Keresés

Részletes keresés

Rogán Antal Creative Commons License 2001.06.05 0 0 83
Steiner,
1.: Az autó az enyém és a vagyonnyilatkozatomban szerepel.

2., 3.: Nem tartozom a drogok hívei közé, azt gondolom, mint számtalan élvezeti cikknek, a drogok fogyasztásának is van kezdete és van vége. Kezdetét a füves cigi jelenti, a véget pedig valamilyen kemény drog rendszeres fogyasztása, azaz a drogfüggőség kialakulása. Aki úgy véli, hogy ezek között összefüggés nincsen, az bizonyára helyesli a könnyű drogok liberalizálását, így nem kíván fellépni a füves cigi ellen sem. Szerintrem van összefüggés, és azt gondolom, a drogfüggőség megelőzését az elején és nem a végén kel kezdeni.

Előzmény: steiner (0)
mindentbele Creative Commons License 2001.06.05 0 0 82
sot azert furcs hogy a teljesen Rogan szeru megjegyzesek ujaktol vannak, Rogan ur dolgozik a csalad? ::)))
Előzmény: vakkan (73)
mindentbele Creative Commons License 2001.06.05 0 0 80
Szerintem Galéria maga Rogan ur es igy probal meg bedicserni, megjegyzem ezzel a kepesitessel es kepzetseggel a magyar ertelmisegi piacon mar sehol sincs az ur, ennyivel meg egy kis ceg sem alkalmazna
Előzmény: Galéria (42)
Ökrös Csaba Creative Commons License 2001.06.05 0 0 78
Rogán Antal megérkezett, várjuk a kérdéseket, az interjú kezdődik.
bixi Creative Commons License 2001.06.05 0 0 77
Látva a kérdéseket, megerősíti bennem azt, hogy az Interneten megjelenő választók 10%-át nem kellene ennyire lebecsülni, azért mert csak 10%. Épp a Te munkádnak köszönhetően a választások előtt elérheti a 30%-ot is (távköz.lib), egy normális pártnak kellene normális kommunikációjának lennie az Interneten is. Röhej az is, hogy pont egy ilyen szoclib netes újságon kell megjelenned, majdnem olyan, mintha a népszabiban lépnél fel. Miért nincs fidesz közeli Internetes újság? Csak nem itt is röhejes Heti válasz lesz?
Szerintem az alelnöki választások előtti ígéreteiddel is kellene foglalkozni, akkor hosszú távon is lesz jövőd, nem csak hónapokig.
x0x0 Creative Commons License 2001.06.05 0 0 76
Tisztelt Rogán Antal!

Szerinted (amennyiben a MATÁV heves tiltakozása ellenére elfogadásra kerül) mennyire gyorsítja fel az internet hazai terjedését a bevezetendő díj-megosztás a telefon- és internet-szolgáltatók közt?
A vezetékes hálózatból mobil hálózat felé indított hívások irreálisan magas díjtételeiből mekkora rész jut a vezetékes és mekkora a mobilszolgáltatóknak? Ugye nem véletlen, hogy az egymásra hideget-meleget fújó mobilszolgáltatók hirtelen ilyen jól megértik egymást és az árlimit ellen tiltakoznak?

Válaszodat előre is köszönöm. :)
x0x0

sz Creative Commons License 2001.06.05 0 0 75
Tisztelt Képviselő Úr!

Ki fizette a roganantal.hu domain regisztrációs díját? Amennyiben nem Ön, akkor tudhatjuk-e, hogy ki (melyik szervezet)? Ha igen, akkor kérem nevezze meg itt! Ha nem Ön, akkor nekem bejegyznek-e egy domaint? Miért igen/nem? Várom válaszát!

vakkan Creative Commons License 2001.06.05 0 0 73
Tisztelt Képviselő Úr !

1. Rendszerint - mint jelen esetben is - meglehetős sárdobálás közepette kell nyilatkozatot tennie.

Megszokta már, vagy inkább erőt, ösztönzést ad Önnek a válaszokhoz ?

2. A múmia jelzős-témához (hamár ilyen gyakran előkerült) hadd tegyem hozzá: csak azokat sérti/sértheti akik a piros pártkönyvüket tekintették vagy tekintik most is örök jólétet adó balzsamnak...
Emellett jobban hangsúlyozni kellene azt a nem elhanyagolandó tényt is, hogy a MaSZoP egymást könyöklő kivénhedt vezetői (köztük Medgyessy P !!!)kollektív fáraóként mind részt vettek annak az ADÓSSÁGCSAPDA megásásának levezénylésében, amit a magyar nép még évtizedekig rabszolgaként nyögni fog...
Ilyen miniszterelnök kell az országnak ?

Mi a véleménye erről ?

Kívánom Önnek ne adja fel !
Igenis szükség van az éles, szenvedélyes, ostorozó, de ugyanakkor intelligens nyilatkozatokra a jobb oldalról is !!

Vakkan

technocol Creative Commons License 2001.06.05 0 0 72
.::..::: ::: ::.::..::. .:: .:::
ro g an u r?

h ov a so r ol j a mag a t
a po li t ik a i pa let t an?
.: ... ::..::: ::.::..::. .:::.:

s ze l sos eg e sn e k ta r tj a-e
ma g a t?
.:.:: :: :::.:: .: .:: ..:::....

m it s zo l n a ahh oz , h a a
p a le tt a ma s ik o lda l a n
o nh oz ha s o nl o me rg e z e tt
eg er ek m ozo g n a na k?
:..::: : :: :.. .::: .::: ..:: ::

ne m go n do lj a -e, ho gy a z on al ta l
i s al ak it o tt ko zb es z e d eg yr e
s ze ls os e ge se bb, g yu lo l e tte l
te l it et te bb?
..:: ::: .:: .: .::: ....:::: .:. .

va lt o z t at n i ke sz u l -e st i l us an?
h a ig en, m ib e n?
::..:: .::: .:: .: .::: ....:::: ..:

ma o+c ipu
http://technocol.hu

Bartelby Creative Commons License 2001.06.05 0 0 71
Én kiegészíteném. Ha igen, milyen alapon adtunk Önnek egy Audit?
Előzmény: 4RESK (70)
4RESK Creative Commons License 2001.06.05 0 0 70
Tisztelt Rogán Úr!

Egyetlen kérdés: Audival jár, vagy sem?

CSAK_EGY_polgár Creative Commons License 2001.06.05 0 0 66
Tisztelt Rogán Antal Képviselő(fiatal)úr!

1. Készült-e jegyzőkönyv a Fidesz-MaPoP legutóbbi kongresszusán az Ön hozzászólásairól?

2. Tudná-e idézni azon hozzászólásának, amelyben a MaSzoP miniszterelnökjelöltjeit Solymosi Frigyes akadémikus híradása szerint kiérdemesült múmiáknak nevezte, ezen kitételt tartalmazó részét úgy, hogy e kiragadott szövegrészlet a lehető legkisebb mértékben tegye lehetővé az Ön mondandójának félreértelmezését?

3. Amennyiben az ott elhangzottak nem fejezik ki az Ön véleménye szerint akkori mondandóját, akkor hogyan értendő a múmiás kitétele?

4. Hogyan fér össze az Ön életkor szerinti diszkriminációt támadó parlamenti felszólalása (BKV-jegyellenőrök) a most idézett múmiás megfogalmazásával?

Előre is köszönöm megtisztelő válaszát.

Álliberális féreg Creative Commons License 2001.06.05 0 0 65
    "(...) Bizonyára ismerik a mondást: rablóból lesz a legjobb pandúr. 1990-ben ennek jegyében többen bíztunk a magyar munkavállalói képviseletek megújulásában.
    (...)
    Az emberek látják, hogy a legnagyobb ellenzéki pártnak nincs programja. Látják, hogy az MSZP miniszterelnök-jelölti posztjáért kiérdemesült múmiák versenye zajlik. Horn Gyula, Medgyessy Péter, Németh Miklós, Kovács László. Ennyit az önök jövőképéről. (...)"

T. képviselő úr(?),

A következőket szeretném kérdezni.

1. Ön 1990-ben, 18 évesen, talán már az érettségivel a zsebében, koravén úttörőként tényleg a szakszervezetek megújulásáért aggódott, vagy csak egy mások által megírt szöveget mondott el?

2. A múmiázós hangnemet a 89-92 közötti, valamivel őszintébb Orbán Viktortól és Kövér Lászlótól tanulta, vagy saját teljesítmény?

3. Hogyan fog reagálni 20-30 év múlva, amikor a következő nemzedék önt és mestereit fogja lemúmiázni?

4. Mi a Fidesz jövőképe? Van-e ennek a jövőképnek olyan fontos eleme, amit az MSZP nem képvisel, eltekintve attól, hogy túlélik a múmiákat?

Várom őszinte és kimerítő válaszát.
Álliberális féreg

tantris17 Creative Commons License 2001.06.05 0 0 62
Tisztelt képviselő úr,

én semmiképpen sem fogok személyeskedni, hanem 2 db fontos kérdést szeretnék feltenni (bár azt hadd jegyezzem meg, hogy a honlapja borzasztó ciki):

1. Pár évvel ezelőtt, mint feltörekvő, ifjú, tehetséges konzervatívval készített Önnel interjút a Beszélő. Nagyon érdekes volt. Ön már akkor is úgy rekonstruálta a múltat, a rendszerváltás éveit, hogy abból valahogy kifelejtődött az SZDSZ. Tudatos stratégia ez a Fidesz részéről? Arra gondolok pl., hogy a múltkor Kövér azt bírta mondani, hogy a MDF rendszerváltó elkötelezettsége nagyobb volt, mint a szadeszé. Mondja ezt egy fideszes, aki liberálisként együtt küzdött Harasztiékkal az Antall-Pozsgay paktum ellen. Miért kell a mai politikai választóvonalakat a múltba visszahazudni?

2. Mi lesz a médiakuratóriumokkal? Ha lehet, valami mást válaszoljon, mint az egyenszöveget arról, hogy az ellenzéki pártoknak meg kellene egyezniök. Most ugyanis Európába ütköznek, és a Fidesz eddig mindig csak ebben az esetben hátrált meg.

Tisztelettel üdvözli

Tantris

Don Roberto da Capo Creative Commons License 2001.06.05 0 0 61
Kedves Tóni!

Talán megengeded nekem ezt a közvetlen hangnemet, elvégre gimnáziumi osztálytársak voltunk.
Most nem azért írok ide, hogy elmondjam, mennyire nem szimpatikus a számomra az a fajta agresszió, ami számomra a Fideszből süt, és mennyire szánalmasnak találtam a Torgyánnal kötött hivatalos, és a fasisztákkal (Csurka) kötött nem hivatalos paktumot.

Két kérdésem lenne, melyre tisztelettel várom válaszodat:

1. Meglepve olvastam egy veled készült interjút az egyik kedvenc lapomban, a HVG-ben. Itt azt nyilatkoztad, hogy téged már a középiskolás években is renitens diákként tartottak számon. Arra lennék kíváncsi, hogy ezt mire alapozva mondtad? Egyetlen - mára kisvárosunkban legendává nemesedett - diákcsínyben sem vettél részt (diákigazgató elrablása, dobszóló a menzán, ízléses tornagatya, falvakolás, wc papír design az osztályban, trabicipelés, húsvéti Maris-locsolás, Télapó-kommandó, stb.), így soha nem álltál a szőnyeg szélén sem, ellentétben Sohival, Donival, Szakival, Depessel vagy velem.
Szóval miért voltál renitens diák?

2. Bár nem vagy konkrétan szentgotthárdi, hanem egy szentgotthárd melletti faluból származol, azért sok szállal kötődsz a városhoz (iskola, egykori tanárok, ismerősök), legalábbis remélem, hogy így van. Bizonyára értesültél róla, hogy a városunkat sújtó önkormányzati elvonások miatt nem egyszerű a már elnyert Phare-támogatások felhasználása sem, mert ugye az önrészt is elő kell teremteni. Komoly lobbyzást igényel a tervezett uszoda/élménypark hiányzó összegének előteremtése is. Körzetünk országgyűlési képviselője egy MDF tag, a vasvári polgármester, aki rendkívüli erőfeszítéseket tesz, hogy a térségben elmaradottnak számító városának pénzt, befektetőket szerezzen. Várható-e Tőled, mint a térségből származó befolyásos embertől, hogy lobbyzással segítsd a várost (beruházások, autópálya, stb. kapcsán), vagy ez már nem szívügyed?

Válaszaidat megköszönve, tisztelettel:

Csörnyi Róbert

(Kb. egy éve több telefonszámon is hagytunk üzenetet - Fidesz székház, Fidelitas, Miniszterelnöki Titkárság és édesanyád -, ugyanis szerettünk volna egy interjút kérni tőled a városi újság részére, ahogy megtettük azt Dávid Ibolyával, Varnus Xavérrel, Pusztai Gyulával és sokan másokkal, sajnos azonban a mai napig nem hívtál vissza minket. Ha esetleg csak elfelejtetted volna, vagy nem adták volna át az üzenetet, akkor megadnám a szerkesztőség telefonszámát: 94/380-055, Szilágyi József főszerkesztő. Természetesen, csak ha nem rangodon aluli egy ilyen ilyen kis példányszámú (3.000) újságban szerepelned.)

winter2000 Creative Commons License 2001.06.05 0 0 60
Tisztelt Rogán Úr!
Ön egyértelműen sztár. Felesleges tagadni, hiszen ki az, aki rajongóinak nyomására honlapot készít saját magáról a gyerekeknek. Feltűnik az oldalon (www.roganantal.hu) a sztár életútja, néhány csintalan fotóval fűszerezve, no és a beszédek, megnyilatkozások. A fidelitas-ifjúság pedig őrjöng.
A beszédek pedig szépek. Sok tanulsággal szolgálnak a gyermekek számára. Egyesek bizonyára alig várják a nyári tábort, ahol a tábortűz mellett feltehetik kérdéseiket Antinak. Az egyik gyerek már a következő választások utáni helyzetről kíváncsiskodik.
„Lehet-e kormányt alakítani a csúnya, rossz MIÉP-pel? Miért nem ítéli el Anti bácsi és Viki bácsi az antiszemita és rasszista megnyilvánulásokat?”
Jön a válasz, de annak semmi értelme. Fidelitas-ifjúság pedig dönthet: a.) Anti bácsi válasza azt jelenti, hogy nem is olyan rossz ez a MIÉP, nem is olyan rossz dolog utálni arabot, zsidót, cigányt. b.) Anti bácsinak sem szimpatikus a MIÉP, soha sem ítélné el, de nem szidhatja, mert akkor szavazatokat veszít.
Anti bácsi lehet, hogy sztár egy-két fidelitas-kölyök szemében, de saját magát biztos nem szereti. Lelkiismeret nélkül biztos szar lehet élni.

Ne felejtsük el: sok gyereknek bizonyára fontos az Ön véleménye; nem mindegy, hogy mit mond és mit nem mond!

Kérdés: Ön Rogán Antal ki meri jelenteni, hogy amennyiben a Fidesz nyeri a választásokat és Orbán Viktor a MIÉP-pel kíván koalíciót alakítani, akkor Ön kilép a Fideszből és semmilyen pozíciót nem vállal egy szélsőjobboldali korányban?

A kérdező

Boldogvég Creative Commons License 2001.06.05 0 0 59
Tisztelt? (ki által az még nem derült ki) Rogán (akarom mondan arROGÁNs) Úr!
Ön vette át Kövér László szerepét? Oscar díjra nem számíthat.
Kicsit visszataszító volt, amikor Ön a Parlamentben Tóbiás úr felszólalása alatt röhögcsélt.
Tetszik tudni, a fiatalság sem tart örökké. Amikor Önt látom, akkor nekem is a múmia jut az eszembe, de aztán felvilágosítottak, hogy Ön nem múmia, hanem zombi. Remélem a zombi kifejezés nem sértő Önre nézve,m hiszen a múmia sem sértő, Ön szerint.
Én fiatalabb vagyok Önnél, de sosem sérteném meg ilyen alantassan az idősebbeket és tapasztaltabbakat.
Lehet, hogy a neveltetés teszi.

Énnemvagyokszabeszgabesz Creative Commons License 2001.06.05 0 0 58
Énnemvagyokszabeszgabesz. Csak a lelke. Abból is csak a fantáziaszülött. Vagy még az sem. De azért mesélek egy képzeletbeli sztorit, amelynek nincs semmi valóságtartalma. Okés?

Íme:

„Hi skacok,
Én vagyok a szombathelyi polgármester. Nem akarlak untatni Benneteket, de pár dolgot mégis meg kéne dumcsiznunk, na meg a Tónitól is szeretnék kérdezni valami fontosat.

Bele is vágok, okés? Régóta Fidesz tag vagyok, 90 óta önkormányzati képviselő. Kugler Pisti volt mindig is a legjobb cimborám, képviselő- és ivópajtásom. Alkoholisták voltunk és korruptak. Mi van abban?

Szerettem a Fideszt. Ők is szerettek engem. 98-ban nem találtak nálam jobb polgármester-jelöltet, így hát engem indítottak. Jó is voltam, nem? Doktor vagyok, vagy mi a fene! Na jó, mondjuk tettem is érte, még a legjobb barátaimnak is a fejére szartam, csak hogy polgármester lehessek.

Kugler Pisti szerzett korrekt vállalkozókat, akiket érdekel a városbiznisz. Fel is tettük őket a lista első helyeire. Belevaló srácok, megszerzik, ami nekik kell. Ők azt szeretik, hogy felőlem azt csinálnak, amit akarnak, én meg azt, hogy kapok pár százalékot a haszonból. Szeretem a lóvét. Jól megvagyunk. Komolyan mondom, az én arany barátaim ők, rájuk mindig lehet számítani. Még a nehéz időkben is. Mert néha vannak ám gondok. Kiderült, hogy hamis a nyelvvizsgám. Szerintem a Kugler Pisti nyomott fel, miután kirúgtam a városházáról, és nem tudta fizetni az autórészletét. Genyó egy alak. Volt nagy banzáj, de mindegy, elsimult az ügy, mert sikerült mindenhonnan kilopatnom a nyelvvizsgám másolatait, így nem volt bizonyíték. Ezt az akciót is az én arany barátaim finanszírozták. Jó, mi?

Egyébként mások nem nagyon szeretnek a városban. Még az alpolgármester sem, mióta megdugtam az irodájában a titkárnőjét. Amúgy rendes, csak hülye. Ő dolgozni szeret, én meg dugni.

Látom, Ti itt a tisztújításra vagytok rápörögve. Hát ez érdekel engem is. Pedig kizártak a Fideszből, bassza meg! Leszarom. Engem csak az érdekel, hogy polgármester legyek a választások után is! Kövesdi haver, a városbizniszben érdekelt vállalkozók jogásza, képviselő-frakcióvezető úr mondta, hogy megszervezi nekem a löketet. Megvesznek pár idiótát a frakcióból, akiknek aztán megmondják, hogy mi a dörgés. Meg megveszik a Fideszt is. Nekem! Hát nem csodás?

Meg is csinálták. Mondom, korrektek. Most megtették elnöknek Rettegi Attilát, azt a totálhülye tanárt. A markunkból eszik a kis aranyom. Szegény néha még el is hiszi, hogy ő osztja a lapokat. Pedig mostantól én diktálom a tempót az elnökségben! Meg majd a jelöltállításkor is.

A lényeg a lényeg: polgármester leszek 2002 után is!!!

Ehhez mit szóltok?!

Jaj, a kérdést majdnem elfelejtettem:
Tóni, ugye Te is ezt szeretnéd? Olyan rossz, hogy még nem mondtad... De legalább már segítettél! Imádlak!!!”

lms Creative Commons License 2001.06.05 0 0 56
Rogan Ur,

A fidesz 98-ban gyakorlatilag azzal nyerte meg a valasztasokat, hogy felismerte a 94-es vereseg okat: a part magarol, sajat programjarol beszeljen. Az ellenfelrol ne. A fidesz legtobb vezetoje ma is ezt a taktikat koveti, lathatoan eredmenyesen. Jol latom, hogy on es meg nehany politikus (pl. Kover Laszlo) jellegzetesen nem ezt a stilust kepviseli?

Udvozlettel,
Meszaros Laszlo

vamzer Creative Commons License 2001.06.05 0 0 54
Igen (nem ) tisztelt Rogán úr !
Látja, hogy milyen a "nép" megítélése önről.
Én magam itt a fórumon rengeteg negatív hozzászólást engedtem el Önről, szerintem teljesen jogosan. Most pontokba szedném:

1.Ön az MNB-ből ki lett rúgva, nagyjából a próbaideje miatt. Magasra akart törni kisbabaként értelmi képességek nélkül. Ez igaz, vagy nem igaz?
(Én tudom a választ, de Öntől is várom. Nem fog semmit mondani, abban biztos vagyok.)
Egyet ne mondjon! Azt, hogy Ön ment el magá
tól. Az nem igaz ugye, mindketten tudjuk.

2. Mi a véleménye arról, hogy nemzetbiztonsági figurák jelentős posztokhoz jutnak a gazdaságban ?
Először a defendes Földi, aztán az APEH-es, majd Postás Kalmár, közben az ÁPV-s Faragó, aki miatt elmenekültek már a FIDESZ-hez közelálló Szarvas, meg az ősFideszes Andrássy Miki meg a többiek is?
Ön, mint Kövér embere ezekről csak tud, nem?
Mivel fogják ezek az emberek a FIDESZ tökét?

3. Ha 10 évvel idősebb lenne, nem KISZ-titkárként végezte volna? Habitusa alapján tipikus KISZ-titkár fazon ugyanis. Ön saját bevallása szerint 1997-ben körülnézett, hogy melyik lesz a nyerő, és odaállt.
Ön miben különbözik egy 15-20 évvel ezelőtti karrierista KISZ-titkártól?

4. Amennyiben van tükör otthon, a "bérelt" lakásban, bele bír nézni?

Én abban biztos vagyok, hogy Önök jövőre nyernek, mert hülye azért nem vagyok, azt látni.
De attól Ön még egy ugyanolyan KISZ-titkárféle fazon marad.

Szárnyas Angyalka Creative Commons License 2001.06.05 0 0 53
Tisztelt Rogán Úr!
Lehet, hogy ezek után ez már nem téma, de engem is érdekel a kampányfinanszírozás. Tényleg közpénzből megy majd? (És itt nem a pártok költségvetési támogatásból származó bevételére gondoltam.) Hosszan elméláztam, hogy vajon lesz-e közbeszerzési pályázat? A törvény szerint közpénzek elköltésénél ez kötelező, de Önök erre "alternatív megoldásokat" szoktak alkalmazni, így vagy a jogszabályoknak vagy a saját szokásjoguknak nem tudnak maradéktalanul megfelelni. Igaz? Kár. Persze csak a költségek leszorítása érdekében... Meg a polgárok érdekében...
tlosz Creative Commons License 2001.06.04 0 0 50
A hibáit nem tervezi feltetettni az oldalára? Nagyon érdekelnének.
johnny cash Creative Commons License 2001.06.04 0 0 49
Tisztelt Rogán Úr!

Lenne még egy kérdésem? A Fidesz a 2002-es választási kampányára pályázatot ír ki, vagy csak spontán odaadja a Happy End Kft.-nek? Már előre kifizették (közpénzekből) a teljes összeget, vagy jövőre is hagytak egy kevés törlesztenivalót?

tlosz Creative Commons License 2001.06.04 0 0 48
Nem bírom ki, megnéztam az album linket is. Ön az egész életét egy nagy hibának tartja? Még a házasságát is? Szép ez a kockás háttér... :-) Nagyon teccik :-)))))
tlosz Creative Commons License 2001.06.04 0 0 47
Tisztelt Rogán úr!

kérdéseim a következők:
-az Ön honlapját Ön készíti? Szerintem nem, mert a akkor a fidesz és a fidelitasz logo nem egy kockás háttér előtt szerepelne... Bár szerintem nagyon jól van így. Az Ön kockás kisfüzetéből kiindulva... /egyébként cuki baki. Illik Önnhöz :-)/
-Mivel biztos, hogy nem Ön készíti a saját honlapját, számomra elég nagy szegénységi bizonyítvány egy leendő Informatikai és Távközlési Bizottság elnökétől... Miért akar egy olyan pocíciót betölteni, amihez az égvilágon semmi köze nincs? Suszter maradjon a kaptafánál.
-Mivel úgyis el fogja vállani, Ön szerint jó-e az a fidesz felfogás, hogy, ha valamit el akarsz fogadtatni az emberekkel akkor mond el sokszor, egyre arogánsabban és előbb utóbb az emberek már fel sem mérgelik magukat rajta... Mi meg azt csinálunk utánna amit akarunk.

-válaszolni fog-e a kérdéseimre?
-mikor javítják ki önnek a kockás hátteret?
-melyik fidesz közeli cég csinál ilyen honlapot?
-ki rugják-e az emberkét aki csinálta a honlapját?
-mikor száll le a földre?

Azt hiszem ennyi, ha még eszembe jut valami írok. Kíváncsian várom a válaszait.

johnny cash Creative Commons License 2001.06.04 0 0 45
Tisztelt Rogán Úr!

Az a kérdésem, hogy 2002-ben Önnek milyen miniszteri posztot szánna Kövér és Orbán, amennyiben győzne a Fidesz? Továbbá mikorra datálható, hogy Ön lesz az említett párt kormányfő-jelöltje? Ugye ilyen babérokra tör? Lesz-e riválisa a pártban e posztért folytatott harcban?

génvadász Creative Commons License 2001.06.04 0 0 43
Hat akkor a ket "gyonyoru" (de nevtelen) hozzaszolas utan talan kerdezzuk meg Rogan urat, hogy mi a velemenye az oktatas szinvonalarol egy olyan egyetemen, ahol negyedeves hallgatok tanitanak allitolag igen komoly tantargyakat... Nincs itt egy kis ellentmondas?
Galéria Creative Commons License 2001.06.04 0 0 42
Sajnálom, hogy ünneprontó vagyok, de Rogánt nem igazán lehet azzal vádolni, hogy mindössze pártfőiskolai diplomája lenne, vagy idáig nem volt munkahelye. Rogán a Közgázon a gazdaságemélet és pénzügy szakirányokat végezte, amiből az egyik sem kevés. Már negyedévesen tanított a pénzügy tanszéken és ezt az egyetem után is folytatta egy ideig. Diploma után az MNB-hez hívták, amikor még a közelében sem volt a Fidesznek, még Surányi legszebb évei alatt…Ezután kezdődött a politikai irány, a Batthány Alapítvány stb. A kortársai közül az egyik legjobb makroközgazdász…csak hát a stílusa az más kérdés.

A szakkollégiumban eléggé elképesztő volt, hogy már akkor tudatosan készült a politizálásra, különböző fórumokon azért vállalt szereplést, hogy a politikai stílusát, vitakészségét fejlessze. Ő szerintem már kb.
16 éves kora óta erre készül. Hogy az Informatikai és Távközlési Bizottság élére egy mérnök vagy egy makroközgazdász az alkalmasabb azon lehet vitatkozni.

De arra kíváncsi lennék, hogy az idén nagyon ellaposodott távközlési piacot, hogyan kívánják felrázni. Mert a sokat várt liberalizáció előtti fellendülésből az lett, hogy 3-4 távközlési és adatátviteli cég eladó, és a Matávot lehet keményen szidni, de (majdnem) az egyedüli, amelyik valamilyen aktivitást, fejlődést mutat.

TGuy Creative Commons License 2001.06.04 0 0 41
Tisztelt Rogán Úr!

Le szeretném szögezni, hogy nem tartozom a FIDESZ szavazó táborába. Én szeretem a saját tapasztalataim alapján megítélni a mindenkori politikai helyzetet.

Csak összehasonlítani tudom a különböző választási ciklusokban szereplő politikusokat, azok kampányfogásait és a valódi munkásságukat.

Nos ezek alapján fejet hajtok a FIDESZ előtt.
Végre egy párt, melynek beszéde és cselekedete megegyezik! Végre úgy érzem nem kell szégyellni magam, mert magyar vagyok! Nem kell szégyellnem magam, ha a Miniszterünk megszólal a tv-ben! Nem fenyegetnek bennünket a vezetőink, ha nem elég mélyre hajolunk és nem elég jól használjuk a nyelvünket akkor a "nyugat" nem fogad be.
Éppen ellenkezőleg!!! A magyarság érdekeit szem előtt tartva egy ismeretlen ember szembeszáll a "nyugattal" és az EU csatlakozás után minél jobb poziciókat próbál elfoglalni.
A világgal tudatja, hogy magyarok is élnek ezen a Földgolyón és nem háttérben ismeretlenül tengetik az életüket, hanem a világ fejlődésében meghatározó szerepet játszanak.
Büszkeséggel tölt el, ha látom Miniszterünket a tv-ben megszólalni, külföldi útjai során a fogadó országok reakcióját látni.
Tudom sokan támadják Önöket az Ország Image Központ munkája miatt. Ezeket a támadásokat nem értem! Illetve értem, hiszen ezeket a politikai rosszakaróik gerjesztik!
Örömmel nézem a magyarság hírességeit, nemes cselekedeteit felvillantó képsorokat. Ez sok erőt ad és ezek nélkül szürke lenne az élet, ezeket nem lehet elégszer ismételni. Erre bizony költeni kell és nem sajnálom rá a pénzt.

Megértem Önt és a FIDESZ-t egyaránt. Nagyon nehéz úgy politizálni, de egyáltalán létezni, ha az "ellenfeleik" nem azonos szellemi súlycsoportba tartoznak. -Több Aktuálist láttam, ahol Ön volt az egyik vitapartner és kínomban a falat kapartam látva a szellemi szakadékot.

A fenti gondolatokat tovább tudnám folytatni, de nem akarok visszaélni a többiek türelmével.
A további munkájukhoz sok sikert, erőt és egészséget kívánok.
Vezérelje Önöket, hogy jó úton járnak és ez meghozza a gyümölcsöt.

Üdvözlettel

titánhorda Creative Commons License 2001.06.04 0 0 40
Úgy gondolom, nem árt, ha valaki végre megszólal, aki jelen volt a botrányos szombathelyi tisztújításon.

A www.nyugat.hu-n megjelent cikk ugyanis olyan gyengécske, mintha egy szűzlány avatna be a prostituáltak munkájának rejtelmeibe. A Fidesz szombathelyi szervezetének tagjaként határozottan megerősítem mindazt, amit eddig már olvashattatok a Rogán által levezényelt tisztújításról, egyúttal szeretnék néhány további érdekességet is elmesélni.

* Rogán az első szembehelyezkedést akkor tapasztalhatta a csoport részéről, amikor az általa javasolt személyek helyett a tagság a saját maga által jelölt tagokat választotta a szavazatszámláló bizottságba.
* Amikor Rogán feldiktálta az általa tisztségviselőknek javasoltak listáját, óriási hangzavar támadt, az anyázás sem volt ritka.
* Ha valaki kérdezni merészelt, arra "LEÜLNI" parancs volt a válasz.
* Volt olyan, aki ennek ellenére nem ült le, erre Rogán szünetet rendelt el és karonfogva ráncigálta ki páciensét az udvarra "tisztázó elbeszélgetésre".
* Rogán az általa önkényesen elrendelt szünetekben személyreszóló fenyegetésekkel agitálta a tagokat.
* Volt olyan, aki Rogán szavaitól olyan rosszul lett, hogy orvoshoz kellett vinni, már nem is tudott szavazni.
* A nemrég minden indok nélkül feloszlatott Fidelitas-os fiatal Fidesz tagok kezéből Rogán mindenki szeme láttára vette ki a szavazólapot és a tollat, gyorsan behúzta a saját jelöltjeit, majd visszaadta a lapot.
* Ha ezt nem teszi meg, nem lett volna érvényes a választás, hiszen így is a tagság csaknem fele nemmel szavazott Rogán jelöltjeire.
* Az ülést végig olyan hangzavar kísérte, hogy Rogán alig bírta túlordibálni a tagokat.
* Sokat gondolkodtunk azon, hogy mi lett volna, ha nem felejti otthon a korbácsot, a bikacsököt és a gázsprayt.

És hogy eddig miért hallgattunk? Mert Balogh József, a régi elnök arra kérte a titánhordává avanzsált tagságot, hogy senki ne nyilatkozzon.
Egyelőre nagyon bízunk abban, hogy a Fidesz országos elnökségének tudta és jóváhagyása nélkül tette meg Rogán mindazt, amit megtett. Ha ez így van, a Fidesz vezetőinek még módjukban áll jóvátenni Rogán munkásságának eredményeit.

A baj akkor lesz, ha néhány hónap múlva összeáll a bolygók sora, és beindul a titiánhorda.

Ugyanis érdekes sajtótájékoztatót tudnának tartani a szombathelyi Fidesz tagok.

Rogán Antaltól pedig nem kérdezek semmit sem!

A kérdéseket Rátok bízom!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!