Keresés

Részletes keresés

matyukám Creative Commons License 2015.03.06 0 0 2664

Sziasztok!

Lassan elérkezik a "várva várt" vasárnapi zárva tartás! Kinek tetszik- kinek nem? Mi a véleményetek?

matyukám Creative Commons License 2015.01.26 0 0 2663

Kedves "Dydand"!

Nekem "eperella"-val csak az a "bajom", hogy nem igazán illő másnak a hozzászólását, nyelvtanilag, helyesírásilag kritizálni, főleg úgy nem ,hogy a teljes szöveget kijavítva szinte visszavágja!

További szép napot mindenkinek!

Dydand Creative Commons License 2015.01.24 0 0 2662
Hmmm... Én úgy gondolom eperellának igaza van. Persze tudom jól, hogy a legtöbb kommentelőnek ez most rosszul esik, de gondolkodjunk már egy picit együtt!

Én (ha eddig problémám volt) mindig jeleztem a vezetőmnek, aki meg tudta oldani, bármi volt is.... egy normális kommunikáció sok problémára gyógyszer....
matyukám Creative Commons License 2015.01.24 0 0 2661

Kedves "eperella"!

Lehet hogy én sem vagyok egy " értelmező kéziszótár-helyesírási kézikönyv", de attól hogy vannak benne helyesírási hibák,azért még tudom értelmezni az említett hozzászólást ( a többit is)!

Sajnálatos dolog amit csinálsz!

 

eperella Creative Commons License 2015.01.24 0 0 2660

"becsületes dolgozó"!

 

Valami elkerülte a saját figyelmedet: tegnap már reagáltál arra, hogy kijavítottam a helyesírási hibáidat.

Aki mocskolódik az Te vagy –már a tegnapi reagálásodban is-, jómagam azon kívül, hogy kijavítottam a helyesírási hibákat, csak azt kívántam Neked, hogy elérd a célod a leveleddel.

Nem minősítettelek Téged, és nem írtam feltételezéseket a családi körülményeidről, sem arról, hogy mi lehet a foglalkozásod.

Ha bizonyítékod van lopásra, akkor tegyél feljelentést a rendőrségen. Ha meg csak feltételezel, az rágalmazás. Vigyázz, nehogy Téged jelentsenek fel.

Engem nem zavar, ha utálnak, nem vagyok rászorulva egy fórum hozzászólóinak a szeretetére.

Előzmény: becsületes dolgozó (2659)
becsületes dolgozó Creative Commons License 2015.01.24 0 0 2659

Eperella.Tegnap nem reagáltam az általad írtakra,de ma pótolnám ezt a hiányosságot.Te otthon egy elnyomott megalázott ember lehetsz és az az egyetlen szórakozásod,hogy ezen az oldalon adod ki minden mérgedet.Szar lehet,kicsit sajnállak is de hidd el,hogy senki sem kíváncsi a te kicsinyes gondolataidra.Te  egy Penny-s vezető lehetsz aki folyamatosan tereli a lényegről a szót hátha mi "buta" emberek majd elfelejtjük azt a  sok mocskosságot amit velünk tesznek.Arról meg amit írtam az Orosházi vezetőről és az itt alkalmazott területi vezetőről könnyű dolga van a központi vezetőségnek jöjjenek ide és kérdezzenek rá.Ezek tények és ezt itt mindenki tudja.Ez volt az utolsó alkalom,hogy írtam a te mocskolódásod miatt.Légy erős és otthon oszd az észt.Szerintem itt mindenki utál téged.

eperella Creative Commons License 2015.01.24 0 0 2658

Kedves "matyukám"!

 

Elgondolkoztam rajta.

Szép Tőled, hogy megvéded szegény "becsületes dolgozót", de olvasd végig a levelét, és értelmezd.

Ha nem illik a másikat lenézni, és kritizálni, akkor nem kell 70-es IQ-jú, fiatal lányokról, lopásról, lassú munkamorálról, a vezetők általános minősítéséről írni, és nem kell átkozódni sem.

Ha pedig kézzel fogható bizonyítéka van mindarra, amit leírt, akkor menjen el a rendőrségre, és tegyen feljelentést.

Persze tudom, hogy ez megint nem tetszik majd, mert az igazság fájni szokott.

Előzmény: matyukám (2657)
matyukám Creative Commons License 2015.01.23 0 0 2657

Kedves "eperella"!

Valóban igaza van "becsületes dolgozó"-nak! Ebben a formában nincs jogod kritizálnod! Főleg így hogy teljesen leírod kijavítva az írását!! Illetlen dolog!!! Tartsd meg Magadnak a véleményedet, főleg akkor ha nem Tudsz érdemben hozzászólnod az írásához! Lehet ,hogy Neked nagy az IQ-d, de azért nem illik a másikat lenézni- kritizálni! Kicsit el kellene gondolkozni rajta!

 

További szép napot!

eperella Creative Commons License 2015.01.22 0 0 2656

Kedves becsületes dolgozó!

Ha sértésnek vetted a javítást, akkor a Te IQ –d sem éri el az átlagot…

 

További szép napot!

Előzmény: becsületes dolgozó (2655)
becsületes dolgozó Creative Commons License 2015.01.22 0 0 2655

Kedves?Eperella. Valóban volt benne helyesírási hiba de neked mégsem kell osztályoznod,mert ugye nem vagyok iskolában és te nem vagy a tanárom. Olvastam a hozzászólásaidat és nagyon sok ember nem tetszését keltette. Te biztosan valami vezető beosztásban voltál-vagy a penny-nél,mert a nem akarod látni a fától az erdőt.Tele vagy rossz indulattal de tőlem szétpukkadhatsz,kiváncsi vagyok melyik vezetőnek nyalod a seggét,hogy ilyen negatívan reagálsz az oldalra írtakra.Ha mégis talász ebben is hibát tehetsz egy szívességet.

Törölt nick Creative Commons License 2015.01.22 0 0 2654

becsületes dolgozó

 

Aki orosházi, az tudja, hogy Igazad van!! Sajnos..vagy nem, de ez valóban így van. A mostani vezetőnek a múltja..közel sem "kereskedő barát"....lopások..Csak tudod, mindenki azon csodálkozik, hogy tudott eddig eljutni?Miért engedik ezt. A stílusa, modora kritikán aluli. 

Aki Pennyben dolgozik, mindenki tudja, hogy tele van kamerákkal a bolt, nagy vonalakban azt is lehet tudni mit, mikor lát.....ennek ellenére, mégis nagyon rossz leltárak vannak, mondván sok a lopás...valóban, csak hát házon belül.....a munkaidő betartása, betartatása is érdekesen van értelmezve. A ter. vezető pedig...gondolom lát mindent, de nem szól, vajon miért? Miért védi ennyire a vezetőjét? Vagy ennyire nem tud semmit, és befolyásolható? Sok minden elgondolkodtató abban a boltban, érdemes lenne egyszer a régió igazgatónak is komolyan vennie, és kivizsgálnia, és a dolgozókat, vagy már csak a volt dolgozókat is meghallgatni. Mindenki nem lehet rosszindulatú...mindenki nem hazudhat egyformán...Erre is időt kellene szakítani..odafent is..

Előzmény: eperella (2653)
eperella Creative Commons License 2015.01.21 0 0 2653

Kedves becsületes dolgozó!

Itt olvashatod az írásod, mely már nem hemzseg a helyesírási hibáktól, talán így komolyabban is veszi az, akinek szántad.

A helyesírási hibákon kívül fogalmazásbeli gondok is akadnak (minden átmenet nélkül lesz a többes számból egyes szám), de azt hiszem ez a kisebbik probléma.

 

 

"Sziasztok. Most írok először erre az oldalra, mégpedig az a célom, hogy talán olvassa olyan ember, aki végre a tettek mezejére lép. Én egy volt pennys dolgozó vagyok, aki több mint 5-évet dolgoztam a cégnél, minden idióta szabályt betartva, ezért rajtam nem találtak fogást, de minden nap azt hallgattam, hogy szart sem érek, és ha nem tetszenek ezek a vezető által alkalmazott beszédstílus húzzak el, mert van helyettem 100 nálam fiatalabb jelentkező. Látom, mert az Orosházi penny forgókeresztjénél már több hónapja ki van rakva, hogy eladó pénztárost keresünk. Jönnek is szorgalmasan a fiatal 70-es IQ-val rendelkező lányok, de még nekik is van annyi eszük, hogy 2-3 héten belül felmondanak. Vajon miért? Az üzletvezető szép modora, amit mindennap gyakorol és már tökélyre fejlesztette, és nem csak a dolgozók irányába, hanem a vásárlókat is megtiszteli ezzel a magasztos beszédstílussal. Most éppen az híreszteli a városban, hogy a régi dolgozók azért mentek el a Pennyiből, mert szétloptuk az üzletet. Akkor én meg kérném a vezetőket, hogy járjanak utána, hogy miért van már több mint kettő éve ekkora hiány az óta, amióta ő a vezető ebben az üzletben. Ebben az üzletben kamerák vannak, egész napos blokk ellenőrzés, és mégsem bukott meg egyetlen régi dolgozó sem. Akkor ki lop? Egy dolgozó hozzátartozója jelezte a központban, hogy ezt az üzletvezetőt lopás gyanúja miatt küldték el régebben a Profiból, és még házkutatást is tartottak nála. A jelenlegi területvezető, pedig fenyegető stílusban azt követelte a dolgozótól, hogy állítsa le a hozzátartozót, mert ennek nem lesz jó vége, mert az senkinek sem jó, hogy az irattárban esetleg előkerül egy dokumentum, ami mindezt igazolná. Addig, amíg ilyen vezetők vannak a pennyben, addig nem lesz megfelelő alkalmazott, aki a szívét lelkét bele adná a munkába. Még egy apróság. Mi a régi dolgozók 42-45 szkeneltünk és mindig szidtak minket. A mostaniak, talán ha 32-35-öt húznak, állandóan hosszú percekig állunk sorba. Ha ennek a levélnek sem lesz eredménye akkor megérdemli ez a cég, hogy elsüllyedjen."

 

Kívánom, hogy célt érjen a mondanivalód!

 

 

becsületes dolgozó Creative Commons License 2015.01.18 0 0 2652

Sziasztok. Most írok először erre az oldalra mégpedig az a célom,hogy talán olvassa olyan ember aki végre a tettek mezejére lép. Én egy volt penny dolgozó vagyok aki több mint 5-évet dolgoztam a cégnél minden idióta szabályt betartva ezért  rajtam nem találtak fogást de minden nap azt hallgattam,hogy szart sem érek és ha nem tetszenek ezek a vezető által alkalmazott beszédstílus húzzak el,mert van helyettem 100 nálam fiatalabb jelentkező.Látom mert az Orosházi penny forgókeresztjénél már több hónapja ki van rakva,hogy eladó péztárost keresünk.Jönnek is szorgalmasan a fiatal 70-es iq-val rendelkező lányok,de még nekik is van annyi eszük,hogy 2-3 héten belül felmondanak.Vajon miért?Az üzletvezető szép modora amit mindennap gyakorol és már tökélyre fejlesztette és nem csak a dolgozók irányába hanem a vásárlókat is megtiszteli ezzel a magasztos beszédstilussal.Most éppen az hireszteli a városban,hogy a régi dolgozók azért mentek el a Penny-ből,mert szétloptuk az üzletet.Akkor én meg kérném a vezetőket,hogy járjanak utána,hogy miért van már több mint kettő éve ekkora hiány azóta amióta ő a vezető ebben az üzletben.Ebben az üzletben kamerák vannak egésznapos blokk ellenörzés és mégsem bukott meg egyetlen régi dolgozó sem akkor ki lop?Egy dolgozó hozzátartozója jelezte a központba,hogy ezt az üzletvezetőt lopás gyanulya miatt küldték el régebben a profi-ból és még  házkutatást is tartottak nála.A jelenlegi területvezető pedig fenyegető stilusban azt követelte a dolgozótol,hogy állitsa le a hozzátartozót,mert ennek nem lesz jó vége mert az senkinek sem jó,hogy az irattárban esetleg előkerül egy dokumentum ami mindezt igazolná.Addig amig ilyen vezetők  vannak a penny-ben addig nem lesz megfelelő alkalmazott aki a szivét lelkét bele adná a munkába.Még egy apróság mi a régi dolgozók 42-45 skenneltünk és mindíg szidtak minket a mostaniak talán ha 32-35-öt húznak állandóan hosszú percekig állunk sorba.Ha ennek a levélnek sem lesz eredménye akkor megérdemli ez a cég,hogy elsüllyedjen.

matyukám Creative Commons License 2014.12.25 0 0 2651

Sziasztok!

Boldog Békés Szeretetben Gazdag Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!

matyukám Creative Commons License 2014.12.21 0 0 2650

Sziasztok!

Azért nézve és látva a különböző álláshirdető portálokat sok Penny állás van hirdetve, főleg vezetők helyettesek, műszakvezetők! Bizonyos régiókban, területeken!

bubi343 Creative Commons License 2014.12.15 0 0 2649

Sziasztok! Én nem vettem észre hogy nagy a népvándorlás a Pennynél. Bonyhádi Pennybe szoktunk járni, mindig ugyan azok a dolgozók vannak. Illetve nem is szoktak állást hirdetni. itt ilyen ki halásosan megy a dolgozó váltás, illetve a bejutás hogy dolgozni akarsz! Illetve Szekszárdot nem tudom de ott se sűrűn hirdetnek, most van fent a Penny oldalán hogy eladó-pénztárost keresnek.

 

Ja úgyhogy itt erre felé szerintem ki halásos alapon, van ez az egész. Nem vándorolnak. Vagy legalább is nem hirdetik meg az állás lehetőségeket a cég oldalán!

 

Egy másik téma............ :)

Én kíváncsi lennék arra hogy ha jelentkezel a Penny oldalán egy adott pozícióra, mikor keresnek meg hogy na akkor gyere interjúra. Illetve hogy megy a felvételizés? Pofára megy..stb?

 

 

matyukám Creative Commons License 2014.12.06 0 0 2648

Sziasztok!

Nem hinném, hogy olyan nagy beleszólása lenne egy biztonsági cégnek a  Penny-nél!

Az "ŐR" írja a jelentést a kasszásról, hogy csenget vagy nem csenget, beforgatja-e a kocsit stb, de szerintem ebből még nem lett olyan baj hogy félteni keljen az állását! Meg van olyan, hogy a vezetőknek van beszámolási kötelezettsége az "ŐR" munkájáról! Tehát alá lehet vágni az Őr-nek is!

matyukám Creative Commons License 2014.11.28 0 0 2647

Sziasztok!

Valami csak van a Penny-nél, hogy ennyire megy a népvándorlás! A "felsőbb" vezetők nem veszik észre ,vagy nem akarják észrevenni a sok vándorlást!!? Főleg a vezetőknél, -helyetteseknél nagy a szelekció!

A TERVEZ meg "csak végzi a dolgát"!!

magdianyuska Creative Commons License 2014.11.27 0 0 2646

A pennynél állandóan cserélik az embereket,főleg akik a biztonsági cégnek nem tetszenek,sajnos nagyon nagy a hatalmuk,pedig mint mindenki tudja minden be van kamerázva.

Előzmény: matyukám (2645)
matyukám Creative Commons License 2014.11.27 0 0 2645

Sziasztok!

Mi van mostanában a Penny-nél? Nagyon sok az álláshirdetés! Főleg vezetők, helyettesek, műszakvezetők vannak a hirdetésben!

Letelt a "kaparós" játék! Kíváncsi lennék arra,hogy volt-e valahol is nagyobb nyeremény a 10e Ft-nál!?

A maradék sorsjegyet odaadhatták volna a dolgozóknak,bár szerintem azzal sem mentek voltak semmire!

Álságos az egész!

Sziasztok! További jó munkát!

almale66 Creative Commons License 2014.11.22 0 0 2644

Kedves Olvasók! A segítségeteket szeretném kérni.

Kérlek szépen benneteket, hölgyek, hogy segítsetek nekem ezzel a 4 perces kérdőív kitöltésével.

Nem igényel sok időt, mégis hatalmas segítség lenne a szakdolgozatomhoz. Nagyon hálás lennék!

ELőre is köszönöm!

:)

 

https://docs.google.com/forms/d/1cpSgsKfJyYI5HWby_ypYFBjj P_ofDe2xyli-qCTMR_A/viewform?usp=send_form

mazsola101 Creative Commons License 2014.11.21 0 0 2643

Megint jönnek a plüssök!  :)

 

matyukám Creative Commons License 2014.11.04 0 0 2642

Sziasztok!

 

Még mindig nincs vége a Vitateam-nek!  Jön a  kaparós sorsjegy!! Remélem, hogy ezt már jobban megszervezik!!!

 

JÓ MUNKÁT! Sziasztok!!

matyukám Creative Commons License 2014.10.03 0 0 2641

Sziasztok!

Megjött a második turnus Vitateam plüss! Igaz-,hogy a fokhagyma helyett cseresznyét hoztak, de legalább 1 plüss helyett 2 van! Német maradék!!

01andris Creative Commons License 2014.10.03 0 0 2640

Van már plüss zöldségem. :) 

Előzmény: matyukám (2639)
matyukám Creative Commons License 2014.09.15 0 0 2639

Sziasztok!

Nagy a csend a Vitateam körül!! Kíváncsi lennék, hogy ebből hogy fog kijönni a Penny!!??

Véleményetek??

Sziasztok!

Lujzina Creative Commons License 2014.09.03 0 0 2638

Mellesleg nem egy diploma adja meg az ember értékét, ez igaz. De nem csak jó módban élőknek adatott meg a diploma megszerzése :-)

Lujzina Creative Commons License 2014.09.03 0 0 2637

Kereskedelemben dolgozom immár 20 éve, voltam eladó-pénztáros-üzletvezető stb stb. Tudom, hogy alacsonyak a bérek és sok a munka. De egy valamit soha nem fogok megérteni, ha én durva , mogorva és elutasító stb... vagyok a vásárlókkal szemben azon változtattok valamit a helyzeten? Jobb lesz vagy netán több fizetésem kevesebb munkáért? Nem! De az sem mindegy, hogy a munkahelyen eltöltött időm, hogyan telik milyen hangulatban.. Maximálisan igaz van a a vásárlónak abban, hogy nem az ő problémája a munkavállaló és a munkáltató között lévő konfliktus helyzetről.

eperella Creative Commons License 2014.09.03 0 0 2636

:)

Előzmény: sárgabocs (2635)
sárgabocs Creative Commons License 2014.09.03 0 0 2635

kedves eperella!

Egy kicsit túlságosan sokat hiszel magadról!Mit kavarod itt a szart egyfolytában???,-bárki bármit mond, vagyis ír te azt egyből kiforgatod!!!!!,mi van, nem volt esetleg gyerekszobád???

" csúnya dolog az EMBEREKET a megjelenésük alapján megítélni. Ha valaki nem modell alkat, akkor haljon éhen? "-erre csak annyit tudok reagálni,hogy már ne is haragudj, de azért mert valaki szegény, vagy nem annyira tehetős még nem muszáj igénytelennek lennie!!!!!!!-mégis csak kereskedelemben dolgozunk!!!,az meg hogy azért vagyok még ott ahol vagyok mert nincs senki a helyemre,nem gondolnám!A munkatársaim szeretnek és elismerik a munkám!!!Mi igazi csapatban dolgozunk!!!!-ez az amit mindenki csak irigyelhet tőlünk!!!!Kiegészítjük egymást és szerintem ennél több nem is kell!Erre varrjál gombot kedves eperella!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: eperella (2631)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!