Keresés

Részletes keresés

topi mackó Creative Commons License 2012.12.12 0 0 9635

Teljesen megértem a problémát.

 

- mert ha zabálva eszik, akkor miért zabál,

- ha nem zabálva eszik, akkor miért nem

- ha ugat, miért ugat

-ha nem ugat miért nem ugat,

stb, stb....

 

Nehéz a westie-gazdák élete, de szerintem megéri.

 

Oda voltam egy 3 napos továbbképzésen.

 

Amióta hazaértem, Pamacsot le sem lehet vakarni rólam.

 

topi MaCKó

Előzmény: PamatsTomi (9633)
V.K.Dalma Creative Commons License 2012.12.12 0 0 9634
Szia! Én amikor még Lizám baba volt,a Purina Pro Plan bárányos tápot adtam neki.Egy ideig kapta a lazacosat is,de azt annyira nem szerette. Amióta felnőtt,a Happy Dog Neuseelandot eszi,és ez nekünk nagyon bevált.
Előzmény: sznoemi (9631)
PamatsTomi Creative Commons License 2012.12.11 0 0 9633

Sziastok!

Macikánk egy 1 éves és 7 honapos tündéri Westie kislány.

Pár napja a lakásban kedvetlen és csattogtatja az állkapcsát és néha bambul. Séta közben olyan mint régen kis ugri-bugri. Van esetleg valakinek valami ötlete hogy mi lehet vele? Voltunk ma dokinál de Ö sem tudja mi baja lehet:( Kissé étvágytalan issajnos.

women22 Creative Commons License 2012.12.09 0 0 9632

AZONNAL VIHETŐ RAKTÁRON VAN

Új minőségi alumínium kutyabox, vagy más kisállat szállítására is alkalmas szállítóbox. Kifejezetten arra tervezték, hogy az autóban megkönnyítsük a kisállat szállítását, az állat utazását. Trapéz formájának köszönhetően kisebb autóban is könnyebben elhelyezhető. Könnyített alumínium kivitelben kapható, mely mégis stabil szállítást biztosít. Oldalt és elől is szellőzik. Jellemző méretei: Szélesség: 54cm, hossz: 69cm, magasság: 50cm Színe: fekete-ezüst Anyaga: alumínium, faborítással Az összeszerelési útmutatóval és az összeszerelési anyagokkal együtt postázom. Összeszerelést igényel.

Utánvéttel nem postázom, postaköltség 1050 ft.

Kérdését még a vásárlás megtétele előtt tegye fel!

 

Email cím: vindaus@freemail.hu

sznoemi Creative Commons License 2012.12.03 0 0 9631

Sziasztok!

Van egy lassan 3 hónapos westie kisfiúcskám és a tanácsotokat szeretném kérni.

Vegyesen kap házi ételt és tápot. Szeretnék neki másfajta tápot is adni, de annyi félét találtam, hogy nem is tudom melyik lenne jó neki, amitől biztos nem lesz allergiás.

Olvastam, hogy többen bárányos rizseset adnak a kutyusnak, de abból melyik márkát? Találtam Arion, Belcando, Bento Cronen, Bosch, Brit, Eukanuba és Hill's márkájút is.

Tapasztalatok ezekkel a márkákkal kapcsolatban vannak-e?

Köszi.

topi mackó Creative Commons License 2012.11.29 0 0 9630

Cukorka00!

 

Majdnem szóról szóra azt irtad, ami a mi Pamacsunkkal is van.

 

Kozmetikus tanácsára a (ha jól irom) Diprosolac humán cseppet kentük rá, szalvusz vizes lemosás után.

 

3 hét alatt meglepően jó eredményt értünk el.

 

 

Nekünk a fő problémánk, az állandónak mondható fülvakarás és fejrázás.

 

Szaga is van. Már megvettük a Aurecon junior fülspay-t de még nem mertük megpróbálni.

Úgy véljük nem hallójárat problémája van, hanem fülzsir, vagy valami hasonló váladékot szedünk ki a füléből kozmetikus vattapamacs használatával.

Hát kb ennyi.

 

Ha valakinek van megoldása ossza meg velünk.

 

 

topi MaCKó

Előzmény: Cukorka00 (9629)
Cukorka00 Creative Commons License 2012.11.23 0 0 9629

Sziasztok!

 

Nekem is van egy nagyon aranyos westim és sajnos tavasztól allergiás valamire,vakarózik és nyalja az e testét ahol csak éri.Már barna szőr a pofiján,lábán,nem szervén.Elkezdett kihullni néhol  a szőr ahogy vakarja és fekete pontocskák vannak azon a területen.A fülét is sokat rázza és vakarja pedig semmit nem találnak benne.Már több állatorvos is látta és igazából nem tudnak vele mit kezdeni.Volt már gombavizsgálaton ami negatív csak gennykeltő baktériumot találtak de arra nem kezelik.Kezd a testeén a bőr sötét rózsaszínné válni.Mostanában hapcizik is szerintem valami itthoni dologra lehet allergiás.

tanácsot szeretnék kérni kinek van valami bevált módszere mivel lehetne segíteni rajta.Tápot select gold lazac és rizsest kap.A doki szerint royal canin hypoallergén tápot kéne neki adni de nem igazán olvastam róla jókat.Szerintetek melyik tápot lehetne neki adni még ezen kívűl?Vagy érdemesebb lenne csak egyféle pl nyúl v.disznóhús+rizs itthon főzőtt kajával etetni?

Gyógyszerként kaptunk attarax és prednisolon nevűeket,na de attól bepisilt és ment a hasa.Igaz hatott a vakarózásra csak tönkreteszi:(

Hoemoptáiás szereket még nem próbáltunk esetleg ha van ötlet szívesen venném:)Esetleg valami spray v kenőcs ötlet a viszketésre?

Szegénykém egyre rosszabb,nagyon sajnálom,bármit megtennék hogy rendbejöjjön.

 

Köszönöm a segítségeket előre is!

 

SZDKriszta Creative Commons License 2012.11.22 0 0 9628

Szia,

 

és honnan jöttetek rá hogy pollenallergia? Vérvételből, vagy bőrteszt?

 

Köszi

Előzmény: Nikol - Zizu (9627)
Nikol - Zizu Creative Commons License 2012.11.22 0 0 9627

Szia!

Szerintem maradj annál, amit az orvos javasol. Itt mindenki más véleményen lehet, nehogy félrekezeld.

A mi kutyánknál 3 éves korban jött ki most nyáron pollenallergia, eddig neki sem volt semmi baja. Mi megúsztuk 1 szteroid injekcióval és Clorexyderm géllel kellett kenni a popiját, amit kiharapdált. Gyönyörűen begyógyult szerencsére. Szóval bármikor jöhet bármi.:(

Előzmény: SZDKriszta (9626)
SZDKriszta Creative Commons License 2012.11.21 0 0 9626

Sziasztok, 

 

5 éves kutyusom allergiája gombásan felülfertőződött. Vagy talán már azt is megkérdőjelezném hogy allergiás e egyáltalán, mert idáig ilyen gondja soha nem volt. A bőrkaparék vizsgálat pozitív gombára, tele van a háta kerek kis kiütésekkel ami kifakad és pörkösödik. Jelenleg nizorallal mosom, és antibiotikumot kap. 4 hete biztos ami tuti Medical hypoallergén tápot kap. 

Tud valaki valami okosat? Mert meghasad a szívem hogy sebek sokasodnak ő meg szenved....:-(

Törölt nick Creative Commons License 2012.11.02 0 0 9625

Üdv mindenkinek!

 

Szeretnénk elajándékozni egy westie kutyust, aki 7 éves, de sajnos nagyon allergiás. Ezért már nem tudjuk a lakásban tartani, a 2 m2-es erkély meg eléggé kínzás szegénynek. Az allergia kezeléséhez szükséges 9 havi szérum adagot, illetve egy 2 hete vásárolt, bélelt kutyaházat ingyen odaadnánk. Sajnos kertes házra lenne szüksége, amit mi nem tudunk neki megadni, viszont azt is szeretnénk, ha jó helyre, gondos gazdához kerülne. Az e-mail címem nyilvános, aki szívesen örökbe fogadná, kérem jelentkezzen. A kutyus jelenleg Keszthelyen van.

Ágika70 Creative Commons License 2012.10.11 0 0 9624

Felhívtam a doki bácsit és azt mondta,hogy ne ijedjek meg a kutya összeszedett valami nyavaját!!Széntablettát és Normaflort adjak neki!!!!!

Mi jöhet még kérdem én??????????

Ágika70 Creative Commons License 2012.10.11 0 0 9623

Sziasztok!!!

Régen voltam!!Köszönöm a válaszokat,tanácsokat!!!!!

Sok idő eltelt amióta elkezdtük az inzulint!!!!!!

Minden rendben ment egészen a múlt hét csütörtökig!!!!!Frenki elém állt és nézett rám,majd elkezdett remegni,instabillá vált és csúszott szét  a lába!!Azonnal tudtam,hogy lement a cukra!!!gyorsan adtam neki mézet,majd kocsiba ültünk vele és indulás!!!A dokinál 2.1 volt a cukra!!!!Nos!!!Egy hónapja voltunk vele orvosnál és semmi ilyen probléma nem volt!!Cukra rendben volt,viszont ment a hasa!!!!!!!!!Valamit összeszedett!!!viszont most az történt ,hogy a cukra azért borult fel ,mert fogyott 2 kilót és az inzulin így sok volt!!!Most 5.5 helyett 4.8-at kap!!!Minden rendben van ,de ma megint megy a hasa!!!!!!!!!!Nem tudom miért!!!!!!!!!!!!!!Van esetleg valakinek ilyen tapasztalata???Megint vigyem orvoshoz!!???

Angi -- Dömi Creative Commons License 2012.10.09 0 0 9622

Sziasztok! Már én is régen írtam Nektek, de sokat felnézünk, hogy mik is a történések :) Lassan már 3 éves lesz Dömi is, látom minden kutyus egyre nagyobb és szebb :)
Abban kérném a segítségeteket, hogy nálunk is csirkeallergia kijött régebben és azóta Hill's bárányos rizses tápot eszik Dömi csak. Eddig hozzátudtunk jutni tenyésztő ismerőstől olcsóbban (hatalmas megtakarítást jelentett ez). Sajnos már nem...anyagilag most nagyon jól jönne, ha ismét megtudnánk vásárolni a nagykiszerésű tápunkat olcsóbban :(
Valaki nem tud ebben segíteni nekünk, van valaki ismerőse? Email címemen is elértek! Nagyon hálás lennék! Köszönöm szépen! Angelika 

V.K.Dalma Creative Commons License 2012.08.28 0 0 9620
Szia! Nekem van ezzel tapasztalatom. Rendszeresen tisztogatom a westie-m pofiját és tappancskáit. Egy kutyakozmetikus ajánlotta még anno. Egyébként nem drága,kb.egy-kétszáz ft.ba kerül 100 ml ha jól emlékszem,de 500 ft.nál nem több,és nagyon sokáig elég. Ha van kis patikai üvegcséd abba beletöltik,és nem kell azt is megvenni. :-)
Előzmény: Gombóc - Momo (9619)
Gombóc - Momo Creative Commons License 2012.08.28 0 0 9619

Szia! 

A borvíz kb. mennyibe kerül? Van valakinek tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? 

 

 

Előzmény: V.K.Dalma (9617)
Totyizselé Creative Commons License 2012.08.27 0 0 9618

sziasztok!

 

rég jártam erre. persze ennek csak az én lustaságom az oka, Cati jól van. ezt a nyári nagy hőséget ugyan nehezen viseli/viselte, de még mindig eleven kutyus, imád a fűben hemperegni. egy képet is hoztam róla:

 

V.K.Dalma Creative Commons License 2012.08.27 0 0 9617
Szia! Szép fehéren tarthatod szakállát-bajszát,ha bórvízzel átitatott vattakoronggal naponta áttörölgeted.Gyógyszertárban vény nélkül kapható.
Előzmény: Gombóc - Momo (9614)
Nikol - Zizu Creative Commons License 2012.08.26 0 0 9616

Ő pedig Mazsola barátnőnk, már 13 éves. Csak házi kosztot kap, szóval nem a táp szinezi el a szőrt.

 

Előzmény: Gombóc - Momo (9614)
Nikol - Zizu Creative Commons License 2012.08.26 0 0 9615

Szia! Ha megnézed a pisilője körül, ott sem fehér. A fejecskéjén meg a nyál miatt színeződik el. Az idős westieknek már tök barna. 

Ez a fotó a héten készült Zizuról, picit már barnás a bajusza. Októberben lesz 3 éves.

 

Előzmény: Gombóc - Momo (9614)
Gombóc - Momo Creative Commons License 2012.08.26 0 0 9614

Szia!

Most megjelent a hozzászólásod! 

A nyál miatt miért színeződik el? Minket kicsit zavar, jobban örülnénk, ha ott is fehér lenne. 

A szőre durva, főleg a hátán. Akkor szőrminőség ügyben megnyugodtunk. 

 

A feltöltött képeiden nem szoktuk látni, hogy a Tiednek is a szájánál más színű. 

Előzmény: Nikol - Zizu (9613)
Nikol - Zizu Creative Commons License 2012.08.24 0 0 9613

Az előbb eltűnt a hozzászólásom, szóval próbálkozok még1x.:)

A nyál miatt színeződik el a szőre, nem a táp miatt. Minél öregebb lesz, annál jobban. Szerintem nincs ezzel semmi baj, engem legalábbis nem zavar.

Akkor jó a szőre a westienek, ha durva, mivel dupla, trimmelős szőre van.

Előzmény: Gombóc - Momo (9612)
Gombóc - Momo Creative Commons License 2012.08.22 0 0 9612

Sziasztok!

 

Régebben mi írtunk BabaGombóc névvel! Minden nap látogatjuk a fórumot, de sajnos nem sok minden történik...

 

Olyanban szeretnénk segítséget kérni Tőletek, hogy: 

 

- a száraz táp megfogta Momonk szőrét a bajuszánál meg a szájánál. Ott barna neki és olyan mintha mindig koszos lenne... Vízzel nem jön le. Mivel lehetne fehérré varázsolni? 

- egy westie-nek milyen a szőrminősége? Puha-selymes vagy durvább? A mienknek a feje tetején, hasán pihe-puha, de a hátán végig durvább, mintha drótszőrű lenne... Nincs vmi szer amivel a hátán is puhábbá lehetne tenni?

 

Köszönjük a válaszokat! 

 

 

_bubi_ Creative Commons License 2012.07.14 0 0 9611

Köszönöm a tanácsot!Most kipróbáltam az Advocate cseppet,remélhetőleg hatni fog. Elég valószínű,hogy ekcémája van. Állítólag bolha,de nincs is benne egy db sem,minden nap nézem pedig,igaz kiskorában voltak benne,hát nemtudom. Ez amit te tanácsoltál,ez embereknek is jó,meg vényköteles,ugyhogy nem adják csak úgy ki :( Szóval,ha ez a csepp nem kezd hatni akkor viszem dokihoz szegényt :(

topi mackó Creative Commons License 2012.07.11 0 0 9610

Azt hiszem ismerős a problémátok.

 

Nálunk Pamcsi kutyányak a lágyékánél volt hasonló probléma.

 

Nyalogatta rendesen, talán el is fertőzte, hiába tettem szegényre még tölcsért is.

 

Kozmetikusunk tanácsára a diprosalic oldatot humán-gyógyszert használjuk.

 

Naponta egy alkalommal egy két cseppet szétkentünk a felületen, és 2-3 hét alatt teljesen megszűnt a probléma.

 

 

Nálunk bevált.

 

 

topi MaCKó

Előzmény: _bubi_ (9609)
_bubi_ Creative Commons License 2012.07.11 0 0 9609

Sziasztok! Nekem is van egy westie kutyusom:) lassan már 4 éves. De olyan problémája van,ami most egyre csúnyábban látszik rajta,de inkább a szine erősségére gondolok most. Szóval az a gond,hogy a hasa alja,de az is inkább a feneke felé,meg  a hajlatoknál is ,és az állkapcsa alsó részén ilyen piros,vöröses barnás a bőre, és vakarja nagyon sokat. Ekcémára gyanakszunk,legalábbis a kozmetikusa azt mondta,hogy ez ő szerinte az lesz. Tanácsolta a körömvirágkrémet,most azzal kenegetem. Érdeklődnék,hogy esetleg valakinek hasonló tapasztalata? Mit kéne elsősorban házilag megpróbálni? nem szeretném gyógyszerekkel bombázni szegényt,de ha igy folytatja akkor ez lesz. Nem hegesedik egyébként,nem hólyagos,sima szemmel annyi hogy vörösesbarnás a szine,és mintha korpás lenne kicsit. Előre is köszönöm a válaszokat!

topi mackó Creative Commons License 2012.07.05 0 0 9608

Nagyon szép kislány vagy!!

 

 

topi MaCKó

Előzmény: Nita965 (9607)
Nita965 Creative Commons License 2012.07.04 0 0 9607

1 éves vagyok!

 

Nita965 Creative Commons License 2012.07.04 0 0 9606

Sziasztok! már rég voltam  itt fent, de azért mindig egy ici-picit belekukkoltam a forumba! az én Jenny-m már nagylány és igen cserfes! :D ha nem baj teszek egy pár képet róla! Sziasztok!

Nikol - Zizu Creative Commons License 2012.06.11 0 0 9605

A MEOE oldalán fenn szoktak lenni az időpontok.

http://www.kennelclub.hu/index.html

Előzmény: jacsrahiv (9603)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!