2007 óta huszon -x alkalommal ettünk nála, őzet zusammen 4x, októberben ill. januárban és februárban. (nála a 'vad' jellemzően szarvas, vaddisznó, vadnyúl, vadkacsa)
Csak tv-ből ismerem a nagyon szimpatikus fiatalembert.
Így már igen, ez már illik a nevéhez. Vonalzóval igazították az evőeszközöket. Ehhez már etikett könyv kell a vendégeknek. :) Kiigazodsz az evőeszközökben? Úgy látom leves is volt, valami halas előétel, öt fogás.... Jól tippeltem? Szépséges a régi szódásüveg is, és hogy létezik ilyen falusi iskola.
Azért van a dolgoknak neve, hogy mások is tudják, mire gondolunk, amikor kimondjuk /leírjuk. Függetlenül attól, hogy ez a név mennyire találó. A hortobágyi palacsintát sohasem ismerték a Hortobágyon, Lyonban sem ismerik a a lyoni sertésszeletet.
Ezek jó harminc centisek voltak. Ezzel már érdemes a grillen próbálkozni. A nagy buksi feje miatt elég nehezen zártam össze a csipeszt.
Véletlenül beestem a halboltba aztàn beléjük botlottam. A kihozatala persze így is gyenge de az íze fantasztikus. Van pár kisebb is, azokat holnap a főzés végén belelógatom a halászlébe.