Keresés

Részletes keresés

DT352 Creative Commons License 2004.07.07 0 0 43
Ha igaz a hír (hivatalosan még nem erősítették meg), akkor az ő esetében érthető lenne, mivel nem játszott sokat a csapatban.
Előzmény: Vagdalthús (42)
Vagdalthús Creative Commons License 2004.07.07 0 0 42
Na, ő is csak távozó lenne... új név még nincs. Miért nagyobb kihívás egy újonc, mint egy leendő KEK-győztes?
Előzmény: DT352 (40)
Redondo Creative Commons License 2004.07.07 0 0 41
A legjobb kieső helyen végeztek, de vannak visszalépések (pl. Dunaferr II.), ráadásul csak 1 kieső csapat van NBI-ből, és két feljutó - ez máris +2 hely...
Előzmény: Vagdalthús (39)
DT352 Creative Commons License 2004.07.07 0 0 40
A fiúk a legjobb kieső helyen végeztek, de visszalépések várhatóak, ezért neveztek az NB1/B-be.
Tudtok valamilyen igazolásról az NB1-es csapatnál ? Én azt hallottam, hogy Gráner Beáta a felkerülő Pécsben folytatja.
Vagdalthús Creative Commons License 2004.07.07 0 0 39
Tudtommal kiesőhelyen végeztek, nem?
Előzmény: Redondo (38)
Redondo Creative Commons License 2004.07.07 0 0 38
A lányok miért nem vállalják az NBI/B-t?
Előzmény: DT352 (37)
DT352 Creative Commons License 2004.07.07 0 0 37
A Váci NK II az NB 2.-ben folytatja, a fiúk sorsáról a szövetség dönt (reméljük az NB 1/B lesz a döntés).
Vagdalthús Creative Commons License 2004.07.06 0 0 36

A váci "kemény mag" egyébként, ha megnézzük, igen sok igen fiatalból áll: a dobosok, hangadók többnyire gyerekek.

A provokatőr középkorúak (általában azokról van szó, s itt nem általánosítani akarok, de ez az igazság) pedig szerintem mindenhol előfordulnak.

Az, hogy némely vendégtábornak vannak kellemetlen emlékei - mit mondjak erre? Túl azon, hogy valósnak tűnő, jogos sérelmekről van szó, de: na bumm. Ilyen tapasztalatokkal mindenki rendelkezik, aki szurkol, ennyi.

Továbbra is úgy érzem, túldramatizáljuk.

Jön az új szezon, várjuk a fejleményeket szurkolói szinten.

Csbalázs Creative Commons License 2004.07.06 0 0 35
Szása Moszkovaja meg a haverja még szurkolni is eljött velünk a Népligetbe a Fradi ellen. Legalább tanult:-)))
Előzmény: DT352 (34)
DT352 Creative Commons License 2004.07.06 0 0 34
Amit leírtál abban teljesen igazad van. Viszont én úgy gondolom, hogy a tetlegességet semmilyen szóban elhangzott sértegetés vagy szidás nem indokolhatja. Aki ezt a határt átlépi számoljon a normális gondolkodásúak elítélő véleményével, és vállalja a következményeket. Nyilván a Váci rendezőgárda is levonta a következményeket, amire példa, hogy azóta nem volt balhé a mérkőzéseken (még a Hódmezővásárhely elleni mérkőzéseken sem). Többen a Váci szurkolótáborból rendszeresen átjárnak a vendégekhez, a jó hagyományok ápolásának érdekében.
A mutogató '60 éves tata' egyszerűen szóra sem érdemes egy izgalmas mérkőzésen.
Előzmény: Csbalázs (33)
Csbalázs Creative Commons License 2004.07.06 0 0 33
Megint csak azt kérdezhetem: SZURKOLTÁL már végig meccset??? Mert akkor tudnád milyen lelkiállapotban vagyunk ilyenkor. Elég nehéz azt tolerálni - sőt szinte lehetetlen - hogy miközben te sportszerűen szurkolsz, akkor többen csak azzal vannak elfoglalva, hogy neked mutogassanak, az edzőtöket és játékosaitokat szidják. Bizony ilyenkor elszakad a cérna egy idő után. Nem ütök meg nőt, nem ütök meg idős embert vagy gyereket, sőt senkit sem. De bizony előfordult már, hogy remegő szájszéllel üvöltöttem az ilyen emberekkel. Ha ez Vácon egyszer fordult volna elő, nem tenném szóvá, de sajnos rendszeres... Mindenki a saját portáján söprögessen és akkor rend lesz, mintahogy a kézilabdában az is van egyébként... Neked amolyan dán mentalitásod van. Ot ha felállsz már a biztonsági őrök szórakoznak veled, nem beszélve arról, ha kiabálsz is. Más kérdés, hogy sokat nem tudtak kezdeni velünk, idén még megafont is vittünk be Aarhusba. Vagy mondok mást: a meccs előtt megbeszéltük a biztonságiakkal, hogy ha már feltettek minket a sarokba, hogy ne lássunk semmit, akkor a meccs után lemegyünk a pálya szélére köszönteni a lányokat bármi lesz is vége. Ehhez képest el kezdtek minket lökdösni. Mi lett a vége? Egy kisebb csetepaté, aminek a lányok vetettek véget azzal, hogy feljöttek a lalátóra. megjegyzem őket sem akarták felengedni és döbbent arccal nézték, ahogy Ira arréb teszi a biztonsági őrt:-) Itt ki volt a hibás? Mi biztos nem, minek kellett provokálni? Egyszerű ám a dolog: ha nincs provokáció, nincs balhé! És nemcsak a mi esetünkben, a vásárhelyiekkel is ez a helyzet, miért van az, hogy sosem volt egymással gondja az ETO tábornak és a vásárhelyinek, pedig elmondhatjuk, hogy a miénk a legnagyobb utazó tábor. Hol volt kisebb gond? Vácon... Miért? Mert a biztonságiak nem kezelték jól a helyzetet.
Előzmény: DT352 (32)
DT352 Creative Commons License 2004.07.06 0 0 32
Egy utolsó megjegyzés:

Ha nekem egy '60 éves tata' a farkát mutogatja, biztos, hogy nem hagyom odáig fajulni a dolgot, hogy az a rendezőkkel történő verekedéssel érjen véget. Te, hogy vagy ezzel ?
Természetesen a '60 éves tata' sem komplett, hisz ő is a helyzet további elmérgesedését szolgálta a tettével. Próbáljunk mindíg a megoldás felé lépni inkább, és ne a helyzetek kiélezése legyen a cél, mert a sportszerűség ezt diktálja.
Előzmény: Csbalázs (30)
DT352 Creative Commons License 2004.07.06 0 0 31
KÉZILABDA - ÚJABB VÁCI GÓLKIRÁLYNŐ

DÁTUM: 2004-07-04

Mint ismeretes, a kézilabdázónők élvonalbeli bajnokságában a Váci NK játékosa, Mátyás Auguszta érdemelte ki a gólkirálynői címet.
Az ifjúsági együtteseknél a mieink az 5-8. helyért léptek pályára a rájátszás során és végül a 8. helyen zártak.
A bajnokság 28 fordulójában a legeredményesebb gólszerzőnek itt is váci játékos bizonyult, Mayer Emília 206 találattal lett a legjobb.
Csbalázs Creative Commons License 2004.07.06 0 0 30
Csakhogy a tények egyoldalú felsorolása már ítélkezés. Az a baj, hogy te nem tudod átélni a szurkolói lelkiállapotot. Ha át tudnánd, nem írnál ilyen megmosolyogtató dolgokat... Ja és még valami: a határok mozgathatók...
Előzmény: DT352 (29)
DT352 Creative Commons License 2004.07.06 0 0 29
Az itélkezés és tények felsorolása két külön kategória. A Győri szurkolótábor szerintem kultúráltan és a megengedhető határok között viselkedik a mérkőzéseken. Nem voltál ott azon a Vác-Hódmezővásárhely mérkőzésen amiről szó van. Azóta hála istennek normalizálódott a helyzet, amit mutat a két csapat legutóbbi két összecsapása is.
A helyzet további javulása érdekében sok sikert kivánunk a Hódmezővásárhelyi kézilabdás hölgyeknek.
Csbalázs Creative Commons License 2004.07.06 0 0 28
Hát pont ez az: NE ÍTÉLKEZZEN! És ezt jó lenne, ha magadra nézve is kötelezőnek tartanád. Te amúgy szurkoló vagy? Vagy csak néző? Gondolom utóbbi, mert akkor azokat a dolgokat amiket felhánytorgattál, pozitívan ítélnéd meg...
Előzmény: DT352 (27)
DT352 Creative Commons License 2004.07.06 0 0 27
Az előző hozzászolásokhoz no comment. Mindenki saját lelkiismerete szerint , ha lehet elfogulatlanul és békét keresve itélkezzen mások felett. Legyen a sport az első balhé nélkül.
Hajrá Vác ! Hajrá Magyar Női Kézilabda !
Törölt nick Creative Commons License 2004.07.05 0 0 26
Emberek! Egy két dolgot illene tisztázni. Szerintem szurkoló táborról beszélhetünk Vásárhelyen,Győrben,Debrecenbe,Fehérváron, és a fradinál. De ami Vácon van az messze áll a szurkolástól,az semmi,azt csak úgy nevezném mecsnézés. Mátyás "Languszta", meg csak mutogasson a jóédes anyukájának, ne nekünk. A vén papák akik meg minket provokálnak, csak egyszer jönnének oda hozzánk.... Kedves váci fórumozók,remélem tudjátok, miből tört ki a balhé az ominózus mecsen? Talán azt a vén fószert kellene megkérdezni, aki azóta is a szemüvegét keresi. Amugy remélem a következő hazai mecseteken is lesz vagy száz rendőr, hisz hát nem lehet tudni, hogy 10-en.... estleg 100-an leszünk. Mindenesetre az "értelmes" rendezőiteknek lehet majd fizetni, a zsarukról nem is beszélve. Igaz is fő a biztonság,hiszen az a sok félmesztelen "állat" hány váci gyermeket,anyukát és ártatlan apukát vert meg.Hű-ha! Erről csak ennyit szerettem volna elmondani. Olcsi
Csbalázs Creative Commons License 2004.07.05 0 0 25
Nem akarok beleszólni a vitátokba, de egy-két dolgot engedjetek meg, hogy megjegyezzek. Csak a 2003-2004-es szezonban 17 500 kilométert utaztunk többen is az ETO női csapatával. Az összes magyarországi mérkőzésen ott voltunk és Estella kivételével az összes külföldin is, de: hiába utaztuk be Európát Rimnicu Valceatól egészen Kristiansandig, olyan jó szurkoltábort, mint a vásárhelyi keveset találtunk. Egészen pontosan talán hármat: a debrecenit, a fradistákat, na és persze magunkat:-))) Félmeztelenül szurkoltak? Na és? Én csak azt sajnálom, hogy nincsenek köztük csajok:-))) Lengették a zászlót? Ajha... Galád cselekedet... Komoly kifogások. Cukkolták Mátyást. Most komolyan: van olyan meccs, ahol a kulcsembereket nem cukkolják az ellenfél szurkolói? Ezek meglehetősen súlytalan dolgok... Nemcsak beleférnek, de például a zászlólengetés még látványos is. Tán a dobolás is zavarja a váci szurkolókat? Talán két éve voltunk először Vásárhelyen, akkor mi is kicsit félve mentünk hozzájuk, de őszintén szólva kizárólag sportszeű hangpárbajt vívtunk és be kell vallanom, abban alul is maradtunk. Igaz azóta sokat fejlődtünk:-))) Egy szó, mint száz nem hiszem, hogy ezek miatt  a dolgok miatt bármilyen negatív jelzővel is lehetne illetni a vásárhelyi szurkolókat, sőt inkább megbecsülést érdemelnek. Ja, hogy koccantak a biztonságiakkal? Na hát Vácon idén mi is közel voltunk hozzá, hiszen a rájátszásban Mehlmann gólja után többen is berepültünk a pályára és volt olyan akit a nyakánál fogva rángattak le. Mondom ünnepelni mentünk be...  A Népligetben(!!!) ebből semmi gond nem volt, megvárták míg a lányokkal kiünnepeltük magunkat és akkor megkértek(!!!), hogy hagyjuk el a játékteret. Így is lehet. Ja és abszolút negatív váci élményem, hogy gondolom ugyanazon nyugdíjas bácsikák végig szidtak minket, az edzőnket, a játékosainkat és mutogattak nekünk. És bizony volt akit vissza kellett fogni nálunk is, hogy ne menjen át, másrészt a Vura Józsi és Szveta Moszkovaja iránti tiszteletből nem lett aztán belőle méég szópárbaj sem. Szerintem mindenki jobban teszi, ha saját házatáján söpröget, mielőtt másokat minősít. Kíváncsi leszek, hogy amikor a mostani meglehetősen fiatal, de lelkes váci tábor "felnő", akkor a saját társaik, hogyan minősítik majd őket? Ugyanis, ők is fognak félmeztelenül ugrálni, sőt zászlót is lengetnek majd... Az ellenfél játékosait pedig már most cukkolják, sőt néha szidják kórusban...
DT352 Creative Commons License 2004.07.05 0 0 23
És még egy utolsó momentum: a vendégszurkolók oldaláról már az első percben több zászló került belógatásra a játéktér fölé 1,5-2 m-es magasságban, ami enyhén szólva balesetveszélyes
volt. Az állapot a rendezők határozott fellépésének eredményeképp megszünt. Részemről a Hódmezővásárhely elleni mérkőzés megvitatása lezárva, őszintén remélve (kiskorú gyermekeim nevében is), hogy a két csapat közötti további mérkőzések csak a sportról fognak szólni, amiért a becsületes váci szurkolók mindent meg fognak tenni. Hajrá Vác ! Hajrá MAGYAR NŐI KÉZILABDA !

Előzmény: Törölt nick (21)
DT352 Creative Commons License 2004.07.05 0 0 22
Most már értjük, hogy mi volt a baj !
Hatvanéves bácsi mutogat, ezzel szemben a januárban félmeztelenre vetkőzött vendégszurkolók
meg kultúráltan, európai módon szurkolnak (azért Guszta mindentől függetlenül csak kapja meg már az első percben azt, ami jár neki - legalábbis szerintetek ).
Mivel a következő mérkőzésen a rendezők már felkészületek minden eshetőségre, ezért nyugalom volt.
Előzmény: Törölt nick (21)
DT352 Creative Commons License 2004.07.05 0 0 20
Vácon a Hódmezővásárhelyi 'szurkolótábor' verekedést kezdeményezett a rendezőkkel. Induljunk ki innét. Szerintem ha Guszta mutogatott, akkor megvolt rá az oka.
AiRCarlos Creative Commons License 2004.07.02 0 0 19
Hidd el nem volt durvább, mint a szokásos. Lehet, hogy a nyugdíjas jelző esett neki rosszul... Amúgy meg csak páran voltunk (6-7-en) így nem is igazán volt átütő hangerőnk...
Előzmény: Vagdalthús (18)
Vagdalthús Creative Commons License 2004.07.01 0 0 18

A reakció sportszerűtlen, ez nem vitás. De kérdés: a szokásos zrika mennyire volt szokásos? Zrika volt vagy bunkózás? Nem mindegy. Nem vagyok rutintalan szurkoló, 25 éve fordulok elő sporteseményen, tudom, hogy mi hangzik el a lelátókon. Persze ez csupán feltételezés.

A kihívás adott: végezzen előrébb a jobb. Ennyi. Nem kell túldramatizálni.

Előzmény: AiRCarlos (15)
AiRCarlos Creative Commons License 2004.07.01 0 0 17
Ilyen a szerelem...:)))
Előzmény: izirájdör (16)
izirájdör Creative Commons License 2004.06.30 0 0 16

Mérnök Úr!

én személy szerint végtelenül rajongok Gusziért,csak ő mindig félre érti a közeledésem ! ! !

Előzmény: AiRCarlos (15)
AiRCarlos Creative Commons License 2004.06.30 0 0 15

Sziasztok!

 

"Szerintem a Hódmezővásárhelyt előzhetjük..."

Erősítés nélkül nehéz lesz....

És, hogy mivel váltotta ki Mátyás Aguszta az ellenszenvünket? Abban az évben amikor feljutottunk első osztályba, akkor az egyik kapu mellett szurkoltunk kb. 6-an és az egyik 7-nél amit MA dobott, ment a szokásos zrika, hogy kihagyod meg stb., bedobta majd a középső ujjával felénk mutatott... tényleg milyen sportszerű.... onnantól kezdve kölcsönösen megtaláltuk egymást MA-val. Ennyi röviden a történet.

DT352 Creative Commons License 2004.06.30 0 0 14
És azt se felejtsük el, hogy Laurencz László lesz a Debrecen edzője !! Szerintem nagy csata várható a 3. és 4. helyért a rájátszásban, valamint a középső csoportban a kupaindulást jelentő 5. helyért is.
Egy kérdés: Mivel vívta ki Mátyás Auguszta a Hódmezővásárhelyi szúrkolók haragját ? Szerintem Guszta az egyik legsportszerűbb játékosunk, akinek a hozzáállása is példaértékű !
DT352 Creative Commons License 2004.06.30 0 0 13
Szerintem a Hódmezővásárhelyt előzhetjük, de a Cornexi szerintem idén nem fog akkorákat botlani mint tavaly (ráadásul Kulcsár pont a váci mérkőzés előtt hagyta ott a csapatot).

Vagdalthús Creative Commons License 2004.06.29 0 0 12
A Vásárhelynél mindenképpe előrébb kell végezzünk, mert a szurkolói finoman fogalmazva sem kedvelnek bennünket. Ez már presztízsharc :-)))
Előzmény: DT352 (11)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!