de mennyit süt-főz..Nem hinném , hogy a 3 kislánya eszi meg, biztos a videó után kezdődik a buli....Megyek nézek is videóit.Nem kevés feliratkozója van ...
Biztos , hogy nem ez az eredeti elkészítése, de nekem a pisztráng simán sózva, paprikás lisztben kisütve ízlik a legjobban.Ettem már füstölve , egészben sütve , fokhagymás citromosan stb.
jobb ha nőstényt vágsz, az ivarérett bakot vágás előtt minimum fél, de jobb ha egy évvel kiherülik, a kecskebakszag szabadtéren is 200 m -en belül borzasztó. ugyanez disznóban a kanszag..és vazze néztem húsipari videókat és jellemzően az angolszász területeken, gond nélkül vágjék a dinnyényi tökű kanokat , ehetetlenül büdös a húsa
Akkor rosszul mondtam, hogy kecskegida volt, mert mint írtam is, már kb 10-11 hetes volt a jószág (amúgy bakszagot mitől kap, hozzádörgölőzik a bak?). Szombaton 18:00 órakor tettem be a tepsibe és vasárnap 00:45 órakor lett kész.
Amúgy végül nagyon jó lett :-)) Mediterrán fűszerezést kapott, ami azt jelentette, hogy sót, fokhagymát, mustárt, borsot, kakukkfüvet, rozmaringot, oregánót, apróra vágott szárított paradicsomot, fekete olivabogyót és kapribogyót tettem a pácba, amit a combokra és a bordára kentem.
Ebben állt déltől este 6-ig, akkor tettem be a sütőbe.
A gerincre csak sót és borsot tettem, megtűzdeltem szalonnával és fokhagymával, majd beborítottam bacon szeletekkel.