Keresés

Részletes keresés

pepe19711002 Creative Commons License 2014.07.13 0 0 504

Ne haragudj, de szerintem ha olyan kvízjátékból hozok kérdéseket, amik már megszüntek, és ráadásul azokba a játékokba ezeket a kérdéseket is én küldtem be, akkor az nem hiszem,hogy plágium... Könyörgök, legalább Te értsél már meg! Nem az érdekel elsősorban, hogy az én kérdéseim miért nem kerültek be! Sokkal inkább az, hogy mi volt a baj velük.. Nehezek? Nem érthetőek, (Az ha már játékban vannak, mert már valaki beküldte őket az ok, azt értem...) Miért nem jó olyan földrajzi kérdés, mi egy adott ország jellemzését írja le és abból várja a választ? Miért nem jó olyan évszámos kérdés, ami úgy kérdez rá egy bizonyos történelmi évre, hogy több eseményt ír le abból az évről... Miért nem jó olyan irodalmi kérdés ami ismert művek kezdősorai idézi, esetleg a címéből hiányzik egy szám és azt kell kitalálni.. Engem csak ez érdekel, ezekre várnék választ már napok óta, ehelyett az admintók a kérdéseim fikázását kapom... Ezért nem értem az egészet...

Előzmény: Femacska (503)
Femacska Creative Commons License 2014.07.13 0 0 503

Na jó. Akkor most próbálj meg nyugodtan gondolkodni, és normálisan beszélni másokkal. Még egy Zolika(ka), és kereshetsz magadnak másik nicknevet. 

 

Ha nem fogadják el a kérdéseidet, akkor nem fogadják el. A régi honfin volt egy szabály, ami szerintem itt is érvényes a kérdésszerkesztésre: Más kvízjátékokból hozott kérdések a kérdésbeküldési jog megszüntetését vonják maguk után. Úgyhogy ne hivatkozz a gladra ilyen összefüggésben. Mellékesen én is játszottam ott, a kérdések színvonala miatt hagytam abba az ottani játékot. Nem én voltam az egyetlen.

Előzmény: pepe19711002 (502)
pepe19711002 Creative Commons License 2014.07.13 0 0 502

Ha jól tudom egy adminnak az is  a dolga, hogy válaszoljon a játékosok által feltett kérdésekre.. Én normálisan feltettem Zolika(ka)-nak napokkal ezelőtt a kérdéseimet, de nem kaptam rá értelmes választ..... Úgyhogy hiába véded, mint admin egy nagy nulla... Neki meg kellene köszönnie azt, hogy játékosok küldenek be ide kérdéseket, ő ezt nem teszi meg mint admin, és a játékosok által feltett kérdésekre se válaszol... Ő az aki fikázza mások munkáját,  nem válaszol tisztességesen a feltett kérdésekre, kiragad szövegből gondolatokat és nem a teljes szöveget idézi... Nézd már vissza a korábbi hozzászólásaimat és csak utána mondj véleményt légy szíves...

Előzmény: abba ne hagyd (501)
abba ne hagyd Creative Commons License 2014.07.13 0 0 501

Ejnye pepe(cs)! Nem fikázunk, nem kakázunk! Mert te is lehetsz pepe(cs) kispecs.:D  Nem biztos, hogy tetszeni fog. :P Úgyhogy nincs Zolika(ka), érted ugye pepe(cs)! :D :P

Tessék már felül kerekedni ezen a kérdésbeküldés és elfogadás/el nem fogadás dolgon! :P

Előzmény: pepe19711002 (500)
pepe19711002 Creative Commons License 2014.07.13 0 0 500

Azon kívül hiába hívod segítségül a google-t, mert ezekkel a kérdésekkel már sehol nem találkozol, mert már írtam nem egyszer, csak biztos nem jutott el a tudatodig kedves Zolika(ka), hogy az eszbonto.hu, a glad.hu, a Legyen Ön is okos és a kvizkaszino is megszűnt,(ahogy megszünt az erettsegizo.hu is) ami egyben a Honfoglaló szerencséje is mert így szinte monopolhelyzetben van...

pepe19711002 Creative Commons License 2014.07.13 0 0 499

Még valami! Azt is írtam, hogy természetesen ott sem fogadták el az összes beküldött kérdésemet, és ez valóban így volt! Csakhogy itt EGY BEKÜLDÖTT KÉRDÉSEMET SE fogadták el... Ez nagy különbség kedves Zolika(ka) Érdekes módon több admin nem szól hozzá a beírásaimhoz csak te.. Kezdem azt hinni, hogy itt te döntesz egy személyben arról, milyen kérdés kerüljön játékba és milyen ne...

pepe19711002 Creative Commons License 2014.07.13 0 0 498

Jó lenne kedves Zolika(ka) ha nem ragadnál ki részleteket abból amit írtam, hanem ha már idézel valamit, akkor azt pontosan tedd, mert úgy folytatódik a mondat, hogy azok a kérdések viszont , amiket ide beküldtem, mind játékba kerültek több kvízjátékba!! Ha nem tudsz pontosan idézni, akkor ne tedd te adminok gyöngye....Pontosan azért vicces, hogy azok a kérdések, amik itt nem felelnek meg, máshol hogyhogy jók?? Azon kívül nem válaszoltál a kérdésemre: Ha azok a kérdések amiket beküldtem jellegüknél fogva nem feleltek meg, akkor milyen kérdéseket kell beküldeni ide, hogy játékba kerüljenek?? Erre add meg a választ Te nagyokos!!Pl: milyen földrajzi kérdés jó ide, ha olyan nem, ami országokra kérdez rá? Milyen történelmi kérdés jó ide, ha olyan nem, ami történelmi eseményekre, évszámokra  és személyekre kérdez rá?? Milyen irodalmi kérdések jók ide, ha olyanok nem, amik ismert!! és tanult!! művekre kérdez rá??? Erre válaszoljál már kedves Zolika(ka)!!!

Előzmény: *Zolika (497)
*Zolika Creative Commons License 2014.07.13 0 0 497

Talán nem kellene mindenhová ugyanazokat a kérdéseket beküldeni. 

Mert ugye mit tegyen a szerencsétlen admin, aki elé odakerül egy kérdés, és -teszem azt- segítségül hívja régi barátját, a kínai Goog le professzort. És mit lát? Szó szerint ugyanazt a kérdést egy másik kvízoldalon. "Págium!" kiált fel az egyszeri Mester... 

 

pepe19711002 2014.07.10 11:40:36 © - "Az enyémek mind ilyenek voltak, egy sincs itt játékban, pedig más műveltségi játékba már szerepeltek, igaz ott nem bírálta el senki a kérdéseket egyből játékba kerültek"

 

pepe19711002 2014.07.12 17:06:18 ©c - " Természetesen ott se fogadták el az összes beküldött kérdésemet.."

 

Két nap alatt mekkorát változik a világ...

 

 

Előzmény: pepe19711002 (495)
Törölt nick Creative Commons License 2014.07.12 0 0 496

hülye vagyok

Előzmény: Törölt nick (486)
pepe19711002 Creative Commons License 2014.07.12 0 0 495

Még egy fontos dolog! Már írtam, hogy más kvízjátékba is küldtem be kérdéseket pl. glad.hu, kvízkaszino, legyen Ön is okos (mindegyikben volt időkorlát a válaszra). Természetesen ott se fogadták el az összes beküldött kérdésemet, de azok amiket ide beküldtem,  mindhárom játékba bekerültek, a kicsavarásokkal együtt... Ezért is lepett meg az itteni elutasításuk..

pepe19711002 Creative Commons License 2014.07.12 0 0 494

Egy dolgot szeretném ha mindenki megértene! Nem az érdekel elsősorban, hogy az én kérdéseim miért nem kerültek be a játékba, hanem az, hogy az olyan jellegűek mint az enyéim, miért nem! Írtam már Zolikának is, hogy ha egy kérdés játékban van már, akkor ne kerüljön be, de ha nincs, és esetleg fontos tudni, akkor miért nem? Higgyétek el, butaság ez a rendszer, hogy a játékosok döntsenek... Amikor belépek, írja, hogy pl. küldjek be földrajz témájú kérdéseket.. Minek, ha az összes földrajz témájú kérdésem megbukott, nem került játékba. Milyen földrajz témájú kérdéseket küldjek be, ha az olyanok, amikben egy adott országra kérdezek rá, elbuknak?? Az irodalomnál ugyan ez a helyzet.. Nagyon meglepett pl, hogy a Sorstalanság első mondatát milyen kevesen jelölték be, hogy játékba kerüljön... (Az eddigi egyetlen Nobel-díjas írónk Nobel-díjat nyert regényéről van szó ugyanis...) Esküszöm, tényleg csak arra lennék kíváncsi, miért buktak el a kérdéseim.. Van olyan biztos, ami már játékban van, ezt megértem, persze, hogy kétszer nem kell bekerülnie. De én elég sokat játszottam,  meg játszok a Honfoglalóval. Még nem találkoztam olyan kérdéssel pl, hogy láttam ezt és ezt, melyik év vagyok.. De ez se volt jó.. A kicsavarásokkal meg pláne nem találkoztam, azért azt nem hiszem el, hogy olyan nehezek és értelmetlenek lennének, hogy ne lenne érdemes játékba kerülniük. Én az összes beküldött kérdést játékba tenném, megjelölném, hogy ki küldte! Ha valaki nem tudna rá válaszolni, vagy nem értené a kérdést, esetleg mást gondol jó válasznak, akkor egy fórumon ezeket meg lehetne kérdezni a beküldőtől... Ha tudna rá indokot, miért az a helyes válasz, akkor játékban maradna a kérdése, ha nem, akkor kikerülne a játékból... Ez is egy lehetséges megoldás lehetne nem? Más játékban (pl. glad.hu) így működött..

Még egy kérdés: Az érettségiző.hu miért szűnt meg? (legalább is  én nem találom a neten ) Arra sem volt igény?

Előzmény: *Zolika (493)
*Zolika Creative Commons License 2014.07.11 0 0 493

Vagy pl. olyanok, amelyek már vannak.... azt meg nehezen hiszem el, hogy bárki beküldő bármilyen kérdése "csak úgy" (és ráadásul mindegyik) bekerüljön játékba. Olyat tudok elképzelni, hogy "elfogadták", nem küldték vissza, de nem tették be az adatbázisba.

Gyurinak mondjuk volt anno olyan javaslata, hogy legyen egy olyan mappánk, amibe minden kérdés bekerült volna, "látszólag elfogadva" státuszba, a beküldő megkapta volna a visszajelzést, de az adatbázisba nem került volna... az se jobb.

 

Szinte... na persze... mi volt előbb, a tyúk, vagy a tojás? 

Előzmény: Femacska (492)
Femacska Creative Commons License 2014.07.11 0 0 492

Kedves pepe!

Kérlek próbáld meg megérteni, hogy valamilyen formában szűrni kell a kérdéseket. Például hogy ne kerüljenek be hibásak, vagy olyanok amit a rendelkezésre álló idő alatt nem lehet megválaszolni (már ha először látja az ember). Hogy a kérdéskiválasztás ebben a verzióban olyan lett amilyen, arról nem a kérdésadminok, de nem is a játékosok tehetnek. Sokan vannak sajnos, akik értékelik ugyan a kérdéseket, de "ezt tudom, azt nem tudom" alapon. A kérdésadminok meg próbálnak szelektálni az ezen a "szűrőn" túljutott kérdésekből. A "hány halyaszája volt hitlernek!"-féle kérdések talán átjutnak a "szűrőn", de *Zolikán" garantáltan nem:) Tudom, hogy a tieid nem ilyenek. Csak talán túl csavarosak. Hidd el, hogy van annyi tapasztalata, hogy meg tudja állapítani hogy melyik kérdést lehet nagy biztonsággal megválaszolni adott időn belül. 

Még egy apróság, és ezt ne mint moderátortól fogadd el, hanem mint idősebbtől: felesleges ilyesmin rágódni, csak megnehezíti az életet. A kvízjátékokon túl is van élet, és abban elég sok idegeskednivaló. Volt itt már olyan kérdésbeküldő, aki úgy megsértődött, hogy "szinte" belebetegedett.

Előzmény: pepe19711002 (491)
pepe19711002 Creative Commons License 2014.07.11 0 0 491

Ha a célcsoport a 10-14 éves korosztály, ahogy írtad, akkor még jobban nem értem.... A10-14 éves gyerekek ezeket a regényeket, történelmi eseményeket, személyeket, évszámokat tanulták, vagy tanulni fogják... Vagy egy műveltségi játéknál nem az ismeretek bővítése a cél.. Bár ami még ennél is meglepő, volt egy Érettségiző nevű játék, amit ha jól tudom a Honfoglaló üzemeltetői istápoltak (ha jól tudom) Az kimondottan az érettségire való felkészítést szolgálta játékos formában. Már azt se találom a neten, gondolom az is megszűnt, mint a glad, a kvízkaszinó vagy a legyen Ön is okos... nincs igény műveltségi játékokra, általános műveltséget firtató kérdésekre??

Előzmény: heroica (489)
Törölt nick Creative Commons License 2014.07.10 0 0 490

Így igen, de lehettél volna Ilona is, és akkor meg Ica :P

Előzmény: heroica (488)
heroica Creative Commons License 2014.07.10 0 0 489

Nem feltétlenül.

A célcsoport a 10-14 év közötti korosztály.

 

Remélem ezzel minden kérdésedre megválaszoltam. Ha bővebbet akarsz, arra várnod kell pár napot.

Előzmény: pepe19711002 (487)
heroica Creative Commons License 2014.07.10 0 0 488

Mivel a nevem Erika innentől kezdve nagyon könnyű rá a válasz. Ugye?

Előzmény: Törölt nick (486)
pepe19711002 Creative Commons License 2014.07.10 0 0 487

Pontosan ezért nem értem az egész elutasítást....

1; feltételezem, hogy aki műveltségi játékkal játszik az rendelkezik valamennyi általános műveltséggel (ebbe a kötelező olvasmányok kezdősorainak ismerete szerintem beletartozik),mert ha nem így lenne, akkor nem ezzel a játékkal, hanem valamelyik lövöldözőssel játszana a neten

2; Ha már ezzel a játékkal játszik, akkor gondolom  talán az ismereteit is bővíteni szeretné, hisz egy műveltségi játék elsősorban erre való

3; ebből következik, hogyha nem tud egy kérdést megválaszolni de utána megtudja a helyes választ, akkor az ismeretei bővülnek, a játék elérte célját.

Ezért bődületes baromság előre, még a játékba kerülés előtt elutasítani a kérdést csak azért, mert nem tud rá valaki válaszolni.

Igenis továbbra is azt vallom, hogy egy műveltségi játékba helyük van az évszámokra, személyekre, ismert művek kezdősoraira, alkotóira, földrajzi helyekre kérdező kérdéseknek, még akkor is, ha ezt nem szokványos formában teszik...

(Az enyémek mind ilyenek voltak, egy sincs itt játékban, pedig más műveltségi játékba már szerepeltek, igaz ott nem bírálta el senki a kérdéseket egyből játékba kerültek) Arra a kedves adminok és üzemeltetők nem gondolnak, hogyha kapásból elutasítanak minden kérdést, akkor egy idő után senki nem fog kérdéseket beküldeni a játékba, mert nem áldozza erre az idejét? Ráadásul az új kérdésekkel lehetne a legjobban kiszűrni olyan játékosokat akik "botokat" használnak a kérdések megválaszolására.

Előzmény: heroica (482)
Törölt nick Creative Commons License 2014.07.09 0 0 486

Amúgy heroica, neked hogy ejtik a nevedet? C-vel vagy k-val? Csak mert egyik ismerősömmel ezen vitázunk. Felvilágosítanál minket, kérlek?

Zacc/KV Creative Commons License 2014.07.09 0 0 485

Utolsót töröltem. Szerintem megértette egy hét alatt.

Előzmény: heroica (483)
heroica Creative Commons License 2014.07.09 0 0 483

Sokkal egyszerűbb lenne, ha nagy ívben elkerülnéd a kérdésgyártósort: ma kihagyom címszóval, és akkor az ilyen ostobák kevesebbet ártanának.

Előzmény: Törölt nick (464)
heroica Creative Commons License 2014.07.09 0 0 482

Bármennyire is fájdalmas számodra, de bizony a játékosok zömének gondot okoz még az alapvető kérdések megválaszolása is. Valamelyik nap Hunyadi Jánosról volt egy kérdés, hogy mikor lett kormányzó. A kedves, nagyon okos ellenfelem 1920-ra tette. Mondok magamban, biztos elütötte, ennyire még ő se lehet ostoba. De igen, lehet. A  következő ugyancsak valami töris kérdés, amit 5-8. osztályban tanítanak, megint 1900-as évek a válasz.

Ezek után, szerinted hányan tudnák az irodalmi művek első sorára a helyes választ??

Előzmény: pepe19711002 (451)
heroica Creative Commons License 2014.07.09 0 0 481

Nem az időt haladná meg, egy kicsit is faramucin gondolkodó rögtön rájönne a helyes válaszra, viszont akik a kérdésgyártósorból kilövik a nekik egy kicsit is nehezebb választ, azoknak az agyi kapacitását meghaladná a kérdés értelmezése is, nemhogy a helyes válasz megjelölése.

Előzmény: *Zolika (448)
Törölt nick Creative Commons License 2014.07.04 0 0 480

indián

Előzmény: *Zolika (477)
iiiiió Creative Commons License 2014.07.04 0 0 479

hát ez nem talált:)) amúgy meg inkább az a nagyobb troll, aki ezt a verziót, meg a kérdésbeküldő és elbíráló rendszert megalkotta.::D

Előzmény: Zacc/KV (475)
Kredencc Creative Commons License 2014.07.03 0 0 478

 

 Avvan nem az a kategória akinek adhatsz a véleményére, a másik is vagy ő, vagy az ( üzlettársa ) .

Egyébként is csak elmondták, h mi az ami szórakoztatja őket.. Egészséges lelkületű embereket nem ez semmiképpen..Na de, ki mire izgul  :)

Nagyon vigyázz, mert könnyen ide juthatsz te is, érezhetően kisebbfajta lelki törést okozott nálad, h nem fogadták el a csavaros kérdéseidet.. Nekem tuti 10 perc is kevés lenne mire rájövök , h mire gondoltál.....ha egyáltalán rájövök, olyan csavarosak..De ez az én szegényes fantáziám, illetve az általános műveltségem hiányából adódik..

Előzmény: pepe19711002 (473)
*Zolika Creative Commons License 2014.07.03 0 0 477

Nem, soha nem gondoltam úgy, hogy helyes az, hogy a kérdéseket a játékosok bírálják el.*

Ma sem így van egyébként, a játékosok egyfajta sorrendet állítanak fel a beküldött kérdések között. 

 

*(Ha találsz egy olyan hozzászólásomat, amelyben helyeslem, akkor megtépem a ruhámat, gyújtok egy kis tüzet, majd hamut szórok a fejemre. Most így működik, régebben máshogy működött. Megváltoztatták, mégpedig részben az "objektivitást" hiányoló kérdésbeküldők miatt, akik tragédiaként élték meg, ha nem került be kérdésük. Mert ugye minél többen értékelnek egy kérdést, annál pontosabban rajzolódik ki a helye.... egymilliárd légy meg nem téved.) 

 

Az interneten meg nem nagyon szabad készpénznek venni mindent azonnal elsőre, mert vannak ugye a "jaj de jól szórakozok azon, hogy másnak rossz" típusú emberek. Ők azok, akik vérig sértődnek azon, ha velük is szórakoznak esetleg.

 

 

Előzmény: pepe19711002 (473)
Zacc/KV Creative Commons License 2014.07.03 0 0 476

Egyébként melyik részét nem érted annak, hogy amíg nem te vagy az üzemeltető, addig a fejed tetejére is állhatsz, akkor sem úgy fog működni a kérdéselbírálás, ahogy te szeretnéd.  (Zolika sem üzemeltető). 

 

Remélem, kiélted magad, és befejezted. Ez volt a kérés rész.

Előzmény: pepe19711002 (473)
Zacc/KV Creative Commons License 2014.07.03 0 0 475

Szegény, ártatlan, ma született bárány! avvan és iiiio ugyanaz a troll. Ő etet téged, neked meg hízik a májad. Cseréjetek e-mailt és ott folytassátok. 

Előzmény: pepe19711002 (473)
Törölt nick Creative Commons License 2014.07.03 0 0 474

És , mit gondolsz pepike, érdemes mondjuk 2000db kérdést elbírálni ,az 1200 fős játékosállomány miatt,,:P

 

Ki lenne az ,aki ezt szerelemből megteszi?

Előzmény: pepe19711002 (473)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!