Keresés

Részletes keresés

zsombi Creative Commons License 2000.01.13 0 0 19
Hát a Misi (lompos, loncsos és bozontos piszén pisze kölyökmackó) hosszú távon merre orientálódik? A fater kiveri e a balhét? És Misi?
buza sándor Creative Commons License 2000.01.13 0 0 18
Hé Szopi, ez gyenge info. Csabának sose volt esze, miért lenne neki azután, hogy visszajön a víz alól. Mindenesetre a tüdeje az igen jó lehet. Vagy kopoltyút növesztett az állat. Na, kíváncsi leszek mit tud a háromszemű alkotni a patással alázásilag. Megnyeri vele a következő derbyt? A legdurvább módját??? Tán csak nem azt, amit a markóban mutattak neki?
Törölt nick Creative Commons License 2000.01.13 0 0 17
Remélem már ma lóhalálában gyönyörködhetünk!
És Zsolt G. mit tesz? Odamond a lófülébe egy:
Jaaaaaaaaa!-t?
Előzmény: Szopi (15)
evad Creative Commons License 2000.01.13 0 0 16
Hát ez pofonegyszerű.
Leigazolta egy futballcsapat.
Előzmény: Szopi (13)
Szopi Creative Commons License 2000.01.13 0 0 15
Na jó, nyomok mégegy infócskát. Escobarnak. Ráró nem ússza meg. Börtönbe ugyan nem megy, de ZSolt csúnyán lealázza a sörényest, és Miklós is megtalálja a legdurvább módját, hogy megbüntesse megbokrosodott unokalovát.
Éljen 19.25!
Előzmény: Szopi (10)
Törölt nick Creative Commons License 2000.01.13 0 0 14
Merthogy a zombik nem túl intelligensek. Hrehrehre
Előzmény: Szopi (13)
Szopi Creative Commons License 2000.01.13 0 0 13
Na, jó, most jobban ráérek, nyomok 1 infót: Csaba nemsokára visszatér. CSak az az egy apró gond, hogy teljesen elmegy az esze. A dráganetes keménymag biztos kitalálja, miért.
Másik kérdésem: ki mondta kinek, hogy 'a bálnák nagy vizi megmentője'??
Előzmény: evad (8)
evad Creative Commons License 2000.01.13 0 0 12
Dehogynem ülsz le. Úgy leülsz, mint AnálMike a Nagyferóér.

Éljen Szopi!

Előzmény: Törölt nick (11)
Törölt nick Creative Commons License 2000.01.13 0 0 11
Mihály végre meglengette a harcosbuzik zászlaját, és félelmezem, hogy ha "MagtalAndrás" nem oszlatja el Dániel fejéből a szexualitással kapcsolatos átláthatatlan homályt, akkor bizony fiának ülephasználata egy funkcióval bővülni fog.
Végre Miki (dont bölív dö Májk!) megvilágosodott Antikentaurral kapcsolatban, de Lewinskrisztina mellei mögül megpróbálta a tisztábnlátását megtörni.Öcsém így reagálta le a helyzetet: "Kusspofabe bunkó asszony!!!"
Ha lópofi megússza, többé nem ülök a TV elé fél nyolc huszonötkor : (
Szopi Creative Commons License 2000.01.13 0 0 10
Szopi mindenhol ott van. Kussolgat, olvasgat, figyelget...
Előzmény: evad (8)
evad Creative Commons License 2000.01.13 0 0 9
Aha, akkor Winnetou Drávaneten tett hozzászólása tárgytalan?
Előzmény: Bróker (6)
evad Creative Commons License 2000.01.13 0 0 8
Örvendek, hogy itt vagytok, két órája ráküldtem még egy nógatást harveyként a Drávanetre, remélem már odaért.
Remélem azt is, hogy a másik BK-topicból is idejönnek a jobb arcok.
Szopcsi ippeg anyáz odaát, ahelyett, hogy infokat lökne, vagy átjönne végre ide, mint ti.
Négyen már vagyunk.
Hol van patter?
Előzmény: buza sándor (7)
buza sándor Creative Commons License 2000.01.13 0 0 7
Most szóljatok, Ráró nagy fehér boxkesztyűt öltött. Lehet, hogy így jobb lesz Buszteresztinek is? A VIPposzterek repülnek, de mi haszna, ha Kukamisi már nyálazza is a popkornt a pikásszó bráncs gigantposzterért? Ahhoz mondjuk már a betonkeverőnek is lenne egy-két szava. ő az olyan embereket már nem tűri meg a házában. Egyébként megirigyeltem Pisi múltkori kirohanását a ledöbbent Csurog Sztívtől, és én is ráordítottam egy haverra: tessék, BUZA VAGYOK!!!! És eltéptem onnan. persze rögtön le is mentettem töriórára néhány oldalt, hogy mi ilyenkor a teendő.
Bróker Creative Commons License 2000.01.13 0 0 6
Na itt vagyok én is (és úgy is mint az apacsok főnöke...)ennél a Drávanetnél jobban pörgő topicnál. Legyen igazad ebben Don Harvey, mert eléggé csíptem az ottani BK ömlengést, de tényleg eltunyult az utóbbi időkben.
Szoperátor is átjön? Valaki azért lesse a Drávanyetet is.

Előzmény: Ozon (5)
Ozon Creative Commons License 2000.01.13 0 0 5

Hát igen. Az vagyok, töredelmesen bevallom. Én is láttam tegnap a Zsoltot a kon Kúrens ker.csat. hullámjain tekerte azt a nagy színes kereket... És micsudi nő volt vele, valami Enikő, akit feleségének vallott... Mi lesz így HalfTitzMoniccal?... Na. Azért ennyire ne legyünk elvaqltak:)ehhe...
Vilmos hogy ajánlgatta a róla elnevezettt italt a gyerkőcök számára, mikor MagtalANdrás leszaladt kóláért.
Mellesleg télleg spúrolnak! Andrew kólamámort visz haza, Zsu meg tortát. Nah kérem szépen ez azért elég rázós téma. Sőt még 'n-drew vette meg a gyógysz@rokat is az Antikentaurnak...
Misi témája elég qlos:) Alig várom, hogy holnap megnézzem az ösmétlést és újabb infókat tudjak meg... Vadkan igen 'szikrátvetaszeme' móccerrel nézte a viárpig pooósztert a falon... Hát azt tutira venném, hogy még van valahol kiskorából a matraca alatt MiK.Jacko is 1 kép, a kisfijúk simogatójáról..:))
Kata kicsit megzakkant. Akárcsak Éwa. Már várom a Gézafiút, aki valszeg majd jól gerincrevágja Éwahercigovát. Csak vigyázzanak, nehogy Csubakkának legyen kistestvér, mert nem hiszem, hogy a Realban tudná edzés közben a babakocsit tologatni...
Mostmár tényleg érdekel a dolog, hogy Antikentaur hogyan ússza meg a pirót!...

Na, de ki az az evad from DuRvaNet???

Előzmény: evad (4)
evad Creative Commons License 2000.01.13 0 0 4
Ja a legjobbat elfelejtettem.
Ahogy a Vadkan a V.I.P.-plakátra nézett, az több volt, mint lesújtó. Tud valamit?
evad Creative Commons License 2000.01.13 0 0 3
Gondolom Ozon barátunk ATA-t jelenti, nem baj, megtanuljuk.
A tegnapi részben az volt a legkirályabb, amikor elhangzott, hogy „aki a tűzzel játszik”.
Szerintem egyébként a BS-t és a Globe-ot is Ákos gyújtotta föl, az előbbit azért, mert nem rendeztek lóversenyeket, az utóbbit pedig azért mert nem játszták az Equust.
Henk Tennek rendesen osztotta az észt a Sztivi Vander, kész csoda, hogy eddig nem alkalmazták valami segélyvonalnál, a hangja is nagyon kellemes. (Atyaég, valami elkezdődött bennem...)
Csabelka most már igazán találhatna Madridban egy telefonfülkét, bár lehet hogy elvetemült reálosok elkapták és fogva tartják, amiért a Vidi annak idején lealázta őket.
Bezzeg a Jockey Mickey. Hát nem átlátott rögtön a szitán? Ezt a baromságot, hogy véletlen volt, csak Buszterke veszi be (ha már mást nem tud – most kivetítettem, asszem.) Ha ez a Zsolt fülébe jut, Ráró nagyokat fog nyeríteni. (Zsolt egyébként tegnap a Szerencsekerékben nyomult valami Rékasi néven, biztos kellett neki a lóvé, hogy visszanyalja a maffiának.)
Vaze, az meg kinek jutott eszébe, hogy ippeg Rácz Bélának kereszteljék a Szolinóra papáját? Lehet, hogy nem is szolizik? (Bocs, ez durva volt.)
Előzmény: Ozon (1)
ugrifules Creative Commons License 2000.01.13 0 0 2
Nem olvastam a regieket, de ATA szolt, hogy mostantol itt vagytok, be is nyomtam a kedvencekbe, de asszem a sztajlot meg kicsit szoknom kell :))) Aztan mindig fent legyen!
Előzmény: Ozon (1)
Ozon Creative Commons License 2000.01.13 0 0 1
Üdv a Fanoknak!

REmélem tényleg átszokunk ide és beindul a topiK utópista elképzeléseink megvalósulásában bízom, miszerint _csak_ FANok, és ide! bizodalmam van abban, hogy a DuRvanet belátja a hibáit és PRóbál változtatni...

És most a filmről... A tegnapi rész veszettűl jó volt, ahogyan HoffRvadkanJoE bepörögve kereste a Kukás cuccai között a 'törianyagot'... EsztRbabe-nek meg beugrott, hogy Antikentaur elugrott... 1ből befigyelt a gyanú árnyéka, amely kissé leizzasztotta a lovat... Gondolom otthon rendesen le kellett csutakolnia magát!
csurgóSzivi a megértő goodfriend meg izomból lelkikaró a Kukásnak... Addig jó neki, amíg csak _lelki_:)) Hát igen. Megmondtam, hogy Misikének már mind1, hogy hova teszi csak legyen valami, mert már nem bír a görccsel... Mostanság azért is szerepel olyan rövid időtartamokat, mert tutty megy a klotyóra és ráránt a kinyomtatott képekre!
CsaládcenteriqsMiklós pedig ugyanolyan észjárással bírva, mint naivanromantischeEsztRBabe, egyből észbejött neki is, hogy csak a Ló lehet a büdös... "Aki tűzzel játszik, megégeti a kezét!"...

Előzmény: harvey (-)
Don_Fülig_di_St_James Creative Commons License 2000.01.12 0 0 0
0
Előzmény: harvey (-)
harvey Creative Commons License 2000.01.12 0 1 topiknyitó
Ez a Drávanetes cucc folytatása volna.

Úgy határoztam, megnyitom itt a BK Fan Clubot, ahová várom pattert, ATA-t, Felhő-t, buza sándort, winnetout, oresztészt (még Szopit is!) és mindenkit, aki jól érzi ott magát.
(A felhasználónevekben ugyan nem tudunk variálni, de tán jobb is így.)

Mivel az eredetit – még magenheim néven – az internetto Pécsen nyitottam, ezért kérek mindenkit, nyergeljen át ide a topicnyitó/topicgazda hívására.
Egyszerűen meguntam ugyanis, hogy kedvenc topicom miatt mindig új oldalt kell nyissak, a hozzászólásom fél órán keresztül kúszik át a Drávaneten, és semmi hivatkozás se sehol.
Úgyhogy fanbarátaim, bojk ott, folyt itt.

Kérés: akik fikázni kívánják a BK-t, maradjanak a Barátok Közt a magyar Dallas c. topicnál. Azok pedig, akik ott is fankodtak, hát itt is sok szeretettel vannak látva.
Hogy folytatólagos legyen az ügy, az utolsó pár hozzászólást onnan egy az egyben idekopizom.


Barátok közt

buza sándor 2000. január 12. 14:08
Valaki szólhatna Antikentaurnak, hogy a kínai kajához nem muszály a sült tenyér. ATA FATer, egyébként elhangzott a színészóriás Derikk szájából, hogy jobbkezes ujjlenyomatról van szó. kétségbeesett próbálkozás, de tuti működni fog, ugyanis nem csak a tévéújság szerint
ússza meg Ráró a sittet (különben is, ki merne análisan inzultálni egy lovat??? gondoljátok el azt a megtorlást...) hanem a ma reggeli RTL Klub jópofáskodásban live megjelent a BK új sztárja, Garam Valley is, aki simán elmondta, hogy Ákosról el fogják terelni a gyanút. Egyébként sorozaton kívül is be van lassulva a faszi, lehet, hogy esténként rábukik a bizonyítékként lefoglalt mokkra??? nem tudom, mi bajotok azzal, hogy Busztereszti nyálazza a patást. Mit szeret szerintetek egy lány egy lóban???????!!!!
válasz

ATA 2000. január 12. 08:25
Oresztész!
nemááá.. Télleg má Te is?°))

Kicsit elnyúlt ez a Csubakka-ügy, mint a rétestészta, viszont az Antikentaur Ákosh egész jól ropogósra sütötte a kezét. Igazán ízletes falat lehet most... Mellesleg, ha én is ilyen nagy bűntényfelderítő lennék, kissé szemetszúrna, ahogy BadTRipAkosh PRóbál kibújni az ujjlenyomatvétel alól... Szerintem ez a kézpír nem fog bejönni... Mondta valaki, hogy jobbkezes ujjlenyomatokat találtak a káncsón???
De legalább HoffREsztR szerepel sokat. Enyhén azért a sztájl pijóca, de ki tudja, kinek mi jön be? Lehet, hogy ettől a puszikától Akosh most rágerjed a muffra és nem a rendező fogja rendezni?...

Oresztész! Mellesleg a kedvenc mondatom amit Kárvallott Miklós nyomatott a múlt7en:
"Na, megyek megkeresem a vendégváró kisbaltámat!"
....
Ahoj fanok...
válasz

Oresztész 2000. január 11. 23:29
ATA!
Hogyha legközelebb KIMONDTAEZTABARÁTOKKÖZTBENKINEK?-et játszotok, tedd fel ezt kérdésnek: "Igen, buzi vagyok!". Tutira nyersz!

A Garamvölgyi azért nem tud beszélni, mert szóvivő a lelkem. (Bányász Rezső-szindróma)
válasz

somatic 2000. január 11. 21:53
A Garamvölgyit felkéne venni állandóra. Úgy látszik ő is tévésztár akar lenni, mint a Doszpot. Hihetetetlenül mulatságos ahogy minden erejével arra koncentrál, hogy el ne bassza a szöveget. Pedig még egy Colombos egyéniséget is ki talált magának, bár hangsúlyokon még dolgoznia kéne egy kicsit. Szerintem értékelni kéne az erőfeszítését, mondjuk játszhatna néma pincért, beszédhibás takarítót vagy valami ilyesmit. A főnyomozót pedig a pár résszel ezelőtti talpasrendőrrel játszatnám el. Az sokkal intelligensebbnek nézett ki.
válasz

harvey 2000. január 11. 16:32
Senki se nem reagál?
válasz

patter 2000. január 11. 12:00
Versace Michi igen sóvár pillantásokkal nyugtázta Dani nőellenes kirohanását. tuti volt 1 Homo Erectusa. Buszter meg ahhoz képest hogy spórolnak beújította a világ legdrágább mosóporát. 3490-ért már 2 Tixet kaphatna, ugye buza?

Kalandra fel!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!