Keresés

Részletes keresés

Fatboy Slim Creative Commons License 3 napja 0 0 759349

ja. vagy egy motivacios trener

Előzmény: A másik határbíró (759331)
ontur Creative Commons License 3 napja 0 0 759348

csak ő nem gondolta magát cserének a hírek szerint.

Előzmény: Sisak88 (759344)
Détáridöme Creative Commons License 3 napja 0 0 759347

így van, kiegészíették egymást, Varga és Kodro nagyjából ugyanaz a stílus, amiből egy is elég ha pályán van.

Előzmény: Sisak88 (759344)
Détáridöme Creative Commons License 3 napja 0 0 759346

így van, Dinamo is hol a Bl-ben, hol csak a KL -ben.

most ők is a realnak szurkolnhatnak, mert ahogy most állnak a dolgok, rögtön a BL playoffban kezdenének.

Előzmény: Sisak88 (759342)
Ez666 Creative Commons License 3 napja 0 0 759345

Szerdán az egyik szögletünknél nem is 2, hanem 3 játékosunk toporgot a szögletzászlónál.

Ki találja ki ezeket a baromságokat?

Mi a faszt vár vajon tőle?

Előzmény: Dr.W.Gy. (759339)
Sisak88 Creative Commons License 3 napja 0 0 759344

Pesic teljesen megfelelt Varga cseréjének. Volt pár fontos gólja, pont a keretből való rejtélyes száműzetése előtt kezdett gólerős lenni. Meg kb. neki köszönhetjük az EKL csoportból való továbbjutást leginkább. Ha nincs a Cukarickinek lőtt győztes gólja a 98. percben....

Előzmény: Dr.W.Gy. (759341)
Détáridöme Creative Commons License 3 napja 0 0 759343

Pesic nincs feljebb, Kodro megjárta a spanyol 1.-t csak nálunk mutat nagyon keveset.

én azért még nem írnám le, Zakinak is kellet egy jó félév mire hasznát vettük.

Előzmény: Dr.W.Gy. (759341)
Sisak88 Creative Commons License 3 napja 0 0 759342

Szerintem egy kicsivel elérhetünk nagyobb bravúrt, mint eddig a közelmúltban. Ugye a legnagyobb bravúrunk a BL csoportkörbe jutás ott a pontszerzés + az EL csoportelsőség/nyolcaddöntő. Kicsit ha megnézzük a környező ország bajnokcsapatait a közelmúltban. S most nem a Salzburggal és a Sahtarral jövök, mert az ő költségvetésük nagyon a sokszorosa lehet. A Dinamo Zagrab és a Slavia Praha jutott EL negyeddöntőbe. A BL csoportkörben előbbi egyik éven 4, utóbbi 2 pontot szerzett. Talán a közeljövőben mi is érhetünk el valamelyik éven EL negyeddöntőt vagy BL-ben 2-4 pontot. Nyilván most nagyon nem vagyunk olyan állapotban per pillanat. 

Előzmény: Dr.W.Gy. (759339)
Dr.W.Gy. Creative Commons License 3 napja 0 0 759341

Pesics azért egy polccal feljebb van mitn Kodro, pont az ilyen meccseket szokta megnyerni nekünk, mint a szerdai (meg a dózsás :-)

Monduk ez utóbbi Gojakra is igaz, akinek egy jó mecse volt az nb1-ben, a legjobbkor, haha. De egyébként nulla a fickó, Gavrics is ide tehető, akiért szintén nemzeti gyász tört ki hazájában, aztán Soroksár szintű.

Előzmény: Törölt nick (759336)
ShowersOfRamRanch18 Creative Commons License 3 napja -2 1 759340

MÀTÈ CSABA! MÁTÉ CSABA!

Dr.W.Gy. Creative Commons License 3 napja 0 0 759339

Nagyjából igaz ez, de szerintem ez az egy helyben topogás rendben van. Kubi se érti meg, hogy nincs ennél feljebb, mint domináns hazai és csoportkörös nemzetközi szint, néha tavasz. Gazprommal se lesz feljebb, szerintem nem is kell feljebb menni. És ez nem a "merjünk kicsik lenni", hanem a realitás. Ettől még az évi 3 edző meg a 6-7 játékos kicserélése nem jó.

 

A vége teljesen igaz, Civic erőltetése, a két emberes szögletért meg egyenesen büntetést fizettetnék. Mi értelme lepasszolni 1 méterre, hogy az adja be onnan? Ezzel csak egy emberrel kevesebbünk lesz bent, mert ott téblábol a sarokban. A matek egyébként ezt mutatja (van erről jó könyvem), hogy a szögletek meglehetősen hatékonytalanok gól szempontjából. De azért nem lehet ördöngösség beadni jól, ami nálunk 10-ből egyszer sikerül. Bezzeg gólt kapni tudunk belőle.

Egyébként lehet az edzőink olvasták ezt a könyvet és követik a nemzetközi trendet, ahol szintén nem nagyon lőnek mesziről, mert az sem hatékony. De a betömörült védelem ellen azért meg lehetne próbálni, mert a négyszer körbejáratott labda 30 méterre a kaputól, majd egy szar beívelés vagy cselezésbe labdavesztés rosszabb opciók.

Előzmény: Törölt nick (759334)
Törölt nick Creative Commons License 3 napja 0 0 759338

Bocs, ő a Dinamotól jött, de ettől még ő volt.

Előzmény: Törölt nick (759336)
Détáridöme Creative Commons License 3 napja -1 0 759337

bosnyák, nem szerb.

anno gólt vágott nekünk a 0-4-es meccsen az üllőin.

Előzmény: Törölt nick (759336)
Törölt nick Creative Commons License 3 napja -1 0 759336

Nem Pesic, mondjuk nálam ő is megye 2.

Talán Gojaknak hívták ezt a messiást akit a Zvezdától szereztünk meg.

Előzmény: Détáridöme (759335)
Détáridöme Creative Commons License 3 napja 0 1 759335

-az EB-re csak 3 játékosunk megy

-egy helyben topogunk? igen, de nem azon a szinten hogy bukunk a selejtezőkön, hanem folyamatos csoportkör van.

-szintet lépni? azt hiszem egy EL vagy KL tavasz megérése után már nagyon nincs előre, ahhoz jobb nb1 kellene.

-ki nem ismeri fel a kaput? Pesicre gondolsz, akkor pont ő a ki felismeri, ha más játékelemben nem is penge.

 

Előzmény: Törölt nick (759334)
Törölt nick Creative Commons License 3 napja -2 2 759334

Első reakcióm az ügyben: yeesss, van isten.

De : Igazából jó ez nekünk??

 

Szerintem is érdekes, hogy az új szezonra szerződtették, de nem bír 3 napot maradni és elköszönni rendesen.

Ezt a döntést a játékosok tudták, ez megmagyarázná a szerdai teljesítményt, de ha egy edző távozása miatt képes egy játékos elbukni egy kupát ami utána szerepel a neve mellett akkor ott gondok vannak a fejben.

 

Tartom a haverokkal kibeszélt véleményem :  5 éve egy helyben topogunk.   Innen szintet lépni nagyon nehéz lesz.

Edzők jönnek-mennek, játékosok jönnek-mennek, így nem lehet építkezni. 1 év alatt 3 edző???  Ez normális??

Nem új játékosokban kéne feltétlen gondolkodni hanem a jók megtartása is fontos lenne, mert nincs olyan csapat  világon aki fél évente 5-6 új játékossal el tud érni nagyobb sikert. ( ez a bajnokság nem siker) 

Értem én, hogy jelenleg az átjáróház-ugródeszka a pozíciónk a nemzetközi körforgásban, de így az is marad.

Nyilván kellene még két magyar csapat aki kicsit emelne az ország megítélésen a koefficiens pontok gyűjtögetésével, de vicces, hogy idejön egy szerb játékos aki után nemzeti gyászt rendelnek el szinte, olyan áron amiért mi eladni se nagyon tudunk és gyakorlatilag kiderül, hogy a kaput fel sem ismeri, és nem bír a labdába egy egyeneset rúgni. 

 

Erőltetjük ezt a Civic gyereket 120 percig, a padon meg ott ül Pászka , akit gyakorlatilag sikerül teljesen leépíteni. 

Teljesen veszélytelen szögleteink, beadásaink vannak,  kér emberes szögleteket erőltetünk. ( szájba kéne rúgni aki ezt engedi) 

Nincs egy játékosunk aki nemhogy 20ról, de 15ről sem tud lőni. Szevikjan éppen tudna, de azt padoztatjuk 105 percig :) )

Felállt védelem ellen rúgjátok rá ,b+ aztán vagy kipattan valakiről egy játékosunk elé vagy bapattan a kapuba valaki hátán. Ezt már az ovisok is tudják. 

 

Szóval, jön egy edző a selejtezők elött, a csapat az EB miatt szerteszét, gondolom jönnek újak, lesznek távozók is. Majd bemutatkozunk az első selejtező elött az öltözőben, sziasztok, az a kapu , abba kéne betalálni, hajrá !? 

 

A klubb kommunikációja siralmas, mossák kezeiket módszer. 

Az agyon sztárolt Hajnal mit csinál a háttérben, hogy senki nem jó nekünk, mindenki elkezd hanyatlani? 

 

 

Détáridöme Creative Commons License 3 napja 0 0 759333

CL-TH option 1: If Real Madrid wins the Champions League then the access list will be directly re-balanced according to the club ranking of champions in the qualifying stages: The champion with the best club ranking (Shakhtar Donetsk) moves from CL-PO to CL-LS, The champion with the best club ranking in CL-Q2 (or Slavia Praha, or FC København, or Dinamo Zagreb) moves from CL-Q2 to CL-PO, The champions with the best club ranking in CL-Q1 (Ferencváros and Qarabag FK) move from CL-Q1 to CL-Q2, Since there are now only 14 CL-Q1 losers in CO-Q2ch, two of them get a bye to CO-Q3ch (to be determined by a draw).

Dr.W.Gy. Creative Commons License 3 napja 0 2 759332

Így van, egyetlen jó megmozdulása sem volt, a probléma nem a le, hanem a becserélése. Persze ezt nem lehetett tudni, akár rúghatott volna két gólt is. 

Amire utaltam, hogy ez a gyors távozás más megvilágításba helyezi, de lehet hogy csak konteós vagyok.

Egyébként is nagyon fura ez, kupadöntő előtt, 3 nappal a bajnokság vége előtt. Nyilván nem egy nap alatt zajlott, legalább pár hét kell egy ilyen letárgyalásához, azaz Sztankó ezt a háttérben már régóta egyengeti. Ez is oké, ez egy ilyen iparág, joga van hozzá, de meg szokták várni a utolsó meccset, sőt bankettet stb., aztán utána. Ráért ez volna mondjuk 3 hét múlva is. 

 

Kubiék betették ezt a 4 hónapos dolgot, egyértelműen azért, hogy a saját seggüket védjék és ne legyen nekik drága, ha ki kell rúgni. Mert az 100%, hogy nem tölti ki 27-ig. Ment a dejánozás még napokkal ezelőtt is, hogy ő itt a kulcsa mindennek. A DNS. Szerintem Kubi úgy érzi, meg lett szívatva és bohócsipka van rajta, ezt pedig nem szereti. Pláne kupadöntő vereséggel, kilátástalan játékkal. Cserkát is elég hamar kidobta. Talán a játékosok fejében sem volt minden oké, edző bá meg vállalta a 100% felelősséget. Na ja, úgy könnyű, ha nincs következménye, mert már elszerződött máshova. Ettől azért komolyabb fickónak tartottam.

 

Ezekután becseréli a klub kis ikonját, akit (egyébként joggal) jegelt tavasszal, ezzel csökkentve a érte kapható pénzt, meg a nimbuszát. Gondolom, volt belőle kisebb-nagyobb konfliktus a háttérben. Becseréli a kupadöntőben, amiből két dolog jöhet ki: jól játszik és nyerünk vele (hurrá), szar lesz és megalázhatja egy ilyen cserével. Utóbbi lett, és szerintem nem véletlen. Az meg mindennek a legalja, ha nem lesz ott az éremátadón. Ha ő nem akarja, akkor neki, ha a felettesei "nem tanácsolják", akkor azoknak szégyen. Ez vonatkozik Lisztesre is. Majd utánaküldjük a papucsával, mint Petrjaknak?

Előzmény: csipegeto (759328)
A másik határbíró Creative Commons License 3 napja -1 3 759331

Már amikor idejött, a bemutatkozásakor látszott, hogy egy pozőr a csávó. Az ilyennek inkább a kerítésen lenne a helye megafonnal a kezében.

Előzmény: Ez666 (759326)
Détáridöme Creative Commons License 3 napja 0 2 759330

tudom mindenki okos, és tudta, de engem meglepett a dolog.

az meg hogy az utolsó forduló előtt 3 nappal, ilyen kurtán-furcsán...

 

khhhmm

onisco Creative Commons License 4 napja 0 2 759329

Marek Papsun melyik polcon van?

Előzmény: colbas (759325)
csipegeto Creative Commons License 4 napja 0 2 759328

Most nem azért, de Lisztes 10/10 párharcot elvesztett és nem Dani Olmok ellen, valamint 3 szabálytalanságot is elkövetett, maradandót nem alkotott.

Nem lecserélni, hanem becserélni volt hiba, de ugye a pályáralépés is pénzt ér, a Paksnak  az EL indulás ér pénzt. Van itt sok összetevő.

Előzmény: Dr.W.Gy. (759310)
Shamrock Army Creative Commons License 4 napja -1 0 759327

Viszont akkor így mégsem Lisztes volt a köcsög, hogy eljött. Nem asszisztált a bohózathoz. Remélem, kint megnevelik, aztán ennyi, majd a válogatottban drukkolunk neki.

Egyébként tegnap a meccs után is azt mondta valaki a lépcsőházban hazafelé, hogy edzői szemétség volt őt lecserélni, és hogy ez a többi játékosra is hatássla lehetett, bár ez utóbbi már túlzás.

Ez666 Creative Commons License 4 napja 0 0 759326

Sztankovics folyamatosan mutogatott és füttyögött a pályan szélén, abból szerinted mit értettek a játékosok?

A Bognár meg mindig nyugodtan üldögél a kispadon...

Előzmény: doncike (759324)
colbas Creative Commons License 4 napja -3 0 759325

Magasabb polcra került, semmi kétség! Van még ennél lejjebb? 

Előzmény: pfffffffff (759320)
doncike Creative Commons License 4 napja 0 1 759324

Nekem addig jó, amíg a játékosokat puszilgatja és ölelgeti és nem engem.

Miattam téged is ölelgethet, hátha ez a szeretetnyelved. ;-)

 

De hogy a játékosok az ölelgetésből és puszilgatásból értették volna meg (és ami legalább ilyen fontos: hitték volna el), hogy mit és miért kell csinálniuk a pályán, arról nehezen vagyok meggyőzhető...

Előzmény: Ez666 (759318)
Ez666 Creative Commons License 4 napja 0 1 759323

Jó reggelt, te eddig aludtál?

 

Eddig is köztudott volt, hogy ha valaki kifizeti Sztankovics 4 havi bérét, akkor viheti

Most ez történt

Előzmény: pfffffffff (759320)
doncike Creative Commons License 4 napja 0 1 759322

Én kérek maximális elnézést!

Előzmény: Fatboy Slim (759321)
Fatboy Slim Creative Commons License 4 napja -1 0 759321

" Félni? Ezt nem tudom miből raktad össze..."

 

ironia egy hely, amelyet az ironok lakjak

Előzmény: doncike (759316)
pfffffffff Creative Commons License 4 napja -1 1 759320

Üllőin már kinn a cikk, a Szpartak Moscva egyszerűen kivásárolta. Még csak beleszólásunk sem volt.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!