Keresés

Részletes keresés

EstherCD Creative Commons License 2023.01.21 0 3 13325

Tulajdonképpen igaz, amit mondasz, ezek a darabok azok közé tartoznak, aminek jól sikerült a tervezése. A nem túl magas sarkak ellenére is jó a formájuk, szépek. Ezért is vettem meg őket. Csak úgy gondoltam, nem biztos, hogy másoknak talán ez máshogy néz ki, ezért is írtam, amit...
Sajnos sokszor csúnyára sikerülnek az ilyen méretű sarokkal rendelkező darabok... 
A mai fiatalok most tényleg épp egy furcsa divatnak hódolnak, 36-38-as lábon olyan sportcipő, aminek a talp része talán 44-esnek is elmenne, EEE szélességgel ;-) Hozzá kell tenni, hogy egyik-másik jól néz ki, ha a lány hozzá kellően karcsú, lábai vékonyak. De aztán vannak a nagyon csúnya darabok is. Ami engem kiábrándít, hogy egy szép ruhához simán felvesznek ilyesmi (vagy csak simán sportcipő) darabokat... A tornacipő meg egy nagyon rossz divat szerintem, legalábbis azok, amiket látok, nem tartják a lábat, szét vannak taposva, és szerintem a viselőjüknél már megjelentek torzulások a lábfejen és környékén.
És ez a divat azt is eredményezi, ha jövök-megyek, jobban felhívom magamra a figyelmet, hogy jé, egy magassarkús lány... bár így lehet, hogy nem az arcomat nézik meg rögtön, és csak későn esik le nekik, hogy nem is biztos hogy lányt látnak ;-)

Előzmény: pandora1 (13323)
Törölt nick Creative Commons License 2023.01.21 -3 0 13324

Piszok jó történet, engem nagyon érdekelne a folytatás! 

Előzmény: Herczeg1979 (13321)
pandora1 Creative Commons License 2023.01.21 0 1 13323

Miért lenne öreges. Szerintem nem attól lesz nőies vagy fiatalos, hogy tűsarka van. Igaz bizonyos határokon belül érvényes amire utalsz. De, nézd meg miket hordanak ma a fiatal lányok, még ilyen magas sarkút is csak elvétve vesznek fel. Helyette vannak a bumfordi talpúak meg a tornacipők. Egy ilyen szandál fényévekkel szebb és nőiesebb.

Előzmény: EstherCD (13322)


EstherCD Creative Commons License 2023.01.21 0 0 13322

A sarka miatt gondoltam, főleg a szandál: kicsit öreges. De nekem egyből megtetszett. De sajnos kicsit hosszú, bár szélességben jó. Azt írták, eggyel nagyobbat válasszunk, így 44-est vettem, gondoltam ez kb. a 43-asnak felel meg, de 29 cm-es BTHja van. Lehet, rendelek egy 43-ast.

Előzmény: pandora1 (13319)
Herczeg1979 Creative Commons License 2023.01.20 -4 0 13321

A negyvenes évei elején járó, többgyermekes édesapa vagyok, aki ennek ellenére gyakorolja ezt a szórakozási formát. A bátyámon és az öcsémen kívül három nővérem és két húgom van. A kezdeteknél a nővéreim a mérvadóak. A nővéreim 2-7 évvel idősebbek, míg a húgaim 2-4 évvel fiatalabbak.

 

Talán úgy 13 éves lehettem, amikor egy nyári napot nővéreimmel (Andi, Mari és Zitus) valamint a legidősebb nővérem (Zitus) további négy évvel idősebb vőlegényével, a középső nővérem (Andi) egy évvel nála fiatalabb barátjával és annak velem egykorú öccsével voltam otthon. Az utóbbi srác egyben a legjobb haverom és osztálytársam is volt. Slágerjáték volt a Felelsz vagy mersz! valamint az úgynevezett üvegezés persze ezeket felváltva játszottuk.

 

Ezen a napon a csapat legidősebb tagja (Ádi) kitalálta, hogy próbáljuk meg ötvözni valamilyen módon a fentnevezett két játékot. Erre volt azaz ötlete Andi barátjának (Feri), hogy a kipörgetett személy az általa választott személynek adhat feladatot. Már órák óta tartott a játék, amikor is Ádi kipörgette Marit. Ő feltette a kérdést nekem: "Felelsz vagy mersz?" Ekkor egy korábbi feladat miatt már kevésbé mosolyogva válaszoltam, hogy "Merek!" Ekkor a nővérem közölte, hogy kövessem a feladat teljesítéséhez. A szobaajtajához érve, először Andi, Mari és Ő mentek be, majd kb. 2 perc elteltével kijött a két fiatalabbik nővérem és beküldtek engem. Az ágyon egy miniszoknya, egy rózsaszín topp, egy melltartó, egy harisnya, egy 2 cm sarknagyságú és hegyesorrú cipellő. Először kicsit szándékosan húztam az időt az álszent értetlenségemmel. Aztán belépet Mari és segített beöltözni, majd Zitus kisminkelt. Életemben először vagyis pontosabban rövid időn belül másodszor voltak bennem kettős érzések. Egyfelől szorongtam az általam viselt ruhák és a későbbi fogadtatásom miatt, másfelől pedig boldog voltam, hogy kipróbálhattam ezt az öltözéket. Azt gondoltam volna, hogy ezzel egyidejűleg az adott körre vonatkozó feladatomat letudtam, de tévedtem, hisz még a java hátra volt. Ki kellett menjek az udvarra így. Szerencsém az volt, hogy a hátsószomszéd vélhetően nem volt otthon, míg a tőszomszéd pedig túlzottan elvolt foglalva a kertészkedéssel. A játékot 5 körön keresztül úgy kellett folytatnom, hogy nőnek voltam öltözve.

 

Még nem is a ruha (szoknya, topp) okozott nekem igazán boldogságot, hanem bizony a cipő. A legkevésbé ettől nem kívántam megszabadulni. Hiába volt Andival és Zitussal egyforma méretű a lábam, ill. hiába vágytam már régóta arra, hogy felpróbálhassam a cipőjüket, mégis féltem ennek meglépésétől. Ezen a napon pedig túl gyorsan telt az idő és túl gyorsan kellett levegyem ezt a lábbelit.

 

Remélem a Tisztelt fórum, topik társakat nem zavarja a történetem. Amennyiben kíváncsiak vagytok a folytatásra, akkor azt is szívesen megosztom.

pandora1 Creative Commons License 2023.01.20 0 0 13320

Bocs, most látom beragadt vagy rányomtam véletlen a gombra. 

pandora1 Creative Commons License 2023.01.20 0 0 13319

Kiábrándító?? A A KÉK SZANDÁL GYÖNYÖRŰ. nEKEM IS KELL EGY.  :-))

Előzmény: EstherCD (13318)
EstherCD Creative Commons License 2023.01.19 0 2 13318

Szia!
Köszi! Tetszik nagyon, ha jobb idő lesz, biztos megyek vele valahova. Addig csak a (boka)csizmák. A sarka 10cm. Azt hiszem, látom, melyik az új darab, kicsit hegyesebb orrú, és varrás fut végig rajta. Ennek még számomra normális sarka van. De épp most vettem egy tömbösebb sarkú fehéret - mert ugyan szeretem a tűsarkakat, de már jártam meg szórakozóhelyre bemenet, hogy beleragadtam a lépcsőn található folyókarácsba, és sikeresen fel is emeltem azt a helyéről, mert a bokacsizma nem jött le a lábamról. Elég ciki volt... Nem beszélve, hogy egyes helyeken a belvárosban nem túl nagy méreteű bazaltból áll a díszburkolat. Na azon is érdekes a tűsarkúzás...
Van egy nagyon jó fehér darabom, de sajnos a színe már nem az igazi, pedig talán nem is voltam vele sokat kint...
Na szóval nekem időnként a praktikumra is kell gondolni, valamint az se baj, ha emberek között, lányként nem vagyok annyira feltűnő, így most ilyeneket vettem (tudom, kicsit kiábrándító, ..., ja, és az ára miatt is meg kellett venni ;-) ):

 

Előzmény: metalheeler (13317)
metalheeler Creative Commons License 2023.01.19 0 0 13317

szia


csizma-témában akkor egyet beszélünk - és hordunk! :-)


A bokapántosról meg annyit, hogy bár jómagam az "introvertált magassarkúzást" képviselem , illetve a topiktársak fotói láttán az irántuk való érzelmeim nagy része "vegytiszta sárga irigység" :-)
-nos így is azt kell mondjam, nagyon jól áll! :-)

Viszont a tied nem tudom, hány centis sarkú - illetve most  változatosság kedvéért a te képedre nem tudok ránagyítani a fórumban a formáját kielemezendő - de nagy örömömre a Z-nál az újdonságok közt pár napja megjelent egy ilyen fazon. Annak  9 centi körüli a sarka és ha nagyon megnézed nem teljesen az "ultraklasszikus" formájú (hanem kicsit kiegyenesített-hátrahúzott) de zárt sarokrésszel fel sem tűnik - onnan tudom, hogy már az ünnepek előtt vettem egy hátul zárt  szandált és az sztem ugyanerre a "talpra épül", teljesen esztétikus és nagyon kényelmes is (jellemző módon hétfőn tudtam egy órácskát hordani itthon, már szinte el is felejtettem hogy van egy ilyen, lényegében fel sem vett cipőm :-p)

 

Szóval amennyire a neten látszik, ugyanez a talp-sarok de elöl is zárt d'Orsay fazon, volt (van?) fekete és fehér. Fekete ugye a legkevésbé feltűnő - ugyanakkor a harisnyák közül mindennel jól néz ki - feketével meg egész rejtőzködő...

A fehér magassarkú a gyengém, csizma (kivéve az igénytelenül fekete cipzárral megoldottakat :-s) és körömcipő is, de főként a szandálok és hasonló nyitottabb fazonok - mint ez is.  És igen, attól hogy Hollywoodban nem divat , az önjelölt szakértőkkel szemben nekem semmi bajom ha harisnyával hordja valaki :-p
Szóval a fehér nagyon bejön, főleg kicsit sötétebb-vöröses vagy fekete harisnyával - ellenben nem egy diszkrét darab, nem beszélve a koszolódási-sérülési hajlamáról :-(


Végül mégis ez lett, mivel volt 44 és 45 is belőle még (mindkettőt megrendeltem természetesen ;-) , a feketéből viszont csak 44-es volt. Ja, Anna Field - eddig erről az a tapasztalatom, hogy 44-ben a csizmák keskenyek nekem, a szandálok viszont jók. Mivel körömcipőm nincs ebből a márkából (a d"Orsay bár hátul egyezik azokkal,  hivatalosan nem szandál, hanem oldalt nyitott-bokapántos körömcipő -és a kritikus fejrésznél is ahhoz hasonlít) félek, hogy a 45 fog kelleni...

Előzmény: EstherCD (13311)
Tűsarkú Palota Creative Commons License 2023.01.16 0 1 13316

Kedves Magas sarkú kedvelők :)

Eladó egy darab nem használt, fekete, 44-es méretű https://www.bonprix.hu/style/lakk-csizma-554688253/?catalogueNumber=946021&type=image&return=ref#product-page

Zacskós, ÁFA nélküli áron, így legyen kereken 20000Ft.
Budapesti személyes átvétellel egyeztetés után, így postaköltség sem terheli.
Az email cím publikus.

Beteszem még a hasonlatos témájú fórumokba is, ne lepődjetek meg ha olvassátok.


További jó kopogást mindenkinek ;)

Herczeg1979 Creative Commons License 2023.01.16 -1 0 13315

Én vagyok az, de a #13162 kommentnél használt felhasználói nevemet véletlenül töröltem. Elviekben kaptam visszajelzést, hogy kíváncsiak vagytok a történetekre. Ezért a következő kommentben fogok egy történetet megosztani a kezdetekből.

Előzmény: Törölt nick (13162)
Latex Bond Creative Commons License 2023.01.13 0 5 13314

Ja, meg van egy ilyen pink, ívelt blokksarkú vádlicsizma is, szintén US11-es méretben (27.4 cm-esnek hirdetett, de ez is max. 42.5-es lábra való):

https://eur.shein.com/PU-Leather-Knee-High-Platform-Block-Heel-Boots-p-10643061-cat-1748.html

 

Ennek 13.000 Ft körül van a vételára a SHEIN-en, de ha valaki nagyon vágyna rá, akkor ezt is át tudom passzolni 11.000 Ft-ért.

(Az előbbi kettővel együtt meg 10.000 Ft-ért, tehát a 3 párból álló együttes csomag ára: 25.000 Ft lenne, amennyiben mind a 3 csizma érdekel.)

Ugyanolyan makulátlan és vadonatúj, mint a többi, csak ezen jóval hosszabb ideig vacilláltam és hosszabban is próbáltam, mert ezt TÉNYLEG nagyon akartam, hogy jó legyen, de kb. fél órás szobai viselés után már ez is baromira szorított és be kellett látnom, hogy sajnos ez sem az én méretem, hiába kapaszkodom bele olyan megszállottan.

Valósággal megőrülök a pinkért és ez itt tökéletesen ment volna az új Calzedoniás pink lakk leggings-emhez. :(

Nagyon le vagyok törve, de ha valakinek örömet tudnék vele szerezni, akkor legalább meglenne az a vigasztaló tudat, hogy jó kezekbe (lábakra) került.

 

Paraméterei: sarokmagasság: 15 cm, platform: 5 cm, szárhossz: 42 cm, felső peremkerület: 38 cm.

 

Előzmény: Latex Bond (13313)
Latex Bond Creative Commons License 2023.01.12 0 2 13313

Sajnálatos méretprobléma miatt eladó 2 pár vadonatúj, SHEIN-ről rendelt, nagyon igényes kivitelezésű bokacsizma.

Mindkettőt US11-es méretben rendeltem, de a kiírt lábhossz ellenére (27.4 cm-t írtak mindkettőre) rám mindkettő szűk, tehát inkább keskeny 42.5-es vagy 42-es lábakra való.

 

 

(Azért mertem egyébként belevágni US11-es méret rendelésébe, amivel más helyen biztosan nem próbálkoznék, hiszen az köztudottan a 42-es méret megfelelője, mert volt már olyan a SHEIN-en, hogy más fazonú csizmáknál meg szerencsével jártam a 11-es mérettel és azoknál is 27.4 cm-es BTH volt feltüntetve. Úgyhogy csak óvatosan, aki innen rendel, mert nem konzekvens a számozás itt sem és sajnos a lábhossznak sem lehet mindig 100%-ig hinni.)

 

1.) Az egyik egy fehér műbőr plexi wedge, az eredeti linkje itt található:

https://eur.shein.com/Faux-Leather-Pull-On-Ankle-Booties-p-11039561-cat-3181.html

 

2.) A másik meg egy piros lakk kúpos platform tűsarkú, az eredeti linkje itt tekinthető meg:

https://eur.shein.com/Faux-Leather-Side-Zipper-High-Heel-Booties-p-10990241-cat-1748.html

 

Jelenleg mindkettőből hiánycikk az US11-es, de tőlem átvehető, méghozzá az eredeti árnál kb. 2-2.000 Ft-tal olcsóbban, tehát a fehér 12.400 helyett 10.000-ért, a piros meg 10.000 helyett 8.000-ért.

Ha valaki elviszi mind a kettőt, akkor még további 3.000 Ft kedvezményt tudok nyújtani, így 15.000 Ft-ért a birtokosa lehetsz 2 elegáns bokacsizmának!

 

Néhány paraméter:

1.) Fehér: sarokmagasság: 9.5 cm, szárhossz: 21 cm, felső peremkerület: 34 cm.

2.) Piros: sarokmagasság: 12.5 cm, platform: 4.5 cm, szárhossz: 17 cm, felső peremkerület: 30 cm.

 

Latex Bond Creative Commons License 2023.01.12 0 0 13312

Amellett, hogy forradalmi újítás a magassarkú cipők gyártási technológiájában, mellé még egy jó videót is csináltak róla.

Köszi, hogy megmutattad!

Előzmény: pandora1 (13309)
EstherCD Creative Commons License 2023.01.12 0 1 13311

Ó igen, a bokacsizma, ez:


És akkor már a cipő, a lábamon. Sajnos egyik oldalon kicsit nyom a széle (széles kicsit a lábam nekem is), ha teszek oda erre a célra kitalált ragasztót (mint egy leukoplast, csak habszivacs jellegű) akkor nagyon jó hordani.

Ez a velúr is szép darab, ha nem lenne egy gracelandosom már, még vennék is ilyet ;-) (bár a lábfeje lehet, nekem is keskeny lenne...)
A fém sarokról pedig: nem tudom, hol lehetne beszerezni, de emlékszem rájuk, talán a 80-as években jelentek meg először. Azért érdemes lehet a már említett cipésznél is rákérdezni. Na meg talán le is gyártható.

 

Előzmény: metalheeler (13310)
metalheeler Creative Commons License 2023.01.12 0 0 13310

szia Esther!

 

emlékeztem, hogy anno beszámoltál képekkel a Zalandos szerzeményekről, amit biztosan mutattál, az egy velúr D'orsay körömcipő - anno nagy irigykedést váltott ki belőlem , mert nagy kedvencem az a fazon de sajnos az én méretemben nem kapható :-(

 

most  legutóbb a Zalandos csizmádról írtad , hogy már sarkat kellett cserélni - visszanéztem a posztot , hátha látható a "tettes" :-)  Ott van egy fekete kis platformos bokacsizma oldalsó "ál-pánttal". arról lenne szó?

Mert annakidején  nagyon nem foglalkoztam vele - ugyanakkor (posztod után jóval) miután egy szintén boka velúrból tényleg kényelmetlenül kicsi lett a 44 (45 pedig nincs belőle) én is ilyet vettem, hordom és áradozok róla már egy ideje :-)

 

(csak valamiért tegnapig (!) nem engedett képet feltenni gépről a fórum, így kb. senki nem tudta hogy miről beszélek! :-p)

 

kihasználva a lehetőséget mutatom, mi az , ami sajnos 44-esben hosszra meglenne a 29 cm (kb,mint Graceland 44) - de nagyon keskeny a lábfeje, 9 cm körüli  :-(

(tapasztalat alapján egy hasonló méretű US13 Pleaser Vanity -től is keskenyebb - pedig az sem egy széles fazon...)

Előzmény: EstherCD (13306)
pandora1 Creative Commons License 2023.01.12 0 1 13309
metalheeler Creative Commons License 2023.01.12 0 0 13308

Azt nem tudod (tudja valaki) hogy valahol valamelyik cipésznél tartanak és csinálnak még olyan régi (fém) sarokfoltot ami nem a gyári műanyaggal formára egyező (csak fém) - hanem egyfajta gyűszű vagy kupak (ezáltal a sarokvég oldalát is betakarja/védi) - és a cseréjéhez kicsit a sarok bevonatát is át kell alakítani?

 

pár éve még lehetett egy-egy ilyet kifogni a vaterán (kép is onnan!)  persze általános női méretekben, de mintának jó lett volna gyártáshoz akár...(ezek jellemzően kissé használt lábbelik voltak párezer forintért) de addig szarakodtam, hogy már nincs ilyen...

amikor még elterjedt volt, nem volt elég gógyim a technikai részleteit tanulmányozni - most meg már csak szökőévben lehet ilyet látni utcán mondjuk...

 

Előzmény: EstherCD (13306)
Latex Bond Creative Commons License 2023.01.11 0 0 13307

Szuper, ennek őszintén örülök, hogy Te sem csalódtál! :)

Igyekszem a továbbiakban is hasznos tanácsokkal szolgálni. ;)

Előzmény: EstherCD (13306)
EstherCD Creative Commons License 2023.01.11 0 2 13306

Megfogadtam tanácsod, és felkerestem a cipészed. Igaz, csak sarkalás (Zalandos bokacsizma, nem igazán bírta a gyári sarok), amit akár meg is tudtam volna csinálni, ha lett volna pont ilyen méretű flekkem (hiába van egy maréknyi, pont egy 20. méret kellett... ;-) ) Olcsón dolgozik, és úgy láttam, van neki forgalma. Ami még számomra haszno, nincs túl messze.

Előzmény: Latex Bond (13266)
Latex Bond Creative Commons License 2023.01.11 0 2 13305

Szia Metál, Neked is B.Ú.É.K!

 

Akkor úgy tűnik, Te is azok közé tartozol, akik erős akarással fel tudják gyorsítani a gyógyulásukat. :) Pláne ha ilyen ritkán adódó alkalmak múlnak rajta. Azért a pszichés öngyógyításnak meg tud nyilvánulni bizonyos helyzetekben az ereje.

Szilveszter tényleg jó alkalom a kiruccanásra (és talán még az Újév éjszakája is), mert akkor aztán tényleg van létjogosultsága a "kiöltözéseknek", nagy kár, hogy én ezt most nem tudtam kihasználni családi veszély okán. :)

 

Zalando-nál egyébként nagy a pörgés a nagyobb mérettartományokban, én is tapasztaltam már többízben, hogy amint megjön az értesítés, hogy egy figyelésre megjelölt lábbeli ismét elérhető a kívánt méretben, mire odáig jutok, hogy megnézzem (természetesen még aznap és nem 1 héttel később :) ), már ismét nem kapható. Ebből is látszik, hogy többen is ácsingóznak 1-1 jól sikerültebb darabra és hacsak az ember nem csap le villámgyorsan, már meg is vették az orra elől. Ilyenkor mindig elfilózom azon, hogy mi a francér' nem bírják a kínálatot úgy igazítani, hogy ha már valamiből gyártanak 42-es felettieket is, akkor kellő mennyiség legyen azokból is, ami a szortiment perifériájára esik, ne csak a közepére eső 38-39-esekből. Elég hibás üzletpolitikára vall, ha nem tudják felmérni a webshop értesítőlevelei alapján az igényeket vagy ami még rosszabb, nem veszik azt figyelembe. Egy sikeres modell utángyártásáról vajon még sosem hallottak? :) Van például olyan csizma, amiből már kb. ősz óta várom, hogy legyen még belőle 43-as vagy 44-es és azt látom, hogy kis méretekben szépen fel is frissül a készlet (és ezek nem a visszaküldött példányok miatt van, mert nem egyetlen számozás tér vissza, hanem egyszerre több is), ugyanakkor a régóta hiánycikk 42-es felettiekből meg csesznek újakat gyártani.

Ha én gyártó lennék, azért én erősen figyelembe venném a piac alakulását...

Előzmény: metalheeler (13304)
metalheeler Creative Commons License 2023.01.09 0 3 13304

Második felvonás :-)

 

Bond: nem, azért ekkora csodák nincsenek! :-)

 

De az is hatalmas dolog volt, hogy külön-külön, de folyamatosan mindkettőt - még vagy 2 délelőtt sikerült hordanom a csizmát itthon+ment a futás/foci (volt hogy egyből a magassarkúzás után!) - tudtam csinálni ...

...legalábbis egy darabig!

 

Mert a "csodálatos gyógyulás" vagy bő másfél hét után sajnos semmivé lett, a "nagyfoci" legvégén a hajrában a cserejátékos kolléga műtött háta+szerényebb képességei miatt azt hitte jót tesz, ha nem áll be helyettem :-(

nekem lépésről lépésre rosszabb lett ugyanaz a pont - és úgy is maradt,  legalább annyira mint korábban - ha nem jobban :-(

 

Onnan semmi komolyabb mozgás, focik eleve véget értek Karácsony előtt egy héttel. Most indulnak a héten - kb egy hónapja mikor a második lerobbanás történt , azt mondtam: pont jó lesz ez a hosszú szünet regenerálódni!

Lehet, hogy az volt a baj, hogy nem volt alkalmam magassarkút viselni :-) - de nagyon nem akart javulni, Karácsonyra még bőven fájt - majd (addig csak ilyen általános fájdalom volt lépéskor) mikor már kezdett volna javulni - megjelent az idegbecsípődés-szerű "második hullám" valahol a 2 Ünnep közt :-(

 

Nagyon el voltam keseredve - érdekes hogy ilyen bajoknál nálam mikor eljön az a lelki mélypont , hogy nem látom a következetes javulást és emiatt teljesen bizonytalan távoli jövőbe vész a korábbi teljesen hétköznapi életem - na akkor fel szokott gyorsulni a felépülési folyamat...

 

Most is már Szilveszterkor azt néztem, hogy ha nem lenne ekkora nyüzsi már mennék is bele az éjszakába - merthogy

a sötétedés környéki pár órát tartó köd , ami többször is volt a szünetben - ezen a napon kivételesen megmaradt késő estére is! :-p

 

De nem vártam sokat, a nyári iskolai szünetet leszámítva a vasárnap este tapasztalatom szerint az egyik legnyugisabb alkalom éjjeli magassarkúzás szempontjából - gondolom nem kell részleteznem, miért...

Az hogy Újév napja is volt (és hétfőn még nem volt suli) elsőre akár kedvezőtlen irányba is vihette volna - de bíztam abban, hogy erősebb a szilveszteri bulizás okozta fáradtság attól, hogy Újév éjszaka is "utórengések"-től kelljen tartani..

 

A csizmáról annyit, hogy hülye fejjel (korábban amelyik cipőből 2 méretet rendeltem külön rendelésként , az elsőre kivett méret jó volt és a másik maradt az automatában) nem rendeltem 45-öst is, mire megérkezett és kiderült, hogy jó lenne megpróbálni a nagyobbat - természetesen az már elfogyott :-(

Kértem értesítést - de mire eszembe jutott ezt az emailt ellenőrizni, ha volt is értesítés - mire a Zalandóra felmentem már újra elvitték :-(

Tudatában annak, hogy ha kényelmetlen, már nem veszik vissza - nekem meg nem lesz kapacitásom hirdetgetni - elindultam az éjszakába:

nem bántam meg, annyira passzos csak hogy sztem pár ilyen séta bejáratná. Ja, és ha kicsit fáj a szűk ponton - elég megállni és utána újult erővel mehet a séta ;-)

 

Végül mentem vagy 2-3 km-t benne, a nadrág alól simán kilátszott a sarok - de örömmel vettem tudomásul, hogy a néha látótávolságban előttem elmenőktől semmi félsz nem jött rám - maximum megálltam, bár abból hogy mennyire nem vettek észre arra következtettem, hogy "jó szokás" szerint bömböl a zene a fülükben, így nem hallották a kopogást :-)

 

Másnap reggel durván jeleztek a lábaim, reggel alig bírtam autót vezetni :-( - de megérte, alig várom a folytatást, szeretném minél nagyobb sétákkal bejártatni! ;-)

 

B.Ú.É.K mindenkinek!

 

 

Előzmény: Latex Bond (13301)
Herczeg1979 Creative Commons License 2023.01.05 0 1 13303

 

Sokak előtt megemelem a kalapomat, akik itt is képesek képeket megosztani ezen tevékenységükkel kapcsolatban. Amennyiben kíváncsiak vagytok a történeteimre, akkor azokat szívesen elmesélem. Ezek nálam kb. 30 évre nyúlnak vissza.

déliszomszéd Creative Commons License 2023.01.04 0 0 13302

Köszi:) Várjuk a fotót;)

Előzmény: Latex Bond (13300)
Latex Bond Creative Commons License 2023.01.04 0 0 13301

Szia Metál,

 

Kíváncsi vagyok, mi lesz a csavar... :)

Csak nem futottál egy jót magas sarkakon, amitől minden csípőproblémád azonnal megoldódott? :))

Mert akkor ezt fel kell venni az orvosi szakkönyvekbe, mint lehetséges terápiás eszközt. ;)

Előzmény: metalheeler (13293)
Latex Bond Creative Commons License 2023.01.04 0 0 13300

OFF:

 

Nagyon szép kis leggings gyűjtemény, igazán tetszik!

Lelkes rajongója vagyok a leggings-eknek, úgyhogy majd egyszer én is csinálok egy hasonló leltárfotót a színeseimről (azaz a nem feketékről).

Tök mindegy, hogy noname vagy márkás, mert high-end kategóriában is botlottam már vacakba és filléres kínainál is gyöngyszembe, úgyhogy nálam ez irreleváns. :)

 

(Itt is külön köszönet a C. és Tezenis új kollekciójával kapcsolatos infódért, amit a testvértopic-ban osztottál meg! Rengeteg új modellt találtam náluk, amit azonnal be kell szereznem! :) )

Előzmény: déliszomszéd (13295)
Crossdresser1 Creative Commons License 2023.01.03 0 0 13299

Szia! Írtam e-mailt! 
a 45ös megvan még?:) 

Előzmény: evecd (13180)
spikeheels Creative Commons License 2023.01.03 0 1 13298

Szia, 

Koszonom a dicsero szavakat. Jol esik. Toled meg foleg ;) 

Igen, ezt a ruhat meglattam, es meg kellett vennem. Azt gondoltam, hogy karacsonykor tokeletes viselet lesz. 

Sajnos nekem csak ilyen egyszeru cipoim vannak, ezzel kell beerned, beernetek ;) 

 

Zalandorol gyujtogetesbe kezdtem. Tegnap megerkezett a 4. par cipello is. A marka, a fazon, es a meret valtozatlan, csak a szinek masok. 

 

🥰😘

Előzmény: Latex Bond (13292)
molnár212 Creative Commons License 2023.01.02 0 0 13297

A műbőt változat érdekelne és tényleg 40 es.Sajnos nem találok Tudom tényleg drága csizna

Előzmény: Latex Bond (13291)
pandora1 Creative Commons License 2023.01.02 0 0 13296

Valóban "régi bútordarab" vagy itt, és az is igaz, hogy sajnos nagyon ritkán jelentkezel az elmúlt időkben. Én hiányoltam. Egyébként BÚÉK mindenkinek!

Előzmény: Recushion (13287)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!