Keresés

Részletes keresés

voicem Creative Commons License 2000.05.09 0 0 800
Nem kezdem reggeltől, mert délelőtt csak fodrász, kozmetikus volt, abban pedig semmi izgi (Kivéve, hogy a legszebb blúzomban mentem, hogy mégis, ha megcsinálják a hajam, ne jöjjek már egy pólóban haza. Ám ez a blúz nem gombos volt, és mert ki voltam sminkelve, fejemen volt a fátyol, nem tudtam levenni. Így egy blúz ugrott, mert az ollóval való leszedés után már kicsinyit sem használható - ez volt az egyetlen hiba egész nap, és ez végül is nem igazi hiba) . Délre jöttek a barátnőim segíteni az öltözködésben, innentől a hangulat már nagyon jó volt. Aztán irány a fotós. Min. 40 kép, fekete-fehér, színes, barnított, ülő, álló, vicces, komoly. Viszont itt már nagyon izgultam, a kezem jelentős remegést végzett. Itt bevártuk a násznép kocsis részét, és dudaszóval, csengettyűvel mentünk a templomhoz. Ahol sok-sok ember (kicsit több, mint amire számítottunk) várt már minket. A szertartást valószínűleg rajtunk kívül senki sem élvezte, dehát mi voltunk a fontosak. Onnan átsétált a násznép az étterembe, ahol vacsoráztunk (ja azt nem mondtam, hogy kb. 100 ember volt), táncoltunk, tortát ettünk táncoltunk, hidegtálat ettünk, táncoltunk (és a t betűk helyén ittak az emberek) és táncoltunk. Reggel ötig. NAgyon jó volt, de le sem tudom írni, hogy mi, csak úgy eccerűen nagyon.
Előzmény: Tonyo (794)
Tonyo Creative Commons License 2000.05.09 0 0 799
OFF

Írjál számot, inkább felhívlak, mert azóta sem működik a gépem !

OFF

Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.05.09 0 0 798
off+
nem kaptam semmit :(
letámadott benneteket az Iloveu?
elküldenéd mégegyszer? vagy küldök egy "rendes" emilt is, hátha az jobban megy :)
köszi!
off-
Előzmény: Tonyo (797)
Tonyo Creative Commons License 2000.05.09 0 0 797
OFF
Kapom és küldtem is, bár ezt bizonyítabi nem tudom, lévén a teljes levélállományom elszállt pénteken. Semmit nem kaptál !?
Előzmény: Kwisatz Haderach (795)
Maminti Creative Commons License 2000.05.09 0 0 796
Én is gratulálok! :) Kezdd onnan, hogy reggel felébredtél, egészen odáig, hogy másnap (harmadnap) hajnalban lefeküdtél aludni... :)))
Előzmény: voicem (792)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.05.09 0 0 795
Szia Tonyo!
bocs hogy rád török
kapod az emiljeimet? vagy én nem kapok semmit?
kicsit bizonytalan vagyok, vagy mégse?
Előzmény: Tonyo (794)
Tonyo Creative Commons License 2000.05.09 0 0 794
GRATULÁLOK !

Kérdés a tökéletes esküvőről: mit ne csináljunk, hogy a mienk is hasonlóan tökéletes legyen ? (Templom volt ? Hol és hányan voltatok? MInt látod, MINDEN érdekel !)

Moll Creative Commons License 2000.05.09 0 0 793
Szerintem kezd bele a mesélésbe.
voicem Creative Commons License 2000.05.09 0 0 792
Hát én hétvégén átestem a nagy napon. Szuperjó volt. Mivel ez egy tökéletes esküvő volt, bármit kérdezhettek, most már egy érett feleség fejével válaszolok.
Tonyo Creative Commons License 2000.05.08 0 0 791
Őt nehezebben érném el. Ma este viszont elmegyünk a Széna térre, eddig jókat hallottam róla, és holnap írok az eredményéről. Remélem a tegnapinál jobb lesz (ez nem nehéz).

Tonyo

904Zsó Creative Commons License 2000.05.08 0 0 790
Ezek szeint teljesen jó, hogy tegnap este nem értünk rá, pedig terveztük hogy elmegyünk!!!
Múlt héten megemlítettél valakit. Esetleg e-mailban elküldenéd? Közben én is kereskedem, ha találok valakit szólok!

Zsó

Előzmény: Tonyo (789)
Tonyo Creative Commons License 2000.05.08 0 0 789
A Sissy kávéházi tánc ügyében rémhíremi vannak, senkinek nem ajánlom. Voltunk tegnap egy fél órát, csa nézként, és elszomorított, hogy a tanárok oktatás címén mit műveltek. Régebben rendszeresen táncoltunk, így volt valami elképzelésünk, de ez maga volt a dráma.

A Széna téren is van egy tánciskola, ezt ma megnézzük, ha jó, jelzem.

Tonyo

igus Creative Commons License 2000.05.05 0 0 788
FIGYELEM mindenkinek, aki CISZ-t vagy LADYEDUA-t keresi !!!

Valami átláthatatlan probléma akadt, mert ha ő hozzászólóként szeretne belelépni ebbe vagy bármely más topikba, a gép kiírja neki, hogy ilyen felhasználó névvel _még_nem_rendelkezik_ regisztrált levelező. Holott ugye ide az "Esküvő"-be is, meg az "Esküvői buli"-ba is sikerült elhelyeznie korábban egy-egy hozzászólást, de többet aztán nem.
A postaládájába kapott pár levelet, azokat sikerült megválaszolni, kivéve egy _Kati_ keresztnevű W-vel kezdődő vezetéknevű lánynak, akinek a levelezőcímét nem fogadta el a gép. Jó lenne, ha Kati újra írna a ladyedua@freemail-ba, és pontosítaná a levelezőcímét, mert Cisz küldené a telefonszámát.
Ha továbbra is fennáll ez az anomália, akkor rajtam keresztül (az anyós vagyok) lehet üzenni neki - vagy odaírtam a e-mail címét, és oda.

Tonyo Creative Commons License 2000.05.05 0 0 787
Az ürge, akivel beszéltem, azt mondta, most ott vannak, ha van kedvünk, menjünk. Se nevet, se semmit nem írt fel, így hát gondolom szabad a vásár. Hétfőn már remélem okosabb leszek.
904Zsó Creative Commons License 2000.05.05 0 0 786
Megpróbálunk elmenni, bár nem ígérem, mert elég telített már így is a hétvégénk. Ezek szerint bárki "csak úgy" bemehet? Mindenesetre, ha nem érnénk oda, akkor lehet, hogy jól jönne a cím és név a jövő héten.

Zsó

Előzmény: Tonyo (785)
Tonyo Creative Commons License 2000.05.05 0 0 785
Mi mindenképpen megyünk vasárnap este, miért nem próbálod meg ott a keringő kérdést ? Lehet, hogy jó hely. Ha nem OK, akkor tudok neked ajánlani embert, aki azt hisezm tanít is.

OFF
Zsó,

Köszi a kikérést. Azért nem értettem pontosan, mert azt hittem, a menyasszony-tánc előtt van valami. ON

Nálunk nem lesz vőfély. Ilyenkor mit javasoltok, ha mégis szeretnénk, nem pénzes menyasszony táncot ?

Tonyo

904Zsó Creative Commons License 2000.05.05 0 0 784
Jaj egy tánctanár nekünk is kellene. Tudtok esetleg valakit, aki gyorsan meg tud két falábú embert tanítani keringőzni? Sajna (?) az idő már nagyon kevés! :-)

Zsó

904Zsó Creative Commons License 2000.05.05 0 0 783
Sziasztok Lányok!

Tonyo köszi az ötletet, meg fogom nézni!
Ami pedig a menyasszonytáncot és a kikérést illeti: Nálunk mindkettő lesz, bár a menyasszonytánc nem pénzért. Szerencsére nálunk lesz vőfély, ő majd mindent elintéz. Amúgy amin én eddig voltam, azokon úgy 11 óra magasságában a vőfély bejelenti a menyasszonytáncot vagy úgy, hogy tessék fizetni, mert az ugye kell, vagy úgy, hogy tessék csak jönni, mindenki bántatlanul forduljon egyet a menyasszonnyal. Jó ha beavatod a vőlegényt, hogy ha kétségbeesett pillantásokat eregetsz feléje (mert már nagyon eleged van az egészből, volt olyan lány, aki több mint egy órát táncolgatott, és már majdnem rosszul lett), akkor lovagiasan mentsen ki. Merthogy ennek az egésznek akkor van vége, legalábbis nálunk, amikor a vőlegény dobja be a pénztárcáját, ezzel jelezve, hogy részéről befejezett a dolog.
A kikérés szintén a vőfély feladata, mikor a vőlegénnyel érted mennek, akkor mond pár mondatot, melyben kéri a háziakat, hogy adják át a menyasszonyt. Erre aztán lehet viccelődni, öreg nénit, vagy ici-pici lányt kiküldeni, de előbb-utóbb úgyis előkerül a menyasszony. Ezután esetleg ha kéritek, akkor mond a vőfély pár megható szót a szülőknek, had legyen meg a kellő pityergés az esküvőre. :-) Na ez az amit mi nem nagyon szeretnénk, nem nagyon tetszik, ha mindenki sír, ahelyett, hogy örülne. Szóval mi közöltük a vőféllyel, hogy minden OK, de megható szöveg helyett tessék inkább humoros dolgokat mondani.
Bocsi, hogy hosszú lettem.
Szia:
Zsó

Előzmény: Tonyo (782)
Tonyo Creative Commons License 2000.05.05 0 0 782
Sziasztok

Zsó,
Hajba valók ügyében a mostani esküvő újság elég sok mindent hirdet. Egyébként szerintem is lehet a szalonokban venni szépeket (én pl. a Rózsaszalonban láttam aranyos pici, ujjbegynyi rózsafejeket, amiket bele lehet pattintani a hajba.)

A menyasszonytánc pontosan hogyan zaljik, mi az a kikérés ? (Bocs a hülye kérdésért.) Koczkáshoz hasonló cipőben járunk, bár egy-két dolog, pl. szőnyeg még hiányzik. Ennek ellenére ajándékot kérünk, inkább nagyobb dolgokat, amiket össze tudnak dobni. Illik még emellett pénzes táncot rendezni, és tényleg mikor kell ?

(Nyitó)tánc ügyben most hívtam fel egy pasit, aki az Esküvő űjságban hirdeti magát. Vasárnap este 6 és 8 óra között a Stafánia úton a Sissy kávéházban vannak, azt mondta, megnézi mit lehet velünk kezdeni.

Cory,

Ötletem a vacsora helyre a Sas Club például, a SAsadi úton. Árakat nem tudok, de kellemes hely. Majd még töprengek.

Szerintem köszönőkártyának jó ötlete lehet - nemrég hallottam - a nászúton készült kép, és az általunk írt pár köszönő sor. Mi csak a vacsorára meghívottaknak fogunk küldeni.

Én is elnézést kérek, hogy hosszú voltam, de tegnap a rendszerünk meghalt, ezért most olvastam az utolsó 10 üzenetet.

Üdv, Tonyo

cory Creative Commons License 2000.05.05 0 0 781
Sziasztok!
Ma elmentem a Lehel u-ba körülnézni, hátha találok valamit, és akkor megúszom a kb. 100 db meghívó kézzel való megírását. Találtam is egész jókat, de nagyon keveset. Én valami egyszerűt, de mégis szépet szeretnék. Miért gyártanak annyi giccseset ezek helyett? Ráadásul honnan van az embereknek ennyi pénzük?
Közben még ért két jó hír: 1. megszűnt az a hely ahova a vacsorát terveztük, 2. megszűnik egy hónapon belül az a hely, ahova a bulit terveztük. Igaz, október még odébb van, de augusztusban ki kell vinni a vidéki rokonoknak a meghívókat, és utálok 40 fokban a városban lenni.
Nincs valami ötletetek, hogy hol lehetne egy vacsorát csinálni kb. 30 embernek a 11. kerületben, illetve este egy bulit kb. 100 embernek? A bulinak nem kell feltétlenül a kerületben lennie, de jó lenne, ha csak mi lennénk ott.
Köszi! (Bocs, hogy hosszú voltam!)
Előzmény: Én_x (762)
kockasfulunyul Creative Commons License 2000.05.04 0 0 780
Maminti, ti még tényleg nem láttátok????
Hát nyomás, mikor jöttök hozzánk? Ezt sürgősen orvosolni kell!!

Nekünk könnyű volt megmagyarázni, hogy miért kérünk pénzt: van már teljesen berendezett lakásunk mindennel, szóval berendezési tárgy már el se fért volna. Nem kávézunk, de van kávéfőzőm és készletem a vendégeknek, így a 20. kávéskészletről is lkebeszéltük őket. Teafőzőnk is van. Szóval 1-2 kivétellel be is tartották. Összesen 2-3 abszolút használhatatlan tárgyat kaptunk. Szóval mi ezzel magyaráztuk, hogy nekünk a pénz lenne a legjobb megoldás, mert a többi csak fölösleges holmi lenne.
És végülis a nászajándék pénz tette ki a kocsink árának a 3/5-ét. Szóval mondhatjuk, hogy azt kaptuk tőlük, mindenki benne van egy kicsit.

Az apró fehét virág mindenféle csokorhoz megy. Nekem a hajdíszem a ruhám mintájával harmonizált.

Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.05.04 0 0 779
sziasztok sziasztok
csak annyit fűznék hozzá, hogy mikor voltunk menyasszonyi ruhát nézni, nagy lelkesen mutogattak hajba tűzhető mini virág díszeket is, ez nem hinném hogy egyedi lenne, szerintem minden kölcsönzőben vannak ilyen apróságok

persze ezek művirágok voltak

Én_x
te a menyasszony tánc miatt keresnél tánciskolát, vagy csak úgy általában, mondjuk a nyitótánchoz?

Mikulás23 Creative Commons License 2000.05.04 0 0 777
Elfelejtettem a köszönokártyát, szóval én egyszer kaptam ilyet, ami csak egy-két fénykép volt, a hátára írva, valami jópofa tollal a szöveg. Ti kb hány db fényképet csináltattok?
Előzmény: Én_x (769)
Mikulás23 Creative Commons License 2000.05.04 0 0 776
El vagyok gondolkodva az iménti ötleteken... szóval mi is azért szeretnénk táncot -vajon miért is...- mert a mulatságot majdnem saját erobol finanszírozzuk és már most leépültünk anyagilag. A tánchoz úgy látom egyikotök sem vonzódik túlságosan.. de akkor adjatok tanácsot, hogy lehet ajándékba lét kérni -persze így tánc elfelejtve- úgy hogy ne legyen ciki...
Előzmény: Én_x (774)
904Zsó Creative Commons License 2000.05.04 0 0 775
A művirág azért szimpatikusabb, mert ugye hosszú az éjszaka és szerintem szegény élő virágok víz nélkül nem bírják ki. A virágárús jó tipp, ő talán megoldaná az előző problémát, csak az a baj, hogy akkor az élő virágnak szerintem bizonyos szinten harmonizálnia kellene a csokrommal, amit ugye az esküvőig nem láthatok Párom jóvoltából. (Ő meg a ruhámat nem láthatja, 1:1 ! :-) )
Köszönöm a javaslatokat, szét fogok nézni.

Zsó

Előzmény: Maminti (768)
Én_x Creative Commons License 2000.05.04 0 0 774

Naaaaaa. hát én sem akarok. augusztusban lesz az esküvő és én még csak most nézek tánciskola után!!!!!!!!!!

mi is pénzt szeretnénk ajándékba, csak ezt olyan ciki megmondani....

köszönőkártya: igen ,csak a vacsorás vendégeknek és saját kézzel :-)

Előzmény: kockasfulunyul (772)
Maminti Creative Commons License 2000.05.04 0 0 773
Kedves Koczkáska, és én mikor látom meg végre azokat a fényképeket?! :)))))))))) Pedig dugig laktam a vacsorán! :)
Előzmény: kockasfulunyul (772)
kockasfulunyul Creative Commons License 2000.05.04 0 0 772
Divatnak divat, de ettől még nem volt nálunk. Volt is belőle felzúdulás, de én nem akartam, mert pénzt kértünk (egyébként annak az átadására is volt néhány nagyon ötletes és vicces megoldás), és két bőrt lehúzni a rokonokról nem volt pofám.
Mindenki úgy csinálja, ahogy neki tetszik.

Köszönőkártyát is küldtünk, de csak azoknak, akik a vacsorára voltak meghívva, és általában raktunk hozzá fényképet is. A kártyát mi csináltuk kinyomtattuk és kézzel írtuk alá.

Előzmény: Én_x (769)
Mikulás23 Creative Commons License 2000.05.04 0 0 771
Na igen... jo kérdés. Úgy tudom -mert mi is fogunk csinálni - hogy Magyarországon a pénzes menyasszonytánc teljesen belefér a virtusba, inkább az a gond, hogy ki ad el...ha például nincs vofély /márpedig nálunk nincs/ akkor kell találni erre egy megfelelo embert.
Mikor szokták szerintetek csinálni, úgy értem hány óra felé?
Előzmény: Én_x (769)
voicem Creative Commons License 2000.05.04 0 0 770
Én spec. a ruhakölcsönzőnél vettem (Anni szalon a Király u-nál), de ha igazán nagy választékot szeretnél akkor a Dohány utcáról nyílik a Hársfa utca, ahol haladunk a Rákóczi út fele. Ott egyszer csak lesz egy üzlet balra, ahol rengeteg féle, fajta hajdísz, virág, cipő, stb. van.
Előzmény: 904Zsó (767)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!