Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

monyesz Creative Commons License 2002.12.12 0 0 4
Ágibági !
A Xsara I-II vagy a Citroen topicban fordultak elő Picasssok, olvass bele azokba !
Egyébként a kezdeti hibákat kinőtték, a szervizek is kitapasztalták már, az 1.6 motor viszont többek szerint csak a városban kielégítő menetteljesítményű (az 1.8-as uolyan adókategória viszont dinamikusabb jóval).
Legjobb a HDi motoros...
AmneZia Creative Commons License 2002.12.09 0 0 3
Az 1,9-es diesel is nagyon jó, meg az 1,8-as benzi is, az 1,6-os (ha jól tudom) 90 lóerős már azért egy kicsit kevés szvsz egy ekkora autóhoz, amúgy az egész kocsit kb. 30 óra megszokni (apám szerint) pedig van pár furcsaság benne, műszerfal középen és digitális, (fordulatszám mérő nincs sajnos) váltó műszerfalno van, viszont anyósülésből vezetőülésbe simán át lehet mászni csak a kartámaszokat kell felhajtani amik egyébként nagyon kényelmesek és pont el lehet érni a váltót tóla, apropó váltó, sanos takarja a rádiót, szal jó hogy van a kormányon vezérlő hozzá. Ha van valami konkrét kérdés akkor megpróbálok válszolni.
Előzmény: Ágibági (2)
Ágibági Creative Commons License 2002.12.09 0 0 2
Köszi szépen!
Igen, éppen mi is a motor miatt aggodalmaskodunk, lehet, hogy inkább egy használt 1-2 éves, de jó motorú lesz belőle...
További tapasztalatok?

Á.

Előzmény: AmneZia (1)
AmneZia Creative Commons License 2002.12.08 0 0 1
Faternak ilyenje van, ezen tanultam vezetni :)
Jó nagy, sose volt helyprobléma, 1,8-as motorral húz is rendesen 1,6-ot semmi kép, az már kevés egy ilyen autóhoz. A rádióra nem érdemes sokat pazarolna, a fejegység még csak csak elmegy de a hangszórok úgyszarok ahogy vannak, nem tom elitbe milyeneket szerelnek (ez csak a sima bejövő széria 3 éves) Elég sokat használja apám cég miatt, 120 000 km alatt nem volt komolyabb baja vele, egyszer kellett szerelőt hívni mert valami biztosíték kiment benne, és nem akart elindulni és aztán volt ismét egy biztosíték hiba ami miatt a légzsák visszajelző lámpa folyton égett. Kicseréték ingyen nem volt vele gond.

Szal összességében, megéri az árát nem véletlenül veszik sokan, egyéni kérdés hogy nekem az Elit műszerfal színe nem tetszik viszont a felni szép hozzá :)

Előzmény: Ágibági (-)
Ágibági Creative Commons License 2002.12.08 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Mi első látásra beleszerettünk. Három kicsi gyerekünk van, így szeretnénk a legjobbat venni. Kinéztük a Picasso Elit akciót.
Érdekelnének a tapasztalatok, hírek, minden.

Előre is köszönöm: Ági

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!