Keresés

Részletes keresés

kockasfulunyul Creative Commons License 2000.05.04 0 0 766
Az enyém kívülről hófehér volt dombornyomással, belül pedig barnás-pasztell színű kis mintával.
Amúgy csak egy éve csináltattam.
Előzmény: Én_x (764)
Tonyo Creative Commons License 2000.05.04 0 0 765
Nyissunk ! (Lehet, hogy nem is olyan blőd gondolat ?!)

Leírásod alapján mi is valami hasonlót néztünk ki, újságból, de tőlük lehet venni. (A leírásod a heyl szelleméről tökéletes: múltkor úgy beszélt a hapsi az egyik lánnyal, hogy az mondta neki, hogy nehogy már kiabáljon vele stb. Ráadásul pont akkor jött valaki, akitől nem győztek elnézést kérni a késésért !!!)

Amit mi kinéztünk, az a 97-es újságban volt benne, NEMES címmel. Egyszerű, sötétzöld, donmbornyomott papír, középen rombusz alakban kivágva, ott a nevek, és két arany gyűrű egymásba fonódva. Ez tényleg nagyon szép, de szépséghibája mégis, hogy egy darab 570 forint (nyomás nélkül), és nekünk 130 kéne! Inkább megpróbáljuk megcsinálni. Ehhez hasonlóak szinte minden árnyalatban vannak náluk.

Tonyo

Én_x Creative Commons License 2000.05.04 0 0 764

mikor közöltem, hogy meghívót szeretnék, kezembe nyomtak egy albumot.
Amikor azzal végeztem, visszaadtam, kaptam egy másikat.

egy szót sem szóltak, hogy spanyol-e vagy sem....
azt is egy óra után nyögték ki, hogy ha választok ,ne csak a az azonosítószámot jegyezzem meg, de azt is hogy hanyas oldal.

Lehet, hogy Te régen csináltattad és már nincs náluk olyan...vagy csak nem egyezik az izlésünk...

Előzmény: kockasfulunyul (763)
kockasfulunyul Creative Commons License 2000.05.04 0 0 763
Hát bizony az én meghívóm pontosan ilyen volt, mint amit keresel és ott csináltattam. A sapnyol katalógusokat mutatták?
Előzmény: Én_x (762)
Én_x Creative Commons License 2000.05.04 0 0 762
TONYO

NYISSUNK EGYÜTT !!!

Mindenkihez kedvesek lennénk, és tuti hogy meggazdagodnánk :)))

Amit én hiányoltam: elegáns, pasztell (nem fehér) papírból ízlésesen dombornyomott meghívó. Bevallom egyet találtam, de akkora volt, mint egy A4-es lap fele....szóval ormótlan

Ami a stílusukat illeti (Lehel u) SZÖRNYŰ
Belegondolni is rossz, mi lenne, ha valami problémád adódna (pl nem tetszene a nyomtatás, stb). Velük biztosan nem lehetne zöld ágra vergődni!

Előzmény: Tonyo (760)
Tonyo Creative Commons License 2000.05.04 0 0 761
Köszi, ez nagyon jó ötlet !

Egyébként járunk jegyesoktatásra, de csak augusztusban lesz az eskövő, ezért ilyen részletekkel még nem akartam a papot zaklatni - bár nagyon izgat. Ezek szerint biztosan segít majd.

Tegnap értekeztünk leendő Anyósommal, aki szerint ez úgy nem fog működni, ahogy én elképzelem, miszerint mi érkezünk utoljára, és az oltárnál találkozunk, a hozzátartozók pedig már bent vannak a templomban.
Szerinte ugyanis a templom előtt lesz tere-fere a családtagokkal, barátokkal, és utána "vonulunk be".

Mit gondoltok nagyon elrugaszkodott elképzelés, hogy ha már együtt élünk, legalább menyasszonyi ruhában meglephessem a vőlegényemet, ő pedig legalább a templomig a csokoral engem ? (Szerintem csak szervezés kérdése.)

Tonyo

Előzmény: Mikulás23 (758)
Tonyo Creative Commons License 2000.05.04 0 0 760
Igazad van, valóban vannak a Lehet úton egy kaptafára készült meghívók, de bár nekem nem szívem csücske a bolt, azt túlzás lenne állítani, hogy nincs szép, és csak macis, stb. van. Ezek nekem sem tetszenek. A 16 albumból lehetne kb. 4 nagyon jót csinálni, benne akár macikkal is, hátha valaki szereti -nem vagyunk egyformák.

Leveled után csak örülni tudok, hogy a TAJP-hoz nem mentem el !

A boltnyitáson én is gondolkodtam, különös tekintettel a Lehet útiak néha minősíthetetlen stílusára.

Tonyo

Én_x Creative Commons License 2000.05.04 0 0 759

HIHETETLEN !!!

Voltam Bp-en esküvői kártya ügyben.
Elmentem a Lehet u. 5-be az Exkluzív Esküvői Kártyák boltjába.

VAlóban 16 albumból lehet választani, de java része egy kaptafára készült. Én nem akarok macikat meg színes virágokat a meghívómra :(((

Utánna - ÉS EZT FIGYELJÉTEK - elmentem a TAJP Bt-hez, Péterváradi u.1-be.
Azt hittem, ez egy komoly cég, hiszen az esküvői magazinokban hirdeti magát.

Vidékről felutaztam, végre odataláltam és ezt láttam: bérházi lakásban egy nénike 4 db albummal, bennük szakadt, összetapogatott és összegyűrődött meghívókkal, melynek java részét a munkahelyi számítógépem és nyomtatóm segítségével valószínűleg meg tudnék csinálni.
Azon háborodtam fel, hogy úgy hirdetik magukat: nagy áruválaszték !

Lényeg: kb összesen hat helyen voltam, s mind egy helyről veszik az árut. (Állítólag Németországból----------- Magyarországon senki nem tud meghívót csinálni ????)

TEHÁT Székesfehérváron ugyanazt megkapod amit Bp-en, CSAK 100-200 forint/ db-al OLCSÓBBAN !!

még nincs meghívóm :(((( ....de lehet, hogy nyitok egy boltot :)

Mikulás23 Creative Commons License 2000.05.04 0 0 758
Kevdes Tonyo
nem tudom, hogy jártok-e jegyesoktatásra, ha igen a pap -legalábbis a mienk- nagyon tájékozott kell hogy legyen ebben a témakörben /virág- és araátadási kérdések/ Nekünk azt is mondta, hogy elpróbáljuk az egészet még a NAGYNAP elott...tehát ha máskor nem akkor mindenre fény derül. Szerintem , ha nincs jobb ötlet hozza a csokrot embered mamája -mert egy hapi virágcsokorral vonulva elég vicces- és talán jelképes is tudna lenni, ha a virággal együtt adná oda a fiát...
Attól meg nem kell tartani, hogy nem fogod látni milyen a csokor, neki sokkal izgisebb lesz hogy nem tudja milyen a ruhád.
Előzmény: Tonyo (754)
Tonyo Creative Commons License 2000.05.03 0 0 757
Ja !

A mostani esküvő újságban vannak cipők, pl. az Ananásztól is. (A cipős oldalon bal felső) POnt olyan az általam említett is, bár elképzelhető, hogy a képen látható bőr.

Tonyo Creative Commons License 2000.05.03 0 0 756
Szia,

A Skálánál lévő végállomást értették szerintem alatta.

Nekem egyébként ötletem a Valetina cipóbolt. Nem kifejezetten esküvői cipőket, de szép, ízléses fehér szandálokat, félig/teljesen zárt cipőket árulnak, nagyon jó áron. A sajátomat 6.900 forintért vettem, és tényleg szép. Jó nem bőr az igaz, de én erre az egy alkalomra vettem, ha utána is jó lesz, annál jobb.

A piakeretről: semmiképpen nem tudjátok megoldani, hogy valamilyen formában fogyasztás után fizessetek ?

Tonyo

Előzmény: Mikulás23 (747)
arszt Creative Commons License 2000.05.03 0 0 755
Ha női pipellőröl van szó, ugyebár ez szokta a problémát okozni, akkor bátran javasolhatom az Ananász szalont. Itt kifejezetten sokféle és nagyon szép cipők vannak (bőr, szatén) szinben is többféle (ekrü, fehér, stb.) és ezeknek még a talpuk is fehér! A Kossuth Lajos utca 2. alatt találhatók a Ferenciek téri templom mellett közvetlenül.
Előzmény: Mikulás23 (747)
Tonyo Creative Commons License 2000.05.03 0 0 754
Zeneügyben tippjeim vannak, telefonszámok, és nevek is. Írj mail-t és arra válaszolok inkább.
A miénk két fős lesz, nem Pavarotti vagy hasonló, de remélem jó hangulatot teremtenek Lagzi Lajcsi-s zene nélkül is és talán ez a lényeg. (Azért egy Megy a gőzös... nem maradhat ki !) Egy Dj service telefonszámom is van, és a mostani Magyar Esküvőben is hirdetnek egyet.

Ötleteket kérek tőletek !
Szeretnénk a tepmlomba a szülőkkel bevonulni (én Apuval, párom a mamájával). Ezek szerint a templomban az oltárnál látnánk egymást először. De akkor mi lesz a menyasszonyi csokorral, amit pedig én nem fogok látni. Hol adja át ?

Nagyon várnám az ötleteket, megoldásokat !

Előre is köszi, Tonyo

Előzmény: Kwisatz Haderach (748)
berku Creative Commons License 2000.05.03 0 0 753
Húha, erről lemaradtam! Akkor megyek. :-) (Azért egy mail sem lenne rossz...)
Előzmény: Bogumil (752)
Bogumil Creative Commons License 2000.05.03 0 0 752
berku!
Amint belenézel a Bogumil&MikkaMakka esküvői meghívója c. topicba....:)))

Bogumil

Előzmény: berku (749)
904Zsó Creative Commons License 2000.05.03 0 0 751
Bocsi, hogy csak most válaszolok, de eddig sajna nem voltam gépközelben. Nos ami a képeket illeti, én is töröm a fejem erősen, ugyanis nincs kedvem mesterséges környezetben művigyorral az arcomon fényképezgetni. ez a véleményem talán azért alakulhatott ki, mert ahol az esküvő lesz, ott eléggé gyenge a fényképész (ugye vidékről van szó). Így aztán egy rokonomat kértem meg, aki elég jó képeket csinált eddig. Ő azt mondta, hogy sétálgassunk össze-vissza, hátha találunk valami szép helyet a településen. Viszont én sem akarok olyan képet, amin inkább egy tál spenótban ülő tükörtojásra emlékeztetünk, így most arra próbálom a páromat rábeszélni, hogy "csak" úgy az utcán, érdekes épületek előtt történjen meg a fotózás. A másik helyszín ami izgatja a fantáziámat, (ezt a múlt évben hallottam valahol, és nagyon megtetszett) az pedig teljesen hétköznapi, mondjuk egy áruház, vagy nem is tudom. Bár ez utóbbi párom szerint kicsit bizar ötlet. (Mellékesen szerintem is, de pont attól érdekes)
Ha esetleg van valami ötleted, szívesen várom.
Szia:
Zsó
Előzmény: Lookretia (692)
cory Creative Commons License 2000.05.02 0 0 750
Sziasztok!
Mi most keressük a megfelelő meghívót. Azt elég hamar eldöntöttük, hogy nem csináltatjuk. De amik kaphatóak mindenféle képeslapboltokban, Ápiszokban, azok majdnem mind rettenetesen giccsesek. Végül egy hosszúkás, fehér, rajta egy fiatal pár felskiccelve. Szerintem nagyon szép. Tényleg elég húzós kézzel írni, de a csináltatás kiesett, az előre nyomtatottak nagyon távolságtartóak, és mind magázódnak. Mi szinte senkinek sem akarunk ilyet írni. Úgyhogy már megvan, hogy mivel töltöm a nyarat.
cory
Előzmény: Zsádele Bábele (723)
berku Creative Commons License 2000.05.02 0 0 749
Mamimti,
bizony. :-) Jól emlékszel.

Bogumil,
és én mikor tudok meg Rólad valamit?

Előzmény: Maminti (742)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.05.02 0 0 748
Kedves Tonyo!
zenekar minket is érdekelne, inkább fiatalosabb, ami nem lagzi lajcsit nyomat

2 fő inkább, mint három, van valami tipped? vagy bárkinek

előre is köszönöm!

Mikulás23 Creative Commons License 2000.05.02 0 0 747
sziasztok

Eloször "szólok hozzá" és ráadásul inkább kérdeznék: hollehetjónoicipotvenniazalkalomra /ugyan láttam már erre egy tippet miszerint a 6-os vilinger budai végállomásánál, dehát mindaketto végállomása Budán van....???/ aztán a bulival kapcsolatban: megfordult már valakinek a fejében, hogy mit csinál akkor, ha este 10-kor közlik vele, hogy elfogyott a piakeretösszeg? Van vmi jó ötletek erre?
Szívesen segítek étteremadatokkal, rendezvényszervezokével, mert van egy jó kis kollekcióm ezekbol.
Várom még DJ tippeiteket mer' az is kéne...
Van jo fotósom cserébe
köszi

Duhimar Creative Commons License 2000.05.02 0 0 746
Kedves Tonyo!
Köszönöm jó kívánságaidat, én is (mi is) gratulálunk Nektek!!!!:-))))

Nos, hát igen a szervezés:

A ruha már meg van, állítólag.
A polgári és az egyházi hely és idő is, sőt már az egyházihoz szükséges katekézist is elkezdtük. Egy kicsit szögletes a plébános, de miért pont az egyház lenne rugalmas?

A buli helye még igen képlékeny, mert van egy hely, ami rendben van, de még árban igyekszünk találni valamit. Tudod, szép legyen és olcsó vagy legalább ne drága.

Most éppen a zenekar, mint említettem és a meghívó van terítéken. Szerintem vannak stratégiai pontok, amely megnyugvást okozhatnak a szervezés dzsungelében. (időpontok, ruhák, helyszínek)
Ja, még gyűrű és fotós sincsen, de még pont 4 hónap van hátra.

Dm

Előzmény: Tonyo (745)
Tonyo Creative Commons License 2000.05.02 0 0 745
Duhimar

Egy héttel előbb mondjuk ki a boldogító igent mint ti ! Gratulálok nektek is !

Milyyen zenekarra gondoltál ? Egyáltalán mekkora a hely ? Milyen összeg áll rendelkezésre erre a célra ? Mi most foglaltuk le Húsvétkor, több ötletem is van 2-3 fősek. Az ár kb. 40 ezertől indul, és úgy tudom a DJ-k is 35-40 körül jönnek ki. Mégiscsak az élőzene az igazi !

Egyébként mindenetek megvan már (ruha, hely) ? Kíváncsi vagyok, hogy nagyon elkapkodom a szervezést, vagy más is ennyire előre gondolkodik.

Tonyo

Maminti Creative Commons License 2000.05.02 0 0 744
Hát, izé... :))) Nem nagyon akartunk vele dicsekedni, meg azt hiszem, a Tietek kicsit előbbre van, nem igaz? :)))
Előzmény: Bogumil (743)
Bogumil Creative Commons License 2000.05.02 0 0 743
Maminti kedves!
És ezt nekem innen kell megtudnom? :))))

Bogumil

Előzmény: Maminti (742)
Maminti Creative Commons License 2000.05.02 0 0 742
Berku, köszi! :)) Jól csalódom, hogy ti bizonyos évforduló környékén vagytok? (uhh, remélem jól emlékszem... :) ) :)
Előzmény: berku (741)
berku Creative Commons License 2000.05.02 0 0 741
Maminti, gratulálok! :-))
Előzmény: Maminti (715)
kockasfulunyul Creative Commons License 2000.05.02 0 0 740
Mi kb. 80 db. meghívót csináltattunk, az volt ennyi. A spanyol katalógus volt, amiből választottunk és állítólag azóta mintaként belekerült a meghívónk, annyira jó lett. Egyébként én is végignéztem rengeteg katalógust, a német, holland teljesen távol állt tőlem, a spanyolban sem volt könnyű olyat találni, ami mindenben megfelelt.

Ajánlom, hogy vigyetek magatokkal idézetet, mert ugyan van ott, de azok sablonosak és hirtelen nem tudtok választani.

Duhimar Creative Commons License 2000.05.02 0 0 739
Sziasztok, Örömmel találtalak meg titeket.
Nekem majd csak IX.2-án lesz az esemény, de a szerevezés.......

A meghívókra visszatérve: a Lehel utcában tényleg nagyon morózusok. Minden meghívót úgy szeretnének, ahogyan nekik tetszik, pedig nem az Ő ESKÜVŐJÜKRŐL van szó! Egyébként tényleg sok fajta meghívó van, de Te kedves vásárló ne variálj, ez van. Ha kell kell, ha nem, akkor nem. Kár.

Nekem a zenekar a kardinális kérdés. Van valalkinek zenakar gyűjteménye?

Dm

Maminti Creative Commons License 2000.05.02 0 0 737
Így igaz, még sokkal nagyobb az öröm, hogy megoszthatjuk a családjainkkal is, senki nem húzza a szája szélét, hanem együtt örül velünk. Úgyhogy most mindenki vigyorog, mint a vadalma... :)))
Előzmény: Zsádele Bábele (734)
Én_x Creative Commons License 2000.05.02 0 0 735

KÖSZÖNÖM a tanácsokat :-))

(az ár, amit említettem - 205-350 Ft/db Székesfehérváron érvényes. BP-en valószínüleg más árak vannak, pedig ezeket is onnan hozzák, az tuti!)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!