Keresés

Részletes keresés

bout Creative Commons License 2009.08.24 0 0 5
Én most jelenleg a HTC és a T-Mobile válaszát várom, ugyanis az MMS küldés és fogadás jelenleg nem működik T-Mobile hálózatban. A HTC érdemben nem reagált, szerintük működnie kellene, a T-Mobile-nál pedig egy kedves ügyintéző hölgy vetette fel, hogy lehetséges, hogy az MMS szerverük még nem ismeri a készüléket és volt már rá példa, hogy amíg nem regisztráltak be náluk egy újonnan megjelent típust, addig a szerver nem volt hajlandó kommunikálni vele. Mára ígért visszahívást a hosszú hétvége miatt.

A héten tervezem valamikorra a root-olást, ami után körülnézek a fizetős Marketen.

Most épp azt nézem, hogy mégis szükség lesz egy védőfóliára, bármennyire is utálom, mert egy icipici karc már megjelent a kijelzőn, pedig csak az üres zsebemben hordom. Hiába, ez is csak egy telefon. :)
Sasparipa1 Creative Commons License 2009.08.20 0 0 4
Sziasztok !

HTC Hero készülékem van kb. 2 hete, amit használtam kb. 3napig. többek között regisztráltam a market palace-ban is. ment minden simán, a gmail.com os emailemmel simán beléptem az áruházba.

Majd a kézüléket teljesen reszeteltem és visszaállítottam mindent agyári beállításra.

Odaadtam a készülékemet egy ismerősömnek, de ő sehogy sem tud gmailos emailcímével csatlakozni, a markethoz (sem wifin, sem pedig 3G-n) a telefon mindig try againt ír ki, és az alábbi üzenetet kapjuk:

"This could be a temporary problem or your SIM card may not be provisioned for data services. If it continues, call Customer Care"

Aki tudja a megoldást, kérem segítsen.


Előre is köszi: Sasparipa
bout Creative Commons License 2009.08.19 0 0 3
Van kerülőút. ;)
A A Market kapcsolódó fórumában két tippet is adnak. Lehet a Hero-t root-olni és akkor engedi egy bizonyos "market enabler" alkalmazás telepítését, ami hozzáférést biztosít a fizetős alkalmazásokhoz. Ha jól értem, a fizetés a Google Checkout-on keresztül történik.

Másrészt léteznek webshop-ok, amik a Market mellett működnek és fizetős Android appokat árusítanak.
Például:
handago.com
mobihand.com
slideme.org
Előzmény: KTTech_ (2)
KTTech_ Creative Commons License 2009.08.19 0 0 2
Aha, kösz. Mivel a fizetés a telefonszolgáltatónál történik (a 30%-át ő kapja meg, elvileg a Google semmit) ezért logikusan majd csak akkortól indul a fizetős alkalmazások letölthetősége amikor valaki szolgáltatófüggően kezdi el majd árulni valamelyik Android modellt, de lehet, hogy a kártyafüggetlen telefonoknál sohasem lesz elérhető, de lehet, hogy az megint a szolgáltatótól függ majd.
Előzmény: bout (1)
bout Creative Commons License 2009.08.19 0 0 1
A Market elérhető, de idehaza csak az ingyenes App-ok látszanak rajta, a fizetősek még nem. Előbbiek szabadon letölthetők, telepíthetők és a My downloads szekcióban az is látszik, ha valamelyikhez frissítés jelent meg. Ezen kívül vannak fejlesztők, akik a Market-en kívül (is) terjesztik az alkalmazásokat .apk fájlokként. Ezeket szabadon lehet telepíteni a telefonra.
Előzmény: KTTech_ (0)
KTTech_ Creative Commons License 2009.08.19 0 0 0
Van Android Market kliens rajta és az itthonról elérhető ingyenes programok letöltésére vagy vásárlásra?
Előzmény: bout (-)
bout Creative Commons License 2009.08.19 0 0 topiknyitó
Második hete vagyok HTC Hero tulaj. Összegyűlt már némi tapasztalat, pozitív és negatív is. Talán vannak mások is, akiket érdekel ez az Androidos telefon, vagy tulajdonostársak, akik szívesen csereberélnek ötleteket arról, hogyan szabták testre a hősüket.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!