Keresés

Részletes keresés

qbagiraq Creative Commons License 2010.11.25 0 0 310

Na most ez igy semmit /cart/ se er, ha nem nezhetek be a villaba amikor akarok, mert amit este osszeraknak kb. 30 perc, amit ugy manipulalnak ahogy nekik tetszik.

Ha ez igy marad akkor egy het utan be is zarhatjak. Regen barmikor benezhettunk.

Előzmény: ironthehorse (309)
ironthehorse Creative Commons License 2010.11.25 0 0 309

na, ő is lett a győztes

Előzmény: ironthehorse (308)
ironthehorse Creative Commons License 2010.11.25 0 0 308

teljesen véletlenül kiderült megint egy szereplőről a beszavazáson(zsófi) hogy ismerik(bár itt csak a zenekarról volt szó)

 

sztem ő fog bemenni(zsófi)

de ő legalább olyan aranyos, szép arcú lány

csak hát megint az a fránya közönségszavazás

 

Törölt nick Creative Commons License 2010.11.25 0 0 307

A Bár 2.0 című műsort lehetett látni online, aki kíváncsi volt rá. Tehát az megbizonyosodhatott, hogy Éva nem csak a szerep kedvéért ilyen, hanem valóban sötét szegénykém.

Gondolom Tóth Gabi sem az agysebészek társaságának a tagja,  nem onnan ismeri a Olivér cimboránkat.

 

 

 

 

Előzmény: Dave985 (306)
Dave985 Creative Commons License 2010.11.25 0 0 306

Nem minden olyan, aminek látszik. Korábbi szériákban volt már néhány fazon, aki megígérte, úgy beszól ő mindenkinek, ehhez képest ott behúzta fülét-farkát, pontosabban a hét 6 napján punnyadt, néha leitta magát, majd csinálta a fesztivált. Ha minden adásban bevágnak egy-egy Olivér-örjöngést, vagy Éva osztását, akkor tudhatjuk, hogy megrendezett az egész. Márpedig az, mert egy (okostojás) férfi nem lehet annyira kanos, hogy élő adásban rögtön letapizza a lakótársát, aki még csak be sem szól neki, sőt Lilu lesz az, aki említést tesz erről a nézőknek. Na, persze!:)

Előzmény: Törölt nick (305)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.25 0 0 305

,,Ez egy szórakoztató műsor, mindenki a fesztiválra kíváncsi. Nem az obszcén szituációkra."

 

 

Szerintem éppen elég obszcén szituácó az, hogy egy huszonéves felnőtt nő szókincse a b+ nél kezdődik és ott be is fejeződik, továbbá az, hogy a 0 napon már az egyik srác a csajnak a fenekét fogdossa, illetve az sem éppen a békét és a szórakozást juttatja eszembe, hogy Olivér már a beszavazó alatt elmondta, ő nem kímél senkit mindenkinek beszól.

 

Én is a televízió néző szemével gondolkodom éppen ezért mondom  nem hiszem, hogy a többség ezekre az emberekre szavazott volna.

 

 

Előzmény: Dave985 (302)
Zka Creative Commons License 2010.11.25 0 0 304

Huh, Olivér simán nem volt "tajparaszt" szerintem. Garfield elég jellegtelen volt, Balázst csak azért néztem volna meg a villában, hogy milyen a feje smink nélkül & lelapult hajjal. Biztos még annál is szánalmasabb, ahogy sminkelve, beállítva kinéz. Ezen kívül az égvilágon semmi érdekes nem volt benne.

Előzmény: Törölt nick (297)
Kozomago Creative Commons License 2010.11.25 0 0 303

A "vagányokat" kihagytad, akik között ketten a Győziké család meg Tóth Gabi puszi-pajtásai voltak, a harmadik meg egy anyucikedvence kis emogyerek, aki úgy meg volt szeppenve, mintha első napja lett volna az óvodában. Azért ezt a triót így biztos minden protekció nélkül hozták össze nyilván...

Előzmény: Dave985 (299)
Dave985 Creative Commons License 2010.11.25 0 0 302

Én a tévénéző szemével figyelem a delikvenseket. A kategória: "Törtető csajok". A soproni lány a két munkáján kívül nem nagyon szolgált rá erre a címre. Helyesen mosolygott, kétségkívül értelmesebb, külsőleg nekem is jobban bejön. Ez egy szórakoztató műsor, mindenki a fesztiválra kíváncsi. Nem az obszcén szituációkra. Éva igazi törtető, nem lesz rest beszólogatni pl. a plázacicáknak. A szókincse a "b+"-en alapszik, de biztosan megmondják majd neki a műsorkészítők, hogy miközben felveszik azt a 20 perces anyagot, uralkodjon magán.

 

Előzmény: Törölt nick (300)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.25 0 0 301

Szerettem volna latni, ahogy Eva lenduletbol pofan csapja a kis femborondjevel Alekoszt... olyan muris lett volna :)

Előzmény: Dave985 (299)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.25 0 0 300

Nézd lehet naív vagyok, de én ha én egy műsoron szórakozni szeretnék  biztos nem a legundorítobb emberekre szavaznék, hogy aztán azokat lessem hónapokon keresztül.  Kinőttem már abból a korból, hogy azt nézzem melyik lány dobja le magáról leglőször a bugyit vagy a melltartót , illetve melyiket vágják leghamarabb gerincre. Ha nő akkor legyen izgalmas és értelmes.  Ahogy a srácok között, sem arra vagyok kiváncsi, hogy melyik tudja a másiknak hamarabb leordítani a fejét. 

 

Azt hiszem szerencsére még mindig többen vannak azok az emberek akik az emberséget néznék egy szórakoztató műsorban és nem azt, hogyan fúrja egyik a másikukat.

 

Éppen fentiek miatt gondolom azt, hogy ez az egész az RTL klub számára csak egy péngyűjtő akció, mert egyáltalán nem számít kire szavaznak az emberek.

Ők úgyis azokat juttatják be akitől a balhé várható, mert ennek a csatornának  ez az arculata.

 

Csak meg kell nézni  a Mónika, Balázs és egyéb ilyen show műsorok egyikben sem az emberek értelmesebbjét mutatták.  Mindenhol olyanok voltak porondok, akiknek a konfliktus kezelő képességük a béka popója alatt volt. 

 

Egyébként mit értesz az alatt, hogy lapos? Nem küldi el a lakótársait már a második napon a k... anyjukba, vagy nem adja föl a fenekét az első zuhanyzáskor valamelyik éhes kannak?

Ezek szerint én egy maradi férfi vagyok, mert a Te nézedted szerint a ,,lapos" lányok nálam a nyerők.

 

 

 

 

Előzmény: Dave985 (299)
Dave985 Creative Commons License 2010.11.25 0 0 299

Te vagy rettentően naiv, ha rokonszenvet feltételezel a beszavazások lélektanában. Éva volt az egyetlen, aki maradéktalanul teljesítette a "törtető csaj" kategória kritériumait. A belinkelt jelenetsor alapján még inkább meg vagyok erről győződve. A bécsi felszolgálóról kiderült, mennyire lapos személyiség, a harmadik pedig csúnyán rájátszott szerepére. Testvéreknél a rockersrácok a bulizáson kívül nem tudtak mit hozzátenni a műsorhoz, akár a tv, akár a nézők döntöttek, érthető, miért nem ők jutottak be. A fiúkról inkább ne beszéljünk. Okostojások közt természetesen a rendmániás, szexista Alekosz volt a befutó, bemenet már fogdosta az Éva seggét. Na, az piszkosul megrendezettnek tűnt.

Előzmény: Törölt nick (297)
Dave985 Creative Commons License 2010.11.25 0 0 298

"találhatunk"

 

Nekem is egyre inkább az az érzésem, hogy ez más széria, mint az előző három. Előre lerendezett, a másodvonalas zenészekből, félprofi realitysekből válogatták össze a csapatot, a live-kamerás funkció kikapcsolásával pedig gyakorlatilag azt csinálnak odabent, amit akarnak. Akár menet közben be is mehet oda bárki instrukciókat osztogatni. A 10-20 perces összevágásoknak kellően ütősöknek kell lenniük ahhoz, hogy figyeljék őket. Imént belinkelték Éva korábbi akcióit, ez alapján garantált a fesztivál, ha figyelte valaki az utolsó másodperceket, volt is egy elejtett megjegyzése a plasztiknőkről.:) Erős eddig a felhozatal, akár érdekes jeleneteknek is lehetünk szemtanúi, de szerintem egy nagy kamu az egész.:))

Előzmény: Dave985 (296)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.25 0 0 297

Természetesen  egyik ilyen játéknál, illetve tehetség kutató versenyeknél sem a nézők szavazatai döntenek, minden előre le van zsírozva. Odaültetnek a színpadra három ,,majmot" és elkezdődik a cirkusz.

 

Ezt az is alátámasztja, hogy eddig mindegyik beszavazás legbalhésabb, leghisztisebb és legizgalmasabb emberei jutottak be a villába. Nem a hozzájuk képest viszonylag egyszerűek, akik a későbbiekben talán  embreként is tudtak volna viselkedni.

 

Nem hiszem, hogy a televízió nézők, akik sms-eket küldenek ennyire félresikerültek lennének, mint hogy az eddigi beszavazó showk ezt mutatták.

 

Az első beszavazást nem néztem, mert akkor éppen más elfoglaltságom volt, így Alekoszról nem tudok semmit,   azonban a másodiktól többé kevésbé nyomnon követtem az eddigi történteket.

 

Nem tudom elhinni valahogy, hogy a nézőknek a törtertő csajok közül az az Éva lett volna a legrokonszenvesebb, aki egyszer már a Bar 2.0 -ban ,,bizonyította" képességeit. Főleg úgy, hogy vele szemben ott volt egy külalakra és agyilag is sokkal értelmesebbnek tűnő lány. /Arra a személyre gondolok aki Bécsben dolgozott/

 

Utána következtek a vagány srácok, ahol az az Olivér került be, aki végig arra törekedett, hogyan fúrja a másik két versenyzőt. Számomra is érdekes volt, hogy azelőtt, mielőtt magáról mondott volna bármelyik srác akár egy mondatot is Garfild vezetett azt hiszem 10 % -al. Majd miután ez a gyökér előadra magát megváltoztak az arányok és szép lassan átvette a vezetést.

Amennyiben a szavazó nézőknek valóban a tajparaszt Olivér lett a legszimpatikusabb, -miután előadta  az intrikáit- azt hiszem  ez a világ tényleg   pusztulásra van itélve, mert nagyon rossz irányban haladunk.

 

A tegnapi testvérek bejutását azt hiszem nem kell ecsetelni. Adva van egy dekoratív lány és az ő fiú testvére ami több irányból is konfliktust szülhet. A bátyus védi a húgocskát a punci éhes fiúk elől ezért lesz szájkarate illetve a hugocska  vigyáz túlzottan a bátyóra nehogy félre lépjen, és az őt letámadó amazonok elől anyatigrisként védelmezi.

 

A másik két pár bejutása esetén a konfliktus lehetőségének a tört része lett volna.

 

 

Persze akinek sok a pénze az továbbra is küldje csak az üzeneteket, vagy telefonálljon, és naívan higyjen az igazságban.

 

 

 

 

 

 

 

 

Előzmény: ironthehorse (294)
Dave985 Creative Commons License 2010.11.25 0 0 296

Érdekes, német felnőttfilmeket idéző megjelenése volt a kisfilmben, felmenői közt találunk svábokat is. A bejátszások alapján unalmasnak tűnik, a vöröskével együtt. A szőke bájosan csacsi, kimeríti a naivitás fogalmát. Persze a műsorban minden változhat, példának okáért csak ott derült ki a soproni csajról, hogy roppant sablonos. Most először benne van a pakliban, hogy mellélövök, de én kitartok a szöszke mellett.:))

Előzmény: Zka (284)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.25 0 0 295

Most kepzeljetek el, ha az a ket beszedkeptelen kismokus kerult volna be... hehe... na abbol csinalj musort rtl! :)

Előzmény: ironthehorse (294)
ironthehorse Creative Commons License 2010.11.25 0 0 294

nekem is furcsa, mikor olivért szavazták be, ugye előtte 20 perccel még vagy 10 %-kal vezetett a macskanadrág(reklámnak minősült volna, ha bemondják a zenekar nevét????-ekkora baromságot) énekes garfield, ennyi idő alatt fordított olivér, ami két dolgot juttatott eszembe:

1. télleg nem a nézők sms-ei döntenek, egyszerűen le van zsírozv előre a dolog

2. annyira kevesen szavaznak, hogy ekkora különbséget meglehet fordítani pár szavazattal

 

tartok tőle, hogy az első felvetés a valóság :(

Előzmény: Törölt nick (292)
G.B.Bejja Creative Commons License 2010.11.25 0 0 293

Nem vagy egyedül.

Előzmény: Törölt nick (292)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.25 0 0 292

Valahogy nem hiszem , hogy a nezok szavazzak be a resztvevoket.

ironthehorse Creative Commons License 2010.11.25 0 0 291

valahol várható volt, hogy a vegyespárost fogják besavazni, kell a nemek balansza miatt, ne legyen olyan kanszag a villában :)

Előzmény: Vitéz Hárshegyi Félix (286)
Vitéz Hárshegyi Félix Creative Commons License 2010.11.25 0 0 290

Sajnos, ez már a celeblét átka, gyakran először a külső alapján ítélik meg az embert. Pedig olyan is van, amikor valakinek csak a munkájához szükségesek ilyen kellékek, olyankor szívás van... :-)

 

Amúgy nekem is rémlik, valamelyik műsorban egész jól domborított, mármint agyilag is.

Előzmény: Callie (288)
G.B.Bejja Creative Commons License 2010.11.25 0 0 289

Én a Kész átverésben láttam és megállapítottam, hogy amennyire ebben a műfajban lehet ilyesmiről beszélni egész normális.

Több mindenkinél kevésbé játszotta az eszét.

Előzmény: Callie (288)
Callie Creative Commons License 2010.11.25 0 0 288

Voksán Virág a műdolgok ellenére természetes és szimpatikus volt, már amennyire ilyen műsorban lehetséges.

Előzmény: Vitéz Hárshegyi Félix (286)
Callie Creative Commons License 2010.11.25 0 0 287

És a Győzike hogy visszavett az arcából akkor, amikor szóba került, hogy nem adja meg a tartozását Benkőnek. Onnantól már  "borítsunk fátylat a sérelmekre".

Előzmény: Motun (282)
Vitéz Hárshegyi Félix Creative Commons License 2010.11.25 0 0 286

Benkő nagy játékos, csak nem véletlenül említettem lejjebb, hogy nekem részben egyik példaképem, mert vannak azért vállalhatalan dolgai... :) Az a szerelmi légyott a Betyárral, nem kicsit volt gusztustalan. :-)

Jó-jó, a kor előrehaladtával tényleg egyre hülyébb az ember (magamból kiindulva), de azért erre a szintre nehezen fogok felfejlődni, annál finnyásabb vagyok, szerintem. Tehát ezen a ponton szeretném magam elhatárolni a korábbi kijelentésemtől.

Akkor már inkább jobb látvány volt Voksán Virág lufimelle, ahogy oldalnézetben kitüremkedett belőle a szilikongumi, pedig amúgy nem bírom az ilyen műnőket... De a Betyár nagyon oda volt érte meg vissza, pedig azt hinné az ember, hogy a naturistaként, vagyis a természet híveként, ő is a természeteset kedveli, mint magam is. Lehet az nagyfarú, nagymellű, vagy akár kicsi, de valódi.

 

Némelyik jelölt viszont elég bután korteskedik önmaga ellen. A fekete hajú rocker-gyerek (akinél a "rock" szó eredeti jelentése mintha jócskán ellágyult volna), azt mondja a bemutatkozó klipben, hogy akinek nem tetszik a kinézete "bekaphatja". Szavazatok rögtön mélyrepülésbe mentek, gondolom.

 

Testvérpárok közül az első pedig érdekes nőellenes kijelentéseket tesz, arról totálisan megfeledkezve, hogy vajon a nézők hány százaléka lehet nő? Plusz, ezután a "fura" kijelentés után a többi néző szavazatainak is nyugodtan búcsút lehet inteni. Persze mindegy, én amúgy is a nővéres párra szavaztam volna. Csak nem szoktam szavazni, pláne csak másnap néztem meg a felvételt.

 

Túl kiszámítható ez, eddig mindig előre lehetett tudni, ki fog bekerülni.

Előzmény: kisbosh (285)
kisbosh Creative Commons License 2010.11.25 0 0 285

A legnagyobb színész  Benkő. Olyan ócska celebet játszik, amit elvárnak tőle. Ha valaki odafigyel rá, láthatja, hogy milyen nagy játékos.

Zka Creative Commons License 2010.11.25 0 0 284

A Zsófira gondolsz? Lehet, hogy igazad lesz. Mondjuk én megnézném Melszi haját kibontva, már csak azért is megérné :)

Előzmény: Dave985 (281)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.25 0 0 283

Nektek mukodik az rtl.hu? Nekem tegnap ota nemigen... video peldaul egy se indul, mas musoroke sem... a fenebe

Motun Creative Commons License 2010.11.25 0 0 282

Érdekes volt Benkő és győző un. kibékülési kísérlete.

Kinek nem világos még hogy Benkő nem elmebeteg.

Dave985 Creative Commons License 2010.11.25 0 0 281

Négyből 4 eddig! A testvérekre is ráhibáztam. :DD

A következő szerintem a szőkeség lesz.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!