Keresés

Részletes keresés

repcsepista Creative Commons License 2024.03.05 -1 0 875

                                 UFOzzuummm... miEeee... Vitézek mi lehet, a föld alatt -felett, robotok roboUk roBóta. te buta bici -bóca popóca?-oi oi oi... enneivaló?
                     1.: 3/5. A KÉP? .-Az hogy a KIGYÓ, elcsábitá a NŐ-t? és előbb NOt, növesztenek? NOvén hivják, Éva? Jna most, Éva (madam) és aDam, -robot Ica és fica IcákUK?- a cici és káci? Kácc MO zsizsák, hátizsák -pesti? -Na meredek, de most mi az hogy xex x xexi láda? Ószövetség frigy ládája, és uj uj ujujujjjj... Szent földes uraink,(rabbabb rabÖlő robota bikáAIk) nyaktekerÉszetimellfekvencetek nem viccket?Zitt csak a magyar gyerkőczeink észnél vagy, légy észnél? Légy irtó, vagy irtó légy legyünk? Zitt az hogy Hold sugár, kandikál, bokrok lombjAIn át, csak Holt sugár, kandikÁLL és vannak a kanbikák Kani Báljaik ORIGAIK HANY-KANIKAKÁAIK? Fita, itt az hogy vágyom egy NŐ után, utÓl is érem (érem-merem veremverem) talán, most az mi az hogy AIDA AYYDÁKOK, HÁTIZSÁKAIK KAJAYYAIK? Zitt midnen a ROBOT RACCÁKÁIK ÁBELUK KAINUK ROBOT KONKUNUK TOJÁSA? ŐK TEREMTETTEK? -TEREMTENEK MA IS ISIS? -PISIS -PUNIS -PUCIS? KIK MIK A BÜNTETŐK? JUHUSMNAK SOK ZSEBÉBEN, SEBÉBEN GÓGYULOK MEG TELJESNE, MI LENN HA NEM LENNE JUHUK HUKKT? Fita, mert a MUTÁNSAIK AIDÁKÓAIK ÉS AIDÁKÓLAIK, na BarmiJUK UK -BarmUKUK? Barom ÓLjaikba, ami csaK KIVÁLASZT TÓDIK, ÉS KIVÁLT SEGGECSKÉIK? HUS HUS, NEM HANEM NEM VAN A HUSUK HUSA TE ÉDES? ÉDEN EDÉNY KERTEK KERTE KERETEKBE, Fita, itt vagyUNK (UK?) mi magyar ok? Fita, hallottáTUK minden EGY TŐRŐL FAK-ADA (A ART ALMA ADAMMADAM? A DÓM ADÓM? DE MI VAN HA KI AKADA AZAZ IDÁAIK DÁKÓAIK DIAKONUKIA? Fita, nekem ez az, hogy EZ NEM LÉTEZIK AZ ÉN SZÁMOM MOM RÁ? MOON RÁ? MONYUK MONYA MOON MON MONYUK? MAK MAK MAK...MA KING? -S KINGEK KINGE BOLHA BOLSITT PA PUK KUP IRA AIDÁKÓ FRO$$$... DE DEG LETT ELEVE (MÜBALHÉAIK ORGIÁAIK VÉGET ÉRVE, MEGÉRTE?) SARA AZ IN-GÉBE? -GATYA?
                   2.: Fita, most nekünk a BUGA X BRUGGUNK, BUGU BUGU...ZIMME ZUUMMM...Zna az utolsos SZEM gizs magyar -ivadákunkért kér, apu, nem hagyjatok jatata jatata Goldyy mummyja malacca ccc... a DISZ DIS NŐ ÓLBA, A KORPÁJUKAIKBA SILLÓ DARÁLYUK? Fita, itt a kis Yojónk, na próbálnuk mi is hogy mi ROBUTTÁBAK BAK BAK BA VAK GECCEGÉNGÁGÉAIK TOK TEKTÖK SÁRA VAS ÁRA, VAGYUNK, MIT TI? TIT TÁ TÁ TÁ...JAJA A KLOKÁTYÁAIK KAKAIK S GATYA TELE, HA LENNE? NA IGY KELL MUTUÁL AIBB OHAMOHOAIKABB BE HAMA HAMA HAM? RÁ GOD? CSUVING GAM? VINNER SLICCEL? Nincsak MUTÁN$$$... AIKÁIK KÉJÉÉÉ... OKAIKA = NÉMA? MUTÁCION ON ON ON...NE SZÓL SZÁM, MÁS SUMMÁS MI SZÁMIT, NE FÁJ FEJEM? -NA OLYAN IS LEHET SEGGED, RE REPESZTED? KLOÓKÁTYUKÁAIK? Na az álmom,hogy előbb a KIGYÓ ÉVÓ HISEVŐ HUSÉVÁT -ÁT EL CSÁBITÁBITÁ BÓBITA TEBUTA BUDY$$$... BUDITAYYJAIK TATA SÁRA ÁRA ÁRBA ÁR VEREZVE VERVE VEREMBE REVERENDBE MO MO MOMO HOMÁLY HOMO BÓBOTA HOOD ITA RITA? LUKAS A BUGYIJA? -RITARDIAIK- (S ALMÁT DE A FÖLD-ÖLT -PORÁBÓ (HAMU RABBIKAJA) FORMÁLTJÁKIKK? TEREMTSÜN SÜN DISZNŐÓDISZ EMBERt? -A MI MI? MÓ BOTA BÓBUTA BICE BÓCAKAIKAIK BÓTA? ANGYAL GYÁRAIKBA IKA-KÉPÜNK RÁ, HASON MÁSUNK, UK? OK UT? UT OK? ÜTŐDÖGLŐTT UTÓDOK DOG GOD DÖG? KÖDÁIK KÓDA -ÖK? HOMÁAIYY OK? Zna fida,most csak az jogy ROBOT TOLNI BE TOJNI? -HOL SIRJAINK DOMBÓAIK? MI KI MOAIK? -ROBOTAIK BOTAIK TEBUTAIK DEBUTA UTAIK? -BÓTA? Zna ha kis UNOKÁKKÁAIK AIA KÁIN? -K-INKÁIK? Zitt bele kell hogy vágjak a vonÓba Ólba szóga vontatóAIAIK baxtaTÓAIAIk AYYAKIKAINUKAIK? Fita, van a HOLD SUGÁRAIK (FÉNYÜK?) AMI RIDEG -HIDEG DE HÓDITÓ-BÓDITÓ BODY -JUKJAKIAJAKIAJAK? -na itt mintha üres rühük röhell lenne, HOLD VILÁG, KANDIKÁL, BOKROK BOOK -ROK? -FITA, HONNAN JÖNNE A HÓD -DITA DIETUKUKÁIK ÁISÁKSZÁJKÓAIK? -ÓRIÁSAAIK -LÁSS $$$... BÓDITÁS, HÓDITÁS (They Live) AZAZ SZEENT, SZENNY MENNY MONEY MONYUK, MO NUK UKUK LUKUK? Zfita itt minden az, és SZEM? -MESZ? SZEM?-szemetek? -EZ? Fita világ,VIRÁG MI RÁG NADRÁG NADRA GULYA GUNYA GULÁSZTA MA SZÜLETETT??? MEG A B-ÁRÁNYKAJA? - vagy GÁGÉJÁJÁJJJ... ORIGIGÁGÉ TORCSUTKÁIK KÓ-VÁLYOG A LEBEGŐBE VALLA GOD -TOKOTOK TÁTÁ? Nincsak ez egy értelmetlen RAPLIKA RABB ROBOT IGA ÁTOK TORROK TURHÁK PÁS -SAPÖLŐJAKIK JAKIK DISZ NÓ TOKÁS TORKUK RAPLIKÁKÁAIK LUKAIK AIKUK UK? LUKUK? Két hegy közzül mi mász ki? -kel kolbászUK? -baxuUk? -XOKXONUK?
                  3.: Ime kész a SÖTET SÖTÉT MEN NÓ MENÜÜK? Nadon fida, az SIRATAIKBANK, OGY A KIGYÓ (KIGYÓGYIK A MO -BOTA DE BUTA DEBUTAIK REPLYKÁAIK MNDEN ÁRON ÁRON, BUDYAIK DEBÜTTA BÜNENUKUSAHIK? -BÓTA? MI VÓTA? Ma menni kéne szavazni, a fiaim, mert az átirást a házUKra, (FITA, A poszemecskék többet fekete üszöGÉik, és abbül hamu (KATALIZÁTORRR...) nem hanem az adót MEG-DUP-LÁZTÁK LÁZADÓ? HOL VAGY LÁZÁR? A SIRUKÁINUKIAIKBA? LÁZÁR??? -JÖJJ ELŐ, A HALÁLBÓL IM AZ UR FEL KŐ? FEL HŐ, HŐK ÖL ÖLT? Fita, itt csak AZ HOGY AIDÁCOK ÉS A DÁCÓAIK FICÁNKÖLNE NE? Zna most ha vissza akarnék jönni,(FITA ÉN MEG TE, KI VAGY TE, ÉN VAGYOK ÉN... itt AZ HOGY HA TE AZ ÉN GENYÓM-GÉNEM, HAN GOM HAN GOD, HANGOD HALLOM LADY L LOM, DE LÁTNI AKAROM??? Látát játok Uj Jeruálomod ólom, óllom,vagy arany warr örökótwar??? na apuÉNk, mi CSINÁLUNK MAGAUNK???LUK LUKUK UK? Fita elubb a MAGYAR OK TUDAT ODUD UDWAROD NIM RÓD-UNK? -ha már od odud? -nincsak itt midened ned ért, FITA PARTRA KIVETETT HALAK? LÓVÉ LOWÁ LOVÉ JUKKÁ KÁKÁ...FITA HOGY LEHETSZ ÁBRA HAMI HA MI HAMI HA MISE TISE, S MOST MAGA A HÁTIZSÁK -ODUD BUDA BODA,PESTICSÁKIAIJAKIK TÖRTÉNETE NETE NE$$E /ME$$E MO /KA KAKA BOTA BÓTA BIBÓCA, MI VÓTA, MEG ONNAN HOGY BÁ BÁ BELL BEL BELÜKVER BE BELLE BELLE LÜKVERS, A MEGNYITOTT SZENT? FITA AZ AZ UJ FÖLDÖNG? FITA MINDEN SZENNY LETT, ÉS AZ BIZZA MAGÁTUL IS BE ROBBANHAT 666....(Sodroma -gombóra rOM -MOr nyomor?) Zna akik MUNKÁT ADTAK? Ezt most olyan vicsorgása kása lak CA$$$...UKusa? Fita, itt az hogy TE VAGY... ZITT AZ HOGY KI ESZI MEG A MÁSIK ÁT, ODA ÓDA ADÓ VISSZA? IME A HÉT SOVÁNUK BIKAJA MEG A HÉT KÖVÉRJE JE JE ZSIRÁRJASOK SOKK, AZAZ AZ Ő GOD DUK DUG MINDENKIT MEG DUG AZAZ MEG ÁLD? ÁLD? JAJA NÉGY KÉZLÁB? FOGDMEG A NAGY LÁBUJJÁT?
                  Innenn...most GIGANTIKA BOSSZUK XUKU XUKU XUKU...na VAN AZ A FÉLASZZONY FÉL GÉP (DIET UK?) AIDÁYUKYJAKYUK UK? Zna azzal az által, annak a HOLD (MOONUK?-HONNAN JÖNNEK AZ EGED FÖLDEBAX BAXATUK UK NUKIJAKIJAIAKIK?)SUGARÁBAN BANK ÁRAD ÁRAK, -ÁRAD, ezt megprószálon estére, ami most akkor már, na a felesÉgem, lekaprta azT a kis szemőcs,(KISZEDTÉK!!! .MÁR MEGJÖTT!) amit én is akartam, de felebb men, most...menni kéne szavazni is, de ugyis az van, ami van? Na olyan, hogy most végLeges LEG END? hogy NINCS TÖBBET KUKOR CUKOR ICA VISSA VIZA, AZAZ TI NEM VAGYTOK? TOK TEK TÖK, TOKÓ? Fita, az igazi LÁTÓINKAT, még hire hamva? -hamu, de az is kamu? Melódi DAMU? -fita minden a FENEVADON LOAN DONUK KON KONUK ON ÜLŐ NŐ? -BÁJA ÁRA CSÁBA, A PICHÁBA?
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (874)
repcsepista Creative Commons License 2024.03.05 0 0 874

                                 UFOzzuummm... miEeee... A teremtők = temetők $$$...rott hadtak, rorr...horrorrr... hadak, rohadtok rohadobáznak, rohasztanak astala visizta csak rohad -adók, az egedbe há há rohadás adó = halál! -látod nátod lát666... aha. feneketek pattog666...
                   4.: Kávézzuummm... Pilvax kávéház, Boston tea du? Du 3.40 (15.40) beszétem apuÉnkkal, hogy az álmomról irjak, őket is érdekli? Ez most ugy, hogy ha nekem, csak örök életem van, mert én csak azt, azzal és ugy tudok gondolkodni, ami 10 nyil szászor leirtam, hogy az első osztály elsó óra, és szivrohamot kaptam, mert és ezt, azt, nem tudom gondolni! Zna most apuénkkal, azaz ez olyan, hogy vagyok! - mert szeretnek, m is?-ha am félreérthetetlenül, len ül, de len öl? -az hogy MI A MI NAPUNK-FÉNYÜNKBEN VAGYUNK, ÉRTJÜK EGYMÁST, MEG ÉREZZÜK!!! (Yojónk, valóság mert neki FÉNY?- TESTVÉREM, VALA KÖZEL HOZZÁM, FITA UGY BESÉZLNI HOGY CSAK MI ÉRTJUK VLAH OLÁECET) Na most, én Égi katona vagyok, és ti is, akkikeinkkel végül is, igy Atyánk, a te gyermekeid, itten összes jöttÉnek,ami a felesÉgem, nerég, gondolátban mindig együtt meg egyek egyelek mek vagyunk! Ezt tegnap a fiaimak jó éjszakát, minden este, na én találkozzunk és ufooo...hogy okvetlen emlékezz az álmodra,mert aki tud figyelni ügyelni magára? ára magát, te az vagy az igazi gyerek? Istengyerek-ed -öd? -fita ez ténleg csak rá adás?-hiz te örök vagy, és csak akkor vagy,ha azt eszed eszed?) Most az hogy hogy lehet beszélni a halotAInkkal, ami ahogy modom, nekünk nincs, mert itt is érzitek, hogy itt nem lehet, fóleg magyarul RULL, gondolkodni, de egyáltalán?-Ha valaki tunda gondolkodni, akkor az hogy akárki bárki megcsinált helletünk akármit, akkor az is DÖG,DE HA TE NEM LÁTOD, AKKOR TE IS VAGY,ÉS ITT VAN A PÉNZ DIKTURÓK HAT666...ALMA! -NA ALMA AZ ÁLMA, AZAZ ÁL LÁT ÉS ÁLLAT -OK? -LÁT -TOK?:-TOKO?
                   5.: Olyan hogy TÖRVÉNY ADÓ, AZ EGY ÖRVÉNY, TÖRVÉNYEK, MELY VESZEDELEMBE (SEMI MI $$$ MISE, SEMMIBE TORR KOLLIK ZSÁKUT HÁTIZSÁK?) VEZET UT, AZAZ VAK VEZETI A VILÁGTALANOK,na ez most ha az álmomdról kuruttyolj, akkort van a BÜN ÖLDE, *AKIT MEG ÖLSZ MEGESZED? LÁD KRULL KRUCZI FIX FÁCÁNT. KOKAS S KUKU RÉKUUU...TARAJA JAJA VÉRES VERES FESTÉKES CA$$$ FIZETEK FŐUR * NA SEBES SEBÜKK BÖKŐ A SEBÜNK A ZSEBÜNK, FARZSEBÜNK? ÉS A VÉTEK, amit most, ezt megint, meghaltam, mert menek apuÉNk után, s nekünk nincs halál, na ez csak ugy, és csak ennyi enni, ami mindennap nap táplálkozni kell, a fényeddel (jaja van napod?- jó napt, kalapd? -kalapács ács óccs... eledel,azaz terülj aztalkánk, ez neked nem nemez? Zna most igy néz ki, bocs ha akárkit megbántotattam tudva -tudatlanul, de zerintem ha csak szó a szósz, ládd itt van, ezt el akartam felejteni, hogy mideng gondolátod? -na mikor be vagyok szoritva a sarokba,(jaja mint egy durcáskis gyerk, kinek elveték játék ÁT?) akkor is, én lehet hogy ugy beszélek, ez a falusi gyerekek egymást közt,(fita mi egy tucatokba rajoba ugrun le a falvédóról) de ott volt az a szeretet, amit ha olyanok nek lesztek, nincs MOM? -Na az...hogy apum, mi a MFTK káká tövénye? KEZET NEM EMELSZ SENKIRE, na már akkor, a BbLila láva lába köze... hogy gonkdolátban sem ölsz, s gonkdolátban se xexÖlsz, (gaz -ok?) az HÁZASSÁG TÖRÉS, na most ezt sokzor... hogy valami oknál fogva, a kinosan csinos lányok meg nők,( de a felesÉgem a legszebb nekem.de fita, mndenkinek akinek egy= mind az eném, vagy egy mint a lunak?-tregnap Davidról nem tudtak profázni Gzsingriz kan?) nem tudom miért, mert én nem tartom magam latornak, de megjelent előttem a gyereke whohhh...(fita a felesÉgem ma is csak az övé?)Na meg nem tudtam megcsalni a felesÉgem,na gondoltam de nem tudtam meg tenni toszni?-zami előbb,jaja Anum,vagy ember lesz belőled vagy megdöglesz, nah ládd ha nem ÖRÖK PÁROK IVADÁKA,ELEVE DÖG ÖLT) és vissz...Tróha meghaltam 28 éves koromba,amit most tudok, hogy az az...hogy vágyom,a MAGYAR OK TESTVÉREIM KÖZÖS ÉG? - és nekünk, nincs olyan hogy elhagyjuk egymást, és most ez csak apuÉNk, emlitették mit lesz a két öcsÉNeddel, azaz én most is, MINDEN MAGYAR OK FÉNY -TESTVÉREIMMEL EGY VAGYOK! Ezt ugy, hogy EGY EGÉSZ, és csak ÖRÖK EGY ÖRÖK EGBE LÁDD EGYEN EGYENKÉNT IS EGY MOM VAN, na most azt ha el akarom,ládd irgalmatlan olyan, hogy most is nem tudom hivni a két öcsémet, ami az, hogy a KUMCSISOK KULLANCSOK,ládd megszólalni se engedtek, és most az az, hogy ezzel, jaja az első gondolátom, itt mindennap együtt lehetek a két öcsémmel, meg velük akartam ugy, hogy egy kupac,ládd a két fiam,mi vagyunk középen,és minden szabadidőnben, együtt (fita nincsen márna értelme, és ott ahol zugg az négy folyó, együtt szenvedni jó lufa, kigyóogyik a Mo rá csavarodva) vagyun ugy is, hogy gondolátbank, de most valósÉgbank fénybank is!!!
                   6.: Na az mikor a 8.-ELMELETI ISKOLA, az az hogy hihetetlen meszze vannak az családám,ami a tietek is, az ORION CSILLAG VILÁGOKON TUL, és most végre, itt vagy az az iskolánk, iskolába jár a kába? Na az álmomról is, hogy most az hogy ami bocs, meg ne hibáztass okölj (fita áldozat???-a másik áállat ritua kéjgyilkuása kulája lássa?)senkit semmit, na bánts, ami ezt mára, ez egy, fff... most az hogy bele rohadás be rottyant, és innen ki kell tudnunk, gondolni, az az hogy MINDEN AMI KOSZÖL ÖL! NINCSAK MOST KOSZ ÓLŐAIK JAKIAIK ÉS ROHAD ROHASZTÓ KÉNKÖVES TÓ VASBETON DSZUNGELESEK ROHADT HADIPAROSOK? AMIT AZONNAL, MOST IS KÉS ŐŐK, MEG BE (ESZÜNK?) SZÜNTETNI, ÉS VISSZA AMI A GONDOL LÁT LÁTOD NÁTOD MINDEN, ÉS AZOK A VILÁG-OK VANNAK CSAK, DE VÉGTELENEK, ÉS HA MAGYAR RULL GONDOLKÓDUNK, JAJA AKI NEM BESZÉL MAGYAR RULL, ROLLO, AZ ELŐBB ARUL KÓDUL, TEHÁT A PÉNZ? -GONDOLÁT ÁT, IS AZONNAL, AZAZ MI LENNE A HAD EL HAD ROAHDT ROYYHASTÓ HADAIK, FITA AZ AIDA, TrEHÁT ha te akárkit, gondtalanná (PROGRAMÓZOL???) teszel toszol, az is dög, és akit megölsz a tied? fTILAJAD HOGY KÁNYZOR ZORRO TUDNÁ NÁ NUK? -GOD DOG DÖG ÖL ÖLT? Na MI MAGYAR OK, neked nekem NEKÜNK,NEK ÜNK?-nincs halál, jah, most visszajöttem és most nem vagyok se itt, se ott, SEHOL? -ez ugy a harmadik napon, Atyám, ha te tudsz valamit kezdeni ezzel a ronccsal, s abban a pinutumba, amit olyan mint a forró olaj? VALÓSÉGBAN, a fejem tettejétól a tallpamig, és hihetelen, most ugy érzem magam, mint egy kis gyerek,jaja az iskola előtt?Na most meg kérdezték tóllem,hogy hajlandó vagyok dolgozni? -robotolni???_FITA, NEM TUDTAM, EGYSZERÜHEN MOST ITT MIKOR...LÁDD HOGY TÖRÖLNI FOGNAK, LÁDD A DURUNG, akkor most ugy, hogy most azzal mozgatom a robotom,BOTOM? -DE MÓÉ BOTA, TE BIUTA BÓTA-BATUK BÓTAIUK UK KUKUKKK...MINDEN INGYEN, ASSZONOM, FELCSINÁLOM HA LEDÜL, A TV ANTENNÁVAL? - hogy az az, hogy mi lett vele, azaz ha nincsk szerete etet vissza, ami van! Ezt onnan, hogy ha nem bánt senkit, akkor had beszÉljen,na most ez ha vagyunK ketten KRETÉNEK? -ITT VAN MOM!!! MAMA,MÁR EGY HETE CSAK A MÁMÁRA GONDOLOK...
                   Innnenn...NA MI A MI ISTENATYÁNKKAL EGYÜTT ÖRÖK EGYÜTT CSAK EGÜTT CSINÁLUNK MINDENT, LEGYEN AZ SEMMI? -NA ANNAK AZÖKNAK VÉGE!!!
...FITA, AMI VAN, HA TE BENNED EGY SZIKRA VETI, NA MEG MOST LEGYEN OLYAN HOGY ÉG ÉS FÖLD ELMULIK, AZ CSAK ESETLEG MEG TISZTUL? AMI VAN, AZ VAN! Na most, itt most rögtön, azaz ez az, hogy te mit figyelsz, itt a piros ott a piros, piros lett a Piroska szeme...nana Pirók,emlékszel mikor s hátsódat vakartam? Nincsak ügyvéd lett?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (872)
Törölt nick Creative Commons License 2024.03.04 0 0 873

Addig kapsz minuszt,- , 

repcsepista Creative Commons License 2024.03.04 -1 0 872

                                 UFOzzuummm... miEeee... A teremtők = temetők $$$...rott hadtak, rorr...horrorrr... hadak, rohadtok rohadobáznak, rohasztanak astala visizta csak rohad -adók, az egedbe há há rohadás adó = halál! -látod nátod lát666... aha. feneketek pattog666...
                    1.: 3/4. A KÉP? -nekem -neked -nektek a neketek tekereg777... olyan hogy TEREMTŐD TŐGYED, CSCSE-PECSE PÖCSE PÖCSŐS, AKI ELŐBB A TEMETŐD VŐGYED? NINCS! Mi van? JEL-LEN JELEM AZ UFO-NK CIKÁZIK MINT HA BORUS BORIS-K-ÁBA A FÁJDALOM, AZ ÉGEN? NA TULRULL TURULL MADÁR CSÁ CSÁ CSÁ... FLÉNYJLÉJ ELMULT AZ ÉJ? ÓH ÉGI FÉNY,TÜNJ FEL MÁR AZ ÉG ÖVÉN,(ÖV ALATT) HAD LÁSSON MEG MINDEN EMBER, DE GAZEMBER IS EMBER? JAJA EMBER VOLT Ő IS, Ő IS EMBER UTÁNZAT VOLT? SOK PÉNZE VOLT, MÉGIS MEG HÓTT? Meghalt már Vájc Kálmán, többé nem mászkál mán? Mikorka Kálmán, mikor kakál mán? Kácc MOzsi -kácc... ne kacatolj, hol volt? -hol nem volt? Hány Volt? Watt a faka? -Farkával leveri az Ég lakósAIt, a rohAdóba? -á$$$... Elvtárs a csákányt jól mélyre vágjad,milyem mély a mély, métely? -étely? Van lentebb -bentebb-kintebb kend tüke kint csüng Krati kin kinba a pricsi... NICCS $$$... Naha mise? -ti$$$... Ncsa csa csa csa... Ston -Boxton GÓL UK? Ime az iratAIk, irás tudók turók farizeUSU-K, KÉP MUTYATÓK KÉNKÖVES TAVAK VAK VAK VAK... BÜN TÁRSAS UTASAIK, AZ UTUK VÉGE, DE VOLT? -E KEZDET E TE? Az ÁLMOM KÖZEPIN ÁZUNK, azaz most az amit 2021 1-6? -hogy a 6 águ csillag, ami két piramis, GULA KULA JUK UK, AMIBE CSAK BELE? -LEHET KULÁLNI, A FELSŐ, ládd a két gula, most a felső vér ver alláh fordula, és csak egy olyan, hogy a két háromszögből egy lett? -egy luk? Na azonnal, ha vissza mentek, hogy van az, akivel én közvetlen kapcslátbank voltam,(A ANGYAL LUK LUKA PU UK) és ami vala, hogy HA HA HA...NEM HAGYOM ABBA, NA MOST VIDA, MERT CSAK EGY MAGYARGYEK ED EDD -KID VAGY! -VAGY AZ Ő DIK UK?- RÁ GOD?
                   2.: Na hogy az iratAIk, abczulla ulti ultra kula!!! -spkula? -fita itt nem jelen NUK? -jőbő LUK UK LUKUK? -ESETGLEG A PÉNZ BESZÉLNE LÁDD JUHTURÓS A PUAN SÁRA KLOTYOG A KLOÁKKÁ LUK UK SZIPPANTYUJUK TYUTYUJAIK? Nincsak mndent amit fekete üszögÜK? -Ő ŐK A TEREMTŐJUHKYYJAKIK -BÁRNY BUNDA FARKASAIK, AZ MÉG A TEMETŐK SE, HANEM FIN GOD -FIN OTT FING ITT KI FINGOTT, SZAGOD SÁROD SÁRA ÁRA DÖGADÓBA? Te gondolod, hogy lenne olyan KI ADÓ, AKI EZEN FÉNY -VILLÓVÉGÁCSA KÁSA, KI MERNÉ (MERNÉ) ADNI? Zna mikor MOé juk uk, a KING OV KINGE BOLHA AZ INGÉBE, találkozik a VAGYOK? ZZT HISZEM A GOD OF EGYPT, a kis LURKÓHUKKAL? Fideljatok, na előbb a magyaroknak, Ó ROM ROMBA (LÁTINÓ TANULJ TINÓ, ÖKÖR LEHET BELŐLETEK) amit senki ma se ért? -mert ha ezt ami ma midne midle FIN GOD, TE NEM VAGY? -SEHOL SE JÁSZÓL, A SÁRA ÁRA PUNYYLUKA TÁTON GANA? -AKKOR MI A FA SZUK? -HASUK,UKusa okosa? KOS? -KOSZT KOSZ? Fita az a fekete ruha rühük, amibe be öltöztünk,most égnek, vagy hogy lett... MO Nika luka lika Sárlik? és most FITA, mert monduk én 2002/2/22... én is, ládd EGYEDÜL, PÖSZE UGY HOGY AZ ÉGIEINKKEL, ÉS HOGY ERŐNKNEK EREJÉVEL, MEG TARTJUK A MIEINKET MARHÁINKAT, na az lenne az, hogy AKÁRMIT MÉG AZ A GONDOLÁT IS HOGY ÉN BÁRMIT MÁST, MINT VAGYOK NEKED??? Na itt azok az UFO-AIk, AIJAJAJJJ...AIDÁKÓIK, FITA CSAK DÁCUK? -DACC ÉS DÁKÓAIK? Tróha, vissza hogy leirtam hogy a kát 6 águ csillag, egy lett? -és a csuccsa, az mot amit leritam, amit apum, és nagyok czidáztam, hogy a szőg KUPP itt a Nap csákünk csuccs, az mi magyar ok vagyunk, azaz VAGYOK XY VAGYUNK, ÉS EGY EMBERPÁR JESSZEMARINA MARINA MARINA, KÉRLEK HOGY LÉGY AZ ENÉM? Fita, itt egy olyan, ládd láda a JÁSZOK ÁSZOK DÁCOK DACC JÁSZÓLJAINK, MI ÖRÖK EGY PÁR, PÁROK -PÁRTOSOK TOSZOK VAGYUNK, VAGYOK?
                   3.: Mosr le sirtam, hogy az aki EGY ANGYAL LUK? Fita ez az egész egySegg LUKUK LUK, -ez a szó szarós értelmébe? -ébe, ugy, hogy ami elmulik, az egy LUK $$$... (HIT EL KÁRTYÁJUK, HAMIS KÁR TYÁSOK,AMI MOST AMIN NNCS,AKI AZT LÉTRE LÁTRA HOZTA HOZATTA HAZ, AZ AZ ÖVÉK? LU KU LUKUK? .-de az is csak lüdörgőAIk, ajja, szamár öszvér püfÖlő AIDÁKUK DÁCCÓAIK, bika csökevények, de hol a ló lövé, és a szamár iá iá iá...bax666... NUK? -Jön már a bikajAIk, a hét sovány megeszi a hét kövérÉT? -vérét? Na most, két olyan van, itt most cak, van a 12+1 törTŐRtóraszövetség, és a Istren nyila nyála 10 NYIL NYÁL NYILEGYENES MIDNENKINEK TEGED TEGEZZ? -TÁRA, és most eldől, hogy mi volt, nem nem, nemigaz? Zna most az ami most történik, hogy LETT EGY OLYAN, HOGY MIND A KÉT OLDALON AZ AL ALT FARCS CSAVAR GYÁROSZOK HADIPAR/PAT WARR??? WWW... VÉGE, HA VÉGBELE $$$....ÉS MINDEN WARR...ÓT WARR... UTUK VÉGE KALMATYOJA JAH? FITA,EZ AZ ŐL ÁLMUK ALMA ALMA, AMI MEG VAN IRVA? ÉS OLYAN HOOGY VESZTESEK, AZAZ MOST KI A VESZTES? Zett torr... sose volt, se vesztes se gőztess $$$... na a PÉN NÉLKÜL, LENE PAUN? PÁ PÁNUK NUK UK KUKUKK? Na amit mára, hogy ott voltam ahol Sanyink a ködbe eltünik, de előbb utóbb fel tünik? -jaja az UFOooo...jah? Tünj fel már az Ég övén?Tróha, ezt most ugy, hogy ahogy amit hogy FENT VAGYÖK A ÉGI FÉNYÜNKBE, ÉS AZ VAN VAGY ITT LENT IS??? Most ez az, hogy TUPÁN LEVÉL A FÁJDALOM, DALOM, na akik most a TEREMTŐKÉRSEK TÖKÖSÖK AZOK A MAGUK MAGUK KUKUKK..NYAKUKAT NYISZÁL, fita az hogy ál -lom,a sarat, ez az hogy amit tegnap, hogy hogy ugrálnak a fekete ufok, akik a másodok találkánkor...(AKI GONDOLTÁBANK IS ÖL ÖLT???) fita, az ITT VAN AZ A FEKETE NYAKCSIKLNADÓS ADÓ ADÓS,DE DŐSZA, SZELLEMÉT NEM ÉGETHETÉTEK HUSAT LÁDD GÁGÉHUS KRAJZLER, DE JUH SUSHY TOK? - GYÁSZÖLŐ TEMETŐAIETEK , azaz ami KOSZ, AZ A FEKETE, BLACKMATER, MALTER WALTER FIAM JER HAZA, azaz akik kakik most MENNEK HAZA? Na hogy van halál UK? -akik fa szuk, meg vasa sok?- Házasság törők, és salakok, na annak a hamuja, te muja, moja ficsora Gabre, kapp be? -bekaptad nyemec, néma gyereknek, az anukaja anaLUKa, hajja hajja ... az égnek áll? Fita, fen az Alpok Kárpátok csuccsa... Ugan édes, párnámcsuccsa, mit álmodtál, az éjszaga?
                 Innenn... az álmom, hogy ez egy olyan, mint egy köd, és ha a nap áttöri, nincs, nem volt? -fita itt nincs olyan hogy jelen, ami akik a PÉNZ NYOMÓK, NA MEG NYOMORULTAK ÉS KOLDUSAINK? NA MŐR ROM, NI MOR NONYOR?
...ami pro fraszUK? -olyan hogy világ vége, na annak aki mondja? -adjanak adjanak, a szegén COOL DUSAINAK? Fita, olyan HATALMAS KOPONYA HUS HEGYEK, ZSIRTORNYUK HJÁAS TOKA NYAKUK, AMI TÉNLEG MOST AZ EGEDET ÉRI -ELÉRTÉK, ÉRTEK? BOOK -BUKK RÁ, RÁGOD? Fita,itt ADD MEG magad? -MA GOD? MAGUK MAGUK? NINDZSA FINDZSA, TE A VOLT OD VOLTODBA, VAGY A JELEN ED EDD? - (RÁ GOD?) JŐ VŐD, JÖNN MÁR A BIKA FFF...WALL STRICIK TŐZSDE ÜST FÜST...CSAJKAUNAIK NUKIJAKIK HAMU KAMU, S FÜSTE VAGY HAMU HAMUJA DE MUJA $$$... KŐL ÖLT DÖKÖD TŐKE A TŐKÉN? -SATUBA? FITA HA 1 SZEM $$$...VAK VAK VAK...
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (871)
repcsepista Creative Commons License 2024.03.04 -1 0 871

                                 UFOzzuummm... miEeee... ha a multuk, multi millik -mállik billik stricik, LoanDoNUKba jártam, a tekem himbáltam, s nevettek rám -ránk? -az angyalok LokoMOtivák-divák vak vak vak...
                   4.: Kávézzuummm... tea, mézzel? Nekem -neked -nektek nincs olyan hogy halál, és nem is tudjuk NUK, -tudhatjuk hat lyuk? -hattyuk, baha666... ebben a pinutunmba most, apuÉNk, na vicceltem hülyéskedtem, mert minden ami természet élő természet ellen, az ha nem...zitt az van, hogy ami az hogy BÜN TETŐK, azok miatt az állatok a bőrökkel husukkal vérökkel és iga vonyitás, jaja ami van, tehát ezt mára, jogy az egyensuly, ami csak az élő világban -tiszta természetben, kristály tiszta, Tisza vize de édes, s vágyik annak szive vissza,ki a Tisza vizét, issza? Fia, ez többet a kénköves halál tavak vak vak vak...és akik ezek megett vannak, azok végleg le hulla uis meg be rottyantak,és most érdek ke? -kes az hogy dögkeselyek repkednek az atom felhók alatt, s BBRita bugyija lebeg az atomfelhők, na pont töröltem, hogy micsoda MUTÁCIÁAIK vannak, és ez az egész véglekváruk árUK mi ki Mo bota bóta, az! Na itt mindenek megett ufosok vannak, és azok vannak a pusztitó Utállatok és uton állók megette felette, allatta? Zez most olyan, ládd amiket itt... azaz A MAGYAROK ISTENÉRA ÉRA ESKÜSZÜNK ESZKÜSZÜNK, HOGY RABOK TOVÁBB NEM LESZÜNK, na most képzeljuk el, hogy nincs kin betegség és onnan a halál kivánság,és az hogy, a betegek csak betegséget tudnak adni, adó = halál, és dögöt? Na itt az van, hogy amit felvettünk azt a fekete ruhák, man in black, ami hogy tudnuk az hogy csak örök élet van, és azt most...HOGY ÖRÖK EGYSZERE VAN MINDEN, és itt a Mi Atyánk a mennyekben,vele ÖRÖK EGYÜTT EGYSZERRE ÉS MINDEN EGY-ÜT (SZIVÜNK DOBBANÁSA) CSINÁLUNK, tehát olyan, hogy bárki is megcsinál hellyetted -hellyetünk csak ugy hogy gondolod? NEM TUDOD!!! -NINCSAK A KAJÁJUK JUHUKKK... VAGY, DE AZ A KIRÁLY? PÁSZTOR, ÉS HOGY LETT JUH? JUHÁSZ HÉSZENI, nincsak van hogy ténleg a juhát el rabolták, és inkább őt egyék meg, s egyen meg a fene? -ki akarta váltani, meg váltani a juhát, Pásztor fita, nemcsak disznótor han juh tor?- ne meg fel torreádor öld meg a bikád?
                   5.: Most ott vagyok, ami az amit már le jártam, hogy mi fent a NAP A CSUCSKÜNK, Nincsak az Teodor Herc, akit mindenki röhögött, d fita,bejött? -Rtehát hátizsák,pesti?-mi akik tuidjátok olvasztani a jeget, na ezt nagyon nehéz, hogy mi van fent? -az itt fordtiva van, és olyan lent s ég, FITA az ami az a fekete üszög, az ég! Jaja amibe mikor visszajöttünk a Tejutonos magyar -testvéreinkkel, beÖltüztükn (fita az az hogy meghaltuink, és miégis élőnk, az az hogy neked is van HAN HUN GOD, te kis HUNcsutka, a halál rühe? Ezt mikor már tudtam irni, hogy akit lehet, azt meg menteni lehet csak,(na fita,az az hogy azzal itt a fényem NŐ?- ugy ahogy a BbLila láva, hogy ha egy csak egy mnt a lunak, megközeLIThetem megehetem,már megérta, mert gondoljunk arra, hogy már itt, látod sLeuth tesóm,lehel betÖltve? -ülve? -jaja mikor elvágták gégéd? Na most körbe ker köröznem, mint macska a forro tüzes plató spalhelt vasa platója iizzik, mert egyzerühen...na tegnap du, nagy támadásba mentek át, amit olyan... most az az, hogy nem kellett volna, mit? Fita,ha két magyar testvér magára ára egymásra talál, most vége a sötétséggnek! Zett ugis lehetet hallani, hogy az apa a fiára ára? -Ha az apa, meg fia egymásra találnak, itt a MOM mennyek ne országa? -na ne az a kezdbe adtam, nem hanem ne!- a te kezedben van, na mert benne is volt? Ezt most is, hol volt? Valahogy valahol, igy nézne ki, akik most velem ufoztok, zna az térugrás, (MOST AKAROM HOGY AZ AZ ÉN GÉNEM ÉNEM AZ MIND TUDNA? -MI AZ A KAKA AKADÁLYA?) és most ... zitt az hogy én ugy jöttem ide? -be vagy ki? Zna minden a mozgás, és mozgás gyorsasásága,(FITA EZEK MINDENT ÁT IRNAK,ÉS KIHERÉLNEK, AZAZ NINCS TÖKED, DE HA NEKIK?) ami milyen gyors, egy gondolát bánt engemet, ágyban párnák közt, halni meg, na itt már a gondolát ál? -lát,-áll?
                     6.: Ami most is birizgál, hogy minden a gondolátod látod? Lehet hallani, hogy fény sebesség, de ha nincs fény? Engem, hogy a fekete ufósok is, tudnak tér ugrálni, csak a fény? Zna az hogy fekete ufósok,most apuÉNnk megint figyelmeztetnek, hogy azok szintén fény maggal magUKkkal, rendelkeznek, (fita, mi ugganaz mint ők, csak mi már, én nem vagyok,mi a picha Ica? Mancici? -na meg nagy a ficánka, -mert aki Éhen a Király, azok egyáltalán, semmit nem tudnak magukról sem,UK? LUK, LUKUK? Most az hogy magyar ok, az az hogy csak EGYFÉNTATYÁNKFÉNYMAMÁNK ÉS CSAK EGY APAANYA, ez az, hogy mikor ide bejöttem, ez megint érdeskés, élrdekes nem akarom mert ca$$$... jöjj hát velem és baxunk? -jaja, ca$$$... ne ugass? -ha elad$tad magad? Kötelnek álltál át álltál?Fita, itt mindennek ára van, és bünNős fizet!? Fita,CSAK ÖRÖK ÉLET -PÁROK HÁZAS PÁROK VANNAK, na most én meg a kis örök életpárom, ami mindig arra gondolok, hogy amiért ide bevágódtunk, mnt egy tégla,de fél fél? -az hogy most ITT VAN MOM, A MENNYEK ORSZÁGUNK? VAGY VOLT, LE$$$... Kérdelek,elég egy EMBER PÁR? Zna ezt is, hogy nagyon óvatoxan kellett ugy lassan, inekciós tüvel be adagoldom, mert itt...na fita, ha a kis csal adómmal,*fita,itt amit nagyon szeretnék, hogy most az van, hogy HA MONDUK, MEGSZÜNIK AZ ÉG ÉS FÖLD, MI AKKOR IS OTT VAGYUNK, HA SZERETJÜK EGYMÁST, EZ AZ HOGY TI IS KELL TAPASZNYALJÁTOK, HOGY HA SZERETETBEN (A MI VÁLGUNK FÉNY ÜNK BEN?) VAGYOK-VAGYUNK, AKKOR AZ AZ, HOGY MINDENKIT MINDENT TUD OK TUD NUK? -SZERETNI, AKI VISSZA SZERET, ANNÁL JOBB NINCS, AZAZ TUDÁTOS TÁLTOS VAGY TOSZKA MOTOSZKA? -JAJA TASZIT, DE AZ MOST... MENEKÜLNE, DE JE HOVA? Fita, itt aki hisz bennem? -nam henem aki kinyitja a szemét, az JELENÉBEN ÉBEN FEKETE? VAN? LÁTOD VAGY LÁTTAD AZ UFO-nk?
                  Innenn... Fita, a léhel betöltve, Im nagy Isten,most előtted, nem voltál,leszel eszel,,hanem jelenben, szivem kitárom,menedékem nincs sehol? -jaja van, az itt van, a szemünk, szemÜK MÜ? - előtt? Fita a szent földesek meg földes urAIk,nagy $$$...mi lenne velük, pénz nélkül, lükverc? -jaja a fényügbe ládd NUKI a pu?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (870)
repcsepista Creative Commons License 2024.03.03 -1 0 870

                                  UFOzzuummm... miEeee... ha a multuk, multi millik -mállik billik stricik, LoanDoNUKba jártam, a tekem himbáltam, s nevettek rám -ránk? -az angyalok LokoMOtivák-divák vak vak vak...
                    1.: 3/3. - ti lesztek a párom,három? -há há há... háreMOM? -HátIzsákUK kuka a hátaMOON? -há há há...sata klay kayla? Naz katonák vagyunk, ellőŐrsek, sakk matt patt? - és fel deritók, és ezt neked -nekem -nektek neketek tekered,de a teketek? Fita, most mi mi? -mi ki MO bota tebuta BÓTA vagy az ŐszlagAIkba, vagy meg pucolunk minden ÓszlagUNK-kat, ugy hogy ók pucolnak, le puca pna rapitya pucolják magUKat magVUkat, amit minden csak saláta maga tehet ne ne neee...Tisztába rakom fakom batom atom fakamázom magam? Fita a TÖRVÉNYE ÜK NYÜG ÖD, ÉN ÉN NEEE...jaja én törvény -örvénye feletteSEDÓD vagyok, kiválasztott, és most az a lepel Ő ŐK A TEREM TÖKÖSÖK -TÖKÉSEK TEREMTETTEK BENNED BELED FELED ÜNK -KET KETRECEIKBE VAZE LINA KIN KINBA A PNA KOLÁDA VÁZUKBA? -HÁZUKBA LUKUKBA, JAJA VALA VALLAGOD DOG GOD DÖGÖD, AZAZ DÓGADÓ -VIGADÓ-TOK VIGASZ TALA NÁTOK? Fita, az hogy TUDOMÁM S TRESNIKA NUKA KUKA KÓKA MO MOKA SZEMPONTBÓL, MIBŐL LETTEK A SZAR BOGARAIK CSERE BOGÁR, CSE LE KEDD KID DIK GYIK A MO BOTA BUTA BÓTA, MIKOR LETT NYÁL, MIKOR APÁD KASZA... KŐ, KASSZA? A KÉP? -előbb ott voltan, ahol a fagy baltája villog, na meg a nehéz viz meg kő, kitudja hol áll meg, meg kit hogyan talál meg? Nos itt van az hogy MULTUK? -AZ A MI MULTUNK? AZAZ VOLTUNK? -TI LESZTEK? -ESZTEK VAN ESZETEK ECET OLÁH FA FAK FÁK ALLÁ HUKK... HIP HIP HIP... HOPP, A NYAKAM KI FICAMODOTT, DE A DEREKAD UKA, UKusa?- BETÖRT VAGY BE HAJLOTT, ALLÁH SZÓLGÁGÉ -GÁYA RABBJA, RABBIKAJA, ITT A PÜSPÖK FAL-ATOM TOMI TÖMI KUNJÓJA? FAL FALL ATOM? Most minden Ó te mesebeLÜ AFF RICCA BLACK MAGYY (TITOK, NEM TOJNAK ARANYTOLÁS LÁSS A$$$... ÁSD EL MAGAD -MAGOD MA GOD? -TUDMÁNUK ÉD MECHAN ICÁAIK V V V... VICÁNKÖLNEK, MEDDIG? -A PIKKELYEDBE PÉN EGY PKKELYES $$$... PUCCOLT PUCCOS PUCU< HALAK DE HALLAK< ÉS VÉGE, A HALNAK? NINCS VIZ, EMLÉKE $$$...
                 2. HIT HIT VILÁGUK, HIT SZEMÜK MÜK, AZ UR CSODÁSAN MÜKÖDIK, HIT SZEMÜK, LÁT666... AZT? .TEJESEN? JAJA HA LE TEJELTEK, ÉS HUSOTOK VÉRETEK A KIRÁLYUK UK MUK FUCK... FAKOLTOK VAGY HALTOK? HAL TOK? Fita, mert MINDEN MECHAN KAN CUKA LUKA ICCA S KANNI BELLÁM...NEKEM LÓBÁLOD TEGYÉ MAG AD DÁ DÁ DÁ...NEKED ADOM A DOM BOOK BKU BOKU XUKU XUKU ... ITT A LUKA TOK,VICSOROG KLOTTYOK KLATTY , SZÉP VIRÁGSZÁL NEKED NYILTAM, LÁNC LÁNC ESZETER LÁNC...HOL A LOVAD LU DÖRGŐD SZAMÁR PFFÖLŐTÖK BIKA CSOK? ÉLETÜNKET ÉS VÉRÜNKET A KIRÁLY NÉ NÉ NÉ...PRAG MATT ICCA SON (XUKSONUK?) CXIONUK? NÁTOD? Zitt most az, hogy NEKÜNK, KEZDŐDIK A Mi is ufok vagyunk! -na ha nincs ufo? -ló? és az Ő ŐK LOVÉ-UK UT, ARA-NUK WARRYYATUK (FITA, AZ CSAK A III? -VALA WALLA GOD,HÁBORUHUHUHUUU... DIG ITA DÖG ÖLT,AIDA DÁCÓAIK FROC$$$... NUKNUKIAI JAKA KAKA FO$$$... UK UT UK< LÓVÉJAIK (LÉVY -VAJIAIAKIK)NA KIK XAJKKÁKÁ JUKA JUH-HUKK VAGY? Jaz összes IRAT-TARI HIRE ÜNGÜRÜ INGERE...TÁRUKIKAIK TÁRUK, RUKYY KAYY MO ? TUK? KUT UK? Fiteljal mert JOZSYY IKAIK... fita amit MULT, AZ KOSZ ÉS PIXKUK?AZ Ő XUKU XUKU KOXUKÁKÁIK UK? NEKÜNK KOSSUTH UT? Lajos, a teked nem olajos? Fita mindenütt hat666... alma, oljaj -gáz -kőolaj -nyersolaj mezők? -vannak a föld belibe? -belseéjbe? -a bilibe, de nekünk, NAP UNK? Fita, mert most VAGY MAGYAR SZABAD SZAB AD ADÓ?- OK VAGYUNK, MNT EGY SZÁLL, JAJA TURULL TURULL MADÁR SZÁ SZÁ SZÁ... CSÁCSOGJÁL CSÓCSÁLJÁL, DE SÁRT? -SZARUNK JAJA AZ IS MINK KÉ? SÁRT VERNEK MINT SÁRT A SZULÁPON LÁPOK KON ÉK? KÓNJAIK KULL KULÁAIK ÉS ALATT VALÓ VELŐ LOVÉ VÁLT (A MEGVÁLÉTÓRÓL ÓH ZNEGJETEK???) KULÁAIK, KIK, MI KI MÓ MO MO..MAK MAK MAK ...MA KING? -fiteljál PÉNZ? -BESZÉL KUTYA UGAT666... NA MI EGY FÉNYATYANK -FÉNYMAMÁNK S EGY GYERE KID? -FITA EZ UGY HOGY ÉRTENI MAGYAR RULL, amit most MAGYARULL GONDOLLAK LAK LAK LAKKOZNÁLAK, VAGY LAKATOLLAK ÖLLEK? Vicca BÁ BÁ BÁ ...BELL VAGY BRELEÜKBE LÜKVEREM, VEREMBE BE VEREM? -ORBA SZÁBA, ÉS FO$$$... BE< FO$$$... KI, Jöjj hát, de hát hátizsák, pesti, piti, piTIM és csössz? Fita, ELMENÜNK MI, SZÁRAZON? ÉGI HOMBA, NA NA NA...PIRÓK SIRÓKA RÓKA PNA SÁRA KOLÁDA A SZUKA KAN LÁDA LÉDA MI OTT VAGYUNK, NEM AZ ŐŐK MULTA KRUMLA DÓRA, ET CUDÓRA? MINDEM KI EGYE A SAJÁT TERMKÉK ÉT?
                  3.: Na most, ládd mikor TALÁLKOZOK A MI ÉGEINK, MAGYAR OK KATONÁIN IN KALL? - Fita, na a F -betüm, beragada FFF... NA TE MEG ÉN, MOST TE GONDOL LOD OD MAGAD -DAGAM DAGADÓ DÖGADÓ DÖG ADÓD? Fita, azzal van, minden ÜNK? NA MOST MI ÖRÖK EGY HANG? Most a BbLila lába láva közzé nyomok, ZNA ITT VANNAK SZEMETEK, AZAZ FITA, MEGKÉRKEZNEK, ÉS FORRÓ OLOM Ó LOM, A FÜLETEKBE (FITA IOTT TE ÉRTEK EGY KRÜKKÜK DE CYRILL CIRIPELÉSÜK? S SZEMETEK?- PUKK..SZÁTOK CSAK TÁTOG ADÓ RÁ GOD? -A GYIKUK, HAN GOD? Fita, a kis Yojónk? -NA MEG ITT ONNAN HOGY MEG SE ÉRKEZTEM, MEG EL SE DÓ? -EZ A GYIK AMO A MO KIADÓ?SE DÓ? -SEDAY DOOMDSDAY ÉS SZARJATOK TOK? SZARÓ GALAMBOOK? NE RIVOLTOZZ, VOLTUNK, FITA NEM TUDOM UGY CIFFRÁZNI, HOGY A NAGY ÜLŐN SZIN SZIKRA CSINSTADRATTA EGY MELLÉ KETTŐ RÁ ...AZ AZ ŐK VOLT UK? KINUK? Na ez rögtön, hogy ODA ÉRKEZTÜNK, HOGY MI IS VAGYUNK, most pl.-teganao du Boston bosszon bosszus tea fak? -de fak öllők? -támadás, és most TE AMIT TE GONDOLSZ ÖLSZ MAGAM? AM AZ AMPER? FITA HALLOD HANG OHM HAN GOD RI SIRI ADÓ? JAJA TE EGY ÁLDOTT JU HUKK VAGY, ISTEN BÁRÁNYA ARANY GYAPJUHUKK IM JÖVÖL? -OLT? Naz MOST az, hogyha ÉN UFO .k? .made in Hu? Whohhh... az a magyar kutya vér, ver? NEM HANEM UGATUNK, LÜHÁTON A LOVAGLÓ (EGY A LUVAL?) S KÖVET BENNÜNKET A HÜ S ÉGI KUTYÁINK, VIZSLA KUVASZ PULI PUJÁINK? Jaja a FelesÉgem, ha állatok vagyunk, akor ő vizsla kutya? -de minden kutya egy kutya, vagy szara? BeszarT a halot hallot, bidI a rawatal?
                    Innnen... ita, bele belem kincsünGéne neee... se kezdtem, mert itt csak, bele? -mindent mindent bele bele...FITA. MOST UTUNK? VOLTUNK? TI LESZTEK, AMI NEKÜNK, HA NEKEM NINCS OLYAN HOGY KENDBELE KINT CSÜNGÉNE? -AZ ÉN TUDATOMMAL, MERT UFO? -LÁMPÁM A DUDOM A CUPLUNGOM... KIPŐUGÓM, VAGY KIÉ? Fita, azzal hogy EGYMÁSRA MARSRA (Marink, Marina Marina maRina, kérilek hogy légy az eném) TALÁLTUNK, most itt van a VILÁG UK, nana fita, itt Óh te mesebül Uff... Rica? -ricsajok, nem kell oda? -sok culla...
...https://www.coasttocoastam.com/
...fita.az amit mit?-fevettünk, az kosz kósta? -piszok és akik a PÉN -zzz... létre hozták, azok a piszkUKkal, égnek, nem majd,hanem most, nyalod a fo$$$... ihlett illat - ÁT? -tátog a vala valla-GOD,valetod, a szÁtok?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (869)
repcsepista Creative Commons License 2024.03.03 -1 0 869

                                  UFOzzuummm... miE... Fényesebb a láncuknál a magyar kard, a kard, de fénye nyele -nyála, és mi mégis aranynyaklán s ólom,nem leány álom, lehuz a se ól, se egy szól,volt e szó, mit vissza vonnál, azaz nincs beadó s pássápülő se hiddel -haddal hitel kártya? -hamis kártyások, nincs kártyÁtok? Bidi bankák károk?
                    4.: Kávézzuumm... tea, lötty? Onnan, hogy ennek van egy multja? -és jövője je je je... Ami most, az hogy bent vagyok ott, ami egy köd? -jaja ahol Sanyink, eltünt a ködbe? -na meg ködbe ment terv, mellesleg Szécheny körvasuta, rögtön magyarország lett volna, a világ közepin ázunk? -na de igy is, azaz van a benső ember, és csak azok értik egymást! - és azzal! Most egy ismerősöm, hogy most azt fuvolázom, hogy lehet fel ébredni, ami Tallpra magyar, ami most mire gonndolhatott Sanyink, és mikor a magyar órán, ellemeztük a verseit, én tudom, hogy Sanyink mit gondol, azonnal ez Isten káromlás láss vala, ami most hogy lehet az, hogy én emlékszek a TUL OLDALOM RÁ? Na vissza az ismerősömhöz, van neki elég baja gondja, és nincsak, hogy hogy a bajoktól, és most gondol öl, nem tudunk meg szabadulni, azaz szabad a magyar vall halálra? -azaz vallásoktól és vallás $$$... NA PÖSZE, a fiaim itt az első osztályok korukba,(fita kérdezték mi a vallásunk, és magyar,rögtön ki állt a rudjuk, ládd mint engem, kitiltották őket, na emgem isminden KGST iskulláJUK? - előbb nem akartak beszélni angoluk, nagy izé... végül is mi rá beszéltük őket, na most én ugganugubugu...első osztály első óra, szivrohamot kaptam, mert én nem akarom...fita a fiaim uganugubugu a könyvek és nem beccézve, a számitógép con -puter, na most itt az van... Nincs fény??? -kén? -kéne?
                    5.: Az első pinanyalt után, na most itt csak bele néztem, amit a kis Yojónk ir, hogy agyon fognak csapni, azaz bennem nincs csunya, mia? -ami pont, na Őt láttam, a FÉNYÉBEN? -DE MOST NEM TUDOM, azaz fiu e vagy lány? -és most is teli szeretettel vagyok iránta, mert momduk, vissza a barátom lánya, aki nagyon szép ma is, de olyan lent van vagyunk, hogy onnan kimászni, én is azt mondom lehetetlen, és apumÉNk, olyan nincs, na meg nincs halál, ha én modnom: NEKED? -TEKERED, és miért nem ugy beszÉlsz? Fita a feleségem az első...hogy most örökké, mi örök egyek vagyunk, s most ő nem beszÉlni kell, hanem cselekedni, ami mégis, fita, most is már a conpucámat rángatom, KÉSZ A KÁVÉ, köszön szépen a magyar nép köztársaság nevében, na itt van az...HOGY A KUNSŐ SQUK VAGY BENSŐ BESZÉD A SZÉP? Na meg akinek a szeme kék, akinek a szeme fekete? Fita, a feleségem nagyon félt bennünket, és ez az, hogy ő is, azokat őröltségeket, kinek kellesz? -na itt az van, hogy rajta kivül, mert ő azt akarja, amit ma hogy én minden kivnásáGOD teljesiteném, deee... (DE NÉLKÜLEM KÜLEM?) Jana fita, amit itt, az feledem, de amit most hogy onnan,hogy gyalog, ezt most el kezdjuk, azaz most ugy érzem, hogy vagyunk annyin, mint két szem krumli egy zsákba, az is hátizsák? -pesti? -pesti vagy? -ahhh... hát, hátIzsák?
                    6.: Fitsa, mikor jöttem le, a NAP -KAPUNK, KAPUNK? -AKKOR MEG KELETT VIVJAK AZ ANGOLOK, ANGYALOK UK? -BAJNOKÁVAL, AKI A VILÁG BAJNOKA, UTÁN, AKIVEL KÉTZER ---NA A HARMADIGZOR, OLYAN pitike lett, hogy nem tudtam...na én pitibb??? -értitek, na akik most ha azt mondom Loan DoNUK? Zett most, abba a BORZALOM ELEKTROMOS IS MAGNES VIHAROKBA VAGYOK, ami mikor jöttem le, és van egy lefele piramis ut, (fita az bent van,a közpin I?-és azt létráKon, és most az van, amit akkor hogy mi egy csuccs vagyunk, és azok a nap gyerekéink, és egy nap van, miinden nap! Naccóval, msot UGY HOGY TI MEG MI? Zezt mikor most OTT VAGYOK, A KÖDBE,akkor hogy csak egy ISTENATYÁNK VAN, MINDE APU KÖRBE ÉS MOST ITT VAGYUNK MI, MAGYAROK EGY SZÁLL GATYA ÉS ÉS GYEREKEKE KAKA A MI ATYÁNK (GATYÁNK?) A MENNYEKBE, AZAZ FÉNYEK FÉFNYE, s most ennyit, de most fita, Yojónk be tud kapcsolni, azaz ő benne van az én? -Fita a mi lánunk -fiunk, nem tudom, mert mindenki aki közel hozzám, ládd mi kimászunk innen, mert olyan GOD DÖRR...zan előbb, fita, ezt is amit most érintenem kell, HOGY MOST AZ HOGY MIKOR MEGJELENIK AZ A IRÁS A FALON, MI IS VAGYUNK, AKKOR MENNETEK KELL, zitt megint...hogy vannak akik valami oKUKBULL... JAJA ha láttátok azt a filmet, WE SERVE JUH,zna most itt az állati bőrzéjakik, pénz nélkül mulatni ballos-balos ball jós, jojjós és ... $$$... Lajos a teked nem olajos?
                    Innenn... ami van, hogy ég, na az az a fekete valami, (KOSZUK?)amit csak égetni lehet, meg lemosni, azaz mi, akik felvettük ezt a a aaa...Na most ezt ugy, hogy OLYAN TERHEKET RAKNAK RÁNK AZ AILJAH JAHVA? -hogy Ők sem birnák, csak a birkaja jakik?- jak jaki jak...Fita, amit akartam volna...hogy mindenki ott van, ahol hol van? JELEN?
...fita, itt van egy...ujabbb...a 37 paraler...
Ancient Aliens
S20 The UFO Superhighvay
NEW (03/01/24) Along the Eart"s nort 37 paralel...
... Nekünk, nincs olyan hogy halál, ezt megtud666...de mindenki saját maga allá kell hogy nyulna, alsó madár fogás? Na Sanyink, mikor Tallpra... pontosan arra gondolt volna... fo$$$... Nincsak az nélkül kulló? -amit megint, aki látja az érti? -nyemec gyereknek...fita,benső (ember)fény nélkül, mi van? - ez most ugy, hogy ha a multat elfeledjuk?-juhuuu...na akik most egy száll magyar gatyás, anyám tyukja...

Előzmény: repcsepista (867)
Törölt nick Creative Commons License 2024.03.02 0 0 868

'Azért nem tudod elhinni,- mert azt hinnéd'olyan mint a régi cøsplay.
*annak is megvan a haszna,,ha rossz fordulna minden😊
Egyébként a lányok nem szeretik főleg ha egy fiú-káromkodik... Miért? mert mindenki fiúvá válik, ha egy nő le tudja győzni....

० keresem a pajtásaimat -@ ez nem fog menni, mert nincsenek itt lányok-egyébként meg a "tiédben":3·millióban*szal nincs egy sem...

""megéritek a pénzeteket? Fita, most egy olyan büdös arany war, hogy a szarUK s büze se maradt""

>> Igen ez igaz,, de utána rögtön eltereled a témát.. valószinü azért mert nem ismered;:̛itt csak régi témák vannak.👆

»» tehát ezeknek a felfogásából eredő”mutációk„ miatt-@ "szúrnád tökön marad"- 'ahogy møndtad.

»» Nagyon nagy bűn*az hogy annyit káromkodtál,, nemcsak az ilyen-inferior felfogások miatt, hanem mert emiatt alig tudok a témáidhoz hozzászólni;:̛̓és mivel te nem tudod elérni.., *nø mind1 -@ még a hajlandóság is eltűnik 🙄

 

inferior-idézet

***Inferior wants attention by attacking (or great tactless), and he thinks that he always has truth. He always would do disrespect
by this, and on reality has instead;:̛̓never has truth, nor any part of it. (*but has fully wrong approach by bad comprehension)
HFF: megtanulni *
   
"Óh fej mely vértől áztatva," - mindenki magából indul ki, repcse

>> de ezt nehéz észrevenni, meg mondtam még nekik is 'hogy az erősek egyes szám második személyben beszélnek;:̛ők is, de ez náluk pedig nehezebb, az ""igényesebb"" közösség-matt.


Ha Bib'lilát mondasz;:̛szükséged van a witchy-re, ami egy nagyon-nagyon mocskos út, még a ˞˞Queen (queen) érdemeivel is ellentétes.

»» Tehát az a rossz út, persze arról is volt téma, főleg a "Bűnők" topikban, de egyedűl csak a ʯueen (witch) tudja megoldani;:̛hogy·az ne fertőzödjön el..., *tehát a belseje tényleg olyan, mint a bestiák-dögök-kígyók,. amiről beszélsz-de '̚harmóniával el lehet érni, hogy ne zabáljanak meg... vagyis minden eshetőséget szolgálni kell {☝️akkor}

*Mivel még ezek is szégyenlik magukat a királynő elött a témáik miatt;:̛ezért gyakran kell törölniük a*taboo-témáikat, és vissza kell vonulniuk az érvénytelenségbe;:̛és barátságtalanok, fenyegetőek persze (jelszo;:̛néha végighallgatni öket - mármint a királynő elött ahová tudjuk - felvinni nehéz bármilyen témát is.
**Pedig erősek;:̛persze.

 

2.

""A magyar be-le jövetelünk azzal kezdődik, hogy bele estünk egy lukba, mama luka? ✔️̅*̚jolvan, de nagyon bunko megfogalmazás.
>> Igen repcse·már annyi téma van mint neked;:̛̟Hogy*mégy'en be?.- már válaszoltam;:̛az előző bekezdésben. (̽ezek szerint én gyorsabb vagyok;:̛vagyis nem*tudnál͞ ̚legyőzni érvelésben😊))

 

*Tollbamondás repcse;:̛ha nem tartod be a szabályait, eltéveszted, és*itt elkezdenél-magyarázkodni'magyar  🙄

»» Bønus: 

*Even the dogs, which are enemies and polluting,,won't be allowed to exist, on my buddha-field. (̽

xttps://youtu.be/GCGGFAUMuGA

 

>> Bocsi a laggolásért,,sokat zavarnak és elfoglalt vagyok,,persze.
"""akkor azzal kezdtem,hogy mi magyarok egy személy is, egy fej egy sziv és egy lehellett,vagyunk!"""

-@ ·ez'tetszik, repxeh (nicknevet,- akié~inferior;:̛azt lehet csúfolni ̊👇)

🙄̔Én volt,- hogy csak az időpont alapján adtam értékelést;:̛mert sosincs időm elolvasni éés, vezető lévén*jelentőssé „alakul” a kérdés időpontja;:̛szimbolizmus értelmében. (̽ne manipuláld ̊) ¬̢ ̸Twitteren sokkal több poszt van;:̛ezért ott jobban dɇmønstrálja az időt...

'popsi - igen ez is egy tabutéma, de pl. amikor az emberek'megtisztulnak a halál után,- szeretni fognak, ha foglalkozol ezzel, és
ügyes vagy;:̛vagyis eltitkølod a személyes témáikt 👁🍷👁 -@ csak ezt ̚Nehéz;:̛a királynő Sⱥuron-like Szeme*miatt.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Most sok dolgom van... =jelszó korábbi témák nagyon nehezek,,*csak lányoknak.

Előzmény: repcsepista (867)
repcsepista Creative Commons License 2024.03.02 -1 0 867

                                 UFOzzuummm... miE... Fényesebb a láncuknál a magyar kard, a kard, de fénye nyele -nyála, és mi mégis aranynyaklán s ólom,nem leány álom, lehuz a se ól, se egy szól,volt e szó, mit vissza vonnál, azaz nincs beadó s pássápülő se hiddel -haddal hitel kártya? -hamis kártyások, nincs kártyÁtok? Bidi bankák károk?
                   1.: 3/2. A KÉP? -Hamu füstös ködbe vagyunk, és keresem a pajtásaimat, csattogtatva a nyálam? Villám korbácsa jaja csak csattogtAtom a Istennyila kinyilatkoztatása kása s csorog a nyálam, na nem mint egy veszett, el veszet kutya -dög? Hogy megérhetNUK magunkat, magUK mag UK? -megéritek a pénzeteket? Fita, most egy olyan büdös arany war, hogy a szarUK s büze se maradt, akarnak a 1948Debreceni zsiváNUK KINUK -BA BABA? Jaja ITT A VASORU BÁBA MEG AZ ÜSTÜK, FRÜSTÜK? ATOM MOZUNK MOZZUNK MÁZUNK, VAGY MÁZLI? Amit most szőrkékbe, szőrme, szürke, szürum szurom? -ládd a ledicia tüske koronÁtok? Óh fej mely vértől áztatva, meg halt kiNUK között, na az nem a tested, hanem mi ki MO bota, buta, te bizzi bóta? 1 nagy, mint a lunak buzineszt ONE WORLD MALL DISZNOODISZ MALAC ÓLUK? Ha meg akarom villantani a fogam fehérét, akkor onna, amit a Mi is ufok vagyunk! Fita, itt mi magyar ok, sorakozz sorakozz tormára, mi is Tulrull Turull turbákuló madarak vagyunk, csak nem fekete,hanem? Mi ki MO? -mo mo mo... mek mek mak, Ma KIN GOD =DOG OD? DÖG? Zitt a tegnapra folyatása, hogy van a FÉNY ÉN, ÉS A BbLILA LÁBA KÖZE LÁVA FOLYAMAIK? ÖRÖKAPOKALIP TITA MA KIK, MAK MAK MAK ...MA KING, MAKING MONEY AYYA AJJA AIDA DÁCCOAIK NUKI PU?
                   2.: A magyar be-le jövetelünk azzal kezdődik, hogy bele estünk, egy lukba, mama luka? Fita, az egyptomi mama lukák lükék? -nincsak meghalni, NEM lehet, na most MI MAGYAR OK EGYEN EGY KÉN? -ÖNKÉNY? -AZ ÜRÜK ÜRÜLÉKUK VAGY AZ ÖRÖK MI VILÁGMINDEN S ÉG ÉG? -GYERE KID,.KIDING,DINGÓ, BINGÓ? PORBA PU? APU HOL VAGY? APU HOGY MEGY BE AZ A NAGYMEDVE...FITA, AZ OROSZLÁNUK BARLANG JÁBA BENN A LÁBA -VAGYUNK! tRőha ruha rühe, mikor itt megnyillott lotto toto a szemünk, és a mennyünk menjünk, akkor azzal kezdtem,hogy mi magyarok egy személy is, egy fej egy sziv és egy lehellett,vagyunk! Ezt ugy, hogy óvatosságbulli, hogy mindenki ami magyar GENYŐM GÉ -NEM, ÉN NEM? - ÁLLOMÁNYUNK NUK UK KUKUKKK...LATROK SHIMRONGYÓAIK MI KIK MO?- AZ MINDEN EGYES MAGYAR RULL GONDOLKODÓNK EGY ÖRÖK ADÓ? -NA HONNAN TUDJUK HOGY VAGYUNK? Sfita $$$... most hogy ÁT MENTEM A VERECKEY (KIRÁLY LUK UK?) HÁGÓNK, megleltem a husz ár? Fita, mi magyar ok, ha egy katona =minden magyar gyere kidnek meg lett mondva = mind!!! Egy érzületben (üllet nyitva ülep lepelük ver) ma szivünk örök egy, egyem meg,egyesülünk, egyet tudunk, hogy harcolunk, de minek, kinek, és vérzünk, ide lühettek popsi? Zna az hogy amivel kezdtem, hogy ide bejöttem, ami most, előbb csusztam másztam, de akkor is fel fel fel...álltam, na kit pitii,és a hegyre,ami beleér a Székely Kapu-Kapunkba,(mit?) am/per ia fizikai napunk! Fita most hogy ténleg Mi is ufok vagyunk! -amit nem is én kezdemenne? -málna? Fita a BbLila lába láva közzé nyomok, az az hogy most a hivatalosAink, ami ezt te nem tudod el hinni, ez csak ugy, hogy mi is vagyunk,de miért ért, minek -kinek kiknek mi ki MO bota, te buta bice bóca bóta?
                 3.: NA MOST HA EL TUDLAK RAG-ADNI (MÁG-Y -GAR? -HANG? -OM MALL) BENNETEK, fita benned vagyok, te bennem (mint Kaitba a cövek) a belem korog? zNA BEGYURTAM MAGAM, EZT UGY VEGYÉTEK EGYÉTEK, HOGY EZ TELJSEN LE TESTTEL TESZTEL BENNÜNKET, HOGY EGY TEHETETLEN LENNI NEM NEM MI VAGYUNK? Ő ŐK TEREMT MENÜÜK,VAGYUNK! Fita ez most valóság,és eleinte, ha erősködök, akkor az a MÁSIK OLDAL, A SÖTÉT ÉTEK VÉTEK, S DRÁGA PÉNZEN VETTEK ÉS VÉRED? JAJA A TAKNYOD MEG A FARKUKACUK VERHETED? JAH, HOVA? Zna MAGAM AM? -FITA AZ AMPERT IS JELENT, amivel kezdeni akartam a mAI RIADÓT, HALLD A VEZÉRI SZÓT? Na itt most is, akik hallani akarnak, azok LÁDD JÉZUS?-ez az,hogy te JÉZUS (DE AZ ÖV KÉ ÖVÖN A LULI VAGY? JUHLIKA) VAGY, AZT UGY IS, HOGY AKI KEZD ÉBREDEZNI, ezt ugy ahogy a Kirlán foton, te egyszerüen, mikor a tested LETESZED, piheg-ALSZIK, te felülsz az ágyaDon,vagy a parlón padlód, földöng, és az AMI TR MAGYAR OK EMBER GYERE KID VAGY, CSAK MOST GONDOL LÁT, ÉS MIT AKARSZ LÁTNI, AZAZ miEeee... Sóval de hátsó hátizsákuk kukta, ahogy ott, ugy ahogy a Mi is ufők vagyunk! -vagyoNUNK vagy NUK? -ogy ez egy PIRIAMIS UK VAGY PIROS LETT A PARADIZSOM NEM SÁRGA, és ami a NAP-PAL (PAL?) SZÖGE PIRAMIS CSUCSA, AZ A NAP PIRMUSNK, AZAZ A CSUCCSA A NAP KORONGAIA, AMI MOST AZ A SZÉKELY KAPUNK,KAPUNK? Na most, itt akik most MI KI MOÉ BOTA-BÓTA BICE BÓCA KIS ANGYAL LUK UK, és most van egy korlát fel a napig -a napba! Egy darabik jöttek fel velem az angyalok, de mikor nagyon meredek lett, nem tudtak tovább! Közbe az högy van egy elválasztó korlát, az az hogy te ti erről semmit nem tudhattok, na most most figyelmeztettek apuék, ládd oda óda most vissza...
                  3 há há há...most van ennek egy lefele,ugy hogy most talán a Hold, a másik napUK, (de mnden a GONDOL LÁT,VAGY GOND ÖL ÖLT, TESTET ÖL ÖLT?-és most oda, létrán, és a fizIkakim apu állandóan, hogy egy lépcsőt ne tévessz, oda ügyelj, és most elárkeztam, fita az mai jelenet, és egy gigantIca fica finga inga elektormos mennyezet görbités dörgős csattonak a vilámAIk, (na most reggelre abba maradtam haraptam)ami fitalja, a BbLILa lába láva közzé nyomok, most annak azaz mindene alján (lent is a csücske csüccs. Székelj népem, magyar ok) vagyunk, és msot... na EGY SÖTÉT...vannak akik JÉZUS várók, (de előbb az aranyUk warrsuk suppp... haz vágnak, vagy magUK magUK?-ami te meg én vagyok, mi is ufok vagyunk! Sietta UFO-k? -made in Hu? Whohhh... A következő a hellet, semmi itt nem változik csak halálra ára Sára? Zna egy ÉPÜLET van csak, és annak van egy virrasztó... fita,itt csak ládd a Pilvax Kávéház? Na van egy OLYAN, HOGY EGY KONYHA AMI WC (BUDI) IS ÉS ONNAN, LÁDD A ÉTTEREMEKBEN, DE EZ AZ, HOGY NINCS KISZOLGÁLÓ (PINCÉR) HANEM MIT A TALLPAS, na a Lenin körüton, az nekem... ládd egy héten egyzer, megengedhettem magamnak, hogy három forint egy nagy zöld borsó tányér, és sose feledem el,és a nőcike fita fény vala volt benne, ami csipett? - mindig tett rá, sült zaff körözötett, na meg a Nájlon? Na egy ládd ...AMI AZ UTOLSÓS VACSORA ASZTAL, és most a Virrasztóink, mit csinálunK? -VILÁGOSSÁGOT OTT? HON? - Fita, amit akarok, most hogy hogy lehet beszélni az ÉGIEINKKEL ÉS APUÉNKKAL! Nagyon egyszerü, hogy a magyar ok, LÁDD ÉN EGYENES (DE KIVÜL BELÜL A BRELEM, a kis pitim?-ne ágaskodj de szót fogad,azaz már nemtud,csak gondolatol) AZ VAGYOK, ÉS HOGY JÖTTEM, JAJA AZ ESZEM JESSZEMÁRIANK SEGGIT!? Fita, MINDEN AZ EMLÉK ÜNK? -ezt is csak ugy, ha nem bánt semkit, akkor beszÉlhetünk eszünk, mit? Te ez látod? -azaz vissza Bá BÁ Bell...na leritam hogy mikor a második fiunkkal terhes volt a feleségem,és át költöztünk (kellet a vizsa kutya meg galambok, és leritam, ami ládd ami igaz nemigaz?) egy nagy telkes házba, és a galamb duccot, nagy nehéz 1 mázsa ketrec..-és kis terhes felesÉgem ... nagyon nehéz vala, és HANGOKAT HALLOK DE FÜLEMBM BEN ÉS V V V ...VIGYÁZZ PIT...a következő pillanat, kellett hogy közbre léptek, mert a felesÉgem homlokát karcolta meg drót, (FITA NEM ENGEDTE EL MERT ENGEM FÉLTETT) és onnan...FITA MINDIG BESZÉLTEK HOZZÁM, de most megtudtam!!!-mert mikor valamit akarunk, ŐK AZ TUDJÁK!!! Ezeket, minden ami itti ládd A NAGY DURUNG? -na most tlejesen minden ami magyar geci, a hirnevünket is, fitlajal az ÉdeAnyánk, is volt nékünk, de te beoltódtál (oltárUK) a lufa? -kigyóJUK KUJ fff...fujjj...ne sziszegj,rád tekerEDve beléd verve? Azt veri, kit szeret, jaja zaporozsja rozsda?
                    Innennn... fita, az hogy voltam, az am az amper? -vagyok én? -fita csak örök egy én? -ládd 2023 -10-21, csak örök egy Jézus NAPTÜKRÜNK BEN ÉN VAGYOK? -VAGY ÁBRAM BOZOMARA? -NA LE$$$... FITA MOST TÉN LEG? HITEL KÁR ATYA GATYA...zna CON PUTERUKNUK UK EGY CSIPET? AIDA VIDA ADIA? -END RUD? DURRR...
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...
Zolikám, a központi telefon kábelük beázott, nem tudlak hinvni, ami tudlak,csak az nagyon drága...fita azt mondták, nincsan rő keret...ami a kis buzineszeket, ami a jólát,ládd azokat nem ugy tudták adóztatni... minden mikor fog...Jön a dicsósegg királya...vagy megy, meggy meggy cseresznye?

Előzmény: repcsepista (866)
repcsepista Creative Commons License 2024.03.02 -1 0 866

                                 UFOzzuummm... miEeee... egy (ég-y) ember nem embef, két ember fél ember, három ember egy ember bőr brrr...
Az élet, megy tovább... nincs bucsuzás, bucsuzás?
                    4.: Kávézzuummm... Hogy lehetésÉges az, hogy itt nnics örök élet, fog alma? -foga? -fog a foga vaccogtatod csikorgatod ---van egy Dózsás kép, az urak fa szával a parasztok kaszával, és vicsorgatják a fogukat? -ha meg fogsz (dögleni lelni enni) a tied leszek?-fita itt?- csak az van!- futok a pénzem után? Zitt az van, amit Dombrádi Gáborunk, És a föld oszlopói meg rendülnek, ami most nagyon az van? Ez az első pinyalat után, minden kell a pestizsák (hátizsák UK?) a hátunkon, azaz amit szeretnék, hogy amit Swédenburgunk is, hogy csak az örök jelen, és minen $$$... mindenki abba van? Ezt mára, ahogy mi gondolkodunk, az anyagba, brelefulva?-én azonnal, katona bácsi haptákba, bele tojt a nadrágba, de nézzük, .na jön a husvét, az Ur szent bárány ára, teszem le bünömet, most meghalgattam a Himnuszunkat, és megbünhödte hődte? - már e nép, a multat? -na mi vagyunk a bárányaik? Fita,az hogy elérkeztünk oda, a kis magcsaládommal, azaz most az hogy ami bennünk van,az az ember!!! - és meg se mukkanhat? -csak ugy, amit én tapasztaltam, hogy ha olyan döntés előtt vagyunk, akkor csak MEG SZÓLLAL A BENSŐ -FENSŐ EMBER, és ez ugy is, hogy itt ...most kérdeztem a fiamat, hogy emlékszel az álmodra, mert együtt voltunk, (fita, az a szülinap, és már megünnepeltük,és ugy hogy most a mi világunkba! Fita, Miháj, háj, itt ne hálj, kicsi kutyát ne csinálj, na most az angyalok azok állatok, és midnen ewoLuciója? -azaz az hogy a tul élés? -az zerintem mutácia syja mutácionizmUS .UK, musk (Maxy azaz Foxi xexi Mancici) UK?
                   5.: Hogy Swedenbruggónkat megérteni, ahoz kell gondolát-kapcsolát benső szikra veti, fiteljal, ugy el siklunk... hogy szikra veti? -na az lenne az ismer mer kedés, kedveskedés? Na lassu hugy, (mi a vér?) partot mos? tRöha, most az hogy mnden este a fiaimnak, hogy odafigyeljél, mert az álmodba teljes egész szabad vagy,magyar? -szabad! Fita, a nyelvünkbe fény van! Ezt rögtn, az általánosban is, hogy a magyar nyelv klsszikus, (fita mi tanitanak, hogy összelopkodtuk, közbe juhuturáspunát...na tátogott? - amit én nem tudok hova tenni, mert én midnent, érteni akarok, és rögtön, a magyar nyelvünkkel látok! Ezt hogy Triesztben -Latinán egyszere tanultam az angolt, na ma sem értem, hogy fonetikusan kell irni, és most egy olyan fart farcs fogalom zavar, amit itt hallottam, rontott latin? -(hmoizion vs homouzion? -na mindenki izgalombank kár akana lenni, énni?) Fita én rögtön otthon, latin az lát in? Sóval, most az hogy még ilyet, az idifiam, belém lát, amit éreztem már picik valának, kitalálják a gondolláttAImat, ne meg most is, nagyrészt amit akarok, azt a feleségem tegnap, fahéjas --- menek megnézem, Organik Cinnamon Hervest, ami a fahéj nagyon egészséges és tisztán tartja a légzőszervet -tüdőt, meg az összes légszervi betegségeket murgya?- fita, csak azt lehet megmurgyáni?) de a Corona Virus (Cowig adó?-19 az egész bágzázsAIk roccs fo$$$... de 'éllandóan ami én vitamikok és kapcaszionek, és mondom, egypic fahájt, de én reggel du, teszek kávébe, he nem, a teába) minden változatát, pösze nagyon kis adagoba, ami én teszek, most is kávéba! - a lényeg, hogy mionden nap, és dolgozik, de a több ami friss zöldségek -gyümölcs minden ami kapcaszin? -de mnden nap, akkor minden nap? -debiza, a kccikó nagyott tud rugni?
                 6.: Mit (meat maj buba) a magyar népünk, ami jókedvet bóséget, és most egy olyan környezet, ami örökzöld és semmit nem kell csinálni, mert minden örök kész kézben van? (fita, ennyi enni az egész, kezet nem emeklsz senkiidre, kárt nem teszel semmidbe? -de sem mid? -nincsak benneünk van az egész örök végtelen világmindenség, és most te mégisz széllel szembe akarná p$$$...) Na most azt hogy hogy tudnám meg sejtetni veletek is,ládd a kis magcsaládom, most már álmukat muka -al munkat éljük? Amit én szeretek, hogy a kertészet, és most kellen minden ami van,(fita, csak éltetni lehet, vagy élt? -abczulla ezek egy halvány fin god $$$... fitleljal, mi azért ugrottunk be a nagybőgőbe zziimme zzuummm) csak nem a te meg én kezembe (a gyeplü lü? Ö sőttt...elvették álMOdat, nem az eném, ládd trillcsizer leirtam, ugy annyi idős valék,mint a kis unokám most is itt van, és be be szaladgál, s talált vamit, ami most ő is fahéjas ceralt, kis kockák, holeseed,egész mag darából, mint otthon a kődarálval egész buza gabona rozs kenyeret, és ide jött, már adtam neki, csak most idebejön, van mikor csokit(pici darab) rakok a szekrény polcra, most odatette letette a ceralt, és felkapta bekapta, emlékeztet, de anyuka megnyuz bennünket?-nincs csoki! Amiról szó van, hogy tudod össze hozni hogy csak örök élet van, na azonnal, mert apuék miért nem ugy beszÉlsz, na meg neked, s most hogy a felesÉgem, a fiai nélkül nem jön többet, meg nem akar meghalni, ami nicsak, itt ténleg megis meg ki is vagyunk folytva,(na csak akik értik egymás szavát, érizk a szag át) kiszegecizve, GOLGOTA ÉS KERSZT, ödvöt neked az erez? - nagy eres, LÓbálhatod, de az már 666... a feneked pattogha ha? Na itt az van, ami talán a legjobbak egyike, ami honnan szopta azokat a gondol látok? -a hegyi, jaja de a nagy begyi Betty? - na nagy bógyő DIK A MO? -KID? TÖVÉNY TŐR, MIVAN HA NEM TUDOD MEG TÖRNI? -A KENYERED, HA HA HA...MI ADUNK NEKTEK SÁR? VÁ SÁR? VAS ÁR,EGY SZOMORU VAS ÁR NAP...
                   Innnennn... Ami van, minden a GÉN ÜNK, VAGY AZ Ő ŐK GENYO LYUK UK, KIRÁLYI POPSÁG SZENT NEM-ZETTEK, NE MI NEMI NEM MI ÉLET? HON NAN? -JÖTTÖK? Nem tudtam, amit akartam, hogy mindenki ott van, ahol a hol? -na fejjel (ufo) az Égbe, de tallpal? - a fődbe, fel rugta a tallpát? BOOKUK BUNGALUK NUKINUK UK LUCZYY FEREND? -BEVER- REVER-END?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (865)
repcsepista Creative Commons License 2024.03.01 0 0 865

                                 UFOzzuummm... miEeee... egy (ég-y) ember nem embef, két ember fél ember, három ember egy ember bőr brrr...
Az élet, megy tovább... nincs bucsuzás, bucsuzás?
                   1.: 3/1. A KÉP? -amit most, cikis cycys pucys puszys lett, ami az élet megy meggy, de cserEsznye, azaz egy tálból cseresznyézünk, családi összejövetelünk vala! Fita, ez az, hogy akik örök szeretők,azok örök vannak, és ezt itt, nem hogy beszÉlni, hanem GONDOL LÁT? Ez az hogy az ififiammal, amit hogy találkoztunk valóban,(fita mi az ami nem álom, a sarat?) a sötétség oka, az TUDATLANSÁG LENSÉG ELLEN S ÉG!!! Zna most, itt, ebbe házban, csáládi összejövetelünk, azaz márcisus IdusÁra, született a idfiam (fita ő az a Csaba) és annak most egybe esik a szülinapja, március 15? Naccóval, itt irtam hogy Füst Milán könyvét, többzör át olvasam, S Ez mind én vagyok! -? -ami az, hogy ténleg ki vagy mi vagyok? -Engem ma is ez mindÉnek előtt, nem után? -Eső után köpet? -megprószálom nagyon egyszerüen és röviden, de MI AKIK ITT VAGYTOK VELEM,ÉN VELETEK E -VILÁG? -VÉGEZETE HA OLYAN HOGY VILÁG, JAJA AZ VILÁGI VILÁGIT VALLAGA VALLA GOD VALLAG UK? Zna onnan, hogy apum, tudta hogy ki az örök feleségem, és ezt a Mi is ufok vagyunk! -jobban leritam, mert tanulságként kéne, hogy van az a szeretet, ahogy a Mi Magyarok Testvérek KözösÉg? -na most én lennék az utolso moho kan, és most azokkal...Fita, én teljesen elvesztem, és több oka vala (Vali) amiért ki kelett jöjjek, s most az hogy Róna Viktor ballettáncos partnerával, összejöttünk, és nála, olyan csinos vala,.hogy midenütt forogtak a hapsik, ami feltünő alakja vagyon, és engem szeret! Ezt ugy, hogy jöttek a barátnői, és itt van egy nagon gazdag külföldi pacák, érdeklődik, s ezt monta, ha egy napig van velem, akkor is vele...Na most kihagyok sokat, ami bemutattam aPUMnak, és az egész falu ámult bámult,mert olyan jelenség vala, és apu előttem: TE NEM AZ Ő FELESÉGE VAGY! Na most, nagyon figyelték,én meg azután, mndehogy kiszökök, és most őt, kihozAtom,ami itt az van, amit nem látunk, de apuÉNk, nemcsak látnak, sose hagytak el bennünket, azaz itt az van, MI MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖS ÉGEK, MI SOSE HAGYJUK EL EGYMÁST, ÉS EZT MOST, ÉN a gizs siti -pititek, a porba fingok hullok, de nem hulla? Fita, beszélek apuÉNkkal, és az ÉgienINkell? -jaja a ÖRÖK MAGYAR OK (JÉZUS ITT A MAGYAROK ÉRT ALMA, JESSZE ESZES MÁRIANK SEGGIT)
                 2.: Na most az igazi örök életpárom -feleségem, kapta a leveleket, ami az egész hogy összejöttem vele a táborba, az ugy jöttél, mint nyári szél, eső után? Na az első szó szól, s rögtön tudtam hogy ő az, azaz ami apum, ő az igazi feleséged, aki miért akarasz férhez menni, mert családot akarok? Zna ezt megelőzi, ahogy a Kantin kapuba csak megérkeztek az ujak menesztettek, és láttam, és AZT A CSODA TÜNETET LÁTTAM, AMI AZ...HOGY MIDNENKINEK VAN CSODA ÉLET PÁRJA! Most az,hogy a mostani összejövetelünk, na a feleségem nehogy fétékeny vala, (Vali) hanem az hogy hosszu ideig kapta a leveleket, amit nekem nem tudatott, és el égette őket! (fita, innen van a méreg zacskó?) Na most...zitt az van, hogy mindig az, hogy nekem van más is sisss... és sirt, és most az ünnepelt fiam, odajött hozzám, és ahogy az iratok, fita, az az lenne ha most ezeket valakik ÁT IRNÁK, s most az ŐŐK, FITA ITT AMI NEM ÖRÖKÉLET PÁROK, AZOK ANGYALUK? LUK, BAXATOK MAXXATOK ÉS BAXHATNUK NUKUXUXUK XAXATA GATYA XUKU LUKU ŐKET? Zna fita, most az jogy az ünnepelt fiam, szemem szeme bensőmet mélán de mélyen át át át...és éreztem! -jaja ami az iratokba van, nem az övék, hanem ahogy te érted? -jaja te érted is? -meghalt é az UR aki KUR, ÉS AKIK MAI IS A KUROMONYEAINUK UKAIKAIAI KÁ-KÁK? KÁSA RAKÁSAIK, Fita, ez az egész EGY SÁRCUPLERÁJUK UK LUKUK?
                   3.: Na most, amiról szó van, hogy ahogy apuÉNk éltek haltak, hallnak? -jaja most is bennünk,még ebbe az anyagba is,ami füst -hamu csak, bevonat, és mikor megnytitottuk... fita ti is beültöztetek uforuha rühük ürruha?- a Mi is ufok vagyunk! -tópiszkozatunkat, fita INRI MINDEN IRÁS SIRÁS A FALON?-akkor ahogy leritam,vissza jöttünk és mind,aki most AZ ÜR SZINE? -ezek ürülélek, és eszt még cifrrázom,mert most az a fekete bevonat = halál hall áll!!!-amit ÉGETÜNK, MI AKI ÉGIEK VAGYUNK? Jaja UFO-k? -made in Hu? -WHOHHH...FÉNY, DE NEM ÉGET? Fita, most ünnepeljük...na az egész lehel betÖltve...de előtte is mak mak mak..Ma KING making monyi -money beszÉl? Most az van, UGY TUDTAM KI NYILÁTKOZTATNI, MERT MOST AZ HOGY VOLT EGY OLYAN VALAKI, AMI MOST lerirtam egy nagyon szép magyar nőnk, zitt az van, hogy én most hogy meg találtam az örök életpárom, (fita nem tudtam megdugni, mert a felesÉgem, nameg bameg a MOM családom, meg csalni??? -fita, ami nem FÉNY?- KÉN? KÉNE?) zitt az van, hogy az hogy xexuhusállat...na az amiti HumaNŐ? -az egy ANGYAL LUK BAX666...NUK? -NA AHOZ KEL LUK UK? Fita ÉN VAGYOK! Fita a félvér NŐ aki a fenevadon ÖL? -gyülelkeznek meg eb ura FAK FAK FAK FAKÓ FAK ADÓ? tRöha itt maGam-ra meg egymásra RÁ LELEK LEHELL, AZ A LÉLEK ÉS lehel betÖltve, azaz tiz nyil mniden tegezbe kézbe, nyilnyál megnyálastad,egyenes be találat! Zitt most, az hogy hogy lehet ezt, jaja GONDOLNI?-AMI HOGY LEHET AZT, RÁ GOD, DE GONDOLOD, VAGY HISZITEK? ÉS ÖRÖKKÉ BE VAGY RÁGVA,AZAZ DRÁGA PÉNZEN MEG VÉREN, LETETTEK VASÖLVE VAS ÁR NAP, JAJA JÖTT MEG A FOLYÁSOM, BEDAGADT MIND A KÉT TOJÁSOM, jana kigyógyik a MO MO MO MORA MORÁN CZIGÁLJA BIRIZGÁGÉGÓJA???- A HUSOTOK? VAS ÁRUJUHAIK CSAK MOÉK BOTA BÓTA TE BUTA,MI ÓTA, MI VÓT A? VÓT EZ SZÓ MIT VISSZA VONYITOTTÁL? NICSAK, micsoda trükk, NEM BESZÉL HOZZÁNK TÖBBET,JAJA A VAS A FA SZUHIJAIJAKA, FA SZUHBULL VAS LUFA? KIGYÓGYIK BIGYÓZIK RÁ TEKREDVE FROC$$$...
                 Innenn... fita, a fekete ufósok, azok is a magUK gazát, na ezt ugy, hogy a hogy apuÉNk, ne dobb be a törÖLkőzŐt, miután te bele törÖlköztél? -ja de a gatya...
... fita itt ha emberek emberek ...itt a pna hempereg, hogy el tünnek, jaja de mi az? -ember volt ő is? - az állja a sarat, meg TALLPRA MAGYAR, EMBER A TALLPÁN, - GÁTON? TRIÁNONUK NO NONO NUK NO ROM ROMBOLÁS DE GENEDÓZEROZÁS, NO MOR MORA DÖGÖL ÉS $$$... sivitanak a $$$...homo humaNUKI SOKK... NO MOR? NO NYOMOR!!!
...https://www.coasttocoastam.com/
...oaaa...

Előzmény: repcsepista (863)
Törölt nick Creative Commons License 2024.03.01 0 0 864

Szia repcsxe,-
»» Kívánom, hogy te is ihletett legyél., *Talán kell majd egy beszélgetés "topic-in-topic" 'here
>> Nekem egyébként az ihletettség már nem is érezhető;:̛csak a versatility-t látom úgymond,- belőle., *Meg olyan hogy eltűnnek a rossz érzések, ha másokkal beszélgetek;:̛tehát akkor sokkal könnyebben látom "azt" is. »» Mi az-az az?? (̊*̚Ohh here would be the forgotten-text from mini-journeyl;:̛i knew it was a banger, but still hadn't note that »» it was a line with four "legalább" wörds, in one-lineˬ-❤️😥😥😥-👽
̇https://www.youtube.com/watch?v=G7cNyw4n0sA&t=1117s

Előzmény: Törölt nick (862)
repcsepista Creative Commons License 2024.03.01 0 0 863

                                 UFOzzuummm... miEeee... A Világ négy sarka (szarka) Apokaliptitka négy lovasa lo -lóvé -vasa hasa fa sza, LódörgőAIk,Szamár pöffÖlőJAIk, Bika csökösölődörgőjaIK xexuhÁllat kinzóJAIk, na meg az UFO-k? -made in Hu? -Whohhh... el ne üssön, gázoljon?
                   4.: Kávézzuummm... tea 5(17) órAI? -Miért.hogy lehet az időt számolni? Swarcanegger, csörökg az óra, tex, most hasznom a klotyót tex, bekapcsolon a piritót, tex, most xex? -az is tex, xex xex tex tex...Mi lenne, ha semmit kellen számolni? Na most ez azt mondhatnám, egy fekete pont? -jaja de azt is gondolni kell? Ma rajta kaptam magam hogy üresbe vagyok, és igy, nem vagy zserni, de senki? -és most valami nagyon büdös munkát csináltam, az egész utca büzlik, belement a bürömbe is, na meg tüdőmbe, és ott hogy vagy zseni, rajta kaptam magam, hogy állna a a aaa...fa kin agyam? Cóval, ez most idejön, mert én csináltam volna magunknak olyan intelligénes? -nincsak itt van, hogy akinek teli géne, na azokat rögtön MEG ÜLIK? HÁTIZSÁK, na monduk nekünk pestizsák, mi van benne?- robottoka szalonna, hogy MOék butabóta lu fa, kigyóógyik bigyójuk rá tekereőzve, az egész egy... na na mi a kigyó? -bigyód? -ábram, zaporozsje? -csajka? Jaja minek a hus? -husi? -a kis kölyök ugy hivja a nagyamámáját, mája? -husImama (zsuzsi) mmm... Fita, most még ki sem nyilt a szemem, és itt megcsináljuk az álMOM világunkat, ami nicnsak, ha senki semmi csicska szecska kubaccka $$$... Zna most itt egy OLYAN SGGLUK KUKUCS KÓCS?- VAN, s most az hogy az éjjel, jel? -fita mert minden HAMU ALAP ANYAGU, amit itt most az, hogy minden az?- az!!! Hova merengett el, szép szemed.szemetek világa?
                    5.: Most fidelgetem, én mindent figyelek, benneteket is, és most az van, hogy Ti -trilló a hős aki békére vagyna, robóta, munkások árán, munkába lép, na robota? Fita, itt ha most észnél vagyunk, EZ A HUSÁLLAT is egy robot, és most vannak a robotrobotok rablók? Nadon fida, idizuda, jappAImajom?- mert az a fekete bevonat, festék, amit fel vettünk, na megint, az unalma, hogy mi magyarok,mi sose hagyjuk -adjuk el egymást,na most mi azért vagyunk itt, hogy akik meg feledkeztek volna a magyarságuk UK? -unk?-fita, itt az aki te vagy, az csak Isten? -de azonnal apuÉNk, Isten Atyánk, gatyánk, vagy gárdgyuk?-galáduk? -allá való juhukk? -te hiszel a teremtődbe tőgye? Na ha most te NEM EMLÉKSZEL HOGY KI MI MI KI MÓ? Na az a hulla, ami most...fita, ezt én állandóan oda adó, -jaja dó re mi fa fff...mi fán, terem a rigó? Na fida, ahogy mondom, itt az ogy jó pénzért, mnden lehet venni, ezt ma ugy, hogy eszet, ecet? -olláh? -halló? Zitt az van, hogy most meginy meg interjuholt, fita, ez maga ez a kis xexxállatka atka? Vicca, most azok akik PÁRT ÜTŐK? Monduk mi örök háézaspárok -életpárok vagyunk, és itt elfőrdülhetne, hogy szét verik az örök házaspárokat, ami itt kezdőduk a tánc? -jaja hastánc meg a rongyrázás? Nincsak akik ki kupálódtak? Adam bátám, pávát látván, pávát látván, száját tátvan, csurog a nyála? -na most mi van husra, kirántott csirke lába, sonka, gondolsz, éhes lettél, ami ugyanaz matba mint kanos? -nős? -tény?
                    6.: Na azokat hit iratokat, most akikbe még van szikra, na azt LÁNGOLAN IDA, VAGY AIDA? Zamiról nagybaszó lenne, hogy csak ÖRÖK ÉLET PÁROK VANNAK, és most azoknak, itt a dobozok, doboz UK? Naz amit itt csináltatnak, az csak külső ég? -Fita, én biztosra veszem, hogy vannak köztünk...na fita, én arra gyüttem ma rá mara? -hogy nem vagyok zseni, azaz most még jobban, kiáll a rudam, ebbül ez az egész, ládd fata puhul, töte lágyul, ugy mulik ki a viálgbul a bull, na most felgyorsitottuk, és most, gondoljunk arra, én ugy 28 éves koromba, nem eszek hust, na meg...olyan kissertés jött rám, kérdeztem, és a HANG mert örök élni akarsz, bakarasz? -kajszi?-és ezzel, igen,na most mi lett a kis pitikémmel? -el tudom képzelni hogy csak Plátó? -látó? Fiteljunk, csak mi kztünk, a nőket kihagyom, hogy az hogy xex = tex? (zit az hogy bevadulnak nicsak a husra? Na most, itt az hogy...nagyon lassu voltam mindig gondolodásban, de monduk, amit gondolk, az ládd ténleg vissza kérődzzuummm...de mi van ha hust... hus od rá GOD? -hus hus? _nincsak minden egy nagy fekete LUK UK? ---jaja azok a fekete ufo$$$... ok? Naz amit már pedzegettem, hogy CSAK ÖRÖK PÁROK VANNAK, és most ha azok ide bevágódnak? -jaja ládd én mint egy féltégla, azaz TUDNI AKAROM TUDNI DUGNI AKAROK? GUGULUGU? Zna ami az, hogy EZEKET gondolni, azaz itt ténleg csak az Ő ŐK A TEMETŐK, MOÉ BOTA BUTA ROBOTAIK LEHETTEK? Jaja, ez a legegyszerühen, ládd Koppánunk feje kopog, neki nem paracsol senki, na most fita, kik a PÉNZ NYOMDÁCOK? DÁCÓAIK? Nincsak, BbLila láva közzé nyomok? -por vagy hamu marad?
                    Innennn... Kit teremt magának, a boldogtalan, s mint védangyalának, bókol untalan? -Fita, érdek házasÁgok? -kiverte az ág a szemét, szemét? Jaja, fita már az is, hogy a házassÁgok, a mennybe, jajaj de az itt mennyegző Ő? -ahhh... Ő az a lány... Na csak ÖRÖK MENNYEK MOM ORSZÁGAINK VAN! S TE TUDOD, HON-NAN?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (861)
Törölt nick Creative Commons License 2024.02.29 0 0 862

Párnⱥ+cøpypasta. ० kx.txt
 '|
 \/
https://videa.hu/videok/film-animacio/charmed-bubajos-boszorkak-3x20-boszorkany-kult-magyar-oTLSIy8BQwZNlz3v

 

Szia repkcsɇ⹁-(üdv.tøpik)-,@Legyűztök a Mⱥrát.

 

ⱥ-ø-ɇ

 

»» I will Always like you Mommy.
*****A cøsplay titokban marad;:̛mert az Anya tulⱥjdona.

'Needs̢ /̚ to•dø: publish spⱥrkling-video, publist the lⱥst facɇboøk post, make the finⱥl
vidɇo (for thⱥnksgiving ) mⱥke førumpost*ed, finish Ⱥll*cønsɇrvatiøns.
*While talking with mymommy;:̛as løng as possible.💛̓🌸̔
(I hope Mommy won't·Get ⱥngry øn mɇ.😧

 

 ↓

 

̓👩‍🎓Esther,- HFF: Translate and cønvert it ~
Into Queen ० to All ˞˞˞˞Queen. -@ Cøsplayed.
'Excerpt:
A karma-verte anyagot,-🌀̟̔Azt még a ”királynő
sem képes eltalálni.̡ *mert kacskaringózik,- Nem ad
neked igazat, és hálátlan lesz, vagyis nem úgy
viselkedik... (*nem ér célba, stb.)
̓💫̟ a karmától megtisztított anyag*viszont*már
egyenesen*rezeg, és a királynő képes eltalálni;:̛̓így
meggazdagíthatja.̡
Jelszó.: Meglɇckéztet., - rendɇsen.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
- Olyan elméleti-vizióm volt, hogy a Gyémánt-szútra
térbeli kiterjedésű;:̛̓szóval addig kell {sok}
ilyen*drágaköveket gyártani;:̛̓amig ezek a
nagyszabású akadályok~(felmérhetetlenűl sok élet
okozta)~lehervadnak❔., -@ és akkor ezek cserébe
állandók maradnak, a tudás pedig megmarad, az
"Áldás" értelmében.
*Az alábbiak szerint egy királynő;:̛̓Az összes királynő erejét fel tudja vɇnni.💙̔
youtube.com/watch?v=yCnVj2LVbFI&t=1205s
*˞˞˞˞So writings are work like this.💙̔
'|
\/
*Mⱥking·vidɇo for fⱥcebø̵øk post;:̛now•have ० publishɇd Ꞹr's ̢ ̺ ̴ ͯ🍀ͦ͡ ͌ ̟͌ ̟̉
'bonus: Anyways, ~ summon the ˞˞˞˞Queen's power is much easier,- but
not always;:̛like you nɇɇd 2 sø̵lve ͞ ͞Ehe'se;:̛nөw to avøid bored ̔👆̢thru-
net, -@͏r avø̵id०blѳͼks like delҿting.͞,̷͞*̚or just imagine blocks like
deletin˙gg;:̛s͏e͏̷æ̸ing̶ ̶̚høw•protæcted•˞˞˞˞she is;:̛by*arȼher.̡
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
*Also can do that;:̛̓you will be much stronger than them, if needed.
>> Anyway i want you just talk usually.🖤
**Ur so lagging, as Queen's.
Tue 5:15 AM
·
Sent
·
Sent
'|
\/
»» Like that's whywe can't interact;:̛̓or just talking.
>> Random never·lies-lady.
Tue 5:17 AM

Ⱥnd*idk., about that;:̛̓just imagina-urself as Witch.
Tue 5:18 AM

Like so many løøt & preys acquired;:̛̓on visions have
saw* that you will get that aura which is really
space-bending around yourself.
>> It's easy (light), horrible (immidately know
everything), beautiful (prettier than them), and
waving (stronger feelings than them•combined)
*For example the last two need for that called
terrible-elegance, which is just a later escalation.🖐️
5:23 AM
·
Sent
Tue 5:25 AM

*Like i had done only one fix and that broke it,-
will be for urs too.🖤
Tue 5:26 AM

youtube.com
Watch NANA Episode 1 Online
https://youtube.com/watch?v=qNUpVYTQI0o&list=PLGB2RugXxDCYOuU4Y4F7r8pHOTk3p894I
÷
Inspiration always dictates what's you need, and
you always enjoy it by completing the missing
merits.✴️
*Everybody has their own inspiration., *maybe just
not activated;:̛̓but everybody's different. (👆
·completely,- so not based on brain's•work)
Tue 5:37 AM

>> That's why i never set rules on (*-any.,)
my•talkings

😊

HFF: *Ͼ̅,̅heck lagging's means.✴️
̓̓̓✴️HFF:̚* *̚Need to place a "•" -on the Sent-
text;:̛̓Instead of a space-character.
(💯·i was too fastˬ-)
Tue 6:09 AM
*Done.̡

✔️

Tue 6:10 AM
»» Why do have inserted a Nana-movement?? Likes
light up, and offer a fruity-cigarettez • with fingers •
to upside-down;:̛̓for matching Her ⹁.̊̑͡ ̢⹁̼̬•̼̬,̡ ̊̑͡., (+1 adject.,
*for a medusa.̢ ̸*˞˞˞˞Ṣo writings are working like ͜'this.̊͆͡✴️̊͆͡
Yesterday, 9:20 PM

🩷

Yesterday, 9:25 PM
I can offer a hug for it,-as løng as you want.(smokes)
Yesterday, 9:27 PM

youtube.com
Flight Facilities - Crave You (Adventure Club Dubstep Remix) LYRICS
https://www.youtube.com/watch?v=D67hFqer0tE
Yesterday, 9:39 PM
·
Sent
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'Bónuszok;:̛csⱥk magyarøknak.💙*Titkɇs.

$o if would be put a long,- a very-very long line into the universe;:̛first it will get gray'd,- (universal•means) then it would fall into black hole.
>> Why? Because space just wouldn't bear that;:̛so it would simply leads into that state;:̛on all-ways.
»» Még a beavatatlanok is látnák ezt az egyenest a horizonton egész végig;:̛de a beavatottak még az egyenes végét is képesek lennének szemlélni;:̛clairvoyance-képességgel - mintha ugyanakkora (méretű) lenne. Pl. lehetséges olyan variáció, hogy az egyenes (egy ponton) mintha széttörne (sok ugyanakkora méretűre);:̛a fénytörés miatt (Ez mivel fény;:̛a valóság része.)
*A széttörés úttalan-utat jelent, amit kézzel kell összekötni;:̛lelki-dolgok, megfejthetetlen traumák, vagy olyan dolgok amik matematikai érzékkel nem oldhatók meg. (felismerhető példák - humanitiness)
**Az egyenes egy egész-végig nyomon követhető dolog.😋
***A buddháknak sok-életen keresztül - gyalog - kell megtenniük ezt az utat;:̛de utána birtokolják is ezt;:̛vagyis képesek úgymond. *teleportáltatni őket rajta;:̛elejétől a végéig. (Nem szavak szerint működik.)
HFF: Because this line is too long,- It always correct if you try imagine this as a simple metric-line,- as follows.

https://www.youtube.com/watch?v=5S2wSncZMMA

Anyway, summon the Queen's power is much easier,-*but not always;:̛like if you need to solve these;:̛not to be bored*👆thru-net, or avoid blocks like deleting, or just imagine how protected she is;:̛by herself.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'
·Szeretem a Mamit.
Nagyon Szeretem a Mamit.
Borzasztóan szeretem a Mamit.
Mindennél jobban szeretem a Mamit.
Mindig hű leszek a Mamimhoz.
Örökké szeretem a Mamit.
Mert Ő a Mamim.💚

.

*zöld•szív-változtatás

 

Extreme gravity's like you move smøøthly cuz u go on
the easiest way.💣
'|
\/
*Ͼsak a királynő képes mozgás közben
vibrálni;:ɇrgὀ a pl. az ollót úgy dobja el, hogy az
(véletlenűl) és az asztal szélén marad, tehát lɇgális
🔱.mⱥrⱥd.
🔱.Meg tudom hⱥckelni a rövidtávú mɇmóriámat,
̢ A Királynønek az erejével.
>> Hasonlὀan kell Mara०ellen megjegyezni a témákat,
pl. »» Ennyi idő alatt már elfelejtettem volna.,
*A mөndanivalómat.
'|
\/
Nem is tudja Anya;:̛hogymennyire szép.
Nekem csak*szolgálnomkell Anyát;:̛örökkön-örökké.
Legyen az-amit Anyuakar;:̛'mindig.😇

https://www.facebook.com/profile.php?id=61555756725268

~xdraluvts.̡


Amit még tudnod kell, hogyha 2 ugyanolyan dolgot egymás mellé teszel, az egyik milliószor annyit fog érni.
 '|
 \/
'Youngy•Sabrina is ⱥblɇ to make bɇnd-spⱥce arøund hersɇlf;:̛ⱥnd able to knøw-ɇvɇrything with a cⱥllɇd diamond•wisdom-x.

repcsepista Creative Commons License 2024.02.29 0 0 861

                                 UFOzzuummm... miEeee... A Világ négy sarka (szarka) Apokaliptitka négy lovasa lo -lóvé -vasa hasa fa sza, LódörgőAIk,Szamár pöffÖlőJAIk, Bika csökösölődörgőjaIK xexuhÁllat kinzóJAIk, na meg az UFO-k? -made in Hu? -Whohhh... el ne üssön, gázoljon?
                   1.: 2/28. A KÉP? -Ha láttátok a Hylandor filmeket, akkor az van a leg közelebb amit mára ufóztam, és megprószállom láttatni, de ahoz szem? -eszem, a szÁtok tátog,mint partra vetett? -hal? Száraz tónak nedves partján,döglőtt béka kuruttyol, Hallgatja egy süket ember ki a vizeletében lubickál, Ejha denevér, bennünk van a kutya vér, ejha... Vak meglátja hogy kiugrik,a sánta után szalad, Kopasz ember haját tépi, a néma meg óbégat... Ejha denevér, bennünk van a kutya magyar vér, ejha... Most kezdem, hogy AMIT LÁTTAM, AZOK EGY HÁZAK,(fita mnden a TRAHÁJUK KIRÁLY LYUK UK KUKUKK...) AZAZ BŐDÖLETES DÖGLESZTŐVEL -DÖGLESZTÉ$$EK $EGE$$$... MO MO MO ...ÉKEK ÉNEK, JEREMIAI SIRAL ALARMAIYY MALMAI ŐR ÖLNEK, OLYAN KINUK, AMI SOHA NEM EGYHÜL, ÉPITETTÉK A EGEKBE HÁGÓAIKAT, A ROM-JAIKAT, AZAZ ROM ROMBA TÖKÖL Ő ŐK A TERMTŐK VAGY TEMETŐK, ÉS MOR MORA DÖGÖL? Fita Ez ereDetty leg, egy pertomobil éden edény kert vala, (Avatar ravatal, Rawanyába temették rom romba mor mora tökölő mor mor dögÖlő ADIDÁCÓAIKAT, amibe VALA KIK MI KI MOÉK, BELE RONDITTAK, ÉS LETT MINDEN AZ Ő KÉPÜK MÁSUK, SZAR -RASZ, MINDEN KISZÁRAD?-APAD? VOT APÁD, ANYÁD,VENYIGE? Zna a fa szuhuk, azaz rühük, azaz most A MUTÁCYYON HEGYEKÉGÁGÉYAIK, kezdődik a TOJÁSSAL!!! Nincsak mi magyarok,a mi Istenünk/Atyánk, TÖK ÉLE-TEST? TÖK AZ TÖKÖLÉS MEG TOJÁSUK RÁ RÁ GOD RITTYAN TOTA RÁNTOTTA? AZ ÁGYUK ALLÁH DOOMDSDAY HAJJ HAJJA... DUGINTOTTA... A FA SZUK RÁ GOD, MIDNEKIT BEDDUINGOL GOL? -UKusa GOLÁNUK? meg a többi szuka jércé WC -analod kotróAIk, Fitreljuk a HÜLLŐKET? Na a spóra szaporitás,mostohás mosttojás, Colombasz tojása? Fita nem e UKusa a BO$$$... BAXUNK VAGY NEM BAXUNK? Na most a kisUKusa bo$$UKu$a ka$$a, zett torr...hogy van egy MINTA KÉPÜK, HIT SZEM .ÜNK, LÁT666...AZT TEJESEN, GULÁSZTA, LE TEJELTÉL VAGY LE FEJELTEK, LE A FEJJEL? - A KIVÁLA$$ZOTT BEBAXOTT A$$ZOTT ci$$$... sY$$$... pö$$$...xux mu$$$... UKu$a ku$$za ka$$a? -bika bika bikákajá CajUNa -a láthatatlan kis törpe FSZIZSÁK UT UK AZ ARANY VÁROSUKBA SUPP... VEZET??? -minen hus- állomáNUK, nukia na kia? Kia mija MUJA MUTÁNSAIK MOék fabota,vasbota bóta?
                2.: Na most, olyan hogy szürke füst, és most abba olyan, hogy kockák és és cuppok, tehát olyan hogy édenkert, ( Theszlay 3 - 6 -9 is az) meg élő -világ, nincs, ezt ugy hugy, hogy minden kezdődik MOÉ KÉT KÓ TABULA BULLI BBRITA A ROZSÁDÁS BUGYUJÁT RÁZZA? ORGIA? VAN A JAVAIK? -AMI MOST VAN A BIKÁIK BIKÁJA KAJA KAJUNUKIJAIKAKIYYK? Sóval, itt van az, hogy FÓKUSZ ÓKUSZ PÓKusa KUSS FÓKUSZA, KOSZUKUK xuku xuku LYUKUK JUHUUU... KUSZ-UK UK? Na most itt az van, hogy a DOBOZUK, ami most minden aminek van doboza toboza? -dobbra van verve? -eladó s kiadó dó re mi fak... -na minden HAMUBÓL van, és HAMU KÁSA KASSZA FA SZUK RABBIYOKAJA TÖRVÉNYE? -FITELJUNK, HOL VAN HAMU KAMU RABBIKÁJUK? -MEG LETT KAJÁLVA? KAJUNUK? -JAJA A NUKIA? Na most, minden kezdődött az DOBOZUKAKA KIVÜL CSICSA BELÜL KAKA? -FITA ITT MINDEN HAMUVÁ VÁ ÉS POR? -PORBÓL HAMUBÓL LETTÉL, ÉS AZ VAGY, VAGY LE SZEL? FEL SZEL? (ÖRÖK TRIANON ON ON ON...NUKIZÁS???) FESZ ÜLET ÜLLET? Most azt jött... az egyik gyik a MO négy sarka kigyóógyik baxik,fita,itt a kigyó kigyót nyel,kutya kutyát tép... azaz észak -kelet -dél -nyugat? Lement a nap, a maga járásán, és minden simal BULL DÓZEROL, STALIN EXXOL, SIVA SIVALKODIK TÁGIT, AKLOKÁTYUUK MIDNENT BE SZPPANTANA TANI, SÁRTANUK? - hires ima (Hirosima) lett? Aztán ismét KECSKEMÉT,megjelenik egy turka, (FITA, AHOZ HOGY TÉLNEG ARANY VÁROS,MOST VAN ELÉG ARANYA BARANYA BÜKK, BUKDA, BUKTA, BUDA BUTA, MO MOMO... BÓTA? FITYELD AZ ÓSZ LAGUK LÁGEREAIKAT, - és abban a TURKA, (ROZSDA ŐCSKAVAS TELEPEKEAIKAT EGYTEK VASAT VAN HAS SAVA VAD KORONG GOD) azaz megint mindent FEL TURHA? ÉJFÉL TORNUK? Nadin fida,az ARANY UK UT UK? ARANUK ÁRUK AZ EGEDBE HÁ HÁ ROTTY? AZ AGYA/TOK FO$$$... NA AZ IRATAIK, AIDA? -SEMMIBŐL SEMMI, ÉS ANNAK MIKOR LETT VÉGE? ÉGE? -ÉG E? Fita, de vannakKOR HORR SZAKIAIK, ÉS SZARJAIK, ÉS A HÓDITÓJAIK SZEKERE SZEKERCÉIK?- ÉS SZAK -EREK? -ERETNEKEK? HIVEIK VÉR ALLA HALA KALAPA ALLÁ OLLÉ FO$$$...
                3.: Most van a 36 kör Q-kör körözés, és az hogy most készek? -apád részeg, ott egy fészek? A kigyó fészkeik, fita ahova bred fészkeltek, ott csak az ÁBRA ham ham ham---hoMO hoMOk -sivatagaik, maradtak? Ez ládd ejjj...mostan puszta ám a puszta,ki puzzta? Zna a iratokat, LÁDD HA EZT MOST ÁT CENZURAZNÁK, fita, Prohászka pászka (fita ő is osstyaAtya na meg vérben az Élet?) Ottokárunk, nincsak a hüllőiket -mérges zacskós kigyóógyika MOÉK, fabota -fabrika va$$aLAW bota va$$a LOVÉ BÓTAIK? BUTIKAIK-GRÁSZAIK VARÁZSAIK FUVOLL LATRAIK HIMRINGYÓIK RÁZZÁK A RONGYOT? Zna most, ez olyan, hogy most ANNAK, AMI ELKEZDŐDÖTT MIKOR BEEGEDTÉTEK TE TETTED EZT KIRÁLY HÁGÓK GÁGÓK FA VÁGÓK? A KIGYÓ BIGYÓSOKAT, ELÉG EGY = SIVATAGIYAKI LYUK UK? Ftieljad, az APOKALIPTITKAIK K=IN? -AR MEG ADÓ ADÓSAHINKAT HINTA PALINTA ITT VAN PÁL TOLLA TALLA SÁRA... HA NEM RÁ GOD S COBÁKOD, MEG NEM ISZOD A VÉRED, A TIED? AZ!!! EMBER? -ISTEN? FELETTIEK? KIVÁLASZTOTÁAIK, DE KIK A KIVÁLT NAGY SEGGED KURÓAIK FA SZUHUK UKUK KUROMÁNUK MONYEY JAKYYK NAKIK? -SZAKIJAKYYK? Sóval,most onnan, hogy vegyük az első ÉP (APE) ÜLLET ŐK? APE? -A PU? Zan az ARANY PIRAMISOSOSOK SASUK, EGY OLYAN VALAMIT HOZTAK LÉTRA, AMIKTÓL MENEKÜLNIÜK KELETT!!! (FITLEJAL, NEM AZ VAN???) Na most, ténleg onnan hogy Baby Lönya (LoaNUK MARDUK UK?) na az már ITT VAN A PÉNZ URAL ALMA MORICKA ÁLMA ALMA FAK?-FARKÓKUK, UKusa???-fitelja MOMUSA -JÉZUSA???-UKaIcajakikaJAINUKIAIK? MUK MAK MAK MAK MA IS KING, MAKING MONYI MENNYI, MONYOS MONEYJAKIJAI IAIAYY MENNYEZETEK, ami most maga a GONDOL LÁTTA? Na most pontosan az a bejáték, mnt a HYGLAND ENGLAND? (FITA EZ AZ EGÉSZ TÉNLEG EGY NAGYALUK GYALUK, FÖLDE? -AMI MOST UJ EGED FÖLDED AMIHEZ LÁDD KÖZEL VAGY BENNE LUBICKA EGY NAGY EGY KLOTYO KLOTYOG ÖL GÖD DÖRRR...FITE A GONDOLÁTOD NEM LEHET, ITT OLYAN GONDOLÁDD LEHET) -FILMEKBE, azaz itt van az YYVAN? AVAN NUK? (II DIK DUK UK, ZUZZALER, AMI HA MISWE TRISE? -EGY TREE AZ EGÉSZ? EGY FA SE? -na meg, DzsingYdzsiNUKYY kaNUK K HAMUKA? KANÖLNEK, fita itt te fel tételezel, létezel? Na most ami a NÉGY ÉG-TÁJ TEA? AZ MOST ÉG? -JAJA MOST AZ HOGY ATOM TÉL, FITA HA VAN OLYAN GONDOL LÁT? LÁT OD, DE VISSZA, NINCSAK VAK A BOTJÁN, MOÉAIK AIDACÓK DACCUK BOTA BÓTA BOLTOZATA ATYA GATYA KORCA KOCC KOCC KOCC... (mellesleg vakBottyáNUNK-KopáNUNK NUK?)
Fita a pénz, azaz amit te odadsz, (ha he ne, most csak ha egy nem? - végük? -fiteled a RIADALOM csak egy kis porbafingótok pu? - a gyerekéINK vére verejTéke tőke?-, és fita a KÉP? -MIKOR AZ OSTYÁD ESZED, MEG A BORT ISZOL SZÓL? MIT HISZEL? AZ ÖR-DÖG-ÖD DOG GOD DÖG-ÖD (HUS -OD?) NEM VISZ VESZ VESZEL, EL? KI MI KI MOÉYYAIK, ADNAK NEKED ENNI? -AMIT ESZEL ESZ,A FENE FENEKED FENEKE, ÜRÜLÉK EDD?- AZ VAGY?
                  Innennn...fita, én meg te, akikkel itt turbákulunk, mi magyar óriás házi galambook potty potty trotty... mi fán, terem a MiUNK? ... nincsak kezdődünk lehel betöltve, betütömve a szája, te nem lehelsz, osztn Lehell stobb ...tbccc... UFfff...sakk a laka? -lakása? -rakása kazala...köttöt a kéve...buza gabona rozs.. Ritka/ buza ritka árpa ritka rozs...
...https://www.coasttocoastam.com/
...fita, csak megemlittettem a zöld hasut, vasut, azaz mi történik, mert mindenek (nek mek mek mak mak mak...) megett, fekete és FényUFOsAInk, fita nekÜNK megvan a FÉNY ÉS AZ ÖRÖK FÉNYÜNK, látod???-mert a nyelvÜNK???- és a fekete angyaLUK rühük bevonat hu hu huuu...vannak mindenek előtt meg megett...tRöha, ma is mindenkit elhallgattatNAK ha green back... buzzdmeg! Fita, a meGOLDás, (spechen zi dács ács?)---nincsak mi a Jézus aki egy magyarOk UFŐNK? TULRULL TRURULL TURBÉKULÓ MADARUNK??? -PRO PRO PRO,...) hogy nincs BEADÁS, azaz most mindenkinek annyi feles lege van, hogy fel esik vagy le? Jaja Ron Placsink, palacsinta, vissza Kossuth Linkölni, kölni? -fita RETJUNK? -FIT EZ ONNN, TEHÁT NEM JAVITOK?- MU HUNAINK 100 100 100...SENKI A FELESÉGEM SE SE A FIAIM NEM IS MERNEK RÁ GOD, HANGOD, GONDOLNI HOGY A MI GONDOLÁTTAINK (FITA EZ NÉLKÜLETEK MÉG UGYZSE HOGY CSAK EGY GONDOLÁT BÁNTENGEMET $$$...) NAPVILÁGRA HAT666... KERÜL777...NE?- JAJA ELŐBB UTÓBB MINDEN TITKUK,(BÜN TETÜK TE TŐDÖN? -FEJEÜNRE SÁRLANAK MÉG HAGYÁM...SZARNAK, ZZZ...ZUBZZZ...) de mikor? -jaja juhturóspuna szára... kloákaja Sára ára klottyog, tunda beszÉlni? -tudod mokor mikor...
...oááá...
...ogy lehet valaGIK a pénz ellen, ha nincs? - Elenke ellensegge? -fita az minden csak maga maga...
...fita amit te magaddal teszeltoszol,az a másiKÓDdal,amit a másiKÓDdaL magad dal? HanGOD DAL? ---jaja dalolunk a h arcunk sép? - te magadra ismernél, mernél? A KÉP? MÁS KÉP?

Előzmény: repcsepista (860)
repcsepista Creative Commons License 2024.02.29 0 0 860

                                 UFOzzuummm... miEeee... Alpok .Körpatkó Erdély havas bérceire, vissza száll, a Magyar Tulrull?- Turull Madár ...
                   4.: Kávézzuummm... tea, kamilla? Ez egy temető, és nem meg halni, lehet gondoni? -egyáltalán, mi az hogy gondolom, lom? -om? -rom? -gond öl? -ez az. hogy mire kire gondolhAtom? -na azonnal, ha hall áll? -s nincs viszhang? -lde nem beszél hozzánk többet? Zitt amit akanék kézzel lábbal, hogy ha a magyar -magyarok testvérek közösÉg? -akkor mi az Égbe vagyunk. Amibe most vagyok, hogy mikor sulyzóztam, és nem létezik, hogy még rá nyomok 5 -4 -3-2- 1? A kocsit kellett vezetnem, hogy át menjen a smog testen, és fárasztó, meg most mondja fiam, csak itt körbe körbe olyan 30 Milles, és át men, azaz ó is ugy csinálta? Fita, itt nem őrjitó minden, és most, fita, mi ténleg előőrsÜNk is meg meg felderitók vagyunk, s mi kimondottan, a mi magyarok családunkhoz a legközelebbi ÉgieINk, Tulrull Turull Madarak, és amit az éjjel? Fita, hogy magammal viszlek bennetek? -az csak ha valaki kezd ébredezni, és az olyan, hogy most az nem lehet hinni, ami most a sógorommal, hogy ő hisz, (csodák vannak van Isten és hisz benne, hogy van egy kis unkája) és csak az van, és most az egy kicsit, hogy hogy lehetne, lerántott engem is, ELDÜLTEM VÁGÓDTAM, mert ...zitt az van, amit most...hogy EZ EGY TESZT? (fita hisz mostmár Jézus Krisztusban, ami kérdem,juhus a király, ne szereit a bánány bordát stbb...) Na most mire gondoltál, azaz EGY PRÓBA TÉTEL, ami itt mese nincs, magam át szürüm a szürőn tesztelem, ami a DÖGÖN, AZ ÁLLATON TUN, KERESZT LE KELL JÖNNÖM, közbe az állat is egy robot, és most mi az? Na most, a sógor kért meg közbe, ne haragudjunk meg egymásra, jaja csak beszélgetünk, ami nekem..FITA, én szeretek olyat, hogy otthon ugy hivtuk, lelkizni, ami mi? -mi mi, mi ki MO? -A kis MOzsika MOrzsika a MOziba s Julika tátog?
                  5.: Fita a sogorom közeli család tagom, és mondom neki is, ha nem lenne UGYANAZ GÉNED, AMI A KIS KÖLYKÜNKBE A GENYÓNK (GÉN ÜNK?) ÖSSZEFOLYT?-na ez nagyon teccet neki, és ténleg, ezt egy komoly embernek???- na az mert itt olyan, Zitt vicca, ezek sem Istent sem ember se KÉPmása? Azaz csak EMLÉKÜNK ÜNK,(fita, van olyan az állatoknak?-van de van állat tokok mennyek országaik? -vagy van egy vezér AccHilla meg LOBO lobog a farka? -na meg a bikaja)azaz amiket prószállok, hogy egyen egyenként s mindenÜNKnek, kell legyen egyen almát álma, és kell legyen közös álmunk, ami ha ne, mi az hogy szellem -em? -elem-em, ellem em? -jellemem meg hellenésem, (Fényem, fen az égen) -ember? -szikra veti? Meghalt már Vájc Kálmán, többé nem mászkál mán, ezer legyen igy naponta, na ez valóban igy elhangzot, mikor az egyik orosz, na lehetet tatár is, mondom a sügornak, te benned is, mert Munkácsi, meg Mikorka Kálmán mikor kakál mán,Kácc Mozsi? Fita az hogy szikra veti, apuénk most, ahoz kell legyen legalább a helle, -hell le, hell hell hell, rock kend roll? Zitt megint, az Égi fény ládd a Napfény se éget, akkor mi? NINCS SZIKRA, MOST VETHETED VERHETED,(fita, itt olyan hogy energia, enerva?) NA AZ MAG, (VAN AZ B ASSZONUK ÉS A KIGYÓÓGYIK KOGYIK AMO,MO BOTA, GYIMAKÖLI AZ ASSZONUK?ÉS AHOZ KELL JÓ FÖLD? KIÉ A FÖLD? Jana most,az éjjel, amit meg figyeltem, amit apuÉNk, (még olyan 5 évesen. ami most is,ha felnézek ott vagyok) hogy mindenek felett, a napok csillagok felett van a FÉNY -HONAINK, és ez az, hogy msot A FÉNYEMBEN BEN VAGYOK, és akik magyar ok, azok itt is a Mi FényÜNKben ben vagyunk, csak olyan hogy a kosz? -kosztum? KOZMOSZ?- Zitt az hogy a sárruha, rühe -rühük? -ezt leritam jogy akarom látni magam, és az egyik Fénytestvérünk (de ufo pajtim) szemében, és nagy fekete féreg -giliszta göngyolögeg rajtam,és kérdi, pitim,birod a strápát, apám,én birom a strapát! Fita, ezt a fiiam is kérdezték -kérdeziik!
                   6.: Fita, most a sogoromnak, mondott valamit, (fita de benne is benne van a magyar tata kutya vér)hogy na most látod te is ufós vagy, és kezet fogot velem, jól de jóra értette! Nincsak most próbálNUK,meg látni, már aki, hogy hogy tudnád te elkezdeni, hogy te ténleg, amit iitt ufók cikáznak az égen, és te is az vagy? Ez olyan, hogy a felesÉgem, hogy ararném a gyerekéinknek hogy az össze sirataim a kezübe kerüljenk, na beőrült, és tudom, hogy hogy, ami most én nem!!! -tröha mikor most mi örök foGOD jaja egymás kezét, hallom? -hogy ha az egyikónk elveszti a másik ne!!! Na fita, most is a BENSŐNKEL KEL KELL, a fényünkkel értinkezünk, és ezt meg tanultam, és dolgozik? Fita, az itt a leg allább pu, hogy van egy BENS Ő FÉNY MAGUNK KAPU SZÉKELY KAPUNK, NA PUNK? -JAJA PUNCIS MEG PUCUS EMBER AKIK ÖRÖK EGY PÁROK, ÉS ITT MOST AZOKKAL PÁROK ÉS CSAK PÁRTUSOK -UFO-k, ÉS KERÉKPÁROK? Egy kerekü byciglin, táncolok az adó$$al, fida, iitt minden minden ADÓSA MAGÁNAK? Nagyon jó, mrt most ahoz hogy legyél, egyél légy, kell egy légycsapó,hopp egy légy ne légy, azaz előbb MAGAM RÁ? Na de ezt is orgonáltuk, azaz kell legyen egy viszhang? -a falnak beszélek, ami még hagyám, de ha fel fallnak (fal) bagy be<, na ez nem tudom hogy egy l, vagy ll? Zna egyszerüen csak töröl, mert NINCS HUSOM? -VAGGIS VALA VALLAGOD? Fita ezeket nem érdekli, hogy honnan, hogy csinálod a pénz, csak fiz e$$$... Fizetek Fő mi a fő? -Ur? -na menünk fefele s URAK URA, EGEKFÖLDÖG GOD DOG DÖG KIRÁLY, KIRÁLYUK KIROLLA? RULLAH, RULLER? KI MI VAN A LERBE? Ami van, az az hogy amit akarnék, hogy akik az ÉN GÉNEM ÉN NEM, ÉN NE, VAGYOK,HANEM ÉL BENNEM A KRHISPI HUSUK, JUHUS AZ KIRÁLY LYUK UK, KUKUKKK...KUKTA? Zna valami olyan, hogy most ha ha ha, na én az én kis xexuállatkámat, egy bitta,láttam a felesÉgem és Ő egy csoda forma fehér kristály párduc? Én egy bakkcske vagyok meee...de leht hogy galamb, trubékulló madár, magyar óriás házigalamt, na meg begys bögyős,s ő azt mondja, ha állat, akkor viszsla, ami meg éngem egy hajnalba dörömböltem a kapun, és egy nagy fekete KUTYA DÖG VAGY? Zna amit az éjjel, hogy nagyon de nagyon akik mégis, tudni akarom tudni akarom tudni... dugni? - a magyar -ok igazát át? -tartsátok meg, azaz mindent meg teszek toszok, a gyerekéinkért, ami most, egy az egyben, ha ebbe benne vagytok, ugy ahogy én az mi UFO-nk Ohhh... HUHU WHOHHH... be szép...ami apuÉNk, most Jó az álMODozás de ÁLMOM BAHHH...HABA HABA -jaja látlak, és lehet egy az egyben, találkozunk, vicc?- lát? Ez most vicc? -siccc... akarni mindent lehet, de mi a vége, a nagyon nagyon...
              Innenn... ha vége jó?-a  semminek? 
...öááá...
...ha még nem láttátok, van egy fiilm, ami fita a TEREMTÖKÖS ŐSÖK?
...Transfirmers: Age of Extinction (2014)
...Mark Whalberg, Stranli Tucci, U Bingbing, Kelsey Grammer, Nicola Peltz

Előzmény: repcsepista (859)
repcsepista Creative Commons License 2024.02.28 0 0 859

                                 UFOzzuummm... miEeee... Alpok .Körpatkó Erdély havas bérceire, vissza száll, a Magyar Tulrull?- Turul Madár ...
                    1.: 2/28. A KÉP? ... addig Székely Kapus NapNépem, itt székely, hol a főgóré-kópé, a garázs (UFOnk) HUngár- a gunár, gigá gigá gigé Hangáraink? -ára?-Fényár (Duna -Tisza .Dráva -Száva, ott ahol zugg az a nyégy foLyó, ott szenvedni? -jó?) örök nappal néppel, tüzzön -vizen át át ments meg magadDal dalYás a hazát? Haza csak ott van, ahol fény? -mint fent az Égen? -lent, göröngyös ut, mégis te rongyos élet, szeretlek téged?-szekely testvérem Erdélyünk is MOM, LÁDD AZ EGÉSZ VILÁG, eszem a szived, ha nekem adod? Itt van szivem, neked adóm Uram rom rom ro ro mánia -máni néne vasorru bába bárgyu money monyosok? -mak mak mak... Ma King, csak mmakogni dudna, de röff... hány rőff? -de az ág kiszurta a szemét, a szemét? Fita, ládd ahogy van a nyemecek, azok mind akik vissza Bá bá bel, de bell? -ma sem értik egymást, defalják, és csak a husod kéne kéne? -hugy savad? - a véred, azaz PoWer verem in the te bloodYszukaJérce? Zombizom bizománia rom .mánYákusok, azaz rom? -barom? -baromba rom romba tököl, és mor mora dögölt? Fita, csak ÖRÖK ÉLET PÁROK VANNAK, és most azok mind mind mdnen NUK? -a fényünkbe ugyis hogy saját napja van, és saját fénye JÉZUSA MOMUSA fényünk, ami most...Vissza, most 2023 Márcica mYáju Iduska, megjelent egy nagy negy DURUNG, amit most fita, tMünk, na meg ük UK -kása? Zna msot az ELŐ SZÉL, ez az, hogy mi az hogy halál, amit HA AZT MONDOM NINCS, AKKOR NEKED, ÉS VAN! Zna van a MAGYAR OK MOM FÉNYÜNK, ÉS AZT MEG KELL TARTANI TANI NAPISTEN TANU NUK? AZAZ MIDNENKI A SAJÁT FÉNYE, HOGY SZERET (FITA CSAK EGY TESVÉR VAN, MIND EGY EGY EGY...FITLAJAD A RO RO ROM MÁNIÁKUS USAIKAT...FITAL AZ IS RO RO ROMÁNÁAIK) ÉS ETET! MINDEN KINK, KIN? -NA HA NINCS VAGY ELVESZTI A SZÜZESÉGÉT,(NINCSAK ITT MINDEN RÉPA MEG RETEK,KLOÁKÁTYUTYUAIKAT...JOBBÁRGYU KÖCSÖGÁGÉYAIK) AKKOR KI KINBA KERÜL? Ezt apum, abba pnanyaltbanG, mikor le vetted a szemed az Égről, sülyed a hajód, ez az, hogy ejjel az Égben ben, ami most amiket ládd JÉZUS AZ ÉN VAGYOK? Ezt az, hogy megint az unalma, Aura alma álma Alarma? Az Ur aki minden lukat meg kur-fur megálld?- azaz anal kotrók? Ffff...beragadt a fff... ezt ugy, hogy most a fejjel az Égbe, és most ha lenézel, akkor most csak a MOé bota, botol, és ha lábam meg botolna, juhus? -azaz men nem, men a juhász a szamÁron? -Fitaljal a BbLila láva közzé (CSIK LAJA NUKIA CSIKI CSIKI???) nyomok, amit most ez ere Detty-be, Detty vas a crézy nigte? Fita itt az hogy a megtéritésünk? - azonnal első nájsz écakka anal kotrás,és az első szülötte az Uré Juhé jahva? -gyapja? -na meg husa husánga, a nemes fajt szaporitani párját is ritkitja, ke?- itt a ke hell, kesely, a sggibe teszel? -toszol? -kotroll?
                  2.: Fita, ahoz, hogy magam rá, magom rá, magunk rá,ahoz fény kell, és az az... hogy valakiknek, ami itt AMIT ELKEZDTÜNK UBO? -UFOooo... az a Mi is ufo-k vagyunk! -és akik ma is ufo zzuummm... s itt, az hogy ha megszünt a kapcsolátunk az ÉgYeinkkel, ami szerintem nem, mert mi FÉNYES TULRULL TURULL MADARAK IVADÉKÁIK NANA KÁINK? (KAIN?) - VAGYUNK! Ennyi enni, ha levettük a szemünket az Égről,akkor elikezdünk meg $$$.. $ötétedni sötlét az Ég, ég? .menydörg Ég undulás föld szakadás, fitlaj a beadás és adók, és kamatyóaik, és most annak se $$$... sincs vége, de most minden az EGYÉN EGYEN, JAJA FÉNY, ÉS AZZAL CSAK AZOKKAL JÖNNE VISZA A FÉNYÜNK, AZ AZ ESZÜNK, JAJA ITT A JUHUS COFFOLVA ABÁRDÖLVE ÉS A BÁRD? -JAJA ELŐL BÁRD SAMUUU... MUK UK, BIKA?-NA 7 SOVÁNY, MEGETTE A 7 KÖVÉRET? -S MI A KÖRET /KERET/TEREK? Mott, amit hogy a Dunántul, na a folyóknak nagy szerepe van, és főleg a Duna mente, hogy körötte fény van! Vicca, hogy mikor ugy 2005 -8, most a Tejuton fel fele, az elágazásánál, magyar OKRA RÁ talátam,és rögtön vissza, ez az hogy ahoz hogy találkozzunk az ÉGIENKKEL, na most az hogy a Tejutról vissza jönnek a magyarjaink, ahoz az kell, hogy kell egy, aki NAGYKÖVETE te te te...? -AZ ÉGNEK? -NA MEG KIS KŐ, TÉGLA? Fita, az az örök hazás házas párok, örök párba pártába Pártus ok? De ott is jelen voltam, és ez a kis juHUNk? Ha JÉZUS? -fita, ez én a magyar tesvérek közösségeinkhez, ez most az hogy nem csak Körpatkómednce, hanem az EGÉSZ VILÁG MINDENSÉG AZ ISTENGYERE KID -É? KIDING, DINKÓ, DIK? DANKÓ KANKÓ? Dankó Pista?
                 3.: Na most, egy olyan, hogy tüzetes, na a DUNA (ISTERGAM) MENTE,EGÉSZEN MIKOR BELE FOLYIK SZÉT ÁGAZIK, A FEKETE TENGER? És most mi a kis OÁZISAINK, mi a fénybe vagyunk, az Égbe! Ez nemcsak most Erdélyünkre, hanem AZ EGÉSZ VILÁG MINDENSÉG, hogy mindenütt vannak MAGYAR OK OÁZISAINK FÉNYEK, NAPOK CSILLAGOK CSILLOGNAK. ÉS MI ÉRTÜNK, MI CSINÁLJUK, HOGY MAGYAR RULL, GONDOLKODUNK, ami most ha te ezt, nem gondolod,akkor te vagy a halál-od? Na jó jó hogy a hal fejétül büzlik, de nincsak ha a vezetőAik vakok,azok rögtön kezdődnek a A HAL ÁLL, HALL ÁL, AZAZ ÉRTELMETLEN ÖNMEGSEMMITÓ SEMMINEK VÉGE, JAJA WC PAPUK PUK? - HOL AZ OLLÓ? -KAT KAT KAT... NINCS FITYMA VAN NINCS VAN... AZAZ A FEJEDEN LITYAK UK KUKUKK... - FLA$$$... FEJ? ÖsszeAdók, ládd az hogy magyar család ok, se hire se hamva, azaz te az én szuka bakkecském meee... ne mekkegj? Hogy GOD DUK minden lukat (MOé bota?) megdug furr főr? -jaja ki a fo$$$... őr, a JUHÁSZAIK? -BARANY BAKA A KECSKE BAXÓLAIK CUPLERÁYAIK? DISZNŐÓDISZ ÓLJAIK, ÖRÖK ORGIÁIK, DISZNŐ TORRR... (THOR) BIKA VIADALJAIK, S VÁGÓ HID-HADIAPAR PER/PATWAR MOST MEGETTÜK A TE FATTYUDAT, DE NEM A KIVÁLASZOTTAYYKAT? MÉHSZÁR SÁRA SZÉKE, SZÉKES FEJÉR WARR...HOGYHA BÜNÖM VÉRPIRÓ FEHÉRT LETT MINT A HÓ HO HÖ...ÁMEG ÁMEG KICCIKÓ? -MEG LETTÉL ÁLDVA? -SZAMÁR? -ÖSZVÉR?
                Innenn... csak fel lehet rezzegni? Nehéz a réz ágyu...
...https://www.coasttocoastam.com/
...bakkakeccege bekecs meee... John Steward says The isráler -Gáza gáza gaza, Solution could be DMZ governd by an arabik NATO Some... Sámson? David és a Gilát,vivtak eggzer nagy csatat...Fita, nagyon egyszerü, azaz ami naturál hogy ténleg csak 1minta... Pa lesz Tina? -na mos ezzel,lessz e világ bége?
...UKraine, igy van irva, Defense Boost from isreáler...fita második irasler? -fakin Nátó jaja nátod? Zazomba, nincsak ezek zerint ha második, dik ez a Samu bika, akkor van harrmad dik negyedik...jaja végül is EGY NAGY DIK? -KID? -TökeLenke DietUK Aida NAGY DÁKÓNIKINAKIK?- KONUKIAIK?
...oááá...
--- pénz, az a nepek vére verjtéke,és irtózatos felelőségre vonni, akik herdálni csak gondolátbank is, merészelnek, de ezt csak a a FÉNY UFO-kAINK megjellennek az Égen, sitt vagyunk? UFO-k? -made in Hu? Who? -na pösze MiUNK?
... a hitedet edd, lehet enni inni? -értem mert ezek rögtön Avanti Aunti KrézInger? -fita kin van, de halál? -luk? -UK? Krati kin a pricsi...

Előzmény: repcsepista (858)
repcsepista Creative Commons License 2024.02.28 0 0 858

                                 UFOzzuummm... miEeee... Márpediglen csak Szellem -világAInk léteznek, és végtelen, és véges, szen követeink az Égnek, és a követelŐzz ŐK?
                    4.: Kávézzuummm... tea, csilánt? Közel három óra (15) kérdeztem az Égieinket, hogy a pénz, a népek vére izzadság párája? IGEN! -később apuÉNk, a hussal kapicsapoláss, ugyanis mit tennél a lerabolt -ölt? -megvakitótt süket nyemec testvéreidért, ami most csak a TUDAT ÁT -HOZ, tröha minden lehetőséggel, de itt mégis hanggal, HAN GOD?- amit hogy ládd örökös véres szabadság harcainkkal, smit én nem tudok vesziteni,na becsengőztek,mert vesztTani tudni kell, és nekünk nincs olyan! -kérdem mit veszitel, ha nincs semmi, büntetni valód?-velőd, velő? -lóvé? -na mincs, és még az is, hogy ha már ketten, és itt nagyon fida,mert hol vagy sLeuth fel, le tesóm. Ő sugta most Márc Iduska duska, hogy ne hagyd abba, de apuÉNK, mar...ha? Nos RedELK, az Égieinik, ez most ugy, higy nekünk nincs ellenség ÉG? -FÉNY, az éjszagába,akor nincs halál? -adók? Fita Kossuth (tt? -lüttek?) ÉK, Linkölni ÉK, na az rögtön MOMUSA, ming ez UKmusa ritmusa, GO GO GO... GOLÁNUK? Nincsak mindent amaga idejébe, igy most akik legelől lovaGolunk, ügetünk,na az olyan mint az ufo, mert zerintem az állatok is robotok (DE CSAK AZ ÖVÉK, AZ ÖV ALLATIAK MIKI MO ÉKÉ?-(FITA,ZERINTEM AKIK A SZENY IRATUKAT, AZOK GENNYEK, ÉS MONDUK MOÉ? -HA A FEJÜKHÖZ VERTE A KÓ TÁBÁLÁKAT, AMI ITT EZOLYAN SWÉD FALVLDÓ CSAVAR, AMI AZ AGYAD MENTET VÁGOD A A AAA...NYAKAD? NYISZ NYISZ?)tok,toko? -na xuku xuxu jérce? -pac pac pac... Előbb...hogy az ami van, azt most nekikezdek, és itt csak azok akik ébredeznek, hogy az EGÉSZ ÉSZ EGED? - VILÁG MINDENSÉG ÉG A TIÉD,(JAJA ISTEN SITEN---MOST APUÉNK, EZT SEMÉRTIK, BECSENGETTEK, ÉS MIHEZ ÉRTÜNK? -Ő ŐKLEJÖNNEK MIR ÉRTÜNK, NA MEGÉRED, JAJA GYÜMÖLCSÖKEAIK KAKIAIK A FÁN, LUFA) na most mikor irtam, hogy máris késő, az az hogy taálkozotm a fényhonakban (azok gyrekéi, itt is abban vannak!!! MOMGOM) azokkal a családáinkkal, akik most...ládd mihozzánk, az ami itt MAGYAR -MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖS ÉGE? Ez az hogy ITT EDDIG MING ÉN BE NEM VÁGÓDTAM, MINT EGY FÉL TÉGLA, A MÁSIK A FELESÉGEM, AMI MA IS, JÓREGGELT ÖRÖK ÉLETPÁROM FELESÉGEM FÉL TÉGLÁM, NA AZÓTA MINDENNAP JÓNAP! Hogy mi van, nem tudjátok elképzelni, csak akik figyelik hogy mit LOPOK BE, (LOPÓTOK LOPÓTÖK) LÁDD AZ UR ÉJFÉLKOR JÖNNI FOG, AZ ELSŐ NÁJSZ MIT PINÁLSZ ÉJASZAKA, MIKOR A ANALUKAT MEG KOTHORRJÁK, NA MOST CSUNYÁN BESZÉLEK, JAJA HA NEM BÁNT SENKIT, HAD BESZÉLJEN, DE OLYAN ISMER ŐS, MERTEK FEL ESZMÉLNI? ÉSZ? ESZ? HUS VÉR S FÉNY? VIZ VIZIÓ SZIV VISZ VER -VÉRT, FÉNY?
                  5.. Röha, az hogy mi van, itt ahoz közel senki sem mehet, de most az is van, hogy ismét, ládd most s sötétek? Ime ima a hellzet, most hogy felmerült, hogy ha lehet lapokra is, na a feleÉgem tudja, csak nem ad rá egy fityinget se, és ami van... most hagyjam abba, és ha nem, felmen a vérnyomása adonIsten fapapuc? -Tehát abba hagytam, na meg most ez őröltség, a fiam is,na az idifiam, az esetleg, de ő sem ért annyira, hogy tanácsot tudna adni, és most én kinyilatkoztattam, az az első nekem, hogy ha lehet lehellni lapokra, na majd beszélek összakal magyaragyam -magyaragyaram testvérenkkel, ha válaSzólok Szól szól? Drásztutye továris, ketten vállaltuk a minkát is, MiUNK? Fita, ha Sleuth tesőnk nem ismer fel, 5000 év tábalátából távlátó?- ugyanis ahoz az Égieink elérjenek bennünket, nekünk el kell érnünk Őket, és ha 1? -fecske, MiUNK?-NA MUNK, MUNKA? RUHA? KEZES LÁBOS, DE HA A KEZED, ZSEBBE? ZSEBÜNK? tRöha, most ha lenneÉnek, azaz Énekeljünk, hogy ISTEN? -fita nekünk csak ATYÁNK VAN, ÉS GATYÁNK? VAN? Most hallgattam a kis felesÉgem beszélt a sógorral, és ő soha hogy ő akárki fenetebb vagy lentebb, ő ezt nem is gondolta, ami igaz! Fita, maga ez a hason haszon fa som lófaság, lufa? -engem se érdekelt soha, azonbank a PÉNZÜGYI DOLGAINKAT, hogy nincsak, vissza hogy teljes TÁMOGATÁSUK (TÁMOGAT E KÉZ, IROKÉZ) AZ ÉGI CSALÁDÁINKNAK, FRITY LÁDA? Gondolkozz, erre ténleg vállalkoztam, és nagyon jó, hogy az Égieink, alám nyulnak, mert ha senki szecska széna szalma? -csicska bicsak kubaszka? -Dandurexka?
                    6.: Fita, most már ki kell kapcsolnom az adóInkat, na mivel tartozok nektek? Ez nagyon frontos forintos, mert a két fiam, nem kell pénz, nekik csak mi a családunk kell, (fita, az az hogy mi magyarok is össze kéne röffeni)ami most most se érdekli őket pénz, amit én gondolok, hogyha ezeket egy arra a kis mütyürkéke, ládd a BbLila láva köze, na meg hogy... EZ KÖZVETLEN AZ ÖRÖKKÉ VALÓSÁGUNK, és ez az, hogy csak 1 kell, mnt a lubank, és most az van, hogy TE IS ITT IS VAGY, DE CSAK A FÉNY -MOM -MAGYAROKNAK! Az ami itt hangzatok, azok olyan, hogy azt hogy lehetne, magamÉva tenni? -hol az a fakin almafa, s a kigyó rá csavarodva, swéd csavar? Na ezt, most meg kérdeztem a ifiam, mielőtt most veletek, lehetek, a felesÉgem, GONDOLÁTBANK, MDNIG EGYÜTT VAGYUNK, na a fiaim, az álma végén, EGY NAGY FEKETE PIROS SZEMÜ KUTYA, FIGYELTEK, AMI AZ AZ...LÁDD MIKOR AAZ A KÁBITÓSZAR BANDA, (fita, minden az egész APARTRÁTUS UK, AZAZ AZÖSSZES KUROMÁNUK EGY NAGY KÁBITÓ SZAROS BANKDA!!!HOGY A FELESÉGEM, MERT SZÉP ÁBRÁZATU, igy szószerinht, a gyerekéivel jó pénz fognak csinálni nekik!!! -Na kik, ANU anal na kik? Na most, AKI A FOLTOS BŐRÖHES HOGY Ő AZ APÁM, ÉS IGY, TERDRE KUTYA, (EZ MÉG UGY, CSAK MHE PAPJA, TÉRDRE KUTYA, A MAGYAR HT PAPJÁVAL BESSZÉLS, FITA UGYANAZ VAN BENNÜK? - egy nagy mint egy bornyu kugya DÖG, VOLT MEGETTE? Fita, monduk most beszélek ládd leirtam hogy Geller vasGurónkkal, kanal nyél hajlitó?- is van egy nagy kutyálya, na meg itt mikor elfogták Gatyafit, de volt benne hazaszeretet ládd bloondy, de ott ha te már NEKED IS LENNE NAGY KURTYA, KIS KUTYA, NEM UGAT HIÁBA, NA MOST EGY NAGY MAMUTTAL, ITT A SZÓ SZAROS ÉRTELMÉBE MEG LE BÉNITOTT, (mokor Gatyafit megkötözték, most a bénaságom elmult?) AMI FÉLVE KELL LERIRNOM, MER ÉN TÉNY NEM VAGYOK SENKI PÁRÁJA SEM PÁRTAG, ÉLJEN APÁRT, AKI ZSIRT SIRT FASIRT KENYERET ÁT, ZSIROS CUKROS POPA? Na most, én sose álmodtam ugy, hogy... amit leritam, hogy gyerekkoromba a kis gyerekek kutyák voltak, fekete, és hamis meg szelid, na meg A KIRÁLY AZAZ AKIK ÉHEN A KIRÁLY, AZOK OLYAN HOGY OROSZLÁNOK (DE MINDEN AMI DÖGEVŐ AZ KUTYA FAZONUK),NA AZ ANGOL FILMEKBE EGY ORDITÓ OROSZLÁN ELORDITJA MAGÁT, HÖRRÖG NA MEG JUDA FIRSTESEK, NINCSAK OROSZLÁNOK, VAGY OROSZLÁN VADÁSZOK? NA AZ MINRÓD APU ESETLEG?
                Innen... amit akarnék, na két olyan, az egyik hogy NEKÜNK NINCS HALÁL! Zzz most, ami itt amit NÁZI PINÁZIk? Az a KOSSUTH UT BANGÓ BANK BANGGG...BÁNK BÁN? AZ EMBER OI OI OI...FITA AZ IS MÁR KIRÁLY, TE TETTED EZT, MIT? NIZZ A KIRÁLY LYUK UK? -AHA MOST VALAMI CSIPI A SZEMED, BIBI BÁNT?
...oááá...
bakkecske bekecs meee.... The Y chromose is venisIng. Só waht vill happen, to man? -vooman?- watt a fak?

Előzmény: repcsepista (857)
repcsepista Creative Commons License 2024.02.27 0 0 857

                                  UFOzzuummm... miEeee... Márpediglen csak Szellem -világAInk léteznek, és végtelen, és véges, szen követeink az Égnek, és a követelŐzz ŐK?
                    1.: 2/27. A KÉP? Csak szellemfény -elem mü -ellem Ü -ÜK,- szinü szintü világok, és villogások vannak! Itt? -is minden a fénnyel, vagy most vannak a fénytelene LEN LENNE? -NA KIN KIN? KIN GOD DOG DÖG?-a fiam most álmodott hogy egy nagy fekete dog, sarokba szoritotta,mert előbb pénz kene kene?) akiket ott KÖVETELŐZŐK, adj God (Gold) ezt azt amazt, és nem tud? Most az, hogy van a világunk végtelene lenne? Lenin leni nem? -StaliNUK, nijncs mandró nincs pondró? -és annak most a jobb fele? -kik a jók, akik Mindenem az Urnak adóm,Watjuk az Urat folyton warjuk, nem tudjuk NUK mikor jó el, de TIMsó? - minden az övék, szivemet szemét,(papaszem? popo püspök falat na nem wall stricik) is néki adóm, az is az övék, és az sem elég, el ég? Na most rögtön, akik itt mi együtt vagyunk, mi az ami (MOMAMCSI -MOMUSA MUMUSA? -KOSSUTH SUTTT... BAGÓ BANGÓ BANGGG...) örök lét -életünkben vagyunk, és ezt gondolni, na az lenne a meg bocsájthatatlan bün -büzz -sebünk, Ó fej mely vértól áztatva, meghalt kiNUK között? Fita mire men a vég játékuk kukukk... Fita, most is benne vagyok az álMOMba, és msot ugy, hogy minden mi MAGYAR OK CSINÁLUNK,(MI MFTK SOSE HAGYTUK, MEG HAGYJU EL EGYMÁST MINT EGY SZAROS GATYÁT, ATYÁM HOL A GATYÁM) MERT MAGYAR RULL GONDOLKÓDUNK? KÓD? A MI KÓDUNK, KÓDULUNK? Fita, kik azkok akik mániÁtkos izoláCzioNUK (fite meg forditották az idő, hisz pont MOMUSA...egy minden ember aki magyar Ok,az egy örök egész ISTENEMBER BRRR...czioNUK kunukaiak (KINUK?) on on on... TriájáNUKIAJAKIK? -SORBA ÜLNEK AZ TORONBA, ARANY COCORUBA, ami mitől félnek, a bestia dögÖLTjeik-öltönyösök pöcsösök monyosok, kloákátyok klogyog-KLTTYOGTATOD TATA TIMsózod,preditorjaik s kigyóógyik a Mo mo mo mo... mi mi MO mo mo mo...beadás áss lá$$$... mi látunk, na most, egy hus amibe van bió -energia, FITA itt a bün, ha te MAGYAR -MAGYAROK CSILÁNTA KI CSINÁLTA CSALÁDA? Fita, én ONNAN, ahol örök nap van, a mi világunkból jöttem ide be, az enyéimhez, egyelek meg, akiak a világosság öröknapigazság gyerekéi, na a gaz, az hogy felvettük a fekete leplüket, (kigyóbür) hogy le leplezzük őket, és most az ahol a roncs csonka sonka szallonana, szalona Ylona sonkajuk?- csuff ...CSALNAK CSÜRNEK CSAVARNAK MÁSITANAK, FEKE FEKETE TINA PINA LILA -FEGGETTE... NAPTALANITANAK NAFTA NTÁHA NÁTOD...ORTANUK UNIPUNIJUK UK, CORONA VIRUSOS ORSZAGOD TOK, SZARASZAGOD KARCAG SERCEG VÉRED FROCCSOGTATOD ...ATYÁM A GATYÁM, GOLDA MUMYA GOLGOLTA ÉS BITÓFA FAKITA TE BAROM JUHUK, KECSKKE MEEE... DE TE FEKETE BARANYA VAGY? MAGYAR ORSZÁG NEM OR-SZÁG, EGÉSZÖRÖK NAPPALOK (LOKOMODIVÁAIK) MAGYAR OK ORSZÁGOK MOM MENNYORSZÁG OK, ÉS CSAK AZ MEGY, DE AKIK BEADÁST S ADÓT KÖVETELNEK,AZ AZ AKKADÁLY, AMIÉRT ÉRT? - A MAGYAR OK NAPISTEN NA PITA, HOL AZ FÉNYUFÓD??? FÉNYE FLUDINGOL DINGÓ BINGÓ RÓZSA BIMBÓ GOLD UK CORONAS BITANGÓK? VAGY COOL COOLHOZAIK KULLA KOLT -HOLT - VOLT ORSZÁG OK, CSAK AZOK VANNAK, ÉS TÉNLEG A NYELVÉBEN ÉL EGY ÉG-Y? - NEMZETT S ÉG? Vot anyád, ja anal od,vot apád, a pu? -de diCSÓ Királl jaja a fa szod, a fa sorba, orba szába, a trokodon DONG GO GO GO dondiÁgó FA VÁGÓ bingó, Ég és föld kurója, kurók kura CORONÁJA? KING OF KING JAJA BOLHA FIN GOD AZ INGÁGÉ AZ IS DEGELLETETETT, s KUROMÁNUK -MÁNIAAIK GOLD A MUMMIYÁJJJ LUK UK BESSZIPPANTOTT? MAK MAK MAK... MA KING, MAKING MONYI? MONEY -LUK UK, NYOMORUK KUKUKKK... ROM ROMBA TÖKÖLÖK, MÓR MÁRA DÖGÖLÖK, NO ROM NO MŐR, NO NYOMOR?
                   2.: Fita, Attila az Isten kardja, most siTIM-piTIM, az ti vagyok, akik mégis, ládd befoGOD?-tatok, sitt ... nicnsack ki kellett jöjjek, mert EGY FÉNYEST AKI NEM KÉNYED KÉNES KÉNE KÉNE, ahogy ti nyitották ki a szátok, Mi is ufok vagyunk! -ba baba, ami MiUNK? -UFO-k? -made in Hu? Who? -ez az hogy az NÉLkül, ládd ma is köz5tünk (666...) vannak a nagyar CSUFF (UFO$$$... N'tod, DURUNGJAIK? Hogy milyen szabad BAX/XABB, a magyar, és Éljen a magyar Fény-Égi -FÉNY, az az amit esetleg, ezt..fita párnapja a fiam, meg kértem, hogy seggitsenek hogy lapOkra rá tegyem, amit most UFOZZUM DE MI A FŐ, EGYÜTT, ITT??? -fita mi ami fényÜNK ben??? KI IZZADTUN-K ton tonna hal?- na az egyik kedves ufotesóm modi, hogy nagynagy csatapa men, ami itt NEKED NEKEM, A SZÓL SZÓL LEGSZARASOBB ÉRTELMÉHBE ÉHBE ÉJJELINKBE (FITA EGYÜNK FÉNYÜNK, ÉS EZ NEM VICC...HA NEM VÁJC KÁLMÁN, TÖBB NEM MÁSZKÁL MÁN STBBB...TBCCC...) FÉNYÜNK VAN, AZ AZ AMIT MAGUNKRÓL TUD666...NUNK?- NUK? Sóval ha itt vagy Ősszakál magyaragyar tesóm, Vida én hátsóbb vagyok, de mindenki lehetne neeee... mi vsan kéz a kézben? -alkotunk köröienket? Jna a felesÉgem, egy fillér, (nem is seggit enni) na én ebből nem engedek!!!- am most is elkövetek, hogy ami nekem megvan dicken a másolatAIm,(fita nagyon sokat töröltek, de nem fája, mert ugyis egy Bbettyink bügyünk brgyünk, NŐne?- aazt fita az AI, (AI DA) az amit ott porba fingunk,csak a szagunk, azaz itt csak az van, porzunk? -puzunk, lőttek? -jöttünk, láttunk, lőttünk? Zna aki most...fita, a fiammal sami döbbenetes netto, hogy kis közel kétéves kis unokámmal,és van olyan, ez a kölyük, létezik (fita a két fiam is, ami fita az Isten apuÉNk rögtön ATYÁNK A MENNYKBE ODA VISSZA, CCSAK EGY EGYBE FIA??? - nekünk a porondon, azaz Ó IS KATONA, csak át Fogják NÁ NŐ NANÁ...LÁDD A LEGJOBBJAINKAT KÖTÉL A NYAKÁN, ÁTnevelni, NEVE, JOBBÁGY KÖCSÖG DE BÁRGYU, LÁDD MI IS??? -TE IS FILUKÁJUK BRUTUS LETTÉL? FARKATLAN? HUZZD BE?- az Ő ŐK KÉP GÉP GÁGÉCZIBORGÁYUKKÁ? -ami most...na EZEKET Ő SOSE HALLOTTA, EZEKET AZ ŐRÖLTSÉGEKET, ÉS NEM IS AKAR VELE FOGLALKOZNI!
                  3.: Na DCsicsáky Jencink,ami ISTEN x isteni? -ni ni ni...na csak a FÉNY -SZELLEM -VILÁGAIINK FITA INUNK INGÜNK (GATYA?) VANNAk! Emlittem vagy száz -szász xaxafon? -hogy most a második találkozásunknal, egy fekete nagy Óriás olyan mint a nap,csak pont fekete a fénye is, be 666...toll, libatolltunk, és rögtön gigantika feket korompor hömpölyögök ránk támadtnak, FITA,CSAK GONDOLÁT VIÁGAINK VANNAK, S AZ IS EGYEDI EGYED,AMIT FŐZTÉL,SÖTÖTÉL NAP LÁTTA?- amit lLEGELŐzör is VILLÁM KORBÁCSUNKKAL DEMATARIZÁLTUNK!!! Na most, az iratAIk ajja ajajajjj... Sára szara szahara,, ha ezt akárki le akarná fordiTani, ami az összes siratAIk, fita SIR HOL NEMZETTseggeik SUPPP...na mos VÉGLEFGÉSEN, mert megjöttükn, el se dó? -itt a fa som ez a ház El dirátó doritaó EL S deday stoj -sodott kiAdó? -vala valla God?.tok? -tötk tököltük sfita most a végtagUK, pannikáznak, mert nem mi, nem mi? Sóval, amit a BbLila lába-lába köze sárlana közzé myomUK, most hogy A KÖSZÜ-BÖDÖN, fita te buta de bárgyubb jopbbágyuk gyugyuk tyutyujaik, csak vedük PázmaNUK fita ezek a pusztitó utonállók, ez mindig ott vannak ahol HOL HOLT HOLLY JUKUK UK HOLE-SOHOL? -fita hogy lehet vége a sehol semmi, siccka -kubaccKáAInak? GANÉ DOMBOOKAIK? -na fita, akik itt VILÁG VÉGE, AZOK NEM NEM MI?- LÉTEZNEK, NEMIGAZ? n MOST, AMI TÖRTÉNIK, MOST OTT AHOL A PARTUKAIJAIK PÁRTUK, PÁRTUNK ÉS KUROMÁNUK -MANEY $$$... SOKK? Fita, itt minden ami pa$$a$$$..pa pa$$$_ pa$$ $oppuUKAIK SZOPATÓJAKIAIK KIK? - AJJA JAIKAKAJUNUK KAIK KAKIK, AZOK MOST VAN EGY FEKETE GFEGGETTE LU KUK UK? NA ITT MOST TÜLLÜNK, TEHÁT MI AKIK MERÜNK? AKI MER AZ NYEL NYLVÉBEN VVVV...VIVát ViIVát HUngar Icát, apu kaszát, ÉN AZ EMER MER MERT? - MAGYAR OK LENNI LENNI LEN KÉK KÉJAIK? -ADNAK NEKED NEKEM ENNI? Zna most ... a KORBÁCSUNKKKAL, (NAHA LÁTRHA KAJA LÉTRA HAMA MIDNKI SARIK, AKKOR MAGÁÉT ÉT? HUS SÁR SÁRA ÁRA?) fita, karad, az farag, de akorbács, az átt ver (MOÉ?- botosok boltosok) rajtUK? -MERT MOST LÁT666...Ó Ó TESTEMEN NEM MEN, CSUSZNAK MÁSZNAK A FÁDRA FÁ DÖRR...és most, jaja ha Ő ŐK ÖRÖKHŐK HÓBORGÓK HÁBORGÓK??? GŐG S MA IS GŐG??? BŐG? BŐ GINA MA SZÁDE? NEM VAGY JÓ, ÉS NEKED A HUSOD, FITA ÁLLAT KOSZTÜMÖKBENG, zitt KOZMOSZ, AZOK MI KI MO MO MO -KOSZTOS-OK? MIG TE VAGY KOZMA? -ANDAK NEKED ENNI, MIT? ITT A LŐCS? LŐCSEIK VAGY? LU DÖRGŐIAKIK KAKIJAKIK, SZAMÁR PÜFFF..ÖLŐK, BIKÁIK, VIDA ARANY BIKA CSÖKEVÉNYEI? -ARANY WARR, ÓTWAR ÉS EGY NAGY MŐGYIKA KELÉS A FENEKEDEN? KEDDEN? KETTEN? Fita, Bánk Bán? -Avaga baga Ki tudjas merre, merre, mer e, magyaRULL, gondolkozni kozni, kozma, visz vész a véged...göröngyős uton? -lufa, nyisd ki merd, ne kiverd ki verte ki a szemed, szemetek?-ha pénz = ő ők a teremtőkösök, na meg akit megölsz, hogy??? -a tied, te ezt hiszed, eszed?
                  Innnen, ha nincs semmi semmid,mit adnál el,ha lenne valamid mid? - csingilingid? -a tied, azt hiszed, eszed?
...https://www.coasttocoastam.com/
...bakkacske bekecse meee... Humanóaik,could bicame Extinct anle$$ we change xex as We Know ---ftia csak apénzt, irgalmtalnul számon amia számba,mire költik, és midnen fillért, számoon kérni, ha lenne...mi lenne?
...Thise diszE, major cities, are (Ára???) valami borzalom valamit érez777... a 777... 666... 777...venked Ő ŐK, a teremtőAik (tökösEltt Bün Tetüelit) HAN GOD, kivaLaszOtt Trónosok, ) runing out watar Waterlew? Zegy degellett bolha fing UK?- FIN GOD finga inga pu a porba, jaja Kingek Kinge bolha az ingébe, gatya?
Fita, akik most velen UFOooo... hally halla luja?
... oááá...

Előzmény: repcsepista (856)
repcsepista Creative Commons License 2024.02.27 0 0 856

                                 UFOzzuummm... miEeee... szenteltessék tessék? -xexxeltessék sék sék sék...meg nagy (dácód) jöjjön el már orszáGOD. vagy Gingek -Ginge, Kin God? -bolha fingod? - az ingébe?
                    4.: Kávézzuummm... tea, csilánt? A fiam, emlékezett az álmára, és sötét alakok betürni akarokkal, alakokkal. volt dolga, és meg mutatta mi történt. Itt az, hogy ezeken az álmAImon át mentem én is, és a sötét szellemeket, csak fényünkkel távol tartani lehet? -csak azzal?- azaz most hajnalba... Van a mi világunk, az az hogy ténleg van világunk, és mi abban vagyunk, és az a szó szól értelmében világ, azazzz...most korom sötétség vesz körbe bennünket, és minden egyőnknek van VIÁGITÓ -VILÁGUNK? AM TÉNLEG SAJÁT NAPJA DEHA SZIKRA, ANNAK IS VAN ANNYI FÉNYE, HOGY VAN? -A FÉNYESKÉI SZAMARA? -Znem mécses, hanen fény, ezt... még mikor a nyemecbe magyar gyerekekkel kapcsolátban voltunk, ezt ugy, akikben amit magyarhaza szeretetnek hivunk, azokba fény van! -Ez ugy ahogy mondom, és akik ezt tudják látni, azok látók, de rögtön lehet tudni is, meg érezni is! Ezt kérdem, mert én rögtön csak szól egy szót, és ez az, hogy ti látjátok, az ufom jaja fomba de fény? Sóval leirtam hogy mikor nyemecbe repcséztem, akkor (kivül korompor belleszi magát mindenbe,ez a anyakoc iraqu háburuuk után, hogy ott midnenbe bellette magát, a föld mélyiba a fekete üszög korom,aztán most itt is az, ijjesztó sötét van) ahol igaz szeretet, azaz én legalább, hogy minden magyar testvérem, emlékezzen, (olyan ismerŐS???) hogy a jelenünkben IstenAtyánkMamánkkal mi örök TESTVÉRES ÉG fényÜNK vagyunk, és örök Fénytestvérek, és az az...hogy én ÖRÖK EGÉSZ FGÉNYÜNK VAGYOK, AKKOR ITT MINDEN MAGYAR -MAGYAROK TESTVÉREM, ládd tegnapra,az ázsiai HUN _GOD? HUHU!-testvéreink, ázsia közepin ázunk?Na ez az. hogy midenütt a szegény (szegén) testvérnépeink, csendesen kérődzÉnek, és igen igen jámbori fajta? Fita, most ha van egy kis magyar -magyarok fénytesvérek közösÉge, akkor most azok, zna most láttam ÓRIÁS fekete alakot, amik a népeINKken, kivül vannak? Na hogy hogy dolgoznak, hogy ha az állat felülre kerekedik, akkor azokba, jaja, hogy ha engedjük a a aaa...zna ebbe belevágtam, egy nagy fába, de most nemvágom ki, hanem csak faricska?
                    5.: Vissza nyemecbe,ami előbb sok sok ház abalaka,világitott, és az az, hogy a szó szól értelmében, azokba akikbe (testvére s ki nem az? -ja hol a hus, juhus vagy) szeretet? Ezt most, ami Jézus lakik benne,az az hogy te ezt a fekete lepelt, na az az, amit előbb a felesÉgemmel, hogy most ide, tehát ennek van egy szelleem tere, ami sötét, és mi,az ő meg én világosámmal,olyan mint a fehér? -szürkés fekete képenyője, na most...Fita kkor leirtem hogyigabull juhturóspina Sára, hogy néz ki fentről? Ez mára is az, ami olyan hogy fekete külső, de azt most át viágitja a belső FÉNY -EMBER GYERE KID? Na most, aza ami-emi a xexy lédy -láda? -az az állat tokokba van csak, és azok NŐ? -DISZ NŐ? -MIG MOST AZOK AKIK VAGY URALKODNI AKARNAK, s itt most nem vagyok, abba. hogy olyan tiszátán, ládd reggel, ugy jövök ide ki? Zna a fekete bukott angyalAIk, azok kint vannak (de akibe a legkisebb szikra helle, ládd nagyobb aki bent ((ládd a krucfix?)) a bárány, kin a farkas) amit ugy, hogy azokat valakik, ugy hozták létre, hogy a ember szeretet közzé, ÉKelődjenk, és ezeket pl. Jewelrichek? Drága kövesek, és aranyosak, arany bornwool aranybika, arany warros,fémesek, fémipar hadipar per/patwar ami valóban ezeknek a fémekbe van az erejük is, meg az eredetük? -Fényes vagy fémes? Zna apuÉNk, ezt 2023? -ne okolj, hibázta$$$, bánt$$$... bünte$$$... senkit, és itt az van, hogy vehetnük NUK ugy hogy ez egy teszt? Zitt mikor elkezdtük, akik kinyitották a UFO-k? -made in Hu? Who? -na akik a Mi is ufok vagyunk? -MiUNK? -MUNK? -most azzal, megnyilt e MOMUNK nekünk, és akkor, hogy valami nagy DURUNG, és az az, hogy megjött a válasz, a tul oldalról? -kintről? -na most az itt is kin és kint, tröha, ami van, csak Fény -Testvériség, és azok maradnak, na 2022 hogy nem okolj ne hibáztass, ne bánts senkit, mert 2023 mar...ha?
                   6.: Most 2024re? -a semminek hogy lehet vége? -fita, most figyelem a gonmdolát-lám látom? -és ezt jött be, és most nem volt csengő? -nem azt akarNUK, legyen már, történjen valami, aminek értelme ért elme? Csicsáky Jencink, az értelemnek (ISTEN TENTE BABA TENTE?) fel kell ébrednie, nem elfeködni a pocsojájukba fo$$$... Tegnap a kis felesÉgem, el leszel hamvasztva,(na arra legyünk készek,hogy ez nem is volt, volt?) és ahol kutyákat elástuk, a hamud oda lesz szórva! Na tavaly, vagy négy paradicsom tövet raktam oda, a keritéshez, és rengetek óriás fekete -cirkás paradicsom, de fenőtt a ház tetejére, mint egy fa, aszonya a kutyák miatt, szeretnek és etetnek? Jah, most az hogy ÖRÖK PÁROK VANNAK CSAK, ezt még mikor kisgyerk valék, és most csak minden Istengyerekéból, csak egy van, és a legszebb? (fita ha örök EGY MAMAATYA? -VONAL VONYÁL?) Na most, ha örök életpárok házaspárok vannak, most hogy hozzuk össze a xuku-xukJUKJAIKKAl juhukk? Zna azok, akik itt is örök házaspárok, azok ládd... a NŐ? -ezt még érinjük, simogassuk, hátha tudna dorombolni, ládd juhtórőspuna Sára, kolotty... tudna beszélni? -tudod mikor? -dalol? Zna itt ha neked nekem tökéletesen kell uralkodnunk a testünkün -tesztikollo? -akkor most nem állatok vagyunk többet, minek? -hanem jó angyalok? -ha meghalok, nevetnek rám az angyalok, de honnan lehet tudni hogy jók? Stalán, most ezaz Juhukk vagy juhuuu...a mi juhunk, itt ha menn a juhász a szamáron, földig ér a lába, szegény szamár, na most mi van? Hogy jó kedvem lenne, ez az hogy legyen akármi mi, mimi, mi ki MOék? -mert iigen igen kaka kezd lenni minden, pl. -a kerék összetartást...na nem válalják, mert van könyöke,na ez első hogy nem akarnak dolgozni, ládd akikkel találkoztam, volt nevük, a hatosztlopok? -tota amcsi kezd az lenni, mint Derbő előtt vagy után, szaladj a fing után? (pénzed?) Fita, amit Ron Palcsink, sound money, meg emberek emberek... itt a pna kloákátyok klattyog hempereg? -meddig?
                 Innennn... mi van kivül?- csicsás,belül?- kakás?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (855)
repcsepista Creative Commons License 2024.02.26 0 0 855

                                 UFOzzuummm... miEeee... szenteltessék tessék? -xexxeltessék sék sék sék...meg nagy (dácód) jöjjön el már orszáGOD. vagy Gingek -Ginge, Kin God? -bolha fingod? - az ingébe?
                    1.: 2/26. A KÉP? Mi a XEX? és XeXUH? -állitás? Már érintettük többxör, és most beszéltem az Égieinkkel, és ki meg be kell tudnunk NUK, kapcsolni!? tRöha, a testünk az egy robot, és nem nemi nem mi állatNAK, ösztön állat, nehéz nektek az ösztöntökön (tökötökön) uralkodnmi? -na itt van,pont az ellen bakakecske? -szereti a kést? Ha vanak itt még régieINK, akkor a Mi is ufok vagyunk! -topikunkat, azért kellett be fagyasztani, mert valaki csak verte bele, a xuxxullat nemi nem mi, szerszámokat? Zna hogy jött létre a xexxuh állatiasság bestiÁIk? -állatok és preditorjaik, itt praditor, ami az a -e-t nem is ejtik, de én nemtudom,nemis akarom tudni miért, mert a szösz is pösz? -puszi? -szöjMO? Na mi Mozest,a törvény adó,hogy felmene a hegyre, találkozni GOD DUK? -jön le,és hozz a két kő táblát, lát,és nagy ORGIA, odabaxxa a két kőtáblát, és nagy apritást csinál, de monduk ez már a Bukottak? -na minden, ládd a Mi is ufonk vagyunk! -to piszkozatott is hogy végleg hazavágták? -mert csak ami most MO mo mo mo... monyi? -azaz ha ábrám? -neked adom a földet, és zaporozsje? -mint porszem füvénye a tengerparton,és csillag az égen bégem, antin lészen, baxáskása,hogy nem fértek meg többet, a bőröTökben? -Osztán, idevág az is, hogy TEREMTSÜNK EMBER? -T? -A MI KÉPÜNK RÁ GOD, MEG HASONMÁSZOK? FÁRA Ó, NA RÁ TEKEREGE ÉS ITT VAN A KIGYÓMÓGYIK A MO MO MO...BIGYÓM? JÁT SZÓ, KI A JÁCCOBBB... RÁ MOON? -MONYOM MO NYOM, MOR ROMROMBATÖK, MOR MOR SNO MÓR? NO NYOMOR???
                   2.: Amit mára, hogy csak az állatokon tok tokon tokó? van az hogy van a NO nem? -na meg a HIM -nem? -és $$$... csak a NŐ? -troha az állatokon, a xexxullat ál lát? -s ez most, a NŐ -vények?-venyek gennyek gének szegények porNŐ porNO NA DISZNŐÓDISZ ÓSZLAGUK? CUPLERÁJ CUPP. CUPP -amit most, jogy Éva vesz a fáról almát, és rögtön mezitelen vala, tehát vissza, valakik bele szartak a TEREMTÉSBE, (KÉRDEM, KI TEREMETTE TÉGED? -TUDOD? -TE TÉNLEG TE TUDOD? -VAGY HISZ ED EDD? -HUS OD? ) és azért kellette a fényes ÉGI WIMÁKNAK, S ARANY SAPKÁS CUPP, PIRAMISOSOKNAK PUCOLNI? Fita távozzál a büntetüktől,tetők,na az eredeti bünölde, bün tetüeAIik MIK? MI KI MO? - a HÁZASSÁG TÖRŐK!!! Most én meg a feleségem meg a HUN OK (ÖRÖK HÜ KATONÁINK) MAGYAR OK CSALÁDÁIM, AZÉRT JÖTTÜNK VISSZA? (FITA AMIRE VÁRTUNK, VÁR666...NUK, NA AMIT ITT TI NYITOTTÁTOKTÁTO A Mi is ufok vagyunk! -na most olyan nincs, hogy mi nem vagyunk?--ja a egy másnak, ládd az Ő ŐK KÉPÜK GÁGÉ GÉPÜK, PUFFOGTATOD A KI PUFOGÓD FÁ DÖRRR...) -HOGY AMIKÉPEN FENT, ITT LENT, LEGYEN MEG AKARATOD? MINT A MENNYBEN, BEN? -UGY ITT A FÖLDÖNG DÖGÖLOK GOD DOG HAN GOD DÖG ÖLT, és itt IS ISTEN TE BABA csak ÖRÖK HAZÁS HÁZAS PÁROK VANNAK, AMIT SENKI FEL-LE -MEGBONTANI NEM TUD!!! Itt van, az higy elég egy fényes, lédd én az vagyok, és rögtön 100? Ami történik, minden érzés rezzgésünket nekünk tudnunk NUK, kell hogy mi az, és fentról, vagy lentról *PÖCSÖL ÉS $$$... *van! -lent az kin kint okoz csak! -fita le vagy ki merült, ládd 1984 Julius 4re, hogy a testünk meg minden doboz AIAIk lédy -ládák, ( fa xuhuk ládáAIk) egy akumulátor látol, nem mert le van merülve, na most az első, hogy meg tudjuk NUK az okát, (passápÖlők -beadások aderekad, és adó -kamat kamatyol = halál? -hogy tudz meg szabadulni tüllük, ha csak GONDOLKOZOL TE IS? ÉN IS, PÉNIS? -AHA PÉNZI$$$...) hogy miért van le merülve? Zitt én most is egy olyan állatpotrohad haddi addi állapőotos hellzetbe vagyok, hogy MI LESZ A GYEREKÉINKKEL, ládd csak a kis öttagu kis családUNKat, hogy együtt tudjunk unk NUK, lenni, ahoz előbb a kis TÁBORTÜZEK OÁZISOK KIS GYEREKÉNKET, EGY FEDÉL ALLAHALLAH HALLALUJA KÉENE, FEL ALLÁZNI ÁRIÁZNI, RYA RYA HUNGARY RYA, ITT A TINA MEG PNA KOLÁDA? PA LESZ, TINA? Fita, talán ők, ládd akiket ki kell irtani népek, azok valhallol, ÖRÖK ÉLET, ÉS ÖRÖK ANYUKAJA APUKAJA? -NA VAGY AZ Ő ŐK KAJUNUK, FITELED A NUKISOKKAIKAT?
                  3.: Zna ami van, az az összes ide be villogácsa, gatya, hogy MI NEKÜNK FÉNY AURÁNK VAN! Na most az, hogy korom por sötét s Ége,(tilejad a profán FcáiaNegra prófácioNUKISAKAT öszjátékuka? - ja fényÜNK? - vesz körbe bennünket, ezt ugy, hogy ez a magyar ok IstenAtyánkMamánk a mennyekbe, a magyarok igaza, nama mummyAIk gaza, az hogy ezt az állati burkolátatott(hit szeMÜkkel, Pál pápa szemüvegen kersztül?- felvettük, ÉS VAGY FÉNYED (EMLÉKED? JÁNYOS VITÁZ TAVAK VAK VAK VAK...) MEGTARTOD,AZ LENE AZ, HOGY AMIT ANYUM, MIKOR KIJÖTTEM,AZ UTOLSŐ BUCSU SZÓL SZÓ, HOGY VAGY (MAGYAR) EMBER LESZ? -BELŐLED, VAGY MEG DÖGLESZ! APUM, ATTÓL FÉLEK, EL VESZEL A MAGYARSÁG(UNK) SZAMARA, NA MOST... fita, mi a XEXXUH ÁLLATIASSÁG? FAXSÁG?-HUS HEGYEIK, ZSIR TORNYAIK???-AMI MOST ASSZONY NE BAXXON, ASSZONYOM, INGYEN FELCSINÁLOM HA LEDŐL, A TV ANTENNÁJÁT? -S ITT, VISSZA, HOGY IITT CSAK A FA SZA (XUHUS) LÁGYUL, TÖKE PUHUL, UGY MULIK KI, A VILÁGBULL, de fita, most az hogy nekem ténleg örök felesÉgem van, és az lett, amit apuÉNk, hogy neked van felesÉged és hogy ki az, és hogy tudod meg, hogy Ő az? Na Triesztbe találkoztam (fita, otthon az a falus nénevbácsi tudomány kell, hogy hogy találják meg a gyerekéink egymást párba ás práokba, vagy az árokba, és Áru Cuplerájaikba? -Sára ára? - vele a Kantin Kapuban, és nem a fizikai megjelenés, amit az is (Ma éjelerre hajnal ba hónaj alatt, ugyanaz, csak most a gyerekéi is abban a fény NAPRUHA vannak) ma is van benne valami, tehát ha szeretet etget, na az fényed, és itt ténleg olyan kapcsolát van, ami ÖRÖK PÁROK KERÉKPÁROK BYCIGLI, jaja NŐt,meg byicilit kölcsön nem adok,mert mindenk kell legyen, saját lova (lóvé???) jármüve? -na most a bycigli hasonlit legjobban az ufff...ufótokra? -jaja, nem egykerün táncolok az ADÓSOM? -FA SOMFA? Zna, ha lesz olyan,fita itt most olyan, hogy tengap lerobban a feleségem, és ezt nekünk, hogy mi most...fita itt mnden eleve lerobbaxtottak a baxató baxadó gépezeteik, hogy robbanának már fe,NUKIPU?-hogy amit most közelebről meg láttam, meg figyeltem,és erre mindenki aki beszélni nem, magyar RULL, de fita, fény van az ÉdesAtyánk, a MI MAMÁNKANYÁK, NA HOL VAGY TE A PUNA LUKA? PÖSZ, PUSZI?- fénye nyelve, ki be szél, s ha nem bánt senkit, had beszÉljen? Éljen éljen jaja de minek? -kinek? Dicsó, millyen nagy csó? -Király, ég és a föld kuró? Fita, csak örök Házas-Párok, na most azt kellett volna, amit itt, van tiltottab seggxuHUKK, mnt most meg látni, mi az? Fita, ami van az a magyarok IstenAtyánkMamánk, s itt csak a magyar ok, abba Atyám, de a gatyám, jaja itt egy uj gatya? -bő szÁru? Sára ára?
                 Innennn...az hogy ki teremtette a xexxuhuk juh hukk, állatok tok tök tökÖlést,(abbczoolda ez egy állat kinzás, és bel vagyunk az álélatAIk bestia dögjeik allázva?-hol az fakin nadragulya tüske?) na azok is ROBOTOK, csak bótuk, és botuk *fita mi a nem mi szerv -ünk -ük?- lehetel Etel? Etel lába köze? - Minden eladó meg ki? -be? -a fa xuhukk - you hukkt bukt bukta, és a Sára luka, sárlása? -lássa lá$$$... vicca ne né?-mult, Multikrumel dőre et cudóre dőre...te meg akrnád anal ládd forditani? -nem hiszem... de aki igen az az? -hit szem? -hit, jaja ha lenne kiverve? -bobika? -robika?
... https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (854)
repcsepista Creative Commons License 2024.02.26 0 0 854

                                 UFOzzuummm... miEeee... Oriental hunok -magyarok, ázsiAIak, s olvassák az firkáAImat? -értenek magyar RULL de UFOooo...
                    4.: Kávézzuummm... tea, kinai? -sinai? Itt teljesen tehetetlenek (len van lentebb eb) is vagyunk, és most a Matrix film.ami az hogy nekik, azaz itt a predatorok, az bestia kannibal dögök, ming vannak olyan robotok, amit az iratok, hogy superb intelliGÉNesek, ami szintetika -artifika -robbotica CzyborGÁGÉjAIk héja, csak héja, hája kéjeik, kéj gyilKOSAIk? (jaja bátány bóre meg bőrze? -zeke?Nozz mára, hogy az ÁZSIAI? -terepen valék, és most jövet vissza, egy olyan futamot csináltam, mint a Flash filmekbe,(fita mint azufokaz égen, csak eltünök? -na a kérdés,hogy honnan tudja a sötét és itt van, fita ha bent van ahol láss ...akkor ellobbanna ládd LobonyAIég ég? ) egy olyan meg figyelésem egyike, hogy csak FÉNY -SZELLEMEK, ÉS SÖTÉT SZELLEMEK VANNAK, ami a két oldal, amit mégse, mert a FÉNY VILÁGAI VANNAK CSAK! Zitt apuÉNk, hogy miért nem ugy beszélek, jaja nincs halál, s most is, neked!- a kérdés, hogy betudtam volna jönni, olyan családba, ahol van halál? -na most apuÉNk vo vo vooo... ez hülyeség a javából, ez az, mikor JéZOOMBZOOMOUkkal,(Jézusom, az én vagyok!!!) találkozok, te is FÉNY VAGY, OLYAN MINT ÉN, S MAGAM LÁTOM A NAPTÜKÖRBE?) na meg, azok a a aaa...hogy ténleg...na ide már nem tudtam, de volt bennem egy olyan, hogy mintha riwális? -na az nagyon szar érzés most is, (FAKAM MAGAM ELLENSEGGE VAGYOK?) hogy az olyan, hogy én nem vagyok? Akkor leirtam, ami egy minden ami ládd szégyen, nem tudom uralni azt a gondolát?-na messze a hátam megett vala,(FITA AZ AZ AMI MOST EZ KIS ---MICI SAPKÁS VAGY FA SZA KALAP INAS?)és ez az hogy Jézus, te ténleg meg murgyáltattad magad, na ez??? Fita, most tudom hogy gondolkodok? -s itt az amit mára, annak ehez az a köze, hogy vegyük, a a aaa..na az egész áZSIa? -ZSIGVÁSÁR,egy olyan, mikor vascölöpök, és rajta vaslemezek, és az egész egybagázsi? -egy fedél alatt!
                   5.: PróbálNUK elképzelni, hogy itt nincs világ, AMI VAN VAN A NAP ÉS FÉNYE, ÉS MI AKIK MÉG ÉLNEK,VAN BENNE ÉLET FÉNY, AZOK IS ÁLLATOK,amit piszkáltuk, hogy ál lát? NA CSA, CSA CSA CSA...STOMGÓLA, CSAK GONDOL LÁT VILÁGOK VANNAK, ÉS MOST AKIK LÁTNAK, AZOK CSAK ÖSSZEFÜGGÉSBEN HOL A FÜGE, FÜGE FA, ADJ FÜGÉT, ÉS ITT A FA SOM? Fita, mert most a kis fénygyerekekkel, jaja body? -honnan van a fa sza? -jaja ha valami jó, otthon gyerekek fa sza?-a men asszonnak is? -fita, ketten egy test -tikol? -csik csiki cici meg pöci? Most itt van, az is amit most meg akarnék láttatni a mi kis gyere kid? Nincsak, az előbb, fény =fény, ezt itt ugy, hogy ha valaki az anyagábul Kbull? -bull, indul ki, az az anyagba érkezik vissza, am itt az van csak, és senki se láthatja -gondolhatja, hogy van több? -sőttt... sötét?-világos? Főleg a katonáknál, megkaptad a leckét, világos? -összadok szorozk osztok, katona, kijótt 13 nap fogda?-viláégos? -aha,mint a vakablak -a pincéba a föld alatt vala? Na itt az hogy a test az test, és szellem az szellem? Itt olyan, hogy szellem, esetleg szellentés, és ezért most akik azok, irgalmatlanul nekem rohannának de na na nááá...Vicca, mert hogy ha valaki, látni akar, csak ő tud666...na na na...és nekem, zitt én mindent akarok látni, Julika? -ha bemenek a szobádba, villanáramot vezetek a cicásba, lett is a abbull adó vevő generátor, Julika, erő müt a csicsásbull? Fita abikába nincs olyan hogy xex? Na akkor hogy vadulnak ezek be, egymásra, a másik bikÁra kára, amit ugy, hogy felül akar kerekedni? -olyan hogy két bika egy csárdába? -zárdába?
                    6.: Zna most, nekem az amiben részem van, megadja örök részemet, mikor elfog jönni ő? -borzalom vakság seggság, 8 + billcsi vaköló, vadölő? Fita az magával ládd Dugovics Titus, leránja a pogányt,a feneketlen mélységgekbe? Fitaljad, meg itt azok akik most ennek minek van jó kedve? Mert ha ketten, itt van a MOM? MOMUNK, MiUNK? Az hogy tető tettett ő, az az hogy egy szem pillantás se, ami itt az van nekünk, HOGY MOM BENNÜNK,ÉS MI A MiUNK? MUNK, MUNKA? -Melleseg ez ez egy, ami nekem...ne mikor 28 éves koromba végleg... na most is ezt nem lehet sem a feleségemmel se a fiaim, ami ők meg, de ünnepelnek, mert érzik rajtam a szagot? Ott leng édes virág illat, öröm vég néllüli, érzitek a szagom? -vagy fita, mitpficáznak neked, a doomdajosok? Rágen megirták, azt a prófátak hogy Kristhus szüelett Betlehembe ham ham ham...Zna monduk, és bujomfujom most is a Szent iarattÁrAIkat de az, hogy ezt egyenesbe hozom be, és akik egyenest MOMba fe- le azok egyenSbe vannak velem? -8? -nekem is! Fita, eltudnád képzelni, hinni? -hogy ténleg ez az egész ami most 8? -amit a 8.-dik emelet iskolánk? -és most hellen? HelleLuja? -jaja UFO is megteszi toszi, jah? Na most, az az ÁZSIAI BAGÁZSI, ugyanaz, mitn a kis unokámmal, találkoztam a TETŐN -AZ A FÉNYBE VAN, ÉS MOST MINDENÜTT, NA UGYANAZ ITT IS, ÉS CSAK RONCSTELEPEK, NA ÁZSIA IS AZ, és most a kisunokámból CZIBORGÁGÉGÁJUHÓTTAT, akarnak faragni? Sóval,és az bagázsi ahol kezdődik, voltam, na most a végén, az egy NAGY FEKETE ROBOT(CZYBORGA RÁ GOD) ALAK, fita szellem? -ez az mikor felraktam az Erdélyi Damion filmeket, ÉS ezt most, meg láttam, hogy az egész ÁZSIA BAGÁZSIBULLY, most ez a FEKETE ÓRIÁS ALAK, fita, akinek fénye van, azok kis gyerekek? (kis szikrák) Sóval, most mikor ide begyüttem, leirtam hogy AZZAL A FEKETE ALAKKAL, PÁRBAJOZNOM KELLETT, ÉS CSAK A HARMADIK ALKALOMMAL, ami olyan kicsi lett, mint egy bolha fing,és az kivül van, a FÉNYEN? Most is, és ahogy én,most figyeltem, jöttem onnan el, ugy ahogy a Flash filmekbe, hogy repültem, de lábuszon, .és ő egy az egybe, a másik oldalt kin, velem? -Rémisztő, mert olyan volt, mint a másolAtom? Fita, most ez olyan, hogy itt...hogy most a mi kszörnyezetünkbe, ha van egy kis szikra gyerek kid? -akkor most mi vagyunk az Ur?-ládd én vagyok az Ur... jaja már én ha nagyfiu is volt, vagy térdcsonton rugtam, vagy teken? -mégis meghajol előttem? (fita ez az hogy mindehogy sarokba vagyunk szoritva,mnt egy fába szorult féreg? KRUCZIFIX VAGY MIT AKAROK???) Na ez durva, mert én nem akarok senkinek sehogy, kint mint csak gondolát? -okozni! -ha valaki akar, az előbb magának, maga maga?
                   Innenne, na reggel, még vissza kérődzzümmm (de alszok!-az az hogy ha te most elragadtattál, el altattalak) és lehetetlen hogy meg tudnám, láttatni? -na meg most itt nics vége, fo$$$..meddig fosnám a szót fösteném? -KIK CSINÁLNÁLNÁK A PÉNZT? -FO$$$...Fita, ez az jogy most nincs pénz, a fiaim, ha magyarok közzé mensz, apám, tudod mia baj? -nincs pénz! -fida az tudatlanul is maga alá nyul, a kicscsikója meg szóllal? Pénz vagy élet?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (853)
repcsepista Creative Commons License 2024.02.25 0 1 853

                                 UFOzzuummm... miEeee... Oriental hunok -magyarok, ázsiAIak, s olvassák az firkáAImat? -értenek magyar RULL de UFOooo...
                    1.: 2/25.A KÉP? -Kimondottan tudatosan az Oriental -szellem? -ők teával, előseggitik hogy teljesen Buda állapotba (Nirvána) a bodyt (budi) el tudják hagyni, és most vannak a kis gyerekek, meg nagyok? Na a test, az az ő látásuk szerint ténleg budi? -csak szarnak a darvak, és hogy ha ezt te meg láttad, akkor látot Budát, ( a kecském? )itt én magyaRULL valóban budi -rötye! tRöha a budinak -body nincs nagy jelentősége, hanem a meg világosodásnak, és most mi vagyunk a kis gyerekek is meg a nagyobb X kittyEb, ami gyerek -gyerek, és az hogy kina? -az ténleg mama kinja? Fita,fájdalommal szüld a gyereked, nehéz munkával fáradsággal keresd a kenyered, (mandrók = robotok roBóta Moé bota Bóta?) ami ki mondta, a TE GOD OD? HUN -HANGOD? HUN = HON, AMI CSAK FÉNY HUNUNK VAN, azaz most előbb a gyerekek, a budAIkba vannak, esznek meg szarnak? -Isten = szeret, s etet, na azok a nagy gyerekek? -felNŐttek? -magukat tudják etetni meg a kis gyerekéidet? (Ábrám, vedd a hátizsákod?) Fita, itt van, mikor még kisgyerek voltam, bámultam a felnőtteket, azt hittem, hogy jó lett, ha egyszar én is nagy leszek? Az egész oriAntal-entál, világok egy nagy bazárság? Olyan, hogy egy tető alatt van, és csak bazár hosszu sorok, olyan mint egy nyitott terasz? - az egész! A sötétsÉget a földteleneség, és náluk is ábra ham magjai csak akik fel virágozának, és korom sötétek, ládd midenütt, a TUDALTANUK? NUK? -VALAM BÜDÖS DÖGLETES VALLMAI WALL STRICIAIK VAN, amit tegnap, hogy az összes piramosok utánzatok, és sárból, akkor is ha kübül?-kő kövön nem marad, és attól azért menekültek el, a FÉNY -PIRAMISOSOK?
                    2.: Amiról nagybaszó lehetne, ördögbül angyaLUK?-de ki kik a szabászok-észek ész esz? Apum férfi -női ruhaszabó volt, vala? -na azután, hogy ugy második vagy harmadik osztályba ki feszitettek,a gyerekek.na az unoka tesvérem a hátérbe volt, (fita a gyerekkori bartám, még és, és ő is a fő kolompos vala? -de most mivel a barátom, márjöttek értek,és ő velem van a fénybe! -és én ezt meg tehetem? .amost ezért lenne ez olyan, hogy bele haraptál a sárba, főleg a gyerekélink, mert monduk egy páron egyhuron vagyunk egy páran=mindeNŐnk) hogy mit gondol666...nem tudom, de fehér uttörőing, kék nyakkandő, sötétkék rövid uttörőnadrág, fehér térdig érő zokni, fekete lakcipó, és kifeszitettek egy szombat de. és egy nagy szarba wc -mártott karóval, de lehetet szagolni a büdös szarszagot, és az fehér ingem be akarták mázgálmni, s Istenem Istenem Istenem nem nem nem...a fogam közt vicsorogtam, és nem tudtak hozzám érni! Egymásntak adták a kórót, és nem lehet nem lehet nem lehet... és abba hagyták! (hihagytam, ezután aseggem kint volt, szószerint a nadrágból,mert igy nem fogják, megülni ládd Joseff a kutba lökik? -ne nem ott vagyok?-az árokba hangárok) Fita, hogy ugy mint most a ksunokám, 2 1/3 körül, jöttek az ÁVH védelem? - buggó ford zill motros kocsikkal, na ugganaz ami most mennek bevetésre s hülye élvezve a játékUK kukta, FITA ITT AZ HOGY UK -NUK? KUNUK KONUKIAIJAKIYYAKIK? -fita összjátékuk, ÉS itt van egy olyan valami, amit megprószállok (foonk villog666...) a szemünk elé, a mi szemÜNKkel nézznünk, de olya terheket raktak a napnépeinkre, hogy abbul mászki á négykéz láb, csak buta...vissza Buda az ténleg ha valaki meglátta a nagy nagyobb a létrán szarrakásAIkat GÉN GANÉ DOMBOOK? Fite mellik nagy rakás szartaNUK, sártán ártáNUK? -rendelkezik hogy ha lenne álmod, AKKOR FO$$$... EMLÉKEZNÉL LÉK NÉL NAIL, HA MOÉ BOTA TE BUTA, mindig gondoltam hogy buda az buta BÓTA, neg meg a BÓTUK, TE BUTA, NE MAG BODEGÁGÉAIK, S EGYZER VOLT BUDÁN KUTYA VÁSÁR ÁR? KI É ÉHEN A KIRÁLY A BUDID? -Fita, ezt láttam, és most vannak nekik is olyan, na itt én is...a kezembe került az a fü -tea, de én eldobbtam, és most ugy, hogy egy olyan, hogy ne lássák?
                    2.:2X2? Fita, az orientál gyerekek, azok ugy szüeLetnek mint a magyar -magyarok, (fita az hogy fehér -fekete hunok, az ténleg a vilgosabb bőrüke meg sötétebek ebek,de mi az ami a szám?-számba?-kétélü karad, na meg itt a nyilam -nyálam?) FITA ez hogy hun-ok, magyar-ok, hogy élő-fénye van,csak az!!!- fényszellemfényén gyerekek,akik egy ideig,függetlenek a buditól, ami BUDA, HA TE EZ NEM LÁTOD, HOGY EZ A BODY FA? -akkor te halva? -alma -almuk vagy! Ez az hogy monduk, a HÁROM NAGY FÉNYES PIRAMISOS OK? Zna ŐK TELJESEN EL VOLTAK NEMCSAK FIZIKAI KORONDON-OK, HANEM OLYAN MNT A FÖLDET KÖRBE VÉVÉ VÉ VÉ VÁ... magnes gyürüzet, de mégis a ROBOTOKAT, s itt ez én igy gonmdolom, NEM VOLT ÁLLAT, ami miost én NEM TEREMTETTEM VOLNA KINUK? KUNUK? KINZÁSUK KANIZÁSUK KANNI BELLA BELÜT, KAN -XUKA XEXXY XEXXIBB XEBB BAXUK ÁRA,ÁLLATOKAT? FITA MIÉRT KELL A LEKIVÁLÓBB ÁLLATAIKAT FEL ÁLDOZNI? LÁDD DOLG GODUK NA MOST JUHUK VAGY? AZT HISZES, TE VAGY A LEGSZEBB, DE NEM A NAPNÁL...NA LEHET, DE NEM rpcspita va va va...Na itt van amit Sichin báczi, a NŐK báványa, fita itt nincs az amit a magyar ok hogy férfiu filuk, és NŐ nem? -hanem csak a haszon és a fasom NŐ, a hozomáNUK? KU NUK, KINUK AZ ÁLLATAIKNAK, NEM AZOK, AKIK ÉLŐROBOTAIKNAK (na ez az amit apuÉNk,van halál hal áll?) BEÁLLTAK, HUS ÁRUK S ÁRUSAIKNAK? DEAD dede deat -DYETIUAIK. ők már azok, amik fekete szellem piros szemMÜék MO MO MO ...MOék? -bujdosunk mint MOé a népével a pusztába,s Abrahám, megprancsolta a háza (cupleráj) népének, te vagy a HUNYÓ? -nana vak vezeti a világtalaNUKat, zazaz Sznet Páter Pál pállott szá, esernyője, avaga bud BBRita rozsdás bugyjuk, juk? -UK? -lengedez az ATOM FELHŐ HŐCC HŐCC KATONA, KETTEN ÜLÖNK A LÜRA, HÁRMAN MEG A CSIKÜRA GYIA? A MEGNYILOOTT SZENT BbLILA LÁVA KÖZZÉ, LAV LAV LOVÉ?
              3.: Most... az a kis bodeGÁGÉik (fita aki pénzéért eladta magát-magját az prsotitituAIK? haszon állataik bigyóAIK) áruházsor...FITA egy olyan mint a kis gyerekek, akik szintén, saját maguk BUDY -ÁT akarja tudni mi az,(miEeee...) és azok engem körbe vettek, és neked is van budid? -na most meg tudtam jelenteni hogy igen? -az a fenekünk, (fita az hogy buda budi,az nállink is ma is azt jelenti) meg nemi szervük,(fita itt állat tok vagyunk, és csak az, és most az ami a magyar ok, tüzzel va$$al, bizzelbaxxal bozóAIkal) és most elfogadtak engem, kiss gyerek pajtásUINK? -zitt fita, mert most ahogy az áru -oszlopok, ez az hogy van elől egy olyan, hogy vásár tér, meg most a következő sorok, és a legutólsó sornál, voltak olyan mint a filmekbe,nem Jumperok,hanem ami Flash?- gyors $$$... ezzel a szemmel láthatatlanok? -feketék voltak! Fita, nekünk is, fekete bevonatos, leirtam hogy a TejutonosAInkkal, vissza jöttünk, és akikben még van az ami EMBER ISMERET (szikra veti.fita az önkéntelenül szeretni akar!!! -xexxelni xexxeleletni xuku xuku jérce) SZERETET, azokat ugy, hogy el énekeltük a Himnuszunkat, vagy az Ő ŐK HIMES HÁMOS ÁMOS MÓS? - MESKÁRAIK CORONA ORSZAGA HAZÁTLAN BITANGÓAIKAT, GOLD GOLGOTA MEG KERSZT, NEKED ÜDVÖT CSAK AZ EREZ, JUHUSUMNAK SOK SEBÉBEN, SEBÜNK??? BÜN TETÜNK? AZT BÜNTETI KIT SZERET??? -GÓ GULA HOL VAGY KIGYÓ GYULA, CSITT CSAK PADALATT, BIRÓ SZARIK SZÉK ALATT, DE SZÉKLET REKEDÉSE REPEDÉSE SÁRLIKA VAN? hászinÉsztek...MINDEN FEKETE FEGGETTE KAKA lyuk UK? ---Most az, hogy amiben részem vala, Isten kegyében,begyében, bögyő, na hogy kerültettek bele ÁBRA HAMI TOK,BOZOMA BUZEMO BÖGYŐJÉBE TÜKET TŐKE? -JAJA HA HUSOTOK LÁDD JUHUS, DE SZEPLŐLTEN MAGKULÁTLAN? FITA TE MIT LÁTOL A GOLD ARANYGYAPJUHUK GOLD GO GO GO...ARANY BÁBUUK ARANUK? - ATÁM A GATYÁM? -A BITÓFÁN, EGY JUH HUKK? JUH HUS HUKKT KUKT? NOSY NOYA? Most az ami kiijjeccgacizték, AZ AZ Ő ŐK MAG-VUK, VULLVA? Fita, ezt a NAGY AZ AGYARA ANYAKOCA ARANYKOCA GOLKDY KOCA MALLACCA CCC... VONAL A HOMOKOTOKBA HOMNLOKOTOKBA HÁBORUUK, KI IJJECCGEZIZIK BELŐLÜK JÉSUS? Fita mi a APOKALIPTICA PROFÁNSÁG UK SEGGUK-SEGGETEK FICSOROGNA RAPITYA... JUHTURÓSPUNA SÁRA ÁRA? Fiteljal, minden kölcsön adva, bil -bél? -bilid, bilitek nnics tele, billeg, kiborulla biled, beled?-vége? -végbele vége?
                   Innenn... most ott, tehát mit tudnék áthozni, na meg most ahoz, magyaragyam -magyaragyaram brrr... bögyőm vagy, a begyembe?-hogy kerültünk ábra...tojása? -arany tojás?
...fita, én voltam a Holdon, akkor leirtam,és ott foltos bórüek vannak, és olyanok mint a They Live filmben, ami pont nam a hus, hanem a sava? -avas?
...https://www.coasttocoastam.com/
... fita, ez az egész, egy sérból-szarUKIAIkbull war!!! -sEggen kelés? ARANY TOJÁS? HOLD SAJT? MOON MONIKA? -LIKA? SÁRLÁ$$ LA$$$... Nincsak 200 billcsi a HOLDRA SZÁLL LÁ$$$...ma az lenne 1 trillcsi? -a hátaDON HOLY DON? NA MEG HÁTIZSÁK? PESTIZSÁKAKÁAIK ZSDÓKÁAIÁK? DUCCOTOK? -DUZZOGTOK STBBB...TBCCC...
...oááá...

Előzmény: repcsepista (852)
repcsepista Creative Commons License 2024.02.25 0 0 852

                                 UFOzzuummm... miEeee... EreDetty három, (hérem) Fénypiramis katyva, salakja minden, amit ők MAG -UK? -után hagytak, mag ára? -kivéve a magyar ok, hu hu hu... HUHU Madárr szá szá csacsogjá?
                   4.: Kávézzuummm...tea,kamilla? Amit mára, hogy visszajövük 1999-decemberbe, 3 1/2 hetet voltam otthon, és a legfőbb ok,mert akartam volna hivatalosan, egy MAGYAR NEMZETI EGYÁZ, engedélyt, amit a Mi is ufok vagyunk! -ba leirtam! Na most az összes kutatásaimat, most is figyelembe kell venni, met amit mára, azt tegnap este elő szél,hogy az növény és állat világokat, kik teremtették, és miért s minek, kinek? Mikor visszajöttem MOMunkból, MiUNK?- kint a kertben, itt a lunkwatt fa alatt, gugolok s lunkwattozok, és egy pillanatr, hogy onnan, hogy ki omol a föld alattam, és most hogy egy hosszu ut, ami egy pillanat, is itt vagyok, ahol gugolok, és most minden amit itt tudok, nemigaz!? Vissza hogy ahova születtem,azok a magyar testvéri közösség, de csak apuénk, apu nagyanyám, apu nagyapám, és apu, na most a ő családAIk,(mellesleg az egész falu az vala, beltenyészet? -na mindenki tudta hogyki az örö élete párja, ami igaz,nekem is meg mondták) akik olyan hogy halál, nekünk nincs! Ha valakik ezt a gondolátot (ÉNFÉNYÉN ÉNJÉZUSÉN?)megtartották, azokat csak, azok a falusi bácsik -nénik, szerettek, ami engem is, és azt meg lehet érezni is, meg látni? Amit akarok, hogy akik meg tartották az emléKÜNket -emlékeINket, s ha azok, nem az hogy mi összejöttünk, mint gyülekezeet, na adventista -szombatista, de az csak álca vala! Hogy nemvoltuink ebbe a világba,amit azok akik nem magyar TULRULL TURULL MADÁR (MiUNK?)testvérek közössége, azt világiAIknak hivtUK! -na de a vallásosokat is,és most ugyanaz vala az ataista kommunista, akik szemébe ha lenne szeme esze? -vak vezeeti a világtalan ok?- mi a társadalom ellensége vagyunk, Fita a valásosok és azatasiták, rögtön abba hogy ezeket, lehallgatatni,na fita,megölni? -nem mert bennünk ÉNJÉZUSÉN ÉNFÉNYÉNÜNK VAN, S A FÉNYÜNK, MEGVILLAN, CSAK SZÓL EGY SZÓRT, ÉS DEMATARIZÁLLÓDTAK HA LETTEK VOLNA? -SMIRNA! VOLNA? -FO$$$... ILLAT, BÜZÖK, VÉGBÉL SZÉL SZELLENTET.VÁGÁNY GÁZ?- és mindenhonnan ki voltunk közösitve, apu végül a gyülekezetbül is, mert csak az hogy hü a magyarok Istenéhez,meg a magyar családunkhoz, na az hogy magyar nemzett? -nem hanem örök vagyok neked, vagyunk, te te te... családunk, akik nem bántanak -bántalmaznak jut alma?- senkit, s nem tesznek kárt, semmibe! -miEeee...? Ez az, hogy pártatatlanul igazságosnak kell lenni, és ahoz azokhoz tartazom, és azokkal együtt kell, kezdemennyeznünk, hogy hogy kell élni, am most nekem, hogyha nincs halál, na ezt ma is apuÉNk,neked!
                   5.: Nadon fida,most ha azt mondom, nincs halál? -fita tegnap is (itt!) apuÉNk:van!- most ism ha ismétlem,akor neked! Zna amit az éjjel, hogy három arany de olyan fénnyel piramis,ami hogy a nap fénye, inkább Égi Fény? Ezt lehetett hallani, hogy a piramis, legalábbis a két nagy, be volt vonva valami fényes fémmel, ami bevilágitotta az egész környéket? -meesziról,feltétlen az ürből,lehetet látni. Naz az a piramiis, az az ürből? -Égből?- vala itt, és ők kezdemennyeztek volna, amit én ugy láttam! Zitt monduk, el kezdődött a teremtés,és valakik mik?- beleköptek a levesbe? Jewish csirke -tyukhusleves? Nadon fita, a iratok,közte a BbLiAI iratok, hogy teremtsünk embert? Itt amit láttam, hogy valami kálvária lett,és nagy ARANY SZINÜ -BORITÁSU PIRAMISOK,na nagyobbaknak látszottak, ami most kőből főleg,(tégla) utánzatAIk? Zitt az hogy a nagy ARANY ÉS AZ A FÉNYE VAN, MINT MOST NEKÜNK, HOGY VAN RAJTUNK EGY FEKETE VALAMI BORITÁS, DE AZON ÁT TUDUNK MINT A NAP? Na amit láttam, hogy nagyobb fény köre volt, ládd a nap? -ami most az sokkal nagyobb FÉNYKÖRE VAN, MESSZE A VILÁGÜRBE? MI AZ? FÉNY- TERE MINT A FIZIAKI NAPNAK? Na most, azok az emberek?- sokkal nagyobbak, és olyan alakuak meg ugyöltöztek, mint ahogy a kőfalokra táblák.,RAJZAIKBA, és azok, magukra hagyattak, mert a HÁROM GIGANTIKA PIRAMIS,UGY HOGY HO HO HOOO... MENEKÜLTEK VOLNA?
                     6.: Na most a látomásom, vagy meg figyelésem,az akkor a levegőbe vagyok, tehát ufo? -olyan éles, na meg ugy láttam, hogy az a valóság, és ez zzz... Zitt az, amit Sichin is, talán ő vala e legjobban ugy, hogy neki azok az iratok, amit csak neki nekik, pl. Fercsi bátánk panaszkodik, hogy azokat, ami pl. -az Ermitásba arany táblák, és magyarrul is lehet olvasni? -no no le ta, tata, hiába teli a gatya? Atám a gatyám? Vicca, hogy előbb a tengerbe lettek halak,(fita itt a hal? áll?- ami minden hal előbb moszatokat-algák s zöldség na ami itt kint van növényezet, az a tengerben is, de ott először? Zitt ami most is benne van, nem akorok látni egy kint s okozót okot se, s most az, hogy ahogy az általánosba tanitották, az állatvilág Y a növényvilág, a zöld ostoros eglénia? -létre jött a (hus) állatvilág? -zitt fel tesszük a kérdést, mért-minek (kinek) a növényvilág, disznek? Zitt az, hogy ha ITT EGY OLYAN AMIT MA IS, ARANYKOR? Zna érdekes az arany fém vonzása,és ma is imádAta, ami most akik itt először, elkezdik az ALAPOZÁST, -azok gigantika NAGY ARANY ARANYOZOTT PIRAMIISOK? Az érdekecs ca$$ág, fa$$ág, kiverte a szemeetek,az olaj fa ág? -jaja ma az a fekete arany? (nincsak 96% növnényvilág eltünt) Zitt amiket eddig is piszkálunk, hogy az ami ezek megett,ezeknél borzalmasabb kinzó gyilkulló KÉP- gépezetek $$$...00 $$$... sose voltak le$$$.... Zitt az hogy hogy lettek, oktondi állatok, na most beütt a kroxxaka szaga kanniballizmus UK, amit ha valaki nem lát, na JUHUS UK? -A KIRÁLYUK? Mi fán terem a rigó?
                 Innennn... ma a fiaimnak, először is, ez igy igaz, ha nemtudtam volna meg, hogy nekünk, nincs halál, nem születtetek volna, meg, na most, hogy meg akartátok ölni magatokat, mert hazudtál, niccs olyan mint te több? Fita ez nállam is, mikor végül is, nem létezik,senki többet akival magyar RULL roller? Most nem a tested ölöd meg, hanem itt valamit mimagyarok kezdemennyezünk, és most amit nekik is, okvetlem legelő,emlékezz az almodra, ami állati vagy most ha figyelünk hogy honnan vannak a gondolláttAInk, na az az ember! -jaja az ébren is az?-álMOdik? -magyar rázza, rázzkódik?
...Ancient Aliens
S20 Secretc of the Sumerians (02/23/24) More then 7,000 years ago...
...oááá...

Előzmény: repcsepista (851)
repcsepista Creative Commons License 2024.02.24 0 0 851

                                 UFOzzuummm... miEeee... EreDetty három, (hérem) Fénypiramis katyva, salakja minden, amit ők MAG -UK? -után hagytak, mag ára? -kivéve a magyar ok, hu hu hu... HUHU Madárr szá szá csacsogjá?
                   1.: 2/4. A KÉP? -talán a Stargáte (CsillagKapus) filmek, hogy arany -piramisUK röpködnek a levegőbe égen, nba most eredetieleg három arany piramis kezdemennyezése itt minden ami UK -KÉK? Kétsegg hozz nem fér, hogy az ARANY BORNYUSTYUUK AZ ARANY BIKÁSAIK, S AZ ARANY WARROS -UT UK, A SALAKUK MARADVÁNYAI, amik ezek robotAIkat hozták létra, és közZÜLÜK? ZOOMBIZOOM OK? ZOOMBIZOOM BOOZOMOAIKAT, s itt most az, hogy a GOLGOTA ÉS KERESZT, NEKIK ÜDVÖT CSAK AZ EREZ, ÉREZ, (FITA EZEK NEM HOGY ÉRZIK A KINUKUKAT, AZAZ TE NEM RÖGTÖN ELÁLVEZTÉL,VAGY AKARSZ SZARUKBANK GANÉ NUKIAIAK ALATT, ONANIZÁLNI??? -JÉHUSOMNAK JUHUS,ZOOMBIZZOM ÁRA ÁRU HÁZA?- SOK SEBÉBEN, (SEBÜNK = ZSEBÜNK??? FITA TE MOST NEM AKAROD HOGY PÉNZEN ODA ADOD ADÓ JUK JUHU HUKK VAGY.VAGY?) GYOGYUL OK,(KIGYÓ GYULA GYÜLKEZETEIK TEMP LOM OSZTOK FOSZTOK, VAN FA SZOTOK KLOKKÁTYOKKLATTYOKANALOTOK) MEG TELJESEN? Fita... na apuÉNk, most erősen becsengettek, de honnak lett, az alvilágUK (vala valla GOD? valtod? -sebünük s bünöd? fita 20 ezer adóbeszedőt bocsátottak a kis buzinesztedre nincsak maga ké évenkénti borzalom harácsuk, nincsak minden Halmőgyi Péter, Halmőgyi Pál pál ott pál itt szájuhukk, hol a szájkosárÁRatok ti mit értek,a mérő széketeken) meg alFaJAik? -fak? -fita, ami magyaRULL xex, az angolul ( AngyaLUK LaTina lát in, na mit látol? Tinát? s kürtőjét) fa? -fák, s erdők, dzsungeleik, vasbeton dzsungelik, Kanni BellÁIkat, My BellámiAIK KAKA JAKIJAKIYYK?- s jobbat tud666... Mire minek van a hus, ami nincs? HU SUK SUP? -PUS LÁDD AZ ARANKA HAJ, MINDENT BEBORIT ÉS ÜSZKÖS FÜSTÖS FEKE SPÓRÁJA? EYE RÜHELLYE $$$... MARADT? MI MI MI KI MI MO? MO MO MO... LÁTUNK? MYKY MO? KACC MOZSIYyAIK? A ZSYVÁNUKISAIK NAKIKAMANUKIAIK MAJDMAIK HA JUHUTURÓS PINYADAM UK -MADAM UK MUKYYAIK MAJMOLLÓAIK JAKIK, CAJUNUK UK UKAIK OKAIK OKÁDÉKAIK KIK? NUKIKAJUNAIK? VAJC KÁLMÁN NUK, TÖBBET NEM MÁSZKÁL MÁN NUK? MIKORKA KÁLMÁN UK, BESZART A HALOT, MIKOR KAKÁL MÁN UT UK,JEWRUSALMA A MENNY A NUKIBA BAXÓLAIK (FITA EZEK AZ ÜRBEN MEG AFÜLD ALATT BELSEÉJBEN AMI ELEVE... DÖGÖK!!! KILLER LER ROBOTAIK, LYLYAIK BbLILA A PINYA KOLÁDA FRIGY LÁDÁIK, FITA AZOK A BANK BIDI BANKÁRAIK FIÓKÁJAIK, JÁCOBBRAIK 12 + 1 MINT A LUNAK, LU DORGÖLŐÉJAIK SZÁMAR UK PÜFFÖLŐ AIDÁKÓAIK S JÖNN MÁR A BIKA, CSÖKEVÉNYEIK,S MAGA AZ ARANY UK ÖSVÉNYE AZ ARANY DRÁGA KÖVRES VARROS UT, AZAZ EZEK NEMCSAK ORCÁD -ORSZÁG ORSÁG LETT A VILÁG? -VALA VALLAH GOD,HANEM KIKRE AKARÁK A BANK KÁRAIK, RÁHUZNI A A JUH HUKK, HUSÁT KEZDVE RUSSIA SYA JEWOOSA JUHUKKusa, kuss?- te vagy a kos Kossuth UT? LE FEL VEZET, JÖN MÁR A BIKA, na ez az, hogy monduk, EZEN A GÖMBÖC FFF... FEL VAGY LE ÖLÖM? -MI AZ ÖRÖM? ELŐBB ÉN VAGYOK ÉNJÉZUSÉN? ÉS MOST JÖTTEK, VICCA BABYLONKA LONUKA SONKÁJA? SON, SONUK A HÁTIZSÁKBA PACALUK UKRAI-JAKIK, Jna most van a koser pacal HUS UT UK, FITA,AKIK A KIFOGÁSTALAN TÖKÉLETES SZEPLŐTLEN MAKUVAKULÁTLAN? MAK MAK MAK...MA KING, MAKING MONEY MONYOSOK, TÖKŐSÖK, NA A TULAJDONOS UK UK UK? KIKNEK-ADTA A FÖLDED? Zitt arról van nagybaszó, szó szó szössz, mi a szössz, szöszi haja van a fején, NA MEG NADRAGULYA TÖVIS CORONA ORSZAGOD? (ORBA SZÁBA BAXVANNA?) -haj hajja hajja ... az égnek áll?
                  2.: Na AFTUNG AFTUNK A SZARNAK EGY POFONT, LUGENRÁJ, LU CSZÁR UK? LU AZ ANGYAL LUK, ÉS AZOKAT LEHET BÜVÖLNI PROGRAMOZNI, EL KÁBITANI, MEG SZÜGERÁLNI, DE ITT A COLOS STOCMARK? FITA ITT MINDEN CSAK A JUHUKKJE$$U$$$... HUSA VÉRE, ÉS ITT CSAK VÉR RONTÓK ÉS ONTÓK VANNAK, NEMES ESIK TEHERBE, (fita MAGzatUK GOD DUKDUGVÁNUK?) fita maga a népeINKre, olyan terhet raknak, amiba végül is, ő ők is a teremtőkések, tökösAIÁ IÁ IÁ...NAGYSZAMÁR, BAXOD AHOL MEG ÁLL? AZ IDŐ? JAJA HAJ HAJJA AZ ÉGNEK ÁLL, MIKOR A FA SOM FEL ÁLL?-proccs de le loanKáda vala? FTELJAD A MI$$Y na ezek innen pucolni akar NÁ NÁTOD DE CSAK A TE HUSOD OD ODU JAJA ITT A HUSOM, NA MOST MI MAGYAR OK, A HUNG ÁROM BÁNGOM,FITA, MI FELVETTÜK EZT A FEKETE RUHA RÜHE RÜHÜHÜHÜHÜÜÜ...RÜHELL???- zitt a klérds, hogy MIÉRT NEM MUTATKOZZ NAKOL NAK BE, AZ EGEDFÖLDED (TEMEŐ Ő ŐK A JAKIAIK) TEMTŐJAIJAKIKAIKKÁKÁK?. Fita itt vannak, namost hogy AZOK, amit láttam, azok FÉNYED PIRAMIDOM IDOMOK, és ma is léteznek, és monduk... H TÉNLEG A MAGYAR OK MAGJÁT MÁG -Y -ÁT KOZZ? -ÁTKOZTÁK, zaz zén kérdesem,amit apUÉnk,hogy NEKÜNK NINCS HALÁL MÁDÁR? -(DE VAN?)fit, itt két seggDOMBUDI BULL?- mi mász ki, (az eszed.azt eszed) neked ADÓM A DÓM TALÁLD KI, na hus, romlandó is, csiklandó, és fekete, ládd a vér, s HOGYHA BÜNŐM? NŐM GYIK KIGYOGYIK A MO MO MO ...fita zitt az van, hogy maga a hus de csak a HUS UK? -FITA GOLGÓTA ÉS KERESD? Zan fita, itt olyan hogy szellem mi? -lel ki? -találd ki, mi vagy ki vagy mi Ki MO? MO MO MO...MOR ROM ROMBATÖKÖL ÉS, MOR MORAN? NO MOR NŐ? -NO NYOMOR?
                   3.: Fita, a MAGYAR MAGYAR OK MAGOK? MAG OK? Zna az hogy minek a hus UK? Amit ide át tudok PASSZIRÓZNI SIRÓKA BARÓKA HÁNYAT TOJTÁL AZ ÓLBA,fita miért kell nekik, az állatUK husa? -csak csa csa csacsa csa...csahojjjj... tRöha ruha, de rüh -rühe te nem rühelled, ami most TE S MIDENKIM MIMÓ MIMIKE DE KID, DIK MI KI MÓ? BOTA BÓTA BICA BÓCA, MŐZES$$$... MI KI? MOZI? JÓZSIKA ÉS JOÓS JOZSIKAJA? HELLEN PINALÁTBA, LÁDD RON PALCSINK NA MEG A PALACSINTA FINTA HOGY SOUND MONEY AMI VISSZA, AMIT FELRAKTAM A BÜKK HEGYSÉG ORMÁRAMAROS ÁRA, ami ahoz, most itt az van, hogy Mi is ufok vagyunk! -és most ezt csak az ÓH Ő ŐK AZ ÉGI TESTVÉREINK HANG? NA A GOLGÓTA ÉS KRUCZIFIX, FITELJAL AZ IS CSAK HANG? (ÉRTENI MAGYAR RULL?) NA MOST MI AZ AMI LE HANGOL GOL ÖL? ÉS FFF...FÖRMEDÜNK MiUNK? -FFF... FEL HANG GOL GOOL GOLGOTA ÉS KÖRSZT?- = KRUCZIFIX FIX? NA CSAK A KIS GYIKOD OD MOÉ BOTA TE BUTA, GILKILLISTAD FICÁNK OL? HONNAN VAN, HONNAN JÖN A HAN GOD? HUN GARI MEG HUN GOD RIA? GOD DOG, DÖG? Amiról nagybaxó lenne, hogy olyan hogy BE ADÓ, CSAK A GONDOL LÁ TI DÓ HANGOD AZAZ ZITT AZ HOGY EGY HUS ÁLLAT UK? JUHUS UK? FITA, AKIK NAK NAK NAK...GOD DUK UK NAK NAK NAK...FITA NEKIK CSAK A HUS $$$...00 $$$... ess eső $$$...Zitt az van, ládd ebbe bele szólni, ami ez egy olyan játék UT UK? HOGY MOST A HALOT, HALL HAL HALLNI KEZD? A HALÁLBÓL BULL IM AZ UR FEL KÉ?
                 Innnen... Fita, én meg te ti tá tá tá... akik mertek tátogni, nektek is van HANGOD HUN GOD? TOK,TOKYÓ TOK? Annyi, hogy azt aki pazarol öl, és azokat nemhogy nem pénzelni, hanem ki kell szürni, a szürét? -itt a szüret? -na meg a Nagy Kaszás baxás kásás KA$$$... LUMUMBA XA$$$... ? Ka$$za ka$$$... apu kasza, kő? -jaja a kövek meg cövek csüvek anaLUK cseveg frocc$$$... meg szóllalnak?
... https://www.coasttocoastam.com/
...szeleem, spirit virit, lelek, ki van zárva, itt olyan nin$$$...nem is lehet, kiv vá vá vááá...MiUNK? ConcieUKusane$$$...? - na meg a többi GO GO GO -LÁNUK? -LÖBBOG A HAJA HAJA HAJJA...
...oááá...

Előzmény: repcsepista (850)
repcsepista Creative Commons License 2024.02.24 0 0 850

                                  UFOzzuummm... miEeee... Magyarok örök éle él élék tavak,édenkertek csak kertészek ész eszünk, örök nap -nappal fényekények fénye magok-magja vetője vagyok -vagyunk, öröm s boldogság vég nélküli, hang ok han god hangja haja haja hajja... a Hangárainkban örök fények fénye Turull Madarak repkednek az Égnek, tollásszkodnak ki a toplász mit látsz? -s de minden kid?
                    4.: Kávézzuummm... tea, most ténleg kamilla? Siró göcsöm van, na meg hogy sirni tudnék, az nállam, hogy az arcom elkezd görcsölni, mikor otthon voltam 1999december, állandóan, hogy lehetett látni. Legutóbb a mühelykocsim hibajelző lámpája kigyuladt, ami az egész motort (8ezer) ki kellett volna cserélni, ami végül is, az akumlátor nem volt telitöltve, és volááá...(fita, mintha valakim keze?-tapasznyalod) most egész két évben kikötöttem az akumlátort s most 2 hónapja nem kötöttem ki, mert vinni kell smog vizsgára? -Na a fiam vitta, el, és nagyon pipa, mert kiköttöm az akumlátort, és nem megy át a vizsgán,ami van szerencsém? (na a felesÉgem már be fizatta, de most aggódom, hogy vahon a conputer...fita az egész egy olyan rahadás ami sose volt le$$$...Nincsak midnenki pén elli xexxelli magát) Ez az egész egy olyan rohadt rozsda a fenek megett őcskavas roncs, csak rá gondolok, roncsUK csök-köcs roncsolt -csalt vagyok, mert ez olyan, akiknek aránylag állami alkalmazott,na meg a kuromáNUK mániáAik ajja, azaz ezeknél ajjasabb sose volt le$$$...NA MOST PUCOLNI AKARNANAK, meg itt van repecse pitátok, s a szátok tátog? -tátog666...Fita,most én a sok sok nyomorul szerencsétlen, ládd a macsó g
ágéja, felcsinálta,majd van neki vagy 50 háreme,(100 kiscsikó) és most állandóan kirabolja,meg a kocsiját amivel dolgozni men,reggelre, kiszedte a kerekeket, annyi, elvesztette amunkájá kaja, a gyerekeket...Na fit,én magam előtt látom az egész budipestet? Ez olyan, hogy Édesanyám ha látnád, mily nyomorba élek?-meg hasadna rögtön a szive, dejó hogy Sanyin sirata megmaradt? -de erőt ad!!!- a szived, de én nem is tudom azt gondolni, hogy hellyettünk bárki tud élni, és hellyettünk minden -üket? -unk? -ők el intézstack, ládd az Ég és föld teremtője, benne minden, cifrán PÉLDA KÉPEN, megmurgyáltatta ugy magát,mind soha senki, se előtt se utánam gyertek, s egyetek meg? -de olyan pedőfeka moho mazivista astala visita- kéj Szad Ica Canni Bella... juhbele jubbó gulászta na csak nem elletős ne baxd oldalba jumbaba jumba...juhuhuhuuu...egy juhuk hukk, az ég és föld teremtöke? . gig a tulaj DON EREK? ERESEK? VÉR ALLÁ FUTÁS?
                     5.: Most ha megtaláltuk magunk, és minden magunk -gyerekéinket, fita, csak ÖRÖK MAGYAR AGYAR OK,TESTVÉRI KÖZÖS ÉGEK, VAGYUNK, NEM VANNAK, HANEM MI NÉLKÜLÜNK, NÉLKÜLED (NÉL KÜLÜK?) ÉN LEHETNÉK? Zna ami van, hogy AZ A FEKETE ANYAG,BLACKMETER, AZ AZ AGY TERMÉKE? Emlékeztek, otthon az általános iskolába, ész, az az agy terméke? Egy pinalátra.ne feledjuk, mi NEH OGY MAG NAPRAFORGÓ, NA TÉNEG MOST ITT VAN A A NAGY GIGAN.TICA TECA BUGÁNK, s most fita, mert NEM AZ AMIT ITT EZEK LÁTATNAK? VAK VEZETI A VILÁGTALAN OK? Zna a fiammal tegnpelőtt, tiszt abba a korom de...olyan hogy szén -poros hamus fekete anyag? -na amibe belöltöztünk, és egyszerre, ennek a TUDATLANSÁG AZ OKA,NA MEG A NAGY ZSIROS TOKÁS SZALLONÁS DISZNŐFEJÜ NAGY URAINK DISZNŐÓLJAIK, mily nagy segges, eltrakára a napot, ott? NYAKTEKERRÉSZETIMELLFEKVENCETEK NEM VICCKET? Zna ami van, tehát ma, hogy itt az ami a napba nappal, az most az, hogy ITT IS, A TEREMTŐK, AZOK A PARASZTOK! Nincsak többet a fog alarma fogalom? Fita, itt szembe lakott velem egy bugiman? -gyógyitó, na azok ma is a magyarok leszrrmazottja, nincsak rá olvassásal gyógyit, nincsak a mi rá olavásos imáinkat,(fita, a bozalom, hogy ha valakik az Ég füld termtője vére? -annal ajjabb nincs!!!- na meg ingyen, azaz ha most ne, elmen a gyógyitó adottsága?-azaz nincs szelleme...itt az a fogalom $in$$$...fita senkinemtudja rajtam/rajtunk a happáré rajunkon kiveül? -na ezt apuÉNnk is azaz te amit adsz, azt kapsz vissza, FÉNYEM? - csőstül csomóstul, -olyan dolgokat tudott, s meg akarta velem tanitani, CSAK akkor még, éjjal nappal dolgoztam, (na ma is, mert én minden fénytesvérem terhe rajtam is, közös teher visel és, az én terhem köny- könnyü?-és ha van ami kárhozTata tó, náto?- BÜN TETŐ? Multe krumle dore et cudore, azaz nehéz munka?-Most a Hold, Moonika, fita a monyosok money ragyogása kása, Sallamonya meg sára,a szemetekbe szÁtokba? na meg a nagy kalimpája?- egy nagy fekete körben vala,és a fiam is mi a, felrobbant?
                    6.: Hogy mi magunknak kell hogy csináljunk, azt ugy, hogy csak EGY FEJ? -fa? -na ez az, amit a fiaim, hogy mi együtt minden, ugy élik le, pucányi életük, miutn ők ezt sehogy nem csinálják, és meg akarták a testüket ölni,(na elhagyni, de mi azért jöttünk ha egy=mindenŐNK, fita fel rezzgünk, ami mi az ami rezegtet? -ami az hogy, na nekünk nincs olyan hogy csak le rezegtetnek, mert ahoz nekem neked is lenni, enni,sárt?- és itt csak az van, meg csak azt GONDOLTATJÁK A TATÁAIK fita nekik is van,JANUK8:44! - egy nagy luk? Fita,tröha most, monduk télleg ami esetleg, fita, Mi is ufok vagyunk! -na most UFO-k? -made in Hu? Who? Nincsak Mi -MUNK? Amit nem nagyon forszaroskodok, fita, ezt én, na a rajunk, hogy pita, ne hagyd itt a fiaidat, na csak egy fiUNK, A NAP FIAINK,ÉS LÁNYAINK,A TUDÁS LÁTÁS GYREKÉINK KID? -van, és azokat, azokkal tudatnunk NUK, itt van a rohadó adó =halál hadAIk, amit nem értettem soha, hogy hogy lehet valakit, egy gyilkos robotukká kalaPÁLni? -ha nem eszed a juhust, és nem iszod a vérit, átkozott vagy, na most itt EZEK? Egy pinalátra, hogy AZ HOGY GOLGODA ÉS KERESZT, AZ AMI A KÉT SZEG, DA FITA, NINCS FÉNY JOBB OLDAL, HANEM VAN A JOBB? -AMI MOST CSAK BAL OLDAL VAN,ÉS AZ A BALABB? Ez az hogy az URnak a legjavabb szeplőtlen makulátlan ártatalan bárányt, kell áldoznod? -na galamb gerle meg kecske meg szökött, barmok, az elő irás szerint! Sóval,zitt hogy a hust? -hogy hozzák létre, az a xexxel? -xexinger -és horrmonyok bazinger baxdüh annak a al apja, az egyolyan bődületes hazugság, aminek most a feneke luk?-lik? -ha likolod? - na ott vagyunk, és most az ő feneküket, megette a fene? Fita, nem tudnak semmit,az $$$...most rögtön gondoljunk arra,ahuna arra Agtelek?
                    Innnenn... amit ki tudNátok szürni, hogy az hogy ezt te meg én, nem tudjuk gondolni $$$... fita,tiszta tr-let, mert mi az hogy n'zi, pin'Ancika lika? -Anna anala, mit ad666.... FITA, MOMUSA MUMUSA?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (849)
repcsepista Creative Commons License 2024.02.23 0 1 849

                                 UFOzzuummm... miEeee... Magyarok örök éle él élék tavak,édenkertek csak kertészek ész eszünk, örök nap -nappal fényekények fénye magok-magja vetője vagyok -vagyunk, öröm s boldogság vég nélküli, hang ok han god hangja haja haja hajja... a Hangárainkban örök fények fénye Turull Madarak repkednek az Égnek, tollásszkodnak ki a toplász mit látsz? -s de minden kid?
                   1.: 2/23. A KÉP? Csak fény van, örök napok nappalok -csillagok -csillagok sépen zápon ragyogjaTok, és most minden nap karácsont és minden nap? -nappal van csak! Az hogy minden bennünk van, az az hogy mi magUNK?- mindenek magja vagyunk, a világnak is, és mi eleve ami világunk, teremtője tő?-azt itt a sötétséggben, a tőke (sallamonya töke regyog, olajos, sára sallang-rapitya Krati kin kinbank kibaxott a pricsi) jelentené? Hogy mi van, midenki örök éden kertész csak az az az ész (észre betted?) van! Na ez a földgömb, a nappal, ez is egy éden kert, ketjeink végtelene egyike, de gyik e, gyik a MO amó ham ham hoMO? LYUK LUK UT UK? NÁTOD?- és mindenkinek kell legyen, saját fa(fak) ültetvénye, meg örök zöld környeZte, és mit csinálunk az örök életÜNKbe? -ben? -bennem, kertÉSZkedem! Hogy a kerezténység fel vétele előtt,hogyan éltek a magyarok?- hogy az Ég és a föld egy volt, (1Volt s Am/per -Watt) és mindenki mindenről tudott!!! (fita mi az hogy titok??? -az hogy sehogy semminek senkinek nincs olyan hogy NEM VAGYOK, NEKED, NEKTEK NEKETEK NYISZ ÁLOM) tRöha, most itt akik itt vagyok, a nappal, azok a mennyEMBE begyEMmbe bögyŐMbe,(fita, ez mi a GOLGÓTA ÉS MI AZ A JUHUK HUKK?) vannak, és van magja, mert kertÉsz? Fita,nincs más ész -ÁSZ -MÁSSZ...MÁ$$ KÉP, A TIED? - és most Mi Eszünk? - az a magtalanok, egymást és bennünket, ami nem fizikai kakiAIjak, hanem hogy jött létrára a sammi, és a semi sémi séma ég? Az összes itti sfőleg mióta, valakaINK? - megjelentek, ogy Mi is ufok vagyunk! -kelepeléseim, de tegnapra, hogy a legmélyebb gödör god dogdög dörrr... ami fekete füstös háboruUK boru borUK hamVas fel-legek ajja, az amit haZUGság GUZ GAZ GÁZ IGÉJUK UK? Na a legtöbbzör, ugy meg láttani hogy ahogy van, azaz MINDEN ELŐTTÜNK IS MEG UTÁN NUK VAN? UTÁL NUK? AZ UTON ÁLLÓAIKAT? ÁL LÓ, LAW, LOBAXÓLAJAIJÓKÁAIKAT, LUDÖRGŐEYEYKET, SZAMÁR PÜFÖLŐEYEIKET, JUH MÖRDÖREYEYKET JUH MÖRDÖR -HÁTIZSÁKO$$AYAIKAT... DÖGLESZTÓ TÓ KÉNTAVAK KUROMÁNUK, DOOMDSDAY AJJAIKAT, VAN AJJABB?
                  2.:Ime ami mndig apuÉNk, nyisd ki a szemed, mert örök minden előtted, el lőtted? Zna nem tudom hogy körbe irni, hogy itt a juk, dugd bele a a aaa...ujjod, de nem a nagylábujujujjj...Fita, amiben részem vala, hogy a kó is, néha meg szóllal, és ez az, hogy jövök ki, és teljesen apuÉNk, bele egyezésével, hogy egy kis pénzt, összevágok ugy 5év, anyum, le$$$...abbul 10zis, na megjött a vonat, amivel menek fel Pösténbe, és a lépcsőn anum, vagy ember le$$$...belőled, vagy meg dögle$$$... apum, attől félek, hogy elveszel a magyarság (UNK) szamara...ami meg történt! -akkor haltam meg ugy,(28éves valák) hogy végleg ELHAGYTAM A PORHÜVELYEM! Fita, amiket ide be villgogtam, az azoKÓToknak,akik mégis akartatatok volna valamit, mit? Fita,most még fent van, amit Agnoscica kandur maccka nyitott, hogy mindent (mindenét) oda adna ha meg tudhatna mit? -ahoz neki lenni kell,(ez az hogy én vagyok, de nem nélkületek? Atyám, a gatyám?) és magyar RULL, érteni és gondolkódni és gondol kozni, és látni?(követ -következetesen, több szem többet lát? -vagy akövek meg szóllalnak cövek)---ami az ogy EMLÉKSZEM! Zna én az első az, -hogy itt ténleg kezd az elmulni, ami most MÉGIS AMIRE EMLÉKSZEM, az a szüleim -kszörnyezetem, amit rögtön, leirtam 50 xáxxor, hogy jönnek a buggó orosz ford ponyváskocsik, és puccosra (a Dam s Éva, szakaszta az alma fáról? - puccc... fita, ha mem ráGOD a Jésus =juhus???) ) mindenünket kipucolnak, és azóta is, NEM EZEKKEL A ALLA HALA HÁLA NÉKED, ALAKO$$KODÓKKAL ÉLET ADÓAIK AIDÁK S AIDÁCOK??? Zitt itt van a Nap, és az mit ad, azaz az Isten? (fita az FÉNY?)
                   3. : Na mára az, azaz tegnap este, most ott vagyunk, ahol a part szakad? -azaz most végre, megtudtam ugy ufőzni azt hogy mi igaz, mi gaz, mi nemigaz, hogy ennek a legmélyebb gödre, az az lenne, ha most minden ami éghető termékeik, atomozva lenne, és annak az oka, az hogy midnen amirt ezek, akik csak gondolátbank? -fite, azonnal ha te egy ember-t? -csak meg fogol ugy, hogy azt csinálod amit én? -mondok,amit tegnapra,ládd NEKED KELL TUDNOD,azaz te olyan vagy mint az Isten -ed edd? -az FÉNY? -eledel éledel? -termÉSZ -termés mesés, Oh temészet mézed Nekta Rina? Zitt vissza, 2018/10/21.-hogy egy amit itt ufo? -na fita, mert ott az hogy én annak a ÓRIÁS ANGYAL? -nem hanem JÉZUS ÉL, annak a csökevéne? -Fita, az az a magamra találás láss? Zan az hogy egy nagyobb édenkertel jöttem ide be,(fita,te is abba vagy,de azért rögtön, a magod is kiirtandó adó?) amit ugy, hogy a minden azért vam, hogy éljünk? -halunk, az tÉNleg?- a hal, DE FITA ITT NINCS (Tisza tiszta) VIZ, SE VIZZIÓ ami miért néztek apuÉNk, a tó tükrébe, és megvakiták őket? -nyelvünket kit ararák tépni?- te ami halunk vagy!-hallod vagy nem? Na ez minden itt?- ami ide beköpögetek, a mai álMOM is, most ami van, LÁT666... NÁTOK? -hogy amit most is apuÉNk, pitim gondolkozz, (nincsak az rögtön vagy sötétsegg vagy világossáGOD HAN GOD, árad?) Jna most mér rég,talán akkor mikor most meg van a két fiam, és egy péntek este, ugy este11 körül, a számba az M15. és most ha ha hooo...fita, mi örökre össze vagyunk kötve, és drót? (FITA, AMIT MOST MEG MÁSZTAM MÓRA MOÉ HEGYÉT, ÉS NEKIK VAN AZ AMI ITT IS A VILLANUIK KÁ BELLE, HA ITT AZÉRT SZÓ SE LEHET AZ AMI -TESZLAY HOGY VEZETÉK NÉLKÜL ÁRAM??? -ÉS MOST NINCSAK VILLANÓS PROBLÁRMA???) Na ez az, hogy most tegnap este is, hogyha INCSENNEK (EGY INCS KACSINCS) ÖRÖK HÜ FÉNYTESTVÉRKÉINK, akkor most nem kell semmit, mert most adonIsten fapapuc, fakapu, székely KAPUT cápa?
                  Innennn... ami van, hogy az hogy Isten szeret, az az hogy nekünk, azt előbb tudni dugni kéne, kéne? (fita nem hiszem el, lehuzzák a MiUNK?-na fita,azok is ufok,de ufo$$$... Most amiket ide be tudok? -hogy te is ufo? -ez az hogy fény -jelenség vagy,de csak annak, akinek van fo$$$... UK UT UK<Ki tanyája taknya ez a nyálfa$$$... Nem hallatszik a kurgyantás... kigyóógyik a MO MO MO ... gyiMOkuilló?-spekula kula?
...https://www.coasttocoastam.com/
...az első fordülő atomcsapások az első óra,az estimáté 200 millcsi zsirja csepege le az kőolaj nyersolaj tárolóAIkba? -fita, csak az első óra?- de az csak,az első reptura? -azután te nem epekednél? -eh mi a kő, epekő?-fita, ezt nekünk kell, kieszkabaltázni hol a balta, ami ezen siratoknak, ládd én nem ufot láttam,hanem te is az vagy! Tulrull Mada faka...fita, ez annyi, hogy ha én az vagyok, mint csak a HAN GOD? JAJA HANG ADÓ?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (848)
repcsepista Creative Commons License 2024.02.23 0 0 848

                                  UFOzzuummm... miEeee... Golgota és Kereszt? -a pinEye pucEye BarByEye és BarBika Eye játéka, mit lát666... nak nak a szemeink, szemetek?
                    4.: Kávézzuummm...tea, kamilla? Okvetlen, 2002/2/2 hogy miért nem tarjuk meg erőszakkal azokat a szeretteinket, akiket el martak,markolnak gyerekéinket? Ez az, honnan és hogy jött elő bennem, ez a godolát? -hogy lát a gondol lát? -nem magától, azaz ha nem tőllem -tőlled, akor lát? Most először hogy vétettem a mi Atyánk ellen, (mindenki minden Jézus,de az ÉN Atyám, jaja ha nem akkor kié?) és leir tamvagy 5százszor, hogy a Mi Atyánk, mindenki kivánságát tejesiti, de azokét is, akik nem a FényAtyánk akaratárba, és ez megérteni? Zitt most 2023ra, Karásonyra Nimród Apu felszippantott, és amit beszélgettünk, az az ami vissza 2002/2/22 ho ho hooo...Jézus és az Atya egy és ugyanaz? -akkor rögtön emlitettem, és ez Nimród apunk, és apuÉnk, hogy csak egy örök Atyánkba, minden apa mint egy, örök egy, és az az ATYánk, amit lehet sejteni a BbLila meg a több szent sugalatu iratokba, amit valakik teljesen át passzirózták az ő ők szájize, szájizük szerint? Ma azt láttam meg, hogy minden az ür alma na meg üres (lukas)a markod, és most ezt markold -öld meg, ami már dögölt, eleve, meg lehet ölni? Szóval, az hogy Isten? -itt rögtön, apuÉNk ATYÁNK, ISTEN AZ ATYÁNK, NAPISTEN TANUK MEG TANULÓK AZAZ SZÜLY = SULLY? -ISKOLA, ÉS VILÁG EGYETEMEK, ÉS VÉGTELENEK! UNIVERZEK, AMI AZ HOGY UNIT, ABBA MINDENKI ÖRÖK EGÉSZ EGÉSZSÉGES ÉS ÖRÖM LENNI, BOLDOGSÁG VÉG NÉLKÜLI!
                     5.: Ime ami aggasztó tó? -ha azok a korompor szemcsék, amira az iratok is utalnak, amit csippeknek,na az parányi nanő olyan (korompor hamu)szemcsék, amit mikor a Seholba valék,(az itt a gondolát viláGOD) az teljesen olyan mint az alvás, csak én az álmomba is ébren vagyok, és erre minden magyar (magyar ok) testvérem képes? Itt az hogy el ne hite$$enek,az az hogy itt teljesen értelmetlen minden?- és ez állandóan előre jön, nekem, és hogy itt nekem nincs helyem, és hogy apuÉNkon kivül, ládd zitt 2018/10/21... hogy az aki vagyok, itt vissza 2002/2/22...hogy Jézus egyben az Atya is? .amit ugyis lehet érteni, de most itt minden látni kell, mert ami van azt csak látni lehet, meg bennünk van, az hogy lehet? Fita, mostmár egy pár éve, és ki voltam kelve magamból, hogy te, mondom a felesÉgemnek te ateista vagy, amira: HA TE AZT HISZED, HOGY AZ ISTEN A BbLIÁBA VAN, AKKOR TE VAGY AZ! Ami történt, ollyan hogy egy hideg zzz...zupzzz..na meg lessett a hátamról a duccUK, azaz a hátIzsák UK? Ez az, hogy monmduk van valaki aki sose olvasott semmit, és most ez az is, hogy a fiaim, nem verték be azt a hivatalos meg nem hivatalos történelmet, de ÖSSZE DOLGOZUNK, ÉS HOGY EGYMÁSNAK (MAGYAR MAGYAROK CSALÁDOK) VAGYUNK, ÉS EGYÜTT MINDENT, CSAK ANNAK VAN ÉRTELME, AMI RÖGTÖN, OTTHON APUÉNK, MI MAGYAROK CSALÁDOK SOSE HAGYJUK EL EGYMÁST, ITT ÉN MONDOM, NA APUÉNK, LÁDD ITT, OGY OI OI OI...EGYEDÜL VAGYOK,most hogy az dickeket lapokra olvasasára és egykönybe,most ténleg egyes egydül, na APUNK, SOSE!!! ELHAGYTA E MÁR, MAGYAR MAGYAROK SZÜLŐ GYEREKÉT, SOHASEM SOHASEM SOH SEM...Ez az lenne, hogy itt én mindig, ami végül ha a vége jó, össze jön (magától, na meg tőllem) az egész nyáj, s Nap váltja fel az éjszakát!
                     6.: Ime mime, hogy KIK A TEREMTŐIK, itt a magyarÉdesAnyánk Fénye nyelve, na nekem mindent hallani -látni -tudni kell, amit apUÉnk, pitim, gondolkozz, na minden benend van, ezt a Pitu bátyám is, ami fita, a nagymamám tudta, hogy én is magyar ok vagyok? -s ezt most ugy, hogyha valaki szeret.attól elfogadni, hogyha ...ezt paum, te jobban tudz hazudni mindenkinél, minden könyvet amit olvastam,(jaja a BbLia)meg hallottam de nagyobb hazug vagy, és ha te most ugy beszÉlnél...na igy válaszolt, fo$$$... ki fo$$$...be, fo$$$... Zna itt, az hogy BibLia meg szent iRÁsUK, FITA A FEKE NAP, AZAZ AHOL AZ A FEKETE KOROMPOR VAN, AHOL BENESÉK VANNAK,AZOK CONPUTER JANUK8:44! CONPUTER KÖZPINTI CSIP? -PICS? -RAKTÁRAIK? -ami még az, hogy ott alszanak a halotAIk? Naz ami van, ezzel, és hogy EZ LEHETŐSÉG KELETKEZETT, azaz a Mi is ufok vagyunk! Azzal megnyilt (szem) az Ég és föld, ismét magyar magyarok MOM egy lett? Ami igen igen érdeskés, hogy minden gondolát, és most ha te nem ugy, apuÉNk MAGYAR RULL? -Ezt itt elhangzott, HA NEM BÁNT SENKIT, HAD BESZÉLJEN, na csak az a beszéd?-ha mégis valakit bánt vagy kárt okoz,(parancsal) az a halál? Fita, ez először a gyrekeinkért kér, mert otthon, ami nekem olyan, hogy akárhogy meg tudnál ölni, de nem tudsz, akkor is csodállak, ha te amit otthon -od, fita ott nem kellene fizetned semmiért, ládd AZ HOGY ODA FEN AZ ÉG FÉNY HONAINKBAnk? -AZ ITT IS TE HA MAGYAR RULL GONDOLODOL ÉS ÉRT$$$... AKKOR TE ITT IS ABBAN, ABBANK ATYÁM, ami fiteljal, csak EGY ÖRÖK ATYAAPAMAMAANYA VONAL ÉS VONALZÓ *ANAL LÁNA* VAN! Zna msot elérkeztünk, hogy GOLGOTA ÉS KERESZT, NEKED CSAK HA NYISZÁLVA NAKAD ÜRVÖD ÜDVÖZÖL BOBY IDA AIDA CSAK AZ EREZ? Ez az lenne, hogy ha meglátod,akkor akik el hitettek, azok se... jobBak mint te? Kecske, szereti a kést? Na fita, EZ IGY IS EGY OLYAN CSODA, AMIT CSODÁLNI SE LEHET, HANEM VÁÁÁ...JAJA KINYILT A SZEMED,SZEMETEK?
                  Innnennn... fita, itt olyan hogy szellem, lélek spirit, azaz minden ha szent -szellentett, és szén?-pop,hamu kamu? -ham ham ham...ábra? Fita mi vagyunk mi?-mi? -mi ki MOék? -mo mo mo...mor rom mor mor nyomor?
...oááá...
...ha -ÜrKutat -ás áss, ahoz csak az alapok,ami a mai ösztermelés 100 x osa? - na most a bácsi szerint is, ugy 500 év mulva, esetleg 50 (kinai) mandron a marson, egy budibangallo?-na most egymást eszik, (vértcsapolnkak) addig, ming nem tudnak vizet... jaja innen? Jó az álmodozás...fita közben, egy kis bünTető kezében,az egész husállom, az állatok képesek mutálni? -utálni? -monduk, Én utálom ezt az egészet, de hol van az Égész? -láng elme? -ellángolt? Lángol AIda? Fita, ezak a AIDAI CSIPPEK, nincsak téged csiplek, téged nem, ki vagy mustrálva?-fita nem hogy husa,*MOMUSA* hanem az emléke $$$... emlék ed edd? -azok a sép (záp)napok...

Előzmény: repcsepista (847)
repcsepista Creative Commons License 2024.02.22 0 0 847

                                 UFOzzuummm... miEeee... Golgota és Kereszt? -a pinEye pucEye BarByEye és BarBika Eye játéka, mit lát666... nak nak a szemeink, szemetek?
                    1.: 2/22. A KÉP? -NINCS! -SEMMI KÉP? Zitt most hogy egy fekete korompor katlaNUKba vagyunk, és abzooggooboogoo zoombizoom ultrbugullLUK ANAL LUK UK? HA MISE TISE, zitt az hogy ami az hogy ember, annak az EM LÉKE $$$... nem nem men nem $$$... hanam barbikáAIk és barbikAIJUK a sötétbe, ahol egy szem $$$... Zitt az -$$e$$ eddigi dagi daganat, sirataim, de f-leg a Mi is ufok vagyunk! -baba baba barbiqJUHukk? Fita, itt olyan hogy szellem mi sötét $$$... O $$$...ég? -annak a fog alma AL ARMA ARMYA $$$... AR MI, ARMYYK? MI KI MO MO MO ...MOÉK PETRENCÉS RUDA RUDYYAIAIK AZAZ PINEYE PUCEYE BO$$$... UK< ÉJE KÉJE? Na mire allah pu? -puzzák pinEye -pucEye helle? Most ugy,hogy minden eleve a kezdete? -itt a pinEye pucEye éYe kéYe, Évi kéYe YEN? Na hogy NE ÖLJ GONDOLÁTBANK EYE $$$... BIG BENG BANK DANGGG... DANGA DONGO (LOAN DON UK) GO GO GO HASTANC TANK TUNKA TUNDRA...Zitt kinba nem kinába vagyok, mert minden ELEKTROMOSSÁG,és azt a GONDOLÁT VAGY GONDÖL AZ IHLETT Ő? Vedük a KRUCZIFAKÖLÉST...na ráközötözik az állatot, egy bitó vagy kerszt fára, és most KI SZEGELIK! Vicca, hogy palesztinába, most nemcsak a palesztinok vannak a kreszten, hanem minden olyan hus állatUK, UK? -fita az az Ő ŐK A TERMTŐK UT UT PINEYE PUCEYE? -EGYÜTT BOSS $$$... GIG A SIONUKAIKAT ;PITIK MOST TANI IS $$$... $a$ka jo juh hu$ika a $ilOLUKAIKba, és most jönne MU -MO -ÉK bota, ás ég BÓTOZTUK UK?
                 2.: Fita, az ami teljesen KOROM SÖTÉT POR UK? -AZ VALÓBANK POR ÉS HAMU UK? Tróha van a JUH HUKK, s midnen ami hus, AZ KI VAN ZSIGEREZVE ÉS ONNAN AZZAL KELETKEZIK, HOGY mi van ez alatt? Na az az ami fekete anyagUK, Fita, a magyar ok, a KIRÁLYSÁG UK, ránk verése az az jogy KI LETTÜK SZEGECIZVE. ..NA MOST EZ A SZÓ LEGSZARASOBB ÉRTEL MÉBE MÉHE MÉHEM NÉPE, IGAZ! Na ennek a kezdete, hogy lent, tehát ha nem lett volna GOGOTA ÉS KERSZT, akkor nem lettek volna azok, akik JUHAI pineye neje, puceye puca $ára Ara? -na most ott ahol a kiszegezik a kezét? -ott olyan elkektromosság van, keletkezik, hogy NESZE $$$... SEMMI $$$... Most jönne le, MOZÉ ÉÉÉ ...EYE? DE ELŐBB MO MO MO...FELMEN A HEGYRE? Most én le tudom ELLEN ŐRIZNI? Fita, teljeye eleye eye egésszében MI MAGYAROK ELŐBB UTÓBB? -NA FÉNYES SZELLEM ÉKEK VAGYUNK? Ezt most ugy, hogy Mi is ufok vagyunk! -UFO-k? -made in Hu? Who? -na az hogy amit egy pusztán, ami nagyom messze van,*fita itt nem lehet eméked edd< $$$...és csak gyalog, ládd mára felmentem gyalog a levetőbe lógva a MOÉ?-HEGYERE, ami ÁLOM, DE MI NEM? Fita, Ő ŐK, ITT A KÉT SEGGES HEYES HEGYEZ? ŐK LÁTNAK? Ja a Who, az Dr Who, jelenet, hogy csak el fekvők tecchalotak hallnak, ami mindenpokol gyehena tüz találmáNUKIAIKnal jaja moszdulatlan bábuUK vagy? -na most mid mozog666...de nem a tied???-vannak, és egy nagy ...fita ládd egy nagy csarnok, na az hogy egy ház, az egy fedél, tető, és csak BÜN TETŐK vannak, és minden magyar ivadákóm ákom bákom félre szerünyi szörnyüg techallálra lettek itélve, és most van egy telefon fülke elől, és ott van sLuth tesónk? -a többi, na mind az hogy halot, azaz abczoogazoomboom semmit se semmit nem tudnak magUK? Fita vagy MAG MÁG-Y FÉNY ÁRAK, MÁS ÁR NINCS, AZÉRT A MAGYAR MAGYAR, MERT MÁG-Y ÁR,FÉNYEK FÉNYE EYE AJJA? -AJAJAJJJ... ming most lehet azt ami FEKA (FITA AZ SZAR AZAZ PÉNZ -GANÉ ÉS GAN É DOOMBOOKUKAKIAIK?- FO$$$... ÁR? KOS'AR SÁTÁN SZARTAN $$$... $illohhh... gane GAN E DOMBOOK BOKROSOK SOKK, SAKK MATT PATT?
                  3.: Zna figyelem a kis felesÉgem,szerinte azért büntetik a gyerekéinket, DE GIG GAZOK? A GAZ DÖGEYEIK? HANG ADO ADÓJUK = GOD DÖG DÖGADÓ? Fita, mit történik az első pinanyalat után, anum, féltek tőlled a bábák? -ugy nyikorogtál,meg kellett popsoljam a popsidat? Fita, most is halljÁtok a hangom, és kérdem mi van benne? Na jogy ha be foGOD HUN GOD? - a tofádat, na most 1999 decigeciba, otthon, anum: MENJ INNEN MERT MINKKET IS MEGÖLNEK MIASTAD? -ez igy ahogy leirtam, csak nem stad hanem bunstedrá? Zna most, abzuggu buggu ultimukikula, vissza lehet menni hogy idő? -nem hanem minden elektromosság,és azzal abba, és most fagyi? -lesz le$$$... fagyi, majd ha fagy? Na ŐK AKIK MOST KAPCSOLÁTBANK VANNAK, AZ Ő ŐK, A TEREMTPIKKEL AZAZ ŐK A KIVÁLASZTOTTAK, az két SZEG? KÉT SEGGEYE (PINEYE PUCEYE?) KÉT HEGY KÖZZÜL MI MÁSZ KI?- AMI MOST VAN A BAL MEG A JOBB KEZED, ÉS AZ KI VAN SZEGGECIZVE? NA MOST, NE TUDJA A TE BAL KEZED, MIT CSINÁL A TE JOBB KEZED, DE CSAK KÉT BAL VAN!!! Fita, ezt meg lát666... NÁTO-K? -na csak azt, amit hogy a varjuk vetésre nem menjen, moSt akik a SIONUKISAIEYEIK? Ez az, hogy ténleg, ládd AZ EGYIK KÉZ, MEG AKARNÁ SZABADITANI MAG-ÁT, MIG A MÁSIK KEZE AZ ELLENSÉG? FITA CSAK EGY KÉZ UR ALOM, HALOM HALLOM? Zna fita, vannak akik virraszataNUK, és az sokkal BOR? Na itt akinek szeme van, látásra, sitt a megnyitott szent BbLila láva közzé nyomok, azokat A SÖTÉT ALIEN IDEGENYŐ UFO$$$... fita, az PÉN? -na most, talán azért NUKIZTÁK a Mi is ufok vagyunk! -bazásUNKat a KUN -CONOK-TRÓNUK NUKISAIK? Na MOzé törtéNetek, MINDEN KI LETT HERÉLVE, ami most is van nekik, a HEGYESEKNEK BÖGYŐSÖKBEGYESEK CIONUKISTÁAIKNAK DRÓT? -ez az, hogy nekik EGY AZ ZZZ... EGBEN MOST IS KAPCSOLÁTUK VAN, A TEREMTŐIKKEL, NEKED PEDIG LEN NE?- NINCS!!! NA MOST MI MAGYAR OK, MI MAGYAR OK OKRA VAGYUNK, VAGY A HALÁL?
                  Innenn... tengapi pinaEye pucÉYe álla, hogy ennek, az az értelme, hogy nincs értleme, elme? -egyáltalán, ami olyan amit a BbLiala láva közzé nyömok, nem hallod nem érted, és most lettél siket? -apinEye pucEye állat álla éye kéje Évi KYY-UK?
...https://www.coasttocoastam.com/
...ogy mkor, mikor a pineye pislog p$$$... tudna nyillalni?
... bakkcske bekecs...
Opinion: America is facing atreat of biblical proportion : The rise Chritian nationlism (Judaism? -kéz kezet mo$$$... á négykéz láb?)
...Apocalipse now: Donald Trump dons the " trumor of God -end pushiz for tehokrácy cycy...
... Navalnyi issued chiling warning about cecondo Trump term in final lettwrs from prizon...
...Danold danol Trump Nucleár War remarks Pise Eye brows...
... fita, én nem csak láttam -látok UFO-k, hanem itt a fóka farka? Nincsak, csak az van, amit te gondolsz -ölsz? -testet ölt, ölt?
...oááá...
...csak csak mak mak mak...ma KING making money? -csak Ron Palcsi paccs palacsinta, nincsak SOUND MONEY? -na most az az, hogy amit apuÉNkkal, mndenmkimnek kell legyen egyen saját monya, az ráncigÁLL666...

Előzmény: repcsepista (845)
őszszakál Creative Commons License 2024.02.22 0 0 846

Kedves repcsepista!

Néha napján beleolvasok az írásaidba, mivel terápiás módszernek tartom. Aki nem diszlexiás, az beleélheti magát. Aki a szellemi képességét szeretné tesztelni, szintén ajánlott olvasmány. Gondoltál már arra, hogy az életművedet kiadod könyvformába? Egy javaslatom lenne, ha nem tartod tolakodásnak. A mesterséges intelligenciával elolvastatnám, és megkérném, hogy készítsen belőle egy mindenki által fogyasztható „bulvár”változatot, egy kifejezetten a humorra fokuszáltat, és egy filozófiailag „magasröptű”változatot. Persze azonos címmel.Garantált lenne a siker. (Rejtő Jenői PH magaslat)  ;-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!