Keresés

Részletes keresés

_mirasorvino_ Creative Commons License 2004.04.27 0 0 3244
az úszással az a baj, hogy hajat kell szárítani utána, és az macerás. meg sokan vannak. meg nem higiénikus. mondjuk a dunában simán úsznék akármennyit. hmm. pedig az valószínűleg koszosabb. mondjuk a bvsc uszoda közel van, de ahogy jobb az idő iszonyatos tömeg van. csak akkor nem, ha hatkor megyek. de akkor nem mindig sikerül felkelnem. áááá. sehogyse könnyű. valahogy ráveszem majd magam. a konditerem az a jó, mert ott lehet a célképzettel eszközt választani. tehát hogy mit akarok erősíteni, vagy fogyasztani.
Előzmény: Fresco (3242)
_mirasorvino_ Creative Commons License 2004.04.27 0 0 3243
a munka az sajnos ilyen. kampányszerű. vannak ilyen keményebb iőszakok. ki lehet bírni.

arra gondoltam éppen, hogy megkérdezek valami dokit, hogy azt az érzést amit az édesség csinál, nem lehet-e valami mással létrehozni. a mozgással is termelődik egyfajta jóérzés, de az nem ugyanaz. rám is néha ellenálhatatlanul rámjön az azonnalédességetakarok dolog. és kurvanehéz erősnek lenni vele szemben.

abban igazad van, hogy nekem ez lesz a lényeges része a lefogyásnak, csak ha őszinte akarok lenni, talán vannak némi félelmeim még ezzel kapcsolatban. már tudom kezelni azt hiszem azt a helyzetet, amikor az ideális súlyon vagyok, de régen iszonyatosan utáltam, hogy megnéznek, meg a hozzátartozó egyebeket. mindig azt éreztem, hogy nem engem szeretnek, csak a helyes kis pofikámat, meg a többit. a testet. a látványt. lehet hogy ez hülyeség, de mégis ezt éreztem. viszont hálistennek azóta eltelt elég idő, és talán már nem szaladok el ettől. remélem. meglátjuk.

Előzmény: Törölt nick (3241)
Fresco Creative Commons License 2004.04.27 0 0 3242
Az úszás tökéletesen monoton!!! És nem szivatós!
F.
Előzmény: _mirasorvino_ (3240)
Törölt nick Creative Commons License 2004.04.27 0 0 3241
en azt mondom, neked lesz ez a vege fogya s latvanyos..az erzes, hoyg keszen vagy..megoldottad..es most mar csak elvezni kell a szabadsagot amit ez ad.
a mozgassal en is nagyon hadilabon allok..mit allok uldogelek..
ma pl..mindegy mit irtam ket perce..::))az a nagy helyzet hoyg kezd elhatalmasodni rajtam vmi passzivitassal parosulo nemszeretemerzes..en tudom mi ez..hianyzik az edesseg..eppen ezert csakazert is mozogni fogok...endorfint akarok::)))

nagyon komoly napokat dolgozol vegig..ezt nem lehetne vhogy lazitani?

Előzmény: _mirasorvino_ (3240)
_mirasorvino_ Creative Commons License 2004.04.27 0 0 3240
ráadásul már nem igazán lesz túl látványos ez a vége fogyás, a látványos az a 3 évvel ezelőtti volt. de egyszerűen azt mutatják a leletek, hogy ennyi sem lehet. a doki sezrint nagyon megviselt a hetvenakárhány kiló plusz súly azon a pár éven keresztül amíg megvolt. és már ennyit sem bír a rendszer. alighanem a sport lesz a megoldás, de én csak a monoton dolgokat szeretem, a hétvégén veszek egy konditerembérletet. és elkezdek reggelente járni. ha úgy kezelem mint egy betegség egyetlen terápáját, az talán megoldja azt az időszakot, amíg megszokom, és már hiányzik. mert gondolom az a normális, hogy az embernek hiányzik az intenzív mozgás. sétálni sétálok elég sokat, de az nem elég intenzív és nem minden izomcsoportot mozgat meg. ma reggeli ekg még mindig rossz volt. de nem voltam nagyon rosszul. csak kicsit. de ma még 22.50-ig dolgozom. reggel 8-tól. talán ez sem túl jó. de csütörtöktől jobb lesz. egyelőre ez van.
Előzmény: Törölt nick (3234)
Törölt nick Creative Commons License 2004.04.27 0 0 3239
csak ill 'csak' 13ezer ft...az a bajom, amikor tornazgatok itthon semmi kontrolom nincs-tutira akarok menni azon keves alkalmakkal amikor testmozgok::))..es edzoterembe nem megyek hajthatatlanul huyle vagyok:)

ja..ha nem felnek hoyg az a huyle aram hoyg szkennel a hájamat vennek testzsisrmericskelo merleget is..de azert ott meg nem tartok fanatizmusban..kulonben is..nekem a talpamba van epitve a merleg..mar a fulem tovebol tudom hany deka vagyok::))
+irtam mailt

Előzmény: Törölt nick (3238)
Törölt nick Creative Commons License 2004.04.27 0 0 3238
Polly, ne őrjíts meg, hogy pulzusmérő órát fogsz vásárolni!!!!!!!!!!:-)) Vásárolj abból a rohadt sok pénzből valami klassz ruhát, parfümöt, kutyakaját, lovat, bármit, csak ne ezt a baromságot, te őrült nőszemély!!!:-))

Na mi van a menyasszonyi ruhával??? A főpróbát kérem digitális fotódokumentálni, nagyon kíváncsi vagyok már!!!

Előzmény: Törölt nick (3237)
Törölt nick Creative Commons License 2004.04.27 0 0 3237
fres rokka sziasztok::))))

itt mindenki sportember lett:::)))) de jo::))
en norbit kajalok (jo sovany a csavo..nem is hizom semmit::)) a mozgas meg neha besikeredik..de oromet meg nem okoz...no de majd ha fizeteskor megveszem a pulzusmero orat::)) akkro aztan egy csapasra megvaltozik minden..jo ezen en is kuncogok de hatha eredmenyesebb leszek..

jo munkalkodats mindnekinek!!
fres: sztem ez alatt az egy honap alatt veredde valt ajo..hidd el menni fog a tartositas!!!!

HAJAR ROKKA!!!! CSAPOLNI CSAPOLNI!!!majd integetek a tv elott:)

mir, remelem jobb!!!!es van am neked ket terapias tars ..allitom aki kutyat tart az mar sokat tett az egeszsegeert!!

Törölt nick Creative Commons License 2004.04.27 0 0 3236
Sziasztok!

Egyre ritkábban jövök, mert elfoglalt lettem szerencsére. Ráadásul a napokban költözködik a cég, pakolászunk, címkézünk, selejtezek...Hogy én mit össze nem gyűjtöttem egy év alatt!:-)

Fressel értek egyet. Nem is tudom megmondani, mikor mérlegeltem magam! (pedig régebben napi rutin volt) Eljárok tornázni, eszem, amikor éhes vagyok, és tényleg jön az eredmény. Bár számomra csigalassúságú, de letagadhatatlanul formálódom és ez jó érzés. A közérzetemről ne is beszéljünk: régebbi énemhez képest most duracellnyúlként pörgök! És igénylem a mozgást, ollé!

Barátaim, holnap brazil-magyar, jöttök? Én ott leszek, szambaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Fresco Creative Commons License 2004.04.27 0 0 3235
_mirasorvino_ kedves!
Atomszigor! Neked szokott menni az ilyesmi. Kár hogy a "Mától nem eszem" nem megvalósitható, klf. okok miatt. Ezt speciel már magamnak is mondom, nem szeretem a mérleget figyelni, forditva gondolom: életformaváltás után jönnek az eredmények, nem kell a mérlegre állni, de rólam itt Kecskeméten lekopott kb 4 kiló másfél hónap alatt, diéta vagy mi, nélkül. A (majdnem)minden reggeli uszoda elveszi a kedvet az esti túlevéstől, uszoda után reggelizni pedig már rendben van. Sajnos pénteken végetér a kitelepülési időszak, igaz aug. jövök vissza, de addig nem tudom hogyan is tartósitsam az eredményeket - valamit ki kell találnom otthonra.
Te mit találsz ki magadra szabottan? Mondjuk innen nézve mozogsz eleget, mitől kell még megszabadulnod? Ha egyáltalán jó a kérdés?
Vigyázzon magára: Fress
Előzmény: _mirasorvino_ (3233)
Törölt nick Creative Commons License 2004.04.26 0 0 3234
nagyonnagyon gyors javulast neked!!!! most nagyon komoly a helyzet?
nekem te a meggyogyulasi lehetoseg vagy a torteneteddel..komolyan!!!!
irj majd meg mi a helyzet..megijedtem en is egyebkent...nem jatek ez a koveresdi..
Előzmény: _mirasorvino_ (3233)
_mirasorvino_ Creative Commons License 2004.04.26 0 0 3233
reggel kis káosz volt, mert összevissza vert a szívem, és persze beszartam, hogy valami nagy gáz van, és elrohantam még munka előtt a dokihoz. ekg, és azt mondta, rosszabb mint szokott. és hogy nincsen mese, vegyem végre tudomásul, hogy muszáj lefogynom egészen. ha valaki az életének a nagy részét ötven kiló körülien élte, az örüljön, hogy egy 130 kilós epizódot egyáltalán túlét. és hogy nem lehet súlyfölöslegem, még kevés se, ha lehet egy kiló sem. mert különösen a mostani munkatempó mellett így ki fogok nyiffanni. úgyhogy mától az atomszigor van. érdekes volt, mert annyira normális volt a nő, felajánlott minden segítséget, ha kell pszichológus, akkor azt, vagy ha akarok kórházba menni, akkor beutal, de záros határidőn belül meg kell csinálnom. na mindjárt könnyebb így. ha szigor van, mert muszáj, akkor én nem kapálózok. meg tényleg megijedtem. mert nagyon rossz volt. holnap is nála kezdek ekgval. szuper.

az otthoni gépem a worm miatt eléggé szétment, a vírus kiirtásával programfájlok is törlődtek, és nem akar felállni sehogyse. most nem vacakolok vele, ha minden jól megy, jövő héten új gépem lesz. majd arra jobban vigyázok. és mindent kimentek cdre azonnal, hogyha újra kell formatálni, akkor lehessen. hát ezek vannak. dolgozok. talán csütörtökre leadom a sorozatot. aminek nemkicsit fogok örülni.

Törölt nick Creative Commons License 2004.04.26 0 0 3232
hali:)
remelem mihamarabb meggyogyulsz..kimaszol:)
en most tartom magam a norbi-elvekhez..sokkal kevesebb dologra kell odafigyelni..pl arra du 3 utan nincs kenyer..most fel 4 van es meg van egy falat kenyerem..de eltettem reggelre..

egyebkent sok munka, fres, hoyl vagy? rokka? gubacsek?

(ja..igergetos porr csak raallt a merlegre..kedvezo..de meg mindig nem leptem at azt a buvos szamot ami korul allandoan jojozok..ha ez meglesz szuper:)

Előzmény: greenwood (3231)
greenwood Creative Commons License 2004.04.25 0 0 3231
Van ebben valami - mármint a "csak egy napra" figyelésben. Amennyiben az édesség- vagy más evés-kényszer ugyanazon, vagy hasonló alapokon működik, mint az alkoholisták esetében, akkor igenis lehet értelme a "csak ma nem zabálom túl magam" c. projektnek. Hiszen az alkohol és az édesség, vagy kényszeres evés: egyformán kábítószerek -- a valóságtól zárnak el bennünket, az idézőjeles "élet" fájdalmaitól és ürességétől. Hasonlóképpen kell tehát (próbálni) megszabadulni tőlük. Egy tőről fakadnak, mint ahogy a Mákosgubacsek által idézett cikk is erről szól. Nehéz, de mindenkinek van esélye, hogy legyőzze. Én is próbálkozom - egyelőre a mélypontról, - de lesz ez még így se:)
Előzmény: Törölt nick (3230)
Törölt nick Creative Commons License 2004.04.25 0 0 3230
nagyon jo a csak aznapra tervezes..es persz eeg ylaza odafigyeles hoyg mi var meg rank a heten..es ezekre anapokra nagyjabol kitalalni, lesz e ido es lehetoseg idoben kajalni.
mi ma delelott vasarolni voltunk, ezert hiaba nem votlam ehes fel 10kor ittam egy cappuccinot es ettem hozza 2 hamletet. ig ykesoi ebedig lazan kibirtam..majd a delutani setar akartam vinni eg yalmat de rajottem jee...nem vagyok ehes..ezert amirko megerkeztunk mar 3 utanakkro egy joghurtoto ettem (update szeritn)
most meg ettem csirkemellcsikokat paradicsommal..teljesne tele vagyok...jol erzem magam (de csak kb 3 het mulva merem mondnai hoyg sinen vagyok..ha addig nem szegem meg)
merlegre majus 7-en allok:) vagy 35-en??:::))))

sok sikert neked is, sztem sosem keso elkezdeni a normalis kajalast..egy nehez osszevissz aebed utan eg ykonnyed vacsi is mar haladas..apro lepesekkel lehet menni biztonsagosan elore (te jo eg ..ezt en mondom?

szia
porr

Előzmény: Mákosgubacsek (3229)
Mákosgubacsek Creative Commons License 2004.04.25 0 0 3229
Ügyi vagy, csak így tovább!
Én is igyekszem, bár nem telik túl jól a hétvége.

Az igaz, hogy mindig csak az aznappal kell törődni? Tehát ha tegnap bűnöztem, és még ma is egy kicsit, akkor holnap már nem biztos, hogy fogok? Magyarul: ha egy nap vigyázok, miket eszem össze, és mindig csak arra a napra koncentrálok, akkor működik a dolog a kényszerevés ellen?

Előzmény: Törölt nick (3228)
Törölt nick Creative Commons License 2004.04.25 0 0 3228
szasztok
jol telik a hetvegem-rem. nektek is. megint abban a nyugis lagymatag termeszetesnek tuno mertekletes kajalasban vagyok mint nyaron..nagyon jo es ismeros erzes.
probaltam megfogalmazani miert zabalok amikro zabalok..talan anynira egyszeru a megoldas hogy nem veszem eszre itt az orrom elott..no de keresgelek csak batran tovabb:)

minden jot nektek
porr

Törölt nick Creative Commons License 2004.04.23 0 0 3227
egen..itt a csekelyertelmu medvebocs::))
en a kis 'konnyu' ebedem ota csak asvanyvizezek..es dolgozom..ami most jo hatassal van ram.
nyugis hetveget-setakat es konnyu kajakat mindenkinek..
(a mezescsupromat leplombaltam::))))
Előzmény: Mákosgubacsek (3225)
Mákosgubacsek Creative Commons License 2004.04.23 0 0 3226
Menthetetlenül alkoholista vagyok- vagy cukorista.
Mikor lesz már ennek vége? Hát hiába itt a nyár? És a meleg napsugarak árasztják a szerotonint?

Esküszöm, olyanok vagyunk, mint a kisgyerekek, amikor könyörögnek a boltban, hogy "anya, akkor is vedd meg nekem azt a csokit!" mert kell az édesség.
De vajon mi helyett? Vagy miért?

Mákosgubacsek Creative Commons License 2004.04.23 0 0 3225
Porr a la Micimackó? :)

Nálam csak ma: reggel mézes-mákos tejbepapi, ebéd után mazsolás csoki, délután ismét. :(

62 kg, hogy a fene vinné el.

Előzmény: Törölt nick (3224)
Törölt nick Creative Commons License 2004.04.23 0 0 3224
föl föl föl te topik:)
jelentem estetol -vacsoratol ujrakezdem a norbifele etrendet...ez igy nem mehet tovabb..ebed: vajasmezes kifli, 2-3 szelet vajasmezes kenyer..hozza 'salatanak' egy tabla csoki es meg ami husveti csoki maradt...(+juteszembe hazafele egy gigantikus gepifagyi edestolcserben)
ugyhoyg estetol megitn norbi az isten..ha nyaron lement az a 14 kilo le fog menni megegyszer ennyi..isteni csoda, hoyg azt az elso minuszt tudom tartani nagyjabol..

rem, senki nem csapta el a gyormat attol ami szornyuseget itt osszeirtam..
+ma nem tudtam elhozni a ruhamat mert a varrono nem keszult el az alsoszoknyabevarrassal..hetfon megyek erte..ha megegyszer meglatogatom a mezesuveget nem fogom tudni levenni a ruhat es jarkalhatok augusztusig menyasszonyi diszben:::))))))))))))))))))))))))))))

csok nektek, javithatatlan porridge szajzarert es laza napokert imadkozik..ezek hianyaban csak jozan eszere hagyatkozhat amit megitn eldugott vmi titkos fiokba de hamarosan meglesz...

napocskat mindnekinek:)
makosgubi: ne csuggedj, latod.. meg a nagypofaju, huu de megygogyultam emberek es gyenge bena gyikok..de nem adjak fel::)))

Törölt nick Creative Commons License 2004.04.22 0 0 3223
2 tippem van:
az egyik: egyetlenegyszer talakotztam vele...de az egyik osztalytarsam allandoan rola beszelt ezert emlekszem en intenzivebben.
2. keverem vkivel es o nem mas mitn az egyik ismeros ismerosenek ex-paisja akirol szinten mivel
annyit hallottam mar azt hiszem ismerem::))

azer forszirozzá::))

en ismeloznek..de ma nem az anap van..reggel kimentem ceghez-ott derutl ki hiaba..aztan a delutani ut elott mar telefonaltam..ezt is lemondtak..a menyasszonyi ruhamert meg csak holnap tudok menni..ma meg nincs kesz az alsoszoknya hozza..
ugyhoyg holnap talan itthon lesz ruha::))

itthon melozok..kutyapocit vakargatva::))

Előzmény: Fresco (3222)
Fresco Creative Commons License 2004.04.22 0 0 3222
Ö izé, Jó reggelt! melózok itt, mint a güzü.
Fájdalom a srác nem emlékszik még, de majd forszirozom a fejit. F
Törölt nick Creative Commons License 2004.04.22 0 0 3221
reggelt:)

kesobb reszletesebben leszek:)
addig is szep napot

Mákosgubacsek Creative Commons License 2004.04.21 0 0 3220
sajnos a kisfiam így 12 évesen már annyira édességfüggő, mint én
én meg az anyám miatt ill. révén lettem ilyen
nem készítek édességeket, veszek
isten ments, hogy süssek, akkor az egészet megenném! :)
Előzmény: Törölt nick (3219)
Törölt nick Creative Commons License 2004.04.21 0 0 3219
ezt bizony mar en is hallottam..probaltam is magam ezzel sakkbantartani..hogy akkro majd nem fogok edessegezni..de nem igy tortent..probalom oylan szinten tartani az edessegevesemet mitn mondjuk pl egy kocadohanyos a heti 3-4 szal cigit.

jelentem 2 napja nem ettem finomitott cukrot..azt hiszem legalabbis..nem szamoltam utana..

a gyerekek..nos, szerintem a sutest meg lehet oldani mezzel, neha 1-1 szelet torta meg belefer..amibol viszotn nem engedek most sem: cola es chips nem lehet itthon:)
majd kispolly megy hozzatok chipset konyorogni nehogy adjatok neki:::))))))

szeritnem az arányokon van a hangsuly..en remelem, hoyg ha az en leendo csemeteim alkalmankent mazsolat alkalmankent csokit kapnak nem lesznek olyan edessegbolondok mitn a gyogyulgato anyukajuk:)

gubacsek: a te fiad mennyire csokiszereto, a csaldnak gyakran keszitesz edesseget?

Előzmény: Mákosgubacsek (3218)
Mákosgubacsek Creative Commons License 2004.04.21 0 0 3218
Arról nem is beszélve, hogy milyen anya vagyok én, ha a gyermekemet is engedem csokizni, édességeket enni.
És milyenek az én szüleim.
És milyen az egész társadalom. Mert hát valljuk be, alapban mindenki fogyaszt cukrot, nem?
Legalábbis minimális adagban biztos. Még a salátaöntetekben is van. A gépsonkákban is van cukor. (nem tudom ugyan minek.)

Mi a véleményetek a témáról? Porr, Rokka?

Mákosgubacsek Creative Commons License 2004.04.21 0 0 3217
Hát igen. Nehéz szembesülni azzal, hogy alkoholista lennék. Csak azért, mert minden nap megeszem pár deka cukortartalmú kaját.
Előzmény: Fresco (3216)
Fresco Creative Commons License 2004.04.21 0 0 3216
Hát ez bizony elgondolkodtató, sőt!
Előzmény: Mákosgubacsek (3215)
Mákosgubacsek Creative Commons License 2004.04.21 0 0 3215
"Akik cukrot fogyasztanak, alkoholisták, anélkül, hogy tudnának róla."
Dr. Shelton

Az egész cikk elérhető: http://www.vegetarianus.hu/irasok/cukor/cukor.html

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!