Keresés

Részletes keresés

anild Creative Commons License 2005.07.23 0 0 128
Csak azért kérdeztem ezt a fájdalom mizériát, mivel Bogi semmit sem érez...vagy legalábbis nem mutatja ki.Olyan, mintha nem lenne rendben az érzöközpontja... Egyedül csak a fülét jelzi(Egyszer simogattam ponta fülét és éppen a markomban volt, mikor el akart indulni és 1 picit meghúztam...Az nagyon nem teccet neki... De egyáltalán nem értem, miért nem jelez se a tappancsára se más testrészére. A másik csajszi rögvest "megmondja", ha valami neki nem tetszö dolog történt...
Előzmény: gina-cat (127)
gina-cat Creative Commons License 2005.07.22 0 0 127

féltékenység jogos, mindenkivel egyformán..., édi lehet ahogy lobognak a fülei, hát nálunk nincs semmi lobogás, futás ezerrel az van. ma reggel kihagytuk, eresztettek a felhők alig akart elindulni, viszont taliztunk az Artúrral+apájával, rendeltem még focit a gyereknek.

szokott méltatlankodni, ha fáj, hisztis csajszi - nőből van!

 

gratulát köszi, ide is...:) - ism.: dátum hibásan szerepel, átok kölyköm nem állította be!

 

Előzmény: anild (126)
anild Creative Commons License 2005.07.22 0 0 126

A macskusz megmarad:))  Tegnao az egérragasztó tréfálta meg:) Belelépett, majd örülten elkezdett szaladni vele. Alig bírtuk megfogni.

Gratulálok az új családtagokhoz!

Bogi is szereti a labdát, neki egy régi bör leeresztett kézilabdája van.Csak az a gond, hogyha elkezdünk labdázni, a másik féltékeny lesz és utána jön a harc. Úgy szoktuk megoldani ezt a problémát, hogy én játszok Dorissal, a kedvesem pedig Bogival lasztizik:) A végeredmény: ök elfáradnak, Bogi nem tudja, hogy lehetne ugy inni, hogy a ladbát se tegye le, de víz is kerüljön a szervezetébe... Olyan aranyos, amikor szalad 1000-rel és a füle meg lobog:)

Mi Salgótarjánban vagyunk... A helyzet szinte ugyanaz, mint Nálatok: egyszer:)- máskor :(

Lehet, hogy lüke kérdés, de berry vonyít, ha véletlenül a lábára lép valaki?

Előzmény: gina-cat (125)
gina-cat Creative Commons License 2005.07.21 0 0 125

további jobbulást a macsnak, ha a Bogi nem fogadja be jobban jár ha új helyet keres, talán ha nagyobb lesz odébbáll, csak legyen rá ideje!

nagy esemény volt nálunk: kedden macsbanda született:) dolgoztam és mikor hazaértem a kisebbik magzatom avval fogadott, hogy mindenki megszületett - kérdezem, honnan tudod? - válasz, mikor a negyedik meglett a Berryke megnyugodott, lefeküdt a doboz mellé, alszik. - tudta, hogy vége., addig meg pörgött ezerrel alig tudták a Ninától távoltartani:)) - hát ennyit a macs-eb barátságról:))

 

sétával többet nem is próbálkoztatok? - milyen kár, pedig annyi jó helyre lehet menni velük "bandázni"!

nekünk kell sétálni, tudod lakásban van a gyerek, de sokszor megijedt ő is, elég volt, ha valami változott az úton. képes volt egy vadiúj szemétkupac láttán hátat fordítani és menekült a másik irányba, elvégre az a valami tegnap még nem volt ott! kb egy éves koráig volt ez a "mindentől félek" korszaka, most már odamegy és megnézi.

vajon az óriások ilyen kis félősek eleinte? - van egy bernáthegyi barátunk, olyan nyolc hónapos körüli - eddig elszaladt a Berry elől, de legutóbb nagyot játszottak. pasiból van Artúr a neve, hozott egy bőrfocit, hát nálunk az egyik kedvenc szórakozása a hölgynek, hogy darabokra szedi, nem is kap csak "álbőrt", korlátozott számban. hát a kispasi /már nagyobb az én babcimnál/ odaadta a focit, de visszavenni nem merte, az lett a vége, hogy megkaptuk örökbe:))

 

Budapest - egyszer:)) - máskor:((

 

 

Előzmény: anild (124)
anild Creative Commons License 2005.07.19 0 0 124

Szia!

Bogi - a szentem - vasárnap reggel megkóstolta a legkisebb cicát... Mehettem is az állatorvoshoz. Még szerencse, hogy az utca végén lakik:) A cica már jól van, de ahogy megfogta, nem hittem volna, hogy marad még valami belöle... Derékon kapta, megrázta, majd behajította a kocsi alá. De mint már írtam, a macs már szaladgál:)

Nem szoktunk sétálni, sajna... Egyszer elmentünk a közeli tóhoz, a de visszafeléjövet az egyik ház elött álló mautó nem akart elindulni, majd egyszer csak durrant egy óriásit, Bogi meg úgy megijedt, hogy majdnem kitépte magát a kezemböl, alig lehetett visszatartani:)

De szerencsére nagy a kert, van hol jáccani:) és kivel

Átnézek majd oda is...

Légy jó

Jut ezsembe! Melyik városban laktok?

 

Előzmény: gina-cat (122)
gina-cat Creative Commons License 2005.07.19 0 0 123

köszönöm:))

nálatok mizújs? - maccsal még mindíg vitázik? -  mi lett a neve?

Előzmény: glycerin (121)
gina-cat Creative Commons License 2005.07.19 0 0 122

megértem, hogy ragaszkodtok hozzá, én se adnám...)

igazi kis otthonülő, csoda egy pofa, hogy nem ment világgá a barátnőjével, sétáltatni szoktátok? - Babci "csak " kétszer van kinn naponta, reggel futunk, este játszódunk, egyébként esze ágában sincs elindulni. 

sajnálom a két macsot, úgy tűnik Boginak "egyetlene" van - macsozni gyere át

ide!!! -

na a Berryke se szeret mindenkit, az utcán kergeti őket:) - otthoniak közül is inkább a két csajt szereti, velük szokott játszani is, a kandúrral elviselik egymást, olyan kölcsönös tiszteletféle. megtartják a "három lépést". 

 

megnéztem a képeket, majd igyekszek feltenni néhányat...

 

tegnapi pancsi, nagyon bírta, egész nap ázott:) - pesze mi okosan itthon hagytuk a fociját, kénytelen volt megelégedni holmi botokkal. jó kis hely volt, azt hiszem megyünk máskor is:) - mikor odaértünk döbbenten láttuk a kiírást: kutyát bevinni szigorúan tilos! - sajna erről szól az egész kishazánk - kutyával tilos; csak szájkosárral; pórázon - szomorú:((

végül a tulaj engedélyéven bevihettük, meg is dícsérte milyen fegyelmezett jó kislány:)

 

Előzmény: anild (120)
glycerin Creative Commons License 2005.07.15 0 0 121
off: ez egy gyönyörű cica! :)
Előzmény: gina-cat (119)
anild Creative Commons License 2005.07.15 0 0 120

Szia!

Örülök ,hogy tetszettek a képek

Bogi kb fél évesen költözött a páromhoz, eredtileg a növéréé volt, de a férjének a roti-párja megtépte öt, így megkértek minket, hogy maradjon nálunk, amíg meg nem erösödik.... ez kb 4 éve volt:) De már semmi pénzért nem adnám vissza... Mindkét kutyus megsínylené, na meg mi is:) Szerintem Doris ( a zsemleszínü) bele is pusztulna...

Bogi amugy is nagyon ragaszkodó, multkorában nyitva maradt a kapu, Doris elment "szétnézni", Bogi meg keservesen sírt az udvar közepén, de el nem hagyta a területét...

Nálunk nincs mindig ilyen béke a kutyák és a macskák között... Télen két cicánk bánta ezt végleg.Bogi volt a tettes, és semmiképpen sem akarta megérteni, hogy mért nem kap érte dicséretet. Ezzel szemben az anyamacs velük alhat...Én ezt már sohasem fogm megérteni:)

küldök két linket, ahol a csajokról van még kép...(lehet, hogy pár már ismerös)

pet.site.hu/gallery/canecorso

pet.site.hu/gallery/palbum121

Ha tucc Te is tegyél fel képeket:)

Várom mielöbbi válaszod!

Előzmény: gina-cat (119)
gina-cat Creative Commons License 2005.07.15 0 0 119

megmosolyogtattál - köszönöm - az utóbbi időben keveseknek sikerült!

 

ismerős képek, persze, hogy azok - mint két ritka hegyikistály a fennsíkon - gyönyörű, ritka , értékes -  ajándék:) szeretem ezeket a képeket - őket is:)

 

Bogi "barátnője"...?

 

 

Előzmény: anild (117)
gina-cat Creative Commons License 2005.07.15 0 0 118

hát nem is baj, hogy nem vizeskutty, legalább ez a módszer bevált! babci nagyon vizes minden reggel úszik, vagyis najd' minden reggel, ma nem igazán volt formában hiába dobáltam a kedvenc műa.üvegeit! - lusta kutyája már be is vágta a szundit:)

 

Mikor került hozzátok? - szelídebb, de nekem valahogy nem volt kérdés, le kellett vágatni. talán mert előtte nem láttam Corsot bársonyfüllel.

rendesen ki szoktak minket kerülni...

Előzmény: anild (116)
anild Creative Commons License 2005.07.13 0 0 117

1-2 kép, ami lehet, hogy ismerös...

 

anild Creative Commons License 2005.07.12 0 0 116

Szia!

Nagyon jól sikerült kép...

Bogi nagyon fél a víztöl, de nem is bánom... Amikor neki megy a másik lány kutyának nem tudjuk mással szétszedni öket, csak egy vödör vízzel...

A fülét az elsö gazdija nem vágatta le, de bennem szelídebb benyomást kelt, mintha vágott fülq lenne...

Majd küldök pár jó képet,de most rohannom kell!

 

Előzmény: gina-cat (115)
gina-cat Creative Commons License 2005.07.10 0 0 115

gondok..., hát igen;

1: nálunk én vagyok a kedvenc, nekem bármit, családnak csak módjával. mikor hazajött még itthon voltam, élete első másfél évében a nap 24 óráját együtt töltöttük.

2: nem túr le a kanapéról, de ha leülök azonnal az ölembe mászik, ha megyek a másikra követ.

3: Bogival ellentétben Ő nagyon csendes, alig halljuk a hangját - szomszédok kérdezték is, hová teszem, ha dolgozóba vagyok? - mindenkit szeret, talán az "ellenséget" is körbepuszilná!?

 

nagyon jóóó képek, milyen kis ártatalan pofija van, így, hogy meghagytátok a fülciket:)

kerítésen belül?!-(( - kinek voltak útjában - remélem nem a szomszédaitok...

 

 

játék a tónál - labdára várva:))

 

Bogi szereti a vizet?

Előzmény: anild (114)
anild Creative Commons License 2005.06.29 0 0 114

Én is nagyon szeretem ezt a kis szeleburdit, csak van 1-2 gondunk egymással...

1: Nem igazán hallgat rám. 5 percig csak néz rám, hogy mit akar ez a lüke, majd, ha kedve van hozzá, akkor megteszi amit mondtam neki...Pl: menj a helyedre

De a kedvesemmel teljesen más... Neki csak 1/2 percet kell várnia

2:Imád lelökni a székrol. Odaáll mellém és a fenekével elkezd tolni, hogy én ne maradjak ott:)

3: Éjszakánként mintha valamilyen rohama lenne,mivel senki és semmi sem jár az úton ( zsákutcában lakunk) a többi kutya is csendben van, de Ö úgy ugat, mintha 10 illetéktelen jönne be egyszerre:( A szomszédoknak már kezd tele lenni a hócipöjuk és féltem ezt a kis lököttet, mivel pár éve mérgeztek már meg kutyát a kerítésen belül.....:(

 

Teszek fel még 1-2 képet (ha sikerül...)

Előzmény: gina-cat (112)
gina-cat Creative Commons License 2005.06.25 0 0 113
nem=nekem
Előzmény: gina-cat (112)
gina-cat Creative Commons License 2005.06.25 0 0 112

haragudni?! sőt!:)))

Boglárka gyönyörűséges, nagyon tetszik a névválasztás!

enyémcorsot csak úgy akartam hívni: Baba, de a család letiltotta. ekkora nagy komoly kutyát nem lehet lebabázni. persze nem akkor is Babci és hallgat rá.))

Előzmény: anild (111)
anild Creative Commons License 2005.06.24 0 0 111
Szóval ő a mi Boglárkánk...
anild Creative Commons License 2005.06.24 0 0 110

Sziasztok!

 

Sok szép kutyust láttam, remélem, nem haragszotok,ha felteszek (vagy legalábbis megpróbálok feltenni) pár képe aénkről is...

 

anild Creative Commons License 2005.06.24 0 0 109

Sziasztok!

 

Sok szép kutyust láttam, remélem, nem haragszotok,ha felteszek (vagy legalábbis megpróbálok feltenni) pár képet a miénkről is...

 

anild Creative Commons License 2005.06.24 0 0 108

Sziasztok!

 

Sok szép kutyust láttam, remélem, nem haragszotok,ha felteszek (vagy legalábbis megpróbálok feltenni) pár képe aénkről is...

 

gina-cat Creative Commons License 2005.06.06 0 0 107

itt vannak a képek, ezt a kettőt találtam, én véleményt írni nem tudok, szerelemből van egy kutyám, nem tudom jó vagy nem. soha nem kértem véleményt róla, nem tudom helyes-e hozzá hasonlítani. úgy gondolom, ha kedvencnek vetted a legfontosabb, hogy szeretsd őt, és neveld legjobb tudásod szerint.

 

  

 

talán PdF.........

Előzmény: nyirpet (106)
nyirpet Creative Commons License 2005.06.03 0 0 106

Na még egyszer (ha nem megy, akkor kérlek Benneteket, nézzétek meg a másik weboldalon a fotogalériában).

 

[img src=http://www.auto-mobile.hu/e107_plugins/coppermine_menu/albums/userpics/10039/normal_HPIM0971.JPG]

 

[img src=http://www.auto-mobile.hu/e107_plugins/coppermine_menu/albums/userpics/10039/normal_HPIM0977.JPG]

 

 

Előzmény: nyirpet (105)
nyirpet Creative Commons License 2005.06.03 0 0 105

Szóval, megpróbálom belinkelni a két képet. Az egyiken a Leonbergi is rajta van, a méret összehasonlítás miatt. Ha nem jönne össze a dolog, a látható web-oldalon megnézhető.

Előre is köszi a véleményeket...

 

[imagehttp://www.auto-mobile.hu/e107_plugins/coppermine_menu/albums/userpics/10039/normal_HPIM0971.JPG]

 

[imagehttp://www.auto-mobile.hu/e107_plugins/coppermine_menu/albums/userpics/10039/normal_HPIM0977.JPG]

 

Előzmény: gina-cat (104)
gina-cat Creative Commons License 2005.06.02 0 0 104

szia! tallózás - feltölt - ha megvan beszúrni is kell. várjuk a képeket!

 

Előzmény: nyirpet (103)
nyirpet Creative Commons License 2005.06.01 0 0 103
Sziasztok! Visszaolvasgattam a topikot, néztem a fényképeket és elbizonytalanodtam... Ha minden igaz, nekem (pontosabban a 9 éves lányomnak) egy 8 hónapos fiú Cane Corsom van... legalábbis így adták el nekem (törzskönyvet nem kértem, mert nem akarok tenyészteni, de megmutatták a szülők törzskönyvét, ott is voltak a kutyák). Azonban az itt szereplő képekre nem túlságosan hasonlít, bár lehetnek csalókák is a képek, nem tudom... Sötétszürke egyszínű az egész kutya, ehhez világoskék szeme van... elég meggyőző tud lenni... Csakhát akkora már lassan, mint a 6 éves Leonbergim és inkább hasonlít egy Staffordshire-re, mint ezekere a képekre... Hát, felrakok nemsoká képet róla, kíváncsi vagyok a véleményetekre. (Már rég raktam fel képet az indexen, valaki ideírná a módját??? Köszi)
Crazyworld Creative Commons License 2005.05.30 0 0 102
Köszi szépen mindenkinek a segítséget, sikerült találnom kotlóst, hála Stiglincnek!! Most már csak reménykedni kell, hogy jók még a tojások. :))
Crazyworld Creative Commons License 2005.05.29 0 0 101
Mindenhová beírtam...;)
Előzmény: glycerin (100)
glycerin Creative Commons License 2005.05.29 0 0 100

Érdekes kérés ez, ebben a topicban... ;)

Előzmény: Crazyworld (99)
Crazyworld Creative Commons License 2005.05.28 0 0 99

!!! S E G Í T S É G !!!

Nagyon sürgős lenne keresni nekem egy kotlós tyúkot, vagy valakit, aki ért a madarakhoz...főleg a tojásokhoz! Ha tudtok ilyet, kérlek írjatok, vagy hívjatok! Roppant sürgős!!!

Köszi!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!