Keresés

Részletes keresés

csinnnKA Creative Commons License 1999.04.26 0 0 301
Berku!
Bugi bácsinak tökéletesen igaza van, hülyeség elrohasztani az egészet. Ha szárítani akarod, hadd száradjon (ne rohadjon). :-)
Márti a főnökasszony, létezik még egy alacsony vékonyka-nyüzüge férj (gondolhatod, a kis dunduli mellett milyen jól mutat), és van egy -asszem szőke hajú- alkalmazott. Ez a teljes létszám. Mártit nem tudod összekeverni, mert tök aranyos, begurul a 80-90 kilójával, és amint megtudja, hogy nincs ötleted, ő sziporkázni fog. És jó sok fényképet mutogat majd (jujjj, köztük az enyémet is?), szebbnél-szebb csokrokkal.

Okmány-intézés:
rendőrség tök pimasz hangon írt, hogy azonnal de izibe menjek be névviselési ügyből kifolyólagosssssan. Erre zsipsz-zsupsz lecserélték a személyimet... a szép, régi személyimet... a 14 éves kori bébi-fényképemmel... amit ungy, de ungy szerettem! :-(
Úgyhogy nem árt, ha útlevél-ügyileg rákérdezel a yardon. Bár szerintem az sem dráma, ha az útleveled szerint még lányfejjel léped át a határt, miközben suttyomban már asszonyi sorban leledzel! ;-)))

Előzmény: berku (298)
berku Creative Commons License 1999.04.26 0 0 300
Csak addig csavarnám be, amíg eljutunk a panzióig, ott vízbe tenném. Jól értem, Te azt mondod, hogy esküvő után rögtön lógassam fel, vagy még állhat pár napot vízben?
Szülinapi rózsacsokrot szárítottam már le, némelyik egész szépen sikerült. (De ott csak a rózsát tartottam meg, körítést nem.)
Előzmény: Bugi bacsi (299)
Bugi bacsi Creative Commons License 1999.04.26 0 0 299
Ha becsavarod nedves törülközőbe, jó esélyed van rá, hogy három nap alatt elrohad. Ha mindenáron meg akarod tartani, akkor még melegében vedd ki a vízből és fejjel lefelé lógatva szárítsd ki.
Azért nem árt, ha szakemberrel megkonzultálod, hogy mi is a menet.
Előzmény: berku (298)
berku Creative Commons License 1999.04.26 0 0 298
csinnKA,
cím felírva, remélem Mártit is ott találjuk. (Többen is dolgoznak ott?)
Nálam az 1. pont esete forog fent! :-) Illetve annyit tudok, hogy kerek csokrot szeretnék, talán fehér, vagy barackszín rózsából, de lehet, hogy látok valami mást, ami jobban tetszik. Épp ezért nagyon örülök, ha tud majd képeket mutatni. Valamint én is nagyon fontosnak tartom, hogy a fő virágot hogyan, mennyire fantáziadúsan "körítik".
Beszámoló jön majd!
Mi a szombati esküvő után vasárnap indulunk nászútra. Már korábban írtam, hogy nem akarom eldobni a csokrom, de annak sem lenne értelme, ha otthon maradna nélkülem, úgyhogy lehet, hogy őrült ötlet, de azt hiszem hozom-viszem magammal Ausztriába. Belecsavarom majd a szárát egy nedves törülközőbe. Jobb ötlet?
Már házasok,
hogy is van ez az esküvő utáni okmányintézéssel? (Személyi, útlevél...)
Előzmény: csinnnKA (297)
csinnnKA Creative Commons License 1999.04.26 0 0 297
Berku!
Jaj, úgy izgulok! ;-)
Cím felírva? Minden rendben?!
Mártit keressétek (Hammer Márti?), egy alacsony, dagi csaj, tök aranyos, nagyon kedves, elképesztő csokrokat tud varázsolni. Két esetben nagyon jó:
1. ha sejtelmed sincs mit akarsz,
2. ha pontosan tudod, hogy mit akarsz! :-)
Ugyanis ha valami miatt nem lenne jó az ötleted, ő azonnal figyelmeztet, elmondja, hogy mi-mi, mit-miért stb. Részletesen meséld el neki az álom-csokrodat, és nyugodtan alhatsz az esküvődig: csodás virágod lesz! :-)
Tudod... végigéltem egy-két esküvőt (elsősorban barátnőkét), ahol a menyasszony szünet nélkül azzal fog elfoglalva, hogy visszadugdossa a csokorba a kihullott virágszálakat, dekorációt stb.
Én mondtam is magamban, hogy megőrülnék, ha még ezzel is foglalkoznom kéne, hogy szét ne essen a csokrom az esketés előtt/alatt/után.

Szóval Mártikát ajánlom figyelmedbe, hivatkozz rám (Rózsáné-Csilla). Tavaly május 16-án volt az esküvőnk. (Mi voltunk azok, akiknek virággal feldíszítették a lakás-ajtaját - így bizti tudni fogja.) Pláne, mert a húgomnak 5 éve volt az esküvője, de még így is emlékezett ránk. Amúgy mind a mai napig hozzá járunk virágért, ha vendégségbe valami igazán széppel akarunk kirukkolni!
Nu... holnap (max. holnapután) aztán beszámolni ám!!! ;-)

Előzmény: berku (295)
Bugi bacsi Creative Commons License 1999.04.26 0 0 296
Sziasztok!
Az esküvői csokor megtartása érdekes kérdés. Annál is inkább, mert a mi esetünkben kettő darab csokorról van szó. A polgári esküvő csokra tavaly március 7-e óta pihen egy kisasztalon a nagyszobában. A templomi (ami kb. kétszer akkora) "csak" augusztus 7-óta. Nagyon érdekes látványt nyújtanak elszáradva, összetöredezve, porosan, ugyanakkor ünnepélyesen a kupi közepén. Mivelhogy lakásfelújítás zajlik, de nagyon.
Az álláspontom egyébként: repüljön az a csokor, hátha valaki nagyon el akarja kapni!
Bugi néni nagyon odavolt a csokrokért, hát megtartottuk. Bár mostanság már Ő is hajlik a kompromisszumra.
berku Creative Commons License 1999.04.26 0 0 295
csinnKA,
ha minden igaz, ma megyünk az általad ajánlott művészi virágkötőhöz. :-))
Remélem, 6-ig nyitva van.
Előzmény: csinnnKA (294)
csinnnKA Creative Commons License 1999.04.26 0 0 294
Piroska! :-)
Tényleg gyönyörű volt a menyasszonyi csokrom. Pont olyanra sikeredett, amilyenre előtte megálmodtam. Egy művész a virágkötőnk, nem vettem zsákbamacskát, már a húgom esküvőjére is ő csinálta a virágot. Az autódísz is csodaszép volt, mindenki megbámulta, a legszebb volt a házasságkötő környékén. Na és hát persze nem tagadhatom: a szívem vérzett a csokorért, nem is tudtam, mit csináljak. Én is gondolkodtam "csokordobáson", de megmondom neked az őszintét, nem volt hozzá szívem. Otthon nézegettem, úgyis csak majdnem egy hét múlva mentünk nászútra. Addigra pont kinyíltak a csodaszép sárga rózsabimbók, és egy álomszép hatalmas bokréta lett a decens kis menyasszonyi csokorból. Aztán szép lassan elszáradt az egész. A flamingó-virágot nem lehet tartósítani, ezért nem vittük el. Jelentem, egy hónappal ezelőtti költözésünkkor dobtam ki a mindaddig szekrény tetején egy kis üvegvázában megbúvó virágot. (Az apró virágok törtek, hullottak, a csodaszép piros flamingó-virág barna csoffadt pocséksággá vált... szóval ki kellett dobni. De még közel egy év után is majdnem belehaltam az "elválásba".)
Tégy legjobb belátásod szerint.
(Én nem bántam meg, hogy eltettem, minden házassági hónapfordulón megpihent rajta a tekintetem, s eszembe juttatta azt a különleges, izgalmas napot.)

Amúgy hogy sikerült az eljegyzésetek? :-)

Előzmény: Sinkovics Piroska (286)
berku Creative Commons License 1999.04.26 0 0 293
Sziasztok!
Újra itt! Bár a cégem "kellemes" meglepetéssel fogadott: egy körlevéllel, miszerint csak üzleti információkat továbbíthatunk a Neten. De hát csak nem fogom abbahagyni létfontosságú kérdések megtárgyalását? ;-)
Valaki kérdezte, hogy lesz-e, aki megelőzi őt, nos hát igen, én már a végső hajrában vagyok, 2 hetünk van május 8-ig.... Izgulok!!!
Nem csak az anyóssal lehetnek problémák. Apám már két időpontot lemondott, talán a hétvégén át tudjuk nekik is adni a meghívót. :-( (Aki olvasta a megboldogult Mostoha topicot, esetleg emlékszik, még sosem jártam náluk. Gondoltuk, itt a nagy alkalom. :-I ) Csepp, Nálad van újság?
csabcsi Creative Commons License 1999.04.23 0 0 292
Sziasztok lányok!
A csokorszárítás nálunk is bejött, szépen egyben van egy éve (sárga rózsák) és kedves emlék. Ha érdekel vkit, van néhány kép: http://w3.swi.hu/csabcsi/
Az esküvő pedig fent van a neten: http://www.eskuvo.hu/
paty Creative Commons License 1999.04.23 0 0 291
Sziasztok!
Köszi Macs! A csokor formájáról az elképzelésem nekem is az, hogy hosszúkás, nyújtott fazonú legyen. A ruhám egyébként abroncsos lesz.
Várom további válaszaitokat!
süni Creative Commons License 1999.04.23 0 0 290
Már megjelent. Pont ma láttam egy Lehel téri újságosnál.
Előzmény: csepp (288)
Macs Creative Commons License 1999.04.23 0 0 289
Szvsz esküvőre túl domináns a vörös rózsa csokor, mivel az erős színek vonzzák a szemet mindenki a virágot fogja bámulni, nem pedig téged. Ezt ugye nem akarod?
Az én esküvői csokrom orchideákból állt (lila és halvány narancssárga), fehér rezgőkkel. Kis kör alakú csokor volt.
A csokor milyensége nagyban függ attól, hogy milyen lesz az esküvői ruhád. Ha szolid szűk ruhában akarod kimondani az IGEN-t, akkor nem célszerű egy nagy csokor. Viszont, ha nagy bővülő abroncsos ruhád lesz, ahhoz csak a nagy csokor érvényesül (csepp forma).
Előzmény: paty (287)
csepp Creative Commons License 1999.04.23 0 0 288
Nem tudjátok, mikor jelenik meg az új Esküvő magazin?
Úgy emlékszem az előző számban azt írták, hogy április elején jön a következő, de én még a héten is hiába kerestem.

Amúgy be lettem mutatva,
jól sikerült, bár egész hétvégén vacak volt az idő, így a kirándulási tervünk elmaradt. Túléltem az anyós-apóssal egyedül töltött időt is, tényleg nagyon kedvesek voltak.

Nekem még nem volt problémám após-anyós-jelöltekkel, ex-em szüleivel is elég sok időt töltöttünk, ott is laktam néhány hónapot, amikor nem kaptam koleszt, az ex pedig külföldön volt. Akkor is felköszöntöttek a szülinapomon, amikor a fiacskájukkal már régen szakítottunk.

paty Creative Commons License 1999.04.23 0 0 287
Sziasztok!
Én már előre látom, hogy nem lesz szívem megválni a csokromtól. Én megtartom, kiszárítom. Így nem tart el örökké, de valameddig megmarad.
Az is igaz viszont, hogy nem mindegy, milyen virágról van szó, valamelyik csúnya szárítva, színét is elveszíti.
Az én csokromat egy rokon fogja csinálni, aki virágkötő, s nem akármilyen. Az volt az elképzelésem, hogy mivel imádom a rózsát, bíborvörös, bársonyos szirmú rózsából csináltatom a csokromat, apró rezgőkkel, zölddel. De múlt héten, amikor meghallotta, hogy ilyet szeretnék, akkor azt üzente nekem, hogy mindenképpen le akar beszélni róla, mert a vörös rózsa már nem divat, s különben sem lehet jól társítani más színű virágokkal (de én nem is akartam, csak olyan fehér rezgő micsodákkal). Szerintetek is igaza van? Lehet hogy maradi vagyok? A ti csokrotok milyen lesz, volt?
Tanácsokat kérek szépen! Előre is köszike!
Sziasztok
Sinkovics Piroska Creative Commons License 1999.04.23 0 0 286
Sziasztok!
Tegnap írtam nektek egy nagyon-nagyon hosszú levelet, de mikor el akartam küldeni lefagyott a rendszer..... Jó, mi? Nos csinnKA Neked valóban gyönyörű lehetett mind a tortád, mind pedig a csokrod. Tényleg!
Ti mit csináltatok a menyasszonyi csokrotokkal?
Én hallottam a virág tartósításról, de azt is tudom, hogy ez nem olcsó mulatság.... Kiszárítani azonban nem akarom, mert az olyan "halott" dolog... Vagy mégse?
Szívem szerint eldobnám a templomból kijövet, hozzáteszem, hogy lenne barátnőm, aki örömmel el is kapná...... rá férne már egy férjhez menetel.... De nem tudom, mert ugyanakkor meg sajnálom is! Megvan! Csináltassunk két egyformát! He-he-he! :-))))
De most komolyan! Szerintetek mi legyen? Tartósítsuk, szárítsuk, vagy dobjuk bele a "tömegbe"? Én ez utóbbira próbálom ráhangolni magam... Szerintetek ne sajnáljam? Dobjam bátran?! Vagy inkább félve, de akkor is?! Mit tegyek? Várom véleményeteket! Pusszantok mindenkit!
Ui: Most vasárnap lesz a hivatalos eljegyzésünk, anyós nélkül......
csinnnKA Creative Commons License 1999.04.21 0 0 285
Yv:
1. nekem világos élénkpiros (kisebb fajta) flamingó-virág és sárgarózsa(bimbó) volt a csokrom, és képzeld, ugyanilyen virágok voltak a tortán is. Óriási sikere volt ennek az "egyformaságnak". A vacsin mindenki ájuldozott, milyen ügyes volt a cukrász! :-DDD
2. ne fogadd meg, hogy nem fogod utálni a menyedet, mert lehet, hogy ő igaziból egy rettenetes kis fúria lesz! :-)))))))
(Csak semmi elhamarkodott kijelentés.)
3. Vő-após viszony?! Hm! :-I
Azt hiszem, hogy azok a fiús papák, akik nagyon szeretik a lányukat, kicsit szintén féltékenyek a "konkurrenciára", plusz -pszichológiából tanultam- van még ugyi az is, hogy a lányos papák azért haraxanak az első "gaz csábítóra", mert az nőt csinált az ő kis szűz virágszálukból. Mire a leányzó a férjhez menésig jut, szerintem a legtöbb papa rutinos, jól bírja a gyűrődést, beletörődött abba, hogy immáron nem ő az egyedüli férfiú leánykája szívében. Szóval amíg a fiús mamák azt mondják, hogy "Na kisfiam, élj, szórakozz, ismerj meg minél több nőt, fektesd le az összes csajt, csak meg ne nősülj!", addig a lányos papák -szerintem- örülnek, ha majd biztonságban tudhatják leányuk életét egy rendes, jóravaló fiú mellett. Nálunk a családban sosem voltak surlódások, de azért a húgom esküvőjén az apu nagyon elérzékenyült, hogy az ici-pici leánykája férjhez ment. ;-)
Előzmény: Yv (283)
Yv Creative Commons License 1999.04.21 0 0 284
Piroska! Szurkolunk nagyon! A lényeg, hogy a fiú szeressen és boldog legyetek!

Upsz! Most weszem észre, hogy előbb nyomtam egy felesleges entert:)

Előzmény: Sinkovics Piroska (281)
Yv Creative Commons License 1999.04.21 0 0 283
CsinnnKA: a torta tényleg nagyon szép lesz:) Wégül két emeletes mellett döntöttem, csokis és sherrys. Hét rózi lesz rajta, walószínűleg sárga, miwel a csokor sárga-kék színekben fog pompázni:)

Megfogadom Nektek, hogy én a menyemet nem fogom útálni:))))

Tényleg! Após-wő között is olyan gyakoriak a surlódások? Én apucim wolt-Gáboromat se kedwelte, amíg együtt éltünk. Azóta persze milyen yoba wannak. Most éppen Ádámom a soros, az útálatban:) Bár nem is tudom, hogy ez útálat-e? Wagy csak féltékenység?

Előzmény: csinnnKA (280)
Sinkovics Piroska Creative Commons License 1999.04.21 0 0 281
Sziasztok!
Köszike a hozzászólást! :-)
Ha minden igaz, jövő héten összeköltözünk, szurkoljatok! Anyós pajti hallani sem akar rólam.... de nem baj! A fő, hogy a fia igen!
Mindenkit pusszantok!
:-))))))
csinnnKA Creative Commons License 1999.04.20 0 0 280
Yv:
vannak anyósok (anyós-jelöltek), akik tényleg hót komolyan úgy fogják fel, hogy Te (illetve az adott meny-jelölt) elveszed tőle a fiát. Ez pedig éppen elég ok arra, hogy utáljon. Szóval "mindössze" arról van szó, hogy primitíven állnak a kérdéshez. Ha felfognák, hogy nem veszed el a fiát, hanem "ez az élet rendje", akkor megnyugodna, tán még örülni is tudna a szeretett(?) fia boldogságának. De így nem tud örülni, csak szorongani és áskálódni. Ez van. Általában az idő (unokák) megoldja ezt a kérdést... na és persze sok esetben a menynek majd "bizonyítania"(!) kell kiválóságát az anyós előtt. (Talán ez a legrémesebb, ez a bizonyítás, mintha a fiát megkapni valami földöntúli kegy lenne, nem?)
Hát ez van. :-I

TORTA: sherrys, hmmm... finom lesz (és gondolom, szép is). :-)

Előzmény: Yv (279)
Yv Creative Commons License 1999.04.20 0 0 279
CsinnnKA: tudom, és ezért igen szerencsésnek érzem magam. Csak tényleg nem tudom felfogni, hogy mit útálnak rajtunk? Hiszen nem is ismernek.
Ádám azóta már megbarátkozott Edittel, a wolt anyóssal:) Sőt már néha unszol, hogy menjek HOzzá látogatóba, mert már régen woltam. Wiszont az is tény, hogy azóta nem "anyósomoztam" le Őt.
A tortát ma fogjuk megrendelni. Csoki és sherry ízű lesz. Ha nem tudja két emeletesre megcsinálni, akkor még citrom ízű emelet is lesz rajta.

Kicsi Emma: nálunk az a szerencse, hogy a cuccokat ismerősöktől szerezzük be. Így barátibb árat számítanak fel.

Előzmény: csinnnKA (255)
Bugi néni Creative Commons License 1999.04.20 0 0 278
Kedves tamagocsi szabadmadár!
Egyetlen párom két hete volt legénybúcsún, érdekes dolgokat mesélt. Hajnali 4-kor ért haza roppant jókedvűen, bár ő nem volt berúgva. Az élménybeszámolójából nekem úgy tűnt, hogy a férfi emberek többségének célja a lerészegedés volt. Ennek érdekében mindent meg is tettek, de volt énekléstől kezdve (Bon Bon együttes Pia-olimpia c. számára) leszbi show-ig minden. Az esküvőn összefutva a legénybúcsú vendégei váltig fogadták, hogy ők ugyan nem isznak sokat a vacsorán, ugyanis egy részüknél emlékezetkiesés lépett fel.
Arra a kérdésre, hogy konkrétan mit tehetsz meg, annyit tuok válaszolni, hogy amit az erkölcsi normáid megengednek illteve amivel nem bántanád meg jövendőbeli hitvesedet.
vmoni Creative Commons License 1999.04.19 0 0 277
Kedves Tamagocsi szabadmadár!
Amit te úgy érzel, hogy megtehetsz párkapcsolatodban (vagyis nem sérted meg szíves választottját), azt tedd meg nyugodtan. Én mindenesetre unodorodom a kedves barátok által hőn szeretett 1 éjszakás kapcsolattól... Gondolom, érted, mire gondolok.

Piroska!
Nagyon örülök (ezt nem győzöm hangoztatni), hogy az újabb remények, egyéb sikerek előresegítenek téged ezen a nehéz szakaszon. Minden elismerésem a tiéd.
Egyet azért elárulsz nekem? Milyen lakást, és hogyan sikerült szerezned? Ugyanis mi is most pályázunk egy önkormányzati, kormfort nélküli felújítandó lakásra, de gyerek nélkül szerintem nem sok esélyünk van. Valami mást is ki kéne találni.
Indítottam egy LAKÁST, DE HOGYAN?! című "rovatot", légyszí írd bele a válaszod.
Előre is köszi.

Thor Creative Commons License 1999.04.18 0 0 276
Normál párkapcsolattal a HÁTTÉRBEN? Nem az van az előtérben? Vagy ez egy másik normál kapcsolat? :)))
paty Creative Commons License 1999.04.16 0 0 274
Sziasztok Mindenki!

Piroska! Te tényleg egy remek lány vagy! Újabb tanácsokat szeretnék adni, de bevallom nem tudok. Igazából nagyon próbálom magam beleképzelni magamat a te helyzetedbe, de tudod van az a mondás is, hogy csak az értheti meg igazán az embert, aki hasonló cipőben jár, vagy járt. S nálam szerencsére ez nem így van. Anyós és apósjelöltem nagyon szeretnek, még el sem jegyeztük egymást (igaz akkor már 1 éve együtt jártunk) már menyjelöltként beszéltek rólam. Igaz, hogy én nagyon korán be lettem mutatva, alig jártunk 3-4 hetet, s máris náluk találtam magam. Anyukája éppen főzés közepette volt, s a mai napig nem tudom, hogy az elérzékenyültségtől, vagy valami főzési hozzávaló hatására láttam könnybelábadni a szemét. Lehet hogy ez utóbbi, mert min hatódna meg egy anyuka 3-4 heti járás után egy barátnő bemutatása esetén. Úgy kezelnek, mintha a lányuk lennék az egyszem fiúk mellett. Sőt, még azt sem mondhatom, hogy elfogultak lennének vele, mert ha nem értenek egyet a fiúkkal, akkor nyíltan az én pártomat fogják. Szóval nálam minden OK.

Mindenkit üdvözlök!

Arabella Creative Commons License 1999.04.16 0 0 273
Egy kis jótanács: A vacsorára fözd meg "imádott anyósod" kedvenc ételét.
Meg fog hatódni! (Reméljük!)
Ültesd kitüntetett helyre. Kérd ki a véleményét függöny választáskor, falfesték vásárláskor. Vagy kérdezd meg, hogy SZERINTE minek örülne a fia jobban...
A szülinapi vásárlásra meg beszéljétek meg a pároddal, hogy mondja azt, hogy még ő sem tudja, mert valami hatalmas nagy titkolózásban vagy és holnap, a hétvégén fogjátok megünnepelni és már mindketten alig várjátok.
Aztán meg ha megvan a nadrág, akkor dícsérd, hogy milyen szép, és milyen jó lenne, ha vennél hozzá egy remek zakót, vagy cipőt.
Drukkolok neked!
Előzmény: Sinkovics Piroska (271)
Alex99 Creative Commons License 1999.04.16 0 0 272
Bocs mindenkitől, de az anyós-témához szeretnék néhány szót fűzni.
Miután árvalányt vettem feleségül (szóval az anyósom már nem élt), igy csak jó édes muterkámat tudom leírni, mint anyós.
Ő is megpróbálta pici fiacskáját a nőstény fenevadaktól megvédeni, de amikor belátta, hogy nem megy, felvette a jó anyós álruhát. Persze időnként szerepéből kiesvén próbálkozott nálam életem párjának hibácskáit felnagyítani. Ilyenkor visszaéltem az anyai szeretettel, és közöltem, ha nem hagyja abba, akkor nem kell feltétlenül őket olyan sürün meglátogatnunk.Ilyen esetek időről-időre előfordultak hasonló eredménnyel.Persze az igaz, hogy ezek után 4-5 hét elvonás következett be, és újra béke, öröm, angyaloscskák repkedtek a családi égbolton. Látszólag feladta a dolgot, de végleg talán soha. Egyébként pedig muterkám, mint anya nekem a legjobb, de mint anyós nem ugyanaz.
Végezetül az anyósokat csak saját fiú vagy lánygyerekük tudja kordában tartani, véleményem szerint.
Mégegyszer elnézést, hogy belepofáztam.
Jó hétvégét mindenkinek.
Sinkovics Piroska Creative Commons License 1999.04.16 0 0 271
Kedves Mindenki!
Nem üdvözlök mindenkit külön-külön, hisz' oly sokan reagáltak soraimra, hogy nem lenne egyszerű a teljesség igényével megtennem ezt! KOMOLYAN KÖSZÖNÖM SORAITOKAT, BIZTATÁSOTOKAT, EGYÜTTÉRZÉSETEKET, TANÁCSAITOKAT! ŐSZINTÉN MONDOM, MEGTISZTELTEK, HOGY ENNYIRE AGGÓDTOK A SORSOM ALAKULÁSA FELŐL! KÖSZÖNÖM BARÁTAIM!
Hát, azóta nem sok változott! Már ami anyós-pajti hozzáállását illeti. De történt viszont más kellemes dolog az életemben! Képzeljétek, úgy néz ki végre sikerült találnom egy kis lakást, és végre összeköltözhetünk a vőlegényemmel! Anyós magára marad, persze nem hiszem, hogy a fiacskája minden kapcsolatot megszakít vele, bármennyire is mondta első dühében..... De az anyja! Mégse tilthatom el tőle! De én nem vagyok rá kíváncsi! Ha sikerül berendezkednünk új közös otthonunkba, meghívom egy vacsira. De már tudom előre, hogy nem fog eljönni! De nem baj! Ezt az egyet még megpróbálom, aztán soha többet! Az esküvőnk aug. 21-én lesz. Nem tudom addig alakul-e valami. Ha nem, érdekes lesz... Nézzétek, én úgy döntöttem, hogy ha a fia engem választ, akkor kénytelen belenyugodni! Ez meg már fél siker! Azt viszont tanulnom kell, hogy ne érezzem személyes sértésnek azt, ha a párom olyan manővereket hajt végre az előbbi esetek ismeretében, amit épp ma! Történt ugyanis, hogy a kedves mama felajánlotta a fiacskájának, hogy születésnapja lévén vesz neki egy nadrágot és menjenek el kiválasztani! Úgyhogy ma azért nem találkozunk, mert a kedves párom anyucival nadrágot vesz! Én "kissé" megsértődtem amiatt, hogy a párom ezt szó nélkül elfogadta! Úgy gondolom az lett volna a helyes, ha azt mondja - amit egyébként én tettem volna! -, hogy "Köszi anyu, de nem tartok rá igényt! Szülinapi ajándék helyett inkább a menyasszonyomat illene fogadnod végre!" Ha a vőlegényemet az anyámék így megalázták volna, egy zsebkendőt nem fogadnék el, és már rég elköltöztem volna! De ő azt mondja, hogy nem baj, az a nadrág jól jön, és anyuci ezzel úgysem ér el semmit! Csak én már hallom előre: "És a kedves mennyasszonyodtól mit kaptál születésnapodra?! Nem vett neked semmit?! Bezzeg én....."
Na, hagyjuk, mert csak megint szomorú leszek! Inkább örülök, hogy kapok egy saját lakást, ami - valljuk be őszintén - 26 éves lánynak nem igen adatik meg manapság....!
Szurkoljatok, hogy minden jó legyen! :-)
A tortáról annyit, hogy valóban nem drága a 80 Ft/szelet! Itt nálunk 120 körül jön ki egy szelet! Úgyhogy én a munkahelyemen - merthogy itt tartjuk a bulit is: pontosabban a Duna parton egy kis csónakházban - rendelem meg a tortákat a cukrásznőtől, mert így kb 40-50 Ft-ra jön ki egy szelet! :-)
Amúgy ez tényleg egy gusztustalan dolog, hogy ha megtudják: a csokor, a torta, a bármi esküvőre lesz, akkor minimum háromszoros áron adják..... Ez legalább olyan, mint a virágüzlet a temető bejáratánál..... bocs, rossz példa volt, de azt hiszem értitek mire gondolok! :-)
Sziasztok! Írjatok magatokról és ne felejtsétek: MINDIG LÉGY VIDÁM! (Ezt mondom magamnak is mindig - több kevesebb sikerrel! ) :-)
Arabella Creative Commons License 1999.04.16 0 0 270
Tudom, tudom, nem győzök eleget hálálkodni a kis Jézusnak:))
De féltem nagyon, mert tudtam, hogy a kiskedvenc kiskedvence vagyok és ez nem mindig szokott jól elsülni.
Nekünk sikerült.:)
Előzmény: csinnnKA (269)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!