Keresés

Részletes keresés

Tonyo Creative Commons License 2000.05.29 0 0 830
Ötlet: kérdezzétek meg egy cukiban, hogy a kicsi dobozt honnan szerzik be. Nem tudom hatékony-e, de egy lehetőség.

Tonyo

Előzmény: 904Zsó (828)
Én_x Creative Commons License 2000.05.24 0 0 829

MEGLETTEK A MEGHÍVÓINK:

78 db: 19750 Ft.

olyan, amilyet Pesten háromszor ennyiért csináltak volna meg :-))

904Zsó Creative Commons License 2000.05.24 0 0 828
Sziasztok!

Lenne egy nagy kérdésem! Tud valaki közületek olyan helyet, üzletet, ahol be tudnánk nagyon gyorsan szerezni vagy 30-40 db olyan dobozt, mint amilyenbe a tortákat adják a cukrászdákban, csak fele akkora nagyságút. (Nem éppen a legmagyarabbra sikerült ez a mondat, bocsi) Elég sürgős lenne, és eddig még sehol sem találtunk.
Előre is köszi:

Zsó

Tonyo Creative Commons License 2000.05.23 0 0 827
Valószínűleg tényleg nem olcsók, de gyönyörű a hely, és hangulatos esküvőre. Mi ott csináltuk volna, ha nem lenne ilyen nagy az esküvő (80 fő nekem már nagy), mondjuk akkor buszt rendeltünk volna a résztvevőknek. Anyuékat oda "küldtük" 25. házassági évfordulójukra, és a szba is csúcs volt (van egyébként pl. medence, szauna is és persze a Börzsöny).

Szerintem érdemes elmennei, megnézni, esetleg árajánlatot kérni.

904Zsó Creative Commons License 2000.05.22 0 0 826
Sziasztok!

Konzerw! Közben Tonyo már megadta a választ, ugyanis én is Nagyirtáspusztára gondoltam. Állítólag vállalják a nászút, sőt az esküvő megszervezését is. Gondolom persze elég drágák lehetnek. :-(
Amúgy mi maradunk a Balatonnál, ami ugyan egyesek szerint már eléggé elcsépelt hely, de még a főidény előtt, és egy ismerős házikójában leszünk végre nyugodtan (túl nagy volt a hajtás az elmúlt 2 hónapban), egyedül...

Tényleg nálatok a szülők hogy viselik a készülődést? Nálunk mindkét részről hatalmas izgalom van bennük, és alig bírjuk megnyugtatni őket. Ők jól kiidegeskedik mindenféle apróságokon magukat, mi meg szépen lebeszéljük őket az épp aktuális felesleges ötletek megvalósításáról.

Üdv mindenkinek:
Zsó

Előzmény: konzerw (824)
Maminti Creative Commons License 2000.05.22 0 0 825
Mi még egy kicsit előrébb tartunk a nászút szervezésénél, de kis lépés is nagy lépés; fülig érő szájjal szeretném bejelenteni, hogy megtörtént az eljegyzésünk szombaton! :)) Családi vacsorát szerveztünk meg egy görög étterembe (illetve dehogy szerveztük, csak asztalt foglaltunk, és virágot vittünk a lányoknak: anyu, anyóska, tesó barátnő, ja és én is kaptam... :) )

Volt sok fényképezés, vigyorgás, azt hiszem mindenki nagyon jól érezte magát... :)

konzerw Creative Commons License 2000.05.20 0 0 824
Hello!

Természetesen minden tippet szívesen fogadok, örülnék, ha utána tudnál nézni!

Előre is kösz!

üdv: rdm

Előzmény: 904Zsó (819)
Tonyo Creative Commons License 2000.05.18 0 0 823
Erre gondoltam, de eddig nem derült ki, bocsánat, ott nem vagyok ismerős.

Nászutas hely lehet a Börzsönyben Nagyirtáspuszta, Szent-Orbán Fogadó. Magas színvonalú hely, gyönyörű túrázós helyekkel, szép szobákkal. Ők esküvőket is szerveznek, persze az árat is megkérik érte.

Tonyo

Én_x Creative Commons License 2000.05.18 0 0 822
KÖSZÖNÖM
köszönöm

a tánciskola címeket :-)

mind budapesti :-(( én meg fehérvári vagyok :-))

Előzmény: Tonyo (817)
TOMcat Creative Commons License 2000.05.18 0 0 821
Köszi!
Megoldottuk fehér szandival. Azt legalább máskor is fel tudja venni.
Kösz mégegyszer.

TOMcat

Előzmény: arszt (820)
arszt Creative Commons License 2000.05.18 0 0 820
Hello,
Ha meg nem nagyon keso a dolog, akkor javaslom az Ananasz Szalont. Nagy a cipovalasztekuk, mind fajta mind meret tekinteteben es ok kifejezetten eskuvoi cipokkel foglalkoznak. Van web oldaluk itt megtalalhatok a cipok is. http://www.extra.hu/ananasz-szalon

Budapest, V. kerület Kossuth Lajos u. 1. I.lépcsőház III. emelet 1. Telefon/fax: 3179322
Udv,

Előzmény: TOMcat (812)
904Zsó Creative Commons License 2000.05.18 0 0 819
Sziasztok Lányok!

Úgy látom teljesen elveszett mindenki a szervezkedésben! :-)
Persze ez nem baj! Mi már úgy ahogy készen vagyunk, jelenleg szegény tánctanárunk tépi csak a haját! :-) Bár én mondtam neki, hogy nagy merészség elvállalni bennünket!
Mi most vettük meg a Párom öltönyét vidéken. Itt Pesten olyan semmilyen volt a kínálat, bár volt egy jó üzlet, ami még tetszett is, de lent a feléért meg tudtuk kapni u.azt. Szóval esetleg akinek még ilyen gondja van, annak ajánlom, hogy nézzen szét Pesten kívűl is.

Konzerw! Az Esküvő magazinban pár évvel ezelőtt volt egy hely a Duna-kanyarban, pontosan nem tudom a nevét, de esetleg holnapra előkereshetem, ha még aktuális.Állítólag kifejezetten nászútra való hely!

Zsó

Tonyo Creative Commons License 2000.05.18 0 0 818
Meg van az Oktogon tánccentrum címe, és száma :)

VI. ker. Aradi u. 1. tel: 302-3434

Tonyo Creative Commons License 2000.05.18 0 0 817
Csak nem feléledni látszik a Topic :)))

Már azt hittem, mindenki belebetegedett a szervezésbe.

Én_X nem emlékeszem mikor lesz az esküvőd, de ha nem mostanában, esetleg megpróbálhatod a Széna téri ajánlgatott néninél.
Másik lehetőség pl. az Oktogon, ahol állítólag egy jobb tánciskola működik. Sajnos még nem voltam, így a pontos helyét nem tudom.

Tonyo

Én_x Creative Commons License 2000.05.17 0 0 816
Kwisatz Haderach

azért keresek tánciskolát mert holt béna vagyok. egy lépést sem tehetek anélkül :-(

(egyet már kijártam, de ....ajaj! ritmusérzék nélkül elég nehéz ! )

Előzmény: Kwisatz Haderach (779)
konzerw Creative Commons License 2000.05.11 0 0 815
Sziasztok!

Nálunk az esküvő július 1. lesz, aminek az a különlegessége, hogy éppen az év közepe. Amiért azonban billentyűt ragadtam, az elsősorban a nászút kiválasztása miatt van.
A terv az, hogy egy olyan helyre megyünk, ami lehetőleg valamelyik hegyen vagy völgyben helyezkedik el (lényeg a csendes környezet), ÉS legyen benne uszoda, vagy strand a közelben. Szempont lenne ugyanakkor még a kényelem is, olyan Majk féle luxuskolostorra gondoltam. (De hülyén hangzik) :-)

Ismertek ilyen helyeket?

Nagyon megköszönném!

Üdv.: konzerw

Ui.: biztosan számos jó ötletet írtatok korábban, de sajnos nincs időm kiválogatni a számos hozzászólásból.

Maminti Creative Commons License 2000.05.11 0 0 814
Mindig tudtam, hogy az én párom a legklafább pasi a világon, de még ő is felülmúlja időnként önmagát: ő szerzett nekem ingyen fodrászt! :)) Évek óta ugyanahhoz a csajszihoz jár sérót belőni, s amikor a lány megtudta, hogy vőlegény lett belőle, rögtön kijelentette: ingyen csinálom a hajadat! Ő persze vigyorgott, hogy egy férfifrizurát könnyű, de a menyasszonnyal mi lesz? Erre a fodrász: az övét is ingyen csinálom!

Úgyhogy mondtam az emberemnek, nehogy összevesszen a csajszival a hátralevő egy év alatt... :)))))

Tonyo Creative Commons License 2000.05.11 0 0 813
Javaslom, hogy a nagykörúton baktassatok végig (nyugatitól Oktogon felé. Tele van cipőboltokkal, bár egyik-másik teljesen használhatatlan, akad jó példa is.

Konkrét ötletem is van, de nem biztos, hogy az ízésének megfelel. Ez a West End City centerben (Nyugati pu.-nál)a Valentina. Ott vettem magamnak fehéret, és volt piros szandál is. Annyira emlékszem, hogy az ún. Arany János kiskörúton van. Könnyű megtalálni, és olcsó !

Sok sikert !

Tonyo

Előzmény: TOMcat (812)
TOMcat Creative Commons License 2000.05.11 0 0 812
Szia mindenkinek!

2000. május 27.-én lesz az esküvőnk. Menyecsketánc lesz mert nálunk az a divat. Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy most úgy néz ki, hogy a menyasszonyom mezitláb fog táncolni. Egerben lakom és sem helyben sem a környéken nem lehet piros cipőt ill. szandált venni. Elsősorban szandált szeretne a drágám, de sajnos még addig sem juttunk el, hogy ez vagy az nem tetszik mert egy darab sincs!
Most úgy döntöttem, hogy szombaton fölvágtatunk Pestiába és megnézzük ott. A probléma itt folytatódik mert Pesten nem szoktam vásárolni ha csak ugy elindulunk az érdekes lesz.
Ha tudna valaki egy jó piros szandál lelőhelyet azt nagyon megköszönném. Esetleg irányár.
HELP HELP HELP

Előre is köszönet:

TOMcat

Előzmény: Tonyo (811)
Tonyo Creative Commons License 2000.05.10 0 0 811
Szia, köszi a táncos segítséget, de már döntöttünk.
A Széna téri néninél voltunk, ő egyénileg oktat elsősorban. Nekünk ilyesmire lenne szükségünk, lévén egyszer valaha majdnem versenytáncos edzésekre kezdtünk járni - de rég volt...
Szóval felelevenítés a cél, amire ez a legjobb megoldás. 6 alkalom alatt állítólag mindent átvesz, arra is ügyelve, hogy mint menyasszony ne kerülhessek kellemetlen helyzetbe, ha felkérnek. A 6 teljes óra egyéni oktatás 5400 forint. Ez még kifizethező, lévén a lehurrogott Sissy kávéházban 2 órás csoportos oktatásért kértek volna 1000 forintot alkalmanként.
Erről jókat hallottunk, de a valóságról csak június végén tudnék beszámolni, akkor kezdjük az oktatást. Most már be kell jelentkezni, mert nagyon telítettek az időpontok.

Tonyo

904Zsó Creative Commons License 2000.05.10 0 0 810
Sziasztok!

Voicem! Kissé megkésve, de gratulálok, és sok-sok boldogságot Neked és a Férjednek.

Az anyakönyvvezető nálunk semmi olyan kérdést nem tett fel, amit itt írtok. Semmi hivatalos aktus, meg gyerekek... Persze elég régóta ismer, így aztán tudna róla, de a leendő férjet sem kérdezte meg. Mi van akkor ha eltitkol pár foci-csapatnyi gyermeket? :-) Csak annyit mondott, hogy tessék ám vidámnak lenni, mert nem szép ám a kisírt szem.
De komolyra fordítva a szót, egyáltalán mi köze hozzá, hogy kinek hány gyereke, stb. van, ez szerény tudásom alapján még a kötelező statisztikájukhoz sem kell.

Tonyo! Hogy álltok a tánctanulással? Állítólag ma én is kapok egy tel.számot, bár még nem biztos. Ha még szükségetek van rá, és tényleg sikerül megkapnom, akkor szívesen továbbítom.

Zsó

Tonyo Creative Commons License 2000.05.10 0 0 809
Köszi. Ezt a kérdést nekünk, illetve nálunk is feltette, kicsit meg is lepődtem, de úgy látszik ezek mind normális, kötelező kérdések, csak eddig senkitől nem hallottunk róla.
Előzmény: cory (808)
cory Creative Commons License 2000.05.09 0 0 808
Előszöris sok boldogságot.
Mi most voltunk pénteken bejelentkezni. Egy kicsit meglepodtem, de a nő feltette azt a kérdést a páromnak, hogy tud-e esetleg gyerekemről, de tőlem nem kérdezte meg, hogy én tudok-e arról, hogy neki van-e. Pedig egy fiúnak egyszerűbb eltitkolnia. Aztán megkérdeztek mindkettőnket, hogy van-e. Nem tudom, mit szólt volna hozzá, ha először azt válaszolja, hogy nem tud arról, hogy lenne gyerekem, majd én közlöm, hogy igen, van három.
Tonyo Creative Commons License 2000.05.09 0 0 807
A nászajándékszolgálatról már volt szó ebben a Topicban, mi racionális okok miatt végül emellett döntünk azt hiszem. Majdnem mindenünk megvan, jó lenne nem sok egyforma ajándékot kapni.

A Kátaynál, a Murányinál, a Skálákban működik ilyen, és valaki ajánlotta nekünk a Serval-t, hirdetnek a mostani Magyar Esküvő újság végén is, állítólag jó. Mindenesetre elmegyünk megnézni, próbáljátok meg, ha emellett döntötök.

Nektek is nagyon sok boldogságot ! (Mikor lesz a nagy esemény ?)

Tonyo

Csala Creative Commons License 2000.05.09 0 0 806
Csatlakozom!

Ugyan mi nem megyünk három esküvőre, viszont ősszel tartjuk a sajátot, és nem tudunk mit mondani arra a kérdésre: "és mit szeretnétek kapni?"

Együtt élünk három éve, egy kicsi lakásban, úgyhogy amire szükségünk van azt beszereztük, más meg már úgysem nagyon fér el itt, így nem is gondolkodtunk rajta, mi kellene még. A költözés meg még odébb van :-(
Szóval jól jönnének ötletek.

És persze sok boldogságot!

Csala

Előzmény: Zsádele Bábele (804)
Tonyo Creative Commons License 2000.05.09 0 0 805
Azt hiszem az eleje nálunk is így lesz - 7 év után. Ennek ellenére én most is nagyon élvezem, hogy azt mondhatom, hogy "a vőlegényem", az mégicsak több, mint "a barátom" ! A férj pedig még nagyobb változás. Pont ilyesmire gondoltam.
Előzmény: voicem (803)
voicem Creative Commons License 2000.05.09 0 0 803
Mi már ősidők óta együtt vagyunk és szerintem ettől nem fog változni semmi (tudom, hogy jobban hangzana az, hogy igen, érzem, más, stb.. de nem így van). Ma mondták a munkatársaim, hogy telefonom volt, és visszakérdeztem, hogy: - A férjem? - ez jó volt, jobb, mint a barát, vagy élettárs, de még nem szoktam hozzá.
Az esküvőről írok még (csak dolgozni is kéne): Szóval volt menyasszonytánc, de hamarabb, mint szokott, mert ugyan gyönyörű volt a ruhám és jól éreztem benne magam, csak táncolni volt lehetetlenség. Össze-vissza taposták az alját, ezért kb. 10 órakor megtartottuk a menyasszonytáncot, utána átöltöztem (szerintem a menyecskeruhám is szép volt, egyszerű, bordó ruhát varrattam).
Ajándékot nem bontottunk, mert lassan negyed évszázados élettapasztalatom során azt bizton tudom, hogy rajtam baromira látszik, ha valaminek nem örülök. Márpedig lássuk be, hogy a harmadik étkészlettől már nem tudok kibújni a bőrömből (nem írtunk ajándéklistát, de nem bántuk meg, azoktól, akik közel állnak hozzánk, akár barát, akár rokon jókat kaptunk).
Nászút pedig azért nincs most, mert nekem vizsgaidőszakom van, viszont mindig is májusi esküvőt szerettem volna. Ehhez viszont fel kellett áldoznom a nászútat, de majd bepótoljuk, tudjuk hová szeretnénk, csak a pontos idő nincs meg.
Tonyo Creative Commons License 2000.05.09 0 0 802
Voicem, még egyszer gratulálok !
(Milyen érzés ?)

Volt valami menyasszonytánc, ilyesmi ? Ajándékokat bontottatok, vagy majd otthon ? És a nászút ?

Kicsit szűkszavú voltál!

Előzmény: voicem (800)
Tonyo Creative Commons License 2000.05.09 0 0 801
OFF

Írd meg a számod, mert egyáltalán nem tudom mail-t írni, válaszolni sem.

Tonyo

Előzmény: Kwisatz Haderach (798)
voicem Creative Commons License 2000.05.09 0 0 800
Nem kezdem reggeltől, mert délelőtt csak fodrász, kozmetikus volt, abban pedig semmi izgi (Kivéve, hogy a legszebb blúzomban mentem, hogy mégis, ha megcsinálják a hajam, ne jöjjek már egy pólóban haza. Ám ez a blúz nem gombos volt, és mert ki voltam sminkelve, fejemen volt a fátyol, nem tudtam levenni. Így egy blúz ugrott, mert az ollóval való leszedés után már kicsinyit sem használható - ez volt az egyetlen hiba egész nap, és ez végül is nem igazi hiba) . Délre jöttek a barátnőim segíteni az öltözködésben, innentől a hangulat már nagyon jó volt. Aztán irány a fotós. Min. 40 kép, fekete-fehér, színes, barnított, ülő, álló, vicces, komoly. Viszont itt már nagyon izgultam, a kezem jelentős remegést végzett. Itt bevártuk a násznép kocsis részét, és dudaszóval, csengettyűvel mentünk a templomhoz. Ahol sok-sok ember (kicsit több, mint amire számítottunk) várt már minket. A szertartást valószínűleg rajtunk kívül senki sem élvezte, dehát mi voltunk a fontosak. Onnan átsétált a násznép az étterembe, ahol vacsoráztunk (ja azt nem mondtam, hogy kb. 100 ember volt), táncoltunk, tortát ettünk táncoltunk, hidegtálat ettünk, táncoltunk (és a t betűk helyén ittak az emberek) és táncoltunk. Reggel ötig. NAgyon jó volt, de le sem tudom írni, hogy mi, csak úgy eccerűen nagyon.
Előzmény: Tonyo (794)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!