Keresés

Részletes keresés

Cruzito76 Creative Commons License 2010.09.28 0 0 19653
Az saját csapat volt jórészt, nem évenként válogatott zsoldosok hada.
Szomorú, de szerintem lesz még lejjeb is.
Jelenleg Győr, Videoton szinten áll a nézőszámunk, az övüké meg MTK szinten, az MTK-é meg Zalaszentbalázsén, akarom mondani bármelyik városkörnyéki meccsen vannak annyian, mint a Hungária körúton.

Kicsit úgy érzem, elidegenítették a Zetét a megye lakosságától, folyamatosan eső nézőszámmal estünk ide, persze még így is nálunk járnak talán a legtöbben országosan.
Előzmény: ironthehorse (19649)
Cruzito76 Creative Commons License 2010.09.28 0 0 19652
Erről van szó.
A magyar ember nagyon soha nem esett túlzásokba. Soha nem bántott senkit azért, mert szerb, szlovák, zsidó vagy cigány. Felsorolni nem lehet, hány népet fogadott be a Kárpát-medencébe.
Hol van a mi huligánkodásunk az egykori angolokétól, ahol minden fordulóban lebontottak egy-egy fél városrészt.

Nem emiatt nem mennek családok a meccsre, hanem azért mert nulla a körítés. Egy hét eső után nem lehet meccset rendezni a Zete pályán, az MTK-nál öt évre visszamenőleg vagy a nyolcadik áramszünet van, röhej!

Múltkoriban Puhl Sanya a tévében szörnyülködött a görögtűz láttán, hogy "ez nem farsang, nem ide való". Ez az ember, aki komoly meccseket vezetett a világban, beáll a sorba a hülyeséggel.

Amondó vagyok, a Vezénylő Tábornokéknak is előbb stadiont kéne építeni, aztán lehetne huligánozni.
Előzmény: FabrizioZeg (19648)
Sharpshooter1920 Creative Commons License 2010.09.27 0 0 19651
Én csak azt nem értem a nyomi fejemmel, hogyha ennyire veszélyes meccsre járni, meg ilyen sok a huligán aki az ártatlan családokat veszélyezteti, akkor miért van az, hogy a kiemelt kockázatú meccseken vannak a legtöbben?

A kép árnyaltabb, senki nem mondja itt, hogy a szurkolók angyalok és tagad el tényleg elítélendő dolgokat, de nem is bűnözők, mint ahogy a média próbálja beállítani.

Az öltönyös "upper class" meg - mit ad Isten- egyből megjelenik ha eredmény van, akkor bezzeg nem bunkó proli aki meccsre jár, persze ehhez az kell, hogy lehessen menőzni, hogy "BL meccsen voltam" vagy "láttam a ManUt". El kell ismerni mi ilyen állatok vagyunk, hogy magyar focira járunk, de ezért persze felkapom a vizet mikor ilyenek mondják meg a tutit. (a "mi" alatt mindenki olyat értek aki rendszeresen nb1es meccsre jár évjárattól, vérmérséklettől, politikai beállítottságtól függetlenül, tehát pl a topic közönsége)

Emlékszem 2004ben kint voltunk a Magyar-Brazilon, full teltház és akkor az ilyen öltönyös majmok (a másik altípussal, a tarisznyarák elsőmeccses eltés szociológuspalántákkal - meglepő módon ilyenek is előjönnek) osztották az észt, hogy "szurkoljatok" meg "álljatok föl"....

A legjobb viszont az volt, amikor odajön a Puskásban egy fószer, hogy ööööö hát a jegyem ideszól :D
Sanya U.Z. Creative Commons License 2010.09.27 0 0 19650
Hát persze, nyugaton már megoldották. Az általad említett példa, Belgium. Csak így gyorsan teszek be kettő videót.

http://www.youtube.com/watch?v=66B4mf5qGCQ&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=BDnCGTolwgg&feature=related


Talán nem lehet, hogy azért nem járnak az emberek meccsre, mert már 25 csatornán nézhetik kényelmesen, otthon fekve a külföldi focit?!

Talán nem lehet, hogy ebben a szar gazdasági helyzetben nincs egy családnak kéthetente 6-8-10ezer forintja erre a szar focira?!

Talán nem lehet, hogy egy kisváros, adott esetben Egerszeg lakossága nem kíváncsi holmi jött-ment játékosokra és a saját fiait akarná nézni?!

Talán nem lehet, hogy olyan szintű a kiszolgálás a stadionokban (adott esetben Egerszeg nagyjából kivétel), mint egy lepukkant putriban?!

Talán nem lehet, hogy mindenkit visszariaszt az egész környezet, ami a focit körbeveszi (tippmix, eladott meccsek, lélektelen játék, stb...)?!


Üdv!
Előzmény: ironthehorse (19649)
ironthehorse Creative Commons License 2010.09.27 0 0 19649
figyu, itt az a baj, hogy ennek alapból is így kéne működnie, v hasonlóan, nehogy már ezekért is a gazdasági helyzet legyen okolható
xarban a haza, én is éppen munkanélküli vok és xar minden, de legalább a lelátón legyen rend

ne hozzuk már összefüggésbe a dolgokat...belgáknál is xar a foci, gyakorlatilag a szintünkön vannak, ha nem lejjebb(!!), és mégis rend van a stadionokban, mert tudják, hogy nem lehet odabent baromkodni, mert seggbetolják őket

azt sajnálom naon, h zegen mióta kész(félig) a stadion, azóta nincsenek szurkolók, pedig kényelmes, a várható hülyéktől(vendégszektor) kellemes távolságra lehet menni a családdal, de valamiért mégsem mennek az emberek
talán hozzászoktak a jóhoz sokan...
pedig 15 éve is 8ikak voltunk, 8-10 ezres átlag nézőszámmal, most is akkörül mozgunk, 1500-2500 nézők előtt :(
Előzmény: FabrizioZeg (19648)
FabrizioZeg Creative Commons License 2010.09.27 0 0 19648

Édes jó istenem.

 

Előbb legyen meg az a színvonal, aztán utána lehet hozni a törvényeket. Angol példákat meg lehet hanyagolni. Ott nem 2-3 szék miatt hozták a törvényeket. Ha meg azzal jösz akkor nézz is utána. Lettek stadionok, első osztályú kiszolgálás, kedvezmények, marketing és utána hoztak törvényeket, de ez se szüntette meg a jelenséget vannak pályára rohanások, összecsapások csak ugye erről nem hallani, mert rontaná a képet az angol tökéletes szurkolóról. Arról nem is beszélve, majd ha az országot kivezették a gödörből, munkahelyeket hoztak létre, élhetővé tették ezt az országot akkor, majd beszélhetünk a futball huliganizmusról.

Előzmény: ironthehorse (19647)
ironthehorse Creative Commons License 2010.09.27 0 0 19647
az öltönyös szalonszurkolástól ne félj
az itthoni "öltönyösök" nem járnak ki focimeccsre, mert nem az ő "szintjük"
ellenben nagyon is remélem, hogy azt a párszáz ökröt, akik a balhét csinálják az országban meccseken(fagyinál, lilákoknál ugye a legtöbben, de jut belőle mindenhova), azokat ha nem is sittre rakják, de hasonló megoldást , mint angliában, el tudnék képzelni:
kezdődik a zete-hali 17 órakor, kovács istván szombathelyi lakost vendégül látják a szhelyi rendőrőrsön 16-tól 20 óráig(meccs előtt is, utána is plusz 1 óra)
na aki itt nem jelenik meg, annak pénzbüntetés, esetleg pár hét a hűvösön
persze ehhez nem betoji kormány és mlsz kell, hogy meg lehessen hozni ilyen büntetést
a rongálóknak kiszámlázni a széket+ szerelési munkadíjat(ehhez kellene pár kamera, de pl a múltkori lilazöld rangadón szépen forogtak a kamerák, ki lehetne szállni x.y. -hoz rendőrséggel, számlával: vesztes fizess, ehhez sztem nem is lehetne vitatkozni, kamerákon világosan látszik, hogy x.y. felszedett 3 db széket, és azt eldobta, akkor munkadíjjal együtt az 35ezer ft lesz, tessék fizetni, ha nem, akkor közmunka, v sitt

de ehhez tényleg odafent is változtatni kellene, nem csak nyilatkozgatni, majd 20 éve vannak kisebb-nagyobb balhék meccseken, azóta megy a duma, hogy törvénymódosítás kellene, de eddig csak pofázás ment, remélem a 2/3 vityka és a bandája megszavazza, főleg, hogy a kedves vezető is szereti a focit
Előzmény: Cruzito76 (19646)
Cruzito76 Creative Commons License 2010.09.27 0 0 19646
Persze, ezt én sem vitattam, mármint, hogy a szurkolásuk kitűnő.
Attól félek, pár évük-évünk van még itt Közép- és Kelet-Európában, aztán itt is is jön az öltönyös szalonszurkolás, mint nyugatabbra.
Viktorék múltkori kijelentése a "futballhuliganizmus elleni fellépésről" erre utal. A Pintér brigád végrehajtja, aki meg hőbörög, azt kizárják.


Előzmény: Sharpshooter1920 (19639)
Pain Mester (Betty) Creative Commons License 2010.09.26 0 0 19645
Ezt nem tudtam,h annyira ismert a dal ott.
Előzmény: Sanya U.Z. (19644)
Sanya U.Z. Creative Commons License 2010.09.26 0 0 19644
Mert arra a dallamra találták ki.

Elég ismert dal azon a tájon.
Előzmény: Pain Mester (Betty) (19643)
Pain Mester (Betty) Creative Commons License 2010.09.26 0 0 19643
Azért a bolgárok se kutyák. Ez a videó a tavalyi Debrecen elleni BL selejtezőn készült.

http://www.youtube.com/watch?v=-gtpfgsfSA8&translated=1

Valaki tud rá magyarázatot adni, h a nóta mért a Gyöngyhajú lány dallamán szól?
Pain Mester (Betty) Creative Commons License 2010.09.26 0 0 19642
Egyetértek veled emberileg én se tartom őket semmire gusztustalan egy nép. De szerintem amit szurkolás terén csinálnak az nagyon ott van.
Jó lenne ha mi is hosszabb idei tudnánk azt csinálni mint a hali ellen! Nagyon ott volt az elmúlt 2 év szurkolói szempontból ezeken a meccseken.
Ezek a lengyel videók is nagyon jók!
Előzmény: Cruzito76 (19638)
Sharpshooter1920 Creative Commons License 2010.09.26 0 0 19641
Na még1, ezt nem lehet megunni :)))

Az utolsó ígérem :)
Előzmény: Sharpshooter1920 (19640)
Sharpshooter1920 Creative Commons License 2010.09.26 0 0 19640
Haha, találtam hozzá videót is:

Old school Lech
Előzmény: Sharpshooter1920 (19639)
Sharpshooter1920 Creative Commons License 2010.09.26 0 0 19639
Egy dolgot szerintem le kell szögezni bármennyire is nem rajongunk a szerbekért, a Zvezda az egy legendás csapat és a szurkolói benne vannak az európai topban, szóval az utálat meg a tisztelet nem zárják ki egymást, legalábbis számomra.

A lengyeleket én is nagyon komálom, legjobb nép utánunk. Lengyel fronton nálam a Legia a favorit már csak a színei miatt is :) Szóba hoztad a Lechet, elég kemény banda viszont humorérzékük is van, 2 éve elmentek Gdanskba, úgy, hogy ki lett hirdetve, hogy mindenki öltözzön 80'-as évekbeli cuccokba és az első félidőben így nyomták a szurkolást. Volt ott műbajusz, csináltak retro drapit, 25 féle sál, üzenetek anyunak, tülkölés, hatalmas arcok, Rudi jó helyre került :) Találtam pár képet, görgessetek picit le:

Képek a Lech szurkolókról

Itt az előénekes :))

1 szó mint száz , jó arcok ezek a bratankik. :)

Ja, a tegnapi meccsről meg annyit, hogy nem villogtunk, de meg vagyok elégedve a küzdőszellemmel (na jó, az eredmény miatt sem vagyok elkeseredve), remélhetőleg jövő héten a Fideszoton ellen is így lépünk pályára, akkor nagy baj nem lehet.

Hajrá ZTE!
Egerszeg!!
Előzmény: Cruzito76 (19638)
Cruzito76 Creative Commons License 2010.09.26 0 0 19638
Vitatkoznék.
Egyrészt utálom a rácokat, nekünk csak kárt okoztak amióta világ, a világ, bármeddig is nézek vissza a történelemben. Dolgozni soha nem szerettek, csak katonáskodni, és rátelepedni másokra.

Ez persze még ne jelenti, hogy ne lennének jók, de ezt nézzétek.
A Lech vidóit nézegettem a múltkor a neten:

http://www.youtube.com/watch?v=1XZQwRMB6yM

http://www.youtube.com/watch?v=Dj3kTysU6pA


De főleg ezt ajánlom: http://www.youtube.com/watch?v=dZtnxHhTvZU&feature=related

Ez csúcsminőségű szurkolás, Nyugat-Európában ilyen már nincsen.
Ráadásul ezek lengyel barátaink, nem gyilkos szerb ördögök...
Előzmény: Pain Mester (Betty) (19636)
Pain Mester (Betty) Creative Commons License 2010.09.25 0 0 19637
Szép volt fiúk a győzelem a legfontosabb! Nehéz sorozat első állomását sikerrel vettük! Otthon meg kell b@szni a fideszotont és a fújpestet is!!!!!Grat a győzelemhez!!!
CSAK A ZTE!!!!
Pain Mester (Betty) Creative Commons License 2010.09.25 0 0 19636
Szerintem a Zvezda szurkolók a legjobbak a világon!

Fociban is tudnak alkotni: http://www.youtube.com/watch?v=81tKMPW_K38&translated=1
Előzmény: Sharpshooter1920 (19634)
Pain Mester (Betty) Creative Commons License 2010.09.25 0 0 19635
Így teljesüljön minden kívánságod! :D
Előzmény: Sharpshooter1920 (19634)
Sharpshooter1920 Creative Commons License 2010.09.24 0 0 19634
Jó lenne holnap virítani valamit a jábajetó ellen, nagyon ránkférne már egy győzelem.

A kosárfórum szerint lehet, hogy az ZTE- Újpest foci után ZTE - Zvezda kosármeccs lesz jövő szombaton. A Zvezda meccsei általában elég hangulattalanok, itt is van egy ami már majdnem olyan mint a ZTE-körmend derbi :)

CZ vs Partizan kosár

Látszik, hogy itt is távol tartja a családokat ez a sok szurkoló meg a fos hangulat, azért lézengenek ennyire....
Sharpshooter1920 Creative Commons License 2010.09.16 0 0 19633
Rudnevs - uno di noi! :)
Előzmény: perempe (19632)
perempe Creative Commons License 2010.09.16 0 0 19632
Mesterhármasával 3-3 a vége. Del Pieroval versenyeztek, hogy ki tud nagyobb gólt lőni.
Előzmény: perempe (19631)
perempe Creative Commons License 2010.09.16 0 0 19631
Rudnevs két góljával vezet a Poznan idegenben a Juventus ellen (1-2) a félidőben.
Cruzito76 Creative Commons License 2010.09.11 0 0 19630
Hát, ja.
A Vadásznak vannak ilyen fura heppjei. Nem bántom én a Szalai gyereket, lelkes, hajtós gyerek, de tényleg nem egy nagy spíler szegény. Mondjuk azt sem értem, hogy csináltunk védőt Belőle.
Pénteken jön a MOL és a jelenkori Közp. Biz. csapata, nehéz lesz, de azért reménykedem, mi ilyenkor szoktunk valami nagyot dobbantani, hátha...
Előzmény: Sharpshooter1920 (19629)
Sharpshooter1920 Creative Commons License 2010.09.11 0 0 19629
Ez a Szalai kinek a rokona, hogy ilyen nulla teljesítménnyel még a csapatban van? Az még a leganalfabétábbaknak is nyilvánvaló, hogy ezt a sportot nem neki találták ki, erre minden fordulóban ott van és csak felkúrja az ember idegeit. Ma "csak" egy gól meg egy kiállítás volt az eredménye a csodás játékának, javaslom, adjuk kölcsön a halinak "2 legyet egy csapásra" jeligére.
Sharpshooter1920 Creative Commons License 2010.09.10 0 0 19628
Jó ez a Kispest, egészen magukra találtak a kezdeti betli után, jó lenne holnap egy (vagy kettő :) vendéggyőzelem Pesten, meg egy színvonalas derby is.
Sharpshooter1920 Creative Commons License 2010.09.06 0 0 19627
Giorgio di Pasta tavaly is megszakértette a 2 meccset, kár, hogy csak 4 pontot tudtunk szerezni. Itt nem lesz Vidi fi(d)eszta az biztos! Szerintem inkább a zegi választási eredménynek fog max örülni (már csak az elmúlt 20 évre alapozva), de hogy a Zete-Videjoton-nak nem, az 100%.
Előzmény: Cruzito76 (19626)
Cruzito76 Creative Commons License 2010.09.06 0 0 19626
Viszont jól jön majd, ha a Vidi meccsre városunkba érkezik a Vezénylő Tábornok, plusz pont Gyutaiéknak. ;)
Előzmény: Sharpshooter1920 (19624)
FabrizioZeg Creative Commons License 2010.09.05 0 0 19625
Az ULTRAS ZALAEGERSZEG buszos utazást szervez a szeptember 11-én, szombaton megrendezésre kerülő Kispest - Zalaegerszeg mérkőzésre. A busz a stadiontól indul 10 órakor.
Az utazás ára 1500 Ft, jelentkezni az Alibi pubban lehet.
Sharpshooter1920 Creative Commons License 2010.09.04 0 0 19624
Csak egy kérdés... Ki volt az az agyoniskolázott akinek az a nagyszerű világmegváltó ötlete támadt, hogy narancssárga legyen a sportcsarnok? Hozzánk igazol a Robben és ott lesz a fogadása vagy itt lesz az országos kukás szakszervezet évenkénti taggyűlése, esetleg talán nálunk lesz a következő Fidesz kongresszus?

EGERSZEG KÉK-FEHÉR!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!