Keresés

Részletes keresés

Latex Bond Creative Commons License 2023.01.12 0 2 13313

Sajnálatos méretprobléma miatt eladó 2 pár vadonatúj, SHEIN-ről rendelt, nagyon igényes kivitelezésű bokacsizma.

Mindkettőt US11-es méretben rendeltem, de a kiírt lábhossz ellenére (27.4 cm-t írtak mindkettőre) rám mindkettő szűk, tehát inkább keskeny 42.5-es vagy 42-es lábakra való.

 

 

(Azért mertem egyébként belevágni US11-es méret rendelésébe, amivel más helyen biztosan nem próbálkoznék, hiszen az köztudottan a 42-es méret megfelelője, mert volt már olyan a SHEIN-en, hogy más fazonú csizmáknál meg szerencsével jártam a 11-es mérettel és azoknál is 27.4 cm-es BTH volt feltüntetve. Úgyhogy csak óvatosan, aki innen rendel, mert nem konzekvens a számozás itt sem és sajnos a lábhossznak sem lehet mindig 100%-ig hinni.)

 

1.) Az egyik egy fehér műbőr plexi wedge, az eredeti linkje itt található:

https://eur.shein.com/Faux-Leather-Pull-On-Ankle-Booties-p-11039561-cat-3181.html

 

2.) A másik meg egy piros lakk kúpos platform tűsarkú, az eredeti linkje itt tekinthető meg:

https://eur.shein.com/Faux-Leather-Side-Zipper-High-Heel-Booties-p-10990241-cat-1748.html

 

Jelenleg mindkettőből hiánycikk az US11-es, de tőlem átvehető, méghozzá az eredeti árnál kb. 2-2.000 Ft-tal olcsóbban, tehát a fehér 12.400 helyett 10.000-ért, a piros meg 10.000 helyett 8.000-ért.

Ha valaki elviszi mind a kettőt, akkor még további 3.000 Ft kedvezményt tudok nyújtani, így 15.000 Ft-ért a birtokosa lehetsz 2 elegáns bokacsizmának!

 

Néhány paraméter:

1.) Fehér: sarokmagasság: 9.5 cm, szárhossz: 21 cm, felső peremkerület: 34 cm.

2.) Piros: sarokmagasság: 12.5 cm, platform: 4.5 cm, szárhossz: 17 cm, felső peremkerület: 30 cm.

 

Latex Bond Creative Commons License 2023.01.12 0 0 13312

Amellett, hogy forradalmi újítás a magassarkú cipők gyártási technológiájában, mellé még egy jó videót is csináltak róla.

Köszi, hogy megmutattad!

Előzmény: pandora1 (13309)
EstherCD Creative Commons License 2023.01.12 0 1 13311

Ó igen, a bokacsizma, ez:


És akkor már a cipő, a lábamon. Sajnos egyik oldalon kicsit nyom a széle (széles kicsit a lábam nekem is), ha teszek oda erre a célra kitalált ragasztót (mint egy leukoplast, csak habszivacs jellegű) akkor nagyon jó hordani.

Ez a velúr is szép darab, ha nem lenne egy gracelandosom már, még vennék is ilyet ;-) (bár a lábfeje lehet, nekem is keskeny lenne...)
A fém sarokról pedig: nem tudom, hol lehetne beszerezni, de emlékszem rájuk, talán a 80-as években jelentek meg először. Azért érdemes lehet a már említett cipésznél is rákérdezni. Na meg talán le is gyártható.

 

Előzmény: metalheeler (13310)


metalheeler Creative Commons License 2023.01.12 0 0 13310

szia Esther!

 

emlékeztem, hogy anno beszámoltál képekkel a Zalandos szerzeményekről, amit biztosan mutattál, az egy velúr D'orsay körömcipő - anno nagy irigykedést váltott ki belőlem , mert nagy kedvencem az a fazon de sajnos az én méretemben nem kapható :-(

 

most  legutóbb a Zalandos csizmádról írtad , hogy már sarkat kellett cserélni - visszanéztem a posztot , hátha látható a "tettes" :-)  Ott van egy fekete kis platformos bokacsizma oldalsó "ál-pánttal". arról lenne szó?

Mert annakidején  nagyon nem foglalkoztam vele - ugyanakkor (posztod után jóval) miután egy szintén boka velúrból tényleg kényelmetlenül kicsi lett a 44 (45 pedig nincs belőle) én is ilyet vettem, hordom és áradozok róla már egy ideje :-)

 

(csak valamiért tegnapig (!) nem engedett képet feltenni gépről a fórum, így kb. senki nem tudta hogy miről beszélek! :-p)

 

kihasználva a lehetőséget mutatom, mi az , ami sajnos 44-esben hosszra meglenne a 29 cm (kb,mint Graceland 44) - de nagyon keskeny a lábfeje, 9 cm körüli  :-(

(tapasztalat alapján egy hasonló méretű US13 Pleaser Vanity -től is keskenyebb - pedig az sem egy széles fazon...)

Előzmény: EstherCD (13306)
pandora1 Creative Commons License 2023.01.12 0 1 13309
metalheeler Creative Commons License 2023.01.12 0 0 13308

Azt nem tudod (tudja valaki) hogy valahol valamelyik cipésznél tartanak és csinálnak még olyan régi (fém) sarokfoltot ami nem a gyári műanyaggal formára egyező (csak fém) - hanem egyfajta gyűszű vagy kupak (ezáltal a sarokvég oldalát is betakarja/védi) - és a cseréjéhez kicsit a sarok bevonatát is át kell alakítani?

 

pár éve még lehetett egy-egy ilyet kifogni a vaterán (kép is onnan!)  persze általános női méretekben, de mintának jó lett volna gyártáshoz akár...(ezek jellemzően kissé használt lábbelik voltak párezer forintért) de addig szarakodtam, hogy már nincs ilyen...

amikor még elterjedt volt, nem volt elég gógyim a technikai részleteit tanulmányozni - most meg már csak szökőévben lehet ilyet látni utcán mondjuk...

 

Előzmény: EstherCD (13306)
Latex Bond Creative Commons License 2023.01.11 0 0 13307

Szuper, ennek őszintén örülök, hogy Te sem csalódtál! :)

Igyekszem a továbbiakban is hasznos tanácsokkal szolgálni. ;)

Előzmény: EstherCD (13306)
EstherCD Creative Commons License 2023.01.11 0 2 13306

Megfogadtam tanácsod, és felkerestem a cipészed. Igaz, csak sarkalás (Zalandos bokacsizma, nem igazán bírta a gyári sarok), amit akár meg is tudtam volna csinálni, ha lett volna pont ilyen méretű flekkem (hiába van egy maréknyi, pont egy 20. méret kellett... ;-) ) Olcsón dolgozik, és úgy láttam, van neki forgalma. Ami még számomra haszno, nincs túl messze.

Előzmény: Latex Bond (13266)
Latex Bond Creative Commons License 2023.01.11 0 2 13305

Szia Metál, Neked is B.Ú.É.K!

 

Akkor úgy tűnik, Te is azok közé tartozol, akik erős akarással fel tudják gyorsítani a gyógyulásukat. :) Pláne ha ilyen ritkán adódó alkalmak múlnak rajta. Azért a pszichés öngyógyításnak meg tud nyilvánulni bizonyos helyzetekben az ereje.

Szilveszter tényleg jó alkalom a kiruccanásra (és talán még az Újév éjszakája is), mert akkor aztán tényleg van létjogosultsága a "kiöltözéseknek", nagy kár, hogy én ezt most nem tudtam kihasználni családi veszély okán. :)

 

Zalando-nál egyébként nagy a pörgés a nagyobb mérettartományokban, én is tapasztaltam már többízben, hogy amint megjön az értesítés, hogy egy figyelésre megjelölt lábbeli ismét elérhető a kívánt méretben, mire odáig jutok, hogy megnézzem (természetesen még aznap és nem 1 héttel később :) ), már ismét nem kapható. Ebből is látszik, hogy többen is ácsingóznak 1-1 jól sikerültebb darabra és hacsak az ember nem csap le villámgyorsan, már meg is vették az orra elől. Ilyenkor mindig elfilózom azon, hogy mi a francér' nem bírják a kínálatot úgy igazítani, hogy ha már valamiből gyártanak 42-es felettieket is, akkor kellő mennyiség legyen azokból is, ami a szortiment perifériájára esik, ne csak a közepére eső 38-39-esekből. Elég hibás üzletpolitikára vall, ha nem tudják felmérni a webshop értesítőlevelei alapján az igényeket vagy ami még rosszabb, nem veszik azt figyelembe. Egy sikeres modell utángyártásáról vajon még sosem hallottak? :) Van például olyan csizma, amiből már kb. ősz óta várom, hogy legyen még belőle 43-as vagy 44-es és azt látom, hogy kis méretekben szépen fel is frissül a készlet (és ezek nem a visszaküldött példányok miatt van, mert nem egyetlen számozás tér vissza, hanem egyszerre több is), ugyanakkor a régóta hiánycikk 42-es felettiekből meg csesznek újakat gyártani.

Ha én gyártó lennék, azért én erősen figyelembe venném a piac alakulását...

Előzmény: metalheeler (13304)
metalheeler Creative Commons License 2023.01.09 0 3 13304

Második felvonás :-)

 

Bond: nem, azért ekkora csodák nincsenek! :-)

 

De az is hatalmas dolog volt, hogy külön-külön, de folyamatosan mindkettőt - még vagy 2 délelőtt sikerült hordanom a csizmát itthon+ment a futás/foci (volt hogy egyből a magassarkúzás után!) - tudtam csinálni ...

...legalábbis egy darabig!

 

Mert a "csodálatos gyógyulás" vagy bő másfél hét után sajnos semmivé lett, a "nagyfoci" legvégén a hajrában a cserejátékos kolléga műtött háta+szerényebb képességei miatt azt hitte jót tesz, ha nem áll be helyettem :-(

nekem lépésről lépésre rosszabb lett ugyanaz a pont - és úgy is maradt,  legalább annyira mint korábban - ha nem jobban :-(

 

Onnan semmi komolyabb mozgás, focik eleve véget értek Karácsony előtt egy héttel. Most indulnak a héten - kb egy hónapja mikor a második lerobbanás történt , azt mondtam: pont jó lesz ez a hosszú szünet regenerálódni!

Lehet, hogy az volt a baj, hogy nem volt alkalmam magassarkút viselni :-) - de nagyon nem akart javulni, Karácsonyra még bőven fájt - majd (addig csak ilyen általános fájdalom volt lépéskor) mikor már kezdett volna javulni - megjelent az idegbecsípődés-szerű "második hullám" valahol a 2 Ünnep közt :-(

 

Nagyon el voltam keseredve - érdekes hogy ilyen bajoknál nálam mikor eljön az a lelki mélypont , hogy nem látom a következetes javulást és emiatt teljesen bizonytalan távoli jövőbe vész a korábbi teljesen hétköznapi életem - na akkor fel szokott gyorsulni a felépülési folyamat...

 

Most is már Szilveszterkor azt néztem, hogy ha nem lenne ekkora nyüzsi már mennék is bele az éjszakába - merthogy

a sötétedés környéki pár órát tartó köd , ami többször is volt a szünetben - ezen a napon kivételesen megmaradt késő estére is! :-p

 

De nem vártam sokat, a nyári iskolai szünetet leszámítva a vasárnap este tapasztalatom szerint az egyik legnyugisabb alkalom éjjeli magassarkúzás szempontjából - gondolom nem kell részleteznem, miért...

Az hogy Újév napja is volt (és hétfőn még nem volt suli) elsőre akár kedvezőtlen irányba is vihette volna - de bíztam abban, hogy erősebb a szilveszteri bulizás okozta fáradtság attól, hogy Újév éjszaka is "utórengések"-től kelljen tartani..

 

A csizmáról annyit, hogy hülye fejjel (korábban amelyik cipőből 2 méretet rendeltem külön rendelésként , az elsőre kivett méret jó volt és a másik maradt az automatában) nem rendeltem 45-öst is, mire megérkezett és kiderült, hogy jó lenne megpróbálni a nagyobbat - természetesen az már elfogyott :-(

Kértem értesítést - de mire eszembe jutott ezt az emailt ellenőrizni, ha volt is értesítés - mire a Zalandóra felmentem már újra elvitték :-(

Tudatában annak, hogy ha kényelmetlen, már nem veszik vissza - nekem meg nem lesz kapacitásom hirdetgetni - elindultam az éjszakába:

nem bántam meg, annyira passzos csak hogy sztem pár ilyen séta bejáratná. Ja, és ha kicsit fáj a szűk ponton - elég megállni és utána újult erővel mehet a séta ;-)

 

Végül mentem vagy 2-3 km-t benne, a nadrág alól simán kilátszott a sarok - de örömmel vettem tudomásul, hogy a néha látótávolságban előttem elmenőktől semmi félsz nem jött rám - maximum megálltam, bár abból hogy mennyire nem vettek észre arra következtettem, hogy "jó szokás" szerint bömböl a zene a fülükben, így nem hallották a kopogást :-)

 

Másnap reggel durván jeleztek a lábaim, reggel alig bírtam autót vezetni :-( - de megérte, alig várom a folytatást, szeretném minél nagyobb sétákkal bejártatni! ;-)

 

B.Ú.É.K mindenkinek!

 

 

Előzmény: Latex Bond (13301)
Herczeg1979 Creative Commons License 2023.01.05 0 1 13303

 

Sokak előtt megemelem a kalapomat, akik itt is képesek képeket megosztani ezen tevékenységükkel kapcsolatban. Amennyiben kíváncsiak vagytok a történeteimre, akkor azokat szívesen elmesélem. Ezek nálam kb. 30 évre nyúlnak vissza.

déliszomszéd Creative Commons License 2023.01.04 0 0 13302

Köszi:) Várjuk a fotót;)

Előzmény: Latex Bond (13300)
Latex Bond Creative Commons License 2023.01.04 0 0 13301

Szia Metál,

 

Kíváncsi vagyok, mi lesz a csavar... :)

Csak nem futottál egy jót magas sarkakon, amitől minden csípőproblémád azonnal megoldódott? :))

Mert akkor ezt fel kell venni az orvosi szakkönyvekbe, mint lehetséges terápiás eszközt. ;)

Előzmény: metalheeler (13293)
Latex Bond Creative Commons License 2023.01.04 0 0 13300

OFF:

 

Nagyon szép kis leggings gyűjtemény, igazán tetszik!

Lelkes rajongója vagyok a leggings-eknek, úgyhogy majd egyszer én is csinálok egy hasonló leltárfotót a színeseimről (azaz a nem feketékről).

Tök mindegy, hogy noname vagy márkás, mert high-end kategóriában is botlottam már vacakba és filléres kínainál is gyöngyszembe, úgyhogy nálam ez irreleváns. :)

 

(Itt is külön köszönet a C. és Tezenis új kollekciójával kapcsolatos infódért, amit a testvértopic-ban osztottál meg! Rengeteg új modellt találtam náluk, amit azonnal be kell szereznem! :) )

Előzmény: déliszomszéd (13295)
Crossdresser1 Creative Commons License 2023.01.03 0 0 13299

Szia! Írtam e-mailt! 
a 45ös megvan még?:) 

Előzmény: evecd (13180)
spikeheels Creative Commons License 2023.01.03 0 1 13298

Szia, 

Koszonom a dicsero szavakat. Jol esik. Toled meg foleg ;) 

Igen, ezt a ruhat meglattam, es meg kellett vennem. Azt gondoltam, hogy karacsonykor tokeletes viselet lesz. 

Sajnos nekem csak ilyen egyszeru cipoim vannak, ezzel kell beerned, beernetek ;) 

 

Zalandorol gyujtogetesbe kezdtem. Tegnap megerkezett a 4. par cipello is. A marka, a fazon, es a meret valtozatlan, csak a szinek masok. 

 

🥰😘

Előzmény: Latex Bond (13292)
molnár212 Creative Commons License 2023.01.02 0 0 13297

A műbőt változat érdekelne és tényleg 40 es.Sajnos nem találok Tudom tényleg drága csizna

Előzmény: Latex Bond (13291)
pandora1 Creative Commons License 2023.01.02 0 0 13296

Valóban "régi bútordarab" vagy itt, és az is igaz, hogy sajnos nagyon ritkán jelentkezel az elmúlt időkben. Én hiányoltam. Egyébként BÚÉK mindenkinek!

Előzmény: Recushion (13287)
déliszomszéd Creative Commons License 2023.01.02 0 1 13295

Szívesen!

Nekem is tetszik a leggings.:) Viszont nem Calzedonia, hanem noname kínai. Érdekes a színe. Amikor megvettem én is bordónak láttam. Hordva inkább sötét málna színűnek látom. Ez persze a lámpa színétől is függhet.  

 

OFF

Elővettem a nem fekete leggingseket. Balról az első az ami rajtam volt a fotón. A 2-t nemrég vettem a Tezenisben. A honlap https://www.tezenis.com/hu/product/hotarto_mubor_leggings-1WP980B.html?dwvar_1WP980B__color__019_Z_COL_TEZD=928U törkölyszínűnek írja. Hőtartó = bélelt. A középső szintén noname kínai. Ez is bélelt. Sajnos elég erős szaga volt, ami mosással szerencsére csökkent. A 4. (nekem az meg a középső az igazi bordó szín) New Yorker. Az utolsó, az  szintén noname darab. Az a legvékonyabb. Nem bőrhatású, hanem valami spandex (lasztex?) anyag lehet.

 

Előzmény: Latex Bond (13290)
Törölt nick Creative Commons License 2023.01.02 0 0 13294

Én is nagyon szeretnék mielőbb találkozni egy helyes sráccal úgy, hogy full nő vagyok: harisnya, női ruha, magassarkú cip{, smink, paróka minden. Persze a rendőrkalandtól, ha lehet, eltekintenék. 

Előzmény: pecsiperverztravi (13211)
metalheeler Creative Commons License 2023.01.02 0 4 13293

sziasztok!

 

Boldog Új Évet Mindenkinek - és részemről is elisimerés a témát (közterületen át-)haladó szinten megvalósító topiktársaknak! ;-)

 

Bonddal való hsz-pár a kiindulás - de szerintem másnak is érdekes lehet, szóval egy kis "TARTÁSJAVÍTÁS TŰSARKÚVAL "- törrténet.

Próbálom röviden :-)

 

Vettem egy zalandós bokacsizmát, ideális kinézetű egyszerű fekete velúr, csinos kis platform és formás sarok -Anna Field-almárka ami azért nem a legcsajosabb . gondoltam nem lehet baj a 44-essel. Hosszra jó is lenne - de nagyon keskeny a lábfejrésze...

Nagyobban nem létezik - ha úgyis max. itt a fórumon adom el, gondoltam kipróbálom az utcán....háát nagyon kényelmetlen volt, teljesen elszorította a lábamat - és paradox módon a balos valahogy keresztbe-tekeredett menet közben ami miatt külön rossz volt sétálni benne :-(

 

Mindegy, félre... előtte nem nagyon volt rajtam - lehet ez is gond volt!? Vettem egy másikat, szintén AF boka, sima (mű)bőr - minden annyival vastagabb-másabb rajta hogy már nem nevezném formára  ideálisnak - de azért csúnyának sem mondanám...

 

egy szerdai napon érkezett - előző kedden elmentem egy focira beugrósnak és valamit nagyon elszartam (bemelegítés lett elsietve) , a jobb csípőm (tkp. a medence-láb találkozás) megfájdult a meccs végére....Azon a héten minden focit és futást kihagytam - de már majd megőrültem hétvégére - mert nálam a stresszre a mozgás kell - a helyettesítők közül a magassarkúzás sajnos ultraritka lehetőség (és ugye sérülten nem opció) a pia meg olyan, hogy szerencsés alkat vagyok, mert 2 nap laza itthoni sörözgetés után már fejben elutasítom a dolgot...

 

Hétfőn azt mondtam, ha a hegytetősi futópályán csak poroszkálok - akkor is elmegyek, legfeljebb séta lesz belőle, az is kikapcsol...Felfelé a kardiót még bírtam , a pályán valóban csak "tiszteletkör". hazafelé inkább séta. Fájt a lábam (máshol) de éreztem, hogy jó az irány! Kedd pihi - szerdára azt terveztem, hogy elérem a szokásos futás felét...Erre megjön a csizma - és kivételesen otthon egyedül....Azt mondtam, ha egy méter futást nem bírok majd utána - akkor is felveszem! :-p

 

Egyből szélességet mértem - nem volt biztató :-( Ahogy felvettem viszont éreztem, hogy jobb a helyzet mint a velúrnál, eleget viselve jó lehet...2,5 órát volt rajtam és igen, lépés közben egy ponton éreztem egy határozott nyomást - de nem egy általános láb-szorítást mint a másiknál. Ráadásul állni benne olyan volt, hogy el sem hittem, hogy 9-10 centis sarok van alattam - eleve annyira tökéletesen az ívelése, hogy semmi sarokra-támaszkodás nem áll be (gondolom ismeritek a "sarok-nélküli-magassarkút" - na olyan volt,mintha abban lennék (bár még nem próbáltam ténylegesen azt a fazont)

 

Jött a futás: legnagyobb megdöbbenésemre semmi visszaesést nem okozott a pár óra magassarkúzás, sőt: majdnem elértem a sérülés előtti teljesítményem…

 

innen folytatom, mert nem akartam egyszerre túl hosszút – de lesz még csavar a történetben ;-)

 

 

 

 

Előzmény: Latex Bond (13249)
Latex Bond Creative Commons License 2023.01.02 0 0 13292

Most nézem csak alaposabban, hogy nem is "hópelyhes", hanem mézeskalácsos, de ez az elmondottakon mit sem változtat. :)

 

Tudom, baromi giccses, de a mézeskalácsos ruhához minimum egy ilyen tűsarkú dukálna: (csak persze nincs nagy méretben)

https://www.mygroovyshoes.com/product-page/gingerbread-heels-cake-shoes-christmas-gift-glitter-shoes

 

Előzmény: Latex Bond (13289)
Latex Bond Creative Commons License 2023.01.02 0 0 13291

Nem egy olcsó csizma, annyi szent...

Nincs ilyenem, csak az egyértelműsítés kedvéért kérdezem, hogy a műbőr vagy a lakk változatára vadászol?

És gondolom, 40-es kéne, mert csak az hiánycikk, a többi, ez alatti méret még többé-kevésbé elérhető különböző webshop-okban.

41-es meg talán nem is létezett a lakk változatából.

Előzmény: molnár212 (13282)
Latex Bond Creative Commons License 2023.01.02 0 0 13290

Köszi az újabb "haul" beszámolóért!

Nagyon klassz az a bordó leggings.. ;) Esetleg Calzedonia?

Előzmény: déliszomszéd (13281)
Latex Bond Creative Commons License 2023.01.02 0 0 13289

És persze Neked is ment a like! Tudod, hogy feltétlen rajongód vagyok, a lábaidról szobrot kéne mintázni! :)))

Ez a kép nagyon ott van és a karácsonyi hangulatú (hópelyhes, masnis) miniruhád is telitalálat! ;)

Előzmény: spikeheels (13279)
Latex Bond Creative Commons License 2023.01.02 0 0 13288

Egyetértek az előttem szólókkal, roppant ízlésesen és csinosan öltöztél fel az óév búcsúztató esti kiruccanáshoz.

Legszívesebb külön nyomnék like-ot a bátorságodra és a komplett szettedre, de sajnos csak 1-et tudok. ;) Az viszont abszolút kiérdemelt!

Előzmény: pecsiperverztravi (13283)
Recushion Creative Commons License 2023.01.01 0 0 13287

Szia! 

 

Régi fórumozó vagyok itt, csak az utóbbi időben inkább az instagramra koncentráltam, itt csak olvasgattam.

Én férfiruhás magassarkúzó vagyok a mindennapi életben.

 

De, látva ezeket a képeket, gratulálni szeretnék a bátorságodhoz és az öltözékedhez. Pazar!

 

Csak így tovább! :)

Előzmény: pecsiperverztravi (13283)
szylvie Creative Commons License 2022.12.31 0 0 13286

szuperül nézel ki. ezek szerint jól sikerült az este. :)

Előzmény: pecsiperverztravi (13283)
pecsiperverztravi Creative Commons License 2022.12.31 0 0 13285

Köszönöm

 

Előzmény: spikeheels (13284)
spikeheels Creative Commons License 2022.12.31 0 0 13284

Szia, 

Emelem kalapom. Szuper kepek. 

👍🏻🥰😘

Előzmény: pecsiperverztravi (13283)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!