Keresés

Részletes keresés

81713 Creative Commons License 2002.05.20 0 0 468
Tudod mit? Ezé' elviszem a balhét. Miattam dobnak nukit a székesfővárosra.

Te Freddy bátyám, még csak fél egy múlt pár perccel. Egyre hülyébb leszel. :-P

dP

Előzmény: alfredoo (465)
alfredoo Creative Commons License 2002.05.20 0 0 467
noway

azt nem erted hogy itt nem a kovetkezo repulogepelteritesrol van szo.

hanem arrol van szo hogy az usa and/or vezerkar elhatarozza peldaul hogy meg kell tamadnia andorrat. es erre kreal egy komplett forgatokonyvet. (egyebkent azert andorrat mert az kovetkezik a nevsorban afganisztan utan). es mi az otleted alapjan lehet hogy a forgatokonyv reszei leszunk. andorra -> budapest. ordogien az abc-ben is utana vagyunk.

Előzmény: alfredoo (466)
alfredoo Creative Commons License 2002.05.20 0 0 466
noway

te sem erted. ragyogo otletet adtal az amiknak. es ha megvalositjak az a mi felelossegunk.

talan ha azonnal intezkedik a moderator meg nem keso. talan nem tudnak olyan jol magyarul.

moderator segits!!!!

Előzmény: noway (464)
alfredoo Creative Commons License 2002.05.20 0 0 465
dp

hat nem igaz!!! haat nem latod hogy ezek mindent tudnak. es amit nem tudnak azt meg meg tudjak magyarazni.

kerem a moderatort hogy intezkedjen. mert ha atomtamadast kapunk az az o felelossege lesz.

rajta!!!!

Előzmény: 81713 (463)
noway Creative Commons License 2002.05.20 0 0 464
Márminthogy amikor legközelebb terroristák eltérítenek egy repülőt, és az USA kormány kénytelen lelőni, akkor figyelemelterelésül Bp.-re dob egy atombombát? Gondolod, hogy ez beválna? (Vagy lehet, hogy rájöttek, hogy itt él MoYa, akinek átható tekintete és éles elemző elméje előtt az álcázási kísérleteik dugába dőlnek, és az ő elhallgattatását tették meg top prioritásnak?)
Előzmény: alfredoo (462)
81713 Creative Commons License 2002.05.20 0 0 463
Azé' az atomtól nem köll annyira tartani. Még ha szereznek is valahonnan, azt valahogy célba is köll juttatni. Nem úgy megy az, hogy csak bekenjük sárral, oszt elpukkantunk egy nukit.

dP

Előzmény: alfredoo (462)
alfredoo Creative Commons License 2002.05.20 0 0 462
noway

ne haragudj de egy komplett rosszindulatu hulye vagy. hogy talalhatsz ilyet ki hogy mondhatsz ilyet ki. es ha fogjak magukat es legkozelebb ezt valositjak meg? mert jo otletnek tartjak? es ha budapestet valasztjak ki celpontra?

kerem a moderatorokat hogy hulye es karos hozzaszolasodat azonnal moderaljak ki.

legyszives ne adjal nekik otleteket. aztan eszrevesszuk hogy kapunk egy atombombat!!! meg ha veletlenul becs kapna meg annak is felmerhetetlenul karos hatasai lennenek rank.

MODERATOROK!!!!! AKCIO!!!!!

Előzmény: noway (458)
alfredoo Creative Commons License 2002.05.20 0 0 461
bogar

se komolyan se komolytalanul nem tudod oket meggyozni. meg egy linket sem kaptam valamilyen amerikai forumrol ahol a kormany vagy az ellenvelemenyt kepviselok ervelnek es mutatnak be fenykepeket.

csak azt hallom hogy kifele gorbult a tartovas. azt sem tudom hogy a kifele gorbult tartovasat nem utolag montiroztak e a kepre. meghogy nincs muholdas foto a wtc-rol. ahhoz kepest hogy folyamatosan adta a tv egy vagy tobb kamerarol a becsapodast az egest es az osszeomlast ahhoz kepest muholdas felvetelt kovetelni hogy a torony tenyleg ott volt vagy nem tudom mire az nem semmi.

hidd ell hogy SOKKAL tartalmasabb eszmecsere folytathato a vilag 5 vagy 6 nap alatt torteno teremteserol. mar csak azert is mert a teremtett vilagra VAN bizonyitek. ezt eleg nehez negligalni.
tehat????

Előzmény: BoGar (453)
alfredoo Creative Commons License 2002.05.20 0 0 460
moya

kicsit hatrabb mennek az agarakkal

azert felhivnam a figyelmedet hogy police could not confirm the report.

meg felhivnam a figyelmedet hogy aznap meeg 30000 lehetseges halottrol beszeltek. es hogy annyi hullazsak rendelkezesre all. illetve ha jol emlekszem(???) ez a guiliano akkor mondta hogy ugyan 50000 halott lehet de neki SAJNOS csak 30000 hullazsakja van. de a segitseg uton van. hullazsakok tekinteteben. hogy ugy latszik beszelni tudnak ok is hulyeseget. erdekes modon ez a viszonylag intakt allapotban megtalalt cockpit majd 9 honappal az esemenyek utan kerul elo. mert akkor nem lehetett hallani rola. meg egy viszonylag eppen maradt azonosithato terroristarol. pedig meg a koran meg a repulesi kezikonyv is elokerult egy autobol. es szo volt rola. ezt ha nem zavar besorolom lovas ur agyament marhasagai koze a dolgozni nem meno zsidokrol... jo? finn napilap. a jol tajekozott finn napilap. foszerkeszto lovas istvan!

Előzmény: alfredoo (459)
alfredoo Creative Commons License 2002.05.20 0 0 459
moya

mielott fikazok... nem fikazok kerdezek mert furcsa.

elolvastam.

a szoveg inkoherens. nem lehet a wtc-s geprol szo. milyen cockpit maradt a wtc-nel szerinted. robbanas volt leomlott nem tudom mennyi anyag. a lezuhant geprol lehet szo. ugye te is igy latod. semmi koze a kurva wtc-hez. nem tudom kesobb mit irt mert abbahagytam hogy irhassak. jobb szeretek irni mint olvasni.

Előzmény: MoYa (421)
noway Creative Commons License 2002.05.20 0 0 458
Miért nem dobtak mindjárt atombombát New Yorkra? Sokkal egyszerűbb lenne, a robbanás minden gyanús nyomot eltüntet, a hozzátartozóknak pedig azt lehet mondani, hogy a terroristák robbantottak.
Előzmény: triple-x (450)
81713 Creative Commons License 2002.05.20 0 0 457
Különösen akkor nem, ha az egyik éppen Kamcsatka, a másik Afganisztán fölött, megy egyáltalán össze-vissza kódorognak.

Az ilyen kémműholdak többnyire más országokat, meg földrészeket vizslatnak, a saját országa fölé minek küldene bárki is a kelleténél többször?

A geostancionárius pályán keringő műholdak meg igen messze - 36 000 km - vannak, nem az igazi pozíció a nagyfelbontású fotózáshoz.

dP

Előzmény: Dr. Lecter (456)
Dr. Lecter Creative Commons License 2002.05.20 0 0 456
Miért gondolod, hogy az összes műholdfotójukat azonnal be kellene mutatniuk ivanpetinek? Egyébként meg nem könnyű az összes műholdat füttyszóra azonnal odaterelni New York fölé.
Előzmény: ivanpeti (452)
Dr. Lecter Creative Commons License 2002.05.20 0 0 455
Ilyen esetben sokkal egyszerűbb lenne azt mondani, hogy a gonosz terroristák bombát robbantottak a gépen, nem kell gyorsan likvidálni a Pentagont, a Szabadság-szobrot vagy akármit, hogy "hihetőbb" legyen a sztori.
Ja, és a negyedik gép esetén miért nem kerestek gyorsan valami felrobbantható célpontot? Sokak szerint azt is lelőtték ugyebár.
Előzmény: triple-x (450)
BoGar Creative Commons License 2002.05.20 0 0 454
Most végigolvasom a tegnap esti részt, de ere most válaszolok. Szerinted hány műhold kering a Föld körül, és abból mennyi megy el Washington felett és mennyi megy el a Pentagon felett? Mert szerintem csak naponta egy megy. És mondjuk az nap pont akkor jött, amikor a tűzet még nem tudták eloltani és emiatt nem látható semmi a becsapódás helyszínén.
Előzmény: ivanpeti (452)
BoGar Creative Commons License 2002.05.20 0 0 453
Maradjuk a BoGár-nál!
Igen, komolyan kéne vitatkozni velük, mivel meg kéne győzni őket, hogy hülyeséget beszélnek és olyanokat feltételeznek, ami alapjaiban valótlan. erre kell rávezetni őket.
Előzmény: alfredoo (402)
ivanpeti Creative Commons License 2002.05.20 0 0 452
Még egy dolog érdekes.

Ne mondja senki, hogy a WTC robbanás után nem kezdett el folyamatosan fotózni az összes műholdjuk. Egy kép került ki összesen, az is másnapi. ccc

ivanpeti Creative Commons License 2002.05.20 0 0 451
Erről beszélek, csak nem áll össze, hogy mi ment a Pentagonba.
Én vagy irányítható rakétára, vagy robotpilótás gépre tippelek.
Előzmény: triple-x (450)
triple-x Creative Commons License 2002.05.20 0 0 450
Az nem lehet, hogy az amik azért robbantottak, mert valójában lelőtték a gépet? A hozzátartozóknak így "emészthetőbb" hogy hősi halottak lettek, mint az a verzió, hogy saját hadseregük "végezte ki" őket?
Előzmény: Törölt nick (-)
Paci-1 Creative Commons License 2002.05.20 0 0 449
Már rég lerágott csont, mindent, és mindennek az ellenkezöjét is olvashatod valahol, ha jól körülnézel. Az a megkötözött kezü sztyui, SZERINTEM úgy bull shit ahogy van. Ahol a vas traverzek elcsöppennek, ott az emberi test is kicsit átlényegül. - Mikor beszálltam ebbe a topic-ba csak a gyanúmnak adtam hangot. Lehet, söt biztos, hogy nem fogjuk 100%-ra megtudni mi is történt igazán! Egy azonban biztos, a köd, még egy cseppet sem oszladozik! Megint csak szerintem, itt az átfogó motívációk a fontosak. Az EGYESÜLT ÁLLAMOK néhány helyen már enyhén szólva, átvágta a világon szerte a nép egyszerü gyermekeit. Valaki itt írta , demokrácia , Viccnek szánta? Az hogy bármit pofázhatnak bugyuta emberek, hogy a média vadabbnál vadabb ökörségeket szent igazság gyanánt tálal, hogy Clinton szopatta e a Luinsky lányzót? Ez a demokrácia? Mi töretent volna, ha másnap Oszama önként feladdja magát, vagy ne addj Isten, Három szuperügynök, ( mert vannak ilyenek!) át siet, és ezüst tálcán hozza a fejét? OK, MIT JÁTSZOTT A CHICAGO KINGS TEGNAP!?!?! Beszéltek itt a Lusitániáról, Vietnamról és még sok disznóságról, miért ez most a hihetetlen disznóság? Az USA-nak folyamatósan szüksége volt egy mumusra, egy hatalmas ellenségre, aki ellem meg kell védeni szegény adófizetöt! ( Kuba, Vietnam, A NAGY "OROSZ MEDVE".) Szegény orosz muzsik nem tudta, hogy ö fenyegeti az világot, csak azt hogy éhes! Na , miután ez az ellenség megadta magát,( a sok támogatás dacára, ) Kell egy vadi új. Máris itt a terrorizmus! Ez nagyobb ötlet , mint eddig bármelyik volt! Ennek a nevében a palesztíntól a szerbig, mindenkit lehet "JOGOSAN "löni rugni bombázni, belefér! Lehet hogy megérte???
81713 Creative Commons License 2002.05.20 0 0 448
Nézd, ez kb. fél éve - vagy még régebben - téma volt a Pilóta fórumon. Szinte ugyanezekkel a képekkel ábrázolva. Egyik összeesküvés-elmélet sem adott magyarázatot arra:

1.) Hogyan került ~50t kerozin az épületbe?
2.) Hova lettek az utasok?
3.) Hova lett a repülőgép roncsa?

Erre most sem kaptunk magyarázatot egyik hívőtől sem. Egy válasz fogadható el: Teljesen összeroncsolódott a gép, és elégett.

Az tény, hogy vannak furcsa körülmények, de ilyen légikatasztrófa még nem sok volt, ahol egy teljesen feltenkolt óriásgépet szánt szándékkal egy épületbe vezetnek, kevés a tapasztalat, ezért természetes jelenségek is furcsának tűnnek.

Dettó ugyanúgy, mint a holdraszállás tagadásának irodalma.

dP

Előzmény: ivanpeti (444)
ivanpeti Creative Commons License 2002.05.20 0 0 447
Épp az alátámasztás a problémám. Az égő és álló épületen látszik, hogy egy traktus homlokzati fala elszállt, de a harántfalak állnak, a vb vázszerkezet áll. Na, inkább megyek aludni.
Előzmény: 81713 (446)
81713 Creative Commons License 2002.05.20 0 0 446
Szerintem az omlás magával vitt még 4-5 helyiségnyi födémet, ami ugyi már nem volt alátámasztva.

Ami az üléseket illeti: Nem nagyon használnak már acélt. Aluprofilokból, meg műanyagból ugyanolyan szilárdságú üléseket gyártanak, és ez sokkal könnyebb.

dP

Előzmény: ivanpeti (440)
ivanpeti Creative Commons License 2002.05.20 0 0 445
Ja, és szálirányban a huzó, szálra merőlegesen a nyomó és hajlító.
Előzmény: 81713 (442)
ivanpeti Creative Commons License 2002.05.20 0 0 444
Szóval én úgy tévedtem ide, hogy baromság a topic. Aztán nézegettem a képeket, a videót és kezdtem magammal vitatkozni. De még nem tiszta minden.

A tetőlécnél a sebesség számított, ugyanis kalapáccsal nem tudnád átütni rajt. A pálma amúgy is kemény fa, míg a léc fenyőnek tünt.

Brrrrr... mégegy hasonlat. Eszembe jutott, milyen fasza dolog fejes helyett hasast ugrani a vízbe.

Előzmény: 81713 (442)
MoYa Creative Commons License 2002.05.20 0 0 443

igen , itt az amerikai szólásszabadság amit
már említettek:

http://www.drudgereport.com/mattfp.htm

és egy ezzel kapcsolatos dolog:

http://www.apfn.org/apfn/photos_77.htm
(a becsapódás elemzése)

81713 Creative Commons License 2002.05.20 0 0 442
Kétségkívűl ugyanakkorát üt. Ellenberger a vas kevéssé deformálódik, mint a kerozin, ezért is írtam, hogy egész másképp festene a dolog, ha egy ugyanekkora tömegű mozdony rohanna ugyekkora sebességgel az épületbe.

A tetőléces hasonlat is OK. Ha emlékeim nem csalnak, a fa szálirányú nyomóterhelhetősége igen nagy.

dP

Előzmény: ivanpeti (439)
ivanpeti Creative Commons License 2002.05.20 0 0 441
Szóval az az igazság, hogy az istennek nem találom a gép acélvázas üléseit, míg a leomlott romok között van irodai forgószék.
ivanpeti Creative Commons License 2002.05.20 0 0 440
Várj, várj, ne kapkodjunk. A repülőnek - bármilyen - a szakértők szerint majdnem az "omláshatárnál" kellett érkezni, hisz az aládúcolt részt - szerintük - a gép szárnya rongálta. Ezen túl, pedig a képeken is látszik, hogy ott ég marhára a tűz.
Előzmény: 81713 (438)
ivanpeti Creative Commons License 2002.05.20 0 0 439
Egy kis fizika.
Mit gondolsz, azért használják tömegoszlatásra a vízágyut, mert büdös a nép és mosni kell?

Egy mázsa kerozin 300 km/h sebességgel (leszállási) pont akkorát üt, mint egy mázsa vas. A mozgási energiát valaminek fel kell fogni. És azért az épületet egy utasszállító méretű és súlyú vizestömlő is összedöntené ha ilyen sietősen érkezne. És ugye az is vitathatatlan, hogy előbb ütközni kellett, csak azután gyulladt, valamint az is látható a videón, hogy a robbanásszerű gyulladás az épületből indul, tehát az anyag már átjutott a homlokzaton valahogy.

Ezért keresem a kisméretű robotpilótás verdát.

(Csak érdekesség: pár éve láttam egy fotót, melyen egy tetőléc átfuródott egy pálmafán az aktuális tornádó sietős közreműködésével.)

Előzmény: 81713 (430)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!