Keresés

Részletes keresés

MathiasR Creative Commons License 2000.09.19 0 0 35
Én még bíztam abban, hogy utoléri McCoy-t, amilyen lendülettel jött......
A vb-címben már nem annyira, Roberts nagyon rutinos gyerek, és gyors is, szvsz már ez előtt a verseny előtt biztosan nyert.
Ha van időm, nézem a Sbk-ot, de ott Fogarty volt a kedvencem, és a bukása miatt most kicsit hanyagolom, pedig van ott is látnivaló, de egyszerűen mindenre nincs időm ! )o:
Hali !
MathiasR
Előzmény: Fekete Lászlo (34)
Fekete Lászlo Creative Commons License 2000.09.18 0 0 34
Szevasztok
Én láttam Rossi alakitását nemvolt semmi,amikor mrgcsuszott azt hittem,hogy rögtön fekszik de ezek szerint ebben is jobb a többieknél.Egyébként Doohan azt hiszem 98-ban az ausztrál futamon mutatott valami hasonlot a célegyenes végén,de öneki nem sikerült bukás nélkül meguszni igaz,hogy ott a sebesség is duplaekkora volt.Szerintem McCoyt már nem tudta volna megszoritani tul nagy volt az elönye.Kárvolt mert igy lehetett volna még esélye a vb cimre.A két kisebb kategoriákban osztom a véleményed.Ugyhogy a vb cimek sorsa el van dölve.
MathiasR Sbk-t szoktad nézni?
MathiasR Creative Commons License 2000.09.18 0 0 33
Hali !
Hát ne is süllyedjen !
Nagyon jó versenyek voltak, én nagyon sajnáltam Valentinot, nagyon szépet alakított, láttátok, amikor térden meg könyökön csúszva visszahozta a motort ? Ilyet még nem láttam. Aztán másodszorra már neki sem sikerült, pedig azt vártam, hogy megszorongatja McCoyt, ez nem jött most össze......
A kisebbeknél Jacques okosan nem kockáztatott, síma ügye lehet a bajnoki címhez, a kicsiknél meg Loca nem adott esélyt a többieknek. Ha ésszel megy, ő is már bajnok, szvsz.
Tényleg lehetnétek aktívabbak az írkálásban !
Szövosztok
MathiasR
Előzmény: boboryan (32)
boboryan Creative Commons License 2000.09.17 0 0 32
Ismét nagyon jó versenyeket láthattunk.

Nem süllyedhet el ez a topic.
Nem hiszem el, hogy senkit nem érdekel.

Nna, szóljatok hozzá.

Fekete Lászlo Creative Commons License 2000.09.06 0 0 31
Hello.
Senkise nézte a versenyeket?Pedig nem voltak annyira rosszak.
MathiasR Creative Commons License 2000.08.31 0 0 30
Halli Fekete Laci !
Szvsz Abe a kanyarokban teljesen előreül a motoron, s szerintem Schwantz is ezt művelte (egyébként, ha nem mondtam volna, nagyon kedveltem Kevint ! ) , McCoy meg a méreténél fogva egész mást csinál, igaz, hogy neagyon jól, de nem is emlékeztet a látvány a 34-es amerikaira !
Csocsss !
Math
Előzmény: Fekete Lászlo (29)
Fekete Lászlo Creative Commons License 2000.08.30 0 0 29
Hello Mathias.
Nem akarok vitatkozni a stiluson,de akkoris Schwantzhoz hasonlít a McCoy és nem Mckoy ahogy valameik nap irtam már csak azért is mert Kevin is igy kente a gumit igaz,hogy nem ennyire eröltetve.Már abban is Kevinre hasonlít,hogy nagyokat fekszik igaz nem valami hatásos.Abe stilusában van valami furcsa csak azt nem tudom,gogy mi valahogy nem ugy ül a motoron ahogy a többiek legalábbis a kanyarokban.Lehet,hogy igazad van Talmácsiékkal kapcsoltban de nem nagyon tudom, talán ha több versenyen indulnának jobb géppekkel akkor kiderülne.Ugy emlékszem Harmati 1-szer a salczburgringen (remélem jol irom)harmadik lett és ug,hogy talán 1-2mp volt a hátránya az elsöhöz.Vele is az volt a baj,hogy sokat zuzta magát.A pénz mindig is beszélt és beszélni fog.
Csá
MathiasR Creative Commons License 2000.08.29 0 0 28
Jójó, Te mondtad a Biaggit, de ha nincs Biaggi , akkor Rossi nyer ! (o: (de volt....)
Szerintem a Swantz stílusához leginkább Abe jár közel, csak eléggé ingadozó a formája, ki tudja, hogy mennyiben a motor-e az oka ?
McCoy inkább salakmotoros stílusú, látványos, de eszement módon veszélyes, amit csinál, esik is nagyokat szegény. Ami miatt elismerést érdemel, az az, hogy mitugrász létére kimotorozza a 200 lóerőt a gépből, ez nem semmi....
A magyarok sajnos a gép miatt szerepeltek ilyen gyengén, hidd el, sokat számít.....
Mondjuk utoljára Harmati tudott a német SBK-ban nagyot dobni, de ez is csak a tízbe kerülést eredményezte, pedog ő aztán tudott és akart, hiába, pénz beszél....
Cső
MathiasR
Előzmény: Fekete Lászlo (27)
Fekete Lászlo Creative Commons License 2000.08.28 0 0 27
Hello.
Nem akarok bunkoskodni,de én josoltam,hogy Biaggi tutira dobogos lesz.Egyértelmüen Biaggi megmutatta,hogy ha nincs gondja akkor ö a nyerö embernem pedig Roberts csak az a kár,hogy kicsit elkéset talán az elsö 4-be fel tud jönni legalábbis remélem.Mckoy és Rossi nagyon jo kis csatát vivtak Mckoy kente a gumit rendesen az aszfaltra.Criville elveszni látszik csakugy mint Okada,Abe,Cheka.250-ben Melandri egyre jobb Katoh egyre rosszabb Nakano Jacque,Ukawa hozza az átlagukat.125-ben megint semmi különös nem történt.Mit szoltok a két Magyar (le)szerepléséhez szerintem ez nem csak technikai hátrány hanem tudásis hiányzik.Lehet,hogy bunko vagyok?
Kispajtás abban igazad van,hogy Schwantz nem cetkával ment ami a motort illeti,de a váza az lehet,hogy olyan volt mint a cetlkáé.Rossi sohasem lesz Schwantz ami a stilust illeti,amugymeg eredményesebb lesz legalábbis ugy néz ki.Mckoy lehetne Schwantz legalábbis stilus alapján,de ö meg soha nem lesz olyan eredményes.Már meginz binko vagyok.Következö Portugáliába azon a szar pályán lesz.
Bocs asok szarságért amit irtam.
Csá
MathiasR Creative Commons License 2000.08.28 0 0 26
Halihó Skacok !
Egész jól bejött a tippem ! (o:
Mit szóltok Biaggi mesés megtáltosodásához ? Nem semmi ! Állóra motorozta a mezőnyt, ahhoz képest, hogy idén még dobogós se volt !
Ki hogy látta ?
Üdv:
MathiasR
Kispajtás Creative Commons License 2000.08.25 0 0 25
Doohan érdemeit szerintem nem lehet azzal csökkenteni, hogy nem volt ellenfele...Az igaz, hogy övé volt a legpengébb moci, de Schwantz se Cetkával ment annak idején...
Abba a 4-5 évbe Ő volt a legjobb. Doohan idejébe is voltak jó pilóták, csak az a leg hiányzik...
Más:
Ha nem kenődik fel a palánkra, akkor Rossi lesz az új Scwantz...
MathiasR Creative Commons License 2000.08.17 0 0 24
Halli !
Ez a brnoi pálya nekem is ismerős, volt régen valami gp500 nevű szgépes játék, abban végig lehetett minden pályán nyomatni, kicsit primitív volt, de élvezetes, és úgy emléxem, ezen tudtam a legnehezebben megdönteni a pályarekordot (o:
Szóval nehéz pálya, remélem jó versenyekkel !
Tippem a három kategóriára: Ueda, Nakano, Rossi. Majd meglátjuk.....
Üdv:
MathiasR
Előzmény: Fekete Lászlo (23)
Fekete Lászlo Creative Commons License 2000.08.16 0 0 23
Hello.
Osztom a véleményed.Nekem nem kellett kilopnia magát a szivemböl mert be se tudta lopni Doohan.Azt elismerem,hogy a 92-es bukása után jol talpra állt és jol versenyzet,de nem is volt igazán nagy ellenfele.Tudom ott vold Cadalora aszem Kocinski a cagivával persze ott volt Schwantz is,de ö 94-ben már eleve sérüléssel kezte az idényt és végig kinlodott vele.Ugyhogy Doohannak nem lett volna 5vb gyözelme ha rendes ellenfelei vannak.Biaggi a hétvégén Brnoban tuti,hogy dobogos lesz ez az egyik kedvenc pályája csak ugy mint Rossinak.

Csá.

MathiasR Creative Commons License 2000.08.15 0 0 22
Haja !
Mindenki mindent néz ! (o: Mint a luki nyúl ! )o:
Naszóval a szimpátia-unszimpátia kérdésben én azt tudom mondani, hogy soxor nüancokon múlik a dolog, én spec Schwantzot az első perctől kezdve bírtam a stílusáért motoron és anélkül egyaránt. Aztán jött ez a Dohány (magánnyomozásom szerint magyar száműzött kivándorlók gyereke, meg könnyebb is kimondani.... (o: )
szóval ez a Dohány Miki, és a Hungaroringen jól leszólta a pályát, hogy fika, meg nagyok a szegélyek, meg sz@r az egész, aztán itt nyert életében először. Hát utána már nem szidta a pályát, de azóta nem is volt futam..... ( Télleg, ezt jól elbarmolták, a pálya a sok kanyarja miatt szvsz. nem kerül többé szóba , pedig de megnéznénk !) teját a Dohány ezzel kilopta magát a szívemből, de aztán a teljesítménye, a talpraállása az iszonyú balesetei után elismerést kényszerített ki belőlem is, szeretni nem szeretem, de fejet hajtok a tudása és az akarata előtt !
Most ilyen a Waldmann, persze szerényebb mértékben, de el kell ismerni a tehetségét, és a küzdeni tudása nem mindennapi, szerény, szürkének tűnő emberke, de aki régebben nézte, emlékszik rá, hogy biaggit nagyon keményen megszorongatta, és aki erre képes, az tud valamit. Szegény Waldi nagyon peches, és mégis fogcsikorgatva küzd, ezt én nagyra értékelem.
A másik téma: Biaggi ,az őrült Max. Én azt hittem, hogy feljön az 500-ba és tarol, hát eddig nemigen, az idei éve meg totál csőd eddig. Nem felejtett el motorozni, csakhát nehezebben viseli a kudarcokat, főleg ilyen sorozatban, van aki leszólta már itt, hogy csak alibizik, azért szerintem 10 versenyből 8 kiesés után már nemigen kockáztatja az ember, vagyishogy megbecsüli a 4-5. helyet is....Ez van, tőle nem ezt vártuk, ő se magától, ebben biztos vagyok.
No, mára ennyit
Üdv:
MathiasR
Előzmény: Fekete Lászlo (21)
Fekete Lászlo Creative Commons License 2000.08.09 0 0 21
Kispajtás igazad van azok voltak a szép idök.1992-ben zuzta össze a lábát Doohan assenben majdnem amputálni kellett,de azér azt se felejtsük,hogy Schwantz mindig kurva nagyokat esett ezért ö 1-2 vb cimet eldobott magátol.A hirtelenszöke 34-es most a NASCAR valameik kissebb osztályába töri az autokat.Szerintem már eljöttek azok az idök.
Kispajtás Creative Commons License 2000.08.09 0 0 20
Az 500-as fénykorát a Schwantz-Rainey-Doohan korszakra tenném. Ha emlékeim nem csalnak, valamelyik évben Doohan fényévekre volt a ponttáblázatba a két amcsi előtt, viszont hatalmasat bukott, és ki kellett hagynia az év hátralevő részét. Szóval már akkor is villogott az ausztrál...
Különben nekem is a hirtelenszőke 34-es volt a kedvencem... volt stílusa.
Talán mostanra alakult ki egy olyan gárda, hogy újra eljöjjenek a 6-8 évvel ezelőtti izgalmak a királykategóriába...
Fekete Lászlo Creative Commons License 2000.07.31 0 0 19
Mit néz más is?
Haja Creative Commons License 2000.07.31 0 0 18
Más is nézi.
Fekete Lászlo Creative Commons License 2000.07.26 0 0 17
Ezekszerint sikerült!
Fekete Lászlo Creative Commons License 2000.07.26 0 0 16
Fekete Lászlo Creative Commons License 2000.07.26 0 0 15
Hát akkor nemsikerült be szurni a linket ugyhogy itt van igy simán: http://www.terminal.hu/forum/olvas.php3?thread=764&rovat=sport
Fekete Lászlo Creative Commons License 2000.07.26 0 0 14
Itt a pontos cim
Fekete Lászlo Creative Commons License 2000.07.26 0 0 13
Hello.
Hát az igazat megvalva én nem nagyon csipem a Roberts gyereket.Szerintem se volt szabálytalan csak genyó.Egyébként az tény,hogy Capirossi Haradát direkt lökte ki,amiért én elis vettem volna a vb cimet,de nem én vagyok a FIM-ben vagy hol a kukiba döntnek az ilyen esetekröl.Az tény,hogy Rossi tanácsadója Doohan csak azt nem tudom mikor add tanácsot mert nagyon ritkán van ott a versenyeken,vagy csak elbujik.Én egy hockenhejmi csatára emlékszem igaz,hogy csak Schwantz és Rainey között,de nagyon király volt.A terminal.hu-n is van egy motoros topic,de az ucso hozzásolás a doningtoni után volt legalábbis tegnap.
MathiasR Creative Commons License 2000.07.25 0 0 12
JAJA !
Az az igazi sava a dolognak, ha hosszú időkig - akár végig - együtt marad a brancs !
Én emlékszem a nagy időkre -valahol meg is van videón, csak meg kéne keresni - egy régi 500-as asszem ausztrál futamra, ahol az akkori nagyok- Rainey, Gardner, Schwantz, Cadalora és még néhányan végig nyomták egymást, volt olyan kör, ahol öt különböző versenyző volt elöl,egyszerűen csúcs volt, ez tér most vissza, és ez nagyon jó! Robertset ezek szerint sokan nem szeretik, szvsz kemény volt az előzés, de nem szabálytalan, ez egy profik közt felnőtt gyerek, a kicsi kínálkozó alkalmat megpróbálja, mint az előző futamon McWilliamsot..... Egyébként nem tudom emlékszel-é Capirossi világbajnokságára a 250-ben, amikor Haradát szemét módon kiütötte, és mosolyogva nyert, hát most picit visszakapott.... Azért a 250 és a 125 annyira nem volt tré, csak ott nagyobb különbségek voltak a motor/motoros kombinációk közt.
A bukások elég kemények voltak, a 250-esek közt is esett egy bazinagyot valaki az edzés végén, a nevére nem emlékszem....... Rossi bizony már nem csak ígéret, és szvsz látszik, hogy Doohan a tanácsadója, javul ő is és a gép is ! (o:
Az, hogy kevesen írnak ide, az annak is köszönhető, hogy a Forma-1nek sokkal nagyobb a propagandája, divatosabb, ezt inkább a megszállottak nézik, azért ennél többen, csak nem találtak még ide )o:
Ami késik, nme múlik !
Halli
MathiasR
Előzmény: Fekete Lászlo (11)
Fekete Lászlo Creative Commons License 2000.07.24 0 0 11
Hello.
Atért az sem volt semmi ahogy vagy tizensok körön keresztül heten 2mp-en bellül motoroztak.Kár,hogy Harada elszált a végén bekevert volna rendessen.Biaggi megint csak elmotorozgatott szép csendben,ő se fog több világbajnokságot nyerni.Mi a véleményed Roberts elötéséröl,elég genyó modon ment be Capirossinek. 250-ben évelején ugy nézett ki,hogy Jacque netud beleszolni a vb kimenetelébe erre ő a legeséjesebb.Tudom,hogy ez nem teljessen ide tartozik,de Talmácsi gyerek negyon megvolt elégedve magával,kiváncsi vagyok mit fog csinálni Brnoban,ha elindul.Most jut eszembe szombaton Rossi jó kis szaltót mutatot be,igaz Checa bukása sem volt semmi. Más szerinted csak ennyien nézük ezeket a versenyeket?

F L.
Fekete Lászlo Creative Commons License 2000.07.24 0 0 10
Hello.
Az az igazság,hogy amit a kissebb kategoriákban látható volt a hétvégén azt nemis igen érdemes elemezni.Nagyon gyatrák voltak,olyasmit müveltek vagyis nem müveltek amit pár éve az 500-asok.Azt hiszem jövö évi világbajnok Rossi és az elkövetkező években is.A rajtot szerintem nem direkt rontotta el hanem egy kicsit bemozdul mint egy páran ezért vissza engedte a gázt csak pont akkor kellet volna húzni.

Bocs most nemtudom folytatni mennem kell.
Hello

MathiasR Creative Commons License 2000.07.24 0 0 9
Halihó Mindenkinek !
Láttátok ????????????????????????????
Na, az a véleményem, hogy aki ezt nem nézi, nem tudja, mit veszít ! Megint nagyon jó futamokat láthattunk, természetesen nekem az 500 tetszett a legjobban, hisz a kis kedvencem ott alakított, megint hatalmasat ! A többit is érdemes elemezni, azt most önző módon hagyom másoknak, én a nagykategóriával foglalkozom:
Mi lesz, ha egyszer megtanul rajtolni is ez a Valentino-gyerek ? Így is nagy sansza volt nyerni, szép a második hely is, valahogy az a (DÉJA VU ) érzésem volt, mint anno a 125
ccm-ben, hogy szinte direkt szúrja el a rajtot, hogy utána élvezettel előzgesse az ellenfeleket sorra...... Persze itt ez már nem olyan eccerű, itt ászok vannak, még a gyengébb motorokon is, ezért duplán nagy a tett értéke. Egyszerűen odaszögeződtem a képernyőhöz, és nem akartam hinni a szememnek, hogy két körön belül lenyimja Biaggit, Capirossit és Robertset. Aztán ahogy Barrost kergette, az se volt semmi, meg az se, ahogy az visszavágott. Szvsz. az már tény, hogy ez sokkal érdekesebb és látványosabb az autóversenyeknél, bár szeretem azt is. Amit külön értékelek Valentino teljesítményén, hogy nem kockáztatott többet a kelleténél, okosan rájött, hogy az ezüst is szépen csillog, szebben mint egy bukás utáni 0 pont.
jöhetnek a más vélemények !
MathiasR
boboryan Creative Commons License 2000.07.21 0 0 8
Tényleg jó ötlet ez a topic. Sajnos én mindig elfelejtem megnézni a versenyeket, pedig szerintem már élvezhetőbbek, mint az F1-es futamok. Az idei szezon pedig tényleg nagyon érdekesen alakult eddig, remélem a folytatás csak jobb lesz . Nekem Doohan volt a kedvencem, amíg egyben volt a lába
Fekete Lászlo Creative Commons License 2000.07.21 0 0 7
Hello MathiasR.
Hát 500-ban idáig bejött ugyanis Rossi volt ma a legjobb 1:23.539 250-ben nagy meglepetésre Melandri 1:23.807 125-ben locatelli 1:26.573. Elégé kicsik a különbségek föleg 250és500 között. Cadalora megy a modenassal Gobert helyett csak nem tudom,hogy miért. Csá.
MathiasR Creative Commons License 2000.07.21 0 0 6
Helli Laci !
A tippelést illetően, pont az, amit szeretek a motorosoknál, hogy nem lehet egy-egy emberre tippelni, a nagy kategóriában, amíg Doohan volt, azért mindig ő volt az esélyes, de most nyílt a dolog, bárki nyerhet, ez jó versenyt ígér. Természetesen én Valentinót várom előre, de tudom én is, hogy azért mindig nem nyer még.....
A kettőötvenben a Yamahások, a kicsiknél Ui, Azuma vagy Ueda lehet, tényleg eddig ezt az Ueda fiút nem is emlegettem, jól megy és szimpatikus is, egyszer összejöhetne már neki a vb......
Jó szórakozást a futamokra !
Üdv:
MathiasR
Előzmény: Fekete Lászlo (5)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!