Keresés

Részletes keresés

david0020 Creative Commons License 2024.05.05 0 0 23101

Nem a Fulham meccs lesz a mérvadó hanem a rohadt Spurs elleni meccs döntheti el a bajnokságot. Az új stadionjukban ugyanis szégyen szemre nem tudtunk még PL meccset nyerni, sőt még x-et sem elérni, mindet elbuktuk. Egyértelműen ez a meccs lesz a döntő, ha ott pontokat bukunk és Arsenal hozza mind a 2 hátralévő meccsét akkor ők a bajnokok. Nekünk egyedül az MU lehet a reménysugár, hogy ők hátha egy rohadt x-et kicsikarnának valahogy. Ugyanis ha az Arsenal hibázik, akkor gyakorlatilag kiszállt PL-harcból. Reméljük a WHU meg utolsó fordulóban nem fog tolni ellenünk egy 2012es QPR-t vagy 2022es Aston Villát. Mind a 2en vezettek és konkrétan a sír legmélyéről kellett visszahozni, ami persze mutatja a csapat mentális erejét, de azokat mi nehezítettük meg saját magunknak. Azért az a valószínűbb forgatókönyv most már, hogy utolsó fordulóban fog eldőlni a PL-cím. Mondom, ha Spurs elleni meccset túléljük egy rohadt 1-0-ás eredménnyel, akkor már nagy sanszunk van. De számomra ez is hihetetlen egyébként, hogy tavalyi triplázás után van még sanszunk a zsinórban négy Pl-címre. Ez mindenképpen Pepet dicséri, hogy fenn tudja tartani a motivációt, Ferguson volt még erre képes az MU-nál, azért a zsinórban három sem volt a véletlen műve. Más csapatoknál mutatkozik mindig visszaesés egy-egy erősebb szezon után, de mi Pep érkezése óta 16/17 és 19/20 szezonokat kivéve mindig versenyben  tudtunk lenni a címert, ami azért nem semmi. Bevallom őszintén én is vártam nagyobb visszaesést egy olyan szezon után mint a tavalyi, ha nem is drasztikusat, de azért számítottam rá, hogy pár pontos visszaesés lesz és mondjuk ilyentájt már kiszállunk PL-harcból. Ehhez képest le a kalappal. BL-ből ugyan kiestünk, de az valahol várható volt, hogy minden fronton nem fogjuk tudni újra megismételni a tavalyit. Duplázás így is meg lehet még idén. Nekem a Pep utáni korszak lesz a kérdés, hogy a kövi edző hogyan tudja majd motiválni a fiúkat, mert ezt a szintet még fenntartani is nehéz lesz, nemhogy megugrani, az szinte lehetetlen. Én valahol azt érzem, hogy lesznek olyan szezonok, ahol megfordul ez a tendencia és pár ponttal mi maradunk le a címekről.

Előzmény: double.up (23099)
double.up Creative Commons License 2024.05.05 0 0 23100

Pool ha ma nem nyer akkor ők matematikailag is kiszállnak.

 

amúgy jól elszarták az angolok ezt az 5. helyes BL indulást, a németek meg olaszok kapták meg.

double.up Creative Commons License 2024.05.05 0 0 23099

kellett nagyon Haalandnak már ez a teljesítmény. 4 gól, de akár 5 is lehetett volna, mert volt a kapusnak 1-2 jó védése is ellene.

így 25 gólos a bajnokságban, toronymagasan a liga legjobb csatára.

jobb ez sztem mint amikor nem is volt csatárunk és Sterling meg Gundogan volt a házigólkirály 12 gólokkal.:)

 

szerencsére a Wolves nem annyira bunkerezett, hagytak helyet azért védővonal és kapus között amit ki is használtunk alaposan. letámadásban elég jók voltunk, volt 4-5 olyan szitu mikor Rodri, KDB, Foden ellopott 1-2 labdat védőtől és abból indult a helyzet.

 

ez a forduló tényleg nem sokat változtatott, de majd a következő érdekesebb lesz, ott azért mi is és Arsenal is idegenbe megy. ha verjük a Fulhamet azzal lehet igazán nyomás alá tenni az Arsenalt. akkor ők is kicsit máshogy lépnek pályára a MU ellen. nem becsülném le a MU-t, nagy dolgokra nem képesek de egy szar X-et le tudnak hozni ha akarnak, csak be kell állniuk bekkelni-kontrázni, semmiképp nem támadgatni meg okoskodni, hanem jó kontrafoci. bárhol végezhetnek még 5-8. hely között, asszem  7. hely Konferencia, 8. helyért semm nem jár, h EL-t akarnak azért még hajtaniuk kell. Plusz Arsenal elleni lesz az utolsó hazai bajnokijuk. Hátha mutatnak vmit  drukkereknek. :)

RaWF Creative Commons License 2024.05.04 0 0 23098

sajnos az United nem fog segíteni. amúgy is egy középcsapat motiváció nélkül, nekik már csak az Fa kupa az amiben majd odateszik magukat már amennyire tudják ellenünk....

Előzmény: 9dark_side9 (23096)
RaWF Creative Commons License 2024.05.04 0 0 23097

Haaland 4 gól, végül is sima 5-1 lett. kár a bekapott gólért Ederson rossz helyre ütötte ki ééés az a Wolves lövés volt az egyetlen kapura tartó lövésük amit a meccsen bírtak hozni amiből kaptuk a gólt.

 

még 3 meccs kettő idegenben és egy otthon az utolsó fordulóban. a Fullham talán nem jelent nagy gondot a Tottenham ugyan szar formában van de ott mindig szenvedünk. nincs mese kell hozni mindkettőt és az utolsó fordulóban otthon csak nyerünk a Westham ellen, ők amúgy is az egyetlen londoni baráti csapat.

 

Pep szerintem későn cserélt, KDB már a szünetben lejöhetett volna, ahogy Bernardo is. Alvarez első labdaérintésre gólt szerzett, neki is megvan a 10. szezonbeli találata.

9dark_side9 Creative Commons License 2024.05.04 0 0 23096

sima meccs lett

 

Haaland 4x, Alvarez 1 gol

 

1 het mulva Fulhamhez latogatuk ott lesz az igazi teszt, hogy tudunk-e nyerni, majd masnap MU-Arsenal ahol az minimum hogy manchesteri testvereink odateszik magukat, ott nemcsak magukaert hanem egesz Manchesterert kuzdhetnek, ha kepesek lefekudni Artetanak akkor teljesen elassak magukat mki szemeben

 

az elatkozott Spurs idegenbeli meccs csak akkor szamit ha a Fulhamet elobb le tudjuk nyomni

1 botlas es bajnok az Arsenal, most kell nagyon koncentralni es hozni a kov gyozelmet

 

 

cityzen_ Creative Commons License 2024.05.04 0 0 23095

Haaland nem a Farkasokkal tancolo filmet nezte hanem a Farkasokat tancoltato cimut. :)

remelem nem lotte most ki magat es maradt benne meg utolso 3 bajnokira is par gol.

 

9dark_side9 Creative Commons License 2024.05.04 0 0 23094

szar golt kaptunk sajnos, de Haaland egybol reagalt

 

4-1

 

mesternegyes

 

 

RaWF Creative Commons License 2024.05.04 0 0 23093

sima a meccs, pedig nagyon pontatlanul játszunk. az elején volt két KDB lehetőség mind a kettőt elpuskázta, aztán mezőnyfölény ami néha bénázásba csapott át. az első tizi az határeset volt amit egyből befújt a spori, a második a teljesen tiszta. KDB le kellene cserélni sok ez neki, és ma nem is megy neki, ahogy Fodennek sem bár ő pihent most.

 

le kellene zárni a meccset aztán lehet labdázni.

9dark_side9 Creative Commons License 2024.05.04 0 0 23092

Haalandnak meg kell 1-2 gol iden a golkiralyi cimhez mert nagyon kozel van Watkins, Isak es Palmer is

 

ki kell emelni Watkinst, Fodent es Bowent akik nulla tizivel allnak 16 vagy tobb talalatnal

 

Haalandnak ez a 6. mesterharmasa volt Cityben/PL-ben kevesebb mint 2 szezon alatt

 

ezt meg ido lesz megdonteni a rekordot mert bizonyos Kun Aguero a rekorder 12 triplaval, Shearer a 2. 11 triplaval, illetve lista elejen meg ilyenek mint Fowler, Owen, Kane, Rooney, Suarez, Henry tehat nem a teljesen vak tamadok:)

9dark_side9 Creative Commons License 2024.05.04 0 0 23091

meg orulhet a Wolves jatekos a csak sarganak

 

Haaland TRIPLA:))

 

azert micsoda labda volt az Kovacictol:D

9dark_side9 Creative Commons License 2024.05.04 0 0 23090

hatulrol odarug neki, mit videoznak, piros es tizi

9dark_side9 Creative Commons License 2024.05.04 0 0 23089

mekkora foci es a vegen Haaland fejel 2-0

 

Rodri labdat szerez, majd pontosan tekeri Erling fejere szep volt

 

 

9dark_side9 Creative Commons License 2024.05.04 0 0 23088

jogos tizi az elejen, 1-0 Haaland

 

igy tovabb

RaWF Creative Commons License 2024.05.04 0 0 23087

XI | Ederson, Walker (C), Akanji, Ake, Gvardiol, Rodrigo, Kovacic, De Bruyne, Foden, Bernardo, Haaland

 

SUBS | Ortega Moreno, Dias, Stones, Grealish, Doku, Alvarez, Gomez, Nunes, Lewis

 

Foden meggyógyult a megfázásból és kezd,Edersonak is rendbe jött a vála ő is kezd, Dias is felépült de ő a padon mard. Grealish és Doku a padon, szélsők nélkül kezdünk. nem hibázhatunk, úgy hogy hajrá!

cityzen_ Creative Commons License 2024.05.04 0 0 23086

nagy nap a mai, lehet semmi nem valtozik, de az is lehet hogy lesz vmi oriasi meglepetes. aki nem hozza a hazai kotelezot, az nagy lepest tesz az ezustert.

 

2 het mulva vasarnap jon az utolso fordulo. 

 

elvileg serultek felepultek, Edersone sem lett sulyos vegul, Foden es Dias rendben vannak.

david0020 Creative Commons License 2024.05.04 0 0 23085

Ma Arsenal-Bournemouth 13:30tól és Man City-Wolves 18:30tól, úgy hogy mindkét bajnok esélyes ma tudja le a meccsét. Azért írok kettőt mert a Pool már kiesett ebből (vagyis hát az Opta még 0,1 százalékot ad nekik:D) De visszatérve a két mai meccsre, jó lenne valami meglepetés a Bournemouthtól, bár tény és való hogy Emiratesben nem sok esélyük lesz, ráadásul a formájuk se annyira jó mint volt a szezon közepén amikor talán volt egy olyan időszak is amikor valami 10et nyertek zsinórban ha jól rémlik, ami elég brutál teljesítmény egy középcsapattól. Iraola mester alkothatna valamit ma, legalább egy x erejéig:) Nekünk se lesz viszont könnyű a Wolves ellen, ősszel alaposan megnehezítették a dolgunkat, és velük már többször is megszenvedtünk amióta visszatértek PL-be. 19/20as idényben pl oda-vissza vertek minket, amire azért nem sok csapat volt képes amióta Pep itt van, talán még a Spurs 21/22es szezonban  meg az MU szintén 19/20ban.) Hát jó lenne ha ez nem idén ismétlődne meg újra:) Bár amúgy az észrevehető, hogy nekünk nagyon nem fekszenek az olyan csapatok játékai, akik nagyon erősek átmenetekben, lásd idei szezonban őszi Wolves, Villa meccsek, Spurs, Chelsea vagy még a Castle elleni meccs első félidejét is említhetném. Ezek voltak azok a meccsek, ahol belekényszerítettek minket egy futós, átmenetekre épülő meccsbe, ami szemmel láthatóan nem feküdt a csapatnak. Ma ezt nagyon el kell kerülni, jól kell kontrollálni a középpályát és akkor nem lesz gond vélhetően. 

9dark_side9 Creative Commons License 2024.04.30 0 0 23084

ezek a PL klubok mar megint uj FFP szabalyokon dolgoznak, az elozetes terveket csak 3 klub szavazta le Villa, City es  MU:)

 

most is vmi olyant akarnak bevezetni ami a legnagyobb bevetellel rendelkezoket akadalyozna (foleg Cityt) a nagy tobbseget meg egyaltalan nem mert ok nem is koltenek annyit

 

 

ez cserelne le a mostani 3 ev alatt max 105m veszteseget lehet termelni, amibe nem a Cityt fogtak meg hanem az Evertont, Forestet:D, illetve jo nagy szarban van a Chelsea es ha igy maradna a szabalyozas meg a Villa, Castle, akar Arsenal stb. is bajba kerulhetne idovel ha sokat koltenek igazolasokra

 

egy ligaban ahol tobb mint fele klubnak kevesebb az eves bevetele mint 250m font, minek olyan szabalyt hozni hogy az eves kiadas kb. 500 font lehet max? nagy tobbseg sose koltene bevetelenek 2-2.5szereset egy evben amugy se

 

ez tenyleg csak a liga legtetejet szabalyozza szinte tenyleg csak a legmagasabb bevetellel rendelkezo 2/3 klubot

 

 

Stoppo5555 Creative Commons License 2024.04.29 0 0 23083

Elég szoros ez a harc most köztetek meg Arsenal között, Pool önként úgy döntött ebben most nem vesz részt.

 

Nem tudom az eggyel több meccs most előny-e, 4-ből 4-et nyerni nagy nyomás alatt nem könnyű, és azért akadozik a City folyékony játéka elég sokat idén.

Arsenalnak lehet elég már egy döntetlen is a Citytől mert a gólkülönbséget uralják, azt már a City visszafordítani nem tudja.

 

Persze Arsenal se bízhatja el magát, nekik a saját 3 meccsüket még meg kell nyerni, és az Old Traffordon lehetnek meglepetések, a Pool nagy favoritként ment oda kupában is és bajnokságban és nem tudott nyerni. Nektek viszont szörnyű  a mérleg a Tottenham idegenbeli meccseken.

 

Arteta sztem tudta fejleszteni az Arsenalt tavalyhoz képest, amikor 5-6 fordulóval a vége előtt leegedtek, és akkor még BL szereplésük sem volt. Most egy BL szereplés mellett vannak megint közel a bajnoki címhez, nem tudom elég lesz-e ez nekik most, de mind Raya, Havertz és főleg Rice beváltak és javítottak rajtuk. És védekezésben is jobbak és a támadójátékban, főleg helyzetek befejezésében fejlődtek.

City nem igazolt ilyen jól ennek ellenére KDB nagy sérülése és Gündogan kiválása ellenére is nagyon hasonló pontszám van kinézőben mint tavaly, ami Guardiolát dicséri.

Játékban van némi visszaesés, formaingadozások, bár Foden játéka idén mintha szintet lépett volna és jobban elkezdte szórni a gólokat.

Szezon előtt asszem azt írtam hogy a triplázás miatt lehet jól lesz lakva a City és kiengednek valamennyire, erre rácáfol azért a szezon.

 

Kíváncsi vagyok ki fogja behúzni, de a vesztes nagyon nem szomorkodhat (persze fog) mert 88-89-90 pont körülit hozni az már önmagában elég erős szezon. Legtöbb évben az bajnoki címet ér.

9dark_side9 Creative Commons License 2024.04.29 0 0 23082

Bournemouthban bizom nagyon jo csapat, Bournemouth a kiraly, Iraola edzo a kiraly:)

egy dontetlenre jok lehetnek ha osszeszedik magukat, csak ne kapjanak golt az elejen, a kozepen meg a vegen:D

 

spanyol edzo mutassa meg Arteta ellen ahogy Emery is tette...

Előzmény: cityzen_ (23078)
9dark_side9 Creative Commons License 2024.04.29 0 0 23081

Pep jol leszidta a Forestet amiert szaraz volt a fu, Walker is panaszkodott miatta, de utana meg meg is szivatta oket Pep azzal, hogy a Forest kihagyott helyzeteit a szaraz fuvel magyarazta, tehat sajat magukkal csesztek ki:D

 

ez egy jo uzenet a maradek meccsekre, hogy nehogy megint szaraz legyen a palya

 

mondjuk tullocsolni se kell mert akkor meg csuszkalunk allandoan, de sivatag se legyen mert akkor meg a labda nem oda gurul ahova kell

FreshPrince Creative Commons License 2024.04.29 0 0 23080

vicc hogy mi a MU-ra ok meg a Spursre szamitanak.:) 

 

Nos igen, kifejezetten jó a szezon forgatókönyve! 

Előzmény: cityzen_ (23078)
wizardry8 Creative Commons License 2024.04.29 0 0 23079

Gvardiol hazudott hogy nem tud gólt lőni.

Előzmény: 9dark_side9 (23077)
cityzen_ Creative Commons License 2024.04.28 0 0 23078

nehez szules volt, de 3 ponttal jottunk el, es ez a legfontosabb.

az se segitett hogy csutortok este jatszottunk, most vasarnap delutan tehat 48 ora pihenes volt a ketto kozott kb.

elotte is megszivatott minket az FA a szombatra rakott kupaelodontovel mikor szerda keso este meg BL meccsunk volt.

nehez szakaszon vagyunk tul, fizikalisan, mentalisan is.

 

most maradt 4 bajnoki, be kell osztani az energiat es ami a csovon kifer. Wolves, Fulham, Spurs, WHU. mindegyik okozhat gondot, egyik sem teljesen vak csapat, de meg is lehet verni mindent ha ugy jatszunk.

 

Arsenalnak Bournemouth, MU, Everton.

ez sajnos 9 pont gyanus, a mai derbigyozelmuk nagy lokest fog adni nekik, ma kellett volna pontot bukniuk de megusztak. nem tudom a MU-ra lehet-e szamitani. vicc hogy mi a MU-ra ok meg a Spursre szamitanak.:) 

 

Poolnak Spurs, Villa, Wolves.

inkabb 4-6 pont a 9-bol ami realis azok alapjan ahogy utobbi hetekben kieresztettek.

 

a game in hand nem tunik el szinte a legvegeig, 5 nappal a zaromeccs elottre tettek be.

9dark_side9 Creative Commons License 2024.04.28 0 0 23077

ez mi a fasz volt amugy?

 

 

Walker azt akarja hogy Gvardiolnak is akkora boszorkany orra legyen mint neki?:D

RaWF Creative Commons License 2024.04.28 0 0 23076

hát ja :) Chris Wood ma simán vághatott volna egy mesterhármast de nem tette szerencsére. valami irtózat szar meccset játszottunk, KDB adott ugyan két gólpasszt de a köztes időben -1 fő a pályán. Bernardo detto, a mai teljesítménye egy Champo középcsapatba sem lett volna elég.

 

meg van a három pont +2-es gólkülönbséggel ez a lényeg. az biztos, hogy a Forest ha ilyen elánnal játszott volna mindenki ellen akkor most nem kellene izgulniuk, hogy ők vagy a Luton esik ki. amúgy Notthingham egy nagyon jó város a vár alatt a világ legrégebbi jegyzett kocsmájával nagyon hangulatos, már amikor nem esik.

 

nálunk Akanji és Aké volt aki ma ténylegesen jól játszott, Haaland az egy megmozdulásával jól szállt be, jövő szombaton Wolves az sem lesz sétagalopp, talán addigra Foden kigyógyul a megfázásából nagyon kellett volna mai is. nélküle annyira kreatív a csapat mint egy befőttesüveg. Grealishnek továbbra sem megy a játék, a labdatartás még ok is, de aztán ott megáll a tudomány. Doku meg egyszerűen semmit nem tud kezdeni jobb oldalt, pedig ő direkt oda lett hozva.

david0020 Creative Commons License 2024.04.28 0 0 23075

Igazad van, szoros még a versenyfutás, de már csak 2 csapat között. Pool ebből már kiszállt, mivel annyit nem fog hibázni se az Arsenal 3 meccsből, se mi 4ből hogy vissza tudjanak jönni. Amúgy a max pontok az úgy néz ki hogy nekünk 91 lehet a max, Arsenalnak 89, Poolnak 84. Úgyhogy magyarán nekünk 8, Arsenalnak 6 pontot kéne leadnia hogy Pool megnyerje, úgy hogy ők meg mind a 3at hozzák. Hát 4 meccsünkből nem tudom elképzelni azt, hogy 12 helyett csak 4 pontot szerezzünk, Arsenal meg 9 helyett 3at:) amúgy Arsenal 2 londoni derbit rohadt jól megoldotta, úgy érzem most szintet léptek idén, nem úgy néz ki hogy szétesnek. Egy rangadójuk lesz még az MU ellen, nekünk meg a Spurs ellen. Tartok tőle, hogy Spurs jobban fel fogja tolni magát ellenünk mint ma, igaz már második félidőben jók voltak és kicsit az Arsenal is elfáradt. Mind1, most úgy látszik hogy ez elmehet az utolsó fordulóig az Arsenallal, úgyhogy nyomás van mindkét csapaton. Se mi nem hibázhatunk, sem ők. Utóbbi években a nyomás kezelése szempontból mi nagyon jól vizsgáztunk, Arsenal tavaly nem de idén ebben is javultak. Viszont ha elbukják mégis a címet akkor nekik egyértelműen a Villa meccs lesz az oka. Nekünk meg hát nem tudom... Talán a rangadókon mutatott teljesítmény lesz az, ami a címbe kerülhet, de ennyire még nem szaladok előre😅 Várjuk meg az utolsó fordulót és majd előtte lehet esélyeket latolgatni (ha szükség lesz rá)

Előzmény: 9dark_side9 (23074)
9dark_side9 Creative Commons License 2024.04.28 0 0 23074

utolso 25 percet mar szepen lemenedzseltuk, nagyreszt eldugtuk a labdat, Woodnak kell kuldeni egy lada sort, 1-2 golt lohetett volna ma:D

 

clean sheet idegenben, igy kell ezt, volt amit szemmel vedett Ederson:)

 

Forest jobb volt ma mint a Spurs, ez a szomoru

 

annyi valtozott hogy Arsenal es mi is adtunk tovabbi 2-2 pont hatranyt a Poolnak, a harc tovabbra is nagyon kielezett

 

illetve Spurs nagy lepest tett az EL fele a BL helyett, Hojbjerg ongoljat nem tudom felfogni, ekkorat segiteni nekik...

Richard Dunne dijas fejes volt:D

 

 

FreshPrince Creative Commons License 2024.04.28 0 0 23073

Bakker most vettem meg nemrég az FPL-ben. Oh shit. 

Előzmény: 9dark_side9 (23068)
9dark_side9 Creative Commons License 2024.04.28 0 0 23072

HAAAAAAAAAAALLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANDDDDDDDD

 

ej de szep kis gol

 

2-0, hej de kellett ez

 

beallt es egybol jobban jatszottunk ki jobban tudta hol a helye, elotte osszevissza volt mki, par percig tudtuk jaratni is a labdat elotte kb. eloszor a meccsen

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!