Keresés

Részletes keresés

Howling_Mad Creative Commons License 2006.01.26 0 0 887

Ja; és egyedül az ADSL-I ára 12900 volt havonta.

 

Előzmény: Howling_Mad (886)
Howling_Mad Creative Commons License 2006.01.26 0 0 886
Eddig ADSL-I-em volt, és MTT 4000-rem, az ADSL-II kétmegás. Fürge. Sztem megérte.
Előzmény: asdf_ (885)
asdf_ Creative Commons License 2006.01.26 0 0 885
De amugy valoban csabitoak ezek az uj kombinalt csomagos akciok /ehh sose gondoltam, hogy ilyet mondok monortelrol :) /.
asdf_ Creative Commons License 2006.01.26 0 0 884

En tovabbra sem irnek ala ket evet senkinek. :) De az 1 vagy ket ev lejarta utan ne felejtse el a telefonos csomagjat senki visszamodositani, mert az mtt 4000 az alaphangon valami 4 ezer felett van havonta. Bar elso szamlanal ugyis kiderul majd a huseg lejarta utan :)

Howling_Mad Creative Commons License 2006.01.26 0 0 883
Most váltok ADSL II. + MTT 4000 telefon díjcsomag-ra. 2 év hűség; 13000 / hó együtt a kettő. Jól tettem?
asdf_ Creative Commons License 2006.01.25 0 0 882
Szerintem semmi. Masodik, harmadik negyedevben max, es akkor is csak a nagyokat kovetve birom elkepzelni.
Előzmény: radio100jozsi (881)
radio100jozsi Creative Commons License 2006.01.25 0 0 881
Mi igaz abból, hogy február 1-től ismét emelik az ADSL sebességeket?
asdf_ Creative Commons License 2006.01.21 0 0 880

Eredeti allapot visszallit /szuro ki, adsl modem le, madzag telefonba/, ha ugy jo, akkor szuro rosz/rosszul volt bekotve. Legalabbis latatlanban en ezt csekkolnam le elsore.

ui: es ha mux, maris tudsz telefonalni a hibabejelentore h vmi nemstimmt :D

Előzmény: majola (878)
Samott Creative Commons License 2006.01.20 0 0 879
Ingyen hivhato (pl. mobilrol): 06-80-980-143 (http://www.monortel.hu/index.php?pageid=377)

Samott
Előzmény: majola (878)
majola Creative Commons License 2006.01.18 0 0 878
Sziasztok, még friss, meleg a monorteles internetem, ennek örömére a telefonom nem csinál semmit. Természetesen az ügyfélszolgálatot sem tudom hívni, hogy leüvöltsem valaki fejét. Tiszta ideg vagyok.
radio100jozsi Creative Commons License 2006.01.08 0 0 877

Mi a szösz, a rádiós net tovább terjeszkedik a Monortel körzetében?:-)))

 

Nyáregyháza-Monorierdő is igényfelmérés alatt van a Dunawebnél.

 

http://www.dunaweb.hu/index.php?page=wlessterulet

pa_feri Creative Commons License 2005.12.03 0 0 876

És gyakorlatban mit jelent ez a határozat?
Mikortól lesz nekem havi 6 ezerért ADSL Mendén, mindenféle vezetékes havidíj nélkül,
vagy mikor választhatom meg a szolgáltatót végre? Még a kábeltv-re sem hajlandók
internetet kötni, nehogy elveszítsék a havi 2500Ft sarcot a rohadt rabló moslékok.
Most a legolcsóbb ADSL nekem 2500 + 8900 = 11400 Ft lenne. Kell a nyavalyának!

Legalább 4 éve várok tisztességes árakra, de ez a selejt kormányzat sem csinált semmit. Lassam Afrika is megelőz minket :-( Komolyan, valamelyik ország gyors netgerincet építget ott. Persze nevetségesnek tűnik, de azért igencsak elgondolkodtató.

Én nem bízok látványos javulásban és remélem 2006-ban elköltözhetek erről az elnyomott térségből. Pedig ez Pest Megye és mégis itt tartunk! El tudom képzelni mi van a keleti végeken.
Nevetséges, hogy egy telefonszolgálatató sakkban tarthat sokszázezer embert.
Úgyhogy a monortel nekem akkor sem kell, ha ingyen adják a vonalat. Most a
Vodafone kap tőlem havi 5 ezret, mert ezeknak a barmoknak nincs üzleti érzékük.
Pedig a betárcsázos internet is jó lett volna nekem, ha normális árat mondanak, de
nem! Örülök, hogy az amerikából hazatért tulajdonos megmutatta, mit tanult odakint.
A piaci versenyt jól megtanulta, a legdrágább monopólium lett a térségben.
Előzmény: norccss (872)
The Cannibal Creative Commons License 2005.11.26 0 0 875
Hali!
Én is a kibaszott monortellel szopok ,váltanom kéne,mert drága és szar
A térségben (üllő) milyen lehetőségeim vannak?
MegaX Creative Commons License 2005.11.15 0 0 874

Csak hogy ne maradjontéma nélkül a topic:

 

Én speciel több mint fél évet vártam a netre, de ez már rég volt.

Viszont a mai napig megbízhatatlan. Az, hogy tudok-e kapcsolódni, csak a jószerencsén múlik. MIlliószor reklamáltam, és ilyen értelmes válaszokat kapok, hogy reseteljem a modemet. Köszi!

 

Anyámék viszont kb. másfél éve egész jól elvoltak. Aztán a modemjük elkezdett nem bekapcsolódni. Monornet: Nem szabad kikapcsolni a modemet.

Ezt még lenyeltem. Majd teljesen tönkre ment a modem. Laza vita, meg értelmes válaszok az ügyfélszolgálatról. (Újratelepítettem a fél világot, hatszor hoztam létre a kapcsolatot, és nyegyvenszer reseteltem a modemet, mire elhitték, hogy gáz van.)

Jött a szerelő. (A beigért időpont után 2 nappal!)

Modem csere. Azóta 4 kb/sec sebességük van. Az is ingadozik. A leveleket a szerver 4-5 -ször küldi el, már ha sikerül letölteni.

 

Ismét újrainstall a fél rendszer, és a szokásos macerák, mire elértem, hogy kiment a szerelő. Sajnos én nem voltam ott. Nővéremet meg megpróbálta megetetni, hogy vírusos a gép. (Elbaszta! Egy nappal előtte néztem át a rendszert!) Majd miután látta, hogy ez nem jött be, elkezdte a rossz a hálókártya verziót hajtogatni, és kiszállási díjat akart fizettetni, anélkül, hogy rendbe rakta volna.

A laptopján valami autós honlapot mutogatott, hogy milyen jól megy, Viszont anyám kérésére megpróbálta az index.hu-t, amit nem sikerült letöltenie!!!

Majd aláiratott egy papírt, miszerint működőképes a rendszer. (Sajnos anyám némi megjegyzést odaírva aláírta. :-( )

 

Jelenleg itt tartunk, és nem hiszik el, hogy valami szar van, és nem létező vírus, ill kártyaproblémákra hivatkoznak.

Azon gondolkozom, hogy legközelebbi elbaszott napomat, amit a gép tesztelésével, telepítésével töltök, és eredményként ismét a modem/kapcsolat hibája jön ki, kiszámlázom a Monortelnek. Persze nem hiszem, hogy bármit is elérek ezzel, de talán valaki felkapja egy kicsit a fejét, és rákérdez a kissebb csoportvezetőknél, hogy ki ez a barom, és miért küld számlát!

 

Beren Creative Commons License 2005.09.29 0 0 873
Tök jó. Még néhány <i>év</i>, és használhatom a körzetben a saját cégem fele annyiba kerülő ADSL-et... ):o(
Előzmény: norccss (872)
norccss Creative Commons License 2005.09.28 0 0 872
Olcsóbb lehet az ADSL - határozott a hatóság
05.9.22 13:54
A Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) tanácsa meghozta a helyi hurkok átengedésére, a szélessávú hozzáférésekre, valamint a bérelt vonali szolgáltatások nagykereskedelmi piacaira vonatkozó határozatait. Ezektől a hatóság a verseny élesedését, a nagykereskedelmi és ezen keresztül a kiskereskedelmi árak mérséklődését várja, különösen az ADSL szolgáltatás területén.
Cikk küldése

Nyomtatható verzió
Az ADSL szolgáltatás alapját jelentő nagykereskedelmi szélessávú hozzáférésre vonatkozó határozat egyik új eleme, hogy mind az öt korábbi vezetékes monopol szolgáltatónak nyújtania kell országos nagykereskedelmi hozzáférési szolgáltatást, a kiskereskedelmi árak alapján szabályozott áron - áll a hatóság közleményében. Ezzel az ország teljes területén beindulhat a tényleges kiskereskedelmi verseny és fokozatosan megszűnhetnek a jelenlegi igazságtalan és indokolatlan regionális árkülönbségek.

A tanács a nagykereskedelmi szélessávú hozzáférési szolgáltatások és a bérelt vonalak nagykereskedelmi végződtetésének piacán is bevezeti és ezzel a magyarországi szabályozásban meghonosítja a kiskereskedelmi ár alapú nagykereskedelmi árszabályozást. Ez az úgynevezett "retail minus" szabályozás elsősorban az árpréses helyzetek megelőzését szolgálja. A "retail minus" szabályozás szerint a kötelezett szolgáltatóknak nagykereskedelmi áraikat a kiskereskedelmi szolgáltatások tarifáiból származtatva kell meghatározniuk, oly módon, hogy az a kiskereskedelmi kedvezmények és költségek levonásával megfelelő árrést biztosítson a hatékony szolgáltatóknak.

A tanács a nagykereskedelmi szélessávú hozzáférési piacon és a szolgáltatók közötti verseny szempontjából szintén kiemelten fontos helyi hurok átengedés piacán is a korábbi monopol szolgáltatókat azonosította jelentős piaci erejű (JPE) szolgáltatóként.
Az öt JPE szolgáltatónak - Magyar Telekom Távközlési Rt., Invitel Távközlési Szolgáltató Rt., Hungarotel Távközlési Rt., Emitel Távközlési Rt., Monor Telefon Társaság Rt. - a részleges és teljes hurok átengedésre költségalapú díjat kell kialakítania és ezt a határozat megjelenését követő 30 napon belül, a referencia ajánlattal együtt kell jóváhagyásra benyújtani az NHH Tanácsához.

A bérelt vonali szolgáltatások szabályozási szempontból két piacra oszlanak, a végződtetési és a továbbítási, úgynevezett trönk szegmensre. A korábbi szabályozás szerint a Magyar Telekom (akkor még Matáv) Rt. a teljes bérelt vonali piacon JPE szolgáltató volt. A Tanács mostani határozata szerint jelenleg csak a végződtetési piacon van JPE szolgáltató és ez a Magyar Telekom Rt.

(NAPI Online)  
Ariel Creative Commons License 2005.09.23 0 0 871
hetvegen megint hbo nyilt hetvege..
radio100jozsi Creative Commons License 2005.09.20 0 0 870

Nektek is napok óta sz@r a monornet e-mail szervere?

 

Percekig tököl egy szimpla levél küldéssel, vagy fogadással, valamint most már rendszeres küldés/fogadás esetén az időtúllépés. 3 fiók jár az ADSL mellé, de katasztrófa, milyen nyögvenyelősen tudom letölteni a leveleket. Most is 3-ból 1 címet nem tudott ellenőrizni.

asdf_ Creative Commons License 2005.09.18 0 0 869
Bar ha jobban belegondolok, meg akar jol is jartal, hisz a szerzodest azt most irtad ala, a mostani akcios feltetelek /csokkentett havidij/ szerint, nem? Mert ha nem, na akkor en bizta megkerestem volna a modjat, hogy regi megrendeles lemond, es egy uj, a mostani akcioban ;)
asdf_ Creative Commons License 2005.09.18 0 0 868
Akkor nem is tevedtem olyan sokat :D
Előzmény: Flex (867)
Flex Creative Commons License 2005.09.18 0 0 867

Lehet hogy lassan aktualitását veszti ez a topic, bár a Monortel árai még mindig magasak, de az új belépőknek egyre olcsóbb az ADSL. Jelzésértékű hogy én írtam ide utoljára, azóta sem volt senkinek se problémája (vagy már beletörődtetek).

 

Ma lett ADSL-em, két és fél hónappal az igénylés után :) Mondjuk ebből két hónap tökölődés volt, megállapították hogy kell két segédoszlop mert messze van a legutolsó a házhoz képest, na ennek megtervezéséhez kellett két hónap. Engedélyek nem kellettek, mert az egyik oszlop a kertemben van, a másikra meg volt korábban már engedélyük, ezt a tervezőjük mondta. De két hónapig tökölődtek, míg szeptember elején egyszercsak megjelent két oszlop, rákövetkező nap rajta a kábel, harmadik nap pedig már kötötték is a telefont. Aztán beszóltam az üszire hogy ugyan meddig várjak már az ADSL-re, lassan lejár a kedvezmény, rá 5 napra már van is ADSL :) Kemény két hétig még élvezhetem az ingyenes netet, de mindegy, végülis megérte....

Flex Creative Commons License 2005.07.13 0 0 866
Eddig bejött, kijöttek időben és 2 oszlopot kell lerakni, mert messze van a legutolsó :) Remélem nem hosszú hónapok lesznek, bár még 2 hónap míg költözünk.
Előzmény: asdf_ (865)
asdf_ Creative Commons License 2005.07.06 0 0 865
Attol felek, hogy akkor csak a kezuket fogjak kettetarni :) Visszabandukolnak, h ize, kene par oszlopot leverni, a te turelmedet kerik. Aztan megterveztetik, jovahagyatjak, benyujtanak egy epitesi engedelyt, azon ulnek, elbiraljak, megadjak, posta kozben 2* elveszti, kiadjak valakinek megcsinalni, az egyszercsak lerak 4 oszlopot, aztan levonul, majd eszebe jut, h jelenteni kene az elvegzett munkat, aztan monortel eszbekap, h jeee, mar ott az oszlop, mar 2 hete ki is fizettuk a munkadijat, aztan kiadjak bekotni, es egyszercsak megjelennek nalad, bekotik a tv-t, telefont, adsl-t, es szeptember 28-tol 30-ig havidij nelkul netezhettel ;)))))) Bizta flottabbul fog menni, de azert magyarorszagon a leirt helyzetben szerintem a fenti iras mozog a realitas talajan ;))
Flex Creative Commons License 2005.07.06 0 0 864

Mi ez a nagy pangás? Pedig történések vannak ám!

 

Július 1-től mindent akcióznak, leginkább belépési díj szempontjából. Ha ADSL-lel rendeled meg a telefont, nincs telefonbekötési díj. A kábeltévéhez nincs belépési díj ha a bővített csomagot rendeled meg, az ADSL-hez legalább 1 éves hűségvállalással nincs belépési díj (ez asszem az ADSLI I.-nél van, a lightnál talán csak 10e Ft), és a light-ra augusztus 31-ig, az I.-re szeptember 30-ig nincs havidíj.

 

Szóval én megkötöttem mindent, és semmibe nem került, király. Hétfőn jönnek telefont és kábeltévét kötni, mondjuk kíváncsi leszek rá mit tudnak csinálni, mert a legközelebbi oszlop kb. 50 méterre van a házunktól.

lhorinka Creative Commons License 2005.06.27 0 0 863

Sziasztok!

 

Igen, tényleg van akció, de nekem korábban fel sem tűnt, hogy egy év esetén eddig a nettó belépési díj volt 20 000 Ft, most meg a bruttó. Szóval nem erőltették meg magukat. Egyébként értékesítési területen dolgozom, így hálózat ügyben nem valószínű, hogy hozzá tudok szólni....

 

Közben megtudtam, hogy még minimum egy év, mire valamiféle verseny kialakulhat a területen az előfizetői hurok átengedévével, vagy valamiféle egyéb technlógia alkalmazásával. Érdemi versenyt hozhatna a nagyker. ADSL értékesítése a Monortel részéről, de ezt meg ők nem erőltetik, legalábbis a korábban pl. Axeleronak adott ajánlatból ez derült ki. Tervezem, hogy az Axelerora ismét rákérdezek, hogy várható-e valami a 29-es körzetben.

 

Üdv, HL

baybee Creative Commons License 2005.06.22 0 0 862
Kuldtem a mail. Koszke a segitseget.
Előzmény: rainman (860)
asdf_ Creative Commons License 2005.06.22 0 0 861
Pedig van ott "akcio". Igaz, baromira nem vittek tulzasba: 25 helyett 20 ropi a bekotes 1 ev husegnel.
Előzmény: lhorinka (858)
rainman Creative Commons License 2005.06.22 0 0 860

Telefonhálózat, vagy ámítógéphálózat?

Esetleg szagérthetek én is.

Szimat-szimat...

nickem kukac freemail -en elérsz.

Előzmény: baybee (859)
baybee Creative Commons License 2005.06.22 0 0 859

Szia!

 

Te milyen teruleten dolgozol a T-com-nal? Marcsak azert kerdezem, mert nekem most halozatepiteshez kellene egy kis segitseg. :O) Es hatha ertesz hozza. :O)

Előzmény: lhorinka (858)
lhorinka Creative Commons License 2005.06.22 0 0 858

Sziasztok!

 

Nekem is hullik a hajam a Monorteltől! Magyar telekom dolgozóként Monortel területen lakom és nem tudok megfizethető áron megfelelő sávszélességű internetet venni. De nem ez a lényeg!

A Monortel júniusi ADSL light akciójára szeretném felhívni a figyelmeteket! Elindítottak egy akciót és azt meghirdették a hírlevelükben, miszerint kedvező feltételekkel rendelhetünk ADSL light-ot. Erre azt mondom: VÉGRE! De nem sokáig tartott az örömöm, mert a feltételeket átnézve azt tapasztaltam, hogy betűről betűre a listás árak szerepelnek az akcióban. És még egy ajándék se...semmi. Ez komolyan mondom, hogy vérlázító. Ezek tiszta hülyének néznek engem, téged, mindenkit.

Valaki nyugtasson meg, hogy elnéztem valamit!

 

A hurokátengedés kérdésének igyekszem "házon belül" utánanézni. Ha tudok valamilyen megoldást, jelentkezem!

 

Üdv, HL

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!