAD ÁS $$$... ROHAD A DO? NA A TELEFONON... LÁDD AMI NEKÜNK A FŐ, AZ BASE? FITA PÉNZ BESZÉL? ÉL, ÉS MONDUK, A BŐRÖD MIT ÉR? MI VAN ALATTA?
                  Innnenn... Fita, akik ezt tudnák? -azaz ezt nem tudod gondolni, (JELEN?) ahoz ténleg ezt? -na kivántam, olyat mondtam, bár sose $$$... lett volna, de HHH...? NINCS!
...oááá...

Előzmény: repcsepista (885)
repcsepista Creative Commons License 2024.03.08 0 0 885

                                 UFOzzuummm... miEeee... HHH... MMM... WWW... mi milye a föld? -zÖld, minek? Öld? -az Ég kék? Kié a föld, kie az Ég, akiké a föld Ölt, vagy az Ég kék? -kéke kéne?
                   1.: 3/8. A KÉP? HHH... de NNNN... HHH... HÁ? Ime mime, amiképpen KÉP s KP? -kész pénz, amiképen nem a KÉPen, képeden, ugy fent, az Égben? -lent is? (ha lebugyi gatya?) -az hol van, egy hol (LYUKUK UKXUK XUKU XUKU XUKUK KUKUKKK... LUKUUK KUKUKK LYUKAIAIK TÁN TÁN TÁNC TAN TAN TAM TANUKIAJAIK? AJJAIK AJJA AJAJAJJJ...HAJA HAJJA HAJJA AZ ÉGNEK ÁLL?) Ezt mikor meglátogattam Lehelünket, akkor most az Égi HHH... akkor is leirtam, hogy a FÉNY HHH... HONAINKBA... MOST HHH... MINT EGY H? -MIND EGY EGY HHH...HÁZ? Ugyi mumi csoda a Mamánk FÉNYE NYELVE VEZET? Ó ÉGY HHH...HANG, Ó Ő VEZET, ÉDESAMAMAANYÁNK FÉNYE NYELVE NYÁLA VEZET NE NEEE... Fita, amiért midnenekelőtt, a MAGYAR ÉDSANYÁNK NYELVEÜNKET EL AKARNÁK VENNI? MEGVENNI, JAJAJAJAJJJ... SZIVET CSERÉLJEN AKI HHH...HAZÁJÁT ÁT? -CSERÉLI MIRE PIRE? PI-RE? Na msot megprószálok uri muri gyere kid,dik?-lenni, töketlenkedik? Tökélett éretlen, vagy Tőke Lenke, lenni enni, vagy nem Lenin? -Staliin dinga? -stalinex? BULL dózer dózera bullisok orgia gyia, az ARANY WARR X ÓTWAR UK? Na mikor mentem Lehelünkhöz, fita én mikor Lehell? -az az hogy vissza jövet, Lelelünktól, lü? na nem kürtŐ?-egymást lehelLELjétek,és itt mi volt az első siratAInk (NUK? -A DURNG UK? DÖG DÖRGEDELMES ENGEDELMES JUHUSUK VAGY, LE HECCC...) lehel betÖltve? Fita, ha 1979? -nem tudom pontosan, de EGY AZ EGYBEN TALÁLKOZOK ÖRÖK ÉLETÜ -ÉLET HÜ MAGYAR -TESVÉREINKKEL, AZAZ MI IS AKIK MÁR TUDNAK CSIPOGNI, MI TULRULL TURULL MADÁRKÁK VAGYUNK, AZAZ AKIKET MOST UFO? Na itt a FÉNY A LEGERŐSEBB, és mikor a számitgépet (Conpuca centZuza, megvette a feleségem, az első,gyere csak te lófejü, papoló, és térisd meg a magyarjAId ÁT, minket már meg téritettél TÉR =IDŐ DE TÜDŐ?)
                   2.. Na több alkalommal, pl. itt egy oylan erővel nézünk szembe, ami mindennél nagyobb,(FEKETE DE FENEKTLEN ÜSZKÖS LYUKUK, HA BELE SZAGOL TÁ MOST HOL A LUK?) na pontosan hogy vilLOGtam akkor be, de most OTT VOLTAM, A HUNKBA, ami ismét most láttam hogy sok sok sokk...HHH...ból, FÉNYUFÓK jönnek, és mikor behasitunk a semmibe, semmi $$$...szaUK fo$$$... ihlattUK semmi, és most KÉPZELŐDTEM? Fita,a FEKETE KOSZUK * KOZMO$$$... KOZMA/BEVONATUK bizon berezonál, betercel, és be szarat ami bizon, nállam igen sürven csepegi? nana a popa, követlezők, meg mosthova lett a telavivi tele a bili?- A következő hogy a ürükben,(fita minden koromkarma meg füst-korom korupp poruk hami kamu DAM UK?-) megtaláltam Uj JewUKusalmát, ugyanaz a gaz, nemigaz? -sehol semmi se seccska széna szalma, kubacka? Most amit bevillogok, az olyan, hogy A MENNYEK MOMUNK ORSZÁGAINK BENNÜNK VAN, ÉS ITT IS...NA MOST VAGY EGY KOROM X KOROM NAGY H!!! -ABBAN kis kisz H-K? (fita minden a GONDOL LÁTOD?) Most az hogy UNIVERSEK -VERZIÓAINK VAGY AIJAKIK AIDA DÁCÓAIK,, azok UNITOK, AZAZ TELJESEN UGYANAZ AZ HHH... ÉS MOST ANNAK AZ ALJÁN? Fita, mi felvettük A KOSZ -KOSZTOS KOZMOSZATOK, RUHURÜHÜHÜHÜHÜHÜÜÜ... Fita, most megprószálok ugy, ahogy apuÉNk, pitim, miért nem ugy beszélsz? Na tegnap mikor ez nem olyan az, amit akarsz, (na azt takarni akaROM, mert ha megtudják hogy hogyan gondolkódom apu kasza kassza f sza kő?- dom? Kör Körpatkókőmeden CCC...énk?) -akkor végleg, el választják a két öcsém először, ládd ma is a PÉNZ? -azaz fiteljatok EGÜNBE, AZ A HHH...HÁ? -na előbb, hogy a központi telefoNUK, beázott és nincs rá pénz, hogy megcsinálják, de most fita, ezek ha a földért, ami jajaja ez már a III. -végzetss WALLAG HHH...JAJA KIÉ A FÖLD? -öld zöld) s sose tudtam meg közeLIT enni, egy kis gyere kid, mennyünk a (mamapibe) mi mennyünkbe beee... SÓVAL, tudod mit apám, nincs pénz!!! Fita ha pénzról beszélünk, már te nem vagy,hanem él benned a a aaa...AIDA DÁKÓ LYUK UK JUHUS UK HUKK? -na most az amit tegnapra rá rá rá ...rittyantottam, az ágyik alláh dugintottam...
                  3.: Na az a fa, az a W -deforditott M? ---ami a MI MAGUNK, NA MEG ÖVÉK KÉ? -KÉNEK ÉNEK?-, AZ PÉNZÜK KÉNE KÉNE? Na az amit ládd az a MÉREG ZÖLD, az az mikor egy zsinórral, dzsidó DZSIDA ARANY zsinór adó? -az a MÉREGZÖLD ZSINÓR AMIVEL A FA AMI MÁR ELSZÁRADT BOT, VAGY DURUNG (NIKNUK UK?) BE VAN TEKERVE KIGYÓÓGIK A MO, FINACIA SYA ZSINÓRRAL, KÖL-DÖG? ZSINÓRRAL, na meg most a mászik hogy MENÜNK MENNÜNK HHH... Fita, mert amit most is, az a SZIN TISZTA TISZA VIZE DE ISRTERGAM MU? Na a fekete SÉG? -nincsak AZ AMI AZ A KOROM FEKETE POR ÉS HAMU SZÜRKÉS KÉS? -CA$$$... $$$... MEN A VONAT MEN VONAT KANIZÁSRA LÁ$$A KANNI B'LLOZÁS KANNIBULIIZÁS KANNI$$$... LI$$$.. TATÁS (JÁNUK8:44!!!) VÉG BÉL BÁL UK ORGIA ÁLLOMÁS? Na most, MI MAGYAROK, AKIK FŐLEG TI IS Mi is ufok vagyunk! -UFO-k? -made in Hu? Whohhh... MI A MI EGÜNKBEN, fita EG, az tojás, és az ez, azaz itt AMI FEKETE BEVONAT KOROMPOR HAMU, AZ TOJÁS UK? Fita, követtem a fiaimat, AKI EGY MÉREG ZÖLD ÉDENKERTBE LANTOLT, fita nem a fizikaikaki ANYA GOD (hangod?) vagy, nincsak csak ANYA KOCA MEG ÓLJAIK VANNAK, IGEN IGEN A JÁSZÓL SZÓL IS AZ? -mert itt senki nem LÁT HHH...fita minden gondolátod is i$$$ ...$I$$$. JÖJJ HÁT HÁTIZSÁK PESTI, ÉS CSÖ$$$...te vagy CSŐ$$$... ER KÖLCS CSŐSZ? AZ Ő ŐK A TEREMTŐKÖSÖK KOSOK BIKACSÖKÖSÖK S AZAZ KIGYOGYIK KIGYÓGYIT A MOÉK BOTA, TEBUTA BICEBÓCA? -ELŐBB SEBEKET VÁG ZSEBED, SZEBÜNK SEBÜNK? (SEBEIKBE ZSEBEINBE GYÓGYULUNK MEG TELJESEN TEJESEN, TE BAKKACSKE UGRÁLHACC) -Fita a felesÉgemet letiporta porta pora,és most mind a két fia, három, na a harmadik egy kis horoorr mia? -(de akarom hogy ezek az ÉL MÉNNYEK A GYEREKÉINK KID DIKUK KEZÉBE SZEMÉBEN FÉNYLJEN JEN? -és most a fiaim,mindent el követnek hogy sirjál, olyan őrötséged sgged fircog- pircogtatod, (nanana Égi málna, na meg ingó bingó trinkó porbafingó kis gyerkőc hőccögne, nem henceg777...666... fenekünk pattogha ha?) hogy az érdemes... Fita, tartsátok meg, én is mindent elkövetek, hogy a dicckkeket egy...na van az a kis mütyürk, csak most nem létezik, lenne valaki aki kezdene ne... fel él él él...ha nem bánt senkit, létezik olyan had el hadoba, és fita, csak a HAN GOD VAN? -FIN GOD? -NA HA KI FINGOTT KI FING GOD OTT?
                  Innennn..fita, anyum, mikor a lukmbul kibujtál, olyan hangokat adtál, hogy a bábák félni kezdtek,meg kellett popsoljam a posid... na ÉLET LETT FÉNY?- JEL HELL HELL HELL....BAMEG UTÁLOM LÓM LOAN DON? EZ AZ EGÉSZ? FITA, tengap hogy nem te csináltad? (magam?) -na nem neked -nekem -nekünk, lett ez? -baxatva fakÖlve eleve) mert mi ÖRÖK ÉL LÉT HÜE GYERE KID VAGYUINK, ÉS JÁTSZUNK A PORBA,DE AZ ÖVÉKÉBE BÉKE, PORAIKRA? BÉKA BREKEKEKEEE... JAJA SZÁRAZ TÓNAK NEDVES PARTJA... AHOL A PART SZAKAD SZAKADT, TE ÁGRÓL SZAKADT, A SIONUK HEGYÜK? - RÜHE RULL UK LE GURGULA GRRR... BRRR... HAM HAM HAM... HEM BERGER, FA SIR FA SIRT, FEJ FA?FA FEJ?
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (884)
repcsepista Creative Commons License 2024.03.08 0 0 884

                                 UFOzzuuMMM... M M M... miEeee... W W W ... Volt volt volt...hol neM Volt, Watt a fak? Mi kő, Mi nem kő, apu kasza kassza fa sza kő?
                     4.: Kávézzummm... tea? -mufftot ittam, most. -később Pilvax kávé? Amit mára, nagyon tisztán meg tudtam figyelni, ha lenne gondolát olvasónk, akkormost midenki akik ÖRÖK ÉLEK, nem henyélek? Zitt azt gondolni, most megláttam lehetetlen, mert ez egy növény, amit kimodottan erre célra növesztettek,de kik, mik, mi ko MO? -bota, nincsak az is fa, és kigyóvá vállik, és lenyeli a fáraó (fára ó?) fára ó fara fa sza? Most nem menek bele, de mindent itt ki kell belleznünk, nem véletlen vagyunk elő -őrsek, fel deritók? Ez megin, itt fel rezzegni lehetetlen! -monduk ha nincs legalább leg alól,akit állandóan el akaranának *tafostatni* bele, tenni a láb alól? Most itt megint, hogy nem az az első, hogy kapcsolátban maradni a halotainkkal, nem az övéké, mert megtudod amit látta,hogy igazibull mi ki MÓ-bota butabóta JáNUK8:44? -hogy őrdög? -ITT AZ HOGY NINCS BENNE EGY SZEM, FÉNY -SZIKRA HELLE EMLÉKE$ $$$... Ke$$ej a sggibe teszel? Fita, itt jönnek apuÉNk, amit mára, hogy van halál,azaz akik pá$$apÖlőikAIt juhusUK a kaja,választották, amit itt most, az hogy amit mára? Nézzük hogy kevertem meg a keveréket? Viccza hogy MÓé bota, kigyóvá válik, és lenyenli a fáraók? -fita az ténleg Ókfa?-varázslóinak a botát, ami szintén kigyóvá vált? Na bitta, hogy száraznak kellett legyen, mert ha zöld, ami az első amit teremtenek *fita az nem az ÖVÉKÉBULL? -BULI, egy olyan mint ha láttatok nagy kaktusz fát, akor annak van két nagy ága, és a közepin, ládd a W betük,csak felforditott M,azaz akis avan,? -van közÉpen, ami egy három olyan mint a W, dejó lenne, ha érteném ezt a conpucát, mert most tudnám, tudom csak...na prószálom, az emojba nincs olyan, sóval, az legközelebbi formája, amit a filemeken, meg itt is kitesznek akasztanak az ajó félfára, azt a dölt most három águ W félét?
                  5.: Na egy nagyon nagon zöld (méregzöld) három águ fa, aminek most a tetejét levágták,de mienhogy rá tették, azt amit most állatok feje, kopnyája, és az egy valóban számitógép -conputer? Zitt félre baxáskása kasza kassza? -apu kasza, kő? -nincs! Most a fiaimnak, hogy okvetlen figyeljed meg magad,(fita előbb utóbb a te álmodba vagy, csak kell hogy midnennap?) na most az az...amit csak most akik ott vannak, hogy kezzdenünk, felocsudni magunkhoz térni,nyulni, ami nekünk természetetes és most én onnnan, fita nagyamamámék tudták ki vagyok!!! Amit most mindennap, minden nap, és nekem neked nekünk nincs halál, ez a fiamnak ma, én örök vagyok neked,és azt neked sincs halál, azt csak te tudod eldönteni, na most jönne be, hogy a testem ellenem? Fita, mert mi fel tudunk rezzegni, ami most mára, a posom vagy van egy nagyobb állat...fita, az agyam? -rakun, na bejön, de most ott vagyok, hogy vagyok? -na én csak nektek,és felemellek magammal, ahogy vagy, hogy vagy, vagyunk? Fita, mi is vagyunk, Mi is ufók vagyunk, azt emelkedett..azaz itt olyan hogy te fel tudnál rezegni,(fenti én vagyok nélkül?) ami jaja mert van fényed ed, öd -odud, amit most tudunk, egyenként is meg együtt fel srófolni vagy ölni? Petróleum lámpa, milyen sép a lánga, na reggelre vagy a rakun, vagy posom,felktörte a rtótot, és megölt három legszebb galambomat, de már nem őrjöngök meg döhöngük, mert pitim, ez nem olyan az, amit te akarsz, és ezt nem te csináltad! -megtankoltam, 26 galon 138 dollcsi négy órát vezettem, ami ismét szardina dinia nélkül, na meg kiment a szervó pompám,na ez itt... megoldhatalan,és most olyan valami borzalom jön, amit sose volt le$$$... nincsak, az agyam, egy fo$$$... de a hasam...
                6.: A problármám, hogy előre meg kell villantanom, hogy mit és hogy fogom, közkézre, nem hanam be villogoni,ami most fita, apuénkkal, ugy beszélünk, csak az hogy olyan mint cengő,előbb becsengetnek, Ó milyen, szépen cseng, ha egy sziv Jézus,az egy, és csak minden gyereke a MiATYÁNYNAK Jézus, amit rögtön debiza nincs se kisebb kittyebb ketyeg kotyog, se nagyobb, ami ládd TE IS MINDEN TESTVÉRÜNK, BENNE MIATYANKMAMÁNK, GYERE KID *dik* KÉINK, AMI AMI ITT HUS ÉS CSAK HUSÁNGOLNA,*ellangola* jaja fita, most az hogy EZ EGY ÖNEMÉSZTÓ ROHASZTÓ ROHADÁS AZAZ EGY ÖNEMÉSZTÓ KÉNKÖVES TÓ, VAGY EGY ÉGŐ POKOL ÓL? Na ezt is, hogy AKIK VELEM VAGYTOK, mi a MI MENNYÜNBE MENNÜNK BE,DE AMIG HALLJUK EGYMÁST SZIV ÉT SZAVÁT, ÉS ÉREZZÜK EGYMÁS SZAGÁT,azaz az Jó szag! -és van nem jó, azt ne edd és ne szaGOLD? Jaja büdös 0LT DÖG SZAR szaga van!-na apuénk, nincs! -tessék? -ládd pénz? Most én igen igen ...apuÉnk beszélték, hogy a nyemecek el jutottak hogy 3 alap ellem az oka mindennek, ami itt az anyagoknak? Na az hérom elem, az egy! Fita, maga ez a ROTÁCIÓ? -azaz szület -halál -szület -halál, és nem tud az ihlető magáról se semmit, teljesen..ha a KIGYÓ,AZ HUS? -NA MOST A REZZGÉS? -ITT VAN A XEXINGER ZINGER? ZINGERÉK KERÉK KÖTŐK, ZÖRGETIK A WARÓGÉPET-GÉPEZETEIKET? HADIPAR/PATWAR
                  Innen, bocs, mert csak a mara, de az hogy most, ládd NEKÜNK AKIK MOST VELEM VAGYTOK, az az hogy pontosan mi lenne a teendőnk, ami apuénk, azokat akik kell a jó? -nem? -azok magukat, ami amit te magaddal csinálsz, gondolölsz? -ugganaza gané, gén, amit másikoddal, jaja azt magaddal, te büszke daliás legén? -vagy nincsak, hogy kerütél a bitó fára, fára Ó?
... van egy olyan film, Eternals, (2021) a racce of Imoráls being whit Superhuman who have secretly lived on Eart for thosen of years... fita,ez igaz,látod lábuk nyomAIt... fita, az amt ők vernek mentetet a nyakuAIba, na azok? -fita juhusUK, vagy olyan hogy fény? - az éjszkaába, nincsak mi beültüztünk monsternak? -na félnek, ládd sitim pitim $$$...
...amit már c2con,feltettem, a tyuk gént most, a krumlivel keresztezik,de na a mgÉnünk? -Fita, ezek most mindent össsze genyóztak, és mi lett, le$$$... Leesett a pop az ágyról twist...
...oááá...

Előzmény: repcsepista (883)
repcsepista Creative Commons License 2024.03.07 0 0 883

                                  UFOzzuuMMM... M M M... miEeee... W W W ... Volt volt volt...hol neM Volt, Watt a fak? Mi kő, Mi nem kő, apu kasza kassza fa sza kő?
                    1.: 3/7. A KÉP? W W W... Whohhh... Ezen tul stull? -NNNN... nekeM neked nektek nekünk künk ÜNK, nincs halál, és ezt mnDennap DERUS KARÁCSONT de minden nap, RÁ GOD? -Mit kit Mi ki MMM... MO MO MO WWW... Whohhh...Most,mielőtt az Ur asztalához ültem, apuénk, na igy jött be, légy normális, aMi neM tudoM Mia cica Március Iduska cicije barka, cicája Miajuuu... kaka? Vedük ugg, aMi beMen kijön a Bele KigyóJÁHba bigyója? 8 (nyolc üres a polc) billió a biliikbe tele,pacaLUK? Ezt lenne a Márcicisuskánk kán kán kánk meg a DuskákáAInk, ládd MUK? -kuM? -mig az idő betejesedése MiUNK! Mi is UFO.k? -nem jön be, ami itt olyan GAZSÁGUK UK, GIG GAZOK? Na most csak a HALÁLUKBA LUK UK-KALL MENNŐK? HUSOM A HUSOD, SZAGOLOD öldölt zÖld, HANGOM A HAN GOD, A GECYIK HUSZ ÁR OD, RABBI SZOLGÁD GÉGÁGILE ÁD, GIRLE GÖRBE FREEND END DED, DE AD, MIT AD? HANGOM A HAN GOD, A DOGOM DÖGÖM VAGY, ELEVE LEVE LÓVÉD VÉD? SWÉD KANYARÓ, EB URA FACÓ ELÁSVA? IMe a MiMe, apu hogy Men be, az nagy Medve, az oroszJáNUK barlangjába...Fita, akik csak GONDOLÁTTÁBA LÁTTA? -ÖLT, VAGY XEXÖLT, AZ MAGÁTUL STUL, ÁLLJON A TÜKÖRÉBE RÉBE, ÉS MOST A NÉPE BIRÓSÁGA AZAZ NÉP BIRÓSÁG ÁGA BOGA ALLÁ HÁ HÁ HÁ...HA NEM, VÉGE!!! ÖRÖKRE TÖR ÖLVE!!! -MAG-ÁT TÖRÖLTE??? -fita itt több mnt 20 évvel ezelőtt, kérdem, hogy ha megmukKnaok itt is törölnek, na egy kis édesahngu kislánunk, itt mindem a maga maga popsiját törli?
                  2.: AZ ELSŐ, hogy vagyok x vagyunk!!! -baxunk buxunk, szer busz? -de csak neked, Magyar MagyarOk testvéreM -véreIM verebek vérebek MMM... Zett torrr... disznóódisz ól s torrr... s hogy te élsz vagy halsz vagy hallak? -azt csak a Mi AMO (FÉNYÜNK) ISTENATYÁNK TUDJA? -HA Ő TE IS, MERT ÖRÖK EGY EGYÜTT EGYBE ÖRÖK EGÉSZÉBEN, A VÉGTELEN VILÁGMINDEN S ÉGBEN, ÉS AZ BENNEM BENNED MINT KATIBA A CÖVEK, SZÖVEG? -FASZEG S SZISZEG VAGY VAS SZEG? VÉGE, KI VAGY SEMMIZVE SEGGICIZVE? sTEIN A KIRÁLY LYUK LUK LURKÓAIK? Fita, ezt már fesziti faszi foxi Mancicis, feszegettük, hogy amit a EgypToMi W W W... fita, ha valaki a zsidóIra gondol, azt ki tudja meg hágni, (hág ár) gátölni? Amiról nagybaszó van, hogy meg tudjuk NUK e látni,hogy MIK AZ OK MI KI MO MO MO...ami itt kétseggtelen a PÉNZE$$$... ZSÁKAIK ZSIZJ$ÓsKÁAIK HÁT HÁTIZSÁKUK KUK KUKUK UKusaIAJAKIK? Mellecsleg,MI MOST MAGYAR OK MENNÜNK HAZA, AZAZ MI A MI HAZÁNK HÁZUNK, NA MEG KERTÜNK, KERETEINK? Nindzsa csak az EMBER tudja hol a hat ára? -fenekünk pattog666... na na na... Sóval, az hogy GIG GAZOK, AKIK OSZD MEG BAXDMEG URLALKODJ RAJTUK, NA AZ A W W W...ÖRÖK WÉWÉK W.CCC... WALTER FIAM JER HAZA, KLOTYÓ SOK SOKK... tRöha, fita, apunk, legy norMális, lis? -lisen? A hell hellzet az, hogy aki KEZET EMEL BÁNTÓLAG, azt azonnal a NÉPE ELLÉ KELL ÁLLI/TANI TANI TANI...AZAZ AMIT MAGAD DAL AL, AMI MINDEN AMI VAN, MINDENEK MINDENKI KID, DIK -DIGED DEGED DÖGÖD DÖNGÖLÖD (JAJA MAG AD? MA GOD???) DIGELED DÖGÖD? MAG Á BULL, INDULLATOSZKODIK KI KI? MI KI MO MMM... WWW...
                 3.: CSAK MINDEKDIKEDNEK ÉN ÉNNEK ÉNEK, CSAK HANGJA HAN GOD??? S KI MI A HANG ADÓD? Zitt VANNAK AKIK CSAK ŐK A HAN GOD, HUN GOD? -ADÓK, ÉS NEKED NICS,NEM LEHET, NEM IS GONDOL666... HOGY NEKED LEHET VAGY ADATOTT SZÓ SZÓL? Na most, az hogy A TEREMŐJAKIJAK KIK?- SZÓL SZÓLLÓITOK TITOK = HANG GOD ADÓAIK ZZZ...$$$...? TE VAGY, TE NEM, TE VAGY.TE NEM, ÉS A VAN AZ A SZENT HÁRMAS -HÁROM -HÁREMSÁG, AZ AZ AMI A EGYP TOOMI TUMOR, AJTÓKRA AZ A W? -WIWÁT WIWÁT APÁD KASZÁT? Zitt vicca a TEREM-T ÉS TITKAIKAKIBA? Ime a KÉP, MOST AZ EGY W IS MEG M IS? ESZT IS IS MEG EM IS? A NÖVÉNYT, MEG FEJELTÉK, (FA FEJ FEJ FA? -NINCSAK HA NEM TEREM$$$... JOÓJOS GYÜMÖLCSŐT MAGVAD TÖRÖLVE JAJA MINDENNAP UK EGY ARANY TOJÁSOD) ÉS MOST VEGYÜK A W? AMI HÁROM FEJE VAN A FÁNAK, AMI HÁROM ÁGU!!! KORONÁJA!!! Ezt rögtön megláthatod ha kimered nyit a valóságbam mert benne is, meg a szemetek előttvan???) Za mi MAGYAR OK, mi NEM AZ Ő ŐK(KINUK UK) NŐJE? Mellecsleg a yahWAIk, most mi magyarok le be jöttünk, mert akik ezt létra -látra hozták, most apuénk erősen ... (fita mi mindenütt örök otthon vagyunk, s miért ugy eszÉlsz gondoKÓDöl?)SZÓVAL NEM, DE ITT EZ EGY MEGRONTOTT EDÉNY ÉDENKERT ÉSZ???- ÉS MOST AZ HOGY MAGÁTUL, BEROTTYANHATOTT LE BEROHADT? Zna itt CSAK MI VAGYUNK INKÉM UNKÁM,SGGECSKRÉMEM AKIK EZT NYÉLVE NYELVE NYÉLBE FÉNYE? -ÜTÖTTÜK, ÉS MOST AZ HOGY A TITKUKAT, AZAZ AKI CSAK GONDOLÁTTÁBANK BIDI BANKA MEG TUDNA BA BA BBB... BÁNTANI A MÁSIKÁT, AZ MAGÁT, ÉS MONDUK ITT VANNAK, LÁDD AZ IDÖCSÉM, NÁLLA MÉG NEM HALLOTTAM SENKIT, UGY HÖRÖGNI HÖRRR...HÖRDÖG HÖRRR...ROSSZABB VAGY MINT STALIN -JITLER ÖSSZELÁNCOLVA HÖRRR...MOST OLYAN HOGY ROSSZ, EZT KÖZVETLEN AZ ÉGIEINK ADTÁK TUDTOMRA, UGY HOGY EZ A A AAA...fita én is egy csak fa szUK fej? -NINCSAK CSAK RÁNGATHATNAK DE MOST TE AZ ÖVÉKÉJÁKIT KID, IS? -de nincs, azaz te csak a NÖVÉNY VÉNYE NŐ BASZÁRA VAGY, és állandóan BORONÁZVA kaszálva!!! -fü?-fff...de az Ő ŐK FFF...
                  Innenn... na AZ HOGY EZT ELKEZDTÜK, EZZEL A TITKUK KUKT KUK KUKKK... VÉGE! Fita, nizzed meg a kis buzzu huMu hoMO hoMizion meg b uzzion ürgéieket, a NAGY NUKI PUKISOK, nicsak akik csak bántani ártani akarnak, az irtó gaz, gazirtó MOD ON ON ..FELELŐSÉGRE VONNI, NA OLYAN HOGY EL HALLGATTATLAK... LEHETELEN,MERT CSAK HANG OD ODUD VAN, HANG GOD HANG ÁROD, NA MEG FIRHANG, ALSOS FART FARCSHANG FIN GOD?
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (882)
repcsepista Creative Commons License 2024.03.07 0 1 882

                                 UFOzzuummm... miEeee... Az abzuluultiMOzás ÖLtTimea AIda AIDORKUK KUKUKKK... Money faxtók fosztók közepiNUK KINUK VÉGE, MENNETTEK KELL AHONNAN JÖTTETTEK, AZ ÜRBE, ÜRÜLÉKEK?
                   4.: Kávézzuummm... must most, meg murcos vagyok, mert a muhelykocsim nem ment át, a smogvizsgán, na most van még 30 kevesebb? -napom, s bele verek 100 milest, mi lesz? Vicca, hogy mikor innen, végleg elhagytam ezt a a aaa...miEeee... Most ismét, nekem -neked -nekünk, csak örök életÜNK van, ami most, ami nekem el képzelhetetlen, mi lett a gyerekéinkkel, és most 1979? -egy az egyben találkozok a mi Tulrull Turull Madárainkkal, mert ne hagy itt a gyerekéidet, és ez az, hogy mi nem ebben? -azaz nem az ANYA GOD VAGY, HANEM A HAN GOD!!! Ha szellemek vagyunk, az egy rezzgés, és magas, és most (de ha értel, akkor most is meg figyeheted, és az vagy te!!!)meg van ez is, de ez csak lefele rezegtett! (gravitácioNUK?) Ahoz, hogy találkoz666...tunk, a mi Égieinkkel, akiet most UFO.k? Ezt ugy, hogy én soha nem tudtam azt gondolni, hogy elhagyom a szüleimet, akik a testvéreim, sőttt... midnenek előtt pénz kellett volna, hogy kezdve a két öcsémmel egy tesvérek vagyunk, nem voltunk -leszünk eszünk eszünk? -na az csak a jelenbe van! Vicca, mikor 28 éves koromba, az az hogy KÉPTELEN VAGYOK EZT? - CSINÁLNI, na most 20 éves korukba a két fiam is, öngyilkosok akartak lenni, és ez az, amit a BbLila pna koláda hogy meg kell halni, na az, és most az hogy...nem tudog semmit tenni magamért sem ládd én mindent EGYÜTT MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖS ÉG, na most nekünk olyan VULÁGUNK van, amit mindig apuénk is, miért nem ugy beszélsz élsz? -vagy halsz?
                  5.: Rüha, ma azután, hogy itt vannak olyan pontok, amik vannak, ládd mi a NUKLEUS? -nincsak a NUKI PUSZISAINKAT? Ezt ugy, hogy mi képtelenek vagyunk kint vagy bántalmat okozni, na mikor ha nem bánt senkit, had beszÉljen, és ti is, na vannak akik midnenkinél mélyebb hivók, és azok ha nem is mondják magukról, hogy ők kiváasztottak, de vállasok? -jaja vallásosok? Zna azok akik a PÉNZ Ő ŐK? JAJA PÉNZURAINK? NEM A MIÉNK HANEM PÉNZUR CENZURAK? Fita, most AKI TE MEG ÉN VAGYUNK, jaja Mi is ufok vagyunk! -UFO-k? -made in Hu? Whohhh... lángot vág? Mi az, hogy magyarOK? -ez most is, ládd azt neked kelle tudni, de te azt nem tud666... zna a dögletes, hogy semmit? Fita, ezt JuhusUKkal (nadon fita, mert ez egy elvazsölt kastély UT (ARANY WARROS UK LUKUK?-lököttek? - na most góz vagy gázpüffgészetitovalöködők? -azaz végbélsz szél, és vágáNUK gáz) Zna az hogy mikor vissza, ez azért, mert az hogy SEHOL SE ÓL, SEMMI SZECSKA, SZALMA? Sóval, már itt tudtam meg, hogy anyum, mondom 5 év,összevágok egy kis pénzt, és jövök haza? -lesz abból 10-is, na anyum tudta, és csak azért volt vallásos, mert apumat szerette, és apum? Fita fóleg az apum család de apum-nagymamám-nagyapám, hogy NEKÜNK NUNCS HALÁL, (nincsak most nem csak látható orvgyilkosok lewselkednek rád, hanem akik fekete kivül belük ufosok, ami fita látod hogy itt mi men, nem, mennük?) na most ők ugy tuidtnak inteni, meg kell maradni, ami 2022 -23 ra, MAR ...HA? A SZÓ SZAROS ÉRTELMÉHBEN, FITA AKKOR JELENT MEG A SZENT FÖODÜNG FELETT AZ A NAGY DURUNG UK? -fita minden ami pusztitó utálat, az annak a szobrUKnak a bele, katlaNUK? -jaja minden ami öl, a gondolát is, onnan!
                    6.: Itt te nem akkor halsz meg, mikor a porhüvelyünket? - végleg le ruggtuk, hanem mikor most EZT NEM TUDTAM GONDOLNI, ha mégis akarsz, zén az amit a nagyóPÓmék, magamnak meg teremtem, nincs mi kik MOék, a teremtők, vagy őket is a a aaa...fita amit mi itt hallhutunk, (NUKUK) halhatunk? Fita, akik már nem mindenek előtt magunkért, MAG UK ÉRT? -Zna itt minden halálosan halálos, és akik ezek megett megeccek,azok a rohadó adók, és azok csak le rottyantottak, és ez ugy is, hogy ez a tópik, egyéni kutatók számara lenne, és most mag -magamért, azaz most jönne be, amit apuénk, hogy mi magyarok testvérek közösÉg, és az!!! NEKÜNK NINCS HALÁL, és ami lett, veletek is, ami velem, hogy olyan nekünk amit ezekkel bevetettek belénk belünbe akarnának verni, az bizon vissza, mert amit magaddal magadért teszel, toszol? tRÖha a ruha,(rühe) csak ugy marad,ha hajlandó vagyok, robotolni? -és most az hogy a két öcsémet sose hagyom el,bizon most is gondolkódok, miért, és ki kérdezhette? Na itt most nincs többet hogy emléked veszted, megtalálták az okát, piRULLád? -fita pénzbe kerül, és minden ami pénzbe kerül, az nem hasnyál? Fita, most TE GONDOL OD, GONDOLÁD, JAJA A HAM HAM HAM ...GOM?-VAGY ÁBRA HAM HAM HAM...EZT KAPDBE, BEKAPTAD,NA MOST AZ Ő ÁBRÁJA? NINCSAK AZ HOLT (HOLD?) SUGÁR? DALOLD EL, EZÜST GITÁR, SZIVEMNEK BÁNATÁT, DE ELTÖRÖTT A HEGEDÜ?
..                .Innen, na ha a kocsim, nem dolgozhatok, akkor vége! De most itt addigra, az hogy te még,ténleg, FÉNY -UFO? Fita, mert ahogy mondom, minden a HAN GOD, REZZEG, VAGY JAJA NYISZÁLJÁK A TORKUNK? Borzalom a megélhetés, és a PÉNZÜGYEK? (fita, itt az hogy olom vagy arany nyakláncod, mellik nehezebb?) -na az kell meGOLDanunk, vagy NUK? Ja nem irtam le,a másodk
álmom, ami minden csak ami nekünk a szüségünk,vagy nekik a szükseggük? -eltrakaá a napod? -ne meg bedmeg jön a királyUK LUK? KINGÉK KINGE, BOLHA AZ INGÉBE?
...oááá...
...fita, az akumlátor azért men le, de indult a kocsi, csak kigyult a hibajelző lámpa, mert a villany kapcsolót, ha balra, ládd belsővilágitás, akkor ha csak arra forditom ugy lekapcsoltam a körtét,akkori rajta van mint égne, na most tudom,és ki akarták cseréltetni a motort 8 ezr dollcsi? -most nem tudom, mert menek bele verek 100 millest mi lesz? -ti eltudtok képzelni ennél... na itt mindem kruxifakolás? -láss?-fita, most akik ezt meg látták, azok most, nem a hadesz,degesz, hanem a FÉNY ÜNK, A FÉNY TESTVÉREINK, MOST IS ABBA ATYÁM? NINCSAK AZ ÖRÖK, AZ CSAK JELEN? -HELLEN?
...Nincsak egy s Égben az erő? - vagy elég?-.de könyitettem üritettem magamon, azaz KÖZÖS TEHER VISEL ÉS? JAJA DE AZ ÉN TERHEM EGYÁLTALÁN, HA FÉNY VAGYOK? -NA FÉNYT ADOK, LÁDD A NAP AZ ÉGEN,(MINEK? -HA EGY SZEM $$$...) VAGY LEMENT, VÉGLEG? Lement a nap, a maga járásán...FITA, mninden ami kering, annak van a közép kereingési ponja, (FŐKUSZA KASZA KASSZA) NUKLEUSA? NA AZ MOMUSA? MUMUSA? MÁGUSA? MAG(A)USA? -fita, még jöni kell és jönni fog? -nem itt van? -van? MOMUSE? Nincsak, miért nem a NAGYATOMOS ALLAATOMOS HATALMAK, NEM BESZÉLNEK MAGYAR RULL? -AKKOR MENNEK! -JAJA ARABUSUL? ARRA BUSUL?

Előzmény: Törölt nick (881)
Törölt nick Creative Commons License 2024.03.06 0 0 881

*Egyébként 'be van akadva,- még a girl•ⱥccount is;:̛de még ⱥz is könnyebb, mint ɇz.💜

 

*̚I høpe they·don't delete me, Mømmy. (̽We have a rɇcørdd ̥)🧬°
>> I've døne some posts there;:̛it's nøt·pɇrfect, but quite•Enough.̡
**That ⱥccount shouldn't be deleted., *or bløcked.☯°
»» Next subject is💯sure toºbɇ a diamønd-sutra;:̛just the hair needɇd a
very•løng'decorations;:̛but have døne the dilem.̒💗͗'

https://www.youtube.com/watch?v=ogovW8o-KuU

 

**Minél messzebb van Tőle, annál nehezebb kifejezni magam.🧬

»» Szóval az Övé nagyon személyes;:̛az olyan hogy le·lesz°stoppolva és az lesz a kiindulási•minta;:̛az Ő áldása vⱥn rajta és ezért ⱥz mindenhol beidézhető·.
>> Tehát Vele tudok legegyszerűbb ̴~módon beszélni;:̛és a leghelyesebben·irni˙is (ilyen•értelemben)
>> ☝️·Tényleg le lett irva a gyémánt-szútrának az 'egyik működése;:̛azt kell tudni hogy hihetetlenül felgyorsitja a karmát;:̛és a tanulmányokat is., *ez a dolog pár hete tⱥrt » Ⱥ Mamivⱥl., *Majd esetleg még mesélek róla;:̛de gyorsan elöregedsz,- ha tøvább•káromkodsz.☯'
Jelszó.; Szín.💗͗'
***Még a dɇkørációk·sɇm működnek megfelelően ~ egy másik oldalon:˹tehát külön•azokat is meg kéne tanulni;:̛belőletek viszont nem származik erő.💯

repcsepista Creative Commons License 2024.03.06 -1 0 880

                                  UFOzzuummm... miEeee... Az abzuluultiMOzás ÖLtTimea AIda AIDORKUK KUKUKKK... Money faxtók fosztók közepiNUK KINUK VÉGE, MENNETTEK KELL AHONNAN JÖTTETTEK, AZ ÜRBE, ÜRÜLÉKEK?
                   1.: 3/6: A KÉP?- zitt hogy a mndenség Ég ugy müködik, hogy mindent vissza az ERE DETTYY HELLRE TYUTYUK HELLRE! Zitt a Q -KÖRZÉS, na most annak a közpin (KörpatkómwedenCénk) ázunk, van egy közepin egy közép pont!(a Szent BbLIal láva lába köze, vagy Sára sárlik?) Ez az hogy most egész majdnem hajnal 5-ig, a közép ponyjába valák, és ott teljesen mozdulatlanság van! Jaja körötEMforog az EGÉSZ VILÁG!!!??? -MINDEN S ÉG? Na ez az. hogy amit Sehol semmi $$$... NA ITT A PÉNZ, AZ HOGY AKIK PÉNZ ÉHESEK, AZOK RÖGTÖN ENNEK A VILÁG? -KÖZEPIN PIN KI VANNAK FESZITVE FESZITENEK??? NÁZIK -NOZIK -MOZIK MOZIAIK? -ÁZNAK? MINDEN MINDENKI RÁ KOS ÉS RÁ LUK UK BABU BILLI BUUK BOOK UK BAKOKONUK BANKUKAIKBA BIDUBODEGÁIK KLOTYOGNA FO$$$...Fita, itt olyan ádáz küzdelem az IGAZSÁGOD GOD HAN GOD ÉRT? MIT ÉR? Az árokba három kavics, meg fogom a cicid Maris, fita az rögtön, a kigyó MARA ARA? Tregnapra, hogyha vissza akarok jönni, na husba? -guzsba, az az ami a KIFESZITÉS, és most eleve te NEM VAGY!!! Zna ha vissza akarok jönni, az csak a BEL BELE WAROSAIAYKBA BABA, azaz ami most a vegeta, az a biolgóia robotuk VEGETAIK, na meg van a sintetüka-artifaka...csak ROBOT YCA? ÉS FYYCÁNUK FYCÁN KULLUK, MOÉ BOTA BÓTA, ládd itt csak a COOL KÜL $$$... ŐD? -számit, szemnek szának ingere? Na most, ők adnak EGY EVŐD? (fita amit magyar ok, ezek csak meg esznek, meg emésztenek??? ládd az idő vasfoga?- az lenne Éva LUK UK? Na azok ANGYAL UK LUK? Fita,itt az hogy GÉNEK? -ÉNEK, ITT VAGY UGY TÁNCOLSZ AHOGY Ő ŐK? -A TEREMTŐKÉSEK TÖKÖSÖK FÜTYÖLÉSZNEK ESZNEK, VAGY...most a fiam, bloondiAIdák is elkezdtek NIMRÁDOZNI, ami mert a magyarokat (szeretik mint kecske a kést) nem tudják meg tudták sem meg baxni, sem meg baxatni, ugganés MI SZELEM MI MIK,KIM (SEGGECSKRÉMEK) MOÉK? -NEM HANEM NIMRÓD APUÉNK, NIM RÓD, NEM RÓD? -RUD? DURRR... DORRR... NINCS MULTE KRUMLE DÓRE, ET CU DÓRE? MINDENKI EGYE MEG AMIT TERMELL? -NYEL?
                  2.: Fitelunga bunga, a nap körül forogna a bolygóAInk,vagy mnden ál áll? Amit hogy ha az Ég és föld teremtőjét, kiszegecizték, zitt amit te magadDal gondolát-od -Dal csel -Cselepatak? .- (FITA, MI MAGYAR OK,MI NEMNYERTÜNK EGY CSATÁT SE, MEG NEM VESZTÜNK? -NE VESZÜNK SÁRT, NEM ESZÜNK SÁRT, AMI NEKÜNK IS VAN?)Nincsak Azok a szép napok, ha arra gondolOk? Na az hogy egyedül maradok, az az ogy te NEM VAGY! -VAGY? HANEM ÉL? -FITELJAL, AZ ÉL AZ UT, ÉS NEKÜNK NIMRÓD AZAZ MINDENNAP??? KARÁCSONT, A MAG -MÁG-Y -ÁR HANGÁR HAN GOD, NAPPAL-NÉPEMMEL EL? -VAGY ÉL, ÉS TÜZÜN -VIZEN ÁT, ÁS MA MAMA MOM, NYERD MEG A CSATÁD, NYELJÉL ÉL ÉLVE KACSÁT HÁP HÁP HOL A NUDLY?- NYELVÉBEN ÉL? -EGY NEMZETT S ÉG!!! FITA ÖRÖK EGY FÉNYSZÜLEINK, DE AZ SULLY-INK? -NINCSAK ÖRÖKISKOLÁBA JÁR A KÁBA, és az csak a ÖRÖK SULLYYNK, AZAZ MI ÖRÖK EGY GONDOL LÁT UNK? Fita, az hogy Attilánkat, VILÁGUR? Na te a te VILÁG OD HAN GOD KÖZEPIN ÁZOL? ÁRIÁZOL? HANG ÁRIA-ÁRJA ÁRVÁJA? -RIA... HUN GARYNK HUN GÁR RIÁINK, RIHÁKUK, RIADÓ? ÉBRACCKA TALLPRA MAGYAR? -MIKOR? MIKOR TINA DALOL? JÁH TINA NINA? A JÁSZÓLBA? Jana dana dana don, most az hogy csak ÖRÖK KÖRÖK KERINGŐINK (Ő?) VANNAK, és a Világ OD ODUD DUDE HAN GOD? Azt hogy apuÉnk miért nem ugy beszÉlsz? Ez az hogy most ugyis hogy egyen egyenként, egyen? -FELÜLRŐL NÉZZÜK MAGUNKAT? -vagy alul LULI PULI RULL? -nem érdekel bennünket mi vagy ki vagy,mit hisz el, mit eszel, eszelsz, élsz, ész, nekünk csak a PÉNZ NYOMÁS JOGA, MEG CON TROLL UK? 1936??? -FITA, EZT TE TE TE...NEM IS MERED VERED, DE SZEMED? Nincsak Ron Palcsint palacsinta lekváros, SOUND MONEY, na Roni, makaróni, adjatok 5-vet, pu! Fita, most ténleg benne vagyunk a III. -dik UK, de ha nincs? MONEY UK?
                  3.: Zitt ténleg az IRATAIK, na most ha te nem a te szemeddel látol, vagy láttál valamit mit, s itt az hogy FEN TI LÁTÁS, csak az van, mint LEN TI? KÖRBE AZAZ TANUL TINÓ, ÖKÖR? Zez az, hogy a MAG -ÁR, te a te MAG OD, MA GOD IS AZ A HAZA HÁZA HANGOD, NUKLEUSA? FITA MOMUSA, EGY MOMORSZÁG, ÉS MIDNEN AMI VAN, AZ ÖRÖK AZ! KJÉRDELEK, térdelek, te szerinted, a NAP AZ ALATTUNK VAN, VAGY FELETTÜNK, VAGY TE VAGY A KÖZEPIN ÁZUNK? JAJA FÉNY FÉNY FÉNY...MOMJÉZUSA-MOMJÉZUSEART KEDŐDEIK MAG MAGAM -MOMUNK? Akkor még a Watikanosok tudták, esetleg egyesek, ládd Fehér Matyu Jencink, hogy kik a magyar OK? -van OK oka de toka csak, tokó nélkül, kü,és ha ti elhallgattok, megszóllalnak a KÖVEK MEG A CZINYÁKUKÁIK FICÁNKOK AZAZ A MÉRGED KIGYÓD FAJAIK JAKIK? PÉNZ BESZÉL, DE TÖBBET MINDEN A KUTYA DÖG ADÓ? Zitt csak az Égieink kel kell, lehet csak hogy az ÖRÖK KÖRÖK KÖREINK, BE ZÁRÓDJANAK, HAD TELJEN BEEE... A VÁRT IDÓ, ÓH JÖJJ, JÖJJ EL ÁLDOTT, ÜDVÖZITÓ, na most ezért eleinte, itt is törÖltek, mert VAGY A FÉNY ED EDD? -VAGY A SÁRUKAT A RUKIAIKAKI TOK? -KOT KOT DÁCS ÁCS ÁCSYY, MINDENNAPRA? -EGY TOJÁS? Nincsak, ő is, lefizeti az ÁR ÁT? (FITA KIGYÓBŐR ŐRE BŐRE BŐRZE???) Zna most, eddig, tehát 1024 éve, teljes MOZ DULL ? -FULL? MOÉ BOTA TE BUTA BÓTA, nincsak egy GONDOL-ÁT NEM KÖZELIT LIT? TIL? Na ahol vagyunk, az a SeHOL?-$$$... Ez az. most ami RIVOLTOZ ÁSS LÁSS ÁSIATAIIM, ezt érintettem, hogy mi vagyunk nincs vita, MINDEN NÉPEK KÖZÖTT AZ AZ EL (ÉL?) FEKVŐ, ezt mielőtt a Mi is vagyunk? -ufok vagyunk! RikácsolásAIinkat -kat, NUK? -riVoltozásainkat kat NUK? -az te vagy,azaz te vagy a TE VILÁGOD HAN GOD HANGÁRADATA NUKLEUSA -NUKLEUSE? -OR SZAG- OD ODUDwar? VIRÁG (FÉREG RÁG RÁGOD) IHLLATA ÓH TE MESEBELI AFRICA...
                 Innenn..az hogy AMIKET VILLÓGOK, CSAK AZ VAN! -ládd TÜNJ EL, VAGY TÜNJ FEL MÁR A MAGYAR ÉG, ÉG? -SZINÉN? -ZENE BONA DE SZENE? SZÉNA, SZALMA ALMA (ÁLMA) A FA ALATT? WAS-HINGTON (HANG?) ALMA?
...https://www.coasttocoastam.com/
...kecske bekecske kés,gida gulászta: Evervone is angrie hungry at Germoney after a senes of snubs and scew - ups... fita, mi vagyunk a világUNK, közepin ázunk, és egyesitnünk kell, előbb magunk át UFO-k?- és láss juturós mit ád, pnát,tudna pössz... na pösze, magunkkal kezdve, s itt más kilátás? -jaja mindenki magával ked777... jaja 666...vankod 777...kedve, ha van kedve? Aha, egyesitjuk sziveinket, hogy a felső C CCC...
...oááá...

Előzmény: repcsepista (877)
Törölt nick Creative Commons License 2024.03.06 0 0 879

>> A mami áldása az égi'hønødon is túl van. ✔️
>> A mami nem ingatag;:̛miért magadból indulsz ki?? 
>> Ki vagyok?? Adtam facebookot,- *Na meg umm;:̛most megérdemled azt az idézetet??
>> AZ A MAMI TULȺJDØNA., *tehát » Az a különbség köztem és a Mami között, hogy ismerősök vagyunk;:̛ezért ha ő az ismerősöd lenne, rég nem állna veled*akkor se·szóba.
>> Mije vⱥn•Neki? Ezt már elmondtam;:̛gyakorolj tollbamondást.- Tehát a mamival tudok legjobban gyakorolni;:̛Nagy erőben.̡,
*HFF: Mérd fel a "nagy erő" hasznát;:̛vagyis szorozd meg a ritkaságát az alapvető haszønnal.😊̇
>> ""Szeretni nem lehet... *Hát ez olyan repcse;:̛hogyha én elmennék most,- soha nem tudnád megcáfolni mert nem tudnád leírni, vagyis addig maradnál·ihletetlen,- amíg nem módosítom., *Jártak már így.
>> 'Harmadik bekezdés eleje: Látom teletömködték 'külső tanokkal a fejed,- nem csoda hogy nem működik;:̛ha nálad gyengébb emberek tanácsait·megfogadod. Miért? Mert az Áldás nem így működik --> Szolgáld az erősebbet.
»» Ha meg•megfertőzödsz, és létrehozol egy hamis-kiindulópøntot;:̛vagyis azt, hogy "vagyunk-akik-vagyunk" = 'Azok vagyunk.👆 »» azt ilyen csatával kell leverni., *Ideális-eset'bɇn.💜
>> A Mami azért NŐ repcse, mert kapásból visszautasítana, és soha nem segítene. »» Ezért kell szolgálni a Mamit.💗͗'
>> """és ezt úgy;:̛hogy-Teljesen üres minden.""" »» Hidd el, ezt ő is kitudja mondani.;:̛de csak akkor vallja be, ha rengeteget szolgáltad.

*Ha megérdemelnéd az idézetet;:̛valószínű nem tudnám bemásolni a girl·ⱥccount-ra, ahol•'pl. megígértük, hogy egyforma hosszúságű és színű hajunk lesz. »» De ha rendes leszel;:̛esetleg lefordítom., *Csak mindig máskor vagyok a Mamival.🖤

»» Amíg nincs megvilágosodás;:̛sokat kell titkolózni-repcse
»» Lehet szeretni;:̛ha megdícsér a 'Mami.

Előzmény: repcsepista (878)
repcsepista Creative Commons License 2024.03.06 0 0 878

                       Sya Yojokánk, jojozzunk jó?- jojojojojjj...
         ...Elmegyünk mi Égi hon honba? -minek vagyunk itt? -senkise tudja, ha valaki tud666... jah? -az meg nem mond666...jah? - mert nem akarom tudni, mikor halok meg? -mikor?
         ...Az ember balgatag, az asszony ingatag, és oi oi oi...egyedül, ami azonnal, ha hangodat hallom ha?- fő a nyugalom, nem vagyok -vagyunk egyedül? Na hogy a fényedbe, találkoztam (most) veled, az amiket megpróbáltam, de hogy az aki vagy? Á, kivagy?-lövök? Na hogy amiket leritam, hogy egy fény -forma, de az hogy NŐ? -az csak a szeretet, és itt szerertni nem lehet, miEeee... milye van neki, szöszi haja?
        ...Az hogy keresseük meg magunkat, aztán azzal esetleg a rendelkezésére állok azoknak, akik az fajtÁIm immel ámmal. Az álmAImat sakk matt patt?- ami monmduk, nemtudom ugy leirni, ahogy van, mert ami van, az egyolyan hogy csak NŐ van! -ha nem a szeretet, a gyülület, és ezt ugy, hogy teljesen üres minden, s én amit csinálok van ott valaki, mert szerinted az üresség az fáj, vagy ürités? -ürülunk ha ürülünk, őrölünk? -őrjöngünk?
       ...Amit utóbban gondoltam, te igen közel lehetsz hozzám, nem tudom hogy pontosan mit müvelsz, hanem én mindig kicsi csomó nagyot kiván, szeressük egymást gyerekek,mert az automatematikusan bennem van, mig akikben nincs, van olyan, citrom izü banán? Tegnap a kis felesÉgem, hogy hivják a banánt angolul, na fejbe vágott, banán?
UFO -zumm együtt, tudsz jobbat?
Cuppp...

Előzmény: Törölt nick (876)
repcsepista Creative Commons License 2024.03.06 0 0 877

                                  UFOzzuummm... miEeee... Vitézek mi lehet, a szeles föld alatt -felett, robotok robotUk roBóta. te buta bici -bóca popóca?-oi oi oi... ennivaló?
                    4.: Kávézzuummm... tea. Boston tun NUK? -Pilvax kávé? A nap felkeltének, és lementÉnek, nagyon nagy befolyása (fény) hatása van mindenekre, rám is? Zna az első álmom reggel 4-ig, hogy egy nagy MiUNK, összejövetelünk vala, és kérdéseket tettek fel nekem, annak ellenere hogy láthatólag nem voltam jelen, aminek a vége, egy testvérünk kiállt a középre, és egy olyan kérdést tett fel, amit ő is, LÁTÓ? -és a kérdésre olyat válaszóltam, hogy piTIM, mit te mondol mind igaz! -egyolyan hogy nemigaz, gondolát sem volt! Ez a következő, hogy a magyarok testvérek közössége, itt is itt vannak, és leritam hogy van egy folyosó, valami oknál fogva, engem... na apum bitta meg nagyszüleim,. hogy lát, de mindenki tud róllam! (fita itt is!!!)Most a másik álmom, reggel négytól, amit állandóan hogy oda mehetek be,mégis be tudok menni,az az hogy most ez az összejövelünk, ha csak örök jelenünkben vagyunk, mikor történt? Na fényünkben ben-e benne bennem -bennünk vagyunk, vagy voltunk vagy ha voltunk hogy lehet abból jövő? Megbünhődte már e nép, a multat? -fita nekünk olyan gondolát? -s a jövendőt, az mi? Na most csak érintem, hogy CSAK ÖRÖK VAN, ÉS NEKÜNK? -itt apuÉNk azonnal hogy neked! -nincs halál, és van! -nekik! Ezt most ugy, hogy mi közvetlen vagyunk egymással magyarok testvérek közösÉg? -és én nem tudom gondolni, OGY RAJ TUK? Itt az hogy EGYÜTT, na az minden, és együtt élünk halunk? Azt élünk, az tudom látni de hogy együtt halunk, az az hogy az első hallásra, a nagymamám olvassa a BbLilát, és hogy Sámuel él, mert hangokat hall, és ismeritek a mesét, de itt csak ő ők, akik közvetLen vásznon a terem tőkések, és tökösök, ami van a létra? Fita.angyaLUK UK LUKUK járnak fel és le?
                    5.: Itt most téphetem a szám, de nagyon kevesen vagyunk, akik monduk, hogy olvasnak is irásokat, azt elfogadják...magyarul Isten szava, megIsten beszél,az közvetlen beszél velünk, és mi is egymással, amit itt el KÉP? Most megint mert beszari vagyok, fita a felesÉgem, most is csikkennebb pac pac pac... a beszarit jelen, és most is, ládd olyan 10 perc, és kivették a homlokából azt a kis antannát, na apuék nem! -most, de én nagyon be vagyok szarva, na értsük ugy hogy szarvam van? -kos? -okos? Zna ahol a szivünk, de te ha hallsz látsz valamit, vagy olvasol, mit gondolsz, hogy az neked(azonnal NEKÜNK?) jó, vagy nem, és itt minden az az első RÁ GOD? -GONDOLOD? Jjaja vagy fel kéródzöd, de próbáld meg a kigyó -bigyóját? Sóval, most én mikor apuénk, na főleg a nagymamám, hogy igazbull buli bili mi lesz velem, ha meghalsz, és nekünk nincs! -fita, ez most az, hogy lerirtam egy jó párszor, apuénk, mindenki egy,egyen egyenként is a mennybe, na ők az övékkÉjbe, amihez mindenkinek meg kell dögölnie, és ha az ég és föld teremtője meg döglesztette ette etette fel, magát, ezt möst akkor itt az hogy te nem döglendő endő bendő... nicsak á négykézláb, és meg áldalak, vagy ha már nincs lábod, aki ami lenyelni a másékét, a kis dikét? -RÁ GOD? -azé minden? tRöha, itt mi magyarok nem tehetrünk rólla, hogy mi közvetlen kapcsolátban vagyunk, a MiUNK? -mieinkkel, és ugy, hogy örök egy ISTENATYAMAMANK, és nics olyan hogy ŐK ELŐBB VANNAK, mert mi nem tudjuk NUK, jaja most ha te nem hiszel a GOD DUK UK MINDENKIT MEG DUG,(KIK VOLTAK AZ ELSŐ DUGINTOTTAK?) AZ ÁGYUKBA A TÖBB AZ ÁGYUK ALLÁ HÁ HÁ HÁ...NEM AZ TÖRTÉNIK, AMI VANNAK A TISZTA FAJOK, ÉS TISZTÁLAN OK, ÉS FAJTALAN OK? Fita, az Ó -ŐK NEMZET S ÉGI VONALUIKAT KIRÁLYI POPSÁG, SZENT NEMZET S ÉGEK, ÉGNEK?- ÁLL A HAJA HAJJA...
                     6.: NA MOST, AKIK NAGYON BE KOSZOLÓDTAK, AZOK MEGVÁLTÁSA A HALÁL!!! -Zitt az, hogy ha mégis, na a MIEINKET, ládd 2002 2/22 HOGY MOST...Na a Mi is ufók vagyunk, ez az hogy most azok akik olvasÁtok a magyar Át ok, monduk ugy hogy MiUNK, közösség, jaja Mi is ufok vagyunk s UFO-k? -made in Hu? -Whohhh...na apuÉNk becsngettek, mert csak becsületes elKöltcsősz magyar emberek vagyunk, közösÉg, jaja mert ugy hogy MFTK? -az örök van, tehát itt nem lehet registrálni, azaz hogy tudnuk NUK, az örök létezés? Amit itt rajtunk rajunk kivül, senki, még a fiaiam is, meg a felesÉgem, ezt azt, nagyon de nagyon nehéz gondolni, mert ISTEN? AZT BÜNTETI KIT?- SZERET, EZT AZONNAL, EZZEL TE MÁR GÖGÖLT, A HANGOD IS DÖGÖLT, ÉWE -LUCZION ON ON...MUTÁCZIONUK MOST A LEHELLETED? Fita, a HAN GOD AZ AZ ALAP ELEM ELLEMI SZIN NE ZÉS REZZGÉS, és az is, csak egy eleve deglett bolha fin god GONGOLÁTOD? -a Kingek Kinge bolha de mondom, eleve degellett, az ingébe,de át látszó? -fita, az ami ha valaki nem gondolkóDOM, az egy piszok? Na most az hogy ...irtam hoogy most ide bejönni, amit itt nem az hogy a van a nap, és fénye fényed edd, hanem GONDOL LATOR LÉTRÁK, BAN KUK KUKTA, FASIROD FASIRTOD ZIRLKYA, PACALUK A HÁTIZSÁKÓDBA, BÜN SEBÜNK ZSEBÜNK BAN KÁRAIK KÁR KÁR KÁR...MO MO MOSZARUK SZAR SZAR SZAR...ROHAD666...HATNAK CSAK, ÉS EGY GONDOLÁT LÁT, BÁNT ENGEMET ÁGYBAN PÁRNÁK KÖZT HALNI MEG, na most, NEKEM NEKED NEKÜNK, NINCS HALÁL, AZAZ MI EGYEK VAGYUNK A MI FÉNYATYANKMAMÁNK ÉS TESTVÉREINKKEL KEL KELL, A MI VILÁGAINKBANK? -AMI A MI AMÓ FÉNYÜNK BANGGG... A Mi is ufo vagyunk! -bank, leritam, hogy olyan hogy Jézus, az én vagyok, és olyan hogy nem ÖRÖK EGYISTENATYÁNKMAMÁNK ÉS BENNE, szóval, mi Őrök egyszere dó re vagy dőre... és itt a FÖLD? -na az örök uj, mert mi általUNK LUK UK KUKUKKK...
                    Innenn...fita ha te magyar fája haza máza ábra tiszta és vize, kristálytiszta... Élet fája faja Élet folyója... megmondanád hogy vagy, és vagy? -vagy hol vagyunk? -$$$... hol? -te hiszed, vagy látod magad a tükRÜHÜKkbe? Se hol $$$... semmi $$$... ha mi se? (fita most hogy át olvastam, óh boy...robotoj stulstoy toj tojás de arany,jaja a szine, nem elég?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (875)
Törölt nick Creative Commons License 2024.03.06 0 0 876

*le lett verve a kedves Esztid,- 'is😄
**tényleg filózom azon hogy itthagylak e,- akkor sokkal jøbb lesz "mindenkinek".,
idézem:
🔱'Geo or 'Esther had assaulted•Mommy - (with great·force)
But even She has Løst because;:̛˞˞˞˞Only MommyºHas trⱥnscendt'blɇssings;:̛so she is forced to
Admit that there is no-power - *Without Mømmy's Ⱥpproval...
(̽👆̟ She also had•Wrong in judging her child.Ö)Ü.
»» Esther also has to retreat into Invaliditiiness.
»» No·can Twitter;:̛without•Mommy's Helpy...
»» Nɇɇds to løg on-🪞-privs;:̛neithɇr-øne·has to have given passwords... ̒💗

(kép)

>> A mami nagyon szigorú repcse;:̛nem kellesz, ha ilyen 'røt maradsz.

Hi mommy,- a moment -@ need a quick forumpost for*be chased*away;:̛they already have nø-chance ⱥgainst' ...
*Because i answered an øffensive against its Leader. (yesterday)
**I don't•need inferior things,- like·especially ˞˞Swearing (at) there.🤮*(They'r døing this.)
***Sørry for i need*to mention*this, just nobody;:̛is same elegant as Mommy., *I also need to pick things towards Her. ̡ (f.x.Ö
'|

\/
Ør i just toss*them? for umm.. for•the maybe·later;:̛am spreading minuses there; ❕ and they don't dɇsɇrvɇ mommy's gems...,
*nor any part...
**bⱥsed on math.,
***'̚🖕·for them.̡ 😊

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!